💎تضمین آیتالله کعبی درباره قانون حجاب
آیتالله شیخ عباس کعبی، عضو مجلس خبرگان رهبری طی سخنانی در جلسه سخنرانی جهاد تبیین شهرستان بندر امام خمینی(ره) با اشاره به بحث حجاب و عفاف و سیاست های نظام در اینباره گفت: حجاب و عفاف خط قرمز نظام اسلامی است؛ زیرا حجاب از ضروریات دین اسلام است و نظام اسلامی به هیچ وجه از مسئله حجاب و عفاف و غیرت زن ایرانی کوتاه نمیآید.
به گزارش اعتمادآنلاین، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: برنامه نظام اسلامی برای حجاب و عفاف این است که به لطف الهی نهاد هایی مشخص با قاطعیت بر اساس مصوبات مراجع عالی نظام؛ قانون حجاب و عفاف را در کشور اجرایی و عملیاتی خواهند کرد.
پیش از این و چند روز قبل بود که آیتا... آملی لاریجانی، دیگر عضو مجلس خبرگان و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در دیدار با نمایندگان تشکل های دانشجویی تأکید کرد که حجاب، قانون نظام اسلامی و لازمالاجرا است.
برخی محافل، رجال و رسانههای اصلاحطلب در این تصور هستند که نظام اسلامی پس از اغتشاشات 70 روزه؛ از موضع عقلانی، تمدنی، قانونی و اسلامی خود در بحث الزام رعایت حجاب در محیط جامعه برای زن و مرد؛ دست کشیده است!
❇️ قَالَ رَسُول اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ:
اَلرَّكْعَتَانِ فِي جَوْفِ اَللَّيْلِ أَحَبُّ إِلَيَّ مِنَ اَلدُّنْيَا وَ مَا فِيهَا.
رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند:
خواندن دو رکعت نماز در دل شب محبوبتر است پیش من از دنیا و آنچه در دنیاست.
وسائل الشیعه، ج 5، ص 276
📚 @HadithNegar
┄┅┅❀🌷🌺🌷❀┅┅┄
کانال انقلابی اقتدار ولایی
@EqtedareVelaeii🇮🇷
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 دمش گرم بالاخره یکی توی این صدا و سیما پیدا شد اینا رو خوب بشوره آویزون کنه
🔸صحبت های مجری صداسیما در مورد سلبریتی های خائن و فراری
#جنگ_رسانه_ای
┄┅┅❀🌷🌺🌷❀┅┅┄
کانال انقلابی اقتدار ولایی
@EqtedareVelaeii🇮🇷
🍃 آیت الله بهجت رحمه الله علیه:
✍🏼 من عرف نفسه، فقد عرف ربه
هر کس خود را شناخت، پروردگارش را شناخته است
هر کس به درون و روح خود توجه کند، می بیند که از سنخ این جا نیست؛ بلکه برای انجام کاری و تحصیل امری، چند روزی به این جا آمده است و دوباره باز می گردد.
┄┅┅❀🌷🌺🌷❀┅┅┄
کانال انقلابی اقتدار ولایی
@EqtedareVelaeii🇮🇷
recording-۲۰۲۲۱۲۲۲-۱۲۳۶۴۷.mp3
16.74M
⭕️ #تحلیلی متفاوت و شنیدنی از اغتشاشات اخیر
🔸سخنران: حاج حسین یکتا
🔸مکان: مسجد مدرسه علمیه معصومیه قم
⚡️امام خمینی فرمود جنگ هشت ساله مقدمه فتح فلسطین است
⚡️امام خامنه ای جمله ای دارد که خیلی ها نشنیدید آقا فرمود قضیه فلسطین کلید رمز آلود فرج امت اسلامی است و انشاءالله به زودی نماز بیت المقدس
💎آقا، آقای 70 و 88 نیست آقا، آقای صولت حیدری هیبتی شده آقا آماده یک ماموریتی شده ، پیداست ، عالم منتظر یک ماموریت هست
🔸زمان: پنجشنبه ۱ دیماه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 راهپیمایی پر شور مردم آمل بر علیه بی حجابی (سوم دی)
#فاطمیه
┄┅❀🌷🌺🌷❀┅┄
کانال انقلابی اقتدار ولایی
@EqtedareVelaeii
24.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علّت حمله به خانه ی حضرت زهرا (س)
استاد🔹علی اکبر رائفی پور
┄┅┅❀🌷🌺🌷❀┅┅┄
کانال انقلابی اقتدار ولایی
@EqtedareVelaeii🇮🇷
InShot_۲۰۲۲۱۲۲۲-1671714565757.mp3
39.13M
دولت ابراهیم رئیسی زیر ذربین- مافیاها همچنان مشغول کارند.
InShot_۲۰۲۲۱۲۲۳-1671793848445.mp3
17.54M
چرا امید دانا به اسلام حمله میکند ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطره از شهید شهریاری؛
حل کردن مسئلهای با کمک از نماز
┄┅┅❀🌷🌺🌷❀┅┅┄
کانال انقلابی اقتدار ولایی
@EqtedareVelaeii🇮🇷
⭕️خروج سرمایه از بانکها؛ یک دروغ بزرگ
👈 تراکنش بانکی در ۳ سال اخیر ۳۲۰ درصد افزایش داشته است
🔻🔺فرهیختگان نوشت:
🔹حتما طی مدت اخیر در رابطه با کمبود پول نقد و مشکلاتی که به خاطر عدم دسترسی به اسکناس برای عدهای از مردم به وجود آورده، خبر هایی شنیده یا تجربه کردهاید. این موضوع علاوه بر آنکه سبب نگرانی مردم شده، زمینه برخی تلقی های غیر دقیق را مهیا ساخته؛ ادعاهایی نظیر اثر بخشی کمپین های خود ساخته رسانههای معاند مبنیبر خروج پول از بانکها.
🔹 اگر چه موضوع کمبود وجه نقد چالشی است که نیاز به حل شدن دارد اما مسیری نیست که انتهای آن به سقوط نظام بانکی ختم شود. یا اینکه به علت ادعای اثر بخشی کمپین توخالی رسانه های معاند از خروج پول باشد.
🔹داده های بانک مرکزی نیز نشان دهنده آن است که سهم اسکناس و مسکوک در دست اشخاص از نقدینگی به واسطه گسترش ظرفیت و امکانات سیستمهای پرداخت الکترونیک و کاهش میل نقدینه خواهی در مردم نزولی بوده و در شهریورماه 1401 به پایین ترین سطح خود در 10 سال اخیر (معادل یک و شش دهم درصد) رسیده، چنانکه با بررسی ساده و نگاهی گذرا به اسناد مالی بانک ها می توان متوجه شد که سهم مبالغ نقد نظیر اسکناس و مسکوکات از سایر ردیف های حسابداری اندک است. با بررسی صورت های مالی ششماهه 1401 و 12 ماهه 1400 بانک های کشور میتوان گفت این مقدار در 8 بانک بیش از 10 درصد، در 8 بانک بین 5 تا 10 درصد و در 10 بانک کمتر از 5 درصد است.
🔹داده های موجود از شبکه شاپرک نشان میدهد از فروردین 1398 که حجم تراکنشها در حدود 183 هزار میلیارد تومان بوده، این عدد تقریبا در تمامی ماه ها با رشد همراه شده تا در آبان ماه 1401 به حدود 771 هزار میلیارد تومان برسد.
🔹کل اسکناس و مسکوک کشور (نزد بانکها، بانک مرکزی و مردم) در مهرماه امسال درحالی 106 هزار میلیارد تومان است که رقم تراکنش های شبکه شاپرک در آبان ماه 771 هزار میلیارد تومان بوده است.
🔹طی سالدهای اخیر با افزایش مبادلات الکترونیکی، سهم موجودی نقد از کل دارایی های سیستم بانکی کاهش یافته است. در این خصوص نگاهی به آخرین صورت های مالی 26 بانک مهم و بزرگ کشور نشان میدهد که به طور میانگین تنها 8 درصد از تمامی دارایی این بانکها بهصورت نقد نگهداری شده و مابقی به شکل های دیگر دارایی مانند وام های پرداختی (وامهایی که یک بانک دریافت میکند بهعنوان دارایی آن بانک ثبت و محاسبه میشود)، ملک، طلا، ارز و... موجود است و این موضوع یعنی اگر تنها عده کمی از سپردهگذاران به هر دلیلی (افزایش نااطمینانیها و ریسکها امنیتی) برای دریافت پول از حساب خود به صورت همزمان به بانکها مراجعه کنند، سیستم بانکی با یک بحران و مشکل جدی روبهرو خواهد بود.
┄┅┅❀🌷🌺🌷❀┅┅┄
کانال انقلابی اقتدار ولایی
@EqtedareVelaeii🇮🇷
📚#سخن_هفته | راه پیشرفت اقتصاد
👈 بازخوانی توصیه های رهبر انقلاب درباره نقش و وظایف کلیدی مسئولان، در جنگ اقتصادی و بهبود وضعیت معیشتی مردم
🔹 از همان ابتدایی که انقلاب اسلامی ایران پیروز شد، آمریکا و کشورهای غربی به دنبال به چالش کشاندن نظام جمهوری اسلامی بودند. هرچه جمهوری اسلامی پیش میرفت و استقلال و عزت کشور افزودهتر میشد، این جنگ شدت بیشتری مییافت. «اقتصاد کشور ما در سال ۹۰ دچار یک جنگ بسیار مهم و بزرگی بود؛ یعنی ما جنگ اقتصادی داشتیم. کسی که نقطهی مقابل ما قرار داشت، عمدتاً دولت آمریکا بود و بعضی از همراهانش در اروپا و در نقاط دیگر» ۱۴۰۰/۱۱/۱۰ تحریم های بیرحمانه و همهجانبه بر پروژه های اساسی، کشور را در یک محاصره اقتصادی قرار داد که بدون شک «محاصرهی اقتصادی و تحریم که آمریکا علیه ما انجام داد... یکی از جنایت های بزرگ دولتها است.» ۱۴۰۰/۱/۱ آمریکا با تحریم بهدنبال متوقف نمودن کشور بود. «از اوّل انقلاب این سیاست استکبار... از کار انداختن تولید کشور بود؛ سیاست دشمن این بود. این تحریمها و این حرفها همه برای این بود که در کشور، تولید از کار بیفتد؛ تولید که از کار افتاد، کشور تهیدست و محتاج میشود.» ۱۴۰۱/۲/۱۹ مهم ترین هدف فشار اقتصادی، از کارانداختن تولید در کشور، با هدف ناراضیسازی مردم از نظام اسلامی بود. «دشمن سعی میکند جامعه را در فشار اقتصادی قرار بدهد برای اینکه مردم را در مقابل اسلام، در مقابل نظام اسلامی قرار بدهد.» ۱۴۰۰/۱۱/۳ انگیزه بانیان تحریم، «ناامید کردن مردم از نظام اسلامی و گرفتن این پشتوانهی اساسی از مسئولان در ایستادگی مقابل دشمن است.» ۱۳۹۵/۱۲/۱۹ در این جنگ تمام عیار «دشمن ملّت را هدف گرفته، افکار عمومی را هدف گرفته، فکر جوانها را هدف گرفته [است]» ۱۴۰۰/۱۱/۲۸ ابزار های دشمن برای دست کاری کردن ذهنیت جامعه و جداکردن مردم از نظام عبارتند از: «فشار اقتصادی -که یکی از طرقش همین تحریم و مانند اینها است- یکی هم لجن پراکنی و دروغ پردازیهای رسانهای.» ۱۴۰۰/۱۱/۲۸ سیل جعل و دروغ پردازی، واژگون کردن حقیقتها و سیاه نمایی از کشور توسط رسانه های غربی، از ابزارهای دیگر دشمن در کنار تحریم است تا کشور را متوقف و از رشد و پیشرفت جلوگیری کند. «چالش اساسی امروز ما، چالش پیشرفت در مقابلِ «توقف و رکود و ارتجاع» است.» ۱۴۰۱/۸/۲۸
🔹 خرسند کننده نبودن آمارهای اقتصادی دهه ۹۰
🔺 واقعیت این است که آنچه کشور در دهه ۱۳۹۰ بهلحاظ اقتصادی گذراند، مطلوب نبوده و کشور دچار یک عقب ماندگی در رشد اقتصادی شده است. «واقعیت این است که وضع اقتصادی کشور تعریف ندارد؛ وضع اقتصادی با همهی این تلاش هایی که انجام میگیرد، مطلوب نیست؛ مردمِ زیادی هم از لحاظ اقتصادی در فشار هستند. مسئلهی گرانی ها و این چیزها را کم و بیش شماها می دانید و بسیاری از مردم آن را با همهی وجودشان لمس میکنند؛ این یک مشکلِ اساسی کشور است.» ۱۳۹۷/۳/۲ «آمارهای اقتصادی دههی ۹۰ -آمارهای اقتصاد کلان کشور- حقاً و انصافاً خرسند کننده نیست: آمار مربوط به رشد تولید ناخالص داخلی، آمار مربوط به تشکیل سرمایه در کشور، آمار مربوط به تورّم، آمار مربوط به رشد نقدینگی؛ اینها خرسند کننده نیست.» ۱۴۰۰/۱۱/۱۰ در این برهه تاریخی مشکلاتی برای کشور ایجاد شد که اگر دولت وقت «همان نصیحتها را، همان کارهایی را که حالا بنا است انجام بدهند انشاءالله و انجام میدهند، آن روز انجام داده بودند، امروز وضع ما بهتر بود.» ۱۴۰۱/۸/۲۸
🔹 از جمله مهم ترین معضلاتی که در پیشبرد مسائل اقتصادی وجود داشت، اعتماد به غرب بود. کارنامه اقتصادی به دست آمده در دهه ۹۰، مشخص ساخت که اعتماد به غرب پاسخگوی رفع مشکلات اقتصادی و موجب پیشرفت کشور نیست. «در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد؛ به ما کمک نمیکنند و هر جا بتوانند ضربه میزنند؛ آنجایی که ضربه نمیزنند، آنجایی است که امکانش را ندارند.» ۱۴۰۰/۵/۶ در هر مسئلهای که دولتها بیتوجه به غرب و مبتنی بر سرمایه داخلی پیش رفتند، موفق بودند. «هر جا شما موضوعات را به توافق با غرب و به مذاکرهی با غرب و با آمریکا و مانند اینها موکول کردید، آنجا ماندید و نتوانستید پیش بروید؛ چون آنها کمک نمی کنند، دشمنی [میکنند]» ۱۴۰۰/۵/۶ معضل دیگر در توقف حرکت اقتصادی کشور، گره زدن مسائل به رفع تحریمها بود. ادامه👇