🟥براساس آخرین داده های منتشر شده از سرویس اطلاعات برزیل، ونزوئلا ممکن است 24 ساعت بعد از همه پرسی ۳ دسامبر در اسکوئیبا، برای تحقق آزادی این منطقه به گویان حمله کند.
جدای از اینکه تنش ها ریشه تاریخی بر سر قلمرو سرزمینی دارد اما منطقه گویان و اسکوئیبا سرشار از منابع انرژی از جمله نفت و معادن متعدد است.
این مساله اهمیت اسکوئیبا را برای ونزوئلا بیش تر کرده است.
انتخاب زمان کنونی برای فعال کردن گسل تنش در کارائیب از آن منظر اهمیت دارد که آمریکایی ها در جبهه اوکراین ،فلسطین و تاحدودی دریای چین جنوبی حضور دارندد
آن ها باید شرایط جدید در آمریکای جنوبی را به لیست جبهه های درگیری اضافه کنند.
اگر این اتفاق بیفتد،جنگ به سرعت به کشورهای آمریکای جنوبی و شمالی گسترش خواهد یافت.
ابوقاسم
🟥توصیه های حضرت آقا حفظه الله به بسیجیان:
نصیحت اول:
✔️بسیجی بمانید!
نصیحت دوم:
✔️قدر خودتان را بدانید!
نصیحت سوم:
✔️دشمنتان را بشناسید. (کیست؟ ضعفش کجاست؟ نقشه هایش را بشناسید.)
نصیحت چهارم:
✔️رشد معنوی خودتان را اندازه بگیرید. (محاسبه نفس) سعی کنید جلو بروید.
نصیحت پنجم:
✔️امروز مهمترین شیوه دشمن، دروغ پردازی است. پس تبیین کنید.
نصیحت ششم:
✔️یکی از آسیب پذیریهای دشمن، روشن بینی (بصیرت) شماست. روشن بینی خود را افزایش دهید.
نصیحت هفتم:
✔️آمادگی عملی را حفظ کنید و غافلگیر نشوید.
نصیحت هشتم:
✔️مراقب نفوذ دشمن در درون مجموعه بسیج باشید.
توصیه آخر:
✔️ولَا تَهِنُواْ وَلَا تَحْزَنُواْ وَأَنتُمُ ٱلْأَعْلَوْنَ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ(و سست نشوید! و غمگین نگردید! و شما برترید اگر ایمان داشته باشید).
📸 رونمایی از شناور بدون سرنشین (ROV) نیروی دریایی ارتش
♦️این شناور بدون سرنشین و کنترل از راه دور قابلیت شناسایی، کشف و انهدام مینهای لنگری و کف خواب را دارد همچنین قابلیت حمل محموله جهت پاکسازی و انهدام مینها را دارد.
♦️شناور ROV تا ۲۰۰ متر عمق توان عملیات و ۲۴ ساعت مداومت دریانوردی دارد همچنین برای انهدام انواع مینهای دریایی بکار گرفته میشود.
@abuhossein
🟥رادیو فردا: اقدامات مقاومت یمن فشار مضاعف بر آمریکاست
رادیو فردا ارگان سازمان سیا، برخورد مقتدرانه مقاومت یمن با رژیم صهیونیستی و حامیانش را «قلدری دریایی» خواند.
وبسایت رادیو فردا از قول «فابین هینتس»، پژوهشگر انستیتوی بینالمللی مطالعات استراتژیک در برلین نوشت: اگر به آنچه محور مقاومت خوانده میشود نگاه کنیم، با یک مشکل خیلی جدی مواجه هستیم. اسرائیل در حال یک جنگ تمامعیار در غزه است. ایدئولوژی محور مقاومت، مبارزه با اسرائیل است.
حزبالله تواناییهای پیچیدهای دارد، اما اگر از این تواناییها استفاده کند، خطر افزایش شدید تنش را دارد که میتواند بر حزبالله و در مقیاس بزرگتر بر ایران تأثیر بگذارد. در نتیجه، ریسک افزایش تنش از لبنان بسیار بالاست.
اما یمن، آنجایی است که وضعیتش جالب است. چون وقتی حوثیها سطح تنش را افزایش دهند، ریسک جدیای آنها را تهدید نمیکند. من فکر نمیکنم سعودیها بخواهند که عملیات نظامی خود را علیه حوثیها به دلیل موشکپرانی آنها یا حمله به کشتیها از سر بگیرند.
مسلما بین ایران و یمن، ارتباطاتِ طولانی بین دو طرف وجود دارد. ایرانیها در نفوذ و تأثیر بر این گروهها بسیار خوب عمل کردهاند. ویدئوهای حوثیها را که ببینید، تصاویری از حزبالله و سلیمانی در آن گنجانده شده. یا مثلاً رهبر حوثیهادوست دارد مدل حسن نصرالله رفتار کند؛ حتی در اصطلاحاتی که استفاده میکند.
اما همزمان این هم شاهدی قطعی برای این نیست که آنها دستورات ایران را اجرا میکنند. میتوان آنها را عضوی بسیار فعال از محور مقاومت قلمداد کرد، اما نمیدانیم این چقدر به معنای تبعیت تمام و کمال از دستورات تهران است.
حوثیها عموماً به کشتیهایی که به اسرائیل ارتباط دارند، حمله کردهاند. این همان کاری است که ایرانیها هم انجام دادهاند. حمله با هلیکوپتر به کشتی متعلق به تاجر اسرائیلی چیزی است که قبلا از ایرانیها در خلیجفارس دیدهایم.
همچنین سلاحهایی که حوثیها به نمایش گذاشتهاند، تقریباً همگی ساخت ایران یا توسط یمنیها در آن کشور و با کمک ایران ساخته شدهاند. حوثیها اگرچه در یک تحریم دریایی قرار دارند و نمیتوانند موشکهای ضدکشتی به دست آورند، اما میزان معتنابهی از این موشکها، مین و قایقهای تندرو را به نمایش گذاشتهاند.
آنها توانایی چشمگیری برای عملیات ضد کشتیها دارند. ظن من این است که تلاشی از سوی ایران در جریان است که این مدل از «قلدری دریایی» را به یک راهآب بسیار حیاتی دیگر در یمن صادر کند.
آمریکا پهپاد و موشک پرتابشده از سوی حوثیها را سرنگون کرده. اما مشکلش این است که یک قدرت جهانی است، تعهدات زیادی دارد و نمیتواند هر لحظه همه جا باشد و از همین رو فشار مضاعفی بر نیروهای آمریکایی در منطقه وارد میشود.
💢 روزنامه کیهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نظر امامین انقلاب در خصوص زمینه سازی ظهور است.
📜 پيامبر صلي الله عليه و آله : مردمانی از مشرق قيام مى كنند و زمينه حكومت مهدى عجل الله را فراهم مى آورند
❌ متاسفانه عده ای #منافق از این احادیث و اتصال این انقلاب به ظهور سوءاستفاده کرده و چنین عنوان می کنند احتیاجی نیست ما کاری انجام دهیم این انقلاب خودش زمینه ساز ظهور است و دقیقا خیلی مرموزانه علیه دستور امامین انقلاب عمل مینمایند.
✍ از شما عزیزان انقلابی و دغدغه مندان ظهور تقاضا داریم هوشیار بوده و فریب چنین افرادی را نخورید زیرا از نظر معصومین و امامین انقلاب انتظار فرج برترین عمل و جهاد معرفی شده است.
💥 بیانات رهبر معظم انقلاب
✊ امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) گریبان ستمگران عالم را میگیرد و کاخهای ستم را ویران میکند
🔻رهبرانقلاب: کسانی که خیال میکنند اسلام باید برود و در گوشهای بنشیند و مردان اسلام و دین فقط زبان نصیحت را به کار گیرند، اینها دانسته یا ندانسته همان چیزی را میگویند که مراکز قدرت جهانی آن را میخواهند و آرزو میکنند. مراکز قدرت استکباری از اینکه رهبران اسلامی در گوشهای از دنیا بنشینند و گاهی پیامی بدهند و یک کلمه حرفی بزنند - همچنان که رهبران مسیحی در هر قضیهای پیامی میدهند، نصیحتی میکنند و جملهای میگویند - هیچ ترسی ندارند؛ میدانند این خطری برای آنها نیست.
🔹از اینکه ملتهای مسلمان بیدار شوند و تشکیل حکومت دهند؛ از اینکه ایمان اسلامىِ آحاد مردم در قالب یک نظام و یک دولت و یک حکومت تجسّم پیدا کند، واهمه دارند و میترسند.
🔹نظام اسلامی و ملت مسلمان ایران و دولت جمهوری اسلامی بزرگترین قدم را در این راه برداشت و به برکت مجاهدت جوانان و مردان و زنان مؤمن و فداکار این ملت، اسلام در دنیا به عنوان یک قدرت ظاهر شد.
🔹هرچه این قدرت بتواند خود را مستقرتر و پایدارتر کند، نظم ظالمانه و شیطانىِ دنیا بیشتر تهدید میشود.
🔹بعضیها بیتوجّه، از جدایی دین و سیاست حرف میزنند؛ یعنی دین را به گوشههای خلوت برانند و انسان دیندار، فقط به نصیحت اکتفا کند! در اینجا نصیحت نمیتواند کاری بکند. آنچه میتواند قدرتها را مهار و تهدید کند و در برابر ظلم و فساد مقاومت نماید و ریشه آن را بَرکند یا آن را متزلزل سازد، قدرت الهی و اسلامی است؛ قدرت سیاسی ای است که در اختیار احکام اسلامی باشد.
🔺امام زمان ارواحنافداه با اقتدار و قدرت و تکیه بر تواناییای که ایمان والای خودِ او و ایمان پیروان و دوستانش، او را مجهّز به آن قدرت کرده است، گریبان ستمگران عالم را میگیرد و کاخهای ستم را ویران میکند. ۸۱/۰۷/۳۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی آسمانی
از امشب خونه ما حرم شما مادر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️استاد رائفی پور
🔻چرا سبلریتی ها دارند جامعه را به انحراف می کشند
✨️ایران میتواند، نمیخواهد...
▫️بخش اول
چندی پیش هفته نامه اکونومیست گزارش جالبی را درباره پرونده هستهای ایران منتشر کرد که مضمون آن، قریب به سخن اخیر گروسی بود که گفته ایران مواد هستهای مهمی در اختیار دارد.
در گزارش اکونومیست آمده بود که ایران در حال انتقال تاسیسات غنیسازی خود به منطقهای است که قویترین بمبهای سنگرشکن (Bunker Buster) آمریکا نیز قدرت تخریبش را ندارد.
این مجله نوشته بود "ایران اینک میتواند فیالفور به بمب هستهای دست یابد".
حدود دو دهه بود که دستگاه تبلیغاتی غرب با این ادعا که ایران چند سال/چند ماه با بمب فاصله دارد، پروندهای برای ایران گشوده و موفق به ایجاد یک اجماع بینالمللی علیه تهران شده بود. اینک اما دو اتفاق مهم افتاده است؛
نخستین اتفاق، برملا شدن این ادعای کذب است که قصد ایران از غنیسازی، ساخت بمب هستهای بوده است. غربیها امروز باید به این پرسش پاسخ دهند که اگر قصد ایران ساخت بمب بود، اینک که ظرفیت و قابلیت این را دارد که فیالفور به بمب دست یابد، چرا چنین نمیکند؟ پاسخ روشن است! قصد ایران از غنیسازی هرگز دستیابی به بمب نبوده و رهبر صادقالعهد آن، بارها بر این امر تصریح کرده است. چنانکه قصد غرب از تحریمها، هرگز جلوگیری از دستیابی ایران به بمب نبوده است. امروز سخنی که گرت پورتر سالها پیش در کتاب "بحران ساختگی" اثبات کرد، بر همگان عیان شده است: ایران به دنبال دانش هستهای برای مصارف صنعتی بود و غرب، به دنبال ایجاد اخلال در پیشرفت و صنعتیشدن ایران.
وقتی از این زاویه به ماجرا بنگریم، خواهیم دید که مذاکره برای رفع سوء تفاهم درباره ساخت بمب تا چه اندازه، حتی در سطح ایده، مضحک و ناپخته است.
اتفاق دیگری که افتاده، تغییر در نظم جهان است. تحریمهای شدیدی که آمریکا علیه چین در حوزه تراشهها وضع کرده به بهانه اینکه ارتش چین از این تراشهها استفاده نظامی میکند، و نیز تحریمهایی که علیه روسیه پیرو جنگ اوکراین وضع شد، دو عضو دائم شورای امنیت را قربانی همان سیاستی کرده است که پیش از این، ایران قربانی شده بود. تحریم علیه چین، درجه وضوح مسئله را بسیار بالا برده است. وقتی یک کشور دارای سلاح هستهای، به بهانه اینکه ممکن است از تراشههای کامپیوتری استفاده نظامی کند، تحریم میشود، روشن است که مسئله نگرانی آمریکا از قدرت نظامی چین نیست، بلکه جنگ اصلی، جنگ فناوری است. چنانکه جنگ با ایران نیز، جنگ فناوری بود، نه هراس از بمب هستهای.
فرجام سخنان هشدارآمیز اخیر گروسی، در منتهی الیه خود، فعالسازی ابزارهای سیاسی و اقتصادی غرب علیه ایران است. یعنی احیای تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل از طریق مکانیسم اسنپ بک تعبیه شده در برجام.
🖌دکتر سید یاسر جبرائیلی
▫️ادامه در بخش دوم
✨️ایران میتواند، نمیخواهد...
▫️بخش دوم
اما جهان امروز، دیگر جهان سال ۲۰۱۵ نیست. ایران در شرایطی که ذیل فصل هفتم منشور، تحت تحریم شورای امنیت است، عضو شانگهای و بریکس شد. شانگهای پیشتر اعلام کرده بود که کشورهای تحت تحریم سازمان ملل را به عضویت نخواهد پذیرفت. در قصه بریکس نیز، با توجه به نظام تصمیمگیری اجماعی در آن، هند در آخرین ساعات تلاش کرد که شرط تحت تحریم سازمان ملل نبودن را به عضوگیری جدید این گروه اضافه کند (و عملا ایران را از عضویت محروم سازد) که دست آخر، عقب نشست و عضویت ایران از اول ژانویه ۲۰۲۴ مصوب شد.لذا ما لااقل در مورد خاص ایران، شاهد بیاعتنایی جدی به جایگاه شورای امنیت سازمان ملل از سوی قدرتهای نوظهور هستیم.
اما درباره تحریمها، شاید هیچ اتتلاف نظری میان ما و تیم دولت سابق نباشد که تحریمهای موثر بر اقتصاد ایران، نه تحریمهای سازمان ملل، که تحریمهای آمریکا بوده است. استفاده از نظام پرداخت دلاری به عنوان سلاح و گسترده شدن دام تحریمهای آمریکا تا حد شمول چین و روسیه، عملا این تحریمها را بیاثر ساخته و آثار آن را ما در افزایش حجم تجارت خارجی ایران به سطحی بیش از عصر برجام میبینیم. حتی امارات که از توابع واشنگتن در منطقه محسوب میشود و از سال ۱۹۷۳ نفت خود را به دلار معامله کرده، در سال جاری اولین معامله نفت خود با هند را به روپیه انجام داد تا از نظام پرداخت دلاری فاصله بگیرد. جهان از زیر سلطه آمریکا خارج شده است و هر محاسبهای در سیاست خارجی بدون در نظر گرفتن این مولفه مهم، خطای محاسباتی است. تردید نباید کرد که این خروج از سلطه آمریکا، ثمره مقاومت است. اگر ایران در برابر تحریمهای آمریکا مقاومت نمیکرد و این تحریمها منجر به تغییر نظام/تغییر رفتار در ایران میشد، آمریکا از ایران الگویی میساخت که مایه عبرت دیگران شود. ایران، شاهد مثالی برای کارایی ابزار تحریم میشد و چه چین و چه روسیه و چه دیگران، فیالفور برای جلب رضایت واشنگتن و برداشته شدن تحریم، پشت میز مذاکره مینشستند.
خط و نشانهای گروسی و اربابان گروسی دیگر محلی از اعراب ندارد. خاصیت رسیدن به نزدیکی قله این است که دست دشمن از شما کوتاه میشود، و شده است.
آنانکه هنوز در چارچوب نظم لیبرال مسائل جهان را تحلیل میکنند، دچار بیماری استبعاد از واقعیتاند.
قبلا هم نوشتهام که ما یک گام تا قله فاصله داریم و آن، خارج شدن از زیر سلطه تجویزهای آمریکاست؛ تجویزهایی تحت پوشش علم که کارکردش ایجاد یک طبقه یک درصدی متصل به طبقه یک درصدی در غرب و ریشه مصائب امروز اقتصادی ماست. چنانکه با استراتژی مقاومت بر تحریمهای آمریکا فائق آمدیم، باید در برابر تجویزهای اقتصادی آمریکا نیز مقاومت کنیم تا شیرینی فتح قله را بچشیم. هرچند من به خاموشی شعلههای این تجویز در ایران با ضعیف شدن منبع صدور آن، امیدوارترم.
🖌دکتر سید یاسر جبرائیلی
ببینید عزیزان من! جمهوری اسلامی آمد تا حرفهای خوب را به عملهای خوب تبدیل کند؛ والّا همیشه حرفِ خوب میزدیم و بلد هم بودیم. ما در دوران اختناق، آن همه سخنرانی داشتیم؛ نگاه کنید چقدر حرفهای خوب در آنها وجود دارد. در جمهوری اسلامی و حاکمیت اسلام، این حرفها باید به اعمال خوب تبدیل شود. این اعمال خوب چیست؟ همان عمل صالح است؛ «الّا الّذین امنوا و عملوا الصّالحات»؛ اینها دیگر خسران ندارند. باید همان ایدهها و آرمانها و خواستهها به واقعیت تبدیل شود و تبلور پیدا کند و عملِ صالح شود| رهبر حکیم انقلاب اسلامی
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: یکشنبه - ۱۲ آذر ۱۴۰۲
میلادی: Sunday - 03 December 2023
قمری: الأحد، 19 جماد أول 1445
🌹 امروز متعلق است به:
🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام
🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها)