#بیان_احکام
#احکام_روزه
◀️ مسأله 1723 ) مسافرى که باید نمازهاى چهار رکعتى را در سفر دو رکعت بخواند نباید روزه بگیرد و مسافرى که نمازش را تمام مىخواند، مثل کسى که زیاد مسافرت مىکند یا سفر او سفر معصیت است، باید در سفر روزه بگیرد.
◀️ مسأله 1724 ) مسافرت در ماه رمضان اشکال ندارد، ولى اگر براى فرار از روزه باشد، مکروه است.
◀️ مسأله 1730 ) اگر روزه دار بعد از ظهر مسافرت نماید، باید روزه خود را تمام کند و اگر پیش از ظهر مسافرت کند، وقتى به حد ترخّص برسد، نمىتواند نیت روزه را ادامه دهد و اگر پیش از آن روزه را باطل کند کفاره بر او واجب است.
◀️ مسأله 1731 ) اگر مسافر پیش از ظهر به وطنش برسد، یا به جائى برسد که مىخواهد ده روز در آنجا بماند چنانچه کارى که روزه را باطل مىکند انجام نداده، باید آن روز را روزه بگیرد و اگر انجام داده، روزه آن روز بر او واجب نیست و در این مسأله فرقى نیست که قبل از فجر در سفر بوده و یا آن که ابتداءً روزه گرفته و سپس مسافرت کرده و بعد به وطن یا جائى که مىخواهد ده روز در آنجا بماند، رسیده است.
◀️ مسأله 1732 ) اگر مسافر بعد از ظهر به وطنش برسد، یا به جائى برسد که مىخواهد ده روز در آنجا بماند، نباید آن روز را روزه بگیرد. گفتنى است که در این مسأله و مسأله قبلى حد ترخّص ملاک نیست، بلکه ملاک خودِ شهر است.
ایتا
https://eitaa.com/joinchat/3407347782C6a1edc0676
تلگرام
https://t.me/+PA6VP_9f5EnsFUNq 👈
📷 گزارش تصویری مجلس عزای #شهادت حضرت #امیرالمؤمنین #علی علیه السلام، در بیت مرجع عالیقدر آیت الله العظمی دوزدوزانی تبریزی
با حضور علماء، روحانیون و شیعیان
کانال رسمی دفتر آیت اللّه العظمی دوزدوزانی تبریزی
@duzduzani_ir
#حدیث_روز
حضرت پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) می فرمایند:
«إنَّ اللَّهَ تَعَالَى اخْتَارَ مِنَ الْأَيَّامِ يَوْمَ الْجمُعَةِ ،
وَ مِنَ الشُّهُورِ شَهْرَ رَمَضَانَ ،
وَ مِنَ اللَّيَالِي لَيْلَةَ الْقَدرِ ،
وَ اخْتَارَ مِنَ النَّاسِ الْأَنْبِيَاءَ وَ الرُّسُلَ وَ اخْتَارَنِي مِنَ الرُّسُلِ وَ اخْتَارَ مِنِّي عَلِيّاً ،
وَ اخْتَارَ مِنْ عَلِيٍّ الْحَسَنَ وَ الْحُسَيْنَ ،
وَ اخْتَارَ مِنهُمَا تسعة تَاسِعُهُمْ قَائِمُهُمْ ، وَ هُوَ ظَاهِرُهُمْ وَ هُوَ بَاطِنُهُمْ».
خدای تبارک و تعالی از روزها، روز جمعه را برگزيد، و از شبها شب قدر، و از ماهها، ماه رمضان را برگزيد، و مرا از ميان پيامبران برگزيد، و علی (عليه السلام) را از من، و حسن و حسين (علیهما السلام) را از علی (عليه السلام) برگزيد، و از حسن و حسين (عليهما السلام) نُه تن (پيشوا) برگزيد که نهمين آنها قائم (عليه السلام) آنهاست، که ظاهر و باطن آنان است.
بحار الأنوار ، ج ۲۵ ، ص ۳۶۳ .
📣 کانال رسمی دفتر مرجع عالیقدر شیعه آیت اللّه العظمی دوزدوزانی تبریزی
@duzduzani_ir
🕌دعا روز بیست و دوم ماه مبارك رمضان
🍃اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ فَضْلَكَ وأنـْزِل علیّ فیهِ بَرَكاتِكَ وَوَفّقْنی فیهِ لِموجِباتِ مَرْضاتِكَ واسْكِنّی فیهِ بُحْبوحاتِ جَنّاتِكَ یا مُجیبَ دَعْوَةِ المُضْطَرّین.
🌸خدایا بگشا به رویم در این ماه درهاى فضلت وفرود آر برایم در آن بركاتت را وتوفیقم ده در آن براى موجبات خوشنودیت ومسكنم ده در آن وسطهاى بهشت اى اجابت كننده خواسته ها ودعاهاى بیچارگان.
دفتر مرجع عالیقدر شیعه حضرت آیت الله العظمی دوزدوزانی تبریزی
@duzduzani_ir
Joze 22_060616163537.mp3
4.06M
🔊 #جزء_بیستودوم #قرآن
تلاوت تحدیر (تند خوانی)
استاد آقایی
دفتر مرجع عالیقدر شیعه حضرت آیت الله العظمی دوزدوزانی تبریزی
@duzduzani_ir👈🏼👈🏼