مهدویت سیاسی.mp3
4.65M
🔊 #بشنوید
در مهدویت سیاسی چهار رویکرد وجود دارد که هرچهار رویکرد مخالف دموکراسی است:
1⃣اولین رویکرد: نیابت سلطنتی ازامام معصوم است که سلطان خودرا نایب امام معصوم معرفی می کندکه درعصر صفویه این نگاه وجود داشته است وحکومت خودرا ازطرف امام زمان (عج)می دانسته اند.
2⃣دومین رویکرد:نظریه ولایت مطلقه فقیه است که دراین نظریه فقیه نیابت ازامام زمان (عج)می کند وولایت اورا دارد.
3⃣سومین رویکرد:انجمن حجیته است که بی عملی را درعصرغیبت مطرح می کند وهرحکومتی را قبل از زمان ظهور طاغوت معرفی می کند.
4⃣رویکردچهارم :انتظار را مکتب اعتراض معرفی می کندکه دکترشریعتی این را پایه گذاری کرده است ومی شود اورا مکتب (نه)معرفی کرد.
👈استاد آیت الله فرحانی به تبیین این چهار رویکرد دراین صوت می پردازد.
#مهدویت_سیاسی
برایظهورامامزمانبیایدلینکزیر🌱🙂
https://eitaa.com/joinchat/782565589C3a25f44964
انـتظـاروـمهـدویت⤻✿|𝟑𝟏𝟑
آيا غذايى بهتر از عسل و كباب، فرشى بهتر از ابريشم و مَركبى بهتر از هواپيما و امثال آن داريم؟ آيا اين
در سورهطهبعدآنكهمىفرمايد:هر كه از ياد ما اعراض كند او را به زندگى و روزگار سختى در دنيا گرفتار مى كنيم، چنين ادامه مى دهد: و لَعَذاب الا خرةِ اَشدُّ واَبقى عذاب روز قيامت سخت تر و پايدارتر است. در جاى ديگر مى خوانيم: ولَنُذيقنَّهم من العذاب الاَدنى دون العذاب الاكبر لعلّهم يَرجِعون ما حتما عذاب نزديكرازودترازعذاببزرگبآنها مى چشانيم تا شايد به فكر راه خطاى خود افتاده وبرگردند. درسورهحجراجبکسانیكبدوندليلوبرهان (فقط به خاطر تكبّر در برابر حق)هر چه مى شنوند انكار كرده و شانه بالا مى اندازند مى فرمايد: لَه فِى الدّنيا خِزىٌ و نُذيقهُ يَومَ القيامَةِ عَذابَ الحَريق به اين افراد پر مدّعاى بى علم، هم در دنيا خوارى و هم در قيامت عذاب سوزانى مى چشانيم. باز در جاى ديگر چنين مى خوانيم: لِنُذيقَهم عَذابَ الخِزىِ فى الحَيوة الدّنيا و لَعذابُالا خِرَةِ اَخرما براى قوم عاد كه در برابر پيامبرشان تكبّر ورزيدند بادى شديد و سرد آنهم در روزهاىِ شوم و ناگوار فرستاديم، ليكن اين گوشه اىازجزاتكبّرشاناست وعذاب خواركننده تر را در قيامت مى چشند. البتّه در روايات متعدّدى نيز جزاى دنيوى به چشم مى خورد از جمله: در حديث مى خوانيم: هر كه براى ديگرى چاهى بكند خودش در آنواقع مى شود و خداوند جزاى بى احترامى به والدين و ظلم به مردم و كفران خدمات مردم را در همين دنيا داده و به قيامت حواله نمى دهد پاداش در دنيا همان گونه كه كيفر و عذاب واقعى در قيامت است، همچنين پاداش اصلى و كامل در قيامت است، چون دنيا براى پاداش نيكوكاران نيز كوچك استولىمنافاتىباپاداشوثوابدنیاندارد.
💚معرفت مهدوی💚
✳️ وقتی انسان یک مهمان در خانه دارد چقدر اعمال او راست و بهتر میشود؟!
✴️انسان وقتی حس کند در خانه تنهاست هر عملی ممکن است از او سر بزند ولی وقتی مهمان آمد، خودش را نگه میدارد، حتّی داد نمیزند.
✳️اگر با خانمش دعوایش بشود خودش را کنترل میکند، خیلی کارها را نمیکند، سر بچّهاش داد نمیزند، هر کاری نمیکند، میگوید زشت است.
✴️این احساس که شخصی در خانهی ما ناظر اعمال ماست، ترمزی به انسان میزند که خیلی از اعمال او را تحت الشّعاع قرار میدهد لذا هر کاری را انجام نمیدهد.
✳️حالا هرچه شخصیّتِ شخص مهمان بالاتر برود، ادب، توجّه و کنترل انسان بیشتر میشود.
✴️روحیه ی انتظار، آن حالتی است که انسان هر لحظه خودش را با امام زمانش ببیند، با امام زمانش زندگی کند و حدّاقل خودش را تحت نظارت امام زمان ارواحنافداه ببیند.
#اللﮩـمعجللولیـڪالفـرجــــ
#مهدویت
#حضور
https://eitaa.com/joinchat/782565589C3a25f44964
امام حسن عسکری علیه السلام میفرمایند:
او غیبتی طولانی خواهد داشت که در آن [غیبت] هیچ کس نجات نمییابد، مگر کسی که خدا او را در اعتقاد به امامت ثابت بدارد و در دعا به تعجیل فرج موفق سازد.
📚بحارالانوار جلد ۵٢ ، صفحه ١۴٩
▪️اللهم عجل لولیک الفرج
#غیبت
#مهدویت
https://eitaa.com/joinchat/782565589C3a25f44964
🖼 #عکس_نوشته
📌 خصوصیّت دوران امام زمان
👤 #رهبر_انقلاب :
🔅 یک خصوصّیتی که در دوران امام زمان هست این است که انسانها آراسته به فضائل اخلاقی میشوند، ضعفهای اخلاقی که این همه مشکلات را برای بشر به وجود آورده در طول تاریخ از انسانها گرفته میشود.
#دوران_غیبت
https://eitaa.com/joinchat/782565589C3a25f44964
انـتظـاروـمهـدویت⤻✿|𝟑𝟏𝟑
اما همان جوان پشت میز، یک کتاب بزرگ و قطور را در مقابل من قرار داد و به آن کتاب اشاره کرد و گفت: کتا
#ادامهقسمتچهارم🙂
.کمتر روزی پیش میآمد که نماز صبحم قضا شود.اگر یک روز خدای نکرده نماز صبحم قضا میشد تا شب خیلی ناراحت و افسرده بودم. این اهمیت به نماز را از بچگی آموخته بودم و خدا را شکر همیشه اهمیت می دادم وقتی آن ملک؛ یعنی جوان پشت میز به عنوان اولین مطلب اینگونه به نماز اهمیت داد و بعد به سراغ بقیه رفت، یاد حدیثی افتادم که معصومین علیه السلام فرمودند:اولین چیزی که مورد محاسبه قرار می گیرد نماز است.اگر نماز قبول شود بقیه اعمال قبول می شود و اگر نماز رد شود.خوشحال شدم به صفحه اول کتاب نگاه کردم، از همان روز بلوغ تمام کارهای من با جزئیات نوشته شده بود. کوچکترین کارها حتی ذره ای کار خوب و بد را دقیق نوشته بودند و صرف نظر نکرده بودند تازه فهمیدم که فمن یعمل مثقال ذره خیرا یره یعنی چیهرچی که ما اینجا شوخی حساب کرده بودیم آنها جدی جدی نوشته بودند.
#قسمتپنجم🙂👇
کنار هر نوشته چیزی شبیه یک تصویر کوچک وجود داشت.وقتی به آن خیره می شدیم مثل فیلم به نمایش در می آمد،درست مثل قسمت ویدئو در موبایل های جدید فیلم آن ماجرا را مشاهده میکردیم با تمام جزئیاتیعنی در مواجهه با دیگران حتی فکر افراد را هممیدیدیم لذا نمی شد هیچ کدام از این کارها را انکار کرد.غیر از کارها حتی نیت های ما ثبت شده بود.آنها همهچیز را دقیق نوشته بودنجای هیچگونه اعتراضی نبود، تمام اعمال ثبت بود. هیچ حرفی هم نمیشد زداما خوشحال بودم که از کودکی همیشه همراه پدرم در مسجد و هیئت بودم و خودم را از همین حالا در بهترین درجات بهشت می دیدم!
همینطور که به صفحه اول نگاه میکردم و به اعمال خودم افتخار می کردم..
#ادامهدارد🙂👇
انـتظـاروـمهـدویت⤻✿|𝟑𝟏𝟑
#ادامهقسمتچهارم🙂 .کمتر روزی پیش میآمد که نماز صبحم قضا شود.اگر یک روز خدای نکرده نماز صبحم قضا م
ی دفعه دیدم یکی اعمال خوبم درحالمحو شدن است صفحه ای که پر از اعمال خوب بود ناگهان.تبدیل به کاغذ سفید شده بودبا عصبانیت به آقایی که پشت میز نشسته بود گفتم: چرا اینها محو شد؟مگه من این همه کارهای خوب نکردم.گفت:بله درسته،اما همان روز غیبت یکی از دوستانت را کردی.اعمال خوب شما به نامه عمل او منتقل شد.باعصبانیت گفتم چرا همه اعمالم!غیرمستقیم اشاره کرد به حدیثی از پیامبر که می فرماید:سرعت نفوذ آتش در گیاه خشک، به پای سرعت اثر غیبت در نابودی حسنات بنده نمیرسدرفت صفحه بعدآن روز هم پر از اعمال خوب بود،نماز اول وقت مسجد،بسیج،هیئت،رضایت پدر مادر و.. تمام اعمال خوب، مورد تایید من بودآن زمان دوران دفاع مقدس بود و خیلی ها مثل من بچه مثبت بودند،خیلی از کارهای خوبی که فراموش کرده بودم تماماً برای من یادآوری می شد،اما با تعجب به یکباره مشاهده کردم که دوباره تمام اعمال من در حال محو شدن استگفتم: این دفعه چرامن که در این روز غیبت نکردمجوان گفت: یکی از رفقای مذهبیت را مسخره کردی،این عمل زشت باعث نابودی اعمال شد. سپس بدون اینکه حرفی بزند آیه ۳۹ سوره یاسین برایم یادآوری شد:
روز قیامت برای مسخره کنندگان روز حسرت بزرگی است."یا حسره علی العباد ما یاتیهم من رسول الا کانوا به یستهزون"خوب به یاد داشتم که به چه چیزی اشاره دارد.من خیلی اهل شوخی و سرکار گذاشتن رفقا بودم. با خودم گفتم اگه اینطور باشه که خیلی اوضاع من خرابه.رفتم صفحه بعد، روز بعد هم کلی اعمال خوب داشتم اما کارهای خوب من پاک نشد. با اینکه آن روز هم شوخی کرده بودم اما در این شوخی ها با رفقا گفتیم و خندیدیم.
#ادامهداردقسمتپنجم🙂👇