🔸جناب آقای دکتر عبدالرحیم افروغ
مدیر کل محترم ارشاد اسلامی استان بوشهر
▪️ طبق اطلاعات واصله از دغدغه مندان انقلابی از وضعیت فرهنگی ، بدینوسیله نمایشگاه مد لباس در ساختمان فرهنگی هنری ۹ دی شهر بوشهر زیر نظر آن اداره کل کنار میدان رئیعسلی دلواری با فجیع ترین وضع کشف حجاب کامل دارد برگزار میشود.
➖ پیگیری انقلابی نمایید و نتیجه را اعلام کنید.
📡 به خانواده بزرگ #انقلابیون_بوشهر بپیوندید
🇮🇷 #انقلابیون_بوشهر
https://eitaa.com/ENGHLABun
فرماندار شهرستان بوشهر
شهرداری شهر بوشهر
🗣 #صدای_مردم_انقلابی
برای بار دوم از واحد اتوبوسرانی گلایه میکنم که علاوه بر سوار کردن دختران بی حجاب ،راننده ی محترم هم خواننده های غیر مجاز آن هم از نوع خانم در اتوبوس برای همه مسافرین پخش می کند، خواستم بگم راننده ی محترم لطف کن این نوع آهنگ ها را برای خودت گوش کن شما وظیفه ات رساندن مسافرین به مقصد هست و برای اینکه خودت را سرگرم کنی می توانی از کابین خودت و فقط برای خودت پخش کنید.
📡 به خانواده بزرگ #انقلابیون_بوشهر بپیوندید
🇮🇷 #انقلابیون_بوشهر
https://eitaa.com/ENGHLABun
⭕ رفیقانه با رفقا!
🔸بعد از مطرح شدن ایده دولت جوان و حزب اللهی و تاکیدات چندباره رهبر انقلاب مبنی بر شکل گیری آن، گفتمان جوانگرایی و استفاده از نیروهای جوان به اصطلاح انقلابی در مناصب مختلف، تبدیل به گفتمان غالب و سیل حضور این جوانان نه به صورت حداکثری اما به طور قابل توجه ای در ساختار های مختلف حاکمیتی آغاز شد. از نهادهای انتخابی تا انتصابی.
🔸تا دیروز با نسلی از مدیران و کارگزاران مواجه بودیم که بخش زیادی از آنان یا در دوران مبارزات انقلاب و یا در دوران دفاع مقدس انواع هزینه های مادی و معنوی را در جهت نیل به اهداف ایدئولوژیک خود داده بودند. اینان بعد از کلی هزینه دادن، در مناصب قدرت تکیه زدند و خود را صاحب حق در استفاده از امکانات و بیت المال و... می دانستند؛ یعنی نسلی مبارز و هزینه داده که خود را ذی حق دانسته و بهره مندی از مواهب را امری عادی و طبیعی تلقی می کرد.
🔸اما امروز با جوانانی مواجه ایم که بدون دادن هزینه ای و صرفا حسب ارتباطات، تعلقات و وابستگی های جریانی و سیاسی، صندلی های قدرت را تصرف کرده و خود را صرفا بخاطر حزب اللهی بودن ذی حق می داند که سر سفره پهن شده ی حاکمیت یکدست شده بنشیند و سهم خود را از این سفره ببلعد. این نسل نه سیلی خورده است و نه تیر و ترکشی. اینان ادوار خود را دیده اند. الگوهای چگونگی رشد سیاسی در حاکمیت را جلوی چشم خود می ببینند. می بینند که به راحتی و بدون تخصص خاصی و صرفا حسب دیدن دم این و آن، می توانی پله های خدمت را یک به یک طی کنی و لذتش را ببری. «بالاخره ما نریم کی بره!» «اگه ماها نریم اصلاح طلبا میرن!» «حالا تجربه نداریم عیبی نداره، کسب می کنیم!» «حالا تخصصی نداریم بازم عیبی نداره، تعهد داریم!»
🔸 در طول این چند سال رفقای بسیاری را دیدم که سر از مجموعه های مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی در آوردند. از ورود برخی حقیقتا خوشحال شدم و از ورود برخی ناراحت. بعضی از دوستان حقیقتا سر جای خود قرار گرفتند و خروجی کارهایشان هم نمایانگر درستی انتخابشان بوده و همواره به این دوستانم عاجزانه می گویم نخواهید که ره صد ساله را مثل برخی یک شبه طی کنید. در کار خود ممحض شده و آنقدر قوی شوید که خود را بر دیگران تحمیل کرده و آنان را مجبور کنید به سراغتان بیایند نه آنکه آویزان این و آن باشید و منتظر یک نیم نگاهی.
🔸اما به صراحت میگویم بسیاری از همین دوستان با مدل ورودشان به حاکمیت خیانتی بس بزرگ به دغدغه رهبری مبنی بر ورود جوانان مومن و حزب اللهی به دستگاه های مختلف کردند و علاوه بر آنکه بدعت های خطرناک و رویه های نامبارکی را برای نسل های بعد از خود به یادگار گذاشتند و الگویی نامناسب جهت ورود به ساخت قدرت ارائه دادند، آنقدر آش رزومه سازی و پله کردن مناصب جهت رسیدن به مسئولیت های بالاتر را شور کردند که هشدار رهبر انقلاب در دیدار دانشجویی اخیرشان را در پی داشت. بخوانید.
🔸«منتها من به این جوانهای عزیزی که حالا الحمدلله وارد میدان کار شدند ــ چه در قوّهی مقنّنه، چه در قوّهی قضائیّه، چه در قوّهی مجریه ــ توصیهای که میکنم این است که اینها سعی کنند این مسئولیّت کنونی را پلّهای برای مسئولیّتهای بالاتر قرار ندهند؛ توصیهی اوّل من و توصیهی مهمتر من این است. این جور نباشد که ما بگوییم: «حالا این یک سابقه برای ما درست میکند برای مسئولیّتهای بالاتر»؛ نه، بچسبید به همین کار. برای خدا کار کنید، متمرکز بشوید روی مسئلهای که به شما مربوط میشود؛ چه بخش اقتصاد، چه بخش سیاست، چه بخش فرهنگ؛ بخشهای مختلف. متمرکز بشوید روی مسئله و دنبال حلّ آن مسئلهای باشید که به شما محوّل شده؛ این لازم است. توقّع ما از جوانهایی که مسئولیّت پیدا کردند، این است که هدفتان را حلّ مسئله قرار بدهید.»
🔸رفیقانه می گویم؛ طوری رفتار نکنیم و نکنید که جرأت نداشته باشیم به دیروز خودمان نگاه کنیم. دود این بی مبالاتی و دست و پا زدن برای رفتن در این سازمان و هلدینگ و یا در آن شرکت و قوه و بنیاد و... اگر در چشم هیچ کسی نرود، در چشم بدنه مخلص، پاک و بی ادعای جنبش دانشجویی می رود. هوشیار باشید و بدانیم که میراث دار چه عقبه ای هستیم. بدانیم که تک تک کنش هایمان چه تاثیری در معادلات ذهنی و عملی جنبش دانشجویی دارد. بَرُ و بچه هایی که چشمان خود را باز می کنند و راه پیشرفت را از بزرگانشان یاد می گیرند. پیشرفتی که راه رشد سیاسی را به تو می آموزد، راهی که چرتکه انداختن، محافظه کاری و سکوت های منفعت جویانه و ثناگویی های چاکرانه را تجویز می کند. وضعیت امروز کشور حاصل عملکرد کسانی است که سالها کوله بار مبارزه را به دوش داشتند، خدا وضعیت فردای کشور را بخیر کند که سکان داران اداره کشور کسانی هستند که نه تنها هزینه ای نداده اند بلکه خود را محق در رسیدن به درجات عالیه دانسته و نظام را موظف به سرویس دهی به آنان می دانند.
✍علی ریاحی پور
🔴 مگه آقا چی گفت که بایکوتش کردند؟!
🔹 یک کُد بهتون میدیم تا بتونید کمی بهتر انقلابی های ولایتمدار رو بشناسید👌
🔹 برید کانال های مدعی انقلابی گری و ولایتمداری رو بررسی کنید و ببینید کدام اشخاص و مجموعه ها صحبت های دیروز آقا (دیدار با نمایندگان مجلس) را بایکوت کردند و از کنارش سوت بلبلی زنان عبور کردند!!!
🔹 چرا پوشش ندادن؟! اگه باز رویه سابقشون رو نگاه کنید میبینید هرگاه آقا سخنرانی میکردن، در کسری از ثانیه اینها منتشر میکردن اما این بار با سکوت از کنارش عبور کردن!!!!
🔻 بعد، پیگیر بشید ببینید مگه آقا چی گفت که به مذاق این افراد خوش نیامد و قبولش نداشتند و به همین دلیل بایکوتش کردند!!!
🔸 گاهی، بزنگاه شناخت سره از ناسره هست😉
📡 به خانواده بزرگ #انقلابیون_بوشهر بپیوندید
🇮🇷 #انقلابیون_بوشهر
https://eitaa.com/ENGHLABun
May 11
⭕ عامل ناامیدی؛ پرسشگران یا کارگزاران!
🔸همواره و خصوصا در سالیان اخیر عده ای در مواجهه با جوانان انقلابی و توده های مختلف مردمی این نکته را مطرح می کنند که انتقادها، پرسشها و بیان اشتباهات و خلاصه امر به معروف و نهی از منکرهای شما باعث و سبب ناامیدی و القای یاس و دلسردی عموم مردم می شود! فلذا هیس! کسی فریاد نزند.
🔸خلاصه گزاره بالا آن است که علت ناامیدی مردم،منتقدین و پرسشگران سیاسی هستند و اینانند که بذر تردید و تشکیک را می پاشند. اما به راستی آیا علت حرمان، سرخوردگی و دلسردی مردم پرسشگران هستند یا عاملیت های سیاسی؟ آیا منتقدین به عملکرد پرسشگران سیاسی، در شناخت علت و معلول ماجرا دچار خطا و اشتباه نشده اند؟ آیا ریشه ناامیدی ها را باید در برخی تصمیمات، اقدامات و مواضع کارگزاران جست و جو کرد و یاانتقاد محدود ولو تیز و تند تنی چند از جوانان انقلابی؟کدام روی سکه علت العلل ناامیدسازی مردم است؟کدام روی این معادله در حال تکمیل کردن پازل دشمنان هستند و اعصاب و روان مردم را به بازی گرفته اند؟
🔸از منظر نگارنده اقدام ضدانقلابی، ضد امنیتی و ناامید ساز در بستر اجتماعی، خود اون حادثه،موضع و اقدام و تصمیم است و نه بیان پرسش و انتقاد نسبت به آن اقدام و تصمیم و...؛اگر تصمیم غلط، موضع اشتباه و اقدام ناصوابی رخ ندهد، مساله ای اساسا پیش نخواهد آمد که حالا عده ای بخواهند آن را به باد انتقاد بگیرند.آنچه معیار و مبنای امیدواری و ناامیدی مردم است؛واقعیت می باشد. این واقعیت را چه کسی رقم می زند؟پرسشگر سیاسی یا عاملیت سیاسی؟ این عاملیت است که با اقدامی غلط می تواند پمپاژ ناامیدی کند و با تصمیمی درست بذر امیدواری را بکارد.
🔸 پس اساسا ریشه ایجاد ناامیدی را باید در تصمیمات، اقدامات و مواضع عاملیت سیاسی جست و جو کرد.مقاطع زمانی متعددی را می توان مثال زد که اتفاقا به واسطه عملکرد مسئولین وقت، میزان امیدواری مردم مطابق آمارهای رسمی شدیدا افزایش کرده و خود مردم با دیدن واقعیتها، مقابل روایتهای غلط دشمنان میایستادند. نمونه مثبت آن را می توان در سالهای 84 الی 88 در دولت نهم و نمونه منفی این معادله را می توان در هشت سال دولت حسن روحانی مشاهده و ارزیابی کرد. هشت سالی که اقدامات مسئولین وقت موجی از ناامیدی و نارضایتی را تولید کرد. تنها دوای پروژه ناامید سازی مردم اصلاح رویها،سازوکارها،ساختارها و اقدامات و مواضع مسئولین و کارگزاران نظام است.
🔸 اما چه چیزی این ناامیدی را دوچندان و تبدیل به بن بست ذهنی و انسداد گفتمانی میکند؟چه چیزی مردم را به این نتیجه میرساند که مسائل قابل اصلاح نیست و هیچ روزنه امیدی را باقی نمیگذارد؟مهم ترین عامل جهت ایجاد و القای ناامیدسازی اجتماعی،عدم وجود و یا حذف پرسشگران سیاسی است.ادعای نگارنده آن است که اتفاقا پرسشگری و مطالبه گری سیاسی امید را در دل مردم افزایش میدهد.چرا؟بخوانید.
🔸 وجود جریان پرسشگر در زمانی که همه مشی محافظه کارانه را پیشه خود کرده اند و دمی بر نمی آورند،اسباب امید مردمی را فراهم میکند که صدایشان به جایی نمیرسد و اساسا احساس میکنند صدایی ندارند.در اوج بی صدایی صدای اقلیت پرسشگری را می شنوند که مطالبات آنان را سر دست گرفته و به مسئولین نهیب میزنند. یکدست انگاری حاکمیت و اثبات این گزاره که همه دستشان در یک کاسه است،خطرناک ترین فهم از حکمرانی امروز کشور است؛این تصور را چه جریانی می تواند برای مردم بشکند؟جریان پرسشگر سیاسی
🔸آیا وقتی که مردم می بینند عده ای جوان حزب اللهی با ادبیات انقلاب اسلامی، مسئولین جمهوری اسلامی را نقد میکنند و مطالبات و دردهای مردم را فریاد میزنند،اسباب ناامیدی مردم و یا امیدواری مردم را فراهم میکند؟اینکه در ماجرای هفت تپه و هپکو و ماشین سازی و... دانشجویان انقلابی بر خلاف بسیاری از مسئولین وقت در کنار کارگران ایستادند و مشکل شان را حل کردند باعث امیدواری آنان به نظام می شود و یا سکوت سنگین و کَر کننده بخش کثیری از دلبستگان و مسئولین وقت جمهوری اسلامی؟
دهها مثال دیگر می توان زد که اگر جریان پرسشگر نبود و حاکمیت خودش با تشخیص خودش تصمیمات را پیش می برد، ناامیدی ها دوچندان و اندک روزنه های امید هم کور می شد. در بسیاری از موارد تنها امید مردم،همین جوانان انقلابی و پرسشگری هستند که صدای آنان بوده و بن بست شکنی کرده و حقیقت انقلاب اسلامی را نمایان کنند.
🔸 لذا اگر امروز دنبال امیدآفرینی و مقابله با پروژه ناامیدسازی مردم توسط دشمن هستید، اولا یقه مسئولین و عاملیت های سیاسی را بگیرید که هیچ چیزی مثل تصمیمات،اقدامات و مواضع آنان در ایجاد و نابودی امیدواری مردم اثر ندارد و ثانیا اینکه جریان پرسشگر سیاسی را تقویت و حمایت کنید و بدانید و بدانیم که اگر این جریان بمیرد و حذف شود،اندک امیدهای باقی مانده مردم هم ناامید شده و امید به اصلاحات برای همیشه می میرد.
🇮🇷#انقلابیون_بوشهر
https://eitaa.com/ENGHLABun
بحران بزرگ
❌در طول ۳۰ سال آینده سالمندان حدود ۲۰ درصد از جمعیت جهان را تشکیل میدهند.
❌سازمان جهانی بهداشت تخمین زده است که تا سال ۲۰۵۰ جمعیت سالمندان به ۲ میلیارد نفر در جهان برسد.
❌ در واقع بحث سالخوردگی جمعیت یک پدیده جهانی است و در حال حاضر کشورهایی مانند ژاپن، آلمان و ایتالیا پیرترین کشورهای دنیا محسوب میشوند.
❌کشورهای توسعه یافته مانند فرانسه تقریبا ۱۵۰ سال زمان داشتند تا خود را نسبت به تغییرات جمعیت با سنین بیش از ۶۰ سال سازگار کنند،
❌اما کشور ایران برای انجام این سازگاری، حدود ۲۰ سال فرصت دارد و این زمان کوتاه نیازمند برنامه ریزی درست و دقیق است چراکه در غیر اینصورت افزاش سالمندی میتواند کشور را با یک بحران بزرگ مواجه کند.
#جمعیت
#فرهنگ
🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
📡 به خانواده بزرگ #انقلابیون_بوشهر بپیوندید
🇮🇷 #انقلابیون_بوشهر
https://eitaa.com/ENGHLABun
☯اون قسمت آبی پاک کن های دورنگ برای کاغذهای کلفت تر و مقوا و مداد های تیره تر بود و قسمت قرمز واسه کاغذ و مداد معمولی
اما خب اغلب به اشتباه فکر می کردیم برای پاک کردن اثر خودکاره، هعییی=)
🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
📡 به خانواده بزرگ #انقلابیون_بوشهر بپیوندید
🇮🇷 #انقلابیون_بوشهر
https://eitaa.com/ENGHLABun
♨️زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش مشخص شد
🔹نتایج آزمون استخدامی آموزگار ابتدایی تا ۱۲ خرداد منتشر میشود. فرایند مصاحبه یک هفته بعد از اعلام نتایج انجام میشود و حد نصابهای ۳۰ تا ۶۰ برای مصاحبه دعوت میشوند.
📡 به خانواده بزرگ #انقلابیون_بوشهر بپیوندید
🇮🇷 #انقلابیون_بوشهر
https://eitaa.com/ENGHLABun
بسـمالله 🌱
#اطلاعیه_مراسم
💠 أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی
❇️ جشن ولادت امام رضا «ع»
🔸 همزمان با جلسه هفتگی قرائت حدیث شریف کسا
📜 سخنران :
حجتالاسلام والمسلمین محمد قادری
« مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی بوشهر »
🎙 با نوای :
کربلایی محمد شنبدی
کربلایی مسلم جعفری
⏰ زمان :
دوشنبه ۸ خرداد ماه 1402
ساعت 19:30
____________________
🕌 مکان :
بوشهر _ آستان مقدس امامزاده قاسم «ع»
«روبروی پارک شغاب»
هِیْئَتِ شُهَدایِ گُمْنامِ شَهرِسْتانِ بوشِهرْ
📡 به خانواده بزرگ #انقلابیون_بوشهر بپیوندید
🇮🇷 #انقلابیون_بوشهر
https://eitaa.com/ENGHLABun
حالا بیش از یک دهه از سفر سلطان قابوس فقید به ایران میگذرد و در پاسخ به سفر سال گذشته سیدابراهیم رئیسی به عمان، سلطان هیثم بن طارق آل سعید به تهران سفر کرده است. بسیاری بر این باور هستند که او با دست پر به تهران آمده است و ممکن است دوباره ایران و امریکا پشت درهای بسته هتلهای مسقط دیدار کنند. با این حال، فارغ از این مساله موارد مهمی است که در روابط دو طرف اثرگذار است. موضع عمان در مورد برنامه هستهای کشورمان، تحریمها، تهدیدها و اعمال فشارها، موضع این کشور در مورد فعالیت تکفیریها علیه دولت سوریه، موضعگیری صحیح و درست آنها در مورد تجاوز نظامی به یمن و ... بیانگر وجود مصادیق بسیار برای توسعه این همکاریها است.
سلطان هیثم بن طارق چه با پیام امریکا و چه با پیام برقراری روابط ایران و مصر آمده باشد، مهمان عزیز و محترمی در تهران است که کشورش در طول سالهای گذشته محمل کمک به کشورمان برای دور زدن تحریمها و کمک به ملت مظلوم یمن بوده است. باید دید توافقها و تعاملات صورت گرفته در چه بازه زمانی به نتیجه خواهد رسید.
📡 به خانواده بزرگ #انقلابیون_بوشهر بپیوندید
🇮🇷 #انقلابیون_بوشهر
https://eitaa.com/ENGHLABun
یک خبر هم از ترکیه بشنوید... علیرغم تلاش وافر اردوغان برای کسب آرای بالای 60درصد و به دست آوردن یک پیروزی قاطع، او تا اینجای کار چیزی بیش از 53درصد از آرای مرحله دوم را به دست آورده است. قلیجدار اوغلو هم با به دست آوردن چیزی بیش از 46درصد آرا، نشان داد که باوجود تبلیغات گسترده و سنگین دولت حاکم، ظرفیتهایی دارد که کسی به ان توجه نکرده است.
بسیاری تحلیلهایی کرده بودند که مردم سرخورده ترکیه از نتایج دور اول، حاضر نیستند در دور دوم پای صندوقهای رای آمده و به قلیچدار اوغلو رای بدهند اما شمارش آرا نشان داد که این تحلیل هم مانند پیروزی او در دور اول، ناشی از نقص اطلاعات است. به هر حال، کسی انتظار شکست اردوغان را نداشت اما پیروزی قاطع و سنگینی هم به دست نیاورد. هر چه آرای او به 50درصد نزدیکتر شود، موقعیت او در آینده متزلزلتر میشود. شاید این یکی از دلایل حضور دوباره مردم ترکیه پای صندوقهای رای بوده است.
📡 به خانواده بزرگ #انقلابیون_بوشهر بپیوندید
🇮🇷 #انقلابیون_بوشهر
https://eitaa.com/ENGHLABun