💠محاکمه خائنین را از امروز اغاز کنید.....
🚨 دشمن به چه میاندیشد؟
اینکه بعد از مدتها فراموش شدگی، ناگهان موسوی با یک نقاشی مضحک منتشر شده از صفحه اینستاگرام خاتمی، خودنمایی کند و تمسخر عموم را برای خود بخرد، بیش از حد عجیب و غیرمعقول است.
تصویر ققنوس برخاسته از آتش و خون، قاعدتا یک «کد» به سرویسهای خارجی است از مجرای رسانههای عمومی، به سبک اعلام رمز کودتای ۲۸ مرداد از رادیو BBC فارسی و توییت نجات مشاور عملیات روانی روحانی در ۹۷/۳/۲۸ دو هفته پیش از اجلاس منافقین در پاریس، که آشنا در آن از مرگ مریم رجوی «در این شلوغی» میگوید و عملیات لو میرود و طراح انفجار اجلاس بازداشت میشود.
لازم است بدانید «ققنوس» نام پروژهای است که در آن CIA در سال ۱۹۶۹ براندازی علیه ویتنام شمالی را با ترور، آشوب و خرابکاری آغاز کرد.
جالب آنکه چند روز بعد از کد تصویری موسوی از رحم اجارهای اینستاگرام خاتمی، خبر تشکیل «دولت در سایه» اصلاحطلبان (یاران هاشمی) به طور گسترده منتشر شد و این درحالی است که از یکسال پیش از انتخابات ۸۸ نیز با طراحی هاشمی و مدیریت لاریجانی، به بهانه اجلاسیه ادوار مجلس در ۸۷/۹/۱۳ شاهد گردهمایی و همگرایی افراد و جریانهای متعارض سیاسی با حضور عناصر ضدانقلاب نظیر اعضای نهضت آزادی و حزب مشارکت بودیم.
دولت سایه اصلاحات خیلی زود دست به کار شده با جلو انداختن باهنر و از زبان او، تنها چند ساعت پس از انتشار مصاحبه حجاریان با نشریه خطشکن و جریانساز «صدا» مبنیبر لزوم «اصلاحات بنیادین»، پروژه تغییر قانون اساسی را کلید زده و در اولین گام خواهان تشکیل مجلس دومی نظیر سنا شده است!
کلیدواژهای که اسم رمز حذف شورای نگهبان و نهادهایی نظیر مجمع تشخیص مصلحت و شورای عالی انقلاب فرهنگی است؛ زیرا وجود نهادهای مذکور با ایجاد مجلس سنا اعم از آنکه انتخابی باشد یا انتصابی، دیگر معنا نخواهد داشت!
سخن گفتن از احتمال آشوبی دیگر، به استناد ماوقعِ ۹۶، ۹۷، ۹۸ و حوادث ۱۴۰۰ (اغتشاش آفرینی ناکام بنزینی، آشوب اصفهان و آنونس منافقین در سیما) که به اعلام عمومی نفتالی بنت نیز مستظهر شده، بیان بدیهیات است.
شبکه نفوذ پیشتر نیز با اوجگیری توافق هستهای ایران و آمریکا در دولت احمدینژاد-اوباما دست به کار شد و با فتنه تحریمساز ۸۸ به اهداف شوم خود رسید و توانست با شعار «رفع تحریم» خود ساخته، به قدرت بازگردد و مأموریت تضعیف امنیت و اقتصاد کشور و توقف برنامه هستهای را انجام دهد.
ناگفته پیداست فعال شدن دوباره سران فتنه، معلول برآورد آنان از نبود تصمیم و ارادهای برای #محاکمه_روحانی و مهرههای پرخسارت او نظیر زنگنه است.
اشرار و شیاطین را اگر راحت بگذاریم، راحتمان نمیگذارند.
محاکمه خائنین را همین امروز آغاز کنید!
۱۴۰۰/۱۱/۱۸
احمد_قدیری
@Emam_kh
لاریجانی برای انتخابات ۹۶، مرکز پژوهشهای مجلس را مامور کرده بود تا جزواتی علیه رئیسی و قالیباف آماده کند!
خضریان نماینده مجلس: معاونت اقتصادی مرکز پژوهشهای مجلس در ظاهرا شعارهای انقلابیگری میدهد، اما عملکرد برخی افراد کلیدی این معاونت در گذشته نشان داده است که مطابق میل حامیان وضع موجود و علیه جریان انقلاب عمل نموده است که نمونهای از گزارشات سفارشی این معاونت علیه کاندیدای جریان انقلاب را از زبان آقای رئیسی در کتاب «روایت انتخاب دوازدهم» را برایتان میخوانم.
«حجتالاسلاموالمسلمین رئیسی در ادامه به تخلفات مجلس و رئیس این قوه پرداخته و اظهار میکند «آقای علی لاریجانی مرکز پژوهشهای مجلس را مامور کرده بود تا جزواتی علیه من و آقای قالیباف یعنی کاندیداهای انقلابی آماده کند و پخش میکردند. این ورود مجلس به انتخابات بیسابقه بوده است. آقای علی لاریجانی به عنوان رئیس مجلس که باید در این قضیه بیطرف باشد، از موضع مجلس آمد و رسما طرفداری کرد که بعضی از بزرگان از مراجع به ایشان اعتراض کردند که شما چرا موضعگیری میکنید؟ چرا مجلس را پشت سر یک کاندیدا [حسن روحانی] وارد میکنید؟ ...»
@Emam_kh
🔴فضای مجازی بی در و پیکر و قتلهای ناموسی
🔹به گزارش دانا، زن شوهرداری با غریبهای دیگر میرود ترکیه و برای همسرش عکسهای تحریککننده میفرستد! بعد از تنها شدن زن در ترکیه و فراهم شدن زمینه، پدر زن با انواع ترفندها او را برمیگرداند، همسر سابق، خشمگین و جنون زده از خیانت عجیب، وقتی متوجه بازگشت زن میشود او را به قتل میرساند آن هم در ملا عام و دیوانهوار!
🔹با چند رسانه که عامدانه و بدون ملاحظه ویدیوهای این جنایت ناموسی را منتشر میکنند برخورد میشود اما به واسطه عجیب بودن و نادر بودن این نوع جنایت در ایران برخلاف سایر کشورها، فیلمها فراگیر توزیع میشود.
🔹سوال اینجاست، رسانهها در کشور متولی دارند و با سوء استفاده یک رسانه از یک ویدیو یا شکستن حریم بهداشت روانی مردم قانون را میشود اعمال کرد، اما تکلیف فضای مجازی که بی در و پیکر میتواند در انواع شبکهها عامدانه و بینام به انتشار هزار باره این ویدیوی مضر بپردازد چیست؟
🔹ترویج خشونت و تبلیغ خیانتی که کمتر در جامعه ایران دیده میشود در شبکههای خارجی را چه قانونی باید مدیریت کند؟ میانگین قتل و جنایت در ایران یک چهارم میانگین جهانی و در کمترین محدوده اعلامی آمارهای سازمان ملل نسبت به سایر کشورها است. اگر این شرایط با ترویج و تبلیغهای عامدانه اینچنینی تغییر کند چه کسی پاسخگوست؟
🔹وقتی در فضای مجازی رها و ول، سلبریتیها و برخی جریانهای سیاسی به خاطر سوء استفادههای جناحی، کمپین اعدام نکنید را برای حمایت چند قاتل راه انداختند و باعث القای امنیت و حمایت از جنایتکاران شدند، چه کسی برخورد کرد؟ و اصلا چطور میشود مانع این ضدفرهنگها شد؟ جز با ایجاد قانون در فضای مجازی!
@Emam_kh
رمان #بغض_محیا
قسمت صدوبیستوششم
آره برو...
بوي گندت خفم کرد...
و عجب تناقص تلخی داشت...
چشمان غمزده اش با لبخند رو لبش...
سري تکان دادم...
به حمام رفتم...
و خدا می داند که چقدر اشک حرام کردم...
که میان قطراتی که از دوش خارج میشد،گم شد...
تنها وسعت دردم را خدا میدانست و بس...
دلتنگم و با "هیچ کسم "میل سخن نیستاز حمام بیرون آمدم و لباس هایم را پوشیدم...
دستی میان موهاي خیس خود کشیدم...
و آب میان موهایم به همه جا پخش شد...
انگار آن همه گریه کمی دلم را سبک کرده بود...
لذتی از باز بودن موهایم وجودم را فرا گرفت...
واقعا خسته کننده بود تحمل دائمی چادر و روسري رو موهایم...
همانطور بی آنکه موهایم را خشک کنم...
خودم را روي تخت ولو کردم...
و تن خسته ام را به خواب سپردم...
با صداي ساحل که دست هایش موهایم را نوازش میکرد،بیدار شدم...
محیا جان پاشو...
پاشو بریم یه هوایی عوض کنیم...
دلمون پوسید بابا بلند شو...
مینا کچل کرده بسکه زنگ زده...
یکی از چشمانم را باز کردم...
- چی میگی هی باالا سرم...
خمیازه اي کشیدم و از جا کندم...
همانطور با دستانم موهاي بلندم را دسته کردم و دو دور پیچاندم و به خودش گره زدم...
و از شر گرمایی که گریبانم را گرفته بود راحت شدم...
- ساعت چنده مگه الان پاشیم...
با حرص گفت...
- نزدیک شبه...
ببین میتونی یه کاري کنی نزارن بریم بیرون...
- خب بابا بلند شدم...
چقدر غر میزنی...
برو لباس بپوش...
من الان حاضر میشم...
ساحل که رفت به سمت میز آینه رفتم...
شانه اي به موهاي گره خورده ام زدم...
به یه ریمل و رژ کمرنگ بسنده کردم...
میخواستم همان مانتوي مشکی ظهر را بپوشم ...
که دستم میان راه برگشت،چرا؟!...
مگر او به عزا نشسته بود...
که حاالا من خودم را محدود کنم به مشکی پوشیدن...
آنهم به جرم مطلقه شدنم...
شانه اي باالا انداختم...
ومانتوي صورتی کمرنگی را به همراه شال ستش بیرون کشیدم به تن زدم...
و چادر مشکی را به دقت روي سرم تنظیم کردم...
و پا گذاشتم از در بیرون...
و دیدم که هدي به سختی پایش را میکشد...
و به سمت پله میرود،آنهم به تنهایی؟ ..!قدم تند کردم به سمتش...
- هدي جان کجا میري؟ ..!نگاهم کرد...
نگاهی پراز غم...
پراز حرف...
- میرم پایین...
- بزار بیام کمکت...
سر پایین انداخت و آرام گفت...
- نه خودم میرم...
و آرام تر ادامه داد...
- دوست ندارن ترحم بکنی بهم...
لبخندي زدم و نزدیکش رفتم...
دستم را پشتش گذاشتم...
- ترحم چیه، این حرفا چیه ؟!...
ایستاد روبه رویم و میان حرفم دوید...
- خیلی خانمی...
اون همه حرف زدم بهت و یادم نمیره...
تنها کسی که زیر پر وبالم را گرفت...
اون روزي که تنها تر از همیشه بودم...
تو بودي...
حالا هم میدونم به خاطر من بی سایه شدي...
اسم مطلقه روت اومده...
بازم بدت نیومده ازم؟!...
لبخندي زدم...
- اینا هیچ کدوم تقصیر تو نیست...
گاهی همه ي آدم ها دخیل میشن تو ساختن یه خاطره بد...
بگذریم...
حالا که تموم شده...
ادامه دارد...
💖 🧚♀●◐○❀
✨ بسم الله الرحمن الرحیم✨
🌹 شرح #حکمت39
🔷 جایگاه واجبات و مستحبّات
🔻امیرالمؤمنین (علیه السلام) در حکمت ۳۹ نهج البلاغه می فرمایند: « لَا قُرْبَةَ بِالنَّوَافِلِ إِذَا أَضَرَّتْ بِالْفَرَائِضِ» ؛ در انجام مستحبّاتی که به واجبات ضرر برساند، هیچ قربت و نزدیکی به خدا نیست.
🔻 می دانیم که در عبادات ، اعمّ از مستحب یا واجب، انجام دهنده عبادت باید قصد قربت بکند، یعنی نیت قربت الی اللّه و نزدیک شدن به خدا داشته باشد؛
امیرالمؤمنین (علیه السلام) می فرمایند که اساساً مستحبّی که انجام دادنش باعث ضرر خوردن به واجب می شود، مایه قربت و نزدیکی به خدا نیست.
🔻 خوب اگر چنین اتفاقی افتاد چه کنیم؟ یعنی ما مستحبی را انجام می دادیم اما ضرر به واجب می رساند؟
🔻حضرت در حکمت ۲۷۹ پاسخ این سوال را اینگونه می دهند: « إِذَا أَضَرَّتِ النَّوَافِلُ بِالْفَرَائِضِ» ؛ اگر مستحبات به واجبات ضرر رساند «فَارْفُضُوهَا» آن مستحبات را ترک کنید.
بعد در حکمت ۳۱۲ نهج البلاغه امیرالمؤمنین (علیه السلام) یک قاعده کلّی در حوزه روحی و روانی نسبت به مستحبات بیان می کنند . می فرمایند: « إِنَّ لِلْقُلُوبِ إِقْبَالًا وَ إِدْبَاراً » ؛ دلها گاهی وقتها نسبت به مستحبات روی خوش نشان می دهند و گاهی وقتها بی میلی نشان می دهند، « فَإِذَا أَقْبَلَتْ فَاحْمِلُوهَا عَلَى النَّوَافِلِ» فقط آن موقعی که دلتان آمادگی دارد و اقبال نشان می دهد و میل نشان می دهد، مستحبات را بر آن تحمیل کنید، اما « وَ إِذَا أَدْبَرَتْ» وقتی دلتان بی میلی نشان می دهد و پس می زند « فَاقْتَصِرُوا بِهَا عَلَى الْفَرَائِضِ» ؛ درباره دلهایتان به همان واجبات اکتفا کنید.
🔻از این سه حکمت یعنی حکمت ۳۹ ،۲۷۹ و ۳۱۲ چند نتیجه به دست می آید:
1⃣ قلبهای انسانها معیار هستند برای اینکه کِی به سمت مستحبات برود و کی به سمت مستحبات نرود.
2⃣ درباره واجبات هیچ شرطی نداریم که قلب خوشش بیاید یا نیاید. واجبات را باید سر وقتش انجام داد ولو قلب هیچ میلی نداشته باشد.
3⃣ مستحبات مادامی که به واجبات ضرر نمی زنند و دلها هم به آن میل دارند انجام دادنش خیلی خوب است.
4⃣ اگر مستحبی به واجبی ضرر زد اساساً نمی شود با آن مستحب نیت قربة الی الله کرد، چون دارد یک واجبی را ضرر میزند و باعث ترک یک واجبی می شود، که ترک آن واجب حرام است و با حرام نمی شود قربة الی الله نیت کرد. در اینجور موارد مستحب را باید ترک کرد.
🎙 حجت الاسلام مهدوی ارفع
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا