فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راه پیشگیری از چشم زخم
#نماز_شب
💠آیت الله ناصری دولت آبادی رحمة الله علیه؛
🔸از قول علامه طباطبایی نوشتند که نجف که رسیده بودند، حدود بیست و چهار، پنج سالشان بوده است. با مرحوم آقا سید علی قاضی که استاد اخلاق و خیلی فوق العاده و یکی از اولیای الهی بود، یک خویشی نزدیکی هم داشتند. ایشان نقل می کنند که مرحوم آقا سید علی قاضی، در مدرسه سید به علامه طباطبایی می رسد.
🔸آقا سید علی قاضی، دستشان را می گذارند روی شانه آقای طباطبایی و می فرماید: «سید! اگر دنیا می خواهی، نماز شب بخوان. اگر آخرت هم می خواهی، نماز شب بخوان. اگر علم می خواهی، نماز شب بخوان. هر چه از خدا می خواهی، نماز شب بخوان. به آن می رسی». منظور اینکه نماز شب چیز عجیبی است. از خدا بخواهیم که خدا توفیق نماز شب به همه ما عنایت بکند.
تلاش همه دشمنان اسلام
بر این است که نگذارند
#امام_خامنه_ای، زمینه را
برای ظهور امام زمان (عجلالله)
فراهم کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ قاطع قیس قریشی، تحلیلگر سیاسی به جنگ طلبان؛ نه آمریکا و نه اسرائیل توان رویارویی با ایران را ندارند!
_______________________
🖌#پی_نوشت:
پاسخی کوبنده به حسن روحانی و ظریف و اصلاح طلبان که مدعی بودند با برجام سایه جنگ را از سر ملت ایران گذراندند ولی با اجرای سند 2040 ارباب؛ اقتصاد و فرهنگ و صنعت هسته ای ملت را ویران کردند
29.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
✍پیروز نهایی این نبرد کیست؟
👈 در #جنگ_نرم لازم هست تا یک فرد، توانایی فکری لازم برای مقابله با دشمن در فضای سایبری و غیرسایبری را پیدا کند
👈 از جمله پاسخ به شبهات
👈 متأسفانه از زمان آغاز طوفانی عملیات طوفان الأقصی، حتی برخی از مذهبیها و دوستان انقلابی فکر میکنن حماس شکست خورده،
حماس خودش رو بدبخت کرده،
حماس با این عملیات دست به نابودی خودش زده و...
👈درحالی که اینطور نیست؛
👈رژیم جعلی صهیونیستی
با وجود حمایتهای بینالمللی،
پول، امکانات، تجهیزات روز نظامی و...،
به جز کشتار زنان و کودکان و تخریب منازل غیرنظامیان چیزی به دست نیاورده، و درحیطهی نظامی عملا شکست اطلاعاتی و نظامی سختی خورده....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ الیمن و ما ادراک الیمن
🔰 به رجزخوانی و اراده این کودک یمنی نگاه کنید. حداقل بیست سال بزرگتر از سن و سالش میفهمد و سخن میگوید. این اراده آهنین و ایمان استوار را به تعداد جمعیت یمن محاسبه کنید. یمنیها ولایت فقیه را استمرار ولایت علی علیه السلام میدانند. حالا اگر ولی آنها اذن نابودی اسراییل را بدهد نه از رژیم کودک کش چیزی باقی میماند نه از حامیانش. بیجهت نیست که در روایات ما و در کلام علمای دین، توجه به یمن و اخبار یمن در آخر الزمان توصیه شده است.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
🔰تایید صلاحیت روحانی = کاهش مشارکت| بخش اول
🔸با توجه به کارنامه سیاه دولت تدبیر و امید و شکایت حداقل ۸۰۰ هزار ایرانی از روحانی به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس
🔹حسن روحانی این روزها کنشهای انتخاباتیاش را علنیتر از قبل انجام می دهد؛ از تشکیل جلسات انتخاباتی با اعتدالیون و اصلاح طلبان و شاذگویی های پرحاشیه (با کارکرد انتخاباتی) تا ثبت نام در انتخابات مجلس خبرگان. روحانی همزمان با ثبت نامش در انتخابات خبرگان بیانیه یا به تعبیر بهتر مانیفست انتخاباتی هم منتشر کرد.
🔹تحلیل محتوای بیانیه روحانی نشان می دهد او برای خودش اهداف بلند پروازانه تری را مد نظر دارد؛ شاید به این فکر می کند که بتواند جای مرحوم رفسنجانی را در میان طرفدارانش از طیفهای اصولگرا و اصلاح طلب، پر کند و به نوعی نقطه اتصال و وحدت اعتدالیون، بخشی از اصولگرایان و اصلاح طلبان شود.
🔹روحانی در بیانیه اش می نویسد: «نمیتوانم در این شرایط حساس ملی و منطقهای، کنج عافیت و عزلت را بر میدان انتخاب و رقابت ترجیح دهم. وظیفه خود دانستم که با ثبتنام در انتخابات مجلس خبرگان رهبری، حرکت در مسیری سخت و ناهموار را آغاز نمایم.»
🔹اما این مدل کنشگری روحانی و مواضع او را شاید بهتر باشد از یک زاویه دیگر بررسی کرد. حسن روحانی به دلیل کارنامه عملکرد فاجعهبار دوران ریاست جمهوریاش و مواضع و سوابقش در این مدت، رد صلاحیت خود را بسیار محتمل می داند. از این رو تلاش می کند هزینه رد صلاحیت خود را بالا ببرد و از هم اکنون به دنبال فضاسازی رسانه ای و تبلیغاتی برای رسیدن به این هدف است. بنابراین می توان اینگونه بیانیههای روحانی را از منظر رد صلاحیت احتمالی او هم نگاه کرد.
البته به اندازه کافی برای رد صلاحیت روحانی در مجلس خبرگان دلیل وجود دارد.
🔹در روزهای اخیر، مسئول آزمون علمی داوطلبان مجلس خبرگان رهبری با اشاره به ماده ۱۲ قانون جدید انتخابات مجلس خبرگان رهبری، به ۸ شرط کاندیداتوری خبرگان اشاره کرد و گفت: داوطلبان باید دارای ۸ شرط باشند که عبارتند از تابعیت جمهوری اسلامی ایران، حداقل داشتن سن ۴۰ سال تمام، دارا بودن توانایی لازم جهت انجام وظایف مربوط به نمایندگی مجلس خبرگان، عدالت و اشتهار به دیانت، وثوق، شایستگی و سلامت اخلاقی و اقتصادی، داشتن بینش مناسب سیاسی ـ اجتماعی و آشنایی لازم با مسائل روز، تعهد به انقلاب اسلامی، نظام جمهوری اسلامی ایران، التزام به قانون اساسی و ولایت مطلقه فقیه، نداشتن سوابق سوءسیاسی و اجتماعی به تشخیص مراجع قانونی و رسمی نظام و اجتهاد در حدی که قدرت استنباط بعض مسائل فقهی را داشته و بتواند ولیفقیه واجد شرایط رهبری را تشخیص دهد.
🔹بعید است که اعضای شورای نگهبان در اینکه حسن روحانی تعداد زیادی از این هشت شرط را برخوردار نیست تردید داشته باشند.
در خصوص بند آخر یعنی اجتهاد، قطعا وی مجتهد نیست. خصوصا که حسن روحانی در ۴۵ سال گذشته به دلیل مسئولیتهای متعدد و یا سفرهای مکرر خصوصا به انگلیس، اساسا فرصت تدریس، تحقیق یا تعلیم برای رسیدن به درجه اجتهاد را نداشته است. قبل از انقلاب هم که وی بخشی از عمرش را در دانشگاه تحصیل میکرده و بخشی هم دوره سربازی را در خدمت رژیم پهلوی بوده! تاکنون خودش یا فرد دیگر هم ادعایی مبنی بر دریافت اجازه اجتهاد از علمای شناخته شده قبل یا بعد از انقلاب نداشته!
🔹در کنار همه اینها مطابق خاطرات هاشمی رفسنجانی در ۵ آبان ۷۸ حسن روحانی به دلیل ضعف علمی و حوزوی، از شرکت در انتخابات خبرگان واهمه داشته است. برای همین به هاشمی مراجعه میکند و از او میخواهد واسطه شود تا شورای نگهبان نسبت به او سختگیری نکند!
🔰تایید صلاحیت روحانی = کاهش مشارکت| بخش دوم و پایانی
🔹حالا اما اعضای فعلی شورای نگهبان چه خواهند کرد. آیا سهلگیری اعضای گذشته شورای نگهبان را که سبب وارد آمدن لطمات جبرانناپذیری به انقلاب و مردم شده، با رد صلاحیت روحانی، جبران میکنند یا با تأیید روحانی، علامت سؤالها را در ذهن مردم باقی میگذارند؟
🔹کارنامه روحانی در هشت سال ریاست دولت تدبیر و امید، آنقدر نقطه تاریک و ضعیف دارد که بعید است کسی به این نتیجه برسد که او صلاحیت تصدی جایگاه کلیدی را دارد؛ اما آنچه در این بحث مهم است و باید در تایید یا عدم تایید صلاحیت روحانی مد نظر تصمیم گیران قرار گیرد، ضربهای است که روحانی به اعتماد و امید مردم به نظام زده است تا جایی که حدود ۸۰۰ هزار نفر از شخص حسن روحانی و عملکرد وی به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی شکایت کردهاند.
🔹ناکارآمدی روحانی در مدیریت اقتصاد و معیشت مردم به حدی بود که او همچنان پس از دو سال از پایان کار دولتش در افکارسنجیهای معتبر از نظر مردم، جزو منفورترین شخصیت های سیاسی حال حاضر ایران است.
یک مرکز معتبر علمی که همواره افکارسنجی هایش مورد توجه ارکان نظام قرار می گیرد، اخیرا یک نظرسنجی در مورد انتخابات و نگاه مردم به شخصیت های سیاسی منتشر کرده است.
🔹نکته قابل تامل در این نظرسنجی، این است که بالاترین رای منفی قطعی و همچنین پایین ترین رای مثبت قطعی مردم، مربوط به حسن روحانی است و عجیب آنکه رای منفی قطعی به روحانی بالای ۵۰ درصد است!
این شاخصها نشان می دهد میزان نفرت عمومی از روحانی بسیار بالاست و پایین ترین محبوبیت را در میان شخصیت های سیاسی کشور داراست.
🔹بنابراین بر خلاف آنچه روحانی و دوستانش تلاش می کنند القا کنند، تایید صلاحیت او نه تنها کمکی به افزایش مشارکت و ایجاد چند صدایی در کشور نخواهد کرد، بلکه با توجه به میزان «نخواستن» او از سوی مردم، موجب کاهش مشارکت خواهد شد.
🔹این میزان نخواستن روحانی قطعا به دلیل کارنامه او طی هشت سال ریاست جمهوری اش شکل گرفته و در صورت تایید صلاحیت مجددش، مردمی که ناکارآمدی روحانی را در متن زندگی خود با گوشت و پوستشان لمس کرده اند، از خود می پرسند چرا نظام به جای محاکمه چنین مدیری به دلیل ترک فعلهای متعدد، دوباره به او صلاحیت حضور در پستهای کلیدی و مهم را داده است؟
🔹آیا این تایید صلاحیت احتمالی سبب کاهش بیشتر اعتماد و امید این مردم به نظام نخواهد شد؟ آیا جز این است که هر چه اعتماد و امید مردم به حل مسائل زندگیشان کمتر شود، مشارکتشان هم کمتر خواهد شد؟ کمترین اتفاق این است که از همان ۸۰۰ هزار نفر شاکی، بخش عمدهای از مشارکت در انتخابات ناامید میشوند.
🔹پس نتیجه قابل تامل این است که افزایش مشارکت مردم در انتخابات با افزایش امید و اعتماد آنها به نظام رخ خواهد داد؛ افزایش امید و اعتماد هم با کار و تلاش شبانه روزی برای حل مشکلات مردم محقق خواهد شد؛ شبیه کاری که رئیسی طی دو سال گذشته در حال انجام آن است. اما از طرف دیگر، امید و اعتماد مردم به نظام با عدم محاکمه مقصران و مسببان مشکلات امروزشان، کاهش می یابد. حال تصور کنید امید و اعتماد مردمی که نه تنها مسببان مشکلاتشان محاکمه نشده اند، بلکه مجددا از سوی حاکمیت، مهر تایید برای حضور در مناصب مهم را گرفته اند، چه وضعیتی پیدا خواهد کرد!
🔹کاهش این امید و اعتماد قطعا به کاهش مشارکت در انتخابات هم منجر خواهد شد. پس تصمیم گیران به جای توجه به پروپاگاندای مراکز قدرت و رسانه، بهتر است تاملی علمی، دقیق و موشکافانه به افکارسنجیها و وضعیت شناسی مردم داشته باشند تا بتوانند تصمیمات درست، امیدافزا و اعتماد ساز بگیرند.
_______________________
🖌#پی_نوشت:
اسناد و مدارک قلابی بودن دکترای حسن روحانی را استاد حمید رسایی در سالهای ریاست جمهوری شان در هفته نامه 9 دی منتشر کرد
شهر بوی خوبی گرفته یا شال گردنت را جایی جا گذاشتی یا پنجره اتاقت باز مانده یا همین اطرافی
#خامنه_ای_جان_من_است❤️
سلام من به شما نائب مهدی ، مولای محبوبم صبحت بخیر و نیکی
🌠#امام_خامنه_ای از نگاه و بیان دشمنان و سیاستمداران و بزرگان تاریخ جهان معاصر :
📣 : عطاالله مهاجرانی شخصیت سیاسی که سال ۸۳ از ایران فرار کرد و به ضدیتِ با نظام جمهوری اسلامی از طریق رسانهها پرداخت پرداخت
" خود من که از آغاز انقلاب در مجلس و دولت بودم آیت الله خامنهای را می شناسم به عنوان منتقد ایشان اقرار میکنم
👈 که یک نکته خاکستری حتی نه تاریک در زندگی اقتصادی ایشان و خاندانش نمیشود پیدا کرد"
📚 منبع: خبرگزاری رادیو فردا ۲۰۱۱
( فیلم آن در سایت آپارات هم قابل مشاهده است)
#لبیک_یا_خامنه_اے
#سلامتےامامخامنهاےصلوات
.
🔹 توماس فریدمن در نیویورکتایمز:
♻️ اسرائیل در معرض خطر نابودی است و هرگز آن اسرائیل سابق نخواهد شد
🔰 نیویورکتایمز: حجم به هم ریختگی در اسرائیل شگفتآور است؛ در حالی که دولت دموکرات آمریکا به دولت نتانیاهو برای جنایت تمامعیار در غزه چک سفید امضا داده، توماس فریدمن تحلیلگر ارشد دموکرات ها تاکید کرد که اسرائیل در معرض خطر نابودی است و هرگز آن اسرائیل سابق نخواهد شد.
توماس فریدمن در نیویورک تایمز نوشت: چند روز قبل از آنکه به تلآویو بروم، بسیاری از دوستان و نزدیکانم هشدار دادند که اسرائیل پس از ٧ اکتبر، دیگر اسرائیل سابق نیست. آنها حق داشتند. اسرائیل به مکانی تبدیل شده که ساکنان آن هرگز قبلاً در آن زندگی نکردهاند.
جایی که ژنرالها قبلاً هرگز مجبور نشده بودند از آن محافظت کنند و متحدی به نام آمریکا، هرگز قبلاً مجبور به مداخله و دفاع مستقیم از آن نشده بود. پس از سفر به اسرائیل و کرانه باختری، میفهمم که چرا همه میگفتند این حجم بزرگ از تغییرات پس از حملات غافلگیر کننده حماس روی داده است. صراحتا بگویم؛ برای من کاملاً روشن است که اسرائیل اکنون در معرض خطری واقعی و به مراتب بزرگتر از هر زمان دیگری از سال ١٩۴٨ قرار دارد. به سه دلیل مهم.
نخست اینکه اسرائیل با تهدید مجموعهای از دشمنان مواجه است که جهان بینی خداسالارانه را با تسلیحات مدرن قرن ٢١ ترکیب کردهاند و دیگر نمیتوان آنها را بهعنوان گروههای کوچک شبه نظامی ردهبندی کرد، بلکه آنها هر کدام دارای ارتشهای جدید با تیپها، گردانها، قابلیت های سایبری، موشک های دوربرد، پهپادها و پشتیبانیهای فنی-لجستیک هستند. حماس، حزبالله لبنان، گروههای مقاومت اسلامی در عراق و حوثیها در یمن.
این نیروهای ضداسرائیلی مدتهاست که برای چنین روزی برنامه ریزی کرده و اکنون همه آنها کنار هم ظاهر شدهاند و اسرائیل را از همه طرف تهدید میکنند. هدف این است که اعتماد اسرائیلیها را از بین ببرند و این امر را اثبات کنند که سرویس های دفاعی و اطلاعاتی تلآویو دیگر نمیتوانند از آنها در برابر حملات غافلگیرانه محافظت کنند. اگر این مطلب به صورت کامل برای ساکنان اسرائیل اثبات شود، مجبور خواهند بود ابتدا از مناطق مرزی دور و سپس به طور کامل از اسرائیل خارج شوند. من از اینکه چه حجم از اسرائیلی این خطر را کاملا احساس میکنند، حیرت زده شدم.
تهدید دوم این است که تنها راه قابل تصوری که اسرائیل میتواند مشروعیت، منابع، زمان و متحدان را برای جنگیدن در چنین جنگ سختی آنهم با دشمنانی چنین زیاد به دست آورد، داشتن شرکای تزلزل ناپذیر در خارج به رهبری ایالات متحده است.
بایدن، در تلاش برای کمک به اسرائیل در راستای هدف فوری خود یعنی سرنگونی حماس در غزه، گامهایی را برداشته. اما جنگ اسرائیل علیه حماس در غزه مستلزم نبردهای شهری و خانه به خانه است که هزاران تلفات غیرنظامی شامل مردان، زنان و کودکان بیگناه را در پی خواهد داشت. باید بپذیریم که نابودی حماس بسیار سخت است و زیرساخت های نظامی این گروه در تونلهای چندین کیلومتری قرار گرفتهاند. نباید انتظار داشت که اسرائیل به سرعت بتواند به هدف خود دست یابد.
سومین نگرانی عمیق و شاید مهم ترین آن این است که اسرائیل بدترین رهبر تاریخ خود را دارد که هیچ اراده یا توانایی انجام ابتکارات خاص را ندارد. بدتر اینکه، من ازحمایت بیچون و چرای نتانیاهو از پایگاه راست افراطی خود و سرزنش مداوم سرویسهای امنیتی و اطلاعاتی اسرائیل از سوی وی در جنگ حیرت زده شدم.
بایدن برای بهدست آوردن منابع، متحدان و زمان برای اسرائیل به حفظ همبستگی میان ارکان حکومتی و مردم اسرائیل نیاز دارد که اکنون متاسفانه در این مسیر قرار نداریم.
💠 راحت گرفتن
🔸 پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم :
راحت گرفتن در خرید و فروش، برکت بیشترى مى آورد.
📚 کافی/ج 5 /ص352
✍🏼 پیامبر این کلام را به کسى فرمود که کالایی براى فروش آورده بود.
فروشنده نباید قیمتش یک کلام باشد، خریدار نیز نباید فقط به قیمتی که خودش در نظر دارد تکیه کند و به اصطلاح باید با هم کنار بیایند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ ☝️صهیونیستها را بهتر و بیشتر بشناسید!!!
📢😡مشاهده کنید چقدر صهیونیستها وقیحانه و متکبرانه از ایده و عقیده خود دفاع کرده و به راحتی از کشتار زن و بچه سخن به میان میآورند و مجامع بین المللی حقوق بشر هم خفقان گرفتند.⁉️
🔶سخنان افشاگرانه "گیدیئن لِوی" روزنامه نگار اسرائیلی در مورد سه اصل تفکر صهیونیسم:
۱💥- طرف مقابل را بشر نمی دانیم تا رعایت #حقوق_بشر در موردشان لازم باشد!
۲💥-خود را قوم برتر می دانیم پس حق داریم هرکاری دلمان خواست بکنیم !
۳💥- با ترویج اعتقاد به #هلوکاست جنایت وحشیانه را توجیه و لذا با آرامش کامل و بدون عذاب وجدان، جنایت می کنیم.
⭕️ نواختن ضرب تنبک ورزش باستانی و اجرای حرکات موزون در زورخانه حسینیه امام خمینی