eitaa logo
اقتدار ولایی
910 دنبال‌کننده
15هزار عکس
21.5هزار ویدیو
249 فایل
مباحث سیاسی فرهنگی اجتماعی اقتصادی تاریخی ادبیات فارسی و تفسیر و احادیث اهل بیت عصمت و طهارت صلوات الله علیهم اجمعین
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❤️یکی از روز‌ها که حضرت آقا تشریف برده بودند به جمکران، حدود ساعت دو شب به حضرت آیت‌الله العظمی بهاءالدینی خبر می‌دهند که آقا صبح بعد از نماز می‌خواهند تشریف بیاورند منزل شما. تیم حفاظت ساعت چهار صبح برای آماده کردن شرایط به منزل ایشان می‌روند که متوجه می‌شوند آقای بهاءالدینی، پیرمرد ۹۰ ساله جلوی در خانه ایستاده‌اند. می‌گویند: آقا چرا با این کهولت سن اینجا تشریف دارید؟ ایشان می‌فرمایند برای دیدن رهبر بزرگ انقلاب، من از همان ساعتی که شما زنگ زدید آمده‌ام استقبال!»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بسم‌الله الرحمن الرحیم 🖊 تاثیر جنگنده F16 در معادلات نظامی خلیج فارس چقدر است ؟ 🔹 وزارت دفاع آمریکا مدعی است برای تقویت محافظت از نفتکش ها در برابر نیروهای دریایی ایران ، جنگنده های F16 به خلیج فارس اعزام خواهد کرد . 🔸 در خصوص میزان تاثیر این جنگنده ها برای مقابله با نیروهای دریایی ایران نکاتی قابل ذکر است. 1️⃣ جنگنده F16 یک جنگنده ضربتی است که برای درگیری های هوایی و حمله به اهداف زمینی طراحی شده است و با توجه به سرعت بالا و نوع سلاح هایی که دارد به نظر برای مقابله با قایق های تندروی ۱۳ متری مناسب نباشد. 2️⃣ محدوده عملیاتی شناورهای ایرانی در خلیج فارس ، تنگه هرمز و اطراف آن است که کاملا توسط رادارهای ایران در این شاخاب و همچنین دریای عمان رصد شده و لانچرهای موشک های برد متوسط و بلند ایران در جزایری چون هرمز ، قشم و ابوموسی و تنب ها مستقر هستند و در نتیجه هواگردهایی چون F16 کاملا در دسترس پدافند زمین پایه ارتش و سپاه قرار دارد. ✅ نکته مهم اینجاست که فاصله کم لانچر موشک پدافندی با جنگنده ، یکی از عوامل آسیب پذیری هواگرد خواهد بود و سواحل و جزایر ایرانی به گونه ای در تنگه هرمز توزیع گردیده اند که برتری قابل توجهی به طرف ایرانی می دهند . 3️⃣ سواحل شمالی خلیج فارس پر از رشته کوه و ارتفاع است که رادارهای مستقر بر آنها بر سواحل جنوبی که دشت های صاف و بدون عارضه است دارای اشراف بوده و تفوق جمهوری اسلامی را بر معادلات هوایی خلیج فارس تثبیت می کند ‌. 4️⃣ جنگنده F16 رادارگریز نبوده و با توجه به سطح مقطع راداری بالایی که دارد ، توسط رادارهای ایرانی رهگیری می شود و در گذشته به دفعات پدافند جمهوری اسلامی روی هواگردهای آمریکایی قفل راداری انجام داده است و حتی پهپاد بسیار پیشرفته و رادارگریز گلوبال هاوک در ارتفاع بالا به وسیله پدافند سوم خرداد سپاه سرنگون گردید . 🔹 در نتیجه به نظر می رسد این جنگنده نمی تواند با امنیت خاطر در خلیج فارس حضور یابد و وضعیت عملیاتی به خود گیرد . 5️⃣ مقابله با قایق های کوچک مستلزم بهره گیری از هواپیماهای تاکتیکی مانند A10 تاندربولت و هلیکوپترهاست که اولا با عطف به سرعت ، پرشمار بودن و گستره عملیاتی قایق های تندروی سپاه ، باید میزان بالایی هلیکوپتر و جنگنده تاکتیکی به منطقه اعزام گردد و ثانیا زیر پوشش چتر قدرتمند پدافند ارتش و سپاه در خلیج فارس و مجهز بودن شناورهای تندروی ایرانی به موشک های دوش پرتاب ، آسیب پذیری این طیف از تسلیحات نیز کاملا متصور خواهد بود. ✅ در پایان باید گفت استقرار هواپیماهای F16 در محدوده خلیج فارس نمی تواند برتری خاصی به طرف آمریکایی بدهد و در صورت ایجاد درگیری ، احتمال هدف قرار گرفتن آنها بالاست که می تواند وضعیت را پیچیده و سطح درگیری را گسترش دهد؛ چیزی که دولت بایدن از آن به شدت دوری می نماید . 💢 لازم به ذکر است در اوج تنش های خلیج فارس پس از خروج واشنگتن از برجام و هدف قرار گرفتن پهپاد ۲۲۰ میلیون دلاری گلوبال هاوک ، ارتش آمریکا دستور ترامپ را برای حمله به اهدافی در خاک ایران اجرا نکرد و آن را عقلانی ندانست .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸امام خمینی رحمه الله علیه: ⭕️ چرا برای مردم آیه قتال را نمی‌خوانید؟ دست بردارید از این رحمت هایی که شما توهم میکنید اینها رحمت نیست اینها مخالفت با خدا است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 «زندگی امام زمانی» 👤 استاد 🔸 زندگی امام زمانی هم آسونه هم سخته.... 💍 تجمل در ازدواج فرهنگ میشه و این خطرناکه... 🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
18.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟨🟢🟨 اعراب به پشتوانه دلارهای نفتی می‌توانند نام خلیج فارس را تغییر دهند؟ چرا آمریکا که از همه نظر اعم از نظامی و اقتصادی و نفوذ بین المللی و حتی نفوذ در سازمان ملل قوی تر است نام خلیج مکزیک را تغییر نمی دهد؟ چرا کشورهای آفریقایی هیچ وقت درخواست نکرده اند که نام اقیانوس هند که بیشترین قرابت را با آنها دارد به اقیانوس آفریقا تغییر کند؟ دلایل دکتر بهرام امیراحمدیان کارشناس جغرافیای سیاسی برای نادرست بودن ادعای اعراب در خصوص نام خلیج فارس را ببینید. منبع: خبرآنلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا