۱۳ آبان ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نصرالله: غزه ۳۰ روز است که مقابل غرب و مدعیان حقوق بشر بمباران میشود
@mashreghnews_channel
۱۳ آبان ۱۴۰۲
۱۳ آبان ۱۴۰۲
قال امیرالمومنین (علیه السلام(:
إِنْ لَمْ تَكُنْ حَلِيماً فَتَحَلَّمْ فَإِنَّهُ قَلَّ مَنْ تَشَبَّهَ بِقَوْمٍ إِلَّا أَوْشَكَ أَنْ يَصِيرَ مِنْهُمْ
اگر بردبار نيستی خود را بردبار جلوه ده، زيرا كمتر كسی است كه خود را شبيه گروهی كند و بزودی يكی از آنان نشود.
تصنیف غرر / حدیث ۶۴۳۵
۱۳ آبان ۱۴۰۲
۱۳ آبان ۱۴۰۲
جنگ افکار عمومی؛
باخت اسرائیل در ۳ جبهه
🔹رژیم صهیونیستی در حوزه افکار عمومی، در ۳ جبهه داخلی، منطقه و جهان غرب، باخت سنگین و غیر قابل جبرانی را متحمل شده است.
🔹بر اساس نظرسنجی شبکه۱۳ تلویزیون اسرائیل، نظر صهیونیست ها درباره نتانیاهو به این شکل است:
🔻٪۴۷ خواستار استعفای وی پس از جنگ.
🔻٪۲۹ خواستار استعفای فوری، بی توجه به جنگ.
🔻٪۱۸ می گویند نتانیاهو، پس از جنگ هم نخست وزیر بماند.
🔻۵۶ درصد به مدیریت جنگ توسط نتانیاهو اعتماد ندارند.
🔹از سوی دیگر، بر اساس نظرسنجی هفته گذشته روزنامه معاریو؛
🔻در حالی که ۸۰ درصد اسرائیلی ها نتانیاهو را مسئول شکست ۷ اکتبر می دانند، حامیان حمله زمینی به غزه از ۶۵ درصد، به ۲۹ درصد کاهش یافته است.
🔹در مقابل، انتشار نتایج یک نظرسنجی در لبنان، موجب شوک در محافل رسانه ای اسرائیل شد. بر اساس نظرسنجی روزنامه الاخبار که تایمز اسرائیل بازتاب داده،
🔻۸۰ درصد لبنانیها از عملیات «طوفان الاقصی» حمایت کرده و تنها ۵ درصد، حماس را مقصر تحولات اخیر می دانند.
🔻حمایت از حماس در میان شیعیان لبنان ۹۸ درصد، در میان سنیها و دروزیها ۸۶ درصد و در میان مسیحیان حدود ۶۰ درصد بوده است.
🔹امروز در هر کشور منطقه که نظرسنجی شود، اکثریت قاطع ملت ها پای مقاومت می ایستند. موازنه همیشگی حمایت از رژیم صهیونیستی در برخی کشورهای غربی بنیانگذار اسرائیل هم در اثر جنایات بی سابقه این رژیم در معرض وارونگی است؛
🔹ایهود باراک (نخستوزیر اسبق و فرمانده پیشین ارتش پیشین اسرائیل) چند روز قبل به مجله فارن پالیسی گفت:
🔻"اسرائیل احتمالاً حمایت افکار عمومی را از دست خواهد داد.
🔻می دانیم در عرض یک یا دو هفته، احتمالاً حمایت افکار عمومی را در بسیاری از نقاط جهان آزاد از دست خواهیم داد و ظرف دو یا سه هفته دیگر ممکن است حمایت بسیاری از دولت ها را از دست بدهیم.
🔻فکر میکنم آمریکا همچنان با ما خواهد بود، اما پشت سر ما ماندن برای آنها پیچیده و پیچیدهتر خواهد شد".
@IMANI_mohammad
۱۳ آبان ۱۴۰۲
۱۳ آبان ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انهدام بدون مانع
♦️توانمندی موشکی حزب الله لبنان، زبانزد محافل عبری- غربی است و طی سال گذشته، هفته ای نبوده که آنها به زرادخانه حزب الله شامل دست کم ۱۵۰ هزار راکت و موشک نپرداخته باشند.
🔹ابعاد این توانمندی مهیب، همچنان در هاله ای از ابهام است و کابوس آن، صهیونیست ها را از حیفا و تل آویو تا جنوب رها نمی کند. اینها غیر از قدرت پهپادی حزب الله و توان نفوذ در عمق سرزمین های اشغالی است.
♦️صهیونیست ها در حالی که نگران موشک های دوربرد و نقطه زن حزب الله بودند، با غافلگیری دیگری مواجه شدند. فردای سخنرانی دبیر کل حزب الله و تاکید بر رونمایی از ابعاد جدید در ساعات آینده، پنج پایگاه اسرائیل با راکت های قدرتمند منهدم شد.
🔹گفته شده پرتابه شلیک شده، "برکان" است؛ راکت پر قدرتی با سر جنگی ۵۰۰ کیلویی و قدرت انفجار بسیار بالا (۱۰ برابر شاهد ۱۳۶ ). برخی هم رد کرده اند، اما فارغ از نام پرتابه، قدرت و صدای انفجار آن چنان که دیده می شود، بسیار شدید است.
♦️نکته مهم تر، شلیک بی درد سر یگان موشکی حزب الله و انهدام اهداف است. اسرائیل اگرچه در غزه، به سامانه پدافندی خود می نازد، در جبهه شمالی کاملا زمینگیر است.
@IMANI_mohammad
۱۳ آبان ۱۴۰۲
۱۳ آبان ۱۴۰۲
19.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 استاد حسن عباسی
🔰 تلاش آمریکا برای براندازی نظام با 10 تریلیون دلار خرج در عراق و افغانستان
📕سلام فرمانده سرودی محلی که سرود ملی شد و دیگر کشورها را درنوردید
___________________
🖌#پی_نوشت:
📕بودچه کلان برای پرورش گوساله های دست آموز از اصلاح طلب تا لائیک و سلطنت طلب
۱۳ آبان ۱۴۰۲
۱۳ آبان ۱۴۰۲
✨ دستاورد سیستم و دستاورد سیاستمدار
اخیرا بر سر افتتاح یک فرودگاه و یک خط آهن، بحثی در فضای مجازی میان برخی مدیران دولت آقای رئیسی و دولت آقای روحانی در گرفت. مدیران دولت آقای رئیسی، افتتاح این موارد را افتخار خود میشمردند و مدیران دولت آقای روحانی، عدد و رقم مینوشتند که چه میزان از این پروژهها در زمان دولت آقای روحانی انجام شده بود و چیزی به اتمام نمانده بود و...
اینکه یک دولتی پروژههای آغاز شده و پیش رفته در دولتهای سابق را به اتمام رسانده و افتتاح کند، چیز جدیدی نیست. همه دولتها هم افتتاحکننده پروژههایی هستند که سابقا آغاز شدهاند، هم کلنگزننده پروژههایی هستند که ممکن است تکمیل و افتتاح آن به دولت آینده موکول شود. چنانکه بسیاری از پروژههای عظیم (نظیر پارس جنوبی) که در دولت آقای روحانی افتتاح شد، حاصل میلیاردها دلار سرمایهگذاری در دولت آقای احمدینژاد بود.
در چنین شرایطی، این موفقیتها و دستاوردها باید به نام چه کسی ثبت شود؟!
پاسخ این پرسش را باید در تفکیک دو مبحث "دستاورد سیستم" و "دستاورد سیاستمدار" جستجو کرد.
نظام جمهوری اسلامی، در طول ۴۵ سال گذشته، روز به روز بر داشتههای قبلی خود افزوده است. هر دولتی آمده، بخشی از این مسیر را پیموده، آجری روی آجر گذاشته و این بنا را مرتفع کرده است. در طول این ۴.۵ دهه، زیرساختهایی ایجاد شده، توانمندیهایی تکوین یافته و ظرفیتهایی خلق شده که یک بستر و زمینه برای تاسیسها و اکتشافات و اختراعات و... است؛ شجره طیبه ای که پیوسته ثمر میدهد. وقتی یک کارخانهای تاسیس میشود، یا کشف علمی صورت میگیرد، در واقع برونداد سیستم است. خروجی آن زیرساختهایی است که دههها برایش زحمت کشیده شده است. این، دستاورد سیستم است.
اما پرسش اینجاست که چگونه این دستاوردهای سیستم را از دستاوردهای یک سیاستمدار تفکیک کرده و او را ارزیابی کنیم؟ پاسخ اینجاست که برای تفکیک دستاورد سیستم از دستاورد سیاستمدار، باید پروژههای اعلام شده سیاستمدار را، یا وعدههای او را ملاک ارزیابیاش قرار داد.
دستاوردی متعلق به سیاستمدار است که وعدهاش را داده باشد، پروژهای را برای تحقق آن وعده تعریف کرده باشد، پی در پی از پیشرفت آن پروژه و کامیابیها و حتی ناکامیهایش با مردم سخن گوید، مشکلاتش را بیان و راهکارهایش را تبیین نماید، مردم اجرای آن راهکارهای اعلامی سیاستمدار را توسط بدنه دولت مشاهده کنند و پیشرفت کار را ببینند. این دست پروژهها حتی اگر تا پایان عمر یک دولت به فرجام نرسد، روشن است که متعلق به کدام سیاستمدار است.
مبدع پروژههایی نظیر مسکن مهر یا سهام عدالت، آقای احمدی نژاد بود. این پروژهها مقداری در دولت خود وی پیش رفت، مقداری پس از پایان دولت وی. یا برجام، پروژه خاص منتسب به آقای روحانی بود. حتی اگر این پروژه در دولت آقای رئیسی به فرجام موفق میرسید، در کارنامه آقای روحانی ثبت میشد.
غرض اینکه مجادله بر سر تصاحب ثمره سیاسی این یا آن پروژه توسط این یا آن جریان، مجادله نابجایی است. آنچه ملاک داوری مردم و نخبگان درباره یک سیاستمدار است، نه کلنگزنیهای اوست، نه افتتاحهای او. چه، اینها پروژهها و دستاوردهای طبیعی سیستم هستند. هر چند ممکن است همت - و امکانات- افراد در پیشبرد پروژهها متفاوت باشد. اگر بناست جریانهای سیاسی بر سر کارنامه رقابت کنند، محل رقابت باید پروژههای اختصاصی سیاستمدارانشان باشد، نه دستاوردهای سیستم.
🖌سید یاسر جبرائیلی
۱۳ آبان ۱۴۰۲