هدایت شده از فریاد ابوذرها (۱۴ میلیون)
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️هیس! نظام را تضعیف نکنید!
قابل توجه آقایانی که محکم و با اطمینان می فرمودند: فعلا درباره حجاب حرف نزنید باعث دوقطبی شدن جامعه نشوید، حفظ نظام الان در عدم امربمعروف و نهی از منکر است. مطمئن باشید این اتفاق فقط در حد برداشتن روسری باقی می ماند و پیشرفت نمی کند.
در حالی که ما فریاد زدیم والله قسم به متراژ خونه هاتون در شهرک غرب قسم این مسیر دیگر انتها و حد یقفی ندارد و تئوری جعبه سیب را ارایه کردیم.
متهم شدیم به تندروی و...
▪️حالا تحویل بگیرید مجری کثیف صداوسیما _ محمود شهریاری که چند ماه قبل برانداز و حتی بازداشت شده بود، در فروشگاه رفاه _ که بیشترین میزان سهام آن در اختیار بانکهای ملی، صادرات، ملت، تجارت، سپه و سازمان زمین و مسکن و بیمه ایران و بیمه مرکزی و شهرداری تهران و بعضی شهرداریهای دیگر بودهاست_ در میان زنان بد حجاب و بیحجاب فروشگاه رفاه میرقصد و میخواند.
لایبقی من الاسلام الا اسما و من القرآن الا رسماً
#مهدوی_ارفع
📣 کانال فریاد ابوذر ها
╭─┅─•🍃🌸🍃•─┅─
https://eitaa.com/joinchat/2105147472C6dbbeb6c44
╰─┅─•🍃🌸🍃•─┅─
هدایت شده از فریاد ابوذرها (۱۴ میلیون)
14.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴رونمایی هوشمندانه
📢 رهبر انقلاب در پیامی خطاب به ملتهای اسپانیولیزبان: چه نیکوست که ما ملتهای عدالتخواه با یکدیگر بیشتر آشنا شویم و همافزائی کنیم
🔻 همزمان با رونمایی از نسخه اسپانیولی کتاب خاطرات دوران مبارزات رهبر انقلاب اسلامی در کاراکاس، پیام حضرت آیتالله خامنهای به ملتهای اسپانیولی زبان منتشر شد.
📝 متن پیام رهبر انقلاب اسلامی که در این مراسم منتشر شد، به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
اگر توانسته باشم به وسیلهی این کتاب با شما اسپانیولی زبانان ارتباط بگیرم، بسیار خرسند خواهم بود. این بخش کوتاهی از سرگذشت من است. چه نیکو است که ما و شما و همهی ملتهای عدالتخواه با یکدیگر بیشتر آشنا شویم و بیشتر همافزائی کنیم. نیکروزی شما را از خدا میخواهم.
سیّدعلی خامنهای
🔺️ رونمایی از نسخه اسپانیولی کتاب خاطرات دوران مبارزات رهبر انقلاب اسلامی با عنوان «سلول شماره ۱۴» طی مراسمی در شهر کاراکاس پایتخت کشور ونزوئلا و درکنار نمایشگاه فرهنگ دوستی ایران و ونزوئلا، به همت فعالان فرهنگی ونزوئلا و اسپانیولیزبانان باحضور شخصیتهای فرهنگی ایران و ونزوئلا انجام شد.
🔍 مشروح خبر👇
https://khl.ink/f/52202
⚠️پ. ن یازهـــرا
کتاب خون دلی که لعل شد
عزیزانی که این کتاب را مطالعه کردند میدانند که بیان خاطرات به شیوهای است که روش مبارزه را یاد می دهد برخی از دوستان که روشهای مبارزه آن را شمرده بودند در حدود ۲۰ مدل روش مبارزه را رهبری در این کتاب آموزش میدهند
رونمایی از این کتاب یک پیام به داخل دارد و یک پیام به خارج
باید مبارزه کرد و هزینه داد برای دفاع از ارزشها
@yaazahra_ir
هدایت شده از قلم سرخ|مسلم گنجی
🔴سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی باید سرلوحه ارکان حکومت و نظام اسلامی باشد.
نهادهای حکومتی بسم الله بگویند و خط را بشکنند
نوبت به ارگانهای دولتی هم خواهد رسید
رییس جمهور محترم سید ابراهیم رییسی از معدود مسئولانی هستند که بدنبال شفافیت هستند و این حاکی از پاکدست بودن ایشان است.
در زمان تولیت آستان قدس رضوی، آقای شعرباف(شهردار فعلی کرمان و اولین شهرداری که سامانه شفافیت راه انداخت) شفافیت آستان را به دستور رییسی راه اندازی که کرد که اتفاقات مبارکی رخداد و زائرسراها و... ساخته شد، البته الان دوباره غیر شفاف شده است.
اتاق های شیشه ای برای مقابله با فساد ضروریست...
#شفافیت
✍قــلــم ســـرخ | مــســلــم گـنجــی
@qalam_sorkh
هدایت شده از اخبار استراتژیک
هدایت شده از اخبار استراتژیک
ویراست_اسفند_1401_مجلد_اول_کتاب_سال_1402.pdf
18.03M
💢 فایل کامل کتاب یکم | فرانمای روندهای پیشرفت ملی سال ۱۴٠۲
🔻 ویراست اسفند ۱۴٠۱
#نقشه_خدا
#هندسه_الهی
📡 @StrategicNews_ir
هدایت شده از اخبار استراتژیک
💢 جلد کتاب دوم | فرانمای روندهای متجاوزین - سال ۲٠۲۳
#نقشه_امانیته
#هندسه_مدرنیته
📡 @StrategicNews_ir
هدایت شده از اخبار استراتژیک
نسخه_انتشار_مجلد_دوم_کتاب_سال_1402_متن_کامل14011212_.pdf
84.95M
💢 فایل کامل کتاب دوم | فرانمای روندهای متجاوزین - سال ۲٠۲۳
🔻 ویراست اسفند ۱۴٠۱
#نقشه_امانیته
#هندسه_مدرنیته
📡 @StrategicNews_ir
هدایت شده از اخبار استراتژیک
💢 جلد کتاب سوم | فرانمای روندهای پیشرفت ملی - سال ۱۴٠۲
📡 @StrategicNews_ir
هدایت شده از اخبار استراتژیک
2.pdf
40.78M
💢 فایل کامل کتاب سوم | فرانمای روندهای پیشرفت ملی - سال ۱۴٠۲
📡 @StrategicNews_ir
هدایت شده از بانوی آب
.
🔸مرکز مطالعات فرهنگی تیام وابسته به پژوهشکده باقرالعلوم علیه السلام برای فهم دقیق از وضعیت موجود بانوان بدحجاب، سراغ بانوانی در شهر تهران رفته که از منظر عرف، حجاب کامل ندارند.
این مرکز نمونه خود را از بین خانم هایی با آرایش غلیظ تا آرایش ملایم، پوشش با مانتوهای کوتاه و جلو باز، هودی، پافر، کاپشن، پالتو، شال و روسری و مانند آنکه بخش هایی از بدن و موی آنان پیدا بوده، انتخاب کرده است.
🔹 در این پیمایش با نمونه ۱۰۳۳ نفری از بانوان بالای ۱۸ سال بهصورت حضوری در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران بهصورت تصادفی ـ خوشهای در بازه زمانی ۱۵ تا ۲۰ بهمن سال ۱۴۰۱ مصاحبه صورت گرفته و اعتبار محتوایی و صوری پرسشنامه و پایایی آن با دریافت نظر کارشناسان مورد تأیید قرار گرفته است.
🔹 برای آگاهی از نتایج نظرسنجی کلیک کنید.
▪️بخشی از این نتایج در روزنامه فرهیختگان مورخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ به چاپ رسیده است.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
مرکز مطالعات فرهنگی تیام
Tiyaam.ir
https://eitaa.com/tiyaam_cs
هدایت شده از تیام
🔻بخش اول نتایج نظرسنجی از بانوان در شهر تهران؛
▫️مورد یک
🔹 دیدگاه بانوان درباره خواندن نمازهای واجب روزانه
🔸 نتایج نشان می دهد:
◾️۵۱/۲ درصد بانوان ضعیف الحجاب اهتمام بیشتری به انجام نمازهای واجب روزانه دارند🔻
▪️۱۵/۸ درصد همیشه؛
▪️۱۰/۲ درصد اکثر وقتها؛
▪️۲۵/۲ درصد گاهی اوقات؛
◾️۲۱/۵ درصد نیز بهندرت به انجام آن مبادرت دارند.
◾️ مابقی افراد نیز به این کار مبادرت نمیورزند.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
مرکز مطالعات فرهنگی تیام
Tiyaam.ir
https://eitaa.com/tiyaam_cs
هدایت شده از تیام
🔻بخش اول نتایج نظرسنجی از بانوان در شهر تهران؛
▫️مورد دو
🔹 دیدگاه بانوان درباره احساس حضور خدا در زندگی روزمره
🔸 نتایج حاکی از آن است که ۸۸ درصد از بانوان ضعیف الحجاب، حضور خدا در زندگی روزمره خود را بیشتر احساس می کنند.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
مرکز مطالعات فرهنگی تیام
Tiyaam.ir
https://eitaa.com/tiyaam_cs