🌹خاطرات_امیر_المومنین_علیه_السلام
✍🏻 باز نویسی تاریخ زندگی امیرمؤمنان علی (علیه السلام) به صورت داستانی از زبان ایشان
📃 قسمت شصت و هفتم
❇️ بسیج مردم برای مقابله با فتنه ناکثین
🔸مشورت با یاران برای مقابله با فتنه گران
🔻[ با یاران خویش درباره فتنهگران مشورت کردم. نظر عمار یاسر این بود که به سوی کوفه برویم. ابنعباس نظر داد که قبلا کسی را برای گرفتن بیعت به کوفه بفرستم و سپس عازم آنجا شوم و تاکید میکرد که ام سلمه را نیز با خود همراه سازیم. در پاسخ وی گفتم: ]
🔻راه درست این است که خودم با کسانی که همراه من خواهند بود حرکت کرده و ایشان را تعقیب کنم. اگر در راه له آنان رسیدم، مانع حرکتشان شوم و اگر به آنان نرسیدم، به مردم کوفه نامه خواهم نوشت و از شهرهای دیگر هم نیروی امدادی خواهم خواست و به سوی آنان خواهم رفت. درباره ام سلمه، همسر پیامبر، باید بگویم بیرون آوردن او از خانهاش روا نیست؛ هر چند طلحه و زبیر عایشه را از خانه بیرون کشیدند و به میدان آوردند.
🔻[ پس از این گفتگو، با صدای بلند خطاب به
مردم گفتم: ]
برای حرکت آماده شوید که طلحه و زبیر بیعت شکسته و عهد و پیمان گسستهاند و عایشه را از خانه خود بیرون آوردهاند و آهنگ بصره دارند تا در آنجا فتنهانگیزی کنند و خون مسلمانان را بریزند.
🔻[ و دستهای خود را به سوی آسمان بلند کردم و عرضه داشتم: ]
پروردگارا، این دو مرد بر من ستم روا داشتند و پیمانم را گسستند و بدون اینکه حقی داشته باشند، با من به ستیز پرداختند. پروردگارا، از آن دو به دلیل ظلمی که بر من روا داشتند، بازخواست کن و مرا در برابر آن دو یاری ده و پیروزی بخش.
❇️ مماشات و مسامحه با فتنهگران، هرگز!
🔻[ در مشورت با اطرافیان، کسانی هم بودند که نظر دیگری داشتند و از من می خواستند که فعلاً به تعقیب طلحه و زبیر نپردازم و خود را گرفتار جنگ با آنها نکنم، اما به آنها گفتم: ]
🔻به خدا سوگند، من همچون کفتار نیستم که با آهنگی افسونش کنند و به خواب رود، تا صیادِ در کمین نشسته به او برسد و صیدش کند. من با یاری انسانهای حق طلب، بر سر آنکس که به حق پشت کرده است، میکوبم و با یاری افراد مطیع و فرمانبَر، کسانی را که اهل تردید و نافرمانی هستند درهم میشکنم، تا زمانی که دوران زندگانی من به سر آید و روز مرگ من فرا رسد.
🔻به خدا سوگند، من همواره از حق خویش محروم ماندهام و از هنگام وفات رسول خدا صلی الله علیه و آله تا به امروز، حق مرا از من باز داشته و دیگران را بر من مقدم داشتهاند.
❇️ فراخوان مردم برای نبرد با فتنهگران
🔻برای مردم در مورد کتاب خدا و هدایت به وسیله آن، گفتم و در مورد بدعتها و شبههها که زمینه نابودی و بدبختی است، و اینکه اگر دنبال نجات و سعادت هستند، باید در سایه حاکمیت الهی قرار بگیرند و تمام تلاش خود را برای اطاعت از خداوند به کار گیرند. آنها را برای جنگ ترغیب کردم و از تصمیم خود برای مقابله با طلحه و زبیر که به مخالفت با من برخاسته بودند، آگاهشان کردم.
📚منابع:
۱. الجمل، ص۲۳۹
۲. نهج البلاغه، خطبه ۶
۳. الفصول المهمه، ص ۷۱
۴. الفتوح، ج۱، ص۹۹
📗 علی علیه السلام از زبان علی علیه السلام
↩️ ادامه دارد...
#خاطرات_شهدا
●همه جور شاگردی داشت. از حزب اللهی ریش دار تا صورت تراشیده تیریپ آرت. از چادری سفت و سخت تا آنها که مقنعه روی سرشان لق می زد.
یک بار یکی از همین فکلیها همراه دوست محجبه اش آمده بود پیش دکتر. پیش پای هردوشان بلند شد. جواب سؤالات هردوشان را داد. هردوشان را هم خطاب میکرد «دخترم». اذان گفتن . نگفت «بروید بعد نماز بیایید» . همان جا آستین هایش را بالا زد. سجادة کوچکی در دفترش داشت که هروقت فرصت نماز جماعت نبود، در دفتر نماز اول وقتش را می خواند.
●یک سال بعد، آن دختر فکلی، در صف اول نماز جماعت دانشگاه بود و قرآن بعد از نمازش ترک نمی شد. شهید دکتر مجید شهریاری این طور شاگرد تربیت میکرد.
📎پ ن:تنها آنهایی ترور میشوند که وجودشان دریچہۍ تنفس استڪبار را میبندد، آنقدرکہ مجبور شوند، آنهاراحذف فیزیکی، یعنے #ترور کنند...
@Emam_kh
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فتنه ها خیلی پیچیدگی دارد. باید مواظب بود. حقه بازی زیاد شده...
@Emam_kh
سرجوخه کیست؟!/ پاسخی به مینیسریال اسرائیلی «تهران»
🔹از ابتدای شروع سریال «سرجوخه» که این شبها روی آنتن شبکه سه سیما است، نیروهای اطلاعاتی از شخصیتی یاد میکردند که تنها یک تصویر نقاشی شده از او در مقر شهید مغزیان نصب شده بود. هدف ماموران امنیتی دستگیری این فرد بود که از او به عنوان «سرجوخه» نام برده میشد.
ماهیت «سرجوخه» چیست و او چه کرده که نیروهای اطلاعاتی ایران در پی او هستند؟
🔹تا اینجای سریال مشخص شده که نام اصلی «سرجوخه» یوری گال (Uri Gal) است. «یوری گال» رئیس میزِ ایران در موساد است که در سریال سرجوخه محور تمام خرابکاریها و ترورها قرار میگیرد. ترورهایی که موساد بعضاً مسئولیتِ آن را به عناوین مختلف پذیرفته است!
🔹جنگِ اطلاعاتی ایران و اسراییل مدت زیادی است که شروع شده؛ این جنگ وقتی شکل پیچیدهتری به خود میگیرد که وارد حوزه عملیات روانی شود. این گونه است که اسراییل مینیسریال «تهران» را میسازد و ایران نیز در پاسخ، سریال «سرجوخه» و «خانه امن» را علیه موساد تولید میکند؛ خرابکاری صنعتی، ترور دانشمندان ایرانی، انفجار و آتش سوزی و تلاش برای ایجاد بحرانهای مصنوعی در مانیفست موساد علیه ایران تعریف شده است.
🔹«سرجوخه» به دنبال تبیین کارکرد مهندسی اجتماعی موساد و پاسخ به این پرسش است که موساد این عملیات تروریستی را چگونه سازماندهی میکند؟ و از چه کسانی (آگاه و یا ناآگاه) برای اجرای آنها بهره میبرد؟
🔹عنصر «آگاهی» میتواند جامعه را در مقابل ویروسهای مرگبار مقاوم کند. آنچه در اتاقِ فکرِ موساد با طبقهبندی سّری مصوب میشود را میتوان با تولید فیلم سوزاند! ساکنان این اتاق وقتی با آگاهی تودهها مواجه شده و نتوانند منویات خود را عملی کنند، مجبور میشوند در همان اتاقهای فکر محبوس شده و صرفاً نظریهپردازی کنند!
@Emam_kh
⭕️ هشت نکته قابل توجه درباره روزهای قبل از مذاکرات
✅ کار خوب آیت الله رئیسی و امیرعبداللهیان
✍️امروز هشتم آذر، دور جدید مذاکرات ایران با 4+1 آغاز خواهد شد. به عقیده کارشناسان، ایران در دور جدید مذاکرات که بعد از ریاست جمهوری آیت الله رئیسی و تغییر تیم مذاکره کننده انجام می شود با دست پُر وارد شده است.
اما نکاتی را می توان نه درباره مذاکرات بلکه درباره ایام سپری شده منتهی به روز آغاز مذاکرات در قالب چند مقایسه بیان کرد که قابل توجه است:
1️⃣ در طی مدت زمان منتهی به آغاز مذاکرات، نه آیت الله رئیسی به عنوان رئیس جمهور و نه دکتر امیرعبداللهیان به عنوان وزیر خارجه، دائما درباره مذاکرات صحبت نکردند. این در حالی بود که در دولت گذشته جدای از ظریف، از هر دو کلمه روحانی در هر محفلی یکی از آنها درباره مذاکرات بود.
2️⃣ رئیس جمهور و البته اعضای کابینه در طی مدت زمان منتهی به مذاکرات نه تنها مستمرا بلکه موردی هم حل مسائل کشور را به توافق با غربی ها ربط ندادند. اما در دولت گذشته گفته میشد که آب خوردن مردم هم به مذاکرات مربوط است!
3️⃣ چند روز پیش آیت الله رئیسی در فاصله چند روز مانده به مذاکرات از پیشرفت کشور بدون باج دهی، رونق فروش نفت و ارتباط خوب با همسایگان سخن گفت. علاوه بر تاکید رئیس جمهور به ارتباط با همسایگان، دو سفر خارجی رئیس جمهور هم تا اینجای کار به تاجیکستان و ترکمنستان برای شرکت در اجلاس شانگهای و اکو به عنوان سازمانهای منطقهای بوده است. این اعتماد به نفس مبتنی بر واقعیت در مقایسه با عبارات خلاف واقع «خزانه خالی» و «بدون برجام نمی توانیم نفت بروشیم» روحانی و زنگنه در زمان مذاکرات، خاطر مردم ایران را از ناکارآمدی و غرب زدگی برخی مسئولان سابق مکدر می کند.
4️⃣ تاریخ دور جدید مذاکرات همزمان با اعلام رسانهای جدال دلاورمردان سپاه با دزدی دریای آمریکایی ها اعلام شد. بهره برداری از قدرت راهبردی ایران در مقایسه با جمله صادر شده از ظریف که «آمریکا میتواند با یک بمب تمام سیستم دفاعی ایران را از کار بیاندازد» نشانگر رفتار هوشمندانه و تغییر جهت به سمت عزت مداری است.
5️⃣ زمان مذاکرات به خواست ایران و البته به احتمال زیاد هوشمندانه، 29 نوامبر در تاریخ میلادی و هشتم آذر به تاریخ شمسی مورد توافق قرار گرفته است. هشتم آذر سالروز ترور شهید مجید شهریاری در پروژه مشترک سرویس های اطلاعاتی امریکا و رژیم صهیونیستی است. کسی که در مقابل تحریم ایران در دسترسی به اورانیوم با غنای 20 درصد، ایران را در تولید این سوخت خودکفا کرد. انتخاب این تاریخ یعنی سالروز ترور دانشمند برجسته هستهای ایران، پیام های روشن، مهم و صریحی به طرف های مذاکره کننده دارد. در یک کلام تحریم، ترور و... نمی تواند جلوی پیشرفت ایران را بگیرد.
6️⃣ در مدت زمان منتهی به مذاکرات خبری از اصطلاحا منت کشی و چراغ سبز نبود. حتی در مقابل ضررهای وارد شده بحث تاوان هم با قاطعیت مطرح شد. این در حالی است که دولتمردان سابق هم اول کار وعده نسیه گرفته و امتیاز نقد دادند، هم تا آخر کار برای اجرای تعهدات طرف های عهدشکن از آنها خواهش می کردند، بحث تاوان و غرامت که جای خود دارد.
7️⃣شاید در این مدت بحث اخبار مذاکرات بین سیاسیون و رسانه ای ها اندکی داغ بوده باشد اما قطعا در بین عموم جامعه اینگونه نبود. حتی شاید خیلی از مردم از زمان و روز مذاکرات هم خبر نداشته باشند. این در حالی بود که در دولت گذشته چنان اقتصاد کشور و به عبارتی همه چیز را به مذاکرات و برجام گره زده بودند که بسیاری از مردم تا ریزترین امور مذاکرات را پیگیری می کردند.
8️⃣ مسئولان کشور در هر زمینه ای مشغول فعالیت خودشان هستند و مذاکره کنندگان هم کار خودشان را انجام می دهند. همه کشور معلق به مذاکرات و نتیجه آن نشده و نخواهد شد. اگر مذاکرات نتیجه مطلوب را داشته باشد اصطلاحا «فبهاالمراد» اما اگر نشود آب از آب تکان نخورده است.
@Emam_kh
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطره از زندگی
حتما،حتما ببینید
@Emam_kh
💠 برونرفت از وابستگی
🔻 انسان اگر میخواهد به سمت قلب سلیم حرکت کند، باید از آثار گذشته بیرون بیاید؛ یعنی از تاثّری که نسبت به گذشته پیدا کرده باید بیرون بیاید.
🔸 بعضی ها هنوز از آن ژن های منفی _به اصطلاح امروزی_ که از آباء در آن ها وجود دارد خارج نشده اند؛ اگر در گذشته حالت بلند پروازی داشته، تبدیل به تکبر شده است و فرزند آن شخص هم در معرض خطر است؛ چون غالبا حالات پدر از طریق تربیت و ژن به فرزند منتقل میشود.
🔹 اگر کسی خودش را آماده حرکت کند باید از خیلی ابعاد و زوایا بیرون بیاید و فضیلت این مسیر همین است که انسان را فردی مستقل در صفات قرار می دهد.
🔸 بعد از آنکه مسیر را طی کرد، دیگر وابستگی به صفات گذشتگان ندارد. درست است که تأثیری که انسان از گذشته میگیرد قابل انکار نیست؛ منتها این همه آیات درباره سعی و تلاش، ایمان و عمل صالح برای این است که از خودش بیرون بیاید.
🔹 مثلاً نگاه نکردن به نامحرم برای بچه ای که در سن دو سالگی است، ارزش خاصی ندارد. باید قوای حیوانی در این فرد احیاء شود، به سن بلوغ و رشد برسد، اگر آنجا خودش را کنترل کرد ارزش دارد.
🔸 ممکن است فردی راهی را رفته و زحمتی کشیده و خود را مقید کرده که از محدوده های شرع تجاوز نکند؛ به این صورت که واجبات را انجام داده و محرمات را ترک کرده؛ ولی گاهی در درونش احساس وابستگی به یمین و یسار[چپ وراست] می کند، از این هم باید بیرون بیاید و این طریقه مرحوم آیت الله سید علی شوشتری، مرحوم ملاحسین قلی همدانی و شاگرانشان تا مرحوم آیت الله قاضی بوده است.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔺 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفرناصری
@Emam_kh
✨﷽✨
🔴عابد و ارزش نماز
✍مردی نزد عابدی رفت و گفت:
ای عابد سوالی دارم.
عابد گفت:
بگو.
مرد گفت:
نماز خودم را شکستم.
عابد گفت:
دلیلش چه بود؟
مرد گفت:
هنگام اقامه نماز دیدم دزدی کفشهایم را ربود و فرار کرد. بر آن شدم که نماز بشکنم و کفشم را از دزد بگیرم و حال میخواهم بدانم که کارم درست است یا نادرست؟
عابد گفت:
کفش تو چند درهم قیمت داشت؟
مرد گفت:
پنج درهم.
عابد گفت:
اى مرد کار بجا و پسندیدهای کردهای زیرا نمازی که تو میخواندی دو درهم هم نمیارزید.