متاسفانه از ابتدای پائیز تا امروز 90 نفر بر اثر گاز گرفتگی جون خودشون رو از دست دادن، با رعایت همین نکات ساده جون خودتون و خانواده رو حفظ کنید! (☝️)
@basparmedia
⭕️امکان باز طراحی واکسن پاستوکووک پلاس برای مقابله با کرونای اُمیکرون
بیگلری، رئیس انستیتو پاستور:
🔹طراحی دوز یادآور واکسن پاستوکووک به گونهای انجام شده است که بتوانیم به راحتی آن را تغییر بدهیم و این واکسن اکنون به صورتی است که به راحتی با دو جهش دیگر بتواند سازگار باشد.
🔹با توجه به طراحی واکسنها این تغییر ممکن است از دو ماه تا حدود پنج ماه طول بکشد، ولی در این بازه زمانی تغییر واکسن جهت پوشش جهشهای جدید مانند اُمیکرون امکانپذیر خواهد بود.
🔹کسانی که واکسن تزریق کرده اند در حاشیه امن بیشتری در برابر کرونای اُمیکرون قرار می گیرند.
🔹شبکه آزمایشگاهی تشخیص کووید ١٩ در کشور با ۵٠٠ آزمایشگاه و محوریت انستیتو پاستور در حال آماده باش برای شناسایی سویه کرونای اُمیکرون هستند.
🔹کرونای امیکرون به زودی در تمام کشورها مشاهده خواهد شد و اکنون با توجه به تدابیری که برای شناسایی امیکرون داریم با اقدامات و نمونهگیری هایی مختلف از استانها میتوانیم شانس بیشتری برای شناسایی ویروس جهش یافته جدید داشته باشیم.
@Emam_kh
کسایی نگران بیتالمال شدن و میگن چرا ۴۰ نفر رفتن وین که وقتی روحانی ۱۸ میلیارد دلار و ۶۰ تن طلا رو دود کرد صداشون در نیومد
کسایی میگن چرا ۴۰ نفر رفتن، که یه تیم تخصصی نداشتن که متن برجام رو براشون بخونه و تحلیل و ترجمه کنه
کسایی از منافع ملی دم میزنن که رئیس بانک مرکزی خودشون گفت نفع برجام برای ایران «تقریبا هیچ» بوده
کسایی از تیم تخصصی مذاکرات شاکی هستند که معتقد به شایسته سالاری و تکنوکراسی هستند و شب و روز واژگان #علم و #تخصص لقلقه زبونشونه
کسایی مدعی دیپلماسی شدن که مذاکره کنندههاشون با آمریکاییها تیک میزدن و قهقهههای مستانه میزدن
کسایی که از تیم دیپلماسیشون، هم جاسوس دراومد هم مفسد اقتصادی!
خلاصه که روزگار جالبیه دلانگیز
@Emam_kh
⭕️معمای یک سانسور
🔹 سران ده کشور عضو سازمان "اکو" که اغلب آنها همسایگان ایران هستند، در پایتخت ترکمنستان گرد هم آمدند.
🔹این ده کشور، مجموعا جمعیتی بالغ بر 400 میلیون نفر و بازاری 372 میلیارد دلاری را شامل می شوند.
🔹بسط دیپلماسی اقتصادی میان ایران و این کشورها بر اساس منافع مشترک و با ظرفیت چند ده میلیارد دلاری برای ایران می تواند عملا تحریم ها را ناکارآمد کند.
🔹نشست دیروز "عشق آباد" از جهات سیاسی و اقتصادی، حائز اهمیت منطقه ای و جهانی بود؛ و اولین عایدی آن، امضای قرارداد سوآپ گازی میان ترکمنستان، ایران وجمهوری آذربایجان است.
🔹طبق این قرار داد، گاز ترکمنستان به میزان دو میلیارد متر مکعب، از طریق ایران به جمهوری آذربایجان منتقل می شود وایران ضمن کسب درآمد قابل توجه، می تواند چالش چند سال اخیر درتامین گاز شش استان شمالی و شمال شرق درفصل زمستان را برطرف کند. قراردادگازی ایران وترکمنستان از سال 95 به هم خورده بود.
🔹چرا خبری با این اهمیت باید در روزنامه های مدعی اصلاح طلبی و غربگرا سانسور شود و حال آن که کوچک ترین ناز و غمزه مقامات اروپایی و آمریکایی، تیتر یک همین نشریات می شد؟!
✍️ محمد ایمانی
@Emam_kh
🔴 برترین عدالت ها چیست؟
🔹عدالت مفهوم گسترده ای است و در هر حوزه و حیطه ای معنای خاصی دارد. حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) عدالت را پرداختن حق هر صاحب حقی می داند و در جایی دیگر آن را به معنای قرار دادن هر چیزی در جای خود تعریف کرده اند.
🔸بین تک تک افراد جامعه در استفاده از امکانات، منابع، درآمدها و خدمات باید عدالت برقرار باشد. در استفاده از مسکن، خوراک و پوشاک، بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و سایر نیازها باید همه بتوانند عادلانه دسترسی داشته باشند. بین همه اقشار و مشاغل و اصناف باید عدالت برقرار شود؛ بین همه شهرها و استان ها و مناطق باید عدالت برقرار باشد.
🔹بطور کلی باید بین مجموعه انسانی که در یک مکان، در یک شهر، در یک استان و در یک کشور و ... زندگی می کنند عدالت برقرار شود. عدالت اقتصادی و اجتماعی. اما برترین عدالت، آن است که این مجموعه انسانی که در محلی به نام شهر یا کشور گرد هم آمده و جامعهای را بنیان نهادهاند، عدالت ایجاب میکند که دارای حکومت و نظام سیاسی بر مبنای عدل و حاکم عادلی باشند و مجموعهای از قواعد و قوانین در آنجا جاری باشد، تا جامعه بتواند به حیات خود ادامه دهد و سعادت دنیوی(یعنی آبادی و پیشرفت و رفاه نسبی عمومی) و سعادت اخروی تضمین شود.
🔸یک جامعه در درجه نخست باید دارای یک نظام سیاسی باشد تا ابتداییترین و ضروریترین امور زندگی مردم سامان گیرد و عملی شود. هر کدام از اجزای نظام سیاسی از رهبر، والیان و کارگزاران و مدیران گرفته تا اصناف، مجموعهها و نهادهای مختلف اجتماعی باید دارای عدالت خاص خود باشند و براساس آن، هر کدام خدمات خاص خود را ارائه دهند.
🔹بطور قطع، مهم ترین رکن این نظام سیاسی، رهبر جامعه است و سپس سایر مدیران و کارگزاران به ترتیب جایگاه و اهمیت در رده های بعدی قرار می گیرند. عدالت حکم می کند که رهبر جامعه، بهترین و شایسته ترین باشد. میتوان گفت برترین عدالت ها، وجود بهترین افراد در رأس جامعه است. برترین عدالت ها، #عدل_سیاسی به این معناست. حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام می فرماید: «سزاوار به خلافت کسی است که بدان تواناتر باشد و در آن به فرمان خدا داناتر.»(خطبه 174 نهج البلاغه، ترجمه سیدجعفرشهیدی)
🔸ما معتقدیم وجود یک معصوم در رأس جامعه، بالاترین عدالت هاست. در غیاب معصوم، حضور ولی فقیه در رأس جامعه، بالاترین عدالت هاست. اما آیا این کافی است؟ معلوم است که کافی نیست و باید سایر اجزاء نظام سیاسی و قوانین و مقررات نیز بر مبنای عدالت باشد و شایستگان در رئوس باشند و هر فردی و هرچیزی در جایگاه خود باشد.
🔹امیرالمؤمنین علیه السلام بعد از 25سال خانه نشینی وقتی به اصرار مردم حکومت را پذیرفت بر این عقیده بود که نظام سیاسی براساس عدالت تنظیم نشده و هر چیزی در جای واقعی خودش قرار نگرفته است و تصمیم گرفت تمام این سیستم را به هم بریزد و مجموعهای جدید مبتنی بر عدالت فراهم آورد. امام علیهالسلام در یکی از خطبههای نخستین خود فرمودند:
🔸«به خدایی که [پیامبر اسلام] به راستی مبعوث فرمود، به هم خواهید در آمیخت و چون دانه که در غربال بیزند یا دیگ افزار که در دیگ ریزند، روی هم خواهید ریخت، تا آن که در زیر است زبر شود، و آن که بر زبر است به زیر در شود و آنان که واپس مانده اند، پیش برانند و آنان که پیش افتاده اند، واپس مانند.»(خطبه 16 نهج البلاغه)
🔹پس همه اجزای نظام سیاسی، قوانین و مقررات و کارگزاران باید بر مبنای عدالت تنظیم و بکارگیری شوند که فرمود: «کار مردم جز به شایستگی زمامداران سامان نمییابد.»(خطبه 216) و «آفت کارها ناتوانی کارکنان است.»
🔸ساختارهای اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی را تنها کسانی مبتنی بر اسلام ناب طراحی خواهند کرد و کسانی امور را رو به سامان ببرند که شناخت دقیقی از دین، حق، عدالت، مردم و سعادت مردم داشته باشند وگرنه بسیار سخت و ناممکن است. عدالت حکم می کند اینها در رئوس قرار بگیرند تا هرم امامت و ولایت بر مبنای عدالت در جامعه تشکیل شود. چرا که رهبر جامعه به تنهایی نمی تواند کمااینکه حضرت امیر هم به تنهایی نتوانست، امام حسن مجتبی علیه السلام به تنهایی نتوانست و ... . در اصل 43 قانون اساسی، نقش مردم در رهبری جامعه را به رسمیت شناخته است که البته نظام باید زمینه آن را فراهم کند.
❇️ پ.ن: طی سه چهار دهه اخیر، در بین علما و بزرگان، یکی از کسانی که بیشتر از سایرین برای این «عدل سیاسی» زحمت ها کشید و کار فکری و تئوریک کرد و هزاران نفر را آموزش داد و برای تثبیت این فکر در جامعه تلاش کرد مرحوم علامه مصباح(ره) بود و این برترین عدالتخواهی بود. #طرح_ولایت ایشان برای همین بود. خدایش رحمت کند و روح ایشان را با حضرت امیرالمومنین محشور گرداند.
✅ داود_مدرسی_یان
@Emam_kh
دمنوش تسکین درد معده
🔸یک دمنوش خوش طعم و پر انرژی که درد معده را کاهش میدهد
✍دو قاشق چایخوری برگ نعنا را با یکدیگر ترکیب کنید و نصف قاشق چای خوری دانه رازیانه و همچنین مقدار خیلی کمی هم زنجبیل خشک شده را در چای صاف کن بریزید.
در یک فنجان دارای آب جوش بگذارید تا برای 5 دقیقه دم بکشد و میل کنید
🌿☘🌿☘🌿
🍆گراتن_بادمجون
🔸بادمجونا رو یا حلقه ای کنین و سرخ کنین (حتما روغن اضافی رو بگیرین ) و یا کبابی کنین و بعدش ساطوری کنین . پیاز رو نگینی خرد کنین و تفت بدین و گوشت چرخ کرده و ادویه و کمی رب گوجه ونمک ودر صورت تمایل کمی سبزیجات معطر بهش اضافه کنین و بزارین کاملا بپزه . سس سفید یا بشامل هم درست کنید . چون گراتن رو با همون ظرفش باید سرو کنید و سر سفره ببرین ، ظرف نسوز مورد نظرتونو انتخاب کنید . کف ظرفو کمی چرب کنید . اول یه لایه خیلی نازک سس سفید بریزین و بادمجونارو کف ظرف بچینین و بعد روش یه لایه گوشت و قارچ خرد شده بریزین و بعد روش رو با سس سفید بپوشونین و روش پنیر پیتزا بریزین و دوباره یه لایه بادمجون و بعد یه لایه گوشت و قارچ و سپس سس سفید و در آخر روشو کاملا یه لایه با پنیر پیتزا پوشش بدین.... توی فر بزارین تا حدی که پنیرها آب بشن و روش طلایی بشه . چون موادش پخته هستن و نیاز به زمان پخت زیاد نداره . برای طلایی شدن روش میتونید چند دقیقه گریل رو روشن کنید.
🍆🍪🍆🍪🍆
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بفرستید برای اونایی که توقع دارن رئیس جمهور یک شبه ایران و گلستان کند،
#التماس_شعور
@Emam_kh
✨﷽✨
🌹مراتب توکل بر خدا
💠1💠 نوع اول توکل که ضعیفترین مرتبهی توکل است٬ این است که انسان به خدا توکل میکند ولی هرگاه مشکلش بر طبق خواسته او حل نشد٬ در مقام توکل سست میشود. مثال: کسی مریض است و به دکتر میرود و بر خدا توکل میکند که خوب شود. اگر بهبودی حاصل نشود اعتقادش بر خدا و توکل بر او سست میشود.
💠2💠 نوع دوم توکل، توکل سودمندی است و آن است که طفل هرچند ایمان دارد که مادرش او را گرسنه نخواهد گذاشت ولی وقتی گرسنه شد، با وجود اینکه غیر از مادر به کسی امید ندارد ولی زاری و شیون سر میدهد. مانند کسی که مریض است و توکلش فقط به خداست که خوب شود و غیر او به کسی امید ندارد ولی وقتی که در مراحل سخت بیماری قرار گرفت، ناله کرده و استمدادش را بیشتر میکند.
💠3💠 نوع سوم که برترین نوع توکل است آن است که انسان چون میّت و جنازه٬ خود را بیاختیار در دستان غسال قرار میدهد و هیچ حرکتی جز اراده او انجام نمیدهد. خویشتن را به دستان غسال میسپارد و هر کاری که غسال کند مطلوب و مورد رضایت اوست. در این حالت فرد مریض، به دکتر رفته و نتیجهی آزمایش٬ چه نشان از نزدیکی مرگ و چه نشان از بهبودی او باشد، ذرهای از محبت و رضای او به خالقش کم نمیکند.
🚩 و این است آن توکلی که خداوند فرموده:
📖 ان الله یحب المتوکلین
«من متوکلین را دوست دارم.»
🌸🍃🌸🌺🌸🍃🌸