┄═❁✦❀•••🌿🌺🌿•••❀✦❁═┄
📜 خطبه56 : ( برخی این خطبه را به آغاز سال ۳۷ هجری نسبت به تحرکات معاویه در بصره، در یکی از روزهای جنگ صفین نسبت می دهند)
🔹ياد مبارزات دوران پيامبر (صلی الله علیه وآله وسلم) در صفين
♦️در رکاب پيامبر خدا(صلی الله علیه و آله) بوديم و با پدران و فرزندان و برادران و عموهای خود جنگ می کرديم، که اين مبارزه بر ايمان و تسليم ما می افزود و ما را در جادّه وسيع حقّ و صبر و بردباری برابر ناگواری ها و جهاد و کوشش برابر دشمن ثابت قدم می ساخت. گاهی يک نفر از ما و ديگری از دشمنان ما مانند دو پهلوان نبرد می کردند و هر کدام می خواست کار ديگری را بسازد و جام مرگ را به ديگری بنوشاند. گاهی ما بر دشمن پيروز می شديم و زمانی دشمن بر ما غلبه می کرد. پس آنگاه که خدا راستی و اخلاص ما را ديد، خواری و ذلّت را بر دشمنان ما نازل و پيروزی را به ما عنايت فرمود، تا آنجا که اسلام استحکام يافته، فراگير شد و در سرزمين های پهناوری نفوذ کرد. به جانم سوگند، اگر ما در مبارزه مثل شما بوديم، هرگز پايه ای برای دين استوار نمی ماند و شاخه ای از درخت ايمان سبز نمی گرديد. به خدا سوگند، شما هم اکنون از سينه شتر خون می دوشيد و سرانجامی جز پشيمانی نداريد.
┄═❁✦❀•••🌿🌺🌿•••❀✦❁═┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگر اینها که کشته شدند بشر نبودند؟!
مگر اینها حقوق نداشتند؟! مگر حق بشر این نیست که اگر کسی کسی را کشت قصاص بکند؟! این حق بشر است، حق اشخاصی است که از اولاد او یا از بقایای اوست که قصاص کند از اینها.
لکن عمده این است که این جامعههای حقوق بشر در خدمت ابرقدرتها هستند با اسم «حقوق بشر»؛ این جامعههایی که برای حقوق بشر فریاد میزنند میخواهند حقوق بشر پایمال بشود
این روزنامهنویسها و مطبوعاتی که به اسم بشر دوستی انتشار این اکاذیب را میکنند، اینها در خدمت ابرقدرتها هستند؛ اینها حقوق بشر را پایمال میکنند.
امام خمینی (ره)؛ ۴ اردیبهشت ۱۳۵۸
@Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیالوگ جالب سریال پوست شیر که تو دهنی محکمی هست به سلبریتیهایی که هشتگ #نه_به_اعدام راه میندازن👌
چون عزیزه باید هر کار کرد روش چشم بست؟
@Emam_kh
🔘۱۹ دی نماد غیرت دینی
⭕️ باید از حوادثی مانند ۱۹ دی #عبرت بگیریم. مردم قم برای دفاع از مقام مرجعیت با دست خالی در برابر رژیم طاغوت ایستادند چون ایمان و غیرت دینی داشتند. وقتی مردم به خیابان ها آمدند و با نیروهای رژیم مواجه شدند، و تعدادی به #شهادت رسیدند یا مجروح شدند، نه قیام کنندگان و نه دیگران هرگز فکر نمیکردند که همین حرکت منشأ چه تحول عظیمی در دنیا خواهد شد.
🎤 امام خامنهای؛ ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
⭕️ حرکت مردم قم [در ۱۹دی] حرکت بسیار اثرگذاری بود و ایران را لرزاند.
🎤 امام خامنه ای، ۱۳۹۵/۱۰/۱۹
⭕️ نوزدهم دى مبدأ یک حرکت عمومى در میان ملّت ایران شد.
🎤 امام خامنه ای؛ ۱۳۹۳/۱۰/۱۷
⭕️ مردم قم برای دفاع از مقام مرجعیت، با دست خالی در برابر رژیم طاغوت ایستادند چون ایمان و غیرت دینی داشتند.
🎤 امام خامنه ای، ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
💠🌸🍃🌺🍃🌸💠
💠باید با درک وظیفه کنونی، با امید و وحدت و قدرت به سمت چشم انداز روشنِ آینده حرکت کنیم که در این مسیر مسئولان نیز باید با تقویت و تکمیل ابعاد مردمی، تلاش های مشهود خود را برای حل مشکلات گسترش دهند. ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
☀️امام_خامنهای(مدظلهالعالی)
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
@Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💙✨نه، زمستان باش
❄️✨ڪه بلرزانی
♥️✨نه، تابستان باش
🗯✨ڪه بسوزانی
🌼✨بهار باش ڪه برویانی
💐💐💐💐💐
🌹برای عمل ڪردن بدن انسان
💙باید او را بیهوش ڪرد
❤️اما برای عمل ڪردن روح انسان
💛باید او را بیدار ڪرد
🌸 لحظه هاتون پر خبرهای خوش
【 حِلْیَـةٌ_مُتَقَیـٖـن 】
@Emam_kh
📩 زنده نگه داشتن حوادث تحولی تاریخ وظیفهی همه است/قیام ۱۹ دی مردم قم سرآغاز یک جهاد بزرگ و تحولآفرین بود برای بیرون کشیدن ایران از هاضمه غرب
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مردم قم: بزرگداشت نوزدهم دی سال ۵۶ هر سال تکرار میشود. باید هم استمرار داشته باشد. در آینده هم باید این رشتهی نورانی دوام پیدا کند. چرا؟ چون حادثه یک حادثهی تحولی بزرگ بود، حادثهی عادی نبود. زنده نگه داشتن حوادث تحولی تاریخ وظیفهی همه است.
🔻 چرا میگوییم نوزده دی قم یک حادثهی تحولآفرین و تاریخی است؟ چون شروع و سرآغاز یک جهاد بزرگ است. از اینجا یک جهاد بزرگی آغاز شد در سراسر کشور که هدف این جهاد هم این بود که ایران عزیز را از هاضمهی غرب بکشد بیرون. ایران که له شده بود زیر دست و پای فرهنگ معوج و غلط غربی و زیر تسلّط سیاسی و نظامی غربی، این را بکشد بیرون، مستقلش کند، هویت تاریخی ایران را احیا کند. هویت تاریخی اسلام و ایران، ایران اسلامی است.
🔻 این هویت اسلامی ایران گم شده بود. اگر کسی میآمد در خیابانهای تهران راه میرفت، نه حالا فقط هم تهران، در خیلی از شهرهای دیگر، حتی در یک جاهایی از مشهد ما اگر کسی راه میرفت، احساس نمیکرد اینجا یک کشور اسلامی است، اینجا یک مردم مسلمانی زندگی میکنند. ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
@Emam_kh
📩 راهبرد جریان باطل کتمان یا کمرنگکردن ایامالله است/ میخواهند نگذارند اینجور حادثهها زنده بمانند و نورافشانی کنند
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مردم قم: راهبرد جریان باطل کتمان یا کمرنگکردن ایامالله است؛ راهبردش این است که نگذارد اینجور روزها، اینجور حادثهها زنده بمانند و نورافشانی کنند. از نظر جبههی باطل این ایام غالباً کتمان میشوند یا حتی به انکار هم میرسد. روز بیست و دوی بهمن کتمان میشود، روز سیزده آبان، روز نوزده دی، روز نه دی، روز بیست و نه بهمن قضیهی تبریز، روز تشییع شهید سلیمانی، روز تشییع شهید حججی، اینها همه ایاماللهاند. اینها را میخواهند کتمان کنند. اینها هر کدام یک مشعلی هستند که از نظر جریان باطل باید خاموش بشوند، جریان باطلی که در مقابل شما، در مقابل این ملت، در مقابل این انقلاب قرار دارد این مشعلها را بر نمیتابد، اینها را باید نابود کند، مشعلها را خاموش کند.
📩 کار را به لحظه و به هنگام باید انجام داد / نباید غفلت کنیم از وظیفهای که عقل و شرع به عهدهی ما گذاشته است
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مردم قم: کار را به لحظه باید انجام داد. توابین برای انتقام خون مطهّر امام حسین آمدند جنگیدند، کشته شدند، همهشان کشته شدند، اما در تاریخ اینها را مدح نمیکنند. چرا؟ چون دیرجنبیدند. شما که میخواستید خونتان را در راه امام حسین بدهید، چرا در اول محرّم، دوم محرّم نیامدید، یک کاری اقلاً صورت بدهید؟ آنجا میایستید تماشا میکنید، امام حسین به شهادت میرسد، بعد دلتان میسوزد، آن وقت میآیید در میدان. این کار را به هنگام انجام ندادن این جور است. کار را به هنگام باید انجام داد. نباید غفلت کنیم از وظیفهای که عقل و شرع به عهدهی ما گذاشته. باید بدون تأخیر وارد میدان بشویم. نباید تأخیر داشته باشیم. آن وقت به تناسب اهمیتی که آن کار دارد، خطرات را به جان بخریم.
📩 در زمان جنگ، همهی قدرتهای دنیا دست به دست هم دادند که ایران را تجزیه کنند اما نتوانستند / وقتی ما یک جوانی مثل جوانهای دورهی دفاع مقدس در میدان داریم که پشتشان گرم به آن ایمان است، نتیجهاش میشود پیروزی در جنگ احزاب علیه ایران
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مردم قم: بنده باز هم برای چندمین بار سفارش میکنم شرح حال این خانوادههای شهدای دوران دفاع مقدس یا دفاع از حرم اهلبیت را بخوانید، ببینید چه سختیهایی را اینها متحمل شدند. این جوان همسر عزیزش، فرزند نور چشمش را رها میکند میرود برای ادای تکلیف در دفاع مقدس. هزارها اینجوری رفتند وارد میدان شدند خب نتیجه چه میشود؟ نتیجه این میشود که یک دیوانهای مثل صدام با امکانات فراوان وارد میدان میشود، آمریکا کمکش میکند، اروپا کمکش میکند، ناتو کمکش میکند، شوروی کمکش میکند، کشورهای مرتجع عرب مثل ریگ پول به پایش میریزند آخرش هم هیچ غلطی نمیتواند بکند برمیگردد دست از پا درازتر. وقتی ما یک جوانی مثل جوانهای دورهی دفاع مقدس در میدان داریم که پشتشان گرم به آن ایمان است و یک کسی مثل امام دست و بازوی اینها را میبوسد نتیجه این میشود پیشرفت حتمی است. بله جنگ احزاب بود امّا در این جنگ احزاب ایران پیروز شد؛ یعنی همهی قدرتهای دنیا دست به دست هم دادند که ایران را تجزیه کنند، خوزستان را جدا کنند، فلان جا را جدا کنند یک وجب از خاک کشور را نتوانستند ببرند این چیز کمی است؟ این پیروزی کوچکی است؟ وقتی حرکت میکنیم، احساس تکلیف میکنیم، خطر را قبول میکنیم، وارد میدان میشویم نتیجه این است دیگر این تجربهی ماست دیگر.
📩 در اغتشاشهای اخیر مهمترین بخش کار، تبلیغات بود / میخواستند وانمود بکنند که مخالف ضعفهای کشورند اما در واقع میخواستند نقاط قوت ما را متوقف کنند / ما مشکل اقتصادی و معیشتی مردم را داریم اما آیا مشکل با آتش زدن سطل آشغال حل میشود؟
@Emam_kh
📹 ببینید | دشمن در راس نقشههایش، تبلیغات است / علاج پروپاگاندا تبیین است / وسوسهای را که روی آن جوان و نوجوان اثر میگذارد باتوم که نمیتواند برطرف کند، آن وسوسه را تبیین میتواند برطرف کند
🔺 رهبر انقلاب، صبح امروز: یک مساله #جهاد_تبیین است. بارها و بارها بنده تکرار کردم و باز هم تکرار میکنم. دشمن در راس نقشههایش، تبلیغات است. به قول خودشان پروپاگاندا. علاج پروپاگاندا تبیین است؛ از زبانهای مختلف، از حنجرههای مختلف، با تعبیرات مختلف، با ابتکارات مختلف. وسوسهای را که روی آن جوان و نوجوان اثر میگذارد چه چیزی میتواند برطرف کند؟ باتوم که نمیتواند برطرف کند، آن وسوسه را تبیین میتواند برطرف کند.
🏷 #دیدار_مردم_قم
@Emam_kh
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
بسم الله الرحمن الرحيم
🌷 آیه_89_سوره_بقره
🌸 وَلَمَّا جَآءَهُمْ كِتاَبٌ مِّنْ عِنْدِاللَّهِ مُصَدِّقٌ لِما مَعَهُم وَكَانُواْ مِنْ قَبْلُ يَسْتَفْتِحُونَ عَلَى الَّذِينَ كَفَرُواْ فَلَمَّا جَآءَهُمْ مَّا عَرَفُواْ كَفَرُواْ بِهِ فَلَعْنَةُ اللَّهِ عَلَى الْكَافِرِينَ
🍀 ترجمه:و هنگامی که از طرف خداوند، آنان را كتابى (قرآن) آمد كه تصدیق کننده آن نشانه هایى است كه نزد آنهاست و پیش از این به خود نوید مى دادند (كه با كمك كتاب وپیامبر جدید) بر دشمنان پیروز گردند،اما چون آنچه (از كتاب و پیامبر كه از قبل) شناخته بودند، نزد آنان آمد به او كافر شدند، پس لعنت خدا بر كافران باد.
🌸 این آیه، صحنه ى دیگرى از لجاجتها و هواپرستى هاى یهود را مطرح مى كند كه آنها بر اساس بشارتهاى #تورات، منتظر ظهور پیامبر بودند و حتّى به همدیگر نوید پیروزى مى دادند و به فرموده امام صادق علیه السلام یكى از دلایل اقامت آنها در مدینه این بود كه آنها مى دانستند آن شهر، محلّ هجرت پیامبر است وبه همین سبب از پیش در آنجا سکونت کرده بودند، ولى بعد از #ظهور پیامبر اسلام، با آن كه نشانه هاى وى را موافق با آنچه در تورات بود یافتند،كفر ورزیدند.
🔹 پيام های آیه 89 سوره بقره 🔹
✅ #ادیان_الهى، یكدیگر را تصدیق مى كنند، نه آنكه در برابر هم باشند. «مصدّقاً»
✅ به هر استقبالى نباید تكیه كرد. با آنكه #یهودیان در انتظار پیامبر صلى الله علیه وآله سالیانى در مدینه سکونت کرده بودند، ولى در عمل كفر ورزیدند. «كانوامنقبل... كفروا به»
✅ شناخت #حقّ و علم به آن كافى نیست. چه بسا افرادى كه حقّ را فهمیدند، ولى به خاطر لجاجت كافر شدند. «فلمّا جائهم ماعرفوا كفروا»
سوره بقره آیـ🦋ـه (۸۹)
وَلَمَّا = و هنگامی كه
جَاءَهُمْ = آمد برای انها
كِتَابٌ = كتابی
مِّنْ عِندِ = از نزد
اللَّهِ = خداوند كه
مُصَدِّقٌ = تصديق كننده (بود)
لِّمَا = آنچه را كه
مَعَهُمْ = با خود (داشتند)
وَكَانُوا مِن قَبْلُ = و از قبل (به خود)
يَسْتَفْتِحُونَ = نويد فتح می دادند
عَلَى الَّذِينَ = بر كسانی كه
كَفَرُوا = كافر شدند
فَلَمَّا = پس وقتی كه
جَاءَهُم = آمد ايشان را
مَّا عَرَفُوا = آنچه را شناختند
كَفَرُوا = كافر شدند
بِهِ ۚ = به آن
فَلَعْنَةُ = پس لعنت
اللَّهِ = خداوند
عَلَى الْكَافِرِينَ = بر كافران باد
🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺
AUD-20220702-WA0023.mp3
979.6K
تفسیراستاد قرائتی
آیه 89 سوره بقره
@Emam_kh
📊 #اطلاع_نگاشت | قهرمان صدق و اخلاص
🔻 حضرت آیتالله خامنهای شهید سلیمانی را مظهر «ارزشهای فرهنگی، معنوی و انقلابی ملّت ایران» دانسته و «اخلاص» و «صداقت» را اصلیترین مولفههای مکتب شهید سلیمانی معرفی میکنند.
#جهاد_تبیین
@Emam_kh
🔥ما و گلولههای اهانت بر جان امام
🔻به طنز کشاندن جدی ترین مفاهیم راهکاری قدیمی برای کاستن از اثر گذاری آن است. مانند طنزهایی که برای امور اعتقادی، آخرت و پیامبران ساخته می شد.
🔻در سالهای اخیر این راهبرد ضد دینی به کاریکاتور ارتقاء یافت و حتی پیامبر اعظم(ص) مورد هدف قرار گرفت.
🔻هدف اصلی این بود که از طریق اهانت های خاص و کاریکاتور، بذر فاسدی را با یکبار خواندن یا دیدن، در ذهن مخاطبان علاقمند بکارند که او هرگاه به یاد آن مفهوم والا افتاد، کاملا بی اختیار آن بذر فاسد وارد تصویر ذهنی مخاطب شود و از ارزش آن مفهوم والا بکاهد.
🔻در هفده دی ۵۶ مقالهای در روزنامه اطلاعات منتشر شد که تلاش کرد انگارههای ذهنی در مورد شخصیت امام خمینی در ذهن علاقمندان به ایشان ایجاد کند تا تاثیرگذاری و جدیت امام به شدت کاهش دهد.
🔻اما با هوشیاری و واکنش به موقع علما، خواص و مردم، این طراحی کاملا به عکس شد و موجب عظمت بیشتر امام خمینی گردید و سرآغاز قیام #نوزده_دی گردید.
🔻این روزهای دولت فرانسه به نمایندگی از دولتهای غربی هراسان از رشد سریع اسلام، سعی می کنند بعد شکست #کودتای_دروغ_مهسا در ایران و شعارنویسی های پولی، با اهانت تصویری به پدر ملت و رهبر امت، #امام_خامنهای عزیز، جایگاه ایشان را در اذهان مردم داخل و خارج تخریب کنند.
🔻خداوند خود به تنهایی برای دفاع از نائب حجتش کافی است، اما این اهانت آزمونی الهی است برای همه، از علما و خواص و اساتید و مردم علاقمند گرفته تا عموم کسانی که دل در گرو وطن و ایران دارند.
🔻و البته این اقدام دولت جنایتکار فرانسه هم به لطف خدا و هوشیاری مردم مانند ۱۹ دی به قیامی در دفاع از ولایت تبدیل خواهد شد.
#لبیک_یا_خامنهای
✍حمیدرضا ابراهیمی
@Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نوحه زیبای زن و زندگی شهادت👌♥️
@Emam_kh
سرلشکر سلامی: اتفاقات اخیر در کشور یک جنگ جهانی بود
🔹شرمآور است که عدهای شیپور بیگانه میزنند و جوانان ما را به قرار گرفتن در صفوف دشمن و زنان را به کارهای ضد ارزشی دعوت میکنند.
🔹اتفاقات چند ماه اخیر در کشور یک جنگ جهانی بود و زنان و جوانان ما به دشمنان پاسخهای غیرتمندانه دادند.
🔹ارمغان حضور دشمن در هر جایی فقر، اسارت، درماندگی و فلاکت است. دشمن ما آرام نیست ولی ما او را آرام میکنیم.
@Emam_kh
🌹۱۹ دی سالگرد عملیات کربلای ۵
♦️فرمانده معظم کل قوا ،امام خامنه ای:« شبهای عملیات کربلای ۵ شبهای قدر اين انقلاب است و انس با آن باعث وارسته شدن مي باشد، هر کس آن عملیات را فراموش کند نامش از اردوگاه انقلاب قلم خواهد خورد؛ لذا باید این حادثه بزرگ را زنده نگه داریم.»
👆👆
♦️عمليات کربلای پنج در ساعت یک و سی دقيقه بامداد ۱۹ دي ماه ۱۳۶۵ با رمز «يا زهرا(سلام الله عليها») آغاز شد،
رزمندگان بافاصله ۱۴ شب از عظیم ترین وپیچیده ترین موانع جنگهای دنیا بایدعبورکنند.
#عملیات_کربلای۵
@Emam_kh
رفقا این عکسو پخش کنید💚
شاید دل مادرشهیدی شاد بشه و راضی بشه 💔:))
@Emam_kh
روایت دلدادگی
#قسمت ۳۹ 🎬 :
اندکی بعد از مسابقه ی سخت و نفس گیر تیر اندازی ،حضار و داوطلبان استراحت کردند ،حالا همه می دانستند که فقط هشت نفر از آن انبوه شرکت کنندگان به مرحله ی بعدی راه پیدا کرده است.
سهراب به سمت جایگاه داوطلبین رفت که صدای شور و هلهله ای بر پا شد و شکیب با صدای بلند نام سهراب را گفت و ناگهان جمعیت یک صدا سهراب سهراب می کردند ، آنها بدون آنکه بدانند این جوان از کجاست و کی و چگونه آمده ، آرزوی سلامتی و برنده شدنش را داشتند.
شکیب کاسه ای سفالین پر از شربت گلاب کرد و به سمت سهراب داد.
سهراب با لبخندی شیرین ،تشکرش را ابراز داشت و یک نفس ،شربت گوارا را سر کشید.
همه منتظر ادامه ی مسابقه بودند، بهادرخان که خود را جدا از دیگر شرکت کنندگان می دانست ، در آن سوی صحنه و بین طرفداران خودش ،با نگاهی مملو از خشم و نفرت ،به سهراب چشم دوخته بود و اسب او را ورانداز می کرد ، می خواست بداند این رقیب جوان و قدرش ،آیا قادر است که مسابقه ی سوارکاری را هم با موفقیت طی کند یا نه ؟
اما متوجه شد ، اسب سهراب دقیقا شبیه اسب خودش است ،گویی از یک نژاد و اصالتند ،هر دو سیاه و با هیبت ،فقط با این تفاوت که روی پیشانی اسب بهادرخان ،انگار خال بزرگی به اندازه ی کف دست یک مرد، حک شده بود.
بالاخره شیپور مرحله ی دوم را نواختند و هر هشت داوطلب باقی مانده در یک ردیف ، سوار بر اسب خود قرار گرفتند و به محض پایین آمدن پرچم داور ، حرکت کردند ، آنها می بایست دور تا دور میدان سنگ فرش را ده دور بپیمایند و از روی موانعی که در آنجا قرار گرفته بود عبور کنند ، هر کس که در مدت زمان کمتری و با خطای کمتر می توانست دور میدان را برود ،او برنده ی این مرحله بود و فقط نفر اول و دوم این مرحله ،به مرحله ی بعدی که شمشیر بازی و آخرین قسمت مسابقه بود ،راه پیدا می کرد.
با شروع شدن مسابقه ،عده ای سهراب سهراب می کردند و جمعی از سربازان بهادر خان را تشویق می کردند و تک و توک صدایی هم به گوش میرسید که نام دیگر شرکت کنندگان را می بردند
بهادرخان با سرعتی زیاد به جلو میرفت که ناگهان سواری دیگر از او سبقت گرفت ، ابتدا گمان می کرد که سهراب باشد ،اما متوجه شد که سوارکارش مردی لاغر اندام است ، پس سهراب نمی توانست باشد.
بهادر خان اینبار تمام حواسش را معطوف این یکی رقیبش نمود ، انگار به نوعی خیالش راحت بود که سهراب در سوارکاری مهارتش به پای او نمی رسد چون می دید، سهراب کمی از او عقب تر است.
از آن طرف ، سهراب که بزرگ شده ی صحرا و بیابان بود و کاملا رمز و راز سوارکاری را آگاه بود و البته به مرکب زیر پایش هم اطمینان داشت ، با طمأنینه سوارکاری را شروع کرد ، دو چشم در بین حضار تماشاچی ،که انگار درون سهراب را میدید ، از اینهمه زیرکی این جوان غرق شعف شده بود و دو چشم هم از بالا و جایگاه درباریان که راز و رمز کار در دستش نبود ،با اضطرابی شدید تمام حرکات سهراب را زیر نظر داشت و هر بار که کمی سرعت او زیاد میشد ، ناخوداگاه مشت ظریف این تماشاچی به هم می آمد و دستمال حریر آبی رنگ را در خود می فشرد .
نه دور ،دور میدان تاخته بودند ، رمضان که همان داوطلب پیشتاز بود ، همچنان جلوبود و پس از آن با چند قدم فاصله بهادرخان در پی اش می تاخت و نفر سوم هم کسی جز سهراب نبود و دیگران پشت سر او قرار داشتند.
بهادر خان که مردی مغرور بود ، با خود اندیشید ،باید کاری کنم که اینجا هم اول شوم ، پس به تاخت و با نقشه جلو رفت ،مماس بر اسب سفید رمضان قرار گرفت ودر حین عبور، خیلی ماهرانه شلاق دستش را به پهلوی آن اسب بیچاره زد. اسب که انتظار چنین حرکتی را نداشت ، رم کرد و از مسیر مسابقه خارج شد.
بهادرخان از زیر چشم نگاهی به عقب سرش انداخت و خوشحال از نتیجه ی عمل ناجوانمردانه اش بود و اصلا متوجه مانع جلویش نشد و ناگهان بدون اینکه بداند چه شده ،می خواست بر زمین سرنگون شود ، در همین حین سواری مانند باد از کنارش گذشت و او کسی نبود جز سهراب....
بهادرخان با دستپاچگی ،سعی کرد تعادلش را حفظ کند ، درست است که موفق شد و زود خود را در مسیر مسابقه قرار داد ،اما با چشم خود، گذشتن،سهراب را از خط پایان دید و باز هم دندان بهم سایید...
ادامه دارد....
📝 به قلم :ط_ حسینی
روایت دلدادگی
#قسمت ۴۰ 🎬 :
برنده ی مرحله ی دوم مسابقه هم مشخص شد ، سهراب و بهادرخان به آخرین قسمت و سرنوشت سازترین مرحله رسیدند ، وقتی نام آنان را به عنوان برنده اعلام کردند ،هیاهوی مردم بر هوا شد و صدای اعتراض رمضان بیچاره که می گفت : بهادرخان خطا کرد بهادرخان تقلب کرد ،به گوش کسی نرسید... درست است که صدای رمضان در صدای تشویق حضار گم بود ،اما اگر هم کسی می شنید ،به آن توجهی نمی کرد ، چون خاطی بهادرخان پسر قدیرخان وزیر دربار حاکم خراسان بود.
بعد از اینکه صدای جمعیت کمی فرو نشست ، دو داوطلب باقی مانده با شمشرهای برهنه به وسط میدان رفتند ،تا هنرنمایی دیگر را به نمایش درآورند.
بهادرخان و سهراب روبه روی هم قرار گرفتند، تمام جمعیت نفس را در سینه حبس کرده بودند و سکوتی عجیب بر میدان بزرگ خراسان حکمفرما شده بود ، بالاخره بعد از گذشت لحظه ای صدای چکاچک شمشیر سکوت میدان را شکست .
اولین حمله را بهادرخان کرد ، او شمشیر بازی سهراب را در خاطر داشت و مطمئن بود که به راحتی بر سهراب فائق خواهد آمد ، پس به سرعت به طرف سهراب حمله ور شد ، سهراب همانند آهویی چابک جاخالی داد و جواب حمله ی بهادرخان را با حمله ای ناگهانی داد ، بهادرخان که انتظار چنین حرکتی در این زمان اندک را نداشت کمی عقب عقب رفت ، هر بیننده ای کاملا می فهمید که مهارت سهراب بسی بیشتر از بهادرخان است .
شمشیرها به هم می خورد و سهراب کاملا آگاه بود که شمشیر دستش یکی از بدترین و سنگین ترین شمشیرهایست که در عمرش دیده ، اما او جنگاوری ماهر بود که با وجود سلاح نامناسب ،بازی مناسبی به نمایش می گذاشت.
هر دو جوان غرق مبارزه بودند و در خیالات خود به رؤیاهایشان فکر می کردند ، یکی خود را برنده ی مسابقه میدید تا رخت دامادی حاکم به تن کند و دیگری تلاش می کرد تا برنده شود و پای به قصر نهد تا سر ازاصالتش درآورد .
هر دو مبارز هدفی داشتند که این هدف باعث می شد پا از میدان بیرون ننهند.
عرق هر دو جوان در آمده بود دو شمشیربه هم برخورد کرده بود و هرکدام سعی می کرد دیگری را با فشاری که به شمشیر می آورد، نقش زمین کند.
انگار تمام نیرویشان را به کار گرفتند ،سهراب عقب عقب رفت و نقش بر زمین شد، تا سهراب نقش بر زمین شد ، فرنگیس که از آن بالا شاهد صحنه ی پیش رویش بود ، کمی نیم خیز شد و آهی کشید ، ناگهان دست روح انگیز ،مادرش روی زانویش آمد و گفت : چرا چنین می کنی؟ اگر نمی دانستم که چقدر از بهادرخان متنفری ،با این حرکتت فکر می کردم عاشق بهادرخانی، بنشین روی صندلی دخترجان ،بین جمعیت این رفتار، خوبیت ندارد ،خصوصا که پدرش قدیر خان ،آن طرف پدرت نشسته و حرکاتت را زیر نظر دارد...
فرنگیس بی توجه به حرفهای مادرش ،تمام حواسش معطوف جوان زیبا و خوش هیکل و صد البته شجاع و جسوری بود که چند ساعتی می شد ذهن او را درگیر کرده بود و اصلا التفاتی به بهادرخان نداشت که آنهم روبه روی ،سهراب بر زمین افتاده بود.
ادامه دارد...
📝 به قلم : ط_حسینی