سلام خبر خوش دارم😍
خبنیان افشاء الف خورده😍✌️
انشاءالله یه 30درصد دیگه بده❤️
هدایت شده از بورس عرضه اولیه
هدایت شده از 🔥شکار تکسهم ناب🔥
#حاریا
صف براداشته شد یه پله خرید نوسانی ✌️
هدایت شده از بورس عرضه اولیه
پذیره نویسی سهام استقلال و پرسپولیس فردا با سهمیه ۳۰۰ هزار تومانی هر کد
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس،
🔹میثم فدایی با اشاره به پذیرهنویسی سهام استقلال و پرسپولیس فردا یکشنبه ۱۵ اسفند گفت: هر کد معاملاتی اجازه خرید ۳۰۰ هزار تومان از سهام سرخابیها را دارد.
🔹وی افزود: الگوی مالی که برای عرضه دو باشگاه طراحی شده، افزایش سرمایه است. نکته اساسی این است که دولت سهامی را نمی فروشد بلکه سهام جدیدی از منابع حاصل از فروش مستقیما به باشگاه داده می شود که به فروش می رسد.
🔹فدایی ادامه داد: در این الگو، ریالی به خزانه واریز نخواهد شد و تمامی منابع مستقیما به حساب باشگاه ها واریز خواهد شد و سهام باشگاه در اختیار مردم قرار می گیرد. هیچ صندوق و واسطه ای میان سهامداری مردم و بنگاه اقتصادی وجود ندارد.
🔹بنابراین گزارش، حداکثر سهام قابل خریداری باشگاه استقلال برای هر کد بالغ بر ۱۰۳۰ سهم و قیمت خرید هر سهم ۲۹۱ تومان و حداکثر سهام قابل خریداری باشگاه پرسپولیس برای هر کد بالغ بر ۸۸۵ سهم و قیمت خرید هر سهم ۳۳۸۷ ریال است.
@rantBrtr
در پی واریز نکردن سود سهام عدالت؛
سازمان بورس از شرکت مخابرات شکایت کرد
▫️ محمد باغستانی مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی: سال گذشته سه شرکت پتروشیمی جم، گلگهر و مخابرات ایران اقدام به واریز سود سهامداران عدالت نکردند. در ادامه دو شرکت پتروشیمی جم و گلگهر با انجام افزایش سرمایه، سود سهامداران عدالت را به صورت سهام جدید پرداخت کردند.
▫️ اما شرکت مخابرات همچنان سود سال گذشته را واریز نکرده که سازمان بورس در چارچوب قوانین و مقررات موجود اقدامات حقوقی خود را علیه این شرکت انجام داده است.
▫️ امیدواریم سود مجمع سال گذشته و امسال شرکت مخابرات توامان توسط شرکت مذکور واریز شود. اگر شرکت مخابرات اقدام به واریز سود سال مالی 98 و 99 کند، همه این سود به صورت یکجا به حساب سهامداران عدالت واریز خواهد شد.
💯@rantBrtr
14.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وام خانمانسوز مسکن
🔹۱۰۰ میلیون بده بانک، ۴۸۰ میلیون وام بگیر، یک میلیارد هم پس بده!
@rantBrtr