هدایت شده از شبکه حضرت ولی عصر (عج)
💢 محتوای ارائه شده در خصوص امام مهدی علیه السلام توسط کارشناسان در شبکه جهانی ولیعصر عجل الله فرجه
🔹 بیش از ۱۰۰ قسمت برنامه "عصر انتظار" با موضوعات:
• ضرورت مهدویت و منجی در جامعه
• مهدویت در قرآن
• مهدویت در کلام اهلبیت
• عصر غیبت
• فرهنگ انتظار
• خانواده مهدوی
• زنان در عصر غیبت
• وظایف منتظران
• یمانیها و فرقه احمد بصری
🔹 ۲۲ قسمت ویژه برنامه "ربیع الانام" با حضور اساتید:
• آیت الله حسینی قزوینی
• حجت الاسلام طبسی
• استاد ابوالقاسمی
• استاد عباسی
• استاد روستایی
• استاد رضوی
• استاد نهاوندی
• استاد سعیدی آریا
🔹 ۱۳ قسمت برنامه تخصصی "تریبون آزاد مهدوی" :
این برنامه عرصهای است برای طرح پرسشهای چالشی از اهل سنت درباره مهدویت، مناظره و اثبات حقانیت تشیع با حضور اساتید:
• دکتر ابوالقاسمی
• دکتر عباسی
• دکتر حسینی
• استاد شریفی
🔹 ۳ قسمت برنامه تخصصی "دانش افزایی مهدوی"
• آیت الله دکتر حسینی قزوینی، ۱۴۰۰/۰۱/۰۹
• استاد یزدانی، ۱۴۰۰/۰۱/۰۸
• استاد حججی، ۱۴۰۰/۰۱/۰۱
🔹 ۹۹ قسمت برنامه "مهدییار" در نقد فرقه احمد بصری
#شبکه_جهانی_حضرت_ولی_عصر_عجلالله_فرجه
━━━━━━━⊰◇⊱━━━━━━━━
پخش اینترنتی:🔻
www.valiasr-aj.tv
وبسایت رسمی:🔻
(www.valiasr-aj.com)
تلگرام:🔻
https://t.me/valiasr_tv
ایتا: 🔻
https://eitaa.com/joinchat/2849767479C0d5e53a286
هدایت شده از «پیروان امامین انقلاب»
﷽
✍️ خطای محاسباتی جریان های وحدت نامنضبط در موضوع مرزبندی اعتقادی با مخالفین
یکی از مهم ترین مبانی فکری امامین انقلاب و بلکه تمام فقهای مذهب شیعه به تبعیت از حکم قطعی عقلی، آیات قرآن و روایات متواتر، لزوم مرزبندی شفاف اعتقادی در برخورد با مخالفین است.
البته واضح است که رعایت موازین تقیه خوفی و مداراتی، هیچ منافاتی با مرزبندی اعتقادی ندارد. بلکه در دیدگاه امام خامنه ای، تقیه یک برنامه منسجم، هدفدار و کلان، برای حفظ و گسترش مذهب شیعه و معرفی صحیح و منطقی آن به مخالفین است.
با این وجود، یکی از مهم ترین انحرافات جریان های وحدت نامنضبط، تلاش خواسته و یا ناخواسته، برای از زدودن مرزهای مذهبی و در برخی موارد تشکیک در هویت مناسک شیعی است.
برای مثال: رصد جریانی ما از کانال «مفتاح» _ مرکز فرهنگی تبلیغی ادیان و -حوزه- مذاهب اسلامی (مفتاح)_ نشان می دهد که برای مخاطب چندین هزار نفری که قریب به اتفاق آنها شیعه هستند، به صورت مستمر و در صدها کلیپ، معارف اسلامی و اهل بیتی را از زبان علمای اهل سنت _ و بعضا سلفی _ منتشر کرده است. بسیار روشن است که وقتی مخاطب ناآگاه از اختلافات شیعه و اهل سنت، معارف اسلامی را از زبان یک مولوی و یا ماموستا می شنود و می یابد، در طولانی مدت، مرزهای فکری و اعتقادی میان شیعه و اهل سنت مخدوش شده و آسیب جدی به حریم اعتقادی او وارد می شود.
مورد دیگر این خطای محاسباتی بزرگ، انتشار برخی کلمات علمای شیعه در تعریف و تطهیر برخی بزرگان اهل سنت _ همانند ابوحنیفه_ است. برای مثال مرحوم محسنی رحمة الله علیه، در شرایط زمانی و مکانی خاص افغانستان و به دلیل اقتضائات تقیه، ممکن است در تطهیر و احترام به فقه ابوحنیفه سخنی گفته باشد، چه لزومی دارد آن را به مخاطبین شیعه به صورت گسترده منتشر کنیم؟
https://eitaa.com/meftahgolestan/10721
آیا شخص ابوحنیفه در نزد مخاطبین عمومی شیعه، باید امامی از ائمه فقهی که فقه او مورد احترام و تمجید است، معرفی شود؟ در حالی که در بسیاری از آثار خود اهل سنت بالاترین نقدها و توهین ها نسبت به این شخصیت _ و دیگر شخصیت ها_ شده است. (مخاطب گرامی برای دیدن گوشه از نقد های علمای معاصر اهل سنت نسبت به ابوحنیفه به لینک زیر مراجعه کنید)
https://eitaa.com/Imam_110110/500
آیا در نظر شما امثال ابوحنیفه، بخاری، ذهبی و ...، از رئوس بدعت گذاران و گمراهان نیستند؟ آیا رویکرد اهلبیت علیهم السلام و فقهای شیعه و امامین انقلاب، تطهیر و امام جلوه دادن این افراد و نفی مرزبندی مذهبی به بهانه اشتراک در مسلمان بودن، برای مخاطب عمومی شیعی بوده است؟
ما حق را خواهیم گفت هر چند می دانیم که نقدهای ما پاسخی جز برچسب زنی مثل «انجمنی»، «شیرازی»، «شیعه مناسکی»، «شیعه قالتاق» و ... نخواهد داشت.
#وحدت
#جهاد_تبیین
#امت_اسلام
«سربازان امامین انقلاب»
https://eitaa.com/joinchat/4077847026C86bbe18341
✍️ پاسخ به شبهه کتاب نداشتن امام شیعه علیهم السلام
https://youtu.be/RGVKace24P0?si=p-Eqdk1SgZ9hAZXx
هدایت شده از 《یادداشت های فقهی_اجتهادی یک طلبه》
﷽
✍️ تبیین روش اساتید برجسته حوزه علمیه قم در تعاملات علمی_پژوهشی با اهل سنت و وهابیت
بارها در کلاس های درس، طلبه های پژوهشگر سوال می کنند که بهترین روش و سیر مطالعاتی در مباحث مرتبط با نقد وهابیت و پاسخ به شبهات چیست؟
در پاسخ می گوییم:
از دیدگاه ما بهترین شیوه و سبک مطالعاتی و پژوهشی، روش استاد آیت الله قزوینی است. دلیل ما برای این امر محورهای زیر است:
یک: تخصص فوق العاده ایشان در مباحث رجالی و حدیثی شیعه و خصوصا اهل سنت:
این استاد گرانقدر محوریت بحث های خود را آخرین و معتبرترین مبانی رجالی و حدیثی اهل سنت و شیعه قرار داده است. عمق و گستره اطلاعاتی ایشان از مباحث رجالی و حدیثی اهل سنت حیرت آور است. تسلط عجیب ایشان از نقاط ضعف و قوت رجالی اهل سنت، راه را برای تعامل قوی و هجومی با مخالفین هموار می کند.
بدون شک و بدون هیچ اغراقی می توان گفت: شیوه استاد قزوینی تحول فوق العاده ای در روش تعامل صحیح با اهل سنت _ خصوصا جریانات اهل حدیث و سلفی_ ایجاد کرد. چرا که قبل از ایشان نقدهای علمای شیعه به مباحث سندی و رجالی کمرنگ بود و اثر نامطلوب این امر در بسیاری از مباحثات و مناظرات با آنها، عیان بود.
دو: به روز بودن و آشنایی کامل با آخرین تجهیزات و نرم افزارهای علمی، دومین ویژگی برجسته ایشان است. در زمانی که استفاده از لب تاب و تحقیقات مبتنی بر استفاده از نرم افزارها برای پژوهشگران نقص محسوب می شد، ایشان همواره به طلاب توصیه می کردند که با آخرین روش های پژوهشی مبتنی بر استفاده از امکانات فنی و رسانه ای و نرم افزاری آشنا باشند. گویا توصیه استاد هنوز در گوش من طنین انداز است که « داشتن لب تاب و یادگیری نرم افزارهایی مثل مکتبة الشاملة، معجم الکبیر، جوامع الکلم، مکتبه اهل البیت علیهم السلام و ... از نان شب برای طلبه و پژوهشگر واجب تر است.»
سه: سابقه طولانی ایشان در مناظرات و تعاملات با علمای برجسته اهل سنت، ویژگی دیگر این استاد فرهیخته است. خاطرات جذاب او _ که در برخی آثار ایشان همانند «قصة الحوار الهادی» منتشر شده است _ دریایی از نکات روشی در برخورد با اهل سنت و وهابیت است.
چهار: نیاز سنجی صحیح از متون علمی و تسلط کامل ایشان بر پیش نیازهای ضروری علمی در برخورد با مخالفین، باعث شده که یک پژوهشگر مرتبط با ایشان، هیچ گاه به امور کم اهمیت و مسائل زائد نپردازد! مراجعه به کتاب«منهج الاجابة عن الشبهات» گویای این امر است.
علاوه بر این امور، رصد دقیق و به روز شبهات فضای مجازی و رسانه ای شبکه های معاند به همراه روحیه تعامل و مشورت با کارشناسان دیگر باعث شده است که پاسخ های ایشان و مجموعه های زیر نظر او، به روز ترین و دقیق ترین پاسخ ها را علیه شبهات در فضای مجازی تولید کنند.
یک مراجعه کوچک به فضای مجازی و رصد آن کافی است که مشاهده کنیم غالب پاسخ های اساتید، کلیپ ها و نوشته ها، مبتنی بر روش ایشان و بر گرفته از خرمن بحث های این استاد گرامی است. به عبارت دقیق تر، در زمان ما اندیشه ها و روش های استاد، پیکان تقابل و مبارزه با شبهات است.
پنج: تربیت پژوهشگر و کارشناسان پاسخ به شبهات مبتنی بر فقه جواهری و حل شبهات بر اساس متدهای رایج اندیشه های اصولی و فقهی حوزه های علمیه، ویژگی دیگر ایشان است. این خصوصیت در مقایسه با شیوه دانشگاهی _که معمولا عاری از عمق فقهی، اصولی و دقائق اجتهاد مصطلح است_ مزیت فوق العاده ای به سبک ایشان بخشیده، به گونه ای که پژوهشگر حوزوی وقت خود را صرف مسائل سطحی علمی _ همانند جریان شناسی های بی فایده و عمدتا مبتنی بر اطلاعات ژورنالیستی _ نخواهد کرد عمده تلاش خود را صرف مطالعات بنیادین اجتهادی خواهد نمود.
《یادداشت های فقهی _ اجتهادی》
🆔 @Ijtihad_Jurisprudence