⭕️هیاتها، ستاد کرونا و احکام خدا!
✍️دکتر کوشکی
🔹ورودی یکی از هیات های عزاداری وزین تهران تعدادی از خادمان ایستاده و بر رعایت موارد بهداشتی ( ماسک و...) از سوی افراد نظارت می کردند و در صورت لزوم تذکر می دادند که ورود همزمان چند خانم بی حجاب،( با آرایش های غلیظ و لباسهای بدن نما) موجب سرو صدا شد.
این خانمها به تذکرات خواهران انتظامات در خصوص رعایت ضوابط بهداشتی بی توجه بودند و چون شرط ورود به هیأت رعایت این موارد بود نیروهای انتظامات بر تذکراتشان پافشاری می کردند تا این که این چند نفر با جاروجنجال و... قید ورود به هیات را زده و برگشتند.
🔹هیچ عقل سلیمی بر خادمان این هیات خرده نمی گیرد چون آن چند نفر با گردن کلفتی قصد نادیده گرفتن ضوابط بهداشتی را داشتند و حفاظت از سلامت سایرین، ایجاب می کرد با آنها چنین برخوردی شود.
🔹 رعایت ضوابط بهداشتی در هیاتها مصوبه ستاد کروناست اما قواعد حجاب و پوشش شرعی، دستور صریح خداست و گذشته از آن در همه جای جهان، برای ورود به اماکن دینی و مقدس، باید آداب و رسوم خاصی را رعایت و حرمت آن مکان را حفظ کرد. ( معابد بودایی و کلیساها و کنیسه ها و....).
✳️ مدتهاست ورود خانمهای بی حجاب با پوشش و آرایشهای زننده، به مجالس حسینی، برنامه های شبهای قدر و قبور شهدا و.. عادی و رایج شده و مسئولان این اماکن اصولا به فکر دادن تذکر به این دسته از خانمها نیستند. سوال اینجاست که مگر شهادت سیدالشهدا برای اقامه امر به معروف و نهی از منکر نبوده است؟
پس چرا متولیان هیاتها و مجالس حسینی از دادن تذکر به افرادی که حکم الهی حجاب را زیر پا گذارده و حتی حاضر به رعایت قداست اماکن مذهبی نیستند «خجالت» می کشند؟
🔹 مقصود این مطلب ممانعت از ورود افراد گناهکار به هیاتها نیست اما وقتی هیاتها شرط ورود افراد را رعایت دستورات ستاد کرونا می دانند پس منطقی است که شرط ورود افراد به مجالس حسینی را رعایت قوانین و احکام شرعی بدانند و از امر به معروف و نهی از منکر خود داری نکنند.
✳️ صورت مسئله ساده است :
حسین (ع) برای امر به معروف و نهی از منکر به شهادت رسید اما مدتهاست که عاشقان و دوستداران حضرتش از امر به معروف و نهی از منکر در برابر «گناهان علنی» آن هم در مجالس حسینی، خودداری می کنند و خجالت می کشند!! و حتی بر اساس قواعد رایج در جهان، احترام به مکان مقدس، برای ورود افراد را الزامی نمی دانند!!
❇️ هنگامی که می شود به دستور ستاد کرونا، ورود افراد به مجالس عزای حسینی را منوط به رعایت قواعدی کرد حتما می شود ورود افراد به این مجالس را مشروط به رعایت پوشش شرعی کرد!
▪️مردم هم اگر حساسیت و دقت برپاکنندگان مجالس حسینی درباره حجاب و پوشش شرعی را ببینند حتما برای ورود به این مجالس، حرمت حکم خدا و احترام مجلس عزای حسینی را رعایت می کنند. ( و اگر چنین حساسیتی را مشاهده نکنند......).
🔹 به هیچ وجه ورود افراد شرابخوار به هیأت و مسجد ممنوع نیست اما هیچ مومنی به این افراد اجازه نمی دهد به همراه بطریهای شراب وارد مسجد و هیات شده و در آنجا مشغول شرب خمر شوند!
به همین دلیل ورود افراد بی حجاب با آرایش و پوشش خلاف شرع به اماکن ديني ( از جمله هیاتها) ممنوع است و باید با دادن تذکر و نظارت جدی ( مانند نظارت درباره دستورات ستاد کرونا) افراد ناآگاه را متوجه لزوم رعایت احکام الهي ( از جمله حجاب و عفاف) نمود.
@Emam_kh
🏴 احکام عزاداری
🔷س 5376: یک عزاداری مورد رضایت اهلبیت علیهمالسلام چه ویژگیهایی باید داشته باشد؟
✅ج: در جواب باید عرض کنیم عزاداری دو حیث دارد: یک حیث محتوایی است و مطالبی که گفته میشود، یک حیث قالب و شیوه عزاداری است. از نظر محتوا آنچه که گفته میشود نباید مطالب حرام و خلاف شرع باشد، یعنی دروغ نباشد، غلو نباشد، موجب وهن مذهب نباشد، موجب تنقیص مقام اباعبدالله علیهالسلام و معصومین علیهمالسلام نباشد و همچنین موجب پایین آمدن مقام خود مومنین و عزاداران هم نباشد؛ یعنی از نظر محتوا مطالب مستند باشد، خلاف عقاید مکتب اهلبیت علیهمالسلام نباشد، خلاف مرام اهلبیت علیهمالسلام نباشد. نسبت به شیوه عزادارای اولا همراه با کار حرام نباشد مثل موسیقی حرام و امثال اینها، و موجب وهن مذهب هم نباشد، یعنی کاری نکنند که سوژه به دست دشمنان بیفتد و با این شیوه عزاداری که داریم، آنها علیه مکتب اهلبیت علیهمالسلام و پیروان مکتب اهلبیت علیهمالسلام تبلیغ سوء داشته باشند. اجمالا این را میتوانیم ویژگیهای عزاداری مناسب مورد رضایت اهلبیت علیهمالسلام برشماریم.
📕منبع: khamenei.ir
@Emam_kh
❗️عاشــــورا یعنی:👇
بفهمیم که امام حسین علیه السلام
امام زمان آن دوره بود
اورا نشناختند، یاریش نکردند❌
و فاجعه ای شد که جان اهل زمین
و آسمان را سوزاند
آیا ما امام زمان خود را شناخته ایم؟
او کیست؟
آیا دستی به یاری آن نور آسمانی بلند
کرده ایم؟
امام زمانمان تنها تر از جدشان مانده اند
امام حسین یک عاشورا دید
او هزار و دویست عاشورا میبیند و درک میکند
👈اگر هر سال به عاشورا میرسیم
یعنی هنوز برای ظهور قطب عالم امکان
حضرت ولی عصر اماده نشده ایم
⚠️به خود آییم
✅ العفو یا صاحب الزمان
🕊✨اللهم عجل لولیک الفرج✨🕊
11.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ 🎬 #استاد_شجاعی
▪️ بیش از هزار سال است؛
شیعه در عزای سیدالشهداء اشتباهی میگرید!
مصیبتی را جدّی گرفته است؛ که برای خدا، از آن جدّی تر هم هست!
@Emam_kh
#عطـرنمـاز 🌹
🌿 جایگاه نماز از دید امام صادق علیه السلام
✍ ابوبصیر گفت: بعد از در گذشت حضرت صادق - علیه السّلام- پیش ام حمیده رفتم تا او را در این مصیبت تسلیت بگویم. تا چمشمش به من افتاد شروع به گریه کرد من نیز از حال او به گریه افتادم آنگاه گفت: ابا محمد، اگر حضرت صادق - علیه السّلام- را هنگام مرگ مشاهده می کردی چیز عجیبی می دیدی. در آن لحظات آخر چشم باز کرده فرمود: هر کس بین من و او خویشاوندی هست بگوئید بیاید همه را گرد من جمع کنید سفارشی دارم.
❣ ام حمیده گفت: تمام خویشاوندان آن جناب را جمع کردیم، در این موقع امام صادق - علیه السّلام- نگاهی به آنها نموده فرمود: (ان شفاعتنا لاتنال مستخفاً بالصلوه) شفاعت ما خانواده به آن کسی که نمازش را سبک شمارد نخواهد رسید.
📚 محاسن برقی، ج 1، ص 80.
@Emam_kh
💫✨💫✨💫✨💫✨💫✨💫
#سرگذشت_واقعی #شهیده_زینب_کمائی
⭕️ #من_میترانیستم ⭕️
👈قسمت 7️⃣1️⃣
فصل چهارم-
زینب بین بچه هایم از همه سازگارتر بود. از هیچ چیز ایراد نمی گرفت. هر غذایی را می خورد. کمتر پیش می آمد که از من چیزی بخواهد. کلاس اول دبستان سرخک خیلی سختی گرفت تمام بدنش له شده بود. با همه ی دردی که داشت گریه نمی کرد. زینب را توی پتو پیچیدم و به درمانگاه بردم. دکتر چندتا آمپول برایش نوشت و من هرروز صبح و بعدازظهر او را به درمانگاه می بردم و آمپول ها را به اش می زدند. مظلومانه دراز می کشید و سرش را روی پاهایم می گذاشت. وقتی بلند می شدم که به درمانگاه ببرمش، زودتر از من پا می شد. او بدون هیچ گریه و اعتراضی در آمپول و مریضی را تحمل می کرد. در مدتی که مریض بود، دوای عطاری توی آتش می ریختم و خانه را بو میدادم. دکتر گفته بود که فقط عدس سبز آب پز بدون چاشنی و بدون روغن به اش بدهید. چندین روز غذای زینب همین عدس سبز آب پز بود و بس. زینب غذایش را میخورد و دم نمی زد. به خاطر شدت مریضی اش اصلا خوابش نمی برد ولی صدایش در نمی آمد.
زینب از همه ی بچه هایم به خودم شبیه تر بود. صبور اما فعال بود. از بچگی به من در کارهای خانه کمک می کرد. مثل خودم زیاد خواب میدید؛ خواب های خیلی قشنگ. همه ی مردم خواب میبینند، ام خواب در زندگی من و زینب نقش عجیبی داشت. انگار به یک جایی وصل بودیم. زینب بیشتر از اینکه دنبال لباس و خوردن و بازی باشد، دنبال نماز و روزه و قرآن بود. همیشه می گفتم از هفت تا بچه ی جعفر، زینب سهم من است. انگار قلبمان را با هم تقسیم کرده بودیم. از بچگی دور و بر خودم می چرخید. همه ی خواهرها و برادرها و همسایه ها را دوست داشت و انگار چیزی به اسم بدجنسی و حسادت و خودخواهی را نمی شناخت. حتی با آدم های خارج از خانه هم همینطور بود.
4یا5 سالش بود که اولین خواب عجیب زندگی اش را دید. از همان موقع فهمیدم که زینب مثل خودم اهل دل است. خواب دید که همه ی ستاره ها در آسمان به یک ستاره تعظیم میکنند. وقتی از خواب بیدار شد به من گفت: مامان، من فهمیدم که آن ستاره ی پر نور که همه به او تعظیم میکردند، کی بود. تعجب کردم، پرسیدم« کی بود؟» گفت: «حضرت فاطمه ی زهرا (س) بود. » هنوز هم پس از سال ها وقتی به یاد آن خواب می افتم، بدنم می لرزد.
ادامه دارد....