🔴 از کرملین تا تتلو....
⏪در دو هفته خبرهای خوبی که باید صدر اخبار تمام رسانه ها و فضای مجازی کشور باشد میتوانست اخبار زیر باشد:
▪️استقبال گرم یک ابرقدرت از رئیسجمهور ایران
▪️ساخت بزرگترین پل غرب آسیا در کرج
▪️ارسال کپسول زیستی به فضا
▪️پرواز اولین جت آموزشی تمام ایرانی
▪️ساخت ناوچه جنگی دیلمان
▪️تحویل انبوه پهپاد راهبردی کرار به ارتش
▪️و.....
⏪اما کدام خبرها بیشترین حجم رسانه و فضای مجازی کشور را به خود اختصاص داد؟
▪️بازگشت تتلو
▪️ساسی مانکن
▪️مجید بوقی
▪️چای دبش
▪️توماج صالحی
این یعنی ما در حصر رسانه ای هستیم و دشمنان اولویت های رسانه ای ما را مشخص میکنند. آیا وقت خانه تکانی و بازسازی ساختار رسانه ای کشور فرا نرسیده؟
تا کی باید کار رسانه و فضای مجازی کشور دست مشتی عناصر ناکارآمد و پوسیده باشد؟
ـــــــــــــــــــــــ
🚨اخبار تخصصی جبهه مقاومت
@moghavematnews_ir
🆔 @DrSaeedi
31.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سرمایهداری از آنچه فکر میکنید به شما نزدیکتر است!
فروشگاههای #بزرگ_مقیاس به اضافه #بنگاهداری_بانکها به اضافه #رانت_های_دولتی به اضافه #تبلیغات_بازرگانی، ارکان اصلی نظام سرمایهداری رانتی-غارتی در کشور هستند که نه به نظام ولایت فقیه، نه جمهوری اسلامی و قانون اساسی و نه حتی منافع ملی و عموم مردم وفادار نبوده و برای تکاثر ثروت خود، از هیچ عملی فروگذار نیستند. در فتنهها و اغتشاشها هم صفبندی باسابقههای آنها علنی شده و تازهواردها هم به تدریج در فتنههای بعدی آشکار میشوند.
آن وقت دانشکدهها و رسانههای همین چپاولگران، انگشت اتهام تورم و بیکاری را به سوی آن بخش از حکومت روانه میکنند که در برابر این چرخه اقتصادی-فرهنگی-سیاسی ایستاده است و با سیاستهای کنترلی خود، تا حدی آن هم نه خیلی زیاد، میخواهد منفعتی را هم برای مردم تضمین کند.
همه کسانی که به نوعی از #گرانسازی حمایت میکنند و سیاستهای کنترلی دولت از نظارت بر بازار و تعرفه و مالیات گرفته تا قیمتگذاری دستوری را نقد میکنند و خواهان کنار رفتن دولت و آزادشدن پولآشامان سرمایهداری هستند، در این ظلم فاحش شریکاند، چه دولتی باشند و چه مجلسی و چه خبرنگار و استاد و معلم و معمم و...
#پینوشت
اینکه دولت را یک کل یکپارچه بدانیم یا همینطور بازار را، چیزی جز خاماندیشی نیست. تقابل دولت-بازار مربوط به ما نیست، آن را بخشهایی از بازار درست کردهاند که بخشهایی از حکومت را مانعشان هستند از سر راه بردارند. دقت کنید که در اقتصاد اسلامی، اصالت با عدالت و اعطای حقوق آحاد مردم است و هردوی دولت و بازار مکلف به عدالت هستند.
🆔 @DrSaeedi
این لیست قیمت همان خودروهای وارداتی است که با هیاهوی رسانهها قرار بود برای طبقه متوسط و در رقابت با خودروهای تولید داخل وارد کشور شود تا بازار خودرو تسکین پیدا کند.
کدام طبقه متوسط یا ضعیف میتواند این خودروها را بخرد؟ حجم این واردات چقدر است که بتواند تقاضای سالانه بیش از یک میلیون خودرو را تامین کند؟ چه کسانی از این واردات منتفع میشوند؟ چه میشود که سیاستگذاران ما زیر بار چنین تصمیماتی میروند؟ تکلیف تولید داخلی چه میشود وقتی تولیدکنندگان خودرو در رقابتی شوم با وارداتچیها به دنبال واردات خودروی ساختهشده نهایی میروند؟
مشکل صنعت خودرو یک راهحل دارد و آن آزادسازی تولید در مقیاس کوچک یا به تعبیر دقیقتر، مردمیسازی صنعت خودرو است.
🆔 @DrSaeedi
📌دفتر مدلسازی اقتصاد ایران با همکاری اندیشکده قصد و انجمن علمی معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام صادق علیه السلام برگزار میکند:
🔷️ کارگاه آشنایی با روشهای کاربردی در اقتصاد سنجی
(ویژه دانشجویان اقتصاد کارشناسی ارشد و سال آخر کارشناسی)
👤مدرس کارگاه:
محمد صادقی
(دانشجوی دکتری اقتصاد دانشگاه UIUC)
هزینه: ۲۰۰ هزارتومان
تخفیف برای دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه السلام
زمان:
🗓 یکشنبه سوم دیماه
⏰ ساعت ۱۳ الی ۱۶
مکان:
📍دانشگاه امام صادق علیهالسلام، سالن شهید مطهری
📎 برای ثبتنام از طریق لینک زیر اقدام فرمایید:
http://B2n.ir/d95195
❌ مهلت ثبتنام: شنبه ۲ دیماه ❌
_
❇️ انجمن علمی دانشجویی معارف اسلامی و اقتصاد
🆔 https://ble.ir/isef_isu
🆔 @DrSaeedi
دکتر علی سعیدی
📌دفتر مدلسازی اقتصاد ایران با همکاری اندیشکده قصد و انجمن علمی معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام ص
توصیه میکنم دانشجویان اقتصاد این کارگاه را از دست ندهند.
🎙️مصاحبه خواندنی با دکتر توموکو شیمویاما (پرستو شادپیام) تاریخ نگار و ایرانشناس ژاپنی مقیم ایران
🔸 نگرش سرمایهداری لیبرالیستی غربی به انسان مثل کالاست و این نگرش در مورد زنها بیشتر است. انقلاب کبیر ایران در تضاد با نگرش سرمایهداری لیبرالیستی غربی حاکم بر جهان قیام کرد و هدفش تغییر این نگرش غلط حاکم در جهان بود و پیامش به صورت خلاصه این بود که: «انسان کالا نیست» ولی این موضوع در خود کشور ایران کمتر درک شده است.
🔸 انسان در مذهب شیعه، برخلاف ادیان دیگر اختیار دارد و جبرگرا نیست. همچنین شیعه پویا و دینامیک است و خودش را در هر شرایط زمانی جدید، احیا و نو میکند و دگماتیست نیست. در مذهب شیعه مفهوم خدا کاملاً ایرانی و جهان شمول و خیلی مهربان و عادل است و در همه جا حضور دارد، در صورتیکه مفهوم خدا در مذاهب دیگر تحت تأثیر فرهنگ قومی ـ قبیلهای سامی، به معنی جبار تلقی میشود.
🔸 آنچه در جامعه امروزی ایرانی دیده میشود با تاریخ، تمدن، فرهنگ و هویت ایرانی ـ اسلامی، منافات آشکار دارد و از طرف دیگر به هیچ وجه نشانی از مدرنیسم و مدرنیته ندارد. ژاپنیهای عملگرا در دوران میجی همزمان با دوران قاجار تصمیم گرفتند مدرن شوند، ولی هویت خویش و سنتیترین آداب و رسوم خویش را نگه داشتند و حتی لیبرالیسم آمریکایی را که متکی بر سرمایهسالاری و سودپرستی بود، قبول نکردند و به کارسالاری تغییر دادند و به خود آمریکاییها آموزش دادند.
🔸 حصر رسانهای در غرب به شدت وجود دارد و از آن مهمتر حصر علمی، پژوهشی، فرهنگی و گردشگری است که آن نیز وجود دارد. به عنوان مثال، ژاپنیها مانند غربیها اصلاً تفاوت بین شیعه و سنی را نمیدانند
🔸 پس از دوران دفاع مقدس، جامعه ایران به بهانه پیشرفت و مدرنیته و دوران گذار با سوء مدیریت حاکم، به یکباره دچار رانتخواری و فساد همه جانبه و دیوانسالاری مفرط و بیعدالتی گسترده و تظاهر و تقلب و ریاکاری شده است و این انقلاب بزرگ جهانی از مسیر اصلی خویش بازمانده است و گاه به عقب رفته است و اغنیا و اشقیا هر کاری که خواستند، انجام دادند و بدترین مدل ضد حبشری، فرهنگ سرمایهداری در ایران حاکم شده که در کمال تعجب از نظر اقتصادی نیز ضد تولید است و این به معنی فاجعه و نابودی است.
https://tn.ai/910295
🆔 @DrSaeedi