♨️صدقه، بلاها را دور میسازد...
🔸یکی از موارد جلوگیری نمودن و دور ساختن ناگواریها از #امام_زمان علیه السلام صدقه دادن از طرف ایشان است تا خداوند بلاها را از ایشان دفع نماید.
🔸البته اثر صدقه برای امام زمان علیه السلام به خود شخص هم میرسد و طوری نباشد که امام زمان علیه السلام را شریک در صدقه قرار دهیم مثلاً بگوییم: این صدقه را برای سلامتی خود و امام زمان علیه السلام میدهم بلکه باید برای حضرت احترام و ارزش خاصی قرار داد و آن جناب را در صدقه دادن مقدّم داشت.
🔸روزی در محضر زعیم و مرجع گران قدر شیعه مرحوم آیت اللَّه العظمی بروجردی قدس سره شخصی گفت: برای سلامتی آقا امام زمان علیه السلام و حضرت آیت اللَّه بروجردی صلوات! فوری آیت اللَّه العظمی بروجردی به آن شخص اعتراض نمودند و با صدای بلند فرمودند: من کی هستم که مرا در کنار امام زمان علیه السلام نام میبری؟!
👈پس اوّل به نام امام زمان علیه السلام و نیز به نیابت از آن حضرت صدقه بدهد.
📚مکیال المکارم، ج ۲، ص ۲۵۳.
📚برگرفته از کتاب "چگونه امام زمان را یاری کنیم؟"
15.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️دردِ ما این است... 😔
"دردِ بی دردی"
#تلنگر_مهدوی
15.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✘ نمیدونم چرا یهو حالــم خراب میشه!
آشوب میشه دلم!
مضطرب میشم!
غمگین میشم!
✘ آخه چرا اینـــطوری میشم؟
اِنتِـظار-!
-🤍-
✍🏻شهید مهدی_زین_الدین:
هر کس در شب جمعه شهدا را یاد کند.شهدا هم او را نزد اباعبدالله یاد می کنند.❤️🌿
اِنتِـظار-!
.🌻🪐🌙.
.💛
ای آنکه عزیزی و مرا جانی و جانان
صد یوسف مصری ز غمت،سر به بیابان
ای کاش بیایی و بگویند که آمد
بر مصر وجود من قحطی زده،باران
.💛