درک دیر هنگام
🔹آقای ظریف، در تحلیلی نوشته اشت:
🔻"پس از ۴۰ سال کنشگری دیپلماتیک – در کنار آموزش و نگارش در زمینه روابط بینالملل - و تأمل و آموزش تمام وقت به دور از کانون توجه سیاست جهانی در دو سال گذشته، به چند نتیجه ابتدایی در مورد نظم جهانی کنونی رسیدهام. اینک، نکاتی برای تفکر و تأمل بیشتر تقدیم میکنم:
🔻تلاش سه دههای برای ایجاد یک نظم هژمونیک تکقطبی از طریق «جنگهای بیپایان»، «امنیتیسازی» و «اجبار اقتصادی» موفق نبوده است
🔻... جنگ کاربرد خود را به عنوان یکی از ابزارهای سیاست خارجی بکلی از دست داده است. تقریباً همه آغازگران جنگها در قرنهای ۲۰ و ۲۱ در جنگهایی که آغاز کردهاند شکست خوردهاند و گاهی حتی نابود شدهاند، یا در بهترین حالت نتوانستهاند به اهداف اعلامشده خود دست یابند.
🔻بسیاری از کنشگران دولتی و غیرحکومتی به طور همزمان در زمینههای مختلف «همکاری»، «رقابت» و «شبکهسازی» میکنند.
🔻ساختارهای جهانی سیال شدهاند و دیگر نتایج را تعیین و تحمیل نمیکنند."
🔹ظریف چه رنجی می کشد برای فهمیدن واقعیات و فاصله گرفتن از توهمات القایی غرب! چقدر دیر! او و روحانی، آن روز که باید افول قدرت آمریکا را می فهمیدند، می ایستادند و به مقاومت پیروز فرا می خواندند، روایت تحریف شده به خورد مخاطبان دادند؛
🔻آمریکا می تواند ظرف پنج دقیقه می تواند توان نظامی ما را نابود کند.
🔻اگر توافق نکنیم، جنگ می شود.
🔻آمریکا کدخداست.
🔻باید همراه شویم؛ نمیتوانیم در برابر قدرتهای بزرگ بایستیم؛ با شعارهایی که گاهی هم توخالی است.
@IMANI_mohammad
💢 فشار هوشمند
چگونه به التماس ختم شد؟ -۱
۱) دولت آمریکا در دهه اخیر و در موضوع جنگ ترکیبی علیه ایران، چگونه فکر میکرد اما در واقعیت، با چه چیزی رو به رو شد؟ تصور آنها این بود که تصاعد تحریمها و آشوبافکنی همزمان، بهمثابه دو اهرم هم افزا، دائما توانمندیهای ایران را تحلیل میبرد و به براندازی یا تسلیم ایران در پای میز مذاکره میکشاند.
روزنامه نیویورک تایمز تیر ماه ۱۳۹۴، برجام را موفقیت بزرگ دولت اوباما با «غلاف خالی از اسلحه» خواند. روند نامتوازن برجام، دولت اوباما را به طمع انداخت تا پس از گرفتن امتیازات نقد، تحریمها را برخلاف تعهدش گسترش دهد.
انفعال دولت روحانی همچنین، به ترامپ جرات داد تا با خروج از توافق، گروکشی بیشتری انجام دهد.ترامپ تصور میکرد با فشار جدید، دولت ایران پای مذاکرات میرود و امتیازات بیشتری میدهد.
۲) بایدن و مشاورانش هم، امیدوار به امتیازگیری فرابرجامی بودند و از برجام پلاس سخن میگفتند. او گفته بود: «فشار حداکثری ترامپ علیه ایران شکست خورد. سیاستهای ترامپ باعث نزدیکتر شدن روسیه و چین به ایران شده و روابط فرا آتلانتیک را متزلزل کرده است. روشهاى زيركانهتر و هوشمندانهتری هم براى سختگيرى علیه ايران وجود دارد».
۳) آنها حاضر نشدند تضمینهای معتبر برای لغو تحریمها و عدم تکرار عهدشکنی بدهند و حالا ناامید از بازگشت بدون هزینه به برجام، در پی توافقی هستند که از سرعت پیشرفتهای ایران بکاهد.
دولت آمریکا به ویژه پس از شکست اغتشاشات، میانجیهای متعددی را نزد مقامات ایرانی فرستاده و ضمنا درخواست مذاکره با وساطت عمان را داشته است.
ظرف چند هفته اخیر، محافل رسانهای مانند نیویورکتایمز، والاستریت ژورنال، اکسیوس، هاآرتص، میدلایستآی و...، گزارشهایی را مبنی بر نزدیکی توافق منتشر کردهاند که تکذیب شده و با این وجود، درست از آب درآمده استِ
چنان که سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، با یک هفته تاخیر؛ دسترسی ایران به ۳ میلیارد دلار از وجوه خود در عراق را تایید کرد.
۴) آمریکا از یک سو ناچار و نیازمند توافق است و از سوی دیگر، سعی میکند تا حد ممکن، از تاثیرات روانی توافق به نفع ایران بکاهد. برای آمریکا، سنگین و دردناک است که در دنیا گفته شود آزادی بالغ بر ۲۱ میلیارد دلار از درآمدهای بلوکه شده ایران در کشورهای دیگر را «بدون توقف برنامه هستهای ایران طبق برجام»، پذیرفته است. روز گذشته، متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، ضمن تکذیب گزارش نیویورک تامز گفت: «برای بازگرداندن شهروندان تلاش میکنیم؛ اما تا این لحظه توافق یا تفاهم یا هرچه اسمش را میگذارید حاصل نشده است».
این چندمین تکذیبیه درباره خبرهایی است که نه طرف ایرانی، بلکه رسانههای آمریکایی و غربی منتشر میکنند.
واکنش میلر، به این گزارش نیویورکتایمز (متعلق به دموکراتها) است: «یک توافق غیررسمی و نانوشته در مرحله اجرای قریب الوقوع قرار دارد. مقامهای تهران پذیرفتهاند در قبال آزادی پولهایشان در عراق و کره جنوبی، غنیسازی را از ۶۰ درصد بالاتر نبرند، و حمله به نیروهای آمریکایی در سوریه و عراق، و فروش موشک و تجهیز تسلیحاتی روسیه را متوقف کنند.».
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
💢 فشار هوشمند
چگونه به التماس ختم شد؟ -۲
۵) اما نیویورکتایمز تنها نشریهای نبود که از عقبنشینی آمریکا خبر میداد؛ چنانکه خبرگزاری بلومبرگ نوشت: «ایران و آمریکا، به توافق غیررسمی نزدیک شدهاند.
مارک فیتزپاتریک از مقامات سابق وزارت خارجه گفت مقداری دیپلماسی در جریان هست و حداقل یک آتشبس برقرار خواهد شد تا تنشها تشدید نشود. آمریکا در مرحله اول طرح، تمهیداتی را برای امکان پرداخت 2/7 میلیارد بدهی عراق به ایران انجام داده و انتظار میرود معافیت مشابهی برای ۷ میلیارد دلار بدهی کره جنوبی به ایران اتخاذ شود و در ازای آن، سه زندانی آمریکایی آزاد شوند. دیپلمات ارشد ایران، ماه مارس اعلام کرده بود دو کشور در آستانه تبادل زندانیان هستند».
اشاره بلومبرگ به اظهارات سخنگوی وزارت امور خارجه ایران است که گفت «از ماه مارس از طریق یک واسطه، توافق مکتوبی درباره تبادل زندانیان به امضا رسیده و نماینده رسمی آمریکا نیز آن را امضا کرده، اما به بهانههای مختلف، از سوی دولت آمریکا اجرا نشده است. در هفتههای اخیر نیز تبادل پیام غیرمستقیم برای بهروزرسانی آن در جریان بوده است».
۶) به جز نیویورک تایمز، خبرگزاری رویترز هم گزارش داده: «دولت آمریکا در حال تفاهم با ایران برای محدود کردن برنامه هستهای و آزادی شهروندانش، در برابر آزادی بخشی از داراییهای ایران است».
روزنامه هاآرتص نیز نوشت: «برخی از مقامات اسرائیل میگویند مذاکرات ایران و آمریکا، جدیتر از آن چیزی است که گفته میشود. بایدن به دنبال تفاهمی است که نیازی به تایید به کنگره نداشته باشد. توافق، ظاهرا شامل توقف فرآیند غنی سازی در سطوح بالا، در مقابل کاهش تحریم ها و آزادسازی ۲۰ میلیارد دلار دارایی ایران در کره جنوبی، عراق و صندوق بین المللی پول است».
از سوی دیگر، منابع مطلع به پایگاه رسانهای «اکسیوس» گفتهاند: «طرح توافق موقت، شامل برداشتن برخی تحریمها در ازای توقف غنی سازی ۶۰ درصد و برخی فعالیتهای دیگر است».
وزیر خارجه عمان هم میگوید: «ایران و آمریکا به حصول توافق برای تبادل زندانیان نزدیک شدهاند. تا زمانی که آمریکا با حسن نیت جواب دهد، ایرانیها هم مایل به انجام این کار هستند».
پایگاه خبری اکسیوس، دو هفته قبل از سفر مشاور ارشد بایدن به عمان، جهت بررسی امکان توافق با ایران خبر داده بود.
۷) ناظران اتفاقنظر دارند که مذاکرات دوره اخیر، تفاوت جدی با مذاکرات گذشته پیدا کرده است. ایران به ویژه در سه سال اخیر و مقارن با روی کار آمدن مجلس و دولت انقلابی، اقدام به افزایش چشمگیر منابع قدرت سیاسی، اقتصادی، دفاعی، دیپلماتیک و هستهای خود کرده است.
گسترش چتر دیپلماسی اقتصادی و موفقیتهای منطقهای، همگی بدون برجام و FATF به دست آمده است. ایران همچنین در هفت فصل متوالی، رشد اقتصادی پیوسته داشته و در یک سال اخیر، رشد 4/8 درصدی را تجربه کرده است.
برجام، به مفهوم زنجیری بر پای ایران، سالهاست که مرده و دیگر با آن شکل نامتوازن احیا نخواهد شد. آمریکا با وجود قانون اقدام راهبردی مجلس و گسترش برنامه هستهای ایران در سطح غنیسازی ۶۰ درصد، چارهای جز مذاکره و توافق نمیبیند.
ایران امروز، برخلاف دولت قبل، عجلهای برای توافق (توافق بد/ توافق به هر قیمت) ندارد و صرفا دنبال توافق خوب (نقد/ تضمین شده/ معتبر) است.
۸) واقعیت اقتدار ایران و تهیدستی آمریکا چنان روشن است که وبسایت شبکه دولتی انگلیس نوشت: «هیچ گزینهای روی میز دولت آمریکا برای فشار علیه ایران باقی نمانده است. بسیاری از رسانهها، هر روز خبر جدیدی از توافق قریب الوقوع منتشر میکنند. گزینههای روی میز بایدن چیست؟ 1- تحریم اقتصادی؛ به نظر نمیرسد دیگر چیزی برای تحریم باقی مانده باشد. 2- فشار سیاسی؛ در دوران اوباما، آمریکا توانست اغلب کشورها، از جمله چین و روسیه را در اعمال فشار با خود همراه کند. این روزها هیچ کشوری توان ایجاد چنین اجماعی را ندارد. 3- مشوق اقتصادی 4- حمله سایبری و پهپادی؛ سالهاست در جریان است؛ اما کاری از پیش نبرده. 5- حمله نظامی؛ گرچه روی میز تمام رؤسایجمهور آمریکا بوده، اما هزینه آن، با توجه به اولویتهای استراتژیک آمریکا، بیشتر از فوایدش است».
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
💢 فشار هوشمند
چگونه به التماس ختم شد؟ -۳
۹) راهبرد ایران در حوزه هسته آنچنان که رهبر حکیم انقلاب به تازگی بیان کردند، «تجاریسازی و مردمیسازی مصارف برنامه هستهای برای بهرهمندی ملت ایران، تولید دستکم 20 هزار مگاوات برق هستهای»، در کنار تعامل با آژانس است.
ایشان فرمودند: «توصیه مؤکّد من این است که ارتباط و تعامل با آژانس را حفظ کنید؛ البتّه در چهارچوب مقرّرات پادمانی؛ زیر بار بیشترش نروید...
از قانون مجلس که به نفع کشور و صنعت هستهای است، تخطّی نشود... به طور خاص یک تعهّداتی در اسفند گذشته انجام گرفت، که [طبق] گزارشی که من دیدم، طرف مقابل به این تعهّدات عمل نکرده، ما عمل کردهایم؛ طرف مقابل در این تعهّدات، آژانس است.
یک توصیه مهمّ دیگر: زیرساختهای موجودِ صنعتیِ هستهای دست نخورد... ممکن است در یک زمینههایی بخواهید توافقهایی بکنید؛ عیب ندارد، توافق کنید، امّا زیرساختها دست نخورد».
۱۰) توافق موقت، به این معنا که به آمریکا اجازه دهد بدون جبران خسارتها، مجددا عضو برجام شود و به مکانیسم ماشه آن دسترسی پیدا کند، هیچ مجوزی ندارد. بر همین مبنا، نمایندگی کشورمان در سازمان ملل اعلام کرد: «هیچ توافق موقتی بهعنوان جایگزینی برجام، در دستور کار نیست».
آمریکا و تروئیکای اروپایی با عهدشکنی، به ایران خسارت زدهاند و برای احیای برجام، باید ضمن جبران این خسارتها، تضمین معتبری برای لغو پایدار تحریمها ارائه کنند.
دولت آمریکا، امروز حتی نسبت به دو سال قبل خود هم در موقعیت به مراتب ضعیفتری قرار دارد. دولت اوباما موفق شده بود از طریق برجام، به تعطیلی یا تعلیق ۹۵ درصد برنامه هستهای ایران دست یابد و ضمنا اهرمهای فشار تحریمی را حفظ کند و در پسابرجام، به گسترش تدریجی آنها اقدام کند.
دولت ترامپ هم با خروج از برجام، خواستار تسلیم کامل ایران بود. حتی دولت بایدن در آغاز کار، با وجود انتقاد از ترامپ، اقدام او را فرصتی برای گرفتن امتیازات بیشتر از ایران میدانست.
ما حالا همین دولت، برحسب گزارش رسانههای آمریکایی، از ایران میخواهد در ازای آزادسازی منابع مالی مسدود شدهاش، از غنیسازی بیش از ۶۰ درصد فراتر نرود (این سقف در برجام 3/5 درصد بود) و به حملات نیابتی علیه نیروهای آمریکایی در منطقه و تجهیز نظامی روسیه ادامه ندهد. اکنون کارشناس بیبیسی میگوید «آمریکاییها به غنی سازی ۶۰ درصدی فراتر از توافق برجام تن دادهاند». و مایکل مک کال، رئیسکمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا هشدار میدهد:
«دولت بایدن، به ایران پاداش میدهد و نتوانسته از اهرم دیپلماتیک و بازدارندگی برای ممانعت از فعالیتهای جمهوری اسلامی استفاده کند».
💢یادداشت روز کیهان💢
@IMANI_mohammad
شولتس: بدون قدرت نظامی
چیزی از آزادی و رفاه باقی نمی ماند
صدر اعظم آلمان در توضیح و توجیه افزایش بودجه نظامی این کشور گفت: وظیفه اصلی دولت، حفظ امنیت شهروندان است، زیرا بدون امنیت از آزادی، ثبات و رفاه چیزی باقی نمیماند.
به گزارش رادیو فرانسه، اولاف شولتس در کنار وزیران خارجه، دفاع، دارائی و کشور آلمان و در برابر خبرنگاران، از«استراتژی امنیت ملی آلمان»، به عنوان جهش به سوی قدرت نظامی بیشتر رونمایی کرد. این رونمایی در مرکز کنفرانس فدرال انجام شد.
ناظران، این حضور کم سابقه را نشانه اهمیت فوقالعاده سند راهبردی جدید میدانند. بنا به اظهار صدراعظم، مراکز و منابع مختلف ۱۸ ماه روی این سند کار کردهاند تا در روزهای اخیر به تصویب برسد. آلمان پیش از این به جای استراتژی امنیت ملی سندی به نام «کتاب سفید» داشت که سیاست دفاعی کشور را ترسیم میکرد. به گفته صدراعظم، اکنون سندی بسیار وسیعتر جای کتاب سفید را میگیرد که بسیاری از منابع و نهادها به صورت سیستماتیک به هم پیوند میدهد.
صدراعظم آلمان تصریح کرد که هیئت دولت پیش از جنگ اوکراین مشغول بررسی استراتژی امنیت ملی بوده، اما حمله روسیه به اوکراین نشان داد که موقعیت امنیتی آلمان چقدر تغییر کرده است. در نتیجه همین رخدادها تحول بسیار بزرگی در سیاست امنیتی آلمان ایجاد شده است.
اولاف شولتس افزود: «با توجه به این تغییرات، وظیفه اصلی دولت حفظ امنیت شهروندان است، زیرا بدون امنیت از آزادی، ثبات و رفاه چیزی باقی نمیماند». وی افزود: «تمرکز راهبرد امنیت ملی حفظ هویت آلمانی، پیوند با اتحادیه اروپا و ناتو، دوستی با فرانسه و مشارکت با آمریکا است».
به گزارش رادیو فرانسه، «دولت آلمان در ماه فوریه سال گذشته
۱۰۰ میلیارد یورو اعتبار ویژه برای تجهیز و نوسازی نیروهای مسلح تصویب کرد. از آنجا که بودجه دولت آلمان به طور عمده از محل درآمدهای مالیاتی تامین میشود، فشار همه این پرداختهای تازه سرانجام بر دوش مردم خواهد نشست.» افزایش چشمگیر بودجه نظامی آلمان در حالی است که این کشور قبلا هم در رتبه نهم کشورهای جهان در زمینه بیشترین هزینه نظامی قرار داشت.
اما موضوع عجیب این است که مرحومهاشمی 30 مرداد 1395 در اجلاس آموزش و پرورش و در اثر مشورتهای نادرست و گمراه کننده برخی اطرافیان گفته بود: «اگر میبینید آلمان و ژاپن این روزها محکمترین اقتصاد دنیا را دارند، اینها بعد از جنگ جهانی دوم از اینکه نیروی نظامی داشته باشند محروم شدند... نیروهای نظامی بیشترین خرج کشورهای در حال جنگ را میبردند و از این رو با این اقدام پولهایشان آزاد شد و بهدنبال کارهای علمی و تولیدی رفته و اقتصاد دانشبنیان برای خود درست کردند، لذا دیگر آسیبپذیر هم نیستند، این راه در ایران باز شده است»!
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ثواب عجیب عشق و علاقه به امام جواد علیهالسلام
42.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسعود رجوی زنده و از ترس دادگاه پنهان شده؟ تصاویر جدیدی از کشمیری بعد از ۴۲ سال
پس از انتشار تصاویری از مسعود کشمیری که حرف و حدیث هایی را در خصوص استقرار وی در برلین آلمان مطرح کرده است ، حالا برخی میگویند این احتمال درباره مسعود رجوی هم وجود دارد که او زنده باشد و سازمان او را از ترس دادگاه های بین المللی به دلیل دست داشتن در قتل سیصد و هفده هزار ایرانی ( با همکاری صدام ) ممنوع المشاهده کرده باشد...
مداحی آنلاین - هر که با اعتقاد می آید - محمدرضا طاهری.mp3
4.88M
#شهادت_امام_جواد_ع
هر که با اعتقاد میآید
سمت باب المراد میآید
🎙#محمدرضا_طاهری
#واحد
بسیار دلنشین
مرجع رسمی #مداحی های روز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 #استوری |
🏴 #شهادت_امام_جواد_ع
حداقل برای یک نفر ارسال کنید.
مداحی آنلاین - شد وقت عزا - سیب سرخی.mp3
6.07M
#شهادت_امام_جواد_ع
شیعه شد وقت عزا
روی لبها این نوا یا جواد ابنالرضا
🎙#حسین_سیب_سرخی
#واحد
بسیار دلنشین
مرجع رسمی #مداحی های روز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ رییس مجلس انقلابی، نگران مخالفان حکم خدا، مگه میشه، مگه داریم؟!
🔰 حمید رسایی: خوب دقت کنید رییس مجلس میگوید: در موضوع مقابله با برهنگی و کشفحجاب، باید حرف کسانی که در جبهه انقلاب نیستند را هم گوش کنیم! قانون ما درباره حجاب باید امکان اجرا داشته باشد!
👈 اشتباه نکنید، قالیباف نگران نقطه نظرات منتقدان لایحه ضعیف و غیربازدارنده عفاف وحجاب نیست!
👈 جناب قالیباف! شما که در طول فتنه #زن_زندگی_آزادی سعی کردید عافیتطلبی کنید، حتی از نیروی انتظامی که هیچ تقصیری در مرگ مهسا امینی نداشت، خواستید تا عذرخواهی کند اما مردمی که به شما رای دادند، عافیت طلب نیستند، آنها ۶ ماه دوم سال قبل کف خیابان با جماعت اقلیت طرفدار #برهنگی و بیحجابی نجنگیدند و شهید و زخمی ندادند که بعد از خواباندن فتنه و خنثی کردنش، شما به طمع رأی این جماعت (که هرگز به آن نمیرسید) لایحه #عفاف و #حجاب را که باید تقویت و تصویب کنید، درمجلس معطل نگه دارید و دغدغهتان شنیدن حرف طرفداران بیحجابی و ولنگاری باشد!
👈 این موضوع به کشف حجاب ختم نمیشود و کمکم مطالبه آزادشدن وعمومی کردن دیگر محرمات هم مطرح میشود، حتما آن روز میخواهید برای تصویب قوانین، نظر مخالفان منع شرب خمر، منع همجنسگرایی، منع ربا و ... را هم بشنوید! شما را چه شده؟
👈 اصلا واجبات ومحرمات و لزوم پاسداری از احکام الهی به کنار، چرا وقت طمع به آرای این اقلیت، نگران رویگرداندن مردمی که به شما رأی دادند نیستید؟ چرا فکر میکنید این مردم با شما عقداخوت بستهاند و به شما چک سفید امضا دادهاند؟
نماز و دعا امیرالمومنین برای رفع مشکل ازدواج
برای رفع مشکلات ازدواج
حضرت امیرالمؤمنین امام علی (ع) فرمودند:
هر یک از شما که خواست ازدواج کند باید ابتدا دو رکعت نماز بخواند و در هر رکعت سوره فاتحه الکتاب و سوره یاسین را بخواند، وقتی که از نماز فارغ شد
بعد از حمد و ثنای پروردگار، این گونه بگوید:
اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی زَوْجَهً صَالِحَهً وَدُوداً وَلُوداً شَکُوراً قَنُوعاً غَیُوراً إِنْ أَحْسَنْتُ شَکَرَتْ وَ إِنْ أَسَأْتُ غَفَرَتْ وَ إِنْ ذَکَرْتُ اللَّهَ تَعَالَی أَعَانَتْ وَ إِنْ نَسِیتُ ذَکَّرَتْ وَ إِنْ خَرَجْتُ مِنْ عِنْدِهَا حَفِظَتْ وَ إِنْ دَخَلْتُ عَلَیْهَا سُرَّتْ وَ إِنْ أَمَرْتُهَا أَطَاعَتْنِی وَ إِنْ أَقْسَمْتُ عَلَیْهَا أَبَرَّتْ قَسَمِی وَ إِنْ غَضِبْتُ عَلَیْهَا أَرْضَتْنِی یَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِکْرَامِ هَبْ لِی ذَلِکَ فَإِنَّمَا أَسْأَلُکَ وَ لَا أَجِدُ إِلَّا مَا قَسَمْتَ لِی.
فَمَنْ فَعَلَ ذَلِکَ أَعْطَاهُ اللَّهُ مَا سَأَلَ ثُمَّ إِذَا زُفَّتْ إِلَیْهِ وَ دَخَلَتْ عَلَیْهِ فَلْیُصَلِّ رَکْعَتَیْنِ ثُمَّ لْیَمْسَحْ یَدَهُ عَلَی نَاصِیَتِهَا وَ لْیَقُلِ:اللَّهُمَّ بَارِکْ لِی فِی أَهْلِی وَ بَارِکْ لَهَا فِیَّ وَ مَا جَمَعْتَ بَیْنَنَا فَاجْمَعْ بَیْنَنَا فِی خَیْرٍ وَ یُمْنٍ وَ بَرَکَهٍ وَ إِنْ جَعَلْتَهَا فُرْقَهً فَاجْعَلْهَا فُرْقَهً إِلَی خَیْر
🌹🍃 نماز #هفت_بانو برای #بخت_گشایی
1_حضرت خدیجه
2_حضرت فاطمه
3_حضرت فاطمه بنت اسدد مادر حضرت علی
4_حضرت ام البنین
5_حضرت زینب
6_حضرت فاطمه معصومه دختر موسی بن جعفر
7_حضرت نرجس خاتون
برای هر یک از هفت بانوی والامقام دو رکعت نماز به جا آورید و پس از هر دو رکعت صد صلوات بفرستد ، می تواند به جای صلوات سوره مبارکه یس را (یک بار) تلاوت کند این سوره هفت مبین دارد در انتهای هر مبین دست ها را به سوی آسمان بلند کرده و بگوید به حق حضرت خدیجه به من عروس یا داماد خوب عطا فرما. درهر مبین خداوند را به حق یکی از بانوان سوگند دهد.
منبع 👈بحارالانوار ج 91 ص 35
♦️فرج و گشایش فوری♦️
⭕️ مرحوم ابن طاووس در مهج الدعوات به نقل از رسول خدا (ص) آورده است که هرکس گرفتار شدت یا نکبت و یا تنگی معاش گردیده باشد، اگر ۳۰ هزار مرتبه بگوید :
🔸 أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَأَتُوبُ إِلَيْهِ
خدای تعالی سریعاً برای فرج فرماید.