┄┄┅┅✿❀🍃🌼🍃❀✿┅┅┄┄
📜 خطبه217 : گله از قریش
🔹شكوه از قريش
♦️خدايا من بر ضد قريش و يارانشان از تو كمك می خواهم، كه پيوند خويشاوندی مرا بريدند و كار مرا دگرگون كردند و همگی برای مبارزه با من در حقی كه از همه آنان سزاوارترم متحد گرديدند. و گفتند: «حق را اگر توانی بگير و يا تو را از حق محروم دارند، پس يا با غم و اندوه صبر كن، يا با حسرت بمير». به اطرافم نگريستم ديدم كه نه ياوری دارم و نه كسی از من دفاع و حمايت می كند، جز خانواده ام كه مايل نبودم جانشان به خطر افتد، پس خار در چشم فرو رفته، ديده برهم نهادم و با گلویی که استخوان در آن گير كرده، جام تلخ را جرعه جرعه نوشيدم و در فرو خوردن خشم در امری كه تلخ تر از گياه حنظل و دردناك تر از فرو رفتن تيزی شمشير در دل بود شكيبایی كردم.
┄┄┅┅✿❀🍃🌼🍃❀✿┅┅┄┄
هدایت شده از یا زهرا
14.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب: سند ۲۰۳۰ یعنی معلمان در کلاس درس برای غرب سرباز درست کنند...
@Emam_kh
🔴مستندی دیگر از حجاب بانوان ایران باستان
🔺زنان باستان محجبه بودند، چون مردان نامحرم را لایق دیدن خود نمیدانستند
پیترو دلاواله در سفرنامه ی خود راجع به حجاب زنان مشرق زمین می نویسد: « باید بدانید که این عادت مشرق زمینها در مورد نشان ندادن چهره زنهایشان به طوری که بعضی ها تصور می کنند فقط ناشی از فروتنی یا حسادت شوهر و یا منع مذهبی نیست، بلکه به علت تفاخر و خود پسندی است تا چنین وانمود سازند که هر کس لیاقت دیدن صورت آنان را ندارد. این مطلب را من از دو چیز استنباط می کنم: اول اینکه در تواریخ قدیم نیز نوشته شده است، حتی قبل از اسلام زنهای بت پرست عربستان و بین النهرین با صورت بسته بیرون می رفتند و این مطلب را بارونیو baronio در حواشی شرح حال شهدا note al matriologio که مولفین آن را تترولیانو tetrolliano و ایزیدورو isidoro ذکر می کنند نوشته است و امیلیو پروبو E milio probo نیز می نویسد که زنان یونانی نه به مهمانی می رفتند و نه کسی می توانست آنان را ملاقات کند. و مثل زنان مسلمان امروزه در اندرون زندگی می کردند. پیترو و بیزارو pietro Bizzarro نیز در کتاب «ایران قدیم» سعی کرده است چکیده نوشتجات تمام مولفان را در این مورد عرضه دارد. نقل می کنند که زن تیرداد موقعی که سوار بر اسب به اتفاق شوهر خود به رم آمد یک نقاب طلا بر صورت داشت.»(۱)
1-بنفشه حجازی، ضعیفه: بررسی جایگاه زن ایرانی در عصر صفوی، تهران، قصیده سرا، 1381، ص 269
۲_کافه تاریخ
✍عالیه سادات
@Emam_kh
15.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴دیالوگهای جالب بین آقای فروشنده و خانمی که کشف حجاب کرده بود
امر به معروف تراز
@Emam_kh
✳️ ایام محرم، ایام تغییر مسیر زندگی است
🔻 ایام محرم، ایام «تغییر مسیر زندگی» است. ایام گرفتن «تصمیمهای بزرگ» است. کنار سفرهٔ امام حسین علیهالسلام میشود تصمیماتی گرفت که هیچوقت امکان گرفتن آن نیست. هیچ فرصتی بهتر و مبارکتر از عاشورا برای این تصمیمهای بزرگ و تصفیهحساب با همهٔ تعلقاتش نیست که انسان، درس و کار و آرزوهایش را پشتسر بگذارد و به امام حسین علیهالسلام گره بخورد و بقیه را هم به ایشان بسپارد؛ بهخصوص چون ما تجربهٔ اصحاب امام حسین علیهالسلام را دیدهایم، باید این کار را بهراحتی انجام دهیم.
👤 آیت_الله_میرباقری
📚 از کتاب تربیت_ولایی
📖 صفحات ۱۷۸ و ۱۷۹
@Emam_kh
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ حجت الاسلام استاد ماندگاری به کسانی که میگویند بیخیال حجاب شوید
@Emam_kh
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
بسم الله الرحمن الرحيم
🌹 آیه 26 سوره آل عمران
🌷 قُلِ اللَّهُمَّ ماَلِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِى الْمُلْكَ مَنْ تَشَآءُ وَتَنْزِعُ الْمُلْكَ مِمَّنْ تَشَآءُ وَتُعِزُّ مَنْ تَشَآءُ وَتُذِلُّ مَنْ تَشَآءُ بِيَدِكَ الْخَيْرُ إِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَىءٍ قَدِيرٌ
🍀 ترجمه:بگو: خداوندا! تو صاحب فرمان و سلطنتى. به هر كسی بخواهى حكومت مى دهى و از هر كسی بخواهى حكومت را مى گیرى و هر كه را بخواهى عزّت مىبخشى و هر كه را بخواهى ذلیل مىنمایى، همه خیرها تنها به دست توست. همانا تو بر هر چیز توانایى.
🔵 شأن_نزول_آيه: در تفاسیر مى خوانیم كه پیامبر اسلام صلى الله علیه وآله پس از آنكه مكّه را فتح نمود، به مسلمانان نوید داد که به زودی کشورهای ایران و روم نیز زیر پرچم #اسلام قرار خواهد گرفت، در آن موقع منافقان با تعجّب به یكدیگر نگاه مى كردند كه این آیه نازل شد. گروهى از مفسّران، نزول آیه را در موقع حفر خندق دانسته اند. آن زمان كه پیامبرصلى الله علیه وآله كلنگ را بر سنگ زد واز آن جرقهاى برخاست، فرمود: من در این جرقه ها فتح كاخهاى مدائن و یمن را از #جبرئیل دریافت كردم. منافقان با شنیدن این سخن، لبخند تمسخر مى زدند كه این آیه نازل شد.
🔵 آنچه در این آیه در مورد اعطاى عزّت و ذلّت از جانب خداوند آمده، طبق قوانین و سنّت اوست وبدون جهت ودلیل خداوند كسى را عزّت نمى بخشد ویا ذلیل نمى سازد. مثلاً در روایات مى خوانیم: هر كس براى خداوند تواضع و فروتنى كند، #خداوند او را عزیز مى كند وهر كس تكبّر نماید، خدا او را ذلیل مى گرداند. بنابراین عزّت و ذلّت از خداست، ولى ایجاد زمینه هاى آن به دست خود ماست. این آیه به پیامبر اسلام می فرماید: بگو خدایا! تو صاحب فرمان و سلطنتی و به هر کسی بخواهی حکومت می دهی و از هر کسی بخواهی حکومت را می گیری و هر که را بخواهی عزت می بخشی و هر که را بخواهی ذلیل می نمایی ، همه خیرها تنها به دست توست. همانا تو بر هر چیز توانایی.
🔹 پيام های آیه26سوره آل عمران 🔹
✅ مالک واقعى تمامى حكومتها خداست. مُلک براى غیر خدا، موقّتى و محدود است.
✅ اكنون كه مالک اوست پس دیگران امانتدارى بیش نیستند و باید طبق رضاى مالک اصلى عمل كنند.
✅ اگر انسان مالك مُلک نیست چرا از داشتن آن مغرور و با از دست دادنش مأیوس شود!
✅ خداوند به هر كسی كه شایسته و لایق باشد، حكومت مى دهد. همان گونه كه به سلیمان، یوسف، طالوت و ذوالقرنین عطا نمود.
✅ حكومت و حاكمیّت، دلبستگى آور است. «نزع» به معناى كندن است و نشانه یک نوع دلبستگى است.
✅ عزّت و ذلّت به دست خداست، از دیگران توقّع عزّت نداشته باشیم.
✅ توحید در دعا و عبادت یک ضرورت است.
✅ آنچه از اوست، چه دادنها وگرفتنها، همه خیر است، گرچه در قضاوتهاى عجولانه ى ما فلسفهى آن را ندانیم.
✅ سرچشمهى بدىها عجز و ناتوانى است. از كسى كه بر هر كارى قدرت دارد چیزى جز خیر سر نمىزند.
آیه26🌹ازسوره آل عمران
قُلِ =بگو
اللَّهُمَّ=خدایا
مالِكَ = ای دارنده ی
الْمُلْكِ=فرمانروایی
تُؤْتِي=می دهی
الْمُلْكَ=فرمانروایی را
مَنْ=به هرکه
تَشاءُ=خواهی
وَ تَنْزِعُ= وباز می ستانی
الْمُلْكَ =فرمانروایی را
مِمَّنْ =ازهرکه
تَشاءُ =خواهی
وَ تُعِزُّ =وگرامی میداری
مَنْ=هرکه را
تَشاءُ=خواهی
وَ تُذِلُّ=وخوار می گردانی
مَنْ=هرکه را
تَشاءُ =خواهی
بِيَدِكَ =به دست توست
الْخَيْرُ=همه ی نیکی
إِنَّكَ=همانا تو
عَلی=بر
كُلِّ =هر
شَيْءٍ =چيزی
قَدِيرٌ=توانایی
🌹🍃🌹🍃🌹