عنه عليه السلام :
اُبذُلْ لأِخيكَ دَمَكَ ومالَكَ ، ولِعَدُوِّكَ عَدلَكَ وإنصافَكَ ، ولِلعامَّةِ بِشرَكَ وإحسانَكَ .
امام على عليه السلام :
جان و مالت را فداى برادر خودكن و عدل و انصافت را نثار دشمنت و خوشرويى و احسانت را به عموم مردم ببخش .
بحار الأنوار : 78/50/76
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁🍃 🍁🍃 🍁🍃
🔷پروردگار مهربان،
دوباره صبح شده است…
🔆یاریمان کن امروز را با عشق تو آغاز کنیم .
🔅قضاوت فقط کار توست ،
🔅بخشندگی از آن توست ،
🔅عشق در وجود توست ،
🔅قدرت در دستان توست .
🔅الهی مارا در مسند قضاوت قرار مده ،
🔅اما بخشندگی را به ما بیاموز
🔅و عشق را در جسم و روح ما جاری ساز تا عزیزان مهربانم و تمامی بندگانت را با تمام وجودم دوست بدارم.
💖درود وسلام💖
صبح دل انگیز شنبه تان بخیر😊
🍃🌸🌺🍃🌹🍃🌺🌸🍃
@Emam_kh
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
🔎جرعهای از زیارت عـاشورا
⏪ قسمت 6⃣3⃣
⤵️در چند بخش درس های اخلاقی از زیارت عاشورا می توانیم بگیریم و به نوعی ما آن دوستی با دوستان اهل بیت و دشمنی با دشمنان اهل بیت را باید سرلوحه زندگی خودمان قرار بدهیم.
⬅️زیارت عاشورا در نگاه اول سند ظلم ستیزی و استکبار ستیزی مستمر امامان شیعه و پیروان امامان در طول تاریخ است و امروزه هم باید همین طور باشد. اما از دیدگاه دیگر می توانیم یک منبعی سرشار از مباحث تربیتی و اخلاقی ببینیم، که برای تقویت بنیان اخلاقی و منش خداپسندانه مؤمنین از جایگاه ویژه ای بتوانیم برخوردار باشیم.
◀️ما در متن زیارت عاشورا، با تدبر به درس های اخلاقی متعددی دست پیدا میکنیم که هر کدامشان جای بحث زیبایی دارد و هر کدامشان یک منبعی میشود برای خودسازی و تکامل مفید انسان که بتواند به آن مقام عبودیت و بندگی نزدیک بشود⤵️
1⃣- درس اول سلام
🔹🔷سلام یکی از آداب اسلامی است. برای شروع ارتباط دوستانه بین ما و دیگران. در زیارت عاشورا زائر ضمن اهدای سلام به محضر امام حسین (علیه السلام ) و یارانشان، با این روش به نوعی انس بیشتر دارد پیدا می کند. لذا سلام کردن اولین نکته درس اخلاقیست که ما می توانیم از زیارت عاشورا بگیریم.
2⃣- خود زیارت است
🔹🔷زیارت به معنای ایجاد
ارتباط معنوی با روح امام و ارواح اولیای الهی و یا دیدار چهره به چهره با امام است. در فرهنگ تشیع زیارت با عنوان یکی از راهکارهای ارتباط با امام است و آنگاه به صورت راهی برای ارتباط مثبت با مؤمنین است. زیارت عاشورا این فرهنگ را به مرور در زندگی زائر سیدالشهداء و یارانشان نهادینه می کند.
3⃣- احترام و اکرام نسبت به خوبان
🔹🔷زیارت عاشورا آموزش اکرام خوبان و بزرگوارانی چون امام حسین و اصحاب ایشان را می دهد. و ما در ضمن این زیارت یاد می کنیم همیشه نسبت به خوبی ها و خوبان به دیده اکرام و احترام نگاه کنیم و آنها را تکریم کنیم و چقدر نسبت به آنها احترام می گذاریم. لذا این احترام و اکرام به خوبان نکته ی بسیار زیبایی است. اگر کسی به ما خوبی کرد باید خوبی کنیم و جبران کنیم و بیشتر به او توجه کنیم.
4⃣- زنده نگه داشتن یاد شهدا و آزادی خواهان
🔹🔷شهید انسان مصلح و عارفی است که عزیزترین سرمایه خود یعنی جان خود را برای جلب رضای حق و یاری دین و اصلاح امور فدا کرده. در فرهنگ دینی نگاهی که داریم می بینیم جایگاه شهدا جایگاه بسیار رفیعی است و عملا در زیارت عاشورا احترام به مقام شهید و زنده نگه داشتن یاد شهدا می کند.
⤴️ همان طوری که در دعای عهد اشاره می کنیم «وَ الْمُسْتَشْهَدینَ بَیْنَ یَدَیْهِ» یعنی ما هم مثل شهدا باشیم، سابقه مان را با گناه خراب نکنیم چرا که تمام عزیزانی که در کربلا بودن و امام حسین (علیه السلام ) را یاری کردن همه ی آنها داری حُسن سابقه بودن و این درس بسیار بزرگی است.
متنجرعهایاززیارتعاشورا ۳۶
📌 استاد نصوری،
معاونت ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت
قم
🔴من وااقعا مغزم نمیکشه🤯😖
🔹برای دختری که اصرار بر گناه داشته و در حین معصیت و به دلیل نامعلومی سکته کرده (مرگ شایعی که روزانه شاهد آن در بین سنین مختلف هستیم )، از رؤسای قوا تا رجال سیاسی و سلبریتی و... واکنش نشان میدهند، دستور پیگیری میکنند، ابراز تأسف میکنند...
🔹 اما در برابر جنایتهایی که این چند روز بر سر مردم بی گناه آمد، از ماموران انتظامی و بسیجیانی و...که به شهادت رسیدند تا تا زن محجبهای که در حین کشیدن چادر از سر، چشمش آسیب دید و چشم او را تخلیه کردند،تا مساجد و اماکن مذهبی که به آتش کشیدند و..... همگی روزه سکوت گرفته اند😡😡
✅باید تمامی کسانیکه بدون علم اظهار نظر کردند از
سلبریتی
سیاسیون
و.....
محاکمه شوند، تا بفهمند حرف زدن مفت نیست و گاهی چنین هزینه های سنگینی را در پی دارد
#محاکمه
#سلبریتی
#عالم_نما
#اغتشاشگر
@Emam_kh
#کلام_بزرگان
شهید دیالمه:
انقلاب هر زمان یک موج میزند و یک مشت زباله را بیرون میریزد.
@Emam_kh
🔹يُرِيدُونَ أَنْيُطْفِئُوا نُورَاللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَ يَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَ لَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ
کافران میخواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند و خدا نگذارد تا آنکه نور خود را در منتهای ظهور و حد اعلای کمال برساند هر چند کافران ناراضی و مخالف باشند.
▪️میخواستند کار اسلام راوسط بیابان نینوا تمام کنند که تاآخرالزمان با تحریفهای خویش بر مردم حکومت کنند. اماسردارجنگ نرم عاشورا منزل به منزل تاشام حقانیت امام زمان خویش را آنچنان تبیین کردکه هنوز بعداز ۱۴۰۰سال میلیونهانفر ازسرتاسر جهان پیاده به حرم اومیشتابند.
▫️این نیزخواست الهیست که پرچمی که نماد پیروان مکتب عاشورا منتظران منجی جهانست تابازگشت صاحبش بااقتدار بالا بماند و این رویای پوچ دشمنان ما فقط ملت ایران را متحدتر میکند.
▪️این وحوشهای انساننما نمیفهمند ما چون سردار علمدارمان ایران را حرم میدانیم، فرزندان ایران در روضهٔ به آتش کشیده شدن خیام قهرمان کربلا قد کشیدهاند، اگر رخصت صادر شود مدافعان این حرم هنوز از کربلا نرسیده، خانه عنکبوتیان را باخاک یکسان میکنند.
🇮🇷 @Emam_kh
❌ریختن تو پیج حسن یزدانی و دارن فحش میدن که چرا *علی کریمی* رو آنفالو کردی؟!
✍توئیت استاد پورآقایی در حمایت از پهلوان #حسن_یزدانی
#حجاب
@Emam_kh
✋
"چهرههای بینقاب" را دریابید!
🔺آنان که انکار میکردند و به تمسخر حقایق میپرداختند، چشم باز کنند و ببیند که:
🔹۱. اینان جزو "مردم" نیستند، بلکه "عموم" و "اکثریّتِ" مردم در اجتماعات ناچیز آنها شرکت نمیکنند و به شعارها و رفتارهایشان اعتقاد ندارند. اینان، "برآیندِ مردم" نیستند و افکار عمومی را نمایندگی نمیکنند. ما با یک "اقلیّت زباندراز و پُرمدّعا" روبرو هستیم که بهغلط، "مردم" خوانده میشوند. اینان، مردم نیستند.
🔹۲. به "مردمسالاری" و "رأی اکثریّت" باور ندارند و میخواهند نظر خود را به اکثریّت نجیب، تحمیل کنند. هم پرچم مخالفت با قانون برافراشتهاند و هم سازوکار غیرقانونی را برگزیدهاند.
🔹۳. اهل "گفتگو" و "استدلال" و "عقلانیّت" نیستند، بلکه منطقشان "تخریب" و "کتکزدن" و "سوزاندن" و "ترور" است. نظام جمهوری اسلامی را به "خشونت" متهم میکنند، امّا خودشان در خشونتورزی، بیپروا هستند و همچون "سگهای هار"، به جان دیگران افتادهاند.
🔹۴. "وطنفروش" و "بیگانهپرست" هستند و دست در کاسۀ اجانب و دشمنان ایران دارند. "جبهۀ رسانهایِ غرب"، یکپارچه و بیامان، به حامیِ تمامعیار اینان تبدیل شده است.
🔹۵. مسألۀ اینان، "تغییر روشِ" پلیس امنیت اخلاقی نیست، بلکه "برهنگی" و "ولنگاری" و "لاابالیگری" است و اینان میخواهند "بدنِ" خود را در عرصۀ عمومی به نمایش بگذارند. "آزادی" را فارغ از چهارچوب "اخلاق" و "شرع" میطلبند و "لذّت فردی" را بر "مصالح جمعی" ترجیح میدهند. فلسفۀ زندگیشان، "خوشباشی" و "هوسرانی" است، نه "کمال" و "سعادت". ما با "فاحشههای خیابانی" روبرو هستیم که با "نمایاندن بدنشان"، نگاههای حرام میخرند. از گیسوانِ عریانشان، طنابی بافتهاند برای فروافتادن جامعه به چاه دوزخ.
🔹۶. اینان بویی از "دیانت" نبردهاند و "قرآن" و "مسجد" و "امامزاده" را به آتش میکِشند. دین را کنار نهادهاند و بندگیِ ابلیس میکنند. "شیاطین إنس" در خیابانها به حرکت درآمدهاند.
🔹۷. "فضای مجازی وِل و افسارگسیخته"، اسلحهای است که در بزنگاهها و لحظههای حسّاس، ناگهان به صحنه میآید و ضربههای کاری میزد. شبکههای اجتماعیِ غرب، "آتشبیار معرکۀ آشوب" هستند.
🔹۸. "سلبریتیهای روباهصفت" که نان این نظام را خوردهاند، حرف دشمن را تکرار میکنند و مردم را به تقابل با نظام، تهییج و تحریک میکنند و از پشت، خنجر میزنند. حال که این منفعتطلبانِ اشرافی و جاهطلب، نردبان ترقی را پیمودهاند، لگد میزنند و خائنانه با دشمن، همصدا و همداستان میشوند. به نهایت، حقیر و پَست هستند؛ هم آن فوتبالیستِ خارجنشینِ ابله که سفاهتش را توئیت میکند، هم آن بازیگرِ بیهنرِ پولپرست که زبانش به چرندگویی گشوده شده است.
🔹۹. "جنگ شناختی و ادراکی"، یک حقیقت مؤثّر و جدّی است و "کجروایتها"، مسأله و بحران میآفرینند. "واقعیّت"، هرچه که باشد، چندان مهم نیست، بلکه این "روایت" است که تعیینکننده است. روایت بر واقعیّت، غلبه یافته است.
🔹۱۰. فهم بخشی از جامعه نسبت به "ارزشها"، گرفتار تحریف و خدشه شده است و این برخاسته از "فقرِ معرفت دینی" است. بهراستی، ساختار فرهنگ، سخت محتاج "بازسازی انقلابی است و باید چارهای اندیشید.
✍ مهدی جمشیدی
@Emam_kh
15.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ پاسخ ازاله گویی های شهاب حسینی
@Emam_kh