امیرالمومنین (علیه السلام):
💫 رزق و روزى دو گونه است؛
💫 يک، روزى ای كه تو آن را مى جويى و روزى ديگر كه آن تو را مى جويد،كه اگر تو در پى آن نروى، آن در پى تو مى آيد.
پس غم سالَت را بر غمِ روزَت اضافه مكن.
رزقِ هر روز، براى همان روز تو كافى است.
اگر آن سال [كه غم روزى اش را مى خورى] از عمر تو باشد خداوند متعال فرداى هر روزى، قسمتِ آن روز را به تو خواهد داد و اگر آن سال از عمر تو نباشد، غم روزى آن را چرا مى خورى؟
هيچ كس براى رسيدن به آنچه روزىِ توست، بر تو سبقت نمیگيرد و هيچ غلبه كننده اى در به چنگ آوردن روزىِ تو، مغلوبت نمیكند و رزقى كه برايت مقدّر شده بى درنگ به تو برسد.
📕 نهج البلاغة ، الحكمت ۳۷۹
🌺سلام✋
🍃به27 اردیبهشت ماه خوش آمدین
🌺چهارشنبه تون زیبا و بینظیر
🍃امروزتون پراز موفقیت
🌺لحظاتتون سرشاراز آرامش
🍃دلتون از محبت لبریز
🌺تنتون از سلامتی سرشار
🍃زندگیتون از برکت جاری
🌺وخدا پشت پناهتون باشه
@Emam_kh
┄┄┅┅✿❀🌿🌼🌿❀✿┅┅┄┄
📜 خطبه160
{قسمت_سوم}
5⃣ راه و رسم زندگي پيامبر اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم)
♦️ پس به پيامبر پاکيزه و پاکت اقتدا کن که راه و رسم او الگويی است برای الگو طلبان و مايه فخر و بزرگی است برای کسی که خواهان بزرگواری باشد و محبوب ترين بنده نزد خدا کسی است که از پيامبرش پيروی کند و گام بر جايگاه قدم او نهد. پيامبر(صلی الله علیه و آله) از دنيا چندان نخورد که دهان را پر کند و به دنيا با گوشه چشم نگريست، دو پهلويش از تمام مردم فرو رفته تر و شکمش از همه خالی تر بود. دنيا را به او نشان دادند، امّا نپذيرفت و چون دانست خدا چيزی را دشمن می دارد آن را دشمن داشت، و چيزی را که خدا خوار شمرده، آن را خوار انگاشت و چيزی را که خدا کوچک شمرده ،کوچک و ناچيز می دانست. اگر در ما نباشد جز آن که آنچه را خدا و پيامبرش دشمن می دارند، دوست بداريم، يا آنچه را خدا و پيامبرش کوچک شمارند، بزرگ بداريم، برای نشان دادن دشمنی ما با خدا و سرپيچی از فرمان های او کافی بود!. و همانا پيامبر «که درود خدا بر او باد» بر روی زمين می نشست و غذا می خورد و چون برده، ساده می نشست و با دست خود کفش خود را وصله می زد و جامه خود را با دست خود می دوخت و بر الاغ برهنه می نشست و ديگری را پشت سر خويش سوار می کرد. پرده ای بر در خانه او آويخته بود که نقش و تصويرها در آن بود، به يکی از همسرانش فرمود، «اين پرده را از برابر چشمان من دور کن که هر گاه نگاهم به آن می افتد، به ياد دنيا و زينت های آن می افتم.» پيامبر(صلی الله علیه و آله) با دل از دنيا روی گرداند و يادش را از جان خود ريشه کن کرد و همواره دوست داشت تا جاذبه های دنيا از ديدگانش پنهان ماند و از آن لباس زيبايی تهيّه نکند و آن را قرارگاه دائمی خود نداند و اميدِ ماندن در دنيا نداشته باشد، پس ياد دنيا را از جان خويش بيرون کرد و دل از دنيا برکند و چشم از دنيا پوشاند و چنين است کسی که چيزی را دشمن دارد، خوش ندارد به آن بنگرد، يا نام آن نزد او بر زبان آورده شود. در زندگانی رسول خدا(صلی الله علیه و آله) برای تو نشانه هايی است که تو را به زشتی ها و عيب های دنيا راهنمايی کند، زيرا پيامبر(صلی الله علیه و آله) با نزديکان خود گرسنه به سر می برد و با آن که مقام و منزلت بزرگی داشت، زينت های دنيا از ديده او دور ماند. پس تفکّرکننده ای بايد با عقل خويش به درستی انديشه کند که آيا خدا محمد(صلی الله علیه و آله) را به داشتن اين صفت ها اکرام فرمود يا او را خوار کرد؟ اگر بگويد خوار کرد، دروغ گفته و بُهتانی بزرگ زده است، و اگر بگويد: او را اکرام کرد، پس بداند، خدا کسی را خوار شمرد که دنيا را برای او گستراند و از نزديک ترين مردم به خودش دور نگهداشت. پس پيروی کننده بايد از پيامبر(صلی الله علیه و آله) پيروی کند و به دنبال او راه رود و قدم بر جای قدم او بگذارد وگرنه از هلاکت ايمن نمی باشد، که همانا خداوند، محمّد(صلی الله علیه و آله) را نشانه قيامت و مژده دهنده بهشت و ترساننده از کيفر جهنّم قرار داد. او با شکمی گرسنه از دنيا رفت و با سلامت جسم و جان وارد آخرت شد و کاخ های مجلّل نساخت سنگی بر سنگی نگذاشت تا جهان را ترک گفت و دعوت پروردگارش را پذيرفت. وه! چه بزرگ است منّتی که خدا با بعثت پيامبر(صلی الله علیه و آله) بر ما نهاده، و چنين نعمت بزرگی به ما عطا فرموده. رهبر پيشتازی که بايد او را پيروی کنيم و پيشوايی که بايد راه او را تداوم بخشيم. به خدا سوگند! آن قدر اين پيراهن پشمين را وصله زدم، که از پينه کننده آن، شرمسارم. يکی به من گفت: «آيا آن را دور نمی افکنی؟». گفتم: از من دور شو، صبحگاهان رهروان شب ستايش می شوند.
┄┄┅┅✿❀🌿🌼🌿❀✿┅┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 حیا، بالاترین خصلت نیک است
🔹 شرح حدیثی از #امام_صادق علیهالسلام دربارهی جایگاه حیا توسط رهبر انقلاب
🔸 بیانات در ابتدای درس خارج فقه ۱۳۹۷/۱۲/۱۳
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#الّلهُمَّ_عَجِّلْ_لِوَلِیِّکَ_الْفَرَجْ
🇮🇷 @Emam_kh
🔴حجاب توصیه شهدای دفاع مقدس تا مدافعان حرم
🌹شهید_هادی_ذوالفقاری
@Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️🍃
اگه میخواهید بدونید سه دسته از زنانی که در قیامت با حضرت زهرا(س) محشور میشن و عذاب قبر ندارن کیا هستند ‼️
@Emam_kh
یه افتخار دیگه..
واسه مسلمانان:)
°خانم (آمنه صدر، معروف به شهیده بنت الهدی)..
ـ نویسنده✍🏻
ـ فعال فرهنگی-سیاسی
ـ سرپرست مدارس الزهراء در نجف و..
توجهکنید!!
یک بانوۍ موفقِ مسلمان☺️'
@Emam_kh
📣 دیدار کارگزاران حج با رهبر انقلاب اسلامی. ۱۴۰۲/۲/۲۷
✏️ رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار مسئولان، کارگزاران و جمعی از زائران بیتالله الحرام، نگاه صحیح به حج و فهم اهمیت این فریضه را بسیار مهم خواندند و تأکید کردند: حج، مسئلهای جهانی و تمدنی است که هدف آن، ارتقاء امت اسلامی، نزدیکی دلهای مسلمانان و اتحاد امت اسلامی در مقابل کفر و ظلم و استکبار و بتهای بشری و غیر بشری است.
✏️ حضرت آیتالله خامنهای با استناد به آیات قرآنی، خانه کعبه را مایه قیام و قوام جوامع بشری دانستند و با اشاره به منافع دنیوی و اخروی این فریضه عظیم، گفتند: اگر حج نباشد امت اسلامی فروخواهد پاشید.
✏️ ایشان حج را میقاتی بینالمللی و میعادی جهانی برشمردند و با اشاره به دعوت پروردگار از «ناس» یعنی همه مردم برای برگزاری حج، افزودند: دعوت از آحاد بشر در همه تاریخ برای حضور در مکانی مشخص و آن هم در ایامی مشخص، نشاندهنده اهداف مهم و منافع کثیری است که در این فراخوان الهی وجود دارد.
@Emam_kh
📩 هدف از اجتماع حج ارتقاء امت اسلامی است / این اجتماع باید پیغامی برای مسائل روز دنیای اسلام داشته باشد
✏️رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار کارگزاران حج: حضور در #حج برای یک هدف است، آن هدف چیست؟ ارتقاء امت اسلامی و نزدیکی دلهای آحاد امت اسلامی به یکدیگر است، آن هدف اتحاد امت اسلامی است. در مقابل چه چیزی؟ در مقابل کفر، در مقابل ظلم، در مقابل استکبار، در مقابل بتهای بشری و غیر بشری، در مقابل همهی آن چیزهایی که اسلام آمد برای اینکه آنها را از بین ببرد، جمع بشوند با اینها مقابله کنند. امروز مثلاً فرض کنید مسئلهی رژیم صهیونیستی مطرح است، همهی دنیای اسلام باید جمع بشوند، پیغامی این اجتماع داشته باشد علیه رژیم صهیونیستی. امروز مسئلهی دنیا نفوذ قدرتهای استکباری است، همه باید جمع بشوند برای اینکه اعلام حضور بکنند، اعلام قدرت بکنند، سینه سپر کنند در مقابل قدرتهای استکباری.
📩 طوری فرهنگسازی کنید که تا اسم حج میآید جوان امروزی ما به یاد مفاهیمی چون تمدن سازی، اتحاد جهانی و فرامرزی و رفع تمایز بیفتد
✏️رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار کارگزاران حج: مسئولان محترم #حج در این زمینهها فرهنگ سازی کنند. کاری کنید که تا اسم حج میآید، تا اسم کعبهی معظّمه میآید آن جوان امروزی ما این مفاهیم به ذهنش خطور کند. مفهوم تمدن سازی، مفهوم اتحاد جهانی، مفهوم نگاه به فرامرزی و بینالمللی، مفهوم رفع تمایز، اینها به ذهنش بیاید.
✏️ اینی که امام بزرگوار (رضوان اللّه علیه) اصرار کردند بنده هم تأکید کردم به تبع ایشان که حتماً در نمازهای مسجدالحرام، نمازهای اهل سنّت شرکت کنید. به خاطر همین است.
📩 اسلام در حج به صورت عملی نشان میدهد که تمایزهای موجود در دنیا مانند تمایز نژادی، جغرافیایی و طبقاتی را قبول ندارد / اینها از اسرار حج است
✏️رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار کارگزاران حج: یک نکتهی مهم اساسی در #حج، این است که اسلام عملاً نشان میدهد که این تمایزهایی که در دنیا وجود دارد را قبول ندارد: تمایز نژادی، تمایز جغرافیایی، تمایز طبقاتی اینها را قبول ندارد. این نکته خیلی مهم است.
✏️امروز کشورهای به ادعای خودشان متمدن که هیچ بویی از تمّدن نبردند، گیرند در مسئلهی سیاه و سفید، گیرند در مسئلهی نژاد اروپایی و نژاد غیراروپایی. در مسئلهی مهاجرین، هزاران آدم مهاجر در دریا غرق بشوند ککشان نمیگزد، اهمیت نمیدهند، اصلاً کأنه انسان نمیدانند، موجود قابل توجه نمیدانند. به حیوان خانگی خودشان به مراتب بیشتر اهمیت میدهند تا یک بیگانهای که در همسایگی آنها زندگی میکند.
✏️گیرند، نتوانستند این مشکل را حل کنند. اسلام حل کرده. در حج، آن هم نه در زبان.
در عمل. اسلام زبان رفع تمایزش زبان عملی است، کجا؟ در حج. سیاه هست، سفید هست، از فلان نقطهی دنیا هست از فلان تمدن هست، از فلان تاریخ هست. همه در کنار همند بدون هیچ تمایزی، هیچ تمایزی ندارند با همدیگر. با هم راه میروند، با هم طواف میکنند، با هم سعی میکنند، با هم وقوف میکنند.
✏️اینها خیلی مهم است اینها از اسرار حج است. ۱۴۰۲/۲/۲۷
@Emam_kh
🔺این روزها نیروهای ناجا، حجت را برای همه ما تمام می کنند و هر روز یک دسته گل برای امنیت و اقتدار این نظام و مملکت، تقدیم ملت می کنند
🔹باید خیلی بی وفا باشیم که به شنیدن اخبار این شهادت ها، عادت کنیم و بی تفاوت باشیم
🌹شادی روحشان صلواتی ختم کنید🌹
🇮🇷 @Emam_kh
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
بسم الله الرحمن الرحيم
🌷 آیه 224 سوره بقره
🌸 وَلَا تَجْعَلُوا اللَّهَ عُرْضَةً لِأَيْماَنِكُمْ أَنْ تَبَرُّواْ وَتَتَّقُواْ وَتُصْلِحُواْ بَيْنَ الْنَّاسِ وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ
🍀 ترجمه:و خداوند را در معرض قسم های خود قرار ندهید براى اینکه نیكى كنید و تقوا پیشه سازید و در میان مردم اصلاح کنید (سوگند یاد نکنید) و خداوند شنوا و دانا است.
🌸 در تفاسیر متعدّد از جمله مجمع البیان و روح البیان در شأن نزول این آیه آمده است كه میان داماد و دخترِ یكى از یاران پیامبر اكرم صلى الله علیه وآله بنام عبداللّه بن رواحه اختلافى پیش آمد، او #سوگند یاد كرد كه براى اصلاح كار آنها هیچ دخالتى نكند. آیه نازل شد و اینگونه سوگندها را ممنوع ساخت. و لا تجعلوا الله عرضة لأيمانكم:و #خداوند را در معرض قسم هاى خود قرار ندهيد.کلمه «أیمان» جمع «یمین» به معناى سوگند یاد کردن است قدیم وقتی می خواستند پیمان ببندند و یا قسم یاد کنند دست راست همدیگر را می فشردند به دست راست یمین می گویند و به این خاطر به قسم أیمان مى گویند.
🌸 برطبق این آیه قسم را وسیله اى براى توجیه وفرار از مسئولیّت خود قرار ندهیم وبه هر مناسبتى از خداوند ونام مقدّس او خرج نكنیم، این كار خود نوعى جرأت و بى ادبى است. امام صادق علیه السلام فرمود:«لاتحلفوا باللّه صادقین و لا كاذبین» نه راست و نه دروغ، به #خدا سوگند یاد نكنید. حتی اگر می خواهید کار خوب انجام دهید قسم نخورید.(أن تبرّوا و تتقوا و تصلحوا بين الناس:براى اینکه نیکی کنید و تقوا پیشه سازید و در میان مردم اصلاح کنید قسم یاد نکنید) در حالی که خداوند حرف های شما را می شنود و انگیزه های شما را می داند (و الله سمیع علیم:و خداوند شنوای داناست)
🔹 پيام های آیه224سوره بقره 🔹
✅ احترام نام خداوند و مقدّسات باید حفظ شود. «ولا تجعلوا اللّه عرضة لایمانكم»
✅ قسم، نباید مانع انجام كار نیک واصلاح میان مردم قرار گیرد. «لاتجعلوا اللّه عُرضة لایمانكم»
✅ ارزش هاى والا و كارهاى خیر، نباید با بهانه هاى بى جا ترک شوند. «أن تبرّوا»
✅ به هوش باشید كه خداوند گفتارها را مى شنود و ناگفته ها را نیز مى داند. براى هر سخن و فكرى، حسابى باز كنیم «سمیع علیم»
آیه224🌹 ازسوره بقره🌹
وَلَاتَجْعَلُوا:ومگردانید
اللَّهَ:نام الله را
عُرْضَةً:دستاویزی
لِأَيْمَانِكُمْ:برای سوگندهایتان
أَنْ تَبَرُّوا:برای اجتناب از اینکه نیکی کنید
وَتَتَّقُوا :وپرهیزکاری نمایید
وَتُصْلِحُوا :واصلاح کنید
بَيْنَ :میانه
النَّاسِ ۗ:مردم را
وَاللَّهُ :والله
سَمِيعٌ :شنوای
عَلِيمٌ :داناست
🌹🍃🌹🍃🌹
4_327849576851570910.mp3
966.8K
آیه ۲۲۴ ازسوره بقره
🌹استاد قرائتی
@Emam_kh
#حجاب
💢من نسبت به این [مسئلهی حجاب و حیای اسلامی در دانشگاهها] دغدغه دارم و من خواهش_میکنم که هم مسئولان دانشگاهها و رؤسای دانشگاهها، هم مدیران وزارتهای مربوط به دانشگاهها، هم خود دانشجوها -بخصوص دخترخانمها- به مسئلهی حجاب، به مسئلهی فاصلهگذاری بین زن و مرد که در اسلام وجود دارد توجّه کنند، به آن اهمّیّت بدهند، موازین شرعی را در دانشگاه رعایت کنند.
۱۳۹۹/۰۲/۲۸
بیانات در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکلهای دانشجویی
🇮🇷 @Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 از مردم ، توقعی نداشته باش
♦️امام علی علیه السلام در وصیت خود به امام حسن علیه السلام فرمودند: از مردم توقعی نداشته باش زیرا مردمی هستند که:اگر عالِم باشی به تو ایراد میگیرند و اگر جاهل باشی راهنمایی ات نمی کنند،
♦️اگر در طلب علم برآیی، میگویند:
خود را به زحمت انداخته است
و اگر از طلب علم دست بکشی، میگویند: ناتوان و کودن است.
♦️اگر در عبادت پروردگارت استوار باشی، میگویند: خود نما و ریاکار است.
و اگر عبادتت کم باشد می گویند: کافر است.
♦️ اگر سکوت اختیار کنی، میگویند:
از سخن گفتن عاجز است و اگر سخن بگویی، میگویند: پر حرف است.
♦️اگر انفاق کنی، میگویند: اسرافکار است و اگر صرفه جویی کنی، میگویند: خسیس است.
♦️اگر به آنچه آنها دارند نیازمند شوی، از تو میبُرند و به بد گویی ات میپردازند
و اگر به آنان اعتنایی نکنی، تکفیرت میکنند!
آری پسرم!
این است خصوصیت مردم زمانه ی تو.
📚بحار الأنوار ، جلد ۷۷ ، صفحه ۲۳۴
@Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از یک『زن』برای معرفی بهترین مخلوقاتش استفاده میکند🍃✨
•
•
#زن_در_اسلام
@Emam_kh
‼️ ضمان خسارت به اموال مسجد
🔷 س ۶۶۴۱: گاهی اوقات در مسجد، مُهر از دستمان میافتد و میشکند یا هنگام شستشوی وسائلی مانند ظروف، خسارتی به آن وارد میشود؛ آیا در این صورت ضامن هستیم؟
✅ ج: اگر در حفظ آن کوتاهی نکرده باشید، ضامن نیستید.
@Emam_kh
شخصی به نزد آیت الله شاه آبادی استاد حضرت امام آمد و گفت: من از نماز خواندن لذّت نمیبرم، به برخی از گناهان هم علاقه دارم، ذکری هست که باعث شود حال معنوی من خوب شود؟
آیت الله شاه آبادی بلافاصله گفت: شما موسیقی حرام گوش میکنی؟
طرف به یکباره جا خورد و حرف ایشان را تایید کرد.
آیت الله شاه آبادی فرمودند: ذکر لازم نیست، موسیقی حرام را ترک کنید، صدای حرام انسان را به گناه علاقهمند و در نتیجه از نماز دور و بی علاقه کرده و راه حضور شیطان را فراهم میکند.
📙نسیمی از ملکوت. قسمتی از یک داستان
@Emam_kh
لقمه حلال
قسمت سی و سوم:
ساعت از ۹شب به وقت عراق گذشته بود که به موکب موردنظرمان رسیدیم.
هنوز وارد موکب نشده بودم که همهمه ی داخل موکب خبر از افرادی میداد که انجا جمع شده بودند.
خدای من ,پدرم درست حدس زده بود ,همه ی اعضای گروه انجا جمع بودند ,از صورت ونگاهشان میتوانستم کنجکاوی درونشان را بخوانم.
به محض وارد شدن من وبابا به داخل موکب ,همه ی افراد دورمان راگرفتند,انگار پدر من مرادشان بود وانان مرید بابا احمد....
هرکس حرفی میزد ,صدا به صدا نمیرسید ,بابا باانگلیسی به ارامش دعوتشان کرد واز,همه خواهش کرد که بنشینند ویکی یکی سوالهاشون را بپرسند.
همه ی افرادگروه که خودشان را به موکب رسانده بودند روی پتوهای اطراف نشستند وپدرم رویرصندلی روبه روی انها نشست وبلند گوی دستی موکب را گرفت تا هرکس که میخواهد سوالش رابپرسد ,کنار بابا بیاید وداخل بلندگو طوری که دیگران هم بشنوند ,سوال رامطرح کند تا بابا احمد در حد وسعش جواب دهد.
ابتدا مردجوانی جلو امد وخودش را دیوید از فرانسه معرفی کرد وگفت:اقا غلام حسین ,چرا این همایش مثل بقیه ی همایشها که درسطح جهانی برگزار میشود نیست؟یعنی جمعیت شرکت کننده بسیار بسیار زیاد است اما تبلیغ برای کسانی که علاقه مند به دوو وپیاده روی دارندنمیشود,اگر شما مارا به این همایش دعوت نمیکردید ما هرگز از وجود چنین اجتماع عظیمی خبر دارنمیشدیم وسوال دومی که دارم این است,بانی این همایش کیست؟اخه بهترین خدمات را میدهند اما کوچکترین هزینه ای نمیگیرند.....
دیوید با پرسیدن این دوسوال ,میکروفن بلندگو را به بابا داد وسرجایش نشست.
ادامه دارد...
لقمه حلال
قسمت سی وچهارم:
پدرم هرچه که دیوید پرسید با فارسی روی برگه ای یادداشت کرد واینبار دختری زیبا باموهای طلایی که با,شال گردنش سعی کرده بود بپوشاندشان وبا سربند یا علی اصغر...جلوامد خودش را ماریان از امریکا معرفی کرد وسوال کرد:اقا غلام حسین,من خیلی خیلی سوال برام پیش امده ,میخواستم بدانم ،هماهنگ کننده ی این همایش کیست؟چه کسی افراد را برای خدمت رسانی به شرکت کننده ها سازمان دهی میکند؟چه کسی به انها حقوق میدهد؟
اخه من در میان کسانی که خدمت میکردند از همه نوع سن وجنسی دیدم,من دختربچه ی کوچکی را دیدم که با پای برهنه ,دستمال کاغذی وآب معدنی پخش میکرد,چرا دختر بچه ای دراین سن که حتی کفشی برای پوشیدن ندارد,مجبوراست اینجا کار کند وپول در اورد؟؟
من پیرمردی را دیدم که با پاهای معلول که برروی ویلچر نشسته بود ,با التماس وخواهش از شرکت کنندگان میخواست تا کفشهایشان را تعمیر کند وواکس بزند,اخه چرا این مرد دراین سن که باید در خانه استراحت کند,بااین وضعیت مجبور به کار کردن باشد؟
درسته از ما هیچ هزینه ای نمیگیرند ,اما بالاخره کسی این هزینه ها راپرداخت میکند ,اصلا شما گفتید همه ی خرج ومخارج با اقای شماست,این اقای شما کجاست؟نشانمان بدهید,مگر بیل گیتس است که چنین ثروت سرسام اوری دارد ودلیلش چیست برای برگزاری این همایش؟
با پرسش ماریان,همهمه ای در گرفت,انگار این سوال خیلی از,افراد شرکت کننده بود.
ادامه دارد....
🚫دلت پاک باشه کافیه‼️
👤برخی افراد مخصوصاً جوانها، پاک بودن دل را برای خوب بودن کافی می دانند و با این بهانه، نسبت به دستورات دینی مثل رعایت کردن حجاب، حفظ حیا و شوخی نکردن با نامحرم و... بی توجهی و کاهلی می کنند!
⚜در حالی که اگر بپذیریم که با داشتن دل پاک و عشق به خدا می توانیم برخی اعمال را انجام ندهیم، اعتبار همه اعمال دینی ساقط می شود و این توجیه، صرفاً راهی برای فرار از عمل به دستورات دینی است و هر کسی می تواند این توجیه را در مورد هر حکمی از دین که باب میلش نیست بکار ببرد.
🔅خداوند در خصوص این رفتار و عملکرد، در آیه ۱۵۰ سوره نساء می فرماید:
«إِنَّ الَّذینَ یَکْفُرُونَ بِاللَّهِ وَ رُسُلِهِ وَ یُریدُونَ أَنْ یُفَرِّقُوا بَیْنَ اللَّهِ وَ رُسُلِهِ وَ یَقُولُونَ نُؤْمِنُ بِبَعْضٍ وَ نَکْفُرُ بِبَعْضٍ وَ یُریدُونَ أَنْ یَتَّخِذُوا بَیْنَ ذلِکَ سَبیلاً
✍️ کسانى که خدا و پیامبران او را انکار مى کنند، و مى خواهند میان خدا و پیامبرانش تبعیض قائل شوند، و مى گویند: به بعضى ایمان مى آوریم، و بعضى را انکار مى کنیم و مى خواهند در میان این دو، راهى براى خود انتخاب کنند…»
🔹آیت الله ناصری (ره) نیز در این خصوص می فرمودند: «کسی نیست بگوید من خدا را دوست ندارم؛ همه دوست دارند، اما شرط دوست داشتن تبعیت است.»
✅ بنابراین وقتی برخی می گویند ما در دل و قلب خود ایمان به خدا داریم و عاشق خدا هستیم اما ضرورتی برای حجاب نمی بینیم، در جواب باید گفت: پروردگار مهربان خواسته است شما زنان با ایمان را با حجاب ببیند و اگر واقعاً خدا را دوست دارید، باید به دستوراتش هم عمل کنید...
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج
@Emam_kh