قتل مرحوم مهرجویی؛
سه احتمال و دو گزاره قطعی
🔹درباره ماجرای قتل مرحوم مهرجویی و همسر وی در ویلای شخصی شان در کرج، چند احتمال و دو گزاره قطعی و جود دارد. احتمالات اینهاست:
🔻انگیزه قتل، سرقت است. گفته می شود لوازمی هم سرقت شده است.
🔻قتل به خاطر اختلافات شخصی و منازعه ای که در گذشته اتفاق افتاده است.
🔻قتل با انگیزه های سیاسی و امنیتی.
🔹از این احتمالات درباره انگیزه قاتل -یا قاتلان- که بگذریم، می توان با قاطعیت گفت محافلی که سعی می کنند بی هیچ سند و مدرکی، رنگ و بوی سیاسی به ماجرا بدهند، از سه حال خارج نیستند:
🔻یا ماموریت مشترکی با قاتلان دارند و از قبل توجیه شده اند؛
🔻رابطه مستقیمی با قاتلان ندارند، اما پیمانکار شان یکی است. آنها طوری نقش آفرینی می کنند که مانند هر اتفاق مشابه دیگر، در زمین سرویس های معاند بیگانه تعریف می شود.
🔹مرحوم مهرجویی، هنرمند بود، نه فعال سیاسی. چند سال قبل، بحث توقیف یکی از فیلم هایش مطرح شده بود که با وساطت حل و فصل شد و فیلمش به اکران درآمد؛ هر چند که مورد استقبال مخاطبان قرار نگرفت.
🔹آقای مهرجویی پارسال که برخی هنرمندان برای حمایت از اغتشاشات، تحت فشار شدید و تهدید و تطمیع برخی محافل مافیایی غربگرا قرار داشتند، سفری به خارج از کشور داشت و طبعا مورد فشار بیشتری بود؛
🔹او با این حال، هم در خیابان و هم در نشست رسانه ای، به خبرنگاران رسانه های صهیونیستی (ضد ایرانی) که با اصرار و پرده دری می خواستند از او علیه جمهوری اسلامی موضع بگیرند، بشدت و با قاطعیت اعتراض کرد و آنها را ناکام گذاشت.
♦️این که انگیزه جنایت انجام گرفته، سرقت بوده یا اختلاف شخصی و یا جنایت امنیتی، نیازمند تحقیقات مراجع انتظامی و قضایی است و کسانی که رجما بالغیب داوری می کنند، بی سواد و غیر اعتماد هستند، اگر مغرض نباشند.
🔹انگیزه قتل، هر چه باشد باشد، یک نکته روشن است؛ پاسخ این سوال که چه کسانی از قتل با انگیزه سیاسی- امنیتی یا تراشیدن انگیزه سیاسی برای یک قتل غیر سیاسی سود می برند؛ حاکمیت یا دشمنان آن؟
♦️مرگ یک شهروند به ویژه هنرمند در اثر جنایت، برای حاکمیت مسئولیت آفرین است، بی آن که کمترین سودی داشته باشد. اما برای دشمنان آن، حتما سوژه مناسب ماهیگیری است، به ویژه اگر بتوانند فضای رسانه ای را گل آلود کنند.
🔹این جنایت، درست در زمانی اتفاق افتاده که تحولات مهمی در جغرافیای سیاسی- امنیتی منطقه در حال وقوع است و طبیعتا توجه مردم و مسئولان باید روی این مسئله مهم متمرکز باشد.
♦️ماجرای جنگ مقاوت غزه- اسرائیل، یک جنگ معمولی نیست. بلکه بخشی از تحولات مربوط به گذار از نظم جهانی کهنه به نظم عادلانه تر و متکثر تر است.
🔹طرف بازنده این تحولات که منطقه ای وسیع از تایوان در شرق آسیا تا اوکراین در شرق اروپا، و فلسطین و سوریه و لبنان در غرب آسیا را شامل می شود، جز آمریکا و اسرائیل و انگلیس نیست.
♦️ماموریت پیوسته محافل وابسته به این دولت ها، بر هم زدن تمرکز و توجه ایران به عنوان بازیگر تعیین کننده در تحولات نظم جهانی، از طریق مسئله سازی یا موج سواری روی مسائل و رویداد هایی است که اتفاق می فتد.
🔹از این زوایه نگاه می توان به ردیابی جریان رسانه ای آلوده ای پرداخت که همواره در هر رویداد ناگواری، طبق خواسته موساد و سیا و MI6 رفتار می کند. آنها نه فقط معارض جمهوری اسلامی، بلکه دشمن ایران هستند.
@IMANI_mohammad
گزارش نه چندان سرّی
از ستاد جنگ اسرائیل
ده روز از آغاز عملیات طوفانالاقصی میگذرد. چشمانداز جنگ چیست؟ عملیات زمینی اسرائیل، با چند چالش بزرگ مواجه است: روحیه درهم شکسته ارتش و سیاستمداران در اثر «طوفان الاقصی»، سابقه تاریخی و تلخ ماجرا، و سوم، شخص نتانیاهو.
غزه در سال 2001، حتی یک هزارم توان نظامی فعلی را نداشت. آن زمان، «ژنرال آريل شارون» نخستوزیر، ادعا کرد كار غزه و فلسطین را ظرف ۱۰۰ روز تمام ميكند. او به «بولدوزر اسرائیل» شهرت داشت و «قصاب صبرا و شتيلا» شمرده میشد؛ جنایتی که موجب شهادت ۳۵۰۰ فلسطيني شده بود. با این حال، هم او مجبور شد تابستان ۲۰۰۵، دستور عقبنشيني از غزه را صادر كند و بگوید: «عقب نشيني، اقدامي دردناك اما اجتناب ناپذير براي تامين آينده اسرائيل است. ما نميتوانيم براي هميشه غزه را نگه داريم»...
حمله زمینی به غزه، شنبه شب برای چندمین بار به تعویق افتاد. شبکه دولتی انگلیس میگوید «دولت اسرائیل با ماموریتی تقریبا غیرممکن روبهرو است». روزنامه نیویورکتایمز مدعی شده ارتش اسرائیل طبق برنامه قصد داشت شنبه شب به غزه حمله کند، اما بدی شرایط آبوهوایی، حمله را چند روز به تعویق انداخت! اما روایتهای واقعی تری هم در دسترس است. برخی رسانه های اسرائیل، از اختلاف در کابینه درباره حمله زمینی خبر دادهاند...
💢متن یادداشت روز کیهان
https://kayhan.ir/fa/print/275000
@IMANI_mohammad
اولمرت: نتانیاهو تمام شده
از سر استیصال حرف میزند
نخستوزیر اسبق رژیم صهیونیستی گفت: ما از عملیات حماس خبر نداشتیم و ممکن است این عملیات بسیار بزرگ، عواقب گسترده و بسیار فراتر از منطقه غزه داشته باشد.
ایهود اولمرت در پاسخ این سوال رادیو فردا که «آیا فکر میکنید حمله اخیر حماس، بعد از چراغ سبز تهران اجرا شد؟»، گفت: میدانید که قبل از حمله حماس، ما خبر نداشتیم که چنین برنامهای دارند. بنابراین اگه بخواهم متکبرانه ادعا کنم که نهتنها میدانم چطور این کار را کردند، بلکه حتی میدانم که دقیقاً چه کسی به آنها چراغ سبز نشان داد و حمله چطور اجرا شد، مقداری زیادهروی خواهد بود. آنچه میتوانم بگویم این است که کسی که حماس را هدایت میکند و به آن پول و تجهیزات و تسلیحات میدهد، ایران است. این حمله،عملیات بسیار بزرگی بود که میتواند عواقب گسترده و بسیار فراتر از منطقه غزه داشته باشد. بنابراین، فکر میکنم که این احتمال وجود دارد که ایران، درگیر برنامهریزی آن بوده باشد. حالا اینکه آیا ایران مجوز اجرای حمله، در این زمان مشخص را صادر کرده یا نه، نمیدانم. اما هیچ تردیدی ندارم که بدون حمایت ایران، حماس نمیتوانست دست به عملیات بزند. نه پولش را داشت؛ نه سلاح کافی، و نه امکانات لجستیکی، که برای اجرای چنین عملیاتی، ضروری است.
وی افزود: من فکر میکنم آمریکا، از نقطه نظر دیگری -که البته متوجهش هستم و درکش میکنم- به موضوع نگاه میکند و میخواهد این وضعیت را، به همین منطقه محدود نگه دارد و جلوی گسترش احتمالیاش را بگیرد؛ چیزی که ممکن است عواقب بیشتر و جدیتری را برای کل منطقه رقم بزند.
اولمرت همچنین گفت: فکر نمیکنم نیاز باشد که اسرائیل مستقیماً با ایران درگیر شود. فکر نمیکنم در حال حاضر، چنین کاری به نفع اسرائیل باشد. فقط میتوانم بگویم که آمریکاییها دارند با ما همکاری میکنند که بتوانیم بحران را از نظر فیزیکی به منطقه کوچکتری محدود کنیم؛ یعنی اسرائیل و غزه، و نه فراتر از آن. از طرف دیگر، نمیشود این واقعیت را نادیده گرفت که بدون حمایت ایران، حزبالله و حماس، حداقل توان، تجهیزات، تسلیحات و حداقل پول مورد نیاز برای فعالیت عملیاتی در این ابعاد را نداشتند.
رادیو فردا می پرسد: وقوع حمله اخیر حماس، خیلیها را در گوشه و کنار جهان -و از جمله خود اسرائیل- شوکه کرده است. باور اینکه چنین اتفاقی، درست زیر بینی ارتش و سرویسهای اطلاعاتیاش افتاده، آسان نیست. به نظر شما، مشکل کار، چه بود؟
اولمرت:ای کاش میدانستم. مطمئن نیستم که جواب را بدانم. به نظرم هنوز خیلی زود است. اما یک چیز، کاملاً روشن است؛ اینکه شکست خوردیم. منظورم از نظر نظامی است. این باورنکردنی است و بدون بروز یکاشتباه و شکست اساسی نظامی، نمیتوانست اتفاق بیفتد. به نظرم تواناییهای حماس را دست کم گرفته بودیم. فکر میکردیم که مثلاً چه کار میتوانند بکنند؟ اصلاً چه دارند؟ مگر جرئت میکنند حتی بهاشغال جنوب اسرائیل فکر کنند؟ آن هم در مقابل اسرائیل قدرتمند. به نظرم اینها یک جور قضاوتاشتباه، ناشی از تکبر و غرور بیجا بود که تاوانش را هم دادیم. آن هم به دردناکترین و تلخترین شکل ممکن.
وی درباره تشکیل دولت اتحاد ملی و کابینه اضطراری گفت: به نظرم ترکیب این دو دولت و عضویت گانتز و آیزنکوت، دو تن از فرماندهان پیشین ارتش، پاسخی به یک خواسته پوپولیستی است. اسرائیلیها و در واقع مردم همهجا نه فقط اسرائیل، یک جور تمرکز قدرت را دوست دارند؛ چون به آنها حس بهتری میدهد. من، هیچ فایده خاصی در تشکیل این دولت نمیبینم. به نظرم تشکیل این دولت ممکن است باعث به وجود آمدن انتظارات غیرواقعی از عملیات نظامی اسرائیل بشود. و آن وقت، اگر انتظاراتی که از قبل به وجود آمده پاسخ داده نشد، ممکن است منجر به ضربه به مراتب بزرگتری به فضای جامعه و روحیه مردم شود.
او درباره ادعای دولت نتانیاهو درباره نابودی کامل حماس و شکل دادن یک خاورمیانه جدید و اینکه آیا با نتانیاهو همنظر است، گفت: من هیچوقت نگفتم که همه اعضای حماس را میکشیم و کل این سازمان را نابود میکنیم. من این را نگفتم. هیچوقت چنین ایدهای نداشتم و تصور نکردم و نمیکنم که چنین کاری، شدنی و واقعبینانه باشد. نتانیاهو این حرف را میزند، که ناشی از استیصال خود اوست. آن هم به دلیل شوک و فشاری که نه تنها از طرف افکار عمومی اسرائیل، بلکه بخصوص از طرف گروهی از حامیان خودش، به او وارد شده معتقدم که بعضی از این دست صحبتها، ادعاهایی هستند که باعث ایجاد انتظارات غیرواقعبینانه، برای دستیابی به نتایجی به شدت دور از دسترس میشوند.
اولمرت افزود: نتانیاهو تمام شده است و دیگه بخشی از تاریخ شده. فعلاً به صورت رسمی به عنوان نخستوزیر کار میکند، اما تا رفتنش، فرصت خیلی کوتاهی مانده است.
💢 روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
💠 عطر زدن
🔸 زهرا مصطفوی:
امام روزی هفت بار عطر و ادکلن مصرف می کنند. چون بین دو نماز مستحب است که عطر مصرف شود. همین طور بین دو نماز مستحب است که ریش را شانه کنند، شانه در جانماز شان هست. امام تسبیح را به صورت خاصی بالای سجاده می گذارند. نه همین طور که هر کجای سجاده باشد. چون آن هم مستحب است.
📚 برداشتهایی از سیره امام خمینی،ج2،ص162
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شهید مطهری (ره): پیغمبر اکرم (ص) در قبر مقدسش از یهود میلرزد
شادی روح مطهر شهید والامقام استاد مطهری صلوات و فاتحه ای قرائت کنیم!!!!
15.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی زیبای مجتبی رمضانی
اگر حسين بن على علیه السلام بود مىگفت : اگر مىخواهى براى من عزادارى كنى، براى من سينه و زنجير بزنى، شعار امروز تو بايد فلسطين باشد.»
اَللّهُــمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّــکَ الفَــــرَج
20.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍هوش مصنوعی اسیرِ نبوغ فلسطینی
👈 آیا هوش مصنوعی به برتری نظامی می انجامد؟
👈چرا با اینکه ارتش رژیم صهیونیستی به هوش مصنوعی مجهز است توان مقابله با حملات نیروهای مقاومت را ندارد؟
👈آیا نبوغ نیروهای مقاومت میتواند بر قدرت تکنولوژی پیروز شود؟
👈در این ویدئو علی عبدی کارشناس مسائل فلسطین این مساله را تجزیه و تحلیل میکند.
👈مطالب مرتبط به برنام جدال با مدیریت آقای علیزاده کارشناس مقیم انگلیس تایید ایشان و تفکراتش نیست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ « بلایای #آخرالزمان »
👤 #کلیپ_مهدوی #استاد_پناهیان
💢 از #لبیک_یا_حسین تا #لبیک_یا_مهدی
💢 ویژگی فدائیان #امام_زمان علیهالسلام
🔹 مانندِ خورشیدی به پشتِ ابر هستی
🔹 تو... انتقامی در لباسِ صبر، هستی
❤️ #امام_مهدی علیهالسلام: در تعجيل #فرج بسیار دعا كنيد كه تعجيل در فرج، گشايش كار خود شماست.
💚 السلام علیک یا صاحب الزمان 🇮🇷
مداحی آنلاین - دینداری در آخر الزمان - استاد عالی.mp3
3.46M
♨️دینداری در آخر الزمان!
🎙حجت الاسلام #عالی
1_2051807414.mp3
4.57M
♦️ اسلام و یهود 1
🎙استاد مهدی طائب
#کانال_تحلیلی_حامیان_ولایت
1_2226658715.mp3
4.21M
♦️ اسلام و یهود 2
🎙استاد مهدی طائب
#کانال_تحلیلی_حامیان_ولایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتما شما هم شبهه معروف "خود فلسطینی ها مقصرند چون زمینهایشان را به یهودی ها فروختند" را شنیده اید!
پاسخ کوتاه اما جامع به این شبهه را از استاد مسعود اسداللهی بشنوید!
بسمالله الرحمن الرحیم
✍ علت اصلی دغدغه طرفداران رژیم جعلی صهیونیستی در بمباران غزه و نگرانی از وضعیت مردم و فرافکنی علیه حماس چیست؟؟
👈نگاهی گذرا به آمار تلفات انسانی سه نبرد گویای حقیقتی است که در پشت پرده این دغدغه های ظاهری ست :
#جنگ_سال ۲۰۰۹ :
تعداد کشتهشدگان اسرائیلی
۳ غیرنظامی و ۱۰ نظامی
کشتهشدگان فلسطینی ۱۴۳۴ غیرنظامی
🔥🔥🔥
#جنگ ۲۰۱۴ :
کشته شدگان غزه ۲۰۴۰ نفر و ۱۰٬۱۹۶ نفر نیز زخمی (۸۰٪ از این تلفات را غیرنظامیان تشکیل دادهاند) که از این میان نیز ۷۱۱ نفر آنان را زنان و کودکان تشکیل دادهاند
۶۴ سرباز و ۲ غیرنظامی اسرائیلی کشته شدند
🔥🔥🔥
#جنگ_اخیر
تلفات انسانی رژیم جعلی:
بیش از ۱۴۰۰ کشته و ۲۹۰۰ زخمی و بیش از ۳۰۰ مفقودی و ۸۰۰ اسیر
تلفات انسانی فلسطین:
▫️۱۹۰۰ شهید
▫️۶۱۴ شهید کودک
▫️۳۷۰ زن فلسطینی شهید
▫️شمار زخمیها نیز ۷۶۹۶
▫️ ۲۰۰۰ زخمی کودک
▫️۱۴۰۰ زخمی زنان فلسطینی
🔥🔥🔥
بااندکی تامل میشه فهمید که ادعای انسانیت و شرافت آنانی که حماس را زیر سوال میبرند فقط ژست انسانی ست و در حقیقت آنان بویی از انسانیت و شرافت نبرده اند و تنها نگرانیشون ارباب شیطانیشون است
در ادامه به تحلیل مهم وضعیت دو جناح جنگ خواهیم پرداخت.
۱
✍ اهمیت نبرد بزرگ اخیر غزه این است که جنبش حماس و در کنار آن جنبشهای دیگر مقاومت فلسطین بهویژه جنبش جهاد اسلامی در یک نوار ساحلی کوچک و در محاصره کامل دشمن و تحت نظارت و جاسوسی دائمی نهادهای نظامی، امنیتی و اطلاعاتی اسرائیل با مجهزترین امکانات فنآوری و نیروهای متخصص، مدتها در تدارک عملیاتی چنین بزرگ و پيچيده بوده و توانستهاند بهنحوی موضوع را مدیریت کنند که هیچ اطلاعاتی به دشمن اسرائیلی درز نیابد.
✍ واقعیت اين است که پیروزی اسرائیل در جنگهای عربی - اسرائیلی بیش از آنکه نتیجه قدرت استثنایی اسرائیل باشد، نتیجه ضعف مفرط ارتشها و وابستگی دولتهای عربی و اشتباههای جبرانناپذیر و خیانتهای سیاستمداران عرب بوده، و تجربه انتفاضههای فلسطینی در فرسایش شدید ارتش و دولت اسرائیل و تجربه مقاومت لبنان و غزه در تحمیل عقبنشینی یکجانبه و بیقید و شرط اسرائیل از اراضی اشغالی لبنان (۲۰۰۰) و نوار غزه (۲۰۰۵) و نبردهای بعدی بهویژه نبرد هفتم اکتبر به روشنی نشان داد که اسرائیل نهتنها شکستناپذیر نیست، بلکه در صورت وجود اراده و تداوم مقاومت سازمانیافته و ایستادگی هدفمند و برخورداری مقاومت از حمایتهای حداقلی شماری از کشورهای عربی و اسلامی، امکان تحمیل شکست و عقبنشینیهای بیقید و شرط به اسرائیل وجود دارد
✍ اهمیت راهبردی نبرد هفتم اکتبر ۲۰۲۳ انتقال برای نخستین بار از وضعیت دفاعی به وضعیت تهاجمی در تاریخ مقاومت فلسطین در برابر اشغال صهیونیستی است.
👈این نخستین بار در تاریخ مبارزات ملت فلسطین است که فلسطینیها ابتکار عمل تهاجمی را از آن خود کرده و در یک رویداد تاریخی و کمنظیر توانستهاند ظرف چندساعت مساحتی تقریباً نزدیک به مساحت نوار غزه را در غلاف اشغالی پیرامون آن، گرفته، صدها اسرائیلی را کشته، صدها تن دیگر را مجروح کرده، و شمار بالایی از آنها را اسیر و به داخل نوار غزه منتقل کنند.
👈مقاومت فلسطین با مهندسی معکوس راهبرد تاریخی اسرائیل بر سه اصل تمرکز دارد: بازگشت رویارویی به داخل فلسطین، طولانی و فرسایشی کردن آن و غافلگیری دشمن.
۲