☮حرکت #صلیب بالانس در ژیمناستیک☮
+صليب وارونه(upside down cross): اين نماد حكايت از سرنگونی و وارونه شدن مسيحيت دارد و عمدتا جهت استهزا و به سخره گرفتن اين دين و پیامبرش است. صليب وارونه در گردنبندهای بسياری مشاهده شده و برخی خوانندههای راك انواع مختلف آن را به همراه دارند. شیطانپرستان علاوهبر صلیب بالعکس از پتک یا تبر که قسمت آهنین آن رو به پایین باشد نیز استفاده میکنند که بر عدالتستیزی دلالت دارد.
☮صلیب نرون یا نشانهی صلح: نشانهی دیگری است که صلیب مسیح را به سخره میگیرد.
همچنین با عنوان رمز مرد مرده هم شناخته میشود.
این علامت بر روی سنگ قبرهای برخی از سربازان اساس هیتلر دیده میشود.
🌐http://www.heyvafamily.com/web/articles/view/670
🌐https://www.didarnews.ir/fa/news/21872
🌐http://sharifgym.blogfa.com/post/15
🌐http://www.pana.ir/news/816824
▪️صلیب تائو▪️
صلیب تائو نماد میترا، خدای پارسیان و آرینهای هند است. میترا برای آنها فرشتهی نور و روشنایی یا نور بهشتی بود. در فراماسونری مدرن به صورت نماد حرف T درون یک مربع به کار میرود.
🌐https://www.didarnews.ir/fa/news/21872
🌐https://etemadonline.com/content/274033
🌐https://gramho.com/explore-hashtag
دولت جوان انقلابی🇮🇷
⚠️انواع صلیب⚠️ 🌐http://khairiapps.rzb.ir/post/22
✝صلیب✝
علامت صلیب که نماد و تندیس مسیحیت شده، چیز تازهای نبوده و هزاران سال قبل از میلاد مسیح نیز #مهرپرستان از این نشان(چلیپا) به عنوان نماد دینی استفاده میکردند، و تقریباً ۲هزار سال پیش از پیدایش مسیحیت هم نماد #آشوریها بوده است. در دوره خشایار و داریوش این نماد به مصر منتقل شد و #مصریان نیز همین نماد را سمبلِ #زندگیِجاوید تعریف کردند. در فرهنگ #آریاییها و آیین مهرپرستی یا میتراییسم، صلیب نمادی به معنای بخت خوب و تولد دوباره(تولد #خورشید) عنوان شده و نکته جالب اینجاست که حوروس، خدای خورشید فرعونهای مصری هم بوده است.
نمونههایی از صلیب در نقش رستم آرامگاه ۴ پادشاه ایرانی در داخل بلند ترین صلیب حجاری به ارتفاع بیش از ۶۰ متر بر کوه در شهرستان مرودشت وجود دارد.
در لغتنامهٔ دهخدا آمدهاست: #صلیب [صَ] (ع اِ) چوبی است که ترسایان در زُنّار بندند، و به فارسی آن را #چلیپا گویند و نوشتهاند که صلیب معرّب #چلیپ است.
فردوسی گوید:
به درگاه بردند چندی صلیب
نسیم گُلان آمد و بوی طیب
داغی است مر شتران را بر شکل چلیپا (منتهیالارب).
بعدها از صلیب جهت #مجازات افراد استفاده میشد؛
در عهد عتیق مجازات مرگ سنگسار بود، اما گاه اجساد بر درختی باقی میماندند تا برای متخلفین هشداری جدی باشد(یوشع ۱۰:۲۶، تثنیه ۲۱:۲۲–۲۳). یهودیان مرگ این اشخاص را بهمثابهٔ لعنت خدا بر زندگیشان میانگاشتند(غلاطیان ۳:۱۳)، و جسد آنها میبایست پیش از غروب شب مدفون میشد(یوحنا ۱۹:۳۱). صلیب عیسی، مطابق اشارات عهد جدید، یادآور همان درختی است که در عهد عتیق سمبل لعنت و حقارت بود(اعمال ۵:۳۰، ۱۰:۳۹، اول پطرس ۲:۲۴).
تاریخ گواه آن است که فنیقی ها و کارتاژ ها مجازات اعدام با صلیب را گاه اِعمال میکردند، اما این رومیان بودند که کاربرد گستردهٔ آن را باب کردند. تنها بردگان و بدترین جنایتکاران به صلیب کشیده میشدند. مطابق سنت مسیحی، پطرس، رسول عیسی مسیح، به شکل وارونه مصلوب شد، و این واقعه با شواهد تاریخی دیگر همخوانی دارد.
رومیان به سه شکل دار(صلیب) بهپا میکردند👇
1⃣ یکی T-شکل است که برخی بر این باورند که سمبل یکی از خدایان به نام تموز است.
2⃣دیگری X-شکل است که برخی از حواریون مسیح مانند اندریاس قدیس را بر آن مصلوب کردند.
3⃣ اما نوع متداول آن شکلی است که گزارشهای انجیل با آن مطابقت دارد✝ (متی ۲۷:۳۷، مرقس ۱۵:۲۶، لوقا ۲۳:۳۸ و یوحنا ۱۹:۱۹–۲۲).
با این حال که صلیب دستگاه منفور اعدام بردگان بود، به اعتقاد مسیحیان با مصلوب شدن حضرت عیسی(ع) به نماد عشق تبدیل شد.
↑ لام تا کام از فرهنگ معین.
🌐http://www.radiozamaneh.com/132475
#صلیبشکسته از نمادهای مذهبی اولیه و جهانی بشر است. این نماد در همه سرزمین ها یافت شده و قدمت آن شاید به اندازه قدمت بشر باشد.صلیب شکسته یا گردونهٔ خورشید یا سواستیکا (به سانسکریت: स्वस्तिक) یک چلیپا با شاخههای ۹۰ درجه به سمت راست یا چپ است؛ که معمولاً با جهت افقی یا گوشههایی با زاویه ۴۵ درجه میباشد. در شکل هندی نقطههایی در هر ربع آن قرار میدهند.سواستیکا از واژه سانسکریت "swastika" مشتق شده و به معنای خوب برای بودن است. در فرهنگ هند و اروپایی، این نشان بر روی اشیا یا مردم ایجاد میشد تا برایشان شانس خوب بیاورد. این نشان برای هزاران سال متداول بودهاست، خصوصاً به عنوان یک نماد هند در کتابهای مقدس، به معنای بخت، برهما یا سامسارا (تولد دوباره). امروزه این نشان معمولاً در آثار هنری هندی و معماری کنونی و باستانی هندو و نیز در خرابههای شهر تاریخی تروآ دیده میشود.
چلیپای شکسته در بسیاری از هنرها و طراحیهای تاریخ بشری پدیدار میباشد، نشان بسیاری از چیزها، همچون خوشاقبالی، خورشید در آئین مهرپرستی، برهما یا هندوها بود. در روزگار باستان، صلیب شکسته در بین سومریها، سلتها و یونانیها استفاده میشد.
در غرب، چلیپای شکسته با نام سواستیکا به عنوان نماد نازیسم شناخته میشود (به خاطر آنکه به عنوان نشان حزب ملی کارگران سوسیالیست آلمان بهکار میرفت). پس از جنگ جهانی دوم، این نماد وجهه بدنامی در غرب پیدا کردهاست.
🌐https://www.delgarm.com/religious
علامت صلیب شکسته(#چرخخورشیدی) در آثار بازمانده از تمدن دره سند پیش از ورود آریاییها دیده شدهاست و برای آریاییهای هند و پیروان آیینِ جاینی، مقدّس و نماد ویشنو (یکی از خدایان آیین هندو) بوده، در چین مظهر یانگ و یین (نماد مذکر و مؤنث) و در روم مظهر برخی خدایان بهشمار میآمدهاست. کاربرد صلیب به عنوان نماد مسیحی به صورت دایرهای به صورت دوپایه در پایین و دوپایه در بالای دایره اولین بار در میان مسیحیان مصر و قبطیها و سپس دویست سال بعد از میلاد مسیح ظاهر شدهاست که این نوع صلیب دایره دار همان صلیب خورشید پرستان است بنابراین بهنظر میرسد که صلیب نیز همانند درخت سرو که یکی دیگر از نمادهای میترایی یا پارسی است به مسیحیت راه پیدا کرده و مسیحی شدهاست.
🌐http://parssea.org/?p=5292
🌐https://www.delgarm.com/religi
♨️نماد آنخ♨️
نماد #عنخ یا آنخ که به عنوان کلید زندگی نیز نامیده می شود، کلید نیل یا #صلیب انساتاansata(واژه ای لاتین به معنای صلیبی با یک دسته) یک حرف هیدروگلیف مصر باستان بود که زندگی خوانده می شد، نماد یک واژه سه حرفی برای ꜥ-n-ḫ.
این واژه فرضیه #زندگیابدی و #جاودانی را نشان می دهد که مفهوم کلی این نماد است. خدایان مصری اغلب در حالی تصویر میشوند که حلقه #صلیب را در دست دارند یا در حالی که در هر دستشان این صلیب را نگاه داشتهاند دستها را صلیبوار بر روی سینهشان گذاشتهاند. درباره مبدا آنخ بسیار بحث شده است. آنخ یک بیضی یا نماد بهشکل قطره اشکی سر پایین است که بر روی یک شکل T قرار گرفته است. درواقع این نماد Isis است و در لژهای #ماسونی به کار می رود. این علامت امروزه به عنوان سمبل جنس زن و نشانه ی #فمینیستها(Feminists) نیز به کار میرود.
رواج تفکر فمینیستی در جهان نیز مشکوک بوده و توطئهای از جانب فراماسونری است.(فمینیسم دیدگاه تساوی حقوقی زن و مرد اسلام و سایر ادیان الهی را قبول ندارد و به بهانهی احقاق حقوق زنان، در جهت اهداف استعماری قدم برمی دارد)
🌐https://ieknafar.wordpress.com
🌐http://www.aviny.com/News/91/08/18/01.aspx
🌐http://beiyat.blogfa.com/post/24
✝بزن به تخته✝
تجربیات تاریخی و نفوذ هدفمند فرهنگ غربی باعث شکل گرفتن خرافاتی شده که باید آنها را شناخت و برای رفعشان تلاش کرد و در مقابل راهحلهای اصیل قرار داد. دربارهی #چشمشـور و #چشمزخم، گفتههای خاصی وجـود داشته و سخنانی بین عامه رواج دارد.
در فرهنگ انگلیسی زمانی که دو نفر میخواستند در رابطه با یک مطلب محرمانه باهم صحبت کنند، به جنگل میرفتند و برای آنکه #شیطان صدای آنها را نشنود، با دست به درختان میزدند. (گوش شیطان کر) نسخهی دیگر اینکه چون راهبان #صلیب چوبی به گردن میانداختند، گاها بدان ضربه میزدند تا شر را از خود دور کنند.
#بزن_به_تخته اساسا یک اصطلاح عامیانه و گفتاری انگلیسی است و در زبان نوشتاری استفاده نمیشود و برای جلوگیری از اتفاق هر چیز بدی (چشم بد) کاربرد دارد. (I think I am finally feeling better – knock on wood) فکر میکنم که بالاخره حالم بهتر شده – بزن به تخته” (در این جمله برای جلوگیری از چشم بد استفاده میشود.
بنا به شواهد تاریخی «زدن به تخته» یکی از خرافههای مرسوم #انگلیس است که انگلیسیها خاستگاه آن را با واقعه به #صلیب کشیدن مسیح (آنطور که در انجیل آمده است) مرتبط میدانند. معمولا مسیحیان مومن آویزهایی به شکل صلیبهای کوچک برای #خوششانسی به گردن میانداختند، که جنس آنها از چوب بود.
به عقیده مردم بریتانیا ضربه زدن به چوب موجب خوششانسی میشود، و شر شیطان را دور میکند؛ بر اساس این باور، آرزوها به حقیقت میپیوندند و افراد از شگون بد در امان میمانند. مثلا اگر کسی را مورد تعریف و تحسین قرار دادید، باید برای حفظ #یمن نیک برای آن شخص فورا بر روی چوب ضربه بزنید.
ضربالمثل فوق یکی از هزاران شگرد و ترفند #نفوذی و دام فرهنگی اجانب برای به فرهنگ و زبان ما میباشد، و متاسفانه آنچنان در لایههای مختلف کلام و گفتار و محاوره و باورهای عامیانه و یومیه مردم عادی ریشه دوانده که خود بهعنوان یک ویروس ضد فرهنگ به سادگی در حال تخریب و تضعیف اعتقادات و باورهای اصیل مردم میباشد.
🌐https://drtabatabaie.ir/3581-2
🔵چشم زخم⁉️
یا
چشم شیطان، چشم هورس، اودجات، چشم همه چیزبین⁉️
این یکی از نمادهایی است که به لوسیفر (پادشاه جهنم) اشاره میکند، یعنی همان کسی که گفته میشود داوری را انجام خواهد داد. زیر آن چشم یک قطره اشک وجود دارد، زیرا برای کسانی که خارج از قدرت نفوذ او هستند سوگواری میکند.
🌐https://www.didarnews.ir/fa/news/21872
🌐https://jhf5ty.kowsarblog.ir
✨﷽✨
🌼خداوند به پیامبرى وحى کرد که به قومت بگو: از نوع غذا و خوردنىهاى دشمنان من نخورید و از نوع نوشیدنیهاى دشمنان من نیاشامید و بر مرکبهاى دشمنان من سوار نشوید و از نوع پوشاک دشمنان من نپوشید و در منازل دشمنان من سکونت نکنید، در غیر این صورت بسان آنان، از زمره #دشمنان من محسوب مىشوید.
📚المستدرک،ج۳، ص۲۴۸، ب۱۰.
📚احکام الملابس، ج۴.
🌺امیرالمومنین(ع): من تشبه بقوم اوشک ان یکون منهم; کسى که خود را شبیه قومى کند، نزدیک است که از #آنان بهشمار آید.
📚بحار الانوار، ج۷۸، ص۹۳، ح۱۰۶
🍀ولو اتبع الحق اهوائهم لفسدت السموات و الارض و من فیهن بل اتیناهم بذکرهم فهم عن ذکرهم معرضون(مومنون-۷۱); اگر حق تابع هواى نفس آنان شود، همانا آسمانها و زمین و هر چه در آنهاست فاسد خواهد شد ولى، قرآنى به آنها دادیم که مایه یاد آوری آنهاست اما آنها از (آنچه مایه) یاد آوریشان(است) روى میگردانند.
🌸هرکس پس از روشن بودن راه حق براى او، با رسول خدا(ص) به مخالفت برخیزد و راهى غیرطریق اهل ایمان پیش گیرد، وى را به همان طریق باطل و راه ضلالت که برگزیده واگذاریم و او را به جهنم در افکنیم که آن مکان بسیار بد منزلگاهى است.(نساء-۱۱۵)
🌐https://nidamat.com/18876
✨﷽✨
🔆روایاتى که مورد تصلیب[ یعنى کشیدن نقش #صلیب بر جامه یا هرچیز دیگر] وارد شده است👇
🔰مرحوم علامه در تذکره الفقهاء مى گوید: مکروه است کشیدن نشان صلیب بر روى لباس زیرا عایشه گفته است که رسول خدا(ص) هیچ شیئى را درخانه که نقش #صلیب در آن بود رها نمىکرد، مگر اینکه آن را مى برید. زیرا آن تشبه به مسیحیان است.
🔰در تاج العروس آمده است: جامه مصلب همچنانکه از مصباح المنیر نقل است یعنى جامهاى که بر روى آن نقشى چون #صلیب وجود دارد.
🔰در حدیثى آمده که عایشه میگوید عادت پیامبر اکرم(ص) چنین بود که هرگاه جامهاى را مى دید که برروى آن نقش #صلیب وجود دارد، آن قسمتى را که صلیب درآن بود، مى برید.
🔰 در روایتی آمده است: از نماز با «ثوبِ #مصلب» یعنى لباسى که نقش امثال #صلیب در آن است، نهى شده است.
🔰درحدیثى دیگر آمده است که عایشه مىگوید: روپوشى به پیامبر(ص) دادم. وقتى نقش #صلیبى در آن دید، گفت: آنرا از من دور کنید.
🔰از ام سلمه نقل است: پیامبر(ص) از جامهاى که نقش #صلیب بروى آن بود اکراه داشتند.
💠✅ از مجموع روایات فوق که در موارد گوناگون وارد شده است، استفاده مى شود که از نظر اسلام، انجام دادن افعالى که مختص کفار است، #مکروه و #منهى است. احتمال دارد دلیل این کراهت و نهى این باشد که انجام دادن چنین افعالى موجب مى شود که مسلمانان رفته رفته، بدون آنکه خود بخواهند در ورطهی پیروى فکرى از آنان بیفتند، که نتیجه آن ورود در #زمرهی دشمنان اسلام و سلب #استقلال و شکوه اسلامى خواهد شد❗️
🌐https://nidamat.com/18876
دولت جوان انقلابی🇮🇷
✨﷽✨ 🔆روایاتى که مورد تصلیب[ یعنى کشیدن نقش #صلیب بر جامه یا هرچیز دیگر] وارد شده است👇 🔰مرحوم علا
✝حکم استفاده از صلیب✝
انداختنِ گردنبند شبیه #صلیب حتی بدون قصد و نیت اشکال دارد❗️
چون
1⃣یکی از نمادهای خرافی و انحرافی است.
2⃣باعث ترویج دینی است که در حال حاضر خداوند متعال راضی به ترویج آن نیست.
3⃣سبب تشبیه به کفار است که از نظر فقهی #حرام است.
با چنین شرایطی مشخص میشود که هیچکس(خصوصا مسلمانان) حق ترویج دین منسوخ که مورد پذیرش خداوند متعال نیست را ندارد. خصوصا در مورد تبلیغ نمادهای خرافی مانند #صلیب که منشأیی کاملا انحرافی دارد این عدم ممنوعیت وجه مضاعفی به خود می گیرد چرا که اولا ترویج یک نماد خرافی است ثانیا، تبلیغ از یک دین منسوخ است.
از این رو، در فقه اسلامی از پوشیدن یا بستن نمادهای ادیان دیگر یا کفار منع میگردد‼️
🔅در این خصوص، توجه شما را به ۲ استفتا از محضر آیت الله العظمی مکارم شیرازی جلب مینماییم👇🏻
1⃣❓پرسش: آیا کسی میتواند با لباسی که آرم #صلیب روی آن حک شده است نماز بخواند؟
✅پاسخ: نماز خواندن با آن لباس اشکال دارد.
2⃣❓پرسش: بسیارى از خانواده ها براساس یک سنّت غلط به داماد خود انگشترى یا ساعت یا گردنبند یا حلقه طلا هدیه مى دهند و آنها نیز از آن استفاده مى کنند و در نتیجه زشتى این کار از بین مى رود. مستدعى است نظر مبارک را در مورد استفاده مردها از انگشتر و دیگر زیور آلات و همچنین هدیه دادن آن به دامادها و جوانان و همچنین ساختن و خرید و فروش آن که مقدّمه و زمینه ساز این منکر است صریحاً مرقوم فرمایید تا جوانان و دیگر طبقات جامعه وظیفه شرعى خود را بدانند.
✅پاسخ: زینت طلا براى مردان مطلقاً حرام است و مسلمانان و پیروان مکتب اهل بیت(علیهم السلام) باید به پیروى از دستورات آن بزرگواران از این امر اجتناب ورزند و فرقى در میان هدیه و غیر هدیه و داماد و غیر داماد نیست. ساختن و خرید و فروش آنها نیز اگر استفاده اش مخصوص مردان باشد اشکال دارد و اگر زینت طلا به صورت #صلیب باشد پوشیدن و ساختن و خرید و فروش آن گناه مضاعف دارد.[۱]
تقریبا تمام مراجع پوشیدن لباس یا هر چیز دیگری که نمادی از دین یا لباس کفار یا نمادی از فرهنگ غرب باشد را #نهی میکنند.
📔در این رابطه مراجعه کنید به:
ترجمه اجوبه الاستفتائات مقام معظم رهبری چاپ وزیری ص ۵۰۳ س ۱۳۷۹. آیت الله خامنهاى، اجوبه، س ۱۳۷۹؛ آیت اللّه نورى، استفتاءات، ج ۱، س ۴۶۹ و دفتر امام خمینى و آیت اللّه مکارم.
آیت الله فاضل، جامع المسائل، ج ۱، س ۲۲۳۸؛ آیت اللّه تبریزى، استفتاءات، س ۲۲۲۵ و ۲۲۲۸ و ۲۲۲۹.
آیت الله صافى، جامع الاحکام، ج ۲، س ۱۷۳۱.
📚پی نوشت:
[۱]. سایت معظم له:
🌐www.makaremshirazi.org
🌐https://www.porseman.com
📛ژیمناستیک مدرن📛
به عقیدهی غرب، ورزش ژیمناستیک تبلوری از حرکات #زیبای انسان است که قدرت، استقامت، انعطاف و زیبایی اندام را در انسان بهوجود میآورد و درواقع حرکات بدن را بر اساس یک آهنگ هماهنگ و موزون میسازد. در تاریخچه ژیمناستیک ورزشکاران متعددی وجود دارند که دنیا را با حرکات و اجرای فوقالعاده خود تحت تأثیر قرار دادهاند. در سال ۱۷۰۰ فرد تحصیلکردهی آلمانی به نام فریدریش لودویگ یان که به عنوان پدر ژیمناستیک معروف است از ابزار و لوازم التحریر برای ایجاد تقویت نظم شخصی و قدرت بدنی استفاده کرد؛ او میلههای کناری، میلههای موازی، تیرهای تعادل، میلههای افقی، اسب پومل و حوادث پرش را توسعه داد. #اسبِپومل منجر به چندین حادثه مرگبار شد و اگر از خود میپرسید از کدام تجهیزات ژیمناستیک استفاده نشده است، این همان اسب پومل است که منجر به فلج و مرگ بازیکنان میشود. در سال ۱۷۷۴ یوهان برنهارد باداوو شروع به گنجاندن تمرینات بدنی و سایر دستورالعملها در برنامهی درسی مدرسه خود دسا زاکسن کرد. این امر منجر به نوسازی این ورزش شد و باعث شد تا کشورهای آلمانی در این رشتهها در رتبههای برتر قرار گیرند. در سال۱۸۰۰ ژیمناستیک در آلمان و سوئد به سرعت رشد کرد. گرت موت از سوئد با افزودن حرکات برازنده و موزون به این ورزش، ژیمناستیک را توسعه داد.
ژیمناستیک در شکل امروزی اولین بار در #سوئد🇸🇪 دیده شد. تاریخچه ژیمناستیک نشان میدهد لوازم مسابقات ژیمناستیک توسط آلمان و چکسلواکی در دهه ۱۸۸۰ ایجاد شدند. روش سوئدی در سمت دیگر که توسط آقای پر هنریک لین ابداع شد بر روی هماهنگ سازی و موزون کردن با استفاده از توپهای کوچک حلقه و چوب بود، تنها مسئله زمان بود که مانع از همهگیر شدن ورزش ژیمناستیک در اروپا شد.
ژيمناستيک نخستين بار و بطور غير رسمي در سال ۱۳۵۲ شمسی توسط شخصي به نام امان اله پادگرنی که يک روسي بود به #ايران آورده شد. پادگرنی در ورزشهای دبستانی، با حرکات #ريتميک و ژيمناستيک، کار خود را در شهر تبريز آغاز نمود. وی از همان ابتدای کار با مقاومت و کارشکنی برخی از اهالی مجبور به ترک محل و حضور در تهران شد. در تهران نيز افرادی چون محمود اسحاقي، مير احمد صفوی و عدهای ديگر برای اولین بار ژيمناستيک را آغاز کردند. فعاليتهای اوليه ژيمناستها در محل غورخانه، پارک شهر فعلی انجام ميشد. بعدها در استان خراسان علي يزاداد، بنایی و منوچهر مهران در آن خطه ژيمناستيک را پی گرفتند. آقاي سپاسپور اولين سرپرست فدراسيون ژيمناستيک بود که در سال ۱۳۲۱ تنها به مدت ۳ ماه عهده دار اين مسئوليت شد. پس از وی نصرت اله حاج عظيمي به عنوان نخستين رئيس فدراسيون آغاز به کار کرد. روساي بعدی فدراسيون تا به امروز در مسئوليتهای محوله تا حد توان به تلاش و کوشش پرداختهاند. رئيس فعلی فدراسيون آقاي دکتر احمد محتشمی است که از قهرمانان اسبق ژیمناستیک بوده.
فعالیت ورزش #ایروبیک به موازات توسعهاش در دنیا از سالهای ابتدایی دهه ۷۰ شمسی به صورت پراکنده در ایران آغاز شد. منبع اصلی آموزش ایروبیک از طریق #فیلمهای تصویری تهیه میشد و مربیان ورزشی با الگوبرداری از آن به یادگیری و آموزش دیگران می پرداختند. پس از مدتی کارگاههای آموزشی کوتاه مدت در برخی #دانشگاهها برای دانشجویان دختر و پسر زیر نظر فدراسیون ورزشهای همگانی برگزار شد و مدرک مربیگری آمادگی جسمانی با گرایش ریتمیک و ایروبیک به شرکت کنندگان داده شد.
رشته ایروبیک از سال ۱۳۷۵ رسما توسط کمیته بین المللی المپیک به عنوان یکی از زیرشاخههای فدراسیون جهانی #ژیمناستیک شناخته شد اما در ایران به علت تمرکز صرف فدراسیون های قبلی روی ژیمناستیک هنری، ایروبیک عمدتا به صورت غیر منسجم و پراکنده تحت نظر انجمنهای ورزشی آمادگی جسمانی و فدراسیون ورزش همگانی(بیشتر در بخش بانوان) به فعالیت خود ادامه می داد. هر چند که این رشته رسما می بایستی زیر نظر فدراسیون ژیمناستیک ایران فعالیت می نمود. اولین حضور رسمی ایران در عرصه بین المللی در سال ۱۳۷۸ در کشور بلغارستان با دعوت فدراسیون جهانی از #بانوان ایرانی انجام شد و اولین کتاب قوانین و مقررات داوری در سال ۱۳۷۹ توسط شهره حقانی قهرمان اسبق ژیمناستیک ایران ترجمه گردید. اولین دوره داوری بین المللی و کارگاه آموزشی در بخش بانوان با حضور خانم فومه آ در سال ۱۳۸۳ در تهران برگزار شد.
🌐https://namatan.com
🌐https://www.magiran.com/article/3965795
🌐http://gymnastic.ir/?page_id=117
دولت جوان انقلابی🇮🇷
📛ژیمناستیک مدرن📛 به عقیدهی غرب، ورزش ژیمناستیک تبلوری از حرکات #زیبای انسان است که قدرت، استقامت،
🇸🇪سوئد، بهترین کشور جهان برای جهانگردان همجنسگرا🌈
🔖به گزارش خبرگزاری ت ت, سوئد بعنوان تنها کشور جهان ۹ امتیاز بزرگترین راهنمای جهانگردی همجنسگرایان(اسپارتاکوس) در سال ۲۰۱۲ را به خود اختصاص داد و به این ترتیب بهترین کشور جهان برای جهانگردان همجنسگرا شناخته شد. سوئد با کسب یک امتیاز بیشتر از دیگر رقبای خود که بلژیک, هلند, نیویورک و ماساچوست بودهاند به این رتبه دست یافت.
🌐https://ebibluenews2.wordpress.com
❇️ژیمناستیک و زیرمجموعههای آن❇️
ژیمناستیک برگرفته از یک کلمه یونانی است که در لغت به معنای هنر #لخت تمرین کردن است. ورزش ژیمناستیک سابقه ای ۲۰۰۰ ساله دارد؛ در یونان و روم باستان جوانان و جنگ آوران حرکاتی ورزشی را روی اسبابی خاص نظیر طناب و میله انجام می دادند که این حرکات برای افزایش آمادگی بدن و همچنین بهبود بعضی از ضایعات بدنی انجام میشد. همچنین عده ای نیز در سیرک ها و محل های نمایش برای درآمدزایی و سرگرم کردن مردم به این ورزش در اشکال مختلفش میپرداختند.
بعد از تضعیف حکومت های یونان و روم مردم دیگر علاقه چندانی به گسترش این ورزش نشان ندادند تا اینکه با شروع دوره #رنسانس این ورزش در برخی کشورهای اروپایی دوباره مطرح شد. جان بیس اولین اروپایی بود که تمرینات مدرن شده ژیمناستیک را تدریس، سپس جان گوتس موتس اولین فردی لقب گرفت که کتابی درباره ژیمناستیک جدید در سال ۱۷۹۲ چاپ و منتشر کرد و به پدربزرگ ژیمناستیک معروف شد. البته در قدیم ژیمناستیک در کشورهایی نظیر چین و مصر نیز انجام میشد که بیشتر جبنه آموزش فنون رزمی داشت.
ژیمناستیک #هنری و ژیمناستیک #ریتمیک دو زیرشاخه اصلی این ورزش محسوب میشوند اما ورزش ژیمناستیک زیرمجموعه های دیگری نیز دارد: #ترامپولین، #ژیمناستیکآکروباتیک، #ژیمناستیکآیروبیک و #پارکور.
ژیمناستیک #هنری رشته ای است که در مسابقات المپیک نیز حضور دارد و ورزشکاران در ماده هایی نظیر حرکات زمینی، خرک حلقه، دارحلقه، خرک، میله پارالل و بارفیکس با یکدیگر به رقابت میپردازند. در هر رقابت شش داور حضور دارند که به زیبایی، پیچیدگی و کمخطا بودن ورزشکار نمره میدهند. از بین نمرات بالاترین و پایین ترین نمره حذف و میانگین نمرات ۴ داور باقیمانده به عنوان نمره ورزشکار محاسبه میشود.
اما ژیمناستیک #ریتمیک یا موزون تنها در یک بخش برگزار میشود. این ورزش بسیار شبیه به #رقص است که همراه با #موسیقی انجام میشود. این رشته از سال ۱۹۶۶ وارد مسابقات ژیمناستیک شد و در آن ورزشکار باید روی یک محیط مربعی شکل به انجام زیباترین حرکات ممکن با کمترین خطا و بیشترین پیچیدگی بپردازد تا نمره بالاتری از داوران دریافت کند.
دیگر زیرمجموعه ژیمناستیک #ترامپولین است. ترامپولین در زبان عام به معنای تشک پرش درجا و #بپر_بپر شناخته میشود. مسابقات این رشته روی وسیلهای به نام ترامپولین انجام میشود که یکی از اسبابهای تمرینی مهم ورزش ژیمناستیک است. مسابقات این ورزش به صورت انفرادی یا دو نفره برگزار میشود. این رشته نیز از سال ۲۰۰۰ وارد مسابقات المپیک شد و طرفداران زیادی را نیز پیدا کرد.
#ژیمناستیکآکروباتیک نیز یکی از رشته های محبوب به حساب میآید که اساسش بر مبنای انجام حرکات آکروباتیک به صورت تیمی(حداقل دو نفر) به همراه #موسیقی است. این ورزش نیز از سال ۱۹۹۳ وارد رشتههای ورزش ژیمناستیک شده است.
#پارکور نیز که یک ورزش خیابانی محسوب میشود که از سال ۲۰۱۸ به لیست ورزشهای ژیمناستیک اضافه شده و مسابقات جهانیاش از سال ۲۰۲۰ آغاز به کار میکند. در دورههای ابتدایی مسابقات، برخی مادههای امروزین مسابقات #دوومیدانی مثل پرتاب وزنه و دوی ۱۰۰ متر نیز جزو #ژیمناستیک محسوب میشدند. اما از سال ۱۹۳۰ به این سو ژیمناستیک شکل امروزین خود را پیدا کرد و رشته های غیرمرتبط با این ورزش کمکم از آن حذف شدند تا در سال ۱۹۵۴ مسابقات #دوومیدانی به طور کامل از ژیمناستیک جدا شد.
🌐https://namatan.com
🌐https://www.magiran.com/article/3965795
🌐http://gymnastic.ir/?page_id=117
🎗پارکور🎗
#پارکور از زمانی که انسان نیاز به شکار کردن و شکار نشدن داشته، وجود داشتهاست. انسانها به طور طبیعی گسترهای قابل توجه از حرکات و حالات ممکن را برای گذشتن از موانع به وجود میآورد. از آن گذشته، کودکان به سهولت و صورت بدیع و با نشاط حرکت میکنند، ولی ما هنگامی که شروع به حرکت آگاهانه میکنیم، آن ویژگی را از دست میدهیم. افراد زیادی در طول تاریخ بر روی حرکت انسان و بهبود آن کار کردهاند (از جمله عیاران کاغذباز).اما پارکور به معنای خاص آن، توسط ریموند بل (Raymond Belle) که یک سرباز فرانسوی جنگ ویتنام بود پایهگذاری شد. او و همراهانش بهدنبال به وجود آوردن یک روش کارا و مناسب برای «تعقیب و فرار» بودند. این فعالیتها، سرانجام توسط فرزندش دیوید بل (David Belle) بصورت مدوّن درآمد. دیوید بیشتر عمر خود را صرف ساماندهی این ورزش کرد و نام «پارکور» را بر آن نهاد. او و دوستانش، از جمله سباستیان فوکان (Sebastien Foucan) که مشهورترین آنهاست، با آموزشهای ریموند بل این ورزش را از ترکیب ورزشهای مختلفی مانند #ژیمناستیک و با هدف کمککردن به دیگران در مواقع اضطراری، در حاشیه پاریس به وجود آوردند. بل، بنیان گذار پارکور درباره فلسفه درونی آن می گوید: «جنبه فیزیکی پارکور، غلبه کردن بر تمامی موانع پیش روست، درست مانند این که در شرایط اضطراری گیر کرده باشید. پارکور فقط صرف انجام حرکات نیست، بلکه مجموعه ای هدفمند و دارای #فلسفه خاص خویش است.
🌐http://www.sevta.blogfa.com/1389/06
🌐https://sport20.blogsky.com/category
⁉️پرسش: آيا رفتن به باشگاهي كه ورزش ايروبيك و يا زومبا انجام مي دهند اشكال دارد؟
✅پاسخ: اصل ورزش كردن في نفسه اشكالي ندارد و مطلوب نيز هست، اما اگر شركت در اين فعاليت ها همراه با گناه باشد، خب انجام چنين اموري جايز نيست. بايد دانست صرف عنوان ورزشي دادن به يك كار سبب نميشود آن كار جايز شود❌
💠از دو جهت اين كارها بايد بررسي شود👇🏻
1⃣نوع حركات
2⃣موسيقي هنگام تمرين كردن
اگر نوع حركات ورزشي مثل رقص باشد، به نظر بسياري از فقها چون رقص زن براي غير شوهر حرام است انجام چنين حركاتي جايز نيست. علاوه بر اين اگر از موسيقي حرام و محرك شهوت استفاده شود باز نمي توان در چنين باشگاه هايي شركت داشت. به هيچ وجه نمي توان به موسیقی حرام گوش داد، حتي تحت بهانه ورزش كردن باشد!. ضمنا اگر موسيقي از نوع موسیقی لهوی باشد، گوش دادن به آن حرام است اعم از اینکه مهیّج باشد یا خیر و هرگاه ترانه هايي که همراه با موسیقی خوانده می شوند بهصورت غنا و آواز لهوی مناسب مجالس لهو و لعب در آیند، خواندن و شنیدن آنها نيز حرام خواهد بود. از اينها گذشته نبايد كارهاي حرام ديگري صورت گيرد. لذا اگر اين امور را ندارد، انجام چنين ورزشي اشكال ندارد.
✨حضرت آیت الله صافی گلپایگانی (مدظله العالی): ورزشی که مشتمل بر رقص باشد، حرام و نیز استماع موسیقی به طور کلی حرام است.
🌐https://hadana.ir