خب با اعلام رسمی وزارت بهداشت روشن شد تبلیغات واکسن HPV کلاهبرداری است.
سوال اصلی اینجاست چنین افرادی چطور اینقدر با اعتماد به نفس همچنان به فعالیت در فضای مجازی ادامه میدن؟ و از طرف برخیها، تأیید هم میگیرند؟
🖊 امتداد انتخاب
@Emtedadeentekhab
🔷 لینک:
https://eitaa.com/Emtedadeentekhab
🔷فانوس روشن کنید...
پ ن روزی خواهد رسید که با چراغ قوه دنبال جلیلی بگردند.
اون روز دیر نیست
🖊 امتداد انتخاب
@Emtedadeentekhab
🔷 لینک:
https://eitaa.com/Emtedadeentekhab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ دکتر انوشه به دختر بی حجابی که از مزاحمتای اطرافش شاکی بود
تا ابد حق
🖊 امتداد انتخاب
@Emtedadeentekhab
🔷 لینک:
https://eitaa.com/Emtedadeentekhab
به نظرم وقتشه که به این بلوغ برسیم که از دوگانه های ساختگی خودی وغیرخودی،مذهبی وغیرمذهبی، اصلاح طلب و اصولگرا، باحجاب وبیحجاب و...عبور کنیم وهرکسی رو که دغدغه ایستادن مقابل چپاولگری ورانت وفساد رو داره از خودمون بدونیم
بیاید به دوگانه صحیح خمینی کبیر برگردیم #جنگ_فقر_و_غنا
#جدال
✍️ شوفر اسنپِ سیاست زده
🖊 امتداد انتخاب
@Emtedadeentekhab
🔷 لینک:
https://eitaa.com/Emtedadeentekhab
این که داره خاموشیا رو میچسبونه به جلیلی یک اکانت فیک یا بچه سرخود نیست؛ چیذری عضو شورای مرکزی حزب پیشرفت و عدالت، حزب نزدیک به قالیبافه!
هنوز دارن بابت «نه» ۳میلیونی، لجن پراکنی میکنن
✍ عـــیّار
برای من سواله چرا طرفداران جلیلی اینطوری نشدند که نمیتونن از انتخابات خارج بشن، چرا اکثر این ها توی انتخابات گیر کردند ؟
۲۴ ساعته دارن جلیلی رو میزنن، من دیگه دارم شک میکنم این کار رایگان باشه
✍ Sadra
به نظر میرسه تأثیرات روانی حاصل از شکست مفتضحانه آقای قالیباف در انتخابات اخیر، آسیب جبران ناپذیری به مغز امیر چیذری وارد کرده؛ عمیقا از این اتفاق ناگوار متأسف هستم.
✍ علی اصغر محرم زاده
دوستان گفتند این فرد از نزدیکان آقای قالیباف هست؛
خب ما رسما با یک فاجعهی تمام عیار مواجیهم!
گروهی در حاکمیت صرفا برای «لجبازی»،
با جریان اصلاحات همدست شدند و نیروها و جریان انقلابی رو دائما ترور رسانهای میکنند تا در قدرت بمونند تا انتقام بگیرند،
مظلوم مملکت ما و رهبری…
✍ سید محمد شریعتی
🖊 امتداد انتخاب
@Emtedadeentekhab
🔷 لینک:
https://eitaa.com/Emtedadeentekhab
گفتگو با نخبههای وفاقی 😂😂
✍ شیردل چاپسر
🖊 امتداد انتخاب
@Emtedadeentekhab
🔷 لینک:
https://eitaa.com/Emtedadeentekhab
هدایت شده از منشآت
اگر فکر میکنید رژیم جعلی صهیونیستی در این جنایتها تنها مقصر و مجرم است، به این بمب ۹۰۷ کیلوگرمی آمریکایی که بر سر مردم لبنان فروآمده اما عمل نکرده خوب نگاه کنید.
آمریکا باعث و بانی تمام جنایتهایی است که این روزها رژیم صهیونسیتی درحال رقم زدن آن است.
🆔 @monshaat75
هدایت شده از منشآت
آقای چیذری!
#سعید_جلیلی همواره بار زحمت بوده، اما نه برای مردم بلکه برای جریانات سیاسی که همیشه میخواستند و میخواهند قدرت تصمیمگیری را از مردم بگیرند.
آن جماعت حداقلی که برای رسیدن به قدرت حاضرند با هر جریان سیاسی به وفاق برسند اما گردنگیرشان خراب است.
روزی که فراغ از درنظر گرفتن منافع ملت دم از وفاق زدید و دیگران را تکفیر کردید، باید به این فکر میکردید که شما هم در این خاموشیها نقش دارید.
نمیشود فقط مسئول موفقیتها باشید و شکستها را گردن نگیرید.
🆔 @monshaat75
هدایت شده از عصر ایرانیان
⭕ آینده سیاست خارجه آمریکا
🎙️مصاحبه با ابوالفضل ظهره وند
🔸مقدمه: نتایج انتخابات آمریکا چند روز پیش مشخص شد و ترامپ رسما به عنوان رئیس جمهور آمریکا معرفی شد، با آمدن ترامپ چه چیزی تغییر می کند یا چه اتفاقی می افتد؟ آمریکا به کدام سمت خواهد رفت؟ سیاست او در برخورد با کشور های دیگر چه خواهد بود؟ و سوالات زیاد دیگری که ما را به مصاحبه با ابوالفضل ظهره وند نماینده مردم محترم تهران کشاند. کسی که سابقه سفارت و حضور در تیم مذاکرات و.. را هم را خود داشته و نگاهی تخصصی به مسائل منطقه دارد.
بخش اول مصاحبه با ایشان را امروز می خوانید:
🔹۱. به نظر شما ریاستجمهوریِ ترامپ چه تاثیری در تغییر رویکرد آمریکا و ایران خواهد داشت؟
بسم الله الرحمن الرحیم. در مورد سوال اولی که مطرح فرمودید به اعتقاد بنده رویکرد کلی آمریکا در قبال ایران تغییری نخواهد کرد بلکه با توجه به تغییراتی که در اوضاع کلی ایالات متحده در حوزه ی روابط بینالملل می بینیم و تجربه ای که آقای ترامپ به ویژه در این چهار سال اخیر که دموکرات ها بر سر کار بودند به دست آورده، بعید می دانم که ترامپ به دنبال این باشد که خودش را در یک چالش ژئوپلیتیکی وارد کند. دلیلش هم این است که ایشان رئیس جمهور تک دوره ای است و بنابراین آنچه که برایش اهمیت دارد منافع و موقعیت داخلی ایالات متحده است و محورهایی را هم که تا الان در رقابتهای انتخاباتی خود مطرح کرده گویای همین مطلب است که او تلاش خواهد کرد خودش را از هر نوع چالش نظامی دور نگه دارد و به دنبال این است که آن وعدههایی را که به مردم آمریکا داده عملی کند و تلاش و تمرکز خودش را روی آمریکا بگذارد تا این کشور را از این حالت ورشکستگی که در ساختارهای اقتصادی اش به وجود آمده نجات دهد. از جمله همین مشکلات بحث اخراج مهاجران غیرقانونی و جلوگیری از ورود آنها به ایالات متحده است که برای آمریکایی ها بحث بسیار جدی است. نکته دومی که ترامپ وعده اش را داده این است که در قبال روسیه، چین و به ویژه ایران موضع سختگیرانه داشته باشد اما این به معنای درگیری نیست بلکه سعی می کند از اهرم های اقتصادی خود علیه ایران و چین استفاده کند. وعده ی دیگر او راجع به کاهش تورم و کاهش مالیاتها به ویژه برای تولید کننده ها و حمایت از تولید داخلی است که در همین راستا قطعاً قابل پیشبینی است که تعرفه ی روی کالاهای وارداتی به ویژه از چین افزایش پیدا کند و این موضوع فقط شامل چین نمی شود و حتی در رابطه با کشور های اروپایی هم ممکن است. مبحث بعدی تمرکز روی ظرفیت نفتی و انرژی آمریکا است زیرا ترامپ معتقد است که این یک قدرت شاخص برای آمریکا است چون ذخایر نفتش از ایران و روسیه و عربستان بیشتر است و قصد دارد روی نفت شِل متمرکز شود بنابراین تمام تلاش خودش را می کند تا کنترل انرژی و قیمت آن را در اختیار بگیرد. مبحث حمایت از آموزش و معلمان هم محور دیگری است که ترامپ به آن اشاره کرده بنابراین وقتی توجه میکنیم به این نتیجه می رسیم که کلیه ی وعدههایی که داده متوجه موقعیت داخلی ایالات متحده است و ترامپ قصد دارد به نوعی یک شخصیت ملی را از خودش ترسیم کند در واقع یک نوع ناسیونالیسم امریکایی؛ به عکس دموکرات ها که کماکان مترصد این بودند که به هر قیمتی که شده هژمونی آمریکا را حفظ کنند و در خلال این چهار سال آقای بایدن از هیچ اقدام نظامی علیه روسیه و ایران و حتی چین فروگذار نکرد و دیدیم که در غرب آسیا چه اتفاقاتی را شکل داد و یک کارنامه کاملا سیاه و غیر قابل دفاع را از خودشان به جا گذاشتند. بنابراین ترامپ فرصت زیادی هم ندارد یعنی همین محورهایی را هم که وعده داده اگر بخواهد عملیاتی کند شاید بخشی از آن را در صورت موفقیت در این مسیر به معاون خودش برای انتخابات دوره ی بعد محول کند.
🔸۲. برخی صحبتها در خصوص احتمال اثرگذاری رویکرد آمریکا و رژیم صهیونیستی در پاسخ ایران را چگونه ارزیابی میکنید؟
بنده معتقد بودم که اگر وعده ی صادق ۳ قبل از پایان رقابت های انتخاباتی، عملیاتی شود، می توانیم بگوییم که ما در انتخابات آمریکا اثر گذاشتیم و امروز ترامپ پیروز شد اما بدون این هم ترامپ به این موفقیت دست پیدا کرد و ما تا قبل از ژانویه باز هم فرصت داریم که تنبیه نتانیاهو را عملیاتی کنیم مخصوصا اگر این آتش افروزی ها و حملات رژیم غاصب به جبهه های مقاومت از جمله غزه و لبنان بخواهد ادامه داشته باشد. نکته دیگر این است که ترامپ هم در صحبت هایی که داشته اعلام کرده است که تا قبل از ژانویه نتانیاهو هر کاری کند مسئولیت آن با خودش است اما بعد از ژانویه جنگ بین رژیم غاصب و جبهه ی مقاومت را نمی پذیرد.
✅ @asreiranian_ir
هدایت شده از عصر ایرانیان
⭕ آینده سیاست خارجه آمریکا
🎙️مصاحبه با ابوالفضل ظهره وند
🔹ادامه پاسخ سوال دو:
بنابراین اگر تا آن زمان اتفاق خاصی رخ ندهد، با بر سر کار آمدن ترامپ و برقراری آتش بس دائم و شکل گیری فرایند جدید از دیپلماسی در غرب آسیا دیگر توجیهی هم برای وعده صادق ۳ نخواهد بود و در صورت انجام آن بعد از آتش بس ممکن است پای ترامپ به درگیری با ایران کشیده شود که بنده فکر می کنم این موضوع برای ما خسارت بار است. ضمن اینکه این وعده صادق یک چک است که ما آن را در اختیار داریم و اگر هم تا آن مقطع اجرا نشد، در صورتی که ترامپ از موضع خود عدول کند و همان مسیر بایدن را برود ما می تونیم از این چک استفاده کنیم.
🔸۳.با توجه به سابقه حضور شما در مذاکرات هستهای، رویکرد درست ایران نسبت به مذاکرات را چه میدانید؟
در مورد سوال سوم ما در مذاکرات هستهای، رویکردمان به نحوی بود که ظرفیت هسته ای ما مورد معامله قرار نگیرد زیرا آن را غیر قابل معامله می دیدیم و بحث مذاکرات برای این بود که ما دیدگاههای خودمان را مطرح کنیم و در کنارش زمان هم میخریدیم تا بتوانیم فعالیتهای هستهای مان را در مسیر خودش جلو ببریم. ما در مذاکرات منطق مان را بیان میکردیم و از ظرفیت های رسانهای به خوبی استفاده می کردیم و طرف مقابل هم جرات نمیکرد که مستقیما روی ظرفیت های ما متمرکز شود به همین خاطر در خلال آن چند سالی که مذاکرات ادامه پیدا کرد ما پیشرفت های هسته ای خوبی داشتیم و آنها به نقطه ای رسیده بودند که نمی توانستند به طور مستقیم ظرفیت های هسته ای ما را مورد هدف قرار دهند زیرا افکار عمومی به این شکل بود که می گفتند انرژی هستهای حق مسلم ماست و این یک دستاورد بود و متاسفانه بعد از این دوران بود که افرادی آمدند و وارد ظرفیت های ایران شدند با وعده نسیه از طرف امریکایی ها ظرفیت های هسته ای ما را مورد هدف قرار دادند و نتیجه اش را هم دیدیم که شد برجام، یک خسارت محض برای کشور. بنابراین در حال حاضر هم نباید اجازه چنین مذاکراتی را داد و فرصتی را فراهم کرد برای اینکه آمریکایی ها بتوانند دوباره روی ظرفیت های دیگر ایران وارد بحث بشوند چون آمریکایی ها خودشان هم رسما اعلام کردند که ما قصد نداریم مذاکرات هستهای انجام بدهیم بلکه ما مذاکرات جامع را میخواهیم بنابراین رویکرد خلع سلاح ایران و تسلیم سازی ایران به هیچ عنوان به نفع منافع و امنیت ملی ما نیست و اساسا مذاکره برای ما در این شکل آورده ای ندارد. مذاکرات باید در چارچوب بازدارندگی و روی خروجی های کار باشد و نه روی ظرفیت ما زیرا ظرفیت ملی خط قرمز ما است و به هیچ عنوان نباید موضوع مذاکره قرار بگیرد و ما می توانیم در حوزه هایی که منافع ما و منافع آمریکایی ها درآن جا با هم تعارض پیدا میکند روی منافع با هم بحث کنیم اما نه روی ظرفیتها.
🔹۴.رویکرد دولت جدید آمریکا با توجه به اظهارات ترامپ دربارهٔ چین و روسیه چگونه میدانید؟
در موضوع چین و روسیه هم بنده فکر میکنم ترامپ این زیرکی را دارد که مسئله ی اوکراین را هر چه سریع تر حل و فصل کند و از این طریق بین همکاری های چین و روسیه شکاف ایجاد کند البته این مسیر، مسیر جدیدی نیست بلکه در گذشته هم آمریکاییها آن را دنبال میکردند و در دوره ی بایدن به قدری بد عمل کردند که چین و روسیه و حتی کره ی شمالی با هم اتحاد راهبردی پیدا کردند و بنابراین ترامپ برای اینکه بتواند فشار بیشتری را بر روی چین وارد کند، سعی می کند که تنش ها و چالش های خود با روسیه را به حداقل برساند؛ ضمن اینکه ترامپ سعی می کند از ارتباط مستقیم روسیه با آلمان و بخشی از کشورهای اروپایی هم جلوگیری کند چون در گذشته هم ترامپ مدعی بود که خودش جلوی نورد استریم ۲ را گرفته و مانع از برقراری ارتباط میان آلمان دوره ی مرکل با پوتین شده است.
✅ @asreiranian_ir
هدایت شده از عصر ایرانیان
⭕به رنگ ابهام؛ آینده روابط روسیه و آمریکا با پیروزی ترامپ
✍️سهیل فضلی
🔹با پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا بسیاری انتظار میکشند که سیاستهای آمریکا با تغییراتی روبرو شوند. هرچند به طور کلی انتظار حفظ اصول و راهبردهای کلان سیاست خارجی آمریکا میرود، اما وعدههای انتخاباتی ترامپ این انتظار را ایجاد کرده که تغییراتی در سیاست خارجی و سیاست تجاری ایجاد شود و روابط روسیه یکی از ابعاد آن خواهد بود.
🔸اکنون جنگ اوکراین به عنوان داغترین مسئله موجود بین روسیه و آمریکا، جایی است که هر دو طرف متحمل هزینههای بسیاری شدهاند و شرایط فرسایشی در جنگ حاکم است. هرچند روسیه توانسته زیر فشار تحریمها مقاومت بالایی از خود نشان دهد و در میدان نیز پیش رویهایی داشته باشد اما این کشور با هزینههای بالای مالی، اقتصادی و انسانی روبرو است. بدین ترتیب سعی دارد از زیر بار یک جنگ فرسایشی خارج شود.
از سویی دیگر تجربه نشان داده ترامپ به کمکهای به اصطلاح انسان دوستانه علاقهای ندارد. به هر حال به نظر میرسد آمریکا سود کافی از بحران اوکراین را برده است و وقت آن است سرمایه گذاری بیهوده متوقف شود! شکاف روابط روسیه با اتحادیه اروپا به اوج خود رسیده و در مقابل اروپا در عرصههای بسیاری به آمریکا وابستهتر شده است. همچنین که زمینه خوبی برای روسیه هراسی در ذهن اروپاییان ایجاد شده. نقطه نگران کننده برای آمریکا تداوم هر چه بیشتر دوری آمریکا و روسیه است که میتواند به نزدیکی هر چه بیشتر آن به چین، ایران و کره شمالی تبدیل شود.
🔹با این وجود مبهم بودن اظهار نظر ترامپ درمورد پایان 24 ساعته جنگ در اوکراین همه چیز را تار کرده است. تا جایی که پوتین نیز در اظهارات خود نسبت به پیروزی ترامپ ضمن استقبال از پایان جنگ و بهبود روابط دو کشور گفته نمیداند چه اتفاقی خواهد افتاد. اما به طور کلی به نظر میرسد روسها به خوبی لزوم تنوع روابط را درک کردهاند و به این دلیل با گسترش روابط با غرب روابط حسنه با شرق را رها نخواهند کرد. خصوصا که به قول سخنگوی کرملین وقتی از آمریکا صحبت میکنیم در واقع از کشوری صحبت میکنیم که مستقیم و غیر مستقیم درگیر جنگ همه جانبه علیه روسیه است.
🔸به هر حال احتمالا پوتین انتظار خواهد داشت که برخلاف بایدن، ترامپ به آسانی گذشته از اوکراین حمایت نکند. این یعنی بستهتر شدن دست اوکراین در میدان نبرد. بدین ترتیب روسها از پیروزی ترامپ خوشحالاند و به نظر میرسد ابهام با ترامپ را به تاریکی مطلق با هریس ترجیح میدادند. این یعنی نیم نگاهی به کاهش تنشها خواهند داشت و توامان برای دست دراز کردن عجله به خرج نخواهند داد. نکته مهم این است که روسها از این موضوع آگاه باشند که پایان جنگ به معنی پایان تحریم نیست و مسائلی همچون حقوق بشر، فعالیتهای خارجی روسیه در خارج نزدیک، گسترش روابط با ایران و از این قبیل موارد همواره بهانه مناسبی برای تحریم علیه افراد و نهادهای روسی خواهد بود.
🔹اما سوال اصلی در روابط روسیه و آمریکا در دوران دوم ترامپ، این است که آیا تمایزی بین موضوع اوکراین و دیگر مسائل روسیه و آمریکا وجود خواهد داشت یا خیر. بدیهی است که جنگ اوکراین تنها محل تنش بین روسیه و آمریکا نیست. از نگاه اندیشکدههای آمریکایی در اینجا از یک "محور شرارت جدید" با عضویت روسیه، چین، ایران و کره شمالی صحبت میکنیم. و روسیه در اینجا بازیگر مهمی تلقی میشود که سعی دارد نظم سابق را برهم زده و جهان چند قطبی را ایجاد نماید. بدین ترتیب مبهمترین بخش روابط روسیه و آمریکا در اینجا شکل میگیرد. چرا که از یک سو ترامپ خواهان کاهش هزینههای نظامی خارجی است و از سویی اولویت اصلی او آمریکاست و جبهه ضد آمریکایی با نقش آفرینی روسیه تهدید مهمی تلقی خواهد شد. در چنین جایی به نظر نمیرسد ترامپ به آسانی این خرس جنگی با تجربه را رها کند و همچنان از ابزار تحریم یا تعرفهای برعلیه روسیه استفاده خواهد کرد.
✅ @asreiranian_ir
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ #کلیپ | جبههای به گستردگی جهان
🔹لازمهی امتداد موفقیتهای جبههی مقاومت، شکوفایی اقتصاد کشور است.
✅ @saeedjalily