فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 "برنامه هفتم"، مسئله "مهار تورم و رونق تولید" و "لوایح نیمه کاره"، در این سال آخر مجلس به یک نقطه ای برسد
✏️ گزیدهای از بیانات #امام_خامنه_ای در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی.
۱۴۰۲/۳/۳
🏷 #دیدار_مجلس
چرا درس رهبری پخش نشد؟
🔹 به بهانه ۳۰ اردیبهشت آغاز درس خارج آیةالله خامنهای درسال۱۳۶۹
💢 این داستان برشی از کتاب پرجاذبه #سایه_روشن است که انشاءالله بهزودی منتشر خواهد شد.
✍#پی_نوشت:
آنوقت بردگان وفادار غرب با ادعای اینکه ما عقلای میان رو (عشاق برجام سند دلبری از ارباب آمریکایی) هستیم معظم له را متهم به دیکتاتوری می کنند! واقعا #مقتدر_مظلوم وصف ایشان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
❌فوری | انتشار فیلم کوتاه " #شیر_مادر " ❌
🎥 تهیه کننده و کارگردان : #مهرداد_توکلی
🔰برنده جوایز فستیوالهای ملی و بین المللی
#خرمشهر
#فیلم_کوتاه
#سوم_خرداد
#دفاع_مقدس
📣 #با_دقت_ببین_انتشار_بده
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📌#
سواد_رسانه| عضو کانال شو👇👇 📡 @mtavakoli2 📡 @mtavakoli2
سخاوتمند
❤️🌷🌸رسول خدا(ص):
به درستى شخص سخى به خدا و مردم و بهشت نزدیک و از آتش دور است.
📚کافى/ج4/ص40
خداوند خطاب به حضرت موسى فرمود: ای موسى سامرى را مکش (با اینکه مى دانیم چه گناه بزرگى مرتکب شده بود) چون سامرى سخاوتمند است.
خوشبخت
❤️🌸رسول اکرم(ص):
خوشبخت کسى است که کسبش خوب و منزه از پلیدى و ناپاکى باشد.
📚تاریخ یعقوبی/ج٢/ص59
خوشبختی به داشتن مال و ثروت زیاد آن هم از هر راهی نیست، چون چنین ثروتی وبال گردن انسان خواهد شد و آخرت او را به باد خواهد داد و در دنیا هم گرفتاریهایش را زیاد خواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موشک خرمشهر ۴ رونمایی شد
▪️این موشک دارای برد ۲ هزار کیلومتر و وزن سرجنگی ۱۵۰۰ کیلوگرم است. موشک خرمشهر ۴ نقطهزن و بدون نیاز به هدایت فاز نهایی است.
26.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬅️ اولین تصاویر از مراحل شلیک و اصابت موشک خیبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارشناس مصری:
رونمایی از این موشک، دربرگیرنده این پیام است که اگر اسرائیل به حمله به ایران فکر میکند بهای آن گزاف خواهد بود چرا که ایران می تواند ضد حملاتی دردناک داشته باشد.
✅ برخی از #حزب_اللهی در زمین دشمن بازی می کنند.
🔻پاسخ دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به منتقدین #لایحه_حجاب
🔸لایحه عفاف و حجاب در دستور کار بوده و افراد بسیاری بر روی آن کار می کنند ولی متأسفانه برخی از افراد حزب اللهی با مواضع خود در زمین دشمن بازی می کنند.
🔸طبق قانون موجود فردی که کشف حجاب کرده است #مجرم بوده و ضابط قضایی باید آن را دستگیر کند و دادگاه تشکیل و خانم مکشفه برای خود وکیل بگیرد و در نهایت بر اساس قانون #جریمه شود که با توجه به #شمار_مجرمین اجرای آن امکان پذیر نیست.
🔹در اصلاح قانون جدید به این نتیجه رسیده شده که جرم انگاری کشف حجاب فرایندی باشد به این معنا که در گام های اول به عنوان تخلف معرفی شده و جریمه بازدارنده برای آن صورت گیرد تا شمار مجرمین و مختلفین کم شود و در پایان کسی که لجاجت دارد به عنوان مجرم شناخته شود.
🔹کسانی در حال نقد هستند که لایحه را ندیدند؛ حتی در کنار نهاد ریاست جمهوری عده ای برای اعتراض تجمع کردند؛ اگر هر سه قوه با چیزی همراهی کنند اما #گفتمان_سازی صورت نگیرد و پیوست رسانه ای نداشته باشد در اجرا موفق نخواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 استقبال جالب مردم اندونزی از سید ابراهیم رئیسی با خواندن سرودی از صدر اسلام
مسلمانان اندونزیایی در سفر رئیسجمهور به کشورشان با نوای مشهور و دلانگیز موسوم به «طلع البدر علینا» به استقبال رئیسی رفتند
این سرود در فیلم ماندگار «محمد رسوالالله(ص)» به کارگردانی مرحوم مصطفی عقاد هم استفاده شده و یادآور سرودی است که مسلمانان یثرب هنگام ورود پیامبر به شهرشان سر دادند
⚡️نگاهی نو به مسائل اقتصاد ایران بر اساس مفاهیم فقه المکاسب
👌برای تحلیل مسایل اقتصادی ایران از مفاهیم فقه المکاسب بهره می بریم و توجه خاصی به مفاهیم معیوب اقتصاد کلان نداریم. بر اساس مفاهیم فقه المکاسب، اقتصاد ایران به شش مسئله اصلی مبتلا است:
👌مسئله اول در اقتصاد ایران: شکل گیری و رواج یک طبقه بندی معیوب از مشاغل در ایران است. از منظر فقه المکاسب، اصلاح اقتصادی از تغییر نگاه مردم به مشاغل برتر آغاز می شود. با رواج بیشتر ۱- کشاورزی، ۲-باغداری، ۳- دامداری، ۴- خیاطی و ۵- عمومی شدن تجارت (انتخاب تجارت به عنوان شغل فرعی برای همه افراد) ایران در تامین غذا و لباس و داروی طبیعی خود کفاء می شود و زمینه مفهوم اقتصادی انفاق فی سبیل الله (انفاق برای تنظیم صحیح روابط انسانی در حوزه های ۱۳ گانه) به جای مفهوم کینزی پس انداز و هدایت نقدینگی مهیا می گردد.
👌مسئله دوم در اقتصاد ایران: بی توجهی جدی به کارآمدی های ۴ گانه الگوی تولید غیر متمرکز و محله ای است. به عبارت بهتر: استفاده از الگوی تولید صنعتی ۴ چالش ۱- فاصله طبقاتی، ۲- آلودگی شدید محیط زیست، ۳- تولید غذا و محصولات ناسالم و ۴- مصرف زیاد انرژی را در اقتصاد ایران نهادینه کرده است و برای عبور از این چالش ها به تقویت الگوی تولید غیر متمرکز-خصوصاً در بخش غذا- می اندیشیم!
👌مسئله سوم اقتصاد ایران: کمبود زیرساخت های رایگان برای تجارت مردم و فقراء است. ساخت گسترده بازارهای موقت (با تعریف امیرالمومنین علی ابن ابی طالب علیه السلام) در مناطق شهری و روستایی و ساخت و احیای مفهوم مترقی مسجد بازار برای مدیریت نرم و هدایت بنیان اهالی بازار، به تدریج چالش انحصار در توزیع و دلالی را در اقتصاد ایران مدیریت خواهد کرد.
👌مسئله چهارم در اقتصاد ایران: شکل های غلط معامله و تبادل در بین افراد است. به صورت کلی شکل معامله و تبادل در ایران به سه آفت ۱- عدم توجه به عقود ۱۸ گانه در نقل و انتقال مال و کالا و پول، ۲- عدم توجه به حرمت قطعی تسعیر و ۳- مبادله با پول اعتباری در تبادلات، مبتلا است!
👌مسئله پنجم در اقتصاد ایران، عدم توجه به اصل حرمت تقویت کفار در تجارت بین الملل است. احراز اصل عدم تقویت کافر در معاملات، به معنای جلوگیری از تخریب روابط انسانی در حوزه های ۱۳ گانه است. ( عدم توجه به معانی پنج گانه کفر به تخریب روابط انسانی منجر می شود و تقویت کافر به معنی کمک به تخریب روابط انسانی است.)
👌مسئله ششم در اقتصاد ایران، استفاده از بورس، ربا و بانک برای تأمین مالی است. در اقتصاد ایران مسئله تأمین مالی به شکل ربوی و غرری تحقق دارد و برای رهایی از این معضل نکبت آمیز، تأمین مالی را از طریق انفال، زکات، قرض الحسنه و مفهوم مترفی انفاق مدیریت می کنیم.
حجت الاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی)- تبیین مسائل اصلی اقتصاد ایران- بامداد چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲- قم
#فقه_المکاسب
#مسائل_اقتصاد_ایران
https://eitaa.com/olgou4
🔴گلایه امام صادق علیه السلام از دست پزشکان و اطباء غیر اسلامی
🔹قال ابی عبدالله علیه السلام: أَكْثَرَ الْأَطِبَّاءِ قَالُوا إِنَّ عِلْمَ الطِّبِّ لَمْ تَعْرِفْهُ الْأَنْبِيَاءُ فَمَا نَصْنَعُ عَلَى قِيَاسِ قَوْلِهِمْ بِعِلْمٍ زَعَمُوا لَيْسَ تَعْرِفُهُ الْأَنْبِيَاءُ الَّذِينَ كَانُوا حُجَجَ اللَّهِ عَلَى خَلْقِهِ وَ أُمَنَاءَهُ فِي أَرْضِهِ وَ خُزَّانَ عِلْمِهِ وَ وَرَثَةَ حِكْمَتِهِ وَ الْأَدِلَّاءَ عَلَيْهِ وَ الدُّعَاةَ إِلَى طَاعَتِهِ ثُمَّ إِنِّي وَجَدْتُ أَنَّ أَكْثَرَهُمْ يَتَنَكَّبُ فِي مَذْهَبِهِ سُبُلَ الْأَنْبِيَاءِ وَ يُكَذِّبُ الْكُتُبَ الْمُنْزَلَةَ عَلَيْهِمْ مِنَ اللَّهِ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى فَهَذَا الَّذِي أَزْهَدَنِي فِي طَلَبِهِ وَ حَامِلِيه
💎امام صادق علیه السلام : بيشتر اطبّاء معتقدند انبياء علم طبّ نمىدانستند!
💎ما با اين افراد كه با قياس پنداشتهاند علمى را انبياء نمىدانند چه كنيم؛
💎انبيايى كه حجّتها و معتمدين خدا بر مردم و در زمين، و خزّان علم و ورثه حكمت حضرت حقّ و راهنمايان به سوى او و داعيان به طاعت پروردگارند؟!
💎سپس من پى بردم كه مذهب بيشتر ايشان خوددارى از راه انبياء و تكذيب كتابهاى آسمانى است،
💎 و همين مرا درباره افراد و علمشان بى رغبت و بى اعتنا ساخته
📚الإحتجاج على أهل اللجاج (للطبرسي)، ج2، ص: 342
عضویت در مجله طب اسلامی👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2237792257Cc6bced9763