فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢سخنگوی دولت خطاب به دانشجویی که گفته بود فضای کشور بسته است و خواهان آزادی بازداشتیهای اغتشاشات بود:
عفو عمومی گستردهای که روز گذشته از سوی رهبر انقلاب صورت گرفت را با اخراج گسترده کارمندان و معلمان بعد از کودتای اخیر در یکی از کشورهای منطقه مقایسه کنید
@Efshagari2020
30.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢کدام دسته از بچههای کشور آزاد میشوند؟
🔹🔸گفتوگوهای صمیمی و صریح با برخی از بازداشتشدگان حوادث اخیر
♦این تصاویر برای اولین بار منتشر میشوند.
@Efshagari2020
💢روایت رئیس بانک مرکزی دولت نهم از اقدام عجیب احمدی نژاد
🔹🔸رئیسکل پیشین بانک مرکزی در کتاب خاطرات خود روایتی عجیب از اقدامات محمود احمدینژاد در دولت نهم مطرح کرده است. آنطور که او روایت کرده:
♦در اوج تحریمها محمود احمدینژاد این ایده را مطرح میکند که بخشی از ذخایر ارزی را در اختیار افرادی که امین ایشان هستند قرار داده شود تا آنها بتوانند در قالب معاملات شخصی، نیازهای کشور را تامین کنند و بدین وسیله تحریمها را دور بزنیم.
♦او دو نفر شخص حقیقی را معرفی میکند که هرکدام یک نامه امضاشده از سوی احمدینژاد در دست دارند. در نامهها دستور داده شده که به یکی 120 و به دیگری 150 میلیون دلار از ذخایر بانک مرکزی پرداخت شود. دلیل، عنوان، محل مصرف یا موضوع مشخصی هم برای پرداختها عنوان نمیشود. آن دو نفر هم کاغذبهدست میآیند و در دفتر رئیسکل مینشینند که پول را بگیرند.
♦مظاهری به آن دو میگوید «باید با آقای احمدینژاد صحبت کنم، شما تشریف ببرید تا با آقای رئیسجمهور صحبت کنم بعد خبر دهم.»
♦ابتدا قبول نمیکنند و میگویند مامور هستیم و باید ارزها را بگیریم و ببریم. مظاهری میگوید: «اشتباه به عرضتان رساندهاند. اینجا این خبرها نیست. هرکس مایل باشد، میتواند اینجا بیاید، اما چنین نیست که اینجا بنشیند تا ارز مورد درخواست خود را وصول کند.»
♦مظاهری در دیدار با احمدینژاد میگوید: «روشن نیست که این روشها برای دور زدن تحریمها کارساز باشد. این اقدام نیازمند قانون است. برای این پرداختها، علاوه بر «موضوع پرداخت»، باید مجوز قانونی هم وجود داشته باشد، و بدون مجوز قانونی نمیتوان حتی یک دلار به این اشخاص پرداخت کرد.
♦ایشان گفتند موضوع پرداخت، «امانتداری» است. گفتم در سوابق و طبقهبندیهای حسابداری ارزی، چنین موضوعی تعریف نشده و شناختهشده نیست. در مورد مجوز پرداخت هم گفتند مجوز پرداخت را هم اخذ میکنم. گفتم علاوه بر روشن کردن «موضوع پرداخت»، باید مجوز قانونی را قبل از پرداخت، به بانک مرکزی ارائه دهید تا چنانچه در آن شرط و شروطی باشد، آن شروط رعایت شود و اصل مجوز هم در سوابق و مدارک بانک ثبت و حفظ شود. اگر هم صلاح بدانید، متن مجوز مورد نیاز را برایتان پیشنهاد میکنم.
♦گفتند نیازی نیست، خودم تنظیم میکنم. تاکید کردم در نامه به بانک مرکزی، یک کپی از آن را ضمیمه کنید.»
♦احمدینژاد دو روز بعد دو نامه میفرستد و دستور پرداخت به آن اشخاص را تکرار میکند، با این تفاوت که در انتهای نامهها، یک خط اضافه میکند و مینویسد که مجوز رهبری برای این پرداختها گرفته شده است.
♦مظاهری نامهها را از افرادی که آوردهاند تحویل میگیرد اما مجدداً نزد احمدینژاد میرود و میگوید: «حالا درست شد، فقط لطف کنید نسخهای از آن مجوز را هم بدهید تا پیوست دستور پرداختهای ارزی باشد.»
♦احمدینژاد با تندی پاسخ میدهد: «این موضوع به شما مربوط نمیشود و نامه رهبری نزد خودم محفوظ خواهد ماند. همین که من نوشتهام که مجوز گرفتهام برای شما کافی است.»
♦آن روز احمدینژاد به شدت عصبانی میشود و دیدارشان بینتیجه پایان مییابد اما مظاهری نمیتواند از کنار این موضوع بیاعتنا بگذرد. به این ترتیب دو روز بعد با قرار قبلی به دفتر رهبری میرود و با سید علیاصغر حجازی، دیدار میکند و ضمن شرح ماجرا، از ایشان میخواهد نسخهای از آن مجوز را به او نیز بدهند تا از محتوای آن مطلع شود.
♦علیاصغر حجازی از وجود چنین مجوزی بیخبر است و میگوید از مقام معظم رهبری سوال میکنم. همان موقع به اتاق ایشان میرود و موضوع را در میان میگذارد. وقتی بازمیگردد از رئیسکل بانک مرکزی میخواهد به دیدار ایشان برود و شخصاً ماجرا را تعریف کند.
♦بنا به گفته مظاهری، مقام معظم رهبری پس از شنیدن سخنان او میگویند: «چنین مجوزی را به رئیسجمهور ندادهام.» مظاهری میگوید:« نامه رئیسجمهور را که همراهم بود، خدمتشان دادم که خواندند و باعث تعجبشان شد. سپس پرسیدند: چه مبلغ پرداخت کردهای؟ گفتم یک سنت هم پرداخت نکردهام. گفتند: کار شما هم از نظر قانونی و هم از نظر مدیریت، تدبیر درستی بوده است.
♦دو، سه روز بعد احمدینژاد رئیسکل بانک مرکزی را به دفترش فرا میخواند و میپرسد:«شما گزارشهایی را که برای من میفرستید، آیا به دفتر رهبری نیز ارسال میکنید؟»
♦مظاهری میگوید:« همه را نه. گزارش اخیر، که بنا به خواست و ابلاغ دفتر ایشان تهیه و ارسال شد، یک رونوشت هم برای شما فرستادم. بنابراین هیچ مکاتبهای با دفتر رهبری نداشتهام که شما از آن مطلع نباشید.
احمدینژاد سرش را تکان میدهد و میگوید: «اینطور نمیشود ادامه دهیم.»
مظاهری هم پاسخ میدهد: «بله، من هم میدانم که این وضع قابل ادامه نیست.»
@Efshagari2020
«اعزام ۶ تیم امدادی و درمانی از ایران به ترکیه»
هرکسی میخواید بشناسید تو روزهای سخت بشناسید
ایران همسایه خوب روزهای سخته اقای اردوغان کاش بفهمی!
🗣فائزه طلایی🇮🇷
@Efshagari2020
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢عملیات نیروهای مقاومت و سپاه مستقر در سوریه برای کمکرسانی به مردم زلزلهزده حلب
@Efshagari2020
#مرزبندی بلد نیستیم. جایزهای که همسر بایدن بهت داد، سند باخت توست. کشوری که ۷۰ ساله از هیچ تلاشی برا نابودی ملت تو فروگذار نکرده، بهت جایزه نمیده، مگر اینکه قدمی به نفعش برداشته باشی. قرار نیست با آمریکا برای نابودی ایران قرارداد ببندی؛ همین که در زمین او بازی کردی، یعنی باختی.
🗣Houman Zandizadeh
@Efshagari2020
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلایه و شکایت شهروندان از ضعف امدادرسانی دولت ترکیه رو بشنوید و
مقایسه کنید با وقوع زلزله در ایران که از همان آغاز، همه مسئولین از سپاه و ارتش و هلال احمر و ... میان پای کار
🗣| دختر آلامتو |🇮🇷
@Efshagari2020
#خبر_خوب | پسری که در این فیلم اشهد خودش رو میخوند، نجات پیدا کرد
الهی شکر...
@Efshagari2020
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢نام جعلی برای خلیج فارس از کجا آمده است؟
خسرو معتضد:
♦️زمان پهلوی، 10 سال به اشتباه با مصر قهر بودیم و عبدالناصر هم از روی لجبازی، نام جعلی را برای خلیج فارس جا انداخت.
@Efshagari2020
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢تولد نوزاد سوری زیر آوار در جندیرس در حومه حلب/ مادر و دیگر اعضای خانواده فوت شدند
@Efshagari2020
💢نه ببین تو ۱۳ سال نخست وزیری هویدا خودکار اصلا گرون نشد
@Efshagari2020
💢روایتی از ویلای اعیانی حسن روحانی در پاسداران/ وقتی روحانی اجاره ملک بیتالمال را پرداخت نمیکرد!
🔹🔸این روزها یکی از کلیدواژههای اساسی حسن روحانی در جلسات محرمانه و گاه نیمه رسمی آن است که باید جناح چپ و میانهرو به صحنه آمده و حقوق مردم را احقاق کند؛ عملیات سنگین چپها روی طرح مولدسازی را باید در همین راستا ارزیابی کرد، اما قاعده سیاسی آن است که افرادی میتوانند چنین ادعایی بزرگ را طرح کنند که حداقل در عمل تا حدودی به حقوق مردم اعتقاد داشته باشند.
♦️طهماسب مظاهری رئیس سابق بانک مرکزی، در کتاب جدید خود با نام «لحظهای از تاریخ» که به مجموع خاطرات این مدیر سابق برمیگردد، روایتی جالب از روحیات حسن روحانی را بیان میکند. مظاهری بین سالهای ۶۳ تا ۶۸ معاون نخستوزیر و رئیس بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی بوده است و برای همین موضوع با بسیاری از مدیران سیاسی وقت ارتباط نزدیک داشته است، ایشان در کتاب خاطرات خود در صفحات ۸۷و ۸۸ درباره روحانی نوشته است:
♦️یکی از خانههای ویلایی بنیاد در خیابان پاسداران در دوران حضور آقای روحانی در مجلس در اختیار ایشان قرار گرفته بود، در آن زمان به ایشان ابلاغ شد یا خانه را بخرند یا اجاره آن را پرداخت کنند؛ برای اجرای آن کار به مدت دو ماه با ایشان بحث شد، اما کار جلو نمیرفت! روزی از آقای کرباسیان که نماینده بنیاد در این امر بود پرسیدم که چرا این موضوع اینقدر طول کشید! ایشان پاسخ داد که چندبار برای بررسی، مشاهده و ارزیابی به دم منزل ایشان رفتیم اما روحانی در را به روی ما باز نکرد!
♦️در ادامه این روایت جالب توجه آمده است:
سرانجام کارشناس، همراه با مامور دادستانی به درب منزل ایشان فرستاده بودند تا بتوانند ارزیابی لازم را از منزل آن منزل انجام دهند، این اتفاق در حالی روی داد که همه افرادی که آن زمان از خانههای بنیاد استفاده میکردند حاضر بودند اجاره آن راپرداخت کنند، تا جایی که آقای هاشمی میگفت تا زمانی که اجاره آن منزل را نداده بودم در مجلس نماز میخواندم! اما روحانی از پرداخت اجاره منزلی که متعلق به بیتالمال بود سرباز میزد! اگرچه فرستادن ضابط قضایی به درب منزل روحانی باعث دلخوری ایشان شد اما من از کار معاون خود در بنیاد حمایت کردم.
♦️قیمت آن خانه در آن زمان حدود سیزدهم و نیم میلیون تومان بود اما آقای روحانی ادعا میکرد که کارشناس قیمت را بالا زده و این خانه حدود هشت میلیون تومان ارزش دارد! برای رفع اختلاف کارشناس دیگری را فرستادم و به آقای روحانی اعلام کردم که اگر کارشناس جدید قیمت کمتری را اعلام کند؛ من نظر دومی را اعمال میکنم، اما کارشناس دوم قیمتی در حدود چهارده و نیم میلیون تومان برای این خانه برآورد کرد. من به روحانی گفتم شما همین مبلغ ۱۳ میلیون و پانصد را بدهید و طق قانون ما میتوانیم تا ده درصد نیز به شما تخفیف بدهیم، اما در کمال تعجب روحانی خواستار چهل درصد تخفیف بود!
♦️من به ایشان اعلام کردم که نمیتوانم خلاف آییننامه عمل کنم اما روحانی در جواب گفت آییننامه را خودتان نوشتهاید پس میتوانید به من تخفیف بیشتری بدهید، در نهایت به ایشان گفتم پس معامله کنسل است و شما بهتر است این ملک را اجاره کنید که روحانی از من دلخور شده و با اوقات تلخی از دفترم خارج شد.
@Efshagari2020