#معرفت_فاطمی (۵)
حضرت زهرا سلام الله علیها در دفاع از ولایت، امامت و دغدغه داشتن برای ولی و امام، در عالم، حرف اول را می زنند.
در واقع حضرت زهرا سلام الله علیها تجلی 8 مقامی هستند که منتظران هر صبح در دعای عهد، طلب می کنند.
در دعای عهد هر روز صبح می خوانیم: «اللّهمّ اجعلني من انصاره و اعو انه»، «الذابين»، «الممتثلين» ، «المسارعين»، «المحامين»، «السابقين»، و «المستشهدين»؛ جلوه عملی این مقام ها در عالم، حضرت زهرا سلام الله علیهابوده اند
که با همه وجود، یار و کمک رسان امام بودند و از امیرالمومنین علیه سلام حمایت و دفاع کردند.
اراده و خواست امام بر اراده و خواست حضرت زهرا سلام الله علیها سبقت داشت ایشان اگرچه دختر پیامبر صلی الله علیه و آله و همسر امیرالمومینن علیه سلام هستند اما همه وجود خود را در این مسیر قرار می دهند که امام زمانم چه می خواهد و کوشیدند دغدغه امام زمان خود را برطرف کنند.
همراهی با امام عصر ارواحنافداه علاقه وجودی همه افراد است و همه می گویند که امام زمان ارواحنافداه را دوست دارند و هر صبح دعا می کنند که خداوندا! ما را جزء یاران و حمایت کنندگان امام زمان قرار ده، که همه اینها در گفتار است و در دعا طلب می شود اما فردی هست که در این مسیر حرکت می کند و حضرت زهرا سلام الله علیها اینگونه بودند و تنها نگفتند من عاشق امیرالمومنین علیه سلام و امام زمان خود هستم و دوست دارم یار ایشان باشم بلکه در این مسیر گام برداشتند.
روز جمعه تصمیم بگیریم در راه یاری امام زمانمان حرکت کنیم .خواست و رضایت امام زمان ارواحنافداه را بر خواست نفس و اهل دنیا مقدم کنیم
تا لبیک عملی به ندای هل من ناصرِ حجتِ خدا گفته باشیم....
یا فاطر بحق فاطمه عجل لولیک الفرج
#نور_در_کلام_نور شماره 5
☀️ قالَتْ فاطمة علیها السلام : إنَّ السَّعیدَ كُلَّ السَّعیدِ، حَقَّ السَّعیدِ مَنْ احَبَّ عَلیّا فى حَیاتِهِ وَ بَعْدَ مَوْتِهِ.
✅همانا حقیقت و واقعیّت تمام سعادت ها و رستگارى ها در دوستى علىّ علیه السلام در زمان حیات و پس از رحلتش خواهد بود
📚شرح نهج البلاغه ابن ابى الحدید: ج 2، ص 449
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 چرا حضرت فاطمه زهرا(س) با چنان مقام قدسی برای بازپسگیری فدک اقدام کردند؟
👈(از اندک فیلمهای باقیمانده از شهید مطهری)
خیلی زیبا 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈حجم آتش سنگین توپخانهای #چینیها در یک رزمایش که نوعی رکورد محسوب میشود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یمن؛ از محرومیت تا محبوبیت
👈یمنیها تا همین چندسال قبل توسط بیشتر کشورهای عربی به رهبری عربستان تحریم و درگیر جنگ بودند.
👈 حالا اما بیشتر مردم منطقه به شجاعت آنان غبطه میخورند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞صحنه دلخراش شهادت مادر فلسطینی به ضرب چاقوی یک صهیونیست
👈یک شهرکنشین اشغالگر صهیونیست در جنایتی فجیع زنی فلسطینی را در شهر اشغالی لود در حالی که دو فرزندش را به مدرسه میبرد،
با چاقو مورد حمله قرار داد و به شهادت رساند.
#صهیونیست_وحشی
#اخبار_مقاومت
#کانال_تحلیلی_حامیان_ولایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍بازخوانی شلیک به هواپیمای اوکراینی
از دریچه جنگ اسراییل در غزه
👈در گفتگو با دکتر سید محمد مرندی
✍پیوست خبری ( ۱۴۰۲/۰۸/۲۸):
👈روزنامه «هاآرتص» طی گزارشی اعلام کرد که براساس تحقیقات پلیس اسرائیل،
یک بالگرد ارتش روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) به سمت اسرائیلیهای حاضر در مراسم موسیقی بیابانی( فستیوال موسیقی)شلیک کرده است.
طبق این تحقیقات، نیروهای حماس در روز هفتم اکتبر اطلاع قبلی از برگزاری این جشن موسیقی نداشتهاند که در آن ۳۶۴ اسرائیلی بر اثر حمله هوایی خود ارتش صهیونیست به قتل رسیدند.
هاآرتص نوشت که تحقیقات پلیس رژیم صهیونیستی نشان میدهد که یک بالگرد آپاچی اسرائیلی در روز هفتم اکتبر زمان حمله حماس شرکت کنندگان در جشنواره موسیقی در نزدیکی شهرک ریعیم در اطراف نوار غزه را بمباران کرده است.
#برنامه_جدال
4_5999297283550613556.mp3
4.97M
✍مقاومت چگونه افکار عمومی را هدایت کرد؟
👈در گفتگو با سارا لاریجانی (صوتی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ با #هنری_کسینجر آشنا شوید؛
جنایتکار جنگی، مجری سیاستهای جنایتکارانه آمریکا در کامبوج، ویتنام، عراق و ایران!
👈 برنی سندرز سیاستمدار آمریکایی؛
هنری کسینجر باعث و بانی یکی از بدترین نسلکشیها در تاریخ جهان است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف شبکه کانال صهیونیستی به رفتار خوبِ حماس با اسرا اسرائیلی
🔹گفتگویی در تلویزیون عبری زبان در مورد رفتار حماس با اسرای اسرائیلی: اسرا گفتند که مورد شکنجه و بد رفتاری قرار نگرفتند؛ حماس همه روزه در تلاش بوده تا داروهای ضروری را برای اسرا تامین کند.
🔹اسرا کنار هم بودند و بدون محدودیتی با هم صحبت میکردند و داستان تعریف میکردند. همه اسرا از خوش رفتاری نیروهای حماس صحبت میکردند.
میدری: ۱۱۷ کشور مجبور شدهاند سن بازنشستگی را افزایش دهند
♦️معاون وزیر رفاه در دولت روحانی گفت: اصلاحاتی مشابه با اصولی که در برنامه هفتم توسعه میبینید، در ۱۱۷ کشور دنیا هم اجرا شده است؛ یعنی همه کشورها ناگزیر شدند سن و سابقهای را که فرد مشمول بازنشستگی میشود، افزایش دهند.
🔹به گزارش روزنامه شرق، احمد میدری، معاون وزیر رفاه در دولت قبل، گفت: در سال 92 دو ماه بعد از اینکه بنده معاون رفاه شدم، سازمان برنامه گزارشی را داده بود که صندوقهای بازنشستگی ما با این مشکلات مالی روبهرو هستند و باید در مقررات تجدیدنظر کرد.
♦️صندوقهای بازنشستگی به چند علت با بحران روبهرو شدهاند. یکی تحولات جمعیتی که در ایران و جهان رخ داده. ایران جزو کشورهایی است که با پدیده افزایش طول عمر روبهرو بوده و بعد از انقلاب این روند کاملا مشهود است.
🔹افزایش طول عمر جمعیت به این معنی است که صندوقهای بازنشستگی سالهای بیشتری را باید به بیمهشدگان مستمری بپردازند. مسئله صندوقهای بازنشستگی یک بحران جهانی است و همواره این سؤال مطرح بوده که چه باید کرد.
♦️اصلاحاتی مشابه با اصولی که در برنامه هفتم توسعه میبینید، در ۱۱۷ کشور دنیا هم اجرا شده؛ یعنی همه کشورها ناگزیر شدند سن و سابقهای را که فرد مشمول بازنشستگی میشود، افزایش دهند.
🔹بحران صندوقهای بازنشستگی و اصلاحات مربوط به آن، نُرم جهانی است، اما در ایران به دلیل سیاستهایی که در جهت جلب آرای عمومی توسط سیاستمداران یا گروههای فشار تحمیل شده، صندوقها بیشتر دچار بحران شدهاند.
♦️از همان دهه ۵۰ که درآمد نفت افزایش پیدا میکند، شرایط بازنشستگی را تسهیل کردهایم. در حدود حق بیمه ۹۰۰هزار نفر از ۱۴ میلیون بیمهشده سازمان تأمین اجتماعی برعهده دولت است، این تعداد در 37 رشته صنفی هستند که از پرداخت حق بیمه معاف هستند.
🔹مسئلهای به نام مشاغل سخت و زیانآور وجود دارد که بر اساس قانون اگر جایی مثل معادن مشمول فعالیت سخت و زیانآور باشد، دولت باید سیاستهای ایمنی کار را افزایش بدهد. سخت و زیانآور بودن یک شغلُ بستگی به قدرت چانهزنی آن صنف دارد و امتیازاتی تبعیضآمیز است.
♦️در ابتدای سال 1390 معادل 14درصد بازنشستگان مشمول مشاغل سخت و زیانآور بودند، در سال ۱۴۰۰ به ۵۰درصد رسید. مثلا کارکنان یک کارخانه تحت فشار نمایندگان از این قوانین مستثناء میشوند و اینها همه بار مالی شدیدی به صندوقها وارد میکند.
🔹سیاست جلب آرای عمومی و همچنین ارائه کارنامه مردمپسند توسط دولتهای وقت، عاملی بوده که صندوقها را با بحران روبهرو کرده است؛ تفکرشان بر این بوده که زودتر بازنشسته کنیم تا از افراد جوان در کار استفاده کنیم، اما بحران صندوقها را به دنبال داشته است.
♦️عامل مهم دیگر، نحوه مدیریت ذخایر صندوقهای بازنشستگی است. بیراهه نیست اگر بگوییم به دلیل فساد و سوءمدیریت، ذخایر صندوقهای بازنشستگی بهرهور و سودآور نیستند. سازمان تأمین اجتماعی بیش از 370، صندوق کشوری ۱۷۰ و صندوق نفت 100 شرکت دارد.
🔹به خاطر اینکه سیاستهای تورمی، داراییها را از بین نبرد و بتوان پابهپای تورم ارزش داراییها را حفظ کرد، شرکتداری در سازمان تأمین اجتماعی و سایر صندوقها باب شد. به این دلیل وارد بنگاهداری شدند، اما خود منشأ مشکلات عدیده شد.
♦️۲۰درصد بودجه دولت صرف کمک به صندوقهای بازنشستگی میشود که حجمش تقریبا به اندازه استقراض از بانک مرکزی است؛ یعنی کل کسری بودجهای که دولت در یک سال میتواند داشته باشد. این حجم از کمک در مقایسه با کشورهای دیگر بسیار زیاد است.
🔹در سال ۱۳۸۴ کمک به این صندوقها کمتر از پنج درصد بود و امروز به ۱۹ تا ۲۰درصد رسیده است. اگر صندوقهای بازنشستگی اصلاح نشوند نه با تورم و نه با بیکاری نمیتوان مقابله کرد.
♦️کسری بودجهای که صندوقها بر بودجه دولت تحمیل میکنند، از طریق استقراض تأمین میشود و هر دولتی اگر بخواهد نرخ تورم را کنترل کند، باید دست به اصلاح صندوقهای بازنشستگی بزند.
🔹یک قاعده خیلی روشن برای صندوقها در دنیا وجود دارد. با یکسوم حقوق، 30 سال بازنشستگی میدهند. اما چطور ممکن است در ایران 20 سال بازنشستگی دهند و 40 سال بتوانند حقوق کافی داشته باشند. این اصلا شدنی نیست.
♦️از سال 1350 با افزایش درآمدهای نفتی، دولتها خطا کردند. چرا مشاغل خبرنگاری، پستچی، پرستار سخت و زیانآور اعلام شده و در 45سالگی بازنشسته میشوند؟! یعنی 20ساله وارد بازار کار میشوید و بعد از 25سال بازنشسته میشوید. این افراد واقعا خانهنشین میشوند؟! همه میدانیم که اینطور نیست!
@IMANI_mohammad
طلبکاری عجیب پس از صفر کردن رشد اقتصادی و فروش نفت!
روزنامه اعتماد در ادامه بهانهجوییها مدعی شد آمار رشد اقتصادی اعلام شده با کیفیت نیست.
این روزنامه نوشت: گزارش مرکز آمار ایران حاکی است که بخش بزرگی از رشد اقتصادی تابستان امسال متکی به فروش «نفت» و البته بخش «خدمات» بوده. در عین حال، دو بخش کشاورزی و صنعت شرایط سختی را در تابستان امسال تجربه کردهاند.
در تابستان امسال تنها رشد اقتصادی بخش «نفت و گاز» نسبت به فصل بهار بالاتر بوده است. نرخ رشد اقتصادی بخش نفت و گاز بالاترین رشد اقتصادی میان سایر اجزای اقتصاد در دومین فصل سال جاری به شمار میرود. به طوری که مسئول 3.4 واحد از رشد 7.1 درصدی است. خدمات هم که 54 درصد اقتصاد ایران را تشکیل میدهد، با 7.5 درصد رشد باعث 4 واحد درصد رشد در کل اقتصاد ایران شده است.
اعتماد میافزاید: مصرف خانوارها دربرگیرنده هزینه خانوار بابت خوراکی و نوشیدنیها، پوشاک و کفش، مسکن، بهداشت، حملونقل و ارتباطات، تفریح و فرهنگ، هتل و رستوران و... میشود. این شاخص در شش ماهه اول امسال 7.5 درصد رشد کرده در حالی که در شش ماه اول سال گذشته 9.3 درصد رشد کرده بود. بنابراین تقریبا دو درصد پایینتر از نیمه اول سال گذشته شده است.
این روزنامه همچنین نوشت: چرا رشد اقتصادی در تابستان امسال کیفیت ندارد؟ چون متکی به نفت و فروش آن به مشتریان چینی و با تخفیفهای بالا بوده، چون عددهای رشد در بخش صنعت بسیار پایین است.
درباره تحلیل روزنامه اعتماد، چند نکته شایان یادآوری است. نخست این که گردانندگان روزنانه مذکور در هشت سال دولت روحانی و مجیزگویی مطلق آن دولت، نه یادشان بود رشد اقتصادی را به «با کیفیت» و «بیکیفیت» تقسیم کنند و نه حتی دلیلی میدیدهاند که اعتراف کنند معدل رشد اقتصادی آن هشت سال 6 دهم درصد (نزدیک به صفر بوده) است!
ثانیا در دولت قبل هم فروش نفت در محاسبه رشد اقتصادی لحاظ میشد و با این وجود آن رکورد عجیب و غریب «6 دهم درصد» را بر جا گذاشتند علت روشن این است که اقتصاد را کاملا با برجام قفل کردند و پس از سرخوشی دروغین برجامی، به جایی رساندند که کسری بودجه 480 هزار میلیارد تومانی و بدهکاری 1500 هزار میلیارد تومانی را به ارث گذاشتند.
ثالثا دادن تخفیف برای فروش نفت هم سنت دولت آقای روحانی است و با این وجود چنان خام فریبهای دولت آمریکا شدند که ناگهان خود را در حصار تحریمهای دو برابر شده یافتند و رئیس سازمان برنامه و بودجه وقت اعلام کرد حتی یک قطره نفت هم نمیتوانیم بفروشیم.
نکات بسیاری که فقط چند نمونه از آن عنوان شد، نشان میدهد که عملکرد دولت فعلی را باید با عملکرد بشدت منفی و مخرب دولت قبلی مقایسه کرد و فهمید که روند اقتصادی کشور با همه دستاندازها و موانع به ارث رسیده از دولت برجام و دیگر هیچ، رو به رشد و مثبت است.
در عین حال باید توجه داشت که میراث تورمی بیسابقه، مانع از شتاب رشد اقتصادر در بخشهای مختلف است اما در اینباره هم امثال روزنامه اعتماد به جای ادا و اطوار طلبکاری، باید برای میراث تورمی 60 درصدی و هشت برابر کردن نقدینگی و رکوردهای کسری تورمساز شرمنده باشند.
مخاطبان پیگیر میدانند که بهنگام حراج دهها میلیارد دلار ذخائر ارزی توسط دولت قبل به قیمت 4200 تومان، محافلی مانند روزنامه اعتماد در حال تصویرسازی مثبت برای جهانگیری و روحانی (متهمان ماجرا) بودند و حال آن که همان ریخت و پاشها و تولید کسری و تورم، ریلگذاری رشد اقتصادی منفی و کمبود منابع برای سرمایهگذاری و رشد و رونق اقتصادی بود.
📌✨محافلی مانند روزنامه اعتماد، حکایت همان قاتلی را دارند که بیش از خانواده مقتول و قربانی، شیون و زاری میکنند!
@IMANI_mohammad
♨️پژمانفر، نماینده مردم مشهد در مجلس:صلاحیت رئیس جمهور سابق بواسطه پروندههای قضایی نباید تایید شود
👤رییس کمیسیون اصل ۹۰ در جمع خبرنگاران در مشهد:
🔹با توجه به اینکه آقای روحانی رئیس سابق، پرونده های قضایی منجر به صدور حکم دارد لذا صلاحیت ایشان در انتخابات خبرگان تایید نخواهد شد.
🔹۷۵۰ هزار نفر از شهروندان شکایتهایی را با مستندات به کمیسیون اصل ۹۰ منتقل کرده و تاکنون ۲ پرونده در این خصوص تکمیل شده و به قوه قضائیه ارسال شده است.
🔹۲ سال از ارسال شکایات از روحانی به قوه قضائیه گذشته، نمی دانیم قوه قضائیه چگونه می خواهد رسیدگی کند، آیا شکایات در دادگاه ویژه روحانیت خواهد بود یا خیر، مسائلی است که قوه قضائیه اقدام خواهد کرد
#نماز_شب
💎✔️🔸میرزا جواد ملکی تبریزی:
استادم (ملا حسینقلی همدانی) به من فرمودند:
📍➕ فقط متهجّدین (شب زنده دارها) به مقاماتی نائل می گردند و غیر از آنان به هیچ جایی نخواهند رسید.
📚اسرار الصلاة
✨اقتصاد در عداد فیزیک نیست...
انگس استوارت دیتون برنده جایزه نوبل اقتصاد و استاد اقتصاد دانشگاه پرینستون در کتاب "اقتصاد در آمریکا":
🔸بر خواننده این کتاب حرجی نیست اگر فکر کند که ما [اقتصاددانان نئوکلاسیک] انسانهای رذلی هستیم که صرفا منافع مادی خودمان برایمان اهمیت دارد. اینکه ما لابیگر و توجیهگر سرمایهدارانی هستیم که سخاوتمندانه بابت کارهایمان به ما پاداش میدهند.
🔹️به نظر میرسد علم اقتصاد فاقد محتوای علمی است و کارش صرفا دنبالهروی از جریانهای سیاسی است.
🔹️ من متوجه شدهام که دولت آمریکا برای مردم عادی این کشور کار نمیکند، بلکه در خدمت یغماگران ثروتمند است که مردم عادی را فقیرتر کنند.
@syjebraily
هنری کسینجر وزیرخارجه پیشین امریکا و فرد تاثیر گذار در سیاست خارجی امریکا و در جنگ و ویرانی کشورها از شیلی تا آرژانتین ، فلسطین، سوریه ،عراق، ایران، اندونزی، ویتنام ،لائوس ، کامبوج ، بنگلادش ، از آفریقای جنوبی تا آنگولا و جامائیکا، و مسئول مرگ میلیون ها انسان بی گناه در سن 100سالگی در گذشت.
«به درک واصل شد»