💢آیا واقعا فرقی دارد چه کسی رئیس جمهور آمریکا باشد؟
🔹پاسخ سوال بالا در کلیات دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی ایران، خیر است. اما در جزئیات و روشها حتما و قطعا تفاوتهای بسیاری وجود داشته و خواهد داشت. اینکه دیپ استیت در آمریکا غایت کار خود را براندازی یا تضعیف شدید نظام اسلامی در ایران قرار داده، ربطی به افراد و احزاب ندارد و برای همهی آنها یکسان است. اما روش دستیابی به این هدف در بین روسای جمهور آمریکا تفاوتهای اساسی داشته است.
🔸باید فهم کنیم که ترامپ، کارکتری کاملا خارج از عرف سیاستورزی در جهان مدرن است و همین امر باعث میشود تا رفتارهای افراطی از خود نشان دهد. وقتی قدرت در دست یک افراطی باشد، جهان پیرامون آسیب بیشتری خواهد دید. به ویژه آنکه نوع نگاه او به مسائل جهان مانند ماهیت درگیری با چین، حضور در ناتو، دفاع از اسرائیل، شعارهای غربی مانند حقوق بشر، شرایط آخرالزمانی و... با نگرش بخش اعظم نظام حکمرانی در آمریکا تفاوتهای کم تا زیاد دارد. نوع تعریف پلههای اقدام برای رسیدن به اهداف هم در ذهن او متفاوت با یک سیاستمدار معقول و دارای تجربه است. اینها باعث میشود که شکل و شدت فشار حتما تغییر کند.
🔹برای مثال ترامپ از «پایان دادن به جنگها» سخن میگوید؛ همان کاری که بایدن هم شعارش را میداد. اما روش و نوع تلاش برای تحقق این اهداف مهم است. افزایش برخی فشارها بر طرف مقاومت و نه رژیم وحشی، حتما در اولویت ترامپ در این زمینه خواهد بود. نباید از یاد ببریم که ترامپ نسبت به ایران، نگاهی آخرالزمانی داشت و همان زمان که پیشنهاد معامله میداد، 12 خواستهی کاملا استعماری را روی میز گذاشت. یعنی مواردی که احتمالا حتی بحرین و کویت هم آنها را قبول نمیکردند.
🔸البته باید منصفانه توضیح داد که اصل ایجاد فشار شدید به ایران در سال آخر برجام، چندان تفاوتی بین دو نامزد نداشت و حتما انجام میشد. لذا کار درست، طراحی یک بستهی کامل برای این فشارها بود. کاری که چین با یک بسته اعتباری بزرگ برای بازار داخلی خود از ماهها قبل آغاز کرده بود و حالا برای درگیری آمادهتر است. در آینده بیشتر توضیح خواهیم داد که چرا امکان معامله و مذاکره تا لحظه آخر رفع تحریم در اکتبر آینده وجود نخواهد داشت. کار اساسی این است که کارتهای دشمن را با برخی اقدامات کماثر کنیم و درمقابل برخی کارتها را برای خودمان به وجود آوریم. کاهش نقش درهم و امارات، جنگ در جنوب لبنان و همکاری واقعا راهبردی با چین، آغازگر این مسیر است.
📮 #نواصولگرا
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 #سیگاریهای_کاریزماتیک
🔺در بین نوجوانان و جوانان شخصیت های کاریزماتیک و جذابی وجود دارند که تاثیر گذاری زیادی روی افراد اطراف خود دارند.
‼️ اگر فرزند شما با یکی از این شخصیت ها در ارتباط باشد و آن شخص سیگاری باشد منتظر باشید تا بوی سیگار را از لباس و بدن فرزند خود استشمام کنید. ‼️
☝️ در چنین شرایطی باید تلاش کرد به نحوی بدون تنش فرزندان را از آن ها دور کرد.
#آسیبهای_اجتماعی_نوپدید
#جهاد_تبیین
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
ژئوپلیتیک رسانه
💢اصلیترین عامل برتری آمریکا بر جهان کدام است؟ 🔺فرید زکریا، تحلیلگر معروف آمریکایی در کتاب "جهان پ
🔺پاسخ سرکار خانم (روحیه نظیری) یکی از مخاطبان محترم به مطلب "عامل برتری آمریکا بر جهان".
سلام و احترام
اگر به بنده اجازه بدهید کمی مخالف حضرتعالی باشم:
۱.آمریکا بحث همجنسگرایی و محارم را به نحو اجباری وارد کودکستان ها و مدارس کرد و والدین و معلمانی که مخالف این امر بودند را حتی با توسل به پلیس سرکوب کرد و بحث تغییر جنسیت و جراحی های سنگین تغییر جنسیت را به کودکان ، نوجوانان و مردم تحمیل کرد و برایشان خسارات زیادی به جا گذاشت که از جمله عواقب آنها مرگ زودهنگام و خودکشی برای این افراد بود.
دمکراتها و ماسون ها در ترویج این مباحث در دانشگاهها و مجلات به اصطلاح علمی و آلوده کردن محیط آموزشی و حتی حیوان گرایی پیشگام بودند آنقدر که مخالفان ترامپ در تظاهرات علیه او مخالفت ترامپ با همجنسگرایی را نقطه ضعف او دانستند!
۲. نظام آموزشی و تحقیقاتی آمریکا و غرب در جهت بهره برداری از فرهیختگان و دانشمندان برای تولید سلاح های بیولوژیک و سایبری و دستکاری های عجیب ژنتیک و ترکیب انسان و حیوان استفاده کرده و می کنند.
۳. این نظام آموزشی در تظاهرات دانشجویان به نفع غزه به دلیل بیدار شدن فطرت الهی شأن پلیس را به میدان آورد و محرومیت از تحصیل و شغل و برکناری اساتید را انجام داد و دهان همه را در مقابله با صهیونیزم تحت عنوان یهود ستیزی بست.
۴. نظام آموزشی و مراکز تحقیقاتی از مریکا در خدمت سرمایه داران بزرگ منشاء فجایع بسیاری در صنایع دارویی، مراکز پزشکی و صنایع غذایی و... بوده.
۵. ضمن تشکر از بی طرفی شما باید عرض شود که منظور نفی همه امور در آمریکا به شکل افراطی و رادیکال نیست اما این تعریف ها از آمریکا منجر به اقتدار این نظام جانی و کودک کش و حامی دایمی اسرائیل و طرفداران آنگلوفیل و غرب پرست آن در ایران می شود.
با سپاس مجدد
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
⁉️ تنفس سم یا خاموشی منظم؟
‼️واقعیت یا سرپوش ؟!
📌مسئولان دولتی می گویند: "پس از بررسیها رئیسجمهور دستور داده است که بهدلیل آلودگی خاص ایجاد شده در مناطق اراک، کرج و اصفهان که ناشی از مازوتسوزی درحدود 16 میلیون تن است و باعث آلودگی هوا و بیماری میشود، مازوتسوزی در این سه نیروگاه متوقف شود و برای مدت محدودی، «خاموشی منظم» جایگزین «تولید سم» برای عموم شهروندان شود.
❗️از همان نخستین پیام سخنگوی دولت در شبکه ایکس که ادعا کرده بود علت خاموشیها، جلوگیری از سوزاندن مازوت و حفظ جان مردم است، این خط خبری _یعنی خاموشی منازل در ازای نسوزاندن مازوت_ از سوی #رسانهها و افراد حامی دولت به طور هماهنگ، به عنوان یک دستاورد مطرح شد!.
➖روزنامه اعتماد که مدیرمسئول آن رئیس شورای اطلاعرسانی دولت چهاردهم است تیتر زد «آسمان آبیتر میشود»!
➖روزنامه همدلی متعلق به جریان مدعی اصلاحات هم گزارش داد که «خاموشی جایگزین آلودگی شد»!
🔺اما این ادعا در حالی است که از مجموع 143 نیروگاه بزرگ کشور، تنها 16 نیروگاه بخاری امکان مصرف مازوت را دارند که از بین این 16 نیروگاه نیز مخزن سوخت دو نیروگاه بعثت و اصفهان سالها پلمب بوده است.
❗️از سوی دیگر در حدود 130 نیروگاه دیگر که واحدهای سیکل ترکیبی و گازی هستند، اساساً امکان مصرف مازوت از لحاظ فنی وجود ندارد و این واحدها یا باید با سوخت گاز طبیعی به فعالیت تولید برق بپردازند و یا از سوخت گازوئیل بهعنوان سوخت جایگزین استفاده کنند.
❗️سهم نیروگاههای گازی و سیکل ترکیبی در تأمین برق فصول سرد، سهمی بسیار بیشتر از نیروگاههای بخاری است و توقف مازوتسوزی در سه نیروگاه بخاری اگر حتی منجر به از مدار خارج شدن این نیروگاهها و توقف تولید برق در آنها شود، اگرچه به محدود شدن تأمین برق کشور میانجامد، اما نمیتواند تولید برق را بهحدی محدود کند که نیاز به اعمال خاموشیهای سراسری باشد...
🔺ظرفیت اسمی تولید برق نیروگاه اصفهان 835 مگاوات، ظرفیت اسمی تولید برق نیروگاه شازند اراک 1300 مگاوات و ظرفیت اسمی تولید برق نیروگاه منتظرالقائم کرج 1600 مگاوات است که فقط 625 مگاوات این نیروگاه امکان مصرف مازوت هست و بقیه ظرفیت اسمی این نیروگاه که به واحدهای گازی و سیکل ترکیبی تعلق دارد، امکان مصرف مازوت ندارند.
🔻 ازاینرو توقف فعالیت تولید برق با مازوت در سهنیروگاه یادشده، ظرفیت اسمی حدود 2760 مگاوات را از مدار خارج میکند که مطمئناً ظرفیت عملی تولید این واحدها با مصرف مازوت به 2000 مگاوات هم نمیرسد...
🔺البته ممکن است منظور دولتیها از توقف مازوتسوزی در اصفهان، نیروگاه اصفهان (اسلامآباد) نباشد، چرا که مخازن مازوت این نیروگاه پلمب است و منظور نیروگاه شهید منتظری اصفهان باشد که در اسفندماه سال گذشته نیز سابقه مصرف سوخت مازوت را داشته است. در این صورت نیز ظرفیت اسمی تولید برق در نیروگاه شهید منتظری 1600 مگاوات است که با این حساب، ظرفیت عملی تولید برق در سهنیروگاه به 3000 مگاوات هم نمیرسد.
📌این حداکثر 3000 مگاوات توقف تولید برق با مازوت، درحالی است که میزان پیک مصرف برق این روزها حدود 47 هزار مگاوات است. یعنی اگر 3000 مگاوات از برق مصرفی این روزهای کشور را به مصرف مازوت در سه نیروگاه مذکور مرتبط بدانیم، تأمین 44 تا 45 هزار مگاوات دیگر در سایر نیروگاهها در حال انجام است.
💢 پس بههیچوجه منطقی نیست که بپذیریم بهخاطر از مدار خارج شدن واحدهای مازوتسوز این نیروگاهها، نیاز به اعمال خاموشیهای نوبتی در سراسر کشور باشد.
‼️خالی بودن مخازن گازوئیل نیروگاهها را (که بیش از 60درصد خالی است) میتوان دلیل اصلی اعمال خاموشیهای بخش خانگی در پاییز و زمستان امسال دانست و سؤال اینجاست که آیا تأمین گازوئیل مورد نیاز نیروگاهها برای دولت آنچنان غیرممکن بود که تصمیم به قطع برق خانگی گرفته شد؟!(کیهان)
🚨 شعار زیبا و عوام فریبانه ی دولتیها مبنیبر: «تنفس سم یا خاموشی منظم»
تنها سرپوشی است بر عدم ذخیرهسازی سوخت مورد نیاز نیروگاه ها توسط دولت...
#سواد_مدیا
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 ناترازی رسانهای و ضعف حرفهای خانم سخنگو!
🔺خانم مهاجرانی یا از دقت فراوان!!دیر خبر میدهید، یا زود خبر میدهید اما غیر دقیق! نمونه بارز آنهم درباره خبر تعرفه گوشی بود.
❗️گاهی اوقات برخی اعضای هیئت دولت، وظیفه شما را بهتر از خود شما ایفا میکنند!
🔺اغلب در هفتهای ۲ بار نقش سخنگوی عجول را بازی میکنید با ویرایشهای مکرر، توجیهات غیرقابل باور، اخبارحاشیهای، نمایشی و ویترینی.
‼️خانم سخنگو! کشور درگیر چالشهای پیچیده است. حقوق ماهانه کارگران و کارمندان، کفاف ۱٠ روز معیشت و امورات زندگی آنها را میدهد. کمکم مردم از اجاره نشینی به بیغولهنشینی رسیدهاند. سرمای زمستان و کسری گاز، شایعات پیاپی گرانی بنزین، قطعیهای بی موقع برق، بدون توجیه قانع کننده و پیوست رسانهای است.
‼️یکی از وظایف دولت، مراقبت از "مال" مردم است این در حالیست که سهم معیشت مردم در سخنان شما ناچیز است.
#محمدرضا_طورانی
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
⭕️ترسیم وضعیت کنونی و راه برونرفت از سیطرهی «دولت مدرن»
♦️ما در #دولت_مدرن متولد شده و بزرگ میشویم؛ ما از ابتدا در بیمارستان به دنیا میآییم و با مدرسه و تلویزیون (#رسانه) تربیت میشویم.
این نظامها به ما آموختهاند که یک شهروند موفق باید طبق دیسیپلین و چارچوبهای مشخصی زندگی کند.
باید در مورد چگونگی لباسپوشیدن، آرایش، غذاخوردن و آموزش و یادگیری پیرو الگوهای معینی باشیم.
این تنها به رفتار محدود نمیشود؛ بلکه آنها به ما میگویند چگونه فکر کنیم و با کدام الگوی دوستی و دشمنی روابط خود را با دیگران شکل دهیم. در این شرایط، دولت بهطور مستقیم یا غیرمستقیم بر هویت و کیستی ما تأثیر میگذارد.
♦️از مدرسه و دانشگاهِ «دولت مدرن» دریافتیم که برای قابل فهمبودن کلاممان لازم است از شیوهها و الگوهای خاصی پیروی کنیم. میگفتند هر نظری باید مورد آزمایش قرار گیرد و درستبودن آن سنجیده شود. پس از گذراندن دوران تحصیل، باید مانند یک بردهی مدرن، از صبح تا شب کار کنیم و در پایان، حقوق خود را با منت فراوان تقدیم صاحبخانه کنیم و ممنون باشیم که به ما خانه داده است تا در آن زندگی کنیم.
♦️در تمدن سکولار مدرن، از دین و دینداری ما سؤال نمیشود.
کار علمی نیز باید در چارچوبهای معین صورت گیرد تا علمی تلقی شود. در این میان، بعضی از ما متوجه خواهیم شد که بسیاری از چیزهایی که فکر میکردیم دینیاند، در واقع غربی و برآمده از فرهنگ و اندیشههای غربی هستند.
♦️ما در این وضعیت که آماج هجمههایی قرار داریم، مجبور و مستضعف هستیم که باید برای آزادی و رهایی از آن تلاش کنیم. برای این کار، بهلحاظ نظری باید اولاً غربزدگیها را بشناسیم و با زدودن آنها، به سمت مطلوب خود حرکت کنیم. هدف ما از غربشناسی، صرفاً بررسی یک موضوع علمی و کلیشهای نیست؛ بلکه نیاز به خودآگاهی و نجات است.
♦️«غربشناسی» فراتر از تحلیل اشکالات وارده به نظامهای اجتماعی و مسائل علمی و چارهاندیشی پیرامون آنها است.
غربشناسی پرسش از کلیت است. این یک پرسش تعیینکننده است که آیا این روابط اجتماعی و علوم با دین ما و ارزشهای انسانی ما در تضاد هستند یا خیر!
شناخت این «بحران» و اندیشیدن به مدیریت آن، امری است که باید مورد توجه قرار گیرد؛ بحرانی که فراتر از تعدادی مسائل خاص است و به چالشهای بنیادی و متعدد دامن میزند.
#جانفدا_برای_ایران
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 خنجر از پشت و فروپاشی از درون؟!
‼️اصرار مسئولین دولت برای ایجاد #نارضایتی_عمومی در میان معرکهی زد و خورد و #نبرد_مرگ_و_زندگی بین #ایران با اسرائیل و #آمریکا
❌ گرانی #بنزین نشد! قطعی برق در زمستان
❌ اوجگیری #دلار نشد! پرواز قیمتی #گوشت
✍ دلار شد ۶۹ تومن، گوشت شد یک میلیون، تو زمستون برق و آب گرم ندارین،
❗️عوضش #رجیستری گوشی #آیفون آوردیم براتون! تازه #اینستاگرام آمریکایی و #تلگرام اسرائیلی هم قراره رفع فیلتر بشن!
بیایید این دو تا شکلات رو هم بگیرین فعلا، ولی ساکت باشید!
✍ از هیچ، از ضعف کامل در عملکرد، برای خودشان دستاورد میسازند، چون #رسانه دارند! #دلم_برای_رئیسی_سوخت
‼️ نکته؛ به هیچ وجه قابل قبول نیست که مناطق پایین شهر و محروم، #قطعی_برق داشته باشند اما مناطق شمال شهر، به راحتی از امکانات استفاده کنند! اگر نیست، لطفا برای همه نباشد. وگرنه نمیشود باور کرد که تمام اتفاقات فوق، سهوی و بیربط است!
#صدای_ظهور۳۱۳
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 شبکههای اجتماعی سلاحی برای جذب و اعتیاد!
🔺در واقع میتوان گفت برخی ابزارها و محتواها در دنیای امروز به گونهای طراحی شدهاند که مخاطب را مجذوب و حتی معتاد کنند.
این نوع اعتیاد که اغلب به اعتیاد دیجیتال یا اعتیاد رفتاری معروف است، بیشتر از همه در دنیای اینترنت، شبکههای اجتماعی، بازیهای ویدیویی و اپلیکیشنها دیده میشود.
❗️طراحی این ابزارها بهگونهای است که حس رضایت و لذت آنی ایجاد میکنند و افراد را به تعاملِ مداوم و بازگشتِ دوباره تشویق میکنند.
🔺برای این کار، اغلب از روشهای مختلفی استفاده میشود:
۱. پاداشهای متناوب: که باعث میشود فرد منتظر پاداش بعدی بماند و تعامل خود را افزایش دهد.
۲. ایجاد احساس فوریت: مانند اعلانها و هشدارها که حس نیاز به پاسخ سریع را در کاربر برانگیخته و او را به استفاده مداوم ترغیب میکند.
۳. شخصیسازی محتوا: در شبکههای اجتماعی، اغلب محتوای مورد علاقه هر فرد به او نمایش داده میشود و به همین دلیل، فرد کمتر میتواند از آن دل بکند.
۴. مکانیسمهای رقابتی: مانند امتیازدهی یا ردهبندی که حس رقابت را در کاربران زنده نگه میدارد و باعث میشود بارها بازگردند.
🔺این روشها با الهام از روانشناسی و شناخت رفتارهای انسانی طراحی شدهاند و در برخی موارد شباهت زیادی با مکانیسمهای اعتیادآور داروها دارند.
✍#حسن_باویر
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
💢 ضعف کلی رسانهها و لزوم تغییرات اساسی در ساختار و رویکردهای رسانهای کشور
🔺رسانههای ایران، با وجود دستاوردها و موفقیتها، با برخی نقاط ضعف روبرو هستند.
➖چندین عامل در این زمینه مؤثر است:
۱. یکجانبهنگری و محدودیت در تنوع دیدگاهها: بسیاری از رسانهها در کشور یا به علت سیاستهای کلی و یا به دلیل نگاه حزبی و سلیقهای محدودیتهایی در انتشار دیدگاههای مختلف دارند و این باعث میشود که اعتماد عمومی نسبت به آنها کاهش یابد.
۲. ضعف در شفافیت و پاسخگویی: برخی رسانهها بویژه خبرگزاریها به دلیل پردازش ناکافی اطلاعات، در ارائه اخبار شفاف و بدون سانسور ضعف دارند. که این امر منجر به افزایش شایعات و بیاعتمادی در جامعه میشود.
۳. کمبود خلاقیت و نوآوری: اغلب رسانهها در کشور از قالبها و رویکردهای قدیمی در تولید محتوا استفاده میکنند و در جذب مخاطب جوان ناکام هستند. درحالیکه رسانههای مدرن جهان با استفاده از تکنولوژی و روشهای جدید، توانستهاند مخاطبان بیشتری را جذب کنند.
۴. عدم توانایی در رقابت با رسانههای خارجی: رسانههای خارجی با داشتن امکانات بیشتر و آزادی عمل، محتوای جذابتر و متنوعتری تولید میکنند که برای برخی از مخاطبان داخلی جذابتر است و این موضوع باعث کاهش اعتبار رسانههای داخلی میشود.
۵. تمرکز بر اخبار سیاسی و غفلت از مسائل اجتماعی و فرهنگی: ضعف رسانههای ایران بهویژه صداوسیما به مسائل سیاسی بسیار توجه میکنند و به موضوعات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی به صورت حاشیهای پرداخته میشود که این مساله باعث میشود نیازهای واقعی مخاطبان پوشش داده نشود.
۶. تأخیر در پوشش اخبار: محدودیت در انتشار اخبار و تاییدهای متعدد باعث میشود تا رسانهها در بسیاری از موارد از سرعت خبررسانی رقبای خارجی و حتی شبکههای اجتماعی داخلی عقب بمانند و نتوانند روایتگر اول رویدادها باشند.
🔺این نقاط ضعف میتواند زمینهساز بیاعتمادی و کاهش مخاطبان به رسانههای داخلی باشد، که نیاز به تغییرات اساسی در ساختار و رویکرد رسانههای ایران برای بازگشت اعتماد عمومی دارد.
✍#حسن_باویر
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 شعار "زن، زندگی، آزادی" از اساس یک دروغ بزرگ است.
🔺شعار "زن، زندگی، آزادی" که در حمایت از حقوق زنان و برابری جنسیتی شناخته سر داده میشود و عمدتاً مفاهیم مثبتی را القا میکند در واقع #دروغ و فریبی است که به واسطه آن زنان را برای ایجاد اختلال در نظم عمومی و تضاد با ارزشهای موجود در جامعه تحریک میکنند.
▪️موارد زیر از جمله دلایلی هستند برای عدم همخوانی این شعار با شرایط واقعی جامعه و تضاد آن با باورهای فرهنگی و اجتماعی:
▫️عدم تطبیق با ارزشهای فرهنگی جوامع: در جوامعی که ارزشهای سنتی دارند، شعار زن، زندگی، آزادی اساساً با باورهای فرهنگی و اجتماعی ناسازگار به نظر برسد.
▫️ایدهآلگرایی بدون راهکار مشخص: شعار زن، زندگی، آزادی بیشتر در حد حرف و جنجالهای رسانهای و خوراک اغتشاشات کاربرد دارد، و راهکار عملیاتی مشخصی برای تحقق آزادی و برابری ارائه نمیدهد.
▫️استفاده ابزاری برای اهداف سیاسی: این شعار توسط برخی گروههای سیاسی و اپوزیسیون برای دستیابی به اهداف خود به کار میرود، نه تحقق واقعی حقوق زنان .
▫️بیتوجهی به چالشهای اقتصادی و اجتماعی: به باور برخی، شعار "زن، زندگی، آزادی" به ابعاد اقتصادی و اجتماعی که ممکن است پیشنیازهای آزادی و برابری باشند، هیچ توجهی ندارد.
▫️تأکید افراطی و بیش از حد بر آزادی فردی: این شعار ارزشهای فردی را بر ارزشهای جمعی اولویت داده و انسجام اجتماعی را به خطر میاندازد. نمونه بارز آن حادثه دانشگاه علوم تحقیقات تهران در چند روز گذشته است.
▫️نگاه محدود به مسائل زنان: این شعار به به صورت یکجانبه به حقوق زنان میپردازد و دیگر ابعاد مانند مسئولیتها و نقشهای خانوادگی را نادیده میگیرد.
▫️تمرکز بر مسائل ظاهری: این شعار عملاً بر مسائل سطحی مانند ظاهر و لباس و بدن زنان تمرکز داشته و کمتر به موضوعات عمیقتر مانند برابری اقتصادی و آموزشی توجه میکند. واژه "آزادی" در این شعار به صورت گنگ و مبهم مطرح شده و شامل معانی و ذهنیتهای مختلفی میشود.
▫️تضاد با باورهای دینی و مذهبی: آزادیهای مطرح شده در این شعار با تاکید بر رها شدی از ارزشها و حذف حجاب، پوشش و چارچوبهای اخلاقی است که این نوع از آزادی در همهی جوامع با ارزشها و اصول مذهبی در تضاد است.
✍#حسن_باویر
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 ناترازی یک بحران واقعیست، هم در مدیریت و هم در اقتصاد کشور...
🔺#ناترازی_اقتصادی به معنی عدم تعادل میان منابع و مصارف است که در ایران، به دلیل عوامل متعددی از جمله مدیریت ناکارآمد، تحریمها، تورم فزاینده و وابستگی به درآمدهای نفتی، به شدت نمایان شده و اقتصاد کشور را تحت فشار قرار داده و دولت را مجبور به اتخاذ سیاستهای ناپایدار کرده است.
➖دلایل این بحران را میتوان در چندین زمینه مشاهده کرد:
✓ سوء مدیریت بویژه در استفاده از ظرفیتهای داخلی و گره زدن تمام مشکلات اقتصادی کشور به مذاکره و FATF
✓ وابستگی شدید به واردات، که با محدودیتهای ارزی و تحریمها تحت تاثیر قرار گرفته است؛
✓ نرخ بالای تورم، که قدرت خرید مردم را کاهش داده؛ و
✓ کاهش تولید و صادرات غیرنفتی که منجر به کاهش درآمدهای ارزی شده است.
🔺این عوامل، همگی نشانههایی از یک ناترازی ساختاری در اقتصاد ایران است که قطعاً عامل آن در قریب ۴۰ سال پیش تا کنون همین مدیرانی هستند که تحت هیچ شرایطی حاضر به رها کردن میز خود نیستند.
‼️جناب آقای دکتر #پزشکیان ما بحران ناترازی را نادیده نمیگیریم و یا آن را دروغ نمیدانیم، اما میدانیم که روا نیست این مردم همواره هزینهی آزمون و خطای مدیران نا کارآمد را بدهد...
توان مدیریتی و ذهن اقتصادی افرادی مانند دکتر همتی قبلاً در دولت روحانی امتحان خود را پس داده و نتیجهای جز آوار تورم بر سر مردم نداشته است.
❗️در دوره جنابعالی نیز شواهد و قرائن نشان میدهد که آبی از این ذهنهای وابسته به غرب برای ملت گرم نخواهد شد.
▪️ افزایش بیرویه قیمتها،
▪️کاهش ارزش ریال،
▪️ آدرسدادنهای غلط مشاوران به شما و شما به مردم نشان میدهد که ناترازی یک بحران واقعی است هم در مدیریت و هم در اقتصاد کشور...
📌 و عامل این بحران دولتمردانند نه مردم!...
✍#حسن_باویر
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
💢 ایلان ماسک و #دم_خروس نظام سرمایهداری
🔸نفوذ و جایگاه #ایلان_ماسک در عرصه تکنولوژی و صنعت، بحث و تحلیلهای مختلفی پیرامون ورود او به عرصه سیاست، حتی در جایگاه یک وزیر در ایالات متحده آمریکا مطرح کرده است.
اگر ایلان ماسک واقعاً وارد سیاست شود و جایگاه سیاسی در دولت ترامپ به دست بیآورد، این موضوع جنبههای مختلفی از #سرمایهداری_آمریکایی را برجسته میکند.
🔺نظام سرمایهداری آمریکا به گونهای است که از طریق چهرههای خاص، مثل ماسک، به نوعی به ارتباط پیچیده میان سرمایه و سیاست دامن میزند.
ایلان ماسک به عنوان یکی از ثروتمندترین افراد دنیا، تجسمی از سرمایهداری مدرن و دستاوردهای فناوری است و ورود او به سیاست میتواند این پیام را به جامعه مخابره کند که قدرتِ اقتصادی و دستاوردهای فناورانه با نفوذ سیاسی پیوند خورده است.
این نشان میدهد که در نظام سرمایهداری، فاصله میان سرمایه و سیاست بسیار باریک و گاهی نامشخص است.
🔺همچنین، در چنین شرایطی به چالشهای سرمایهداری مدرن اشاره میشود؛ زیرا نفوذ میلیاردرها و غولهای فناوری در سیاست و قدرت، نابرابریهای اقتصادی را تشدید میکند و به بحثهای بیشتری درباره تضاد منافع در تصمیمات دولتی دامن میزند.
در واقع، این به نوعی "دم خروس" نظام سرمایهداری را بیرون میزند که در آن پول و سرمایهگذاریهای شخصی به جای مصلحت عمومی تأثیر بیشتری در سیاستگذاری دارند.
✍#حسن_باویر
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir