💠🔹💠
صفحه ۲
گلشنی در مورد بازنشستگی اجباری خود گفته بود: «قانون اجازه میداد از اساتید ممتاز در هیئت امنا استفاده کنند، در دانشگاه تهران برای آقای نیلی چنین وضعیتی ایجاد کردند ولی در دانشگاه شریف این کار را نکردند در صورتی که اصلا سراغ برخی اساتید ضدانقلاب ۸۶ ساله هم نرفتند!»
جالب اینکه سال ۹۸ مسئله چگونگی پذیرش جواد ظریف در هیئت علمی دانشگاه تهران و انتقال وی از دانشکده روابط بینالملل وزارت امورخارجه با مرتبه دانشیاری به دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران با توجه به بازنشستگی پیشین وی مطرح شد. این در حالی بود که محمدجواد ظریف قبلا در مصاحبهای اعلام کرده است که در سال ۱۳۸۹ رسما بازنشسته شده است. منصور غلامی وزیر وقت علوم، تحقیقات و فناوری درباره این موضوع بااشاره به غیر قانونی بودن فعالیت بازنشستگان به عنوان هیئت علمی دانشگاهها، گفته بود: «افرادی که به طور کلی در مراکز آموزشی، نهاد و ارگانهای مختلف بازنشسته شدهاند به هیچ وجه نمیتوانند به عنوان اعضای هیئت علمی در دانشگاههای سراسر کشور فعالیت کنند.»
بعد از حذف سیاسی مهدی گلشنی از طریق بازنشستگی اجباری، شاهد یکجانبهگرایی افراطی بالاخص در امور فکری و فلسفی در شریف بودیم که بارزترین تقابل را میتوان در حذف درسهای جعفر آقایانی چاوشی عضو هیئت علمی گروه فلسفه علم و مخالفت با ارتقاء وی و زمینهسازی برای حذف این استاد دانشگاه دانست.
بازنشستگی اجباری یک منتقد برجام
مرحوم دکتر ابومحمد عسگرخانی استاد برجسته روابط بینالملل بود که سال ۱۴۰۰ پس از مدتی درگیری با ویروس کرونا دار فانی را وداع گفت. وی دکترای روابط بینالملل را از دانشگاه کوئینز کانادا دریافت کرده و دانشیار روابط بینالملل دانشگاه تهران بود. وی عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و صاحب مقالات و کتب متعدد در عرصه دیپلماسی و روابط خارجی بود که ریاست مرکز مطالعات عالی بینالمللی دانشگاه تهران را نیز برعهده داشت.
دکتر عسگرخانی تا پایان سال تحصیلی ۱۳۹۷ به تدریس در گروه روابط بینالملل دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران اشتغال داشت و بعد از انتقادات وی به برجام، عسگرخانی از تدریس منع شد و از دانشگاه بیرونانداخته شد.
ظلم در حق بورسیهها
ماجرای سیاسی کای دولت روحانی در خصوص بیش از سه هزار نفر از جوانان نخبه بورسیه به جرم اینکه در دولت احمدینژاد بورسیه شده بودند نیز یکی از مصادیق دیکتاتوری علمی اصلاحطلبان بود که زندگی بسیاری از این جوانان را به نابودی کشید. به عنوان مثال جوانی که باید بر اساس روند علمی بورسیه شدن به مدارج بالای علمی میرسید با این سیاسی کاری دولت روحانی به دستفروشی افتاده بود. در نهایت نیز گذر زمان و حکم قانون حقانیت این جوانان را اثبات کرد.
تلاش برای تزریق افراد بدون صلاحیت در دانشگاهها
اما همین جریان مدعی که امروز سینهچاک دانشگاه و اساتید شدهاند ظاهراً فراموش کردهاند در مواردی با رانت و رابطه چه ظلمی در حق دانشگاه و جامعه علمی کشور روا داشتهاند. در این مسیر چه افراد فاقد صلاحیتی که با زدو بند سیاسی یا ارتباطات و یا دور زدن قانون به جامعه دانشگاهی تزریق شدند از تدریس گرفته تا تحصیلهای رانتی. یکی از این نمونهها ماجرای حسین فریدون برادر رئیسجمهور قبلی بود.
خبرگزاری تسنیم ۲۸ تیر ماه سال ۹۵ در خبری اختصاصی پرده از رانت آموزشی برادر رئیسجمهور برداشت. در این گزارش آمده بود که حسین فریدون در سال ۹۳ یعنی یک سال پس از روی کار آمدن دولت حسن روحانی، طی نامهای از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه شهید بهشتی معرفی و درخواست میشود نامبرده بهعنوان دانشجوی دکترای روابط بینالملل در این دانشگاه کشور به تحصیل بپردازد. در همان ابتدای معرفی حسین فریدون به دانشگاه شهید بهشتی، شورای گروه علوم سیاسی و روابط بینالملل این دانشگاه، با اکثریت آرا با پذیرش وی مخالفت و این موضوع را به سازمان سنجش اعلام میکند.
امّا از آنجایی که حسین فریدون یک دانشجوی معمولی نبود! بعد از مدتی سازمان سنجش مجدداً نامهای به دانشگاه شهید بهشتی مینویسد و میگوید «حسین فریدون یک سال (سال ۹۲) در آزمون دانشگاه گیلان امتحان داده و قبول شده اما برای مصاحبه نرفته است، در صورتی که دانشگاه شهید بهشتی تمایل داشته باشد وی در این دانشگاه به تحصیل دکترا بپردازد».مسئولان دانشگاه شهید بهشتی نیز پس از پیگیریهای سازمان سنجش نهایتاً تصمیم میگیرند فریدون در «پردیس دانشگاه شهید بهشتی» به تحصیل بپردازد.
از آنجا که برخی اسناد نشان میداد حسین فریدون بهخلاف قانون و بدون داشتن امتیازات آموزشی (شرط معدل)، در دوره دکترای روابط بینالملل دانشگاه شهید بهشتی مشغول به تحصیل شده است، برخی از فعالان دانشجویی، نمایندگان مجلس و دانشگاهیان نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند.
💠🔹💠
صفحه ۳
در نهایت در ماه پایانی عمر مجلس دهم گزارش تخلفات تحصیلی برادر رئیسجمهور قرائت و چهار بند از این گزارش برای رسیدگی از سوی قوه قضائیه به این قوه ارجاع شد تا روند قضایی آن طی شود.
ژنرال به دانشگاه میرود
تلاش برای جذب بیژن زنگنه وزیر نفت دولت روحانی در سال ۹۵ به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با وجود بازنشستگی در دانشگاه خواجه نصیر و نامربوط بودن مدرک کارشناسی ارشد وی(راه و ساختمان)با حوزه درخواستی (نفت) یکی دیگر از موارد دور زدن قانون در دولت قبل بود که صدای اعتراض دانشجویان از جمله بسیج دانشجویی دانشگاه تهران را در پی داشت.
مواردی از ابهام در مدرک تحصیلی و روند غیرطبیعی جذب فاطمه و فائزههاشمی رفسنجانی در دانشگاه آزاد به عنوان استاد و هیئت علمی نیز از مواردی بود که در نهایت منجر به کنار گذاشته شدن آنها شد.
گلایه یک استاد پیشکسوت از سیاسیکاری در دانشگاه در دولت قبل
اما روند سیاسی کاری در دانشگاه در دولت قبل صدای اساتید را نیز درآورده بود. رهبر معظم انقلاب ۸ خرداد ماه ۹۸ در دیداری ۳ ساعته با هزاران نفر از استادان و اعضای هیئتهای علمی دانشگاهها، پای صحبتها و دغدغههای اساتید رشتهها و دانشگاههای مختلف کشور نشستند. دکتر سهیلا صادقی فسایی، دکترای جامعهشناسی و دانشیار دانشگاه تهران یکی از سخنرانان این دیدار بود که سخنانی در محضر رهبر انقلاب ایشان در انتقاد از فضای سیاسی حاکم بر دانشگاه تهران و مدیریت وزارت علوم، اظهار داشت: «متاسفانه تقدم نظم سیاسی بر نظم اجتماعی و نظم علمی، دانشگاه تهران را به جولانگاه نزاعهای سیاسی تبدیل کرده و روح تعامل و همدلی را تضعیف نموده است. امروز بیش از هر زمان دیگر، عزل و نصب مدیران دانشگاهها و دانشکدهها بیشتر از آنکه تابع شایستگیهای علمی، اخلاقی و تجربه باشد، تابع باند بازیهای سیاسی است.
روندهای شتابزده و تخلف از رویههای متعارف در جذب اعضای هیئت علمی، فرصتی را برای بررسی قابلیتها و ظرفیتهای واقعی افراد باقی نمیگذارد و آنچه که در موضوع جذب، بیش از هر عاملی نمایان میگردد، یارگیری سیاسی است. متاسفانه ارتقاهای زودرس یک عده و سنگاندازی برای عدهای دیگر، خصوصاً نیروهای انقلابی نیز تا حدودی تابع همین بازیهای سیاسی است و از همه بدتر آنکه به شدت تابع سفارشات و پستهای سیاسی است! و این امر میتواند به شدت به حیثیت علمی کشور لطمه زند و حس حرمان را برای اساتید ساعی، پرکار و عالمی فراهم سازد که اهل زد و بندهای سیاسی نیستند!»
اینها چند نمونه از عملکرد کسانی است که در دوره تصدی خود و همفکرانشان شدیدترین خالصسازیها در محیط دانشگاه و اخراج اساتید ناهمسو و دیکتاتوری علمی و تزریق افراد فاقد صلاحیت را در کارنامه دارند اما اکنون با هدف زمینهسازی به هم زدن جو دانشگاهها فریبکارانه مدعی دفاع از دانشگاه شدهاند.کسانی که تحمل منتقد و چهرههای جوان و اساتید پیشکسوت انقلابی را ندارند اما از آشوبگران در دانشگاه دفاع میکنند.
منبع: کیهان
جلسهی "اینا بدون برجام دارن نفت میفروشند چه خاکی تو سرمون کنیم" با حضور اعضای دولت قبل
✅کانال جدال سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/2508259340C851b3b60c7
اگه عکسها بو داشتن هیچوقت نمیتونستم عکس خیابونای لندن رو تو مجازی بذاریم
#طویله _ای_بنام_لندن
▪️ این حرف رو یه تحلیلگر آمریکایی زده نه یه بسیجی و سپاهی و آخوند!
🖌#پی_نوشت:
در دولت گوساله های صلح طلب آمریکا تحریم ها را قوی تر از قبل تصویب می کند ولی در دولت انقلابی این آمریکاست که باید زانو بزند
38.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 قسمت جدید مستند تارکد
🔴ماجرای گندکاری ساواک در کودتا در ارتش عراق چه بود؟
🔴ماجرای نقشه ایران و آمریکا برای براندازی حکومت عراق چه بود ؟
🔴 شاه چگونه با خنجر به کردها دولت عراق را از سقوط نجات داد؟
🔴 چگونه شاه با توافق الجزایر صدام را از سرنگونی نجات داد؟
🔴 مذاکره جالب ابراهیم یزدی با صدام حسین ؛ وقتی صدام ادعای مالکیت جزایر سه گانه ایران را میکرد
🔴ماجرای کمک مالی سنگین صدام به سلطنت طلبان برای کودتا در ایران
🔴 فرار مشکوک سرهنگ بنی عامری از فرماندهان کودتای نوژه و آغاز حمله نظامی حزب بعث به ایران