11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 استاد رائفی پور
دلبری امام زمان(عج) از مردم جهان در زمان ظهور وایمان آوردن اکثریت آنها
@Emam_kh
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
بسم الله الرحمن الرحيم
🌷 آیه 126 سوره بقره
🌸 وَإِذْ قَالَ إِبْراَهِيمُ رَبِّ اجْعَلْ هَذَا بَلَداً ءَامِناً وَارْزُقْ أَهْلَهُ مِنَ الَّثمَرَاتِ مَنْ ءَامَنَ مِنْهُمْ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْأَخِرِ قَالَ وَمَنْ كَفَرَ فَأُمَتِّعُهُ قَلِيلاً ثُمَّ أضْطَرُّهُ إِلَى عَذَابِ النَّارِ وَبِئْسَ الْمَصِير
ُ
🍀 ترجمه:و هنگامى كه ابراهیم گفت: پروردگارا! این را سرزمینی امن قرارده و اهل آن را، هر كه به خدا و روز آخرت ایمان آورد،از ثمرات (گوناگون) روزى ده. (خداوند) فرمود: و هر که كافر شود بهره ى اندكى خواهم داد. سپس او را به قهر به سوى عذاب آتش مى كشانم و چه بد،سرانجامی است.
🌷 #بلد یعنی سرزمین
🌷 #ثمرات هرگونه رزق و روزی
🌷 #مصیر به معنای انتقال و تحول و بازگشت
🌷 #بئس یعنی بد
🌺 #حضرت_ابراهیم علیه السلام بعد از تجدید بنای کعبه از خداوند می خواهد که این سرزمین را امن قرار دهد. در آیه 124 سوره بقره ، حضرت ابراهیم علیه السلام براى نسل خویش درخواست مقام امامت نمود، امّا خداوند در جواب فرمود: این مقام و مرتبت به افراد ظالم نمى رسد.در این آیه حضرت ابراهیم، رزق دنیا را تنها براى مؤمنان درخواست كرد، امّا #خداوند این محدویّت را نمى پذیرد و می گوید من به کافران هم رزق دنیوی می دهم.یعنى رزق مادّى مهمّ نیست، لذا به اهل و نااهل هر دو داده مى شود، امّا مقامات معنوى و اجتماعى و رهبرى، بسیار مهم است وبه هر كسی واگذار نمى شود.
🔹 پيام های آیه 126 سوره بقره 🔹
✅ #انبیا علاوه بر هدایت، به نیازهاى مادّى مردم همانند امنیّت ومعیشت نیز توجّه داشته وبراى آن تلاش ودعا مى كنند. «ربّ اجعل هذا بلداً امناً»
✅ بهره مندى از نعمت ها، زمانى لذیذ و گوارا است كه در فضاى امن، آرام و بى اضطراب باشد.
✅ در #دعا، دیگران را فراموش نكنیم. حضرت ابراهیم علیه السلام به جاى «وارزقنا» فرمود: «وارزق اهله»
✅ #سنّت_الهى آن است كه به همه مردم اعم از مسلمان و كافر، رزق دهد.
تفسیر_یک_دقیقه_ای_قرآن
🔰 لوح | حقه بازی
🔻رهبر انقلاب اسلامی: «بهانهی آزادی بیان برای محکوم نکردن جرم بزرگ اهانت به چهرهی قدسی حضرت رسول اعظم (صلّی الله علیه و آله) که از سوی برخی سیاستمداران فرانسوی گفته شده کاملاً مردود و غلط و عوامفریبانه است.» ۹۹/۶/۱۸
@Emam_kh
#پرسش_پاسخ_مهدوی
با توجه به در روایاتی که در آنها روز ظهور امام زمان ٢٣ ماه مبارک رمضان یا جمعه عنوان شده است، انتظار در دیگر روزهای سال چه معنایی خواهد داشت؟
در روایتی از امام صادق علیهالسلام آمده است:«آن صیحه آسمانی که در ماه مبارک رمضان، پیش از ظهور طنین میافکند، در شب جمعه، شب ۲۳ ماه رمضان خواهد بود».[۱] از نشانههای ظهور، صیحه آسمانی است که به گفته ایشان در ۲۳ رمضان خواهد بود. حضرت علی علیهالسلام نیز میفرماید: «یکی از نشانههای فرج، صیحه آسمانی در ماه رمضان است».[۲] درنتیجه روایات، روز ظهور را ۲۳ رمضان یاد نکردهاند.
بعضی از روایات، ظهور آن حضرت را روز جمعه ذکر کردهاند، اما قطعی نیست که تغییر نپذیرد؛ بنابراین، زمانها تغییر میپذیرند و احتمال تغییر وجود دارد.
انتظار در دیگر روزهای سال چگونه معنا پیدا میکند؟
انتظار در لغت به معنای چشمداشت، چشم به راه بودن و نوعی امید به آینده داشتن است. انتظار در اسلام بهویژه در مذهب شیعه، ایمان استوار بر امامت و ولایت حضرت ولیعصر، امید به ظهور مبارک آن حضرت، آغاز حکومت صالحان و در واقع نوعی آمادگی بیان شده است. میتوان گفت که «انتظار فرج» از اصل کلی اسلامی، یعنی اصل حرمت یأس و نومیدی از لطف و رحمت خداوند مایه میگیرد. بنابر روایات، «انتظار فرج» نوعی عبادت، ایمان به غیب، اقرار به یگانگی خدا و رسالت پیامبر و پیشوایی امامان معصوم، تلاش و سازندگی، عامل مقاومت و پایداری و نوعی فریاد و عدم پذیرش سلطه و اعتراض به زمامداران خودسر است.
پینوشتها
۱. الغیبه، طوسی، ص۲۷۴؛ کمالالدین، ج۲، ص۶۵۰؛ بحارالانوار، ج۵۲، ص۲۰۴.
٬. الغیبه، نعمانی، ص۱۳۳؛ بحارالانوار، ج۵۲، ص۲۲۹ و ۲۸۵؛ منتخبالاثر، ص۲۲
@Emam_kh
17.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸نماهنگ فوق العاده زیبای مهدوی
#جمعه_های_دل_تنگی
🏴🏴🏴
@Emam_kh
💜داستان واقعی و آموزنده تحت عنوان
#نامادری
💜 قسمت_پنجم
مادرم وشوهرمادرم بعدچندروزی که ازامدن ماازخونشون گذشته بود به خانه ما امدن وخانواده شوهرم روی بازازاونا استقبال کردن ومارو با خواهروبرادرهای علی دعوت کردن پاگشا ..
که من ازصبح به منزل🏡 مادرم رفتم خواهروبرادرهای من ازرفتن من به اونجاخیلی خوشحال بودن ،،،
عصرمهمونها اومدن وبرای اولین باربود که مادرم وبقیه علی رودیدن،،وبه گفته اونا هم علی پسرخوبی بود🙍♂ مادرم هم برای پذیرایی ازاونا سنگ تموم گذاشت
روزها میگذشت ومن همراه علی به خانه مادرم میرفتم ودرواقع با اونا سخت رفت وامد میکردیم
وهمچنین بستگان مادرم 🎁مرا تک تک پاگشا کردن ،
به این ترتیب بودکه همگی با علی آشناشده بودن
بعدگذشت یکسال ما خانه جدا اجاره کردیم وازخانواده شوهرم جدا شدیم😍 وشروع به کم وکسری وسایل خونه کردیم که نامادری من اجازه خرید جهیزیه کامل روبه پدرم نداده بود..
بعدگذشت چهارسال زندگی مشترک خدابه ما دختری👪 دادبه اسم شادی که بیشترزندگی من رو شیرین ترکرد دراین مدت من گاه گاهی پدرم رو میدیدم ،،ولی مادروخواهربرادرهای من عاشق دخترم بودن ودخترمن نیزعاشق اونا ،،بعددوسال خدابه ماپسری داد به اسم شاهین که به خاطروجود دوتا بچه کوچیک بیشتراوقات خونه مادرم بودم
وهمه ماخوشحال کنارهم روزها رو سپری میکردیم ،،یکروزسرد پاییزی مادرم ازبیرون به خانه برمیگشته داخل حیاط افتاده بود که وقتی به بیمارستان رسانده بودن دکترخبربدی داده بود که مادرم فشارداشته وسکته کرده بود مادر مهربون وزیبای من دیگه نمیتونست راه بره با کمک فیزیوتراپی وداروها تونست به سختی راه بره
که من اون موقع بود فهمیدم مادرم درگذشته به خاطردوری ازمن سکته اول رو زده بوده ولی خفیف ،،واین بارسکته دوم اون بود
بیشترروزها من به منزل مادرم میرفتم وکمک مادرم بودم خواهرم نیزبزرگ شده بود خواستگارایی داشت ،،خواهرم ازدواج کرد ودراون دوران من خیلی زحمت اونا رو کشیدم تا خواهرم به خونه خودش رفت وبعد 5ماه خواهرم باردارشد وبعد9ماه خدابه اون دخترکوچلویی داد حالا من خاله شده بودم..
💜 ادامه دارد⬅️⬅️
☀️ صـــــــ📿ـــلوات خاصه ی حضرت علی بن موسی الرضا به نيت خشنودي آن حضرت و بر آورده شدن حاجــــــــــات.☀️
⚜اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی⚜ الامامِ التّقی النّقی ⚜ و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ⚜ و مَن تَحتَ الثری⚜ الصّدّیق الشَّهید ⚜صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً⚜ زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه⚜ کافْضَلِ ما صَلّیَتَعَلیاَحَدٍ مِنْ اوْلیائِک⚜
َ
✍ترجمه:
☀️خدایا رحمت فرست بر علی بن موسی الرضا☀️ امام با تقوا و پاک ☀️و حجت تو بر هر که روی زمین است ☀️و هر که زیر خاک، ☀️رحمت بسیار و تمام با برکت ☀️و پیوسته و پیاپی و دنبال هم چنان ☀️بهترین رحمتی که بر یکی از اولیائت فرستادی☀️
💫زیــــ🕌ــــــارتش در دنیا و شفاعتش در عقبی نصیبمان بگردان💫
الهـــــــــــــے آمیݧ
التمــــــــــاس دعــــــــــا
✨اݪّلهُمَّ صَݪِّ عَݪے مُحَمَّد وَ آݪِ مُحَمَّد وَ عَجِّݪ فَرَجَهُمْ✨
📿🕌📿🕌📿🕌📿🕌📿
@Emam_kh
💠 چرا توفیق کار خیر نداریم؟
✅علامه جوادی آملی:
🔸 إبن طاووس (رض) دارد که در یکی از روزهای ماه شعبان وجود مبارک حضرت رسول اکرم (ص) این خطبه را ایراد کردند که فرمود: «أَیهَا النَّاسُ إِنَّهُ قَدْ أَقْبَلَ إِلَیكُمْ شَهْرُ اللَّهِ بِالْبَرَكَةِ وَ الرَّحْمَةِ وَ الْمَغْفِرَةِ شَهْرٌ هُوَ عِنْدَ اللَّهِ أَفْضَلُ الشُّهُور» که با بسیاری از اینها شما مأنوس هستید. در بخشی از این خطبه فرمود: «أَیهَا النَّاسُ إِنَّ أَنْفُسَكُمْ مَرْهُونَةٌ بِأَعْمَالِكُمْ فَفُكُّوهَا بِاسْتِغْفَارِكُمْ وَ ظُهُورُكُمْ ثَقِیلَةٌ مِنْ أَوْزَارِكُمْ فَخَفِّفُوا عَنْهَا بِطُولِ سُجُودِكُم» فرمود شما احساس سنگینی می کنید.
💎 اینکه می بینید بعضی ها میگویند من هر چه می خواهم خودم را کنترل کنم نمی توانم یا می خواهم سحر بلند شوم نمیتوانم یا فلان کار خیری را می خواهم انجام بدهم نمی توانم راست میگویند! حضرت اینجا تحلیل کرده است، فرمود 1⃣انسانی که خلاف کرده، #بدهکار_حق است، این مطلب اول؛
2⃣انسان بدهکار باید #گرو بسپارد، این مطلب دوم.
🔺در #مسائل_مالی اگر کسی مالی بدهکار است، زمین خود، خانه خود، فرش خود را گرو می دهد؛ اما اگر کسی گناه کرده، نمی تواند خانه خود یا زمین خود را به خدایی که مالک السماوات و الأرض است گرو بگذارد، (خود او) را گرو می گیرند. اینکه در دو جای قرآن فرمود: ﴿كُلُّ نَفْسٍ بِما كَسَبَتْ رَهینَةٌ﴾و در جای دیگر ﴿كُلُّ امْرِئٍ بِما كَسَبَ رَهینٌ﴾ هر کسی رهن خلاف های خودش است برای همین است؛ یک انسان بدهکار باید گرو بسپارد. #بدهکاری_عقیدهای، اخلاقی، حقوقی ـ یعنی معصیتی کرده ـ خود او را گرو می گیرند؛ لذا او آزاد نیست، بعضی از کارها را می کند و بعد پشیمان می شود، معلوم می شود که آزاد نبود.
🔺 مرحوم صدوق در توحید از وجود مبارک حضرت امیر (سلام الله علیه) نقل می کند که چرا ما دلمان می خواهد نماز شب بخوانیم اما موفق نمی شویم؟ فرمود: این گناهی که روز انجام دادید شما را بسته است. بنابراین انسان آزاد نیست. #حُرّیت از بهترین نعمت های الهی است. فرمود ماه مبارک رمضان ماه آزادی است فکّ رهن کنید، با توبه، با انابه، با تطهیر، خودتان را آزاد کنید، با استغفار کردن خودتان را آزاد کنید، فکّ رهن کنید، دَین خود را أدا کنید و اگر ذَنب و گناهی دارید به وسیله اعمال خیر آنها را شستشو کنید: «إِنَّ أَنْفُسَكُمْ مَرْهُونَةٌ بِأَعْمَالِكُمْ فَفُكُّوهَا بِاسْتِغْفَارِكُمْ وَ ظُهُورُكُمْ ثَقِیلَةٌ مِنْ أَوْزَارِكُمْ فَخَفِّفُوا عَنْهَا بِطُولِ سُجُودِكُم»
درس خارج نکاح «جلسه ۴۴۴»
تاریخ: ۱۳۹۸/۰۲/۱۱
# ما_ملت_امام_حسینیم
@Emam_kh