دولت جوان انقلابی🇮🇷
🍀❤️﷽❤️🍀 🔬⚛🧕🏻سلسله مباحثِ " آنالیز مسئلهی عفاف و حجاب از دیدگاه علوم گوناگون"👇🏻 🟡1⃣💥🧠#نورولوژی(عص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧕🏻#حجاب_و_عفاف از دیدگاه نوروبیولوژی💥
🔬#بررسی_آسیبهای_بدپوششی
قسمت2⃣ : هورمون کورتیزول🔴
🌐https://eitaa.com/baharnarangii
═✧❁🌷یا زهرا🌷❁✧┄
@Enghelabi98🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماینده مجلس خطاب به عارف: یادتان میآید چه چیزی را تحویل شهید رئیسی دادید؟!
🔸قاسم روانبخش، نماینده قم گفت: به جناب آقای عارف معاون اول رئیس جمهور تذکر بدهم ایشون فرمودند اگر انتقادات ادامه پیدا کنه ما خواهیم گفت چه چیزی را تحویل گرفتهایم!
🔸 جناب آقای عارف کدام انتقاد شما را ناراحت کرده انتقاد از ناترازی برق در فصل پاییز؟ گرانی سرسام آور کالاها و افزایش نرخ ارز و کوچک شدن سفره مردم؟ انتصابات مسئله دار و بیرون کردن عناصر انقلابی و جوان؟ افزایش ۳۰ درصدی قیمت خودرو تغییر حق ماموریتهایی از ریالی به دلاری...
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
تشکل های کارگری شهرستانهای میبد واردکان
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
https://eitaa.com/TashakollatkargariMandA
هدایت شده از محسن چتری بیدگلی🇵🇸
🔴 طرحریزی راهبرد غرب برای سقوط سودان
🏢 مرکز تحقیقات پیشرفته ضد تروریسم
📡 @CTU_ir
🔶🔹 پینوشت
این قاعدهی راهبردی غرب را فراموش نکنیم:
«هر نظم بزرگ، نیازمند بینظمی بزرگ است و هر بینظمی بزرگ نیازمند جنگ بزرگ»
⭕️ بینظمی بزرگی که برای ایران طراحی شده است، مقدمهی نظم بزرگی است که برای پایان انقلاب اسلامی در سر میپرورانند.
✴️ مراقب مهرههای شطرنج باشید ...
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
«گفتم: «محسن جان! دیر میای بچهها نگرانتن».
لبخندی زد و گفت: «هرچی من بیشتر کار کنم، نتانیاهو کمتر خواب راحت به چشمش میاد؛ پس اجازه بده بیشتر کار کنم».
معنای این حرفش را زمانی فهمیدم که شهید شد؛ وقتی که نتانیاهو توئیت زد و برای یهودیها شنبه خوبی را آرزو کرد. از شنبه آرام در اسرائیل گفت؛ از شنبه بعد از محسن فخریزاده». ...
(خاطرات همسر شهید)
🌹۷ آذر سالگرد شهادت دانشمند هسته ای شهید محسن فخری زاده
#شهید_فخری_زاده
#مرگ_بر_اسرائیل
@Zamaneh_media
✨﷽✨
💖عفاف و حجاب از دیدگاه نوروبیولوژی💖
بخش1⃣
💥#نوروبیولوژی به معنی زیستشناسیِ عصبی است که براساس تحقیقات سلولی و مولکولی میتواند اتفاقاتی که در بدن ما با رفتارهایمان رخ میدهد را تحلیل کند. به طور مثال وقتی خانمی در محیط مردانه قرار میگیرد، به لحاظ فیزیولوژیک و عصبشناختی چه تغییراتی ممکن است در بدن او رخ دهد. یا وقتی آقایی در خیابان به چشمچرانی مشغول میشود به لحاظ فیزیولوژیک چه آسیبی به خود میزند. بنابراین دیدن، شنیدن و لمس کردن در زن و مرد تاثیرات متفاوتی بر عملکرد سیستم عصبی دارد. بر اساس پژوهشهای عصبشناختی، ورودیهای بینایی در انسان، بالاترین ورودیها هستند به طوری که بین ۶۸% تا ۸۱% از ورودیهای انسان را ورودیهای بینایی تشکیل میدهند. مطالعهی این موضوع با توجه به دستور کنترل نگاه در اسلام، توانسته به برخی از حکمتهای نهفته در احکام عفاف دست پیدا کند.
📗در یکی از کتب نوشتهشده در زمینهی حجاب توسط تیمی از پزشکان متدین با موضوع "عفاف و حجاب از دیدگاه نوروبیولوژی" ابتدا اجزا و عملکرد سیستم عصبی معرفی شده و در ادامه رابطه این سیستم با احکام عفاف و حجاب بررسی شده است. همچنین ورودیهای بینایی، شنوایی، بویایی، بساوایی(لامسه) و ورودیهای جنسی هر کدام به طور مجزا مورد بررسی قرار گرفته است.
💬به گفته یکی از نویسندگان این کتاب ، خانم دکتر زینب اختری (سرگروه تیم تحقیقاتی) گردآوری این کتاب ابتدا با بازخوانی مقالات حوزه نوروبیولوژی و نوروساینس که در ژورنالهای بینالمللی و معتبر در سالهای اخیر چاپ شده بود آغاز شده و از نتایج مقالاتی که تا سال ۲۰۱۵ در بهترین مجلات علمی به چاپ رسیده بود، استفاده گردیده است.
📔کتابِ ”عفاف و حجاب از دیدگاه نوروبیولوژی” سعی دارد با بررسی عملکرد مغز از یک سو و بررسی آیات و روایات مرتبط با حجاب و عفاف از سوی دیگر، مخاطب را قانع سازد که حجاب و عفاف به نفع اوست و چنانچه فردی بخواهد در این دنیا زندگی سالم، آرام و بیتنشی داشته باشد ضروری است این احکام را رعایت کند. این کتاب با توجه به اینکه در بخش وسیعی از خود، عملکرد سیستم عصبی را توضیح میدهد مناسب برای کسانی است که به مطالعه مباحث زیستشناسی و پزشکی علاقهمند هستند. در ادامه مختصری از مباحث عصب شناختی مرتبط با حجاب که در این کتاب مفصلا توضیح داده شده است را خواهیم خواند👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
👨🏻🔬نوروبیولوژیستها اثبات کردهاند که در مغز مراکز مهمی در ارتباط با پروسه عفاف و حجاب وجود دارد. از مهمترین آنها میتوان به مرکز کنترل هیجانات(#آمیگدالا)، مرکز کنترل تصمیمگیری و قضاوت(#پریفرونتال) و مرکز تشکیل حافظه(#هیپوکمپ) اشاره کرد. با توجه به اینکه تمام عملکرد مغز تحت تأثیر فعالیت این ۳ قسمت است و رفتارهایی که از فرد بروز مییابد در واقع برآیند عملکرد این مراکز است، بنابراین برای درک تاثیرات حجاب و بیحجابی بر انسان، باید عملکرد این ۳ قسمت مورد بررسی قرار گیرد.
🎇مرکز هیجانات : مرکز کنترل هیجانات یا “آمیگدالا” جایی است که ورودیهای حسی ما یعنی چیزهایی که میبینیم، میخوریم، میبوییم، لمس میکنیم و میشنویم به آنجا میرود. هر ورودی حسی که ما از محیط دریافت میکنیم اعم از بویایی، بینایی، شنوایی ، چشایی و بساوایی(لامسه) به صورت مجزا، ورودیهایی را به آمیگدالا ارسال میکند و حافظهای در این بخش تشکیل شده و ذخیره میشود. این ورودیها همچنین به سمت بخش قشری مغز که محل تصمیمگیریها است و ما را از دیگر موجودات متفاوت کرده است، میرود.
🧠مرکز تصمیمگیری و قضاوت ما در قسمت پیشانی ما قرار دارد. بین مرکز هیجان و مرکز تصمیمگیری ارتباطات زیادی وجود دارد اما نکته قابل توجه این است که وقتی مرکز هیجانات فعال باشد، مرکز تصمیمگیری مهار میشود و رفتار فرد فقط بر اساس هیجاناتش شکل میگیرد. مرکز تصمیمگیری و قضاوت مغز ما ارتباطش با مرکز هیجانات تقریبا میتوان گفت مهاری است؛ هر چه هیجانات ما بیشتر شود ، اثر مهاری بر قضاوت ما بیشتر است و به هر میزان قدرت هیجان ورودی حسیمان بالاتر باشد رفتاری که نشان میدهیم غیرمنطقیتر است. هر چهقدر آمیگدالا بر قشر پریفرونتال تسلط داشته باشد، رفتار بیشتر بر پایه هیجانات و غیرمنطقی است.
👩🏻در مسألهی عفت ، تأکید بیشتر بر بخش sexual(جنسی) است؛ ورودی حسی جنسی بر آمیگدالا بیشتر اثر میگذارد و خیلی جالب است که بر انگیزش فرد بیشتر تاثیرگذار است و او را وسوسه میکند که به طرف آن کار برود. در اسلام حجاب هم برای آقایان مطرح میشود و هم برای خانمها ، همچنین غض بصر برای هر دو جنس واجب است ، اما بیشتر به مرد مراقبت از چشم تاکید میشود و برای خانمها پوشیدن بخشهایی از بدن که جذابیت جنسی داشته باشد.
🛣ادامه دارد.........
@Enghelabi98🇮🇷
هدایت شده از دادشهر | حمزه شکریان
🔺فهم اینکه پیشنهاد «آتشبس ۶۰ روزه» از سوی درندهترین موجودات، صرفاً به جهت بازیابی نیروها و حملهی مجدد شدیدتر است، سخت است؟
فهم اینکه این پیشنهاد به جهت تمرکز اسراییل بر غزه و ایران است، سخت است؟
این عقبنشینی دشمن، شکست نیست، بلکه به معنای واقعی کلمه، مصداق «عقبنشینی تاکتیکی» است.
انتظارات و سطح مطالبه را کم نکنید.
خط قرمزی نبود که در این یکسال شکسته نشده باشد. به غزه و لبنان حمله زمینی شد. غزه با خاک یکسان شد. تمام سران مقاومت ترور شدند. به خاک ایران حمله مستقیم شد.
پس آتشبس ۶۰ روزه پیروزی نیست! پیروزی صرفاً یک چیز است: «با خاک یکسان شدن تلآویو و حیفا»
هدایت شده از بانوی تمدن ساز 🇵🇸🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌اصلا به این بخش از بیانات حضرت آقا دقت کردیم⁉️
👇👇👇
امام خامنه ای حفظه الله:
《قواره مطلوب آمریکا برای تأمین منافع خود در منطقه، ایجاد «استبداد و دیکتاتوری» یا «هرج و مرج و آنارشیسم» در کشورهاست
👇👇👇
هر کدام از این دو وضعیت که در کشور پیش آید، دست دشمن در کار است و بسیج باید در مقابل آن بایستد.》
۱۴۰۳/ ۰۹/۰۵
📌باید فکری بکنیم برای ایجاد کمیتههای محلی، ممکن است خیلی زودتر از آنچه فکر میکنیم دیر شود ...
✍ #م_طالبی_دارستانی
کانال #بانوی_تمدن_ساز🔻
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3589996566C30f040f3b9
دولت جوان انقلابی🇮🇷
✨﷽✨ 💖عفاف و حجاب از دیدگاه نوروبیولوژی💖 بخش1⃣ 💥#نوروبیولوژی به معنی زیستشناسیِ عصبی است که براس
✨﷽✨
💛عفاف و حجاب از دیدگاه نوروبیولوژی💛
بخش2⃣
🌀آمیگدالا(مرکز هیجانات) در مغز آقایان به لحاظ اندازه بزرگتر است و در نتیجه پاسخهای هیجانی که میدهند هم شدیدتر است. #آمیگدالا که جسمی بادامیشکل است ، مجموعهای از هسته هاست. بخش میانی این کمپلکس ورودیهای بینایی جنسی را بیشتر دریافت میکند. بخش میانی آمیگدالا نیز در آقایان بزرگتر و با تعداد گیرندههای هورمونهای جنسی بیشتر است به همین دلیل است که کنترل نگاه بیشتر برای آقایان توصیه شده است. دستور “کنترل نگاه” به مردان در آیات قرآن و روایات، دقیقا علت آناتومی دارد.
🧕🏻تاکید بر زنان برای آشکار نکردن زینتهایشان دقیقا به همین علت است که زینتهای خانمها موجب برانگیخته شدن مرکز هیجان در مغز آقایان میشود. هر چه هیجانات ما بیشتر شود اثر مهاری بر قضاوت ما بیشتر است و به هر میزان قدرت هیجان ورودی حسیمان بالاتر باشد رفتاری که نشان میدهیم غیرمنطقیتر است. هر چهقدر آمیگدالا بر قشر پریفرونتال تسلط داشته باشد، رفتار بیشتر بر پایه هیجانات و غیرمنطقی است.
✳️باتوجه به بزرگتر بودن آمیگدالا در آقایان، اگر ورودیهای تحریکآمیز جنسیِ یکسانی به مرد و زن وارد کنیم، بر اساس سطح تحریکپذیری بیشتر مرد، انتظار میرود که پاسخهای هیجانی بیشتری بروز دهد و توانایی کنترل هیجانی پایینتری داشته باشد. به همین دلیل، اگر چه تحریکگری جنسی مردان هم میتواند برای زنان و مردان دیگر زیانبار باشد؛ ولی تحریکگری جنسی از سوی خانمها، اثر بسیار شدیدتری بر آقایان میگذارد و این امر، بر اهمیت لزوم پوشیدگی مناسب و رفتار عفیفانه زنان میافزاید. مردان نیز باید با رعایت عفاف و پرهیز از نگاههای تحریکآمیز، ورودیهای حسی خود را کنترل کنند تا آثار نامطلوب استرسهای جنسی بروز نکند.
💢علاوه بر این آمیگدالا یک مدیر اجرایی دارد به نام #هیپوتالاموس که میتواند موجب ترشح برخی هورمونهای استرسی از جمله کورتیزول شود. هیپوتالاموس نیز در آقایان بزرگتر است. در نظر بگیرید یک فرمانده به جای یک گردان، ۱۰ گردان زیر دستش باشد و وقتی که فرمان میدهد اجرای فرمان خیلی قویتر اتفاق میافتد. این همان دلیل خشونتهای جنسی در آقایان است.
👱🏻♀ممکن است یک خانمی بفرماید: من با دیدن صحنههای نامناسب یا همان ورودیهای حسیِ جنسی هیچ مشکلی برایم پیش نمیآید و مثل یک آقا تحریک نمیشوم. پاسخ این سوال را میتوانیم در بخشی از هسته آمیگدالا جستجو کنیم که در خانمها بزرگتر است. بخش جانبی کمپلکس آمیگدالا که قابلیت تشکیل حافظه هیجانی را دارد در خانمها گستردهتر است، این حافظه در خانمها بهتر تشکیل شده و ماندگاری بالاتری دارد. مثلا خانمی با آقایی به سفر ماه عسل میروند، پس از چند سال بویی در فضا پخش شده است که یادآور خاطرات آن زمان برای خانم است، اما چون چنین حافظهای در مرد تشکیل نشده است، نسبت به آن بی اعتناست. این موضوع به دلیل حافظه هیجانی بویایی است که در آمیگدالای خانم تشکیل شده است که ممکن است در ارتباط با طعم و مزه غذاها هم اتفاق بیفتد. یا با دیدن صحنه و یا شنیدن صدایی باز هم خاطرهای را برایشان تداعی کند؛ این به دلیل حافظه هیجانی قوی است که خانمها دارند.
✴️این حافظه تا چه زمانی خوب است؟ تا زمانی که از حد طبیعیاش خارج نشود. اما مداومت بر تحریک ورودیهای بینایی جنسی با استفاده از فیلم، عکس یا حضور در مکانهای نامناسب که به شدت حافظه هیجانی ایجاد میکند موجب فعالیت بیش از حد آمیگدالا میشود و روشن ماندن این بخش از مغز، اجازه فعالیت صحیح را به مرکز تشکیل حافظه یا #هیپوکمپ نمیدهد و در نتیجه حافظه کلی دچار اختلال میشود. فعالیت بالا و بیش از اندازه آمیگدال موجب بیماری افسردگی در فرد میشود و این موضوع همان علت آمار افسردگی بالای خانمها نسبت به آقایان است؛ میزان افسردگی خانمها نسبت به آقایان ۲ برابر است! ممکن است در خانمها به لحاظ جسمی اتفاقاتی که در آقا رخ میدهد، به وجود نیاید اما به خانمها نیز آسیب جدی وارد میشود. به طور مثال خانم فکرش و ذهنش جای دیگری است و مثلا میخواهد درس بخواند کتاب را باز میکند اما نمیتواند بر موضوع کتاب تمرکز پیدا کند.
🙍🏻♂🙍🏻♀موضوع محرم و نامحرم بیشتر مرتبط با #کموسیگنالها یا پیامبران شیمیایی است که در عرق، ادرار و ترشحات دستگاه تناسلی وجود دارد و ما از طریق سیستم بویایی آنها را درک میکنیم. در واقع کموسیگنالها مشابه با #فرمونها در حیوانات است؛ بسیاری از ارتباطات حیوانات با همنوع خود از این طریق برقرار میشود همچنین صیاد صید را از این طریق به دام میاندازد. در جفتگیری هم بسیار مؤثر است و نقش ویژهای را بر عهده دارد. همچنین سیستم بویایی در حیوانات(خصوصا سگ) قویتر از انسان است و در انسان خیلی محدود شده اما وجود دارد و اثرات منحصر بهفردی را نیز دارد.
🛣ادامه دارد.........
@Enghelabi98🇮🇷