🔰 رسالهی حقوق امام سجاد (ع) درباره پنجاه حق (مانند حق خدا، حق نفس، اعضای بدن، پدر و مادر، فرزند، همکار و ...) که بر عهده انسان است؛ سخن گفته است.
🔹در رساله حقوقی امام سجاد (ع)، حضرت پیش از بیان حقوقی که بر عهده انسان است، نخست حقالله را بیان میفرماید تا معلوم گردد حقوق دیگر، با این حق در ارتباط بوده و این حق سرچشمهی دیگر حقوق است.
رساله الحقوق، نامه امام سجاد (ع) به یکی از اصحاب مورد اعتمادشان به نام ثابت ابن دینار معروف به ابوحمزه ثمالی است که در چهار منبع معتبر شیعه یعنی «تحف العقول لآل رسول» از تألیفات ابن شعبه حرانی، «امالی»، «کتاب من لایحضره الفقیه» و «خصال» از شیخ صدوق ذکر شده است و دیگران با واسطه یا بدون واسطه از این چهار منبع نقل کردهاند.
✍ سمانه سالار طایفه
#رساله_حقوق_امام_سجاد_ع
@mahyas_wrote
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
💠 جلب روزی با ازدواج
🔸 پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم:
روزى را از راه ازدواج بجویید. و نیز فرمود: با زنان ازدواج کنید که با خود مال(روزى) مى آورند.
📚 مکارم الاخلاق/ص196
و نیز فرمود: دو رکعت نماز مرد متأهل از نماز مرد مجردى که تمام شب را مشغول نماز است و روز را روزه مى گیرد برتر است.
📚 مکارم الاخلاق/ص197
💠 طلا و ادب
🔸 امام علی (علیه السلام):
کسى که دنبال ادب مى گردد، احتیاط کارتر است از کسى است که در جستجوى طلاست.
📚 فهرست غرر و درر آمدى/ص11
کسی گفت از این بنده بد خصال
چه خواهی؟ ادب، یا هنر، یا جمال
🔴 از کرملین تا تتلو....
⏪در دو هفته خبرهای خوبی که باید صدر اخبار تمام رسانه های و فضای مجازی کشور باشد میتوانست اخبار زیر باشد:
▪️استقبال گرم یک ابرقدرت از رئیسجمهور ایران
▪️ساخت بزرگترین پل غرب آسیا در کرج
▪️ارسال کپسول زیستی به فضا
▪️پرواز اولین جت آموزشی تمام ایرانی
▪️تحویل انبوه پهپاد راهبردی کرار به ارتش
▪️و.....
⏪اما کدام خبرها بیشترین حجم رسانه و فضای مجازی کشور را به خود اختصاص داد؟
بازگشت تتلو
ساسی مانکن
صادق بوقی
چای دبش
توماج صالحی
این یعنی ما در حصر رسانه ای هستیم و دشمنان اولویت های رسانه ای ما را مشخص میکنند. آیا وقت خانه تکانی و بازسازی ساختار رسانه ای کشور فرا نرسیده؟ آیا وقت فهمیدن ما رسیده است که رسانه ها حق را باطل و باطل را حق می نمایانند و ما چشم و گوش بسته می پذیریم؟
تا کی باید کار رسانه و فضای مجازی کشور دست مشتی عناصر ناکارآمد و مغز پوسیده باشد؟
40.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 ماهیانه ۱۵ هزار میلیارد تومان بدهی دولت قبل را پرداخت می کنیم
🔻معاون اجرایی رییس جمهور:
🔹️دولت در شهریور ۱۴۰۰ با کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی مواجه بود ولی با تدبیر این مسئله حل و فصل شد.
🔹️ماهیانه با ۱۵ هزار میلیارد تومان بدهی اوراق مشارکت دولت قبل مواجهیم که هرماه این رقم پرداخت می شود.
🔺در آغاز دولت سیزدهم آمار فوتی کرونا روزانه ۷۰۰ نفر بود ولی دولت شرایط را مدیریت کرد. حل مسئله کرونا یک پدیده درمانی و پزشکی نبود زیرا اثرات زیادی در حوزه اقتصاد و کسب و کار و اثرگذاری اجتماعی داشت.
_______________________
🖌#پی_نوشت:
همچنین باید تسویه برخی تعهدات و بدهی های به ارث رسیده از دولت حسن روحانی را در کاهش ناترازی ها را مد نظر داشت:
🔹تسویه ۴۶۴ هزار میلیارد تومان از بدهیها و تعهدات.
🔹تسویه ۲۷۰ هزار میلیارد تومان بدهی اصل و سود اوراق.
🔹تسویه ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی به صندوقهای بازنشستگی.
🔹اختصاص ۴۰ هزار میلیارد برای رتبهبندی معلمان.
🔹تسویه ۵۴ هزارمیلیارد بدهی به بانک مرکزی.
#دولت حسن روحانی با به اجرا گذاشتن سند 2040 دانشگاه استنفورد ارباب خویش آمریکا ضربات مهلکی به ایران اسلامی وارد آورد تا مردم علیه نظام شورش کنند لکن با شهادت سردار دلها ملت بیدار شدند اما آثار ویرانی ها همچنان باقی است
➕📌زباندرازی پس از سالها رفاقت با مفسدان دانه درشت
🖌محمد ایمانی
🔹روزنامه زنجیره ای اعتماد می گوید: ريشه فساد، قيمتگذاري و امتيازات و انحصارات دولتي است، و تنه آن، قيمت گذاري روي نيروي انساني و حذف افراد صاحب صلاحيت از تصدي امور است، و شاخ و برگ آن، فقدان نهادهاي نظارتي رسمي و غير رسمي است.
🔹این روزنامه در تحلیلی که به قلم محکوم پرونده «فروش اطلاعات به بیگانگان» منتشر شده، نوشت:
🔻«رکن اصلی سیاست های فسادزا، قیمت گذاری بر کالا، ارز و پول است. یک شیوه دیگر قیمت گذاری بر نیروی انسانی است. در واقع بدون آزمون رقابتی، روی نیروهای انسانی قیمت یا ارزشگذاری میشود و نیروی انسانی بیارزش را قیمت بالا میگذارند و آن را جذب نظام اداری میکنند و این یکی از اصلیترین عوامل فسادآفرین است.
🔻شاید بتوان گفت که ریشه سیاست گذاری های رانت محور و فسادزا نیز وجود همین نیروهای بیارزشی است که قیمت گذاری نجومی شدهاند. ارزش گذاری واقعی بر نیروی انسانی از طریق رقابت قابل سنجش و انجام است ولی اینجا این روش انجام نمیشود. مشکل این عامل فقط در فساد نیست، بلکه در اتلاف منابع نیز هست. به نظر من اتلاف منابع از فساد بدتر است.
🔻بدترین مورد دولتی است که هم فساد داشته باشد و هم ناکارآمدی مثل سالهای ۸۴ تا ۹۲. اینگونه نیروهای قیمت گذاری شده از عوامل اصلی اتلاف منابع و فساد هستند. تفاوت قیمتگذاری در کالا و ارز و پول و نیروی انسانی در این است که قیمت کالا و ارز را خیلی پایینتر از بازار تعیین میکنند و قیمت نیروی انسانی را خیلی بالاتر از قیمت واقعی میگذارند و خودشان به نام دولت آن را میخرند و به استخدام خود در میآورند!!
🔻متاسفانه اغلب پرونده های فساد در سال های اخیر بیش از آنکه ماهیت قضایی داسته باشند، معطوف به انگیزه های سیاسی بودهاند... جامعه ما فاقد گردش آزادی اطلاعات است و رسانهها و روزنامه نگاران نیز امنیت کافی برای پیگیری فسادها ندارند... بدون آزادی رسانه و امنیت حرفهای روزنامه نگاران، مبارزه با فساد یک شعار پوچ است».
💎🔻نمیدانیم❓ باید از مدیر روزنامه اعتماد باید پرسید که چرا محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان را تحلیلگر اقتصادی جا زده؟ یا از نویسنده باید سؤال کنیم چرا در روزنامهای دم از مبارزه با فساد میزند که عکس کله پاچه خوری مدیر آن با شهرام جزایری (مفسد بزرگ دوره خاتمی) در فضای اینترنت قابل دسترس است؟!
♦️اما از «من قال» و «منقل» (محل نقل) بحث که بگذریم، به «ما قال» میرسیم. مدعیان اصلاح طلبی که بر خلاف مشی و مرامشان، ادعاهایشان آسمان را سوراخ میکند، باید پاسخ دهند نرخگذاری ۴۲۰۰ تومانی ارز و حراج رانتی ۱۸ میلیارد دلار در دولت متبوعشان، [و ایضا ۶۵ تن طلای بانک مرکزی] با کدام منطق انجام شده؟ و بانیان آن، شایستگان تراز مدیریت محسوب میشوند؟!
🔹مدیرانی که در دولتهای موسوم به اصلاحات و سپس اعتدال و تدبیر، به فساد های هنگفت زنجیرهای دامن زدند، کجای تحلیل باسمهای روزنامه اعتماد جا میگیرند؟!
♦️به چند نمونه از این فسادهای زنجیرهای عنایت کنید: مفاسد هنگفت چند ده میلیارد دلاری در قراردادهای نفتی و گازی کرسنت و استات اویل و توتال، رانت های هنگفت ارزی در دولت روحانی، خصوصی سازی های بیحساب و کتاب و رانتی در پتروشیمیها و پالایشگاه ها، نیشکر هفتتپه، کشت و صنعت مغان، ماشینسازی تبریز، آلومینیوم اراک، حقوقهای نجومی، مفاسد حسین فریدون و شرکا و دختر و داماد و نزدیکان برخی وزرا و...
🔹گردانندگان و نویسندگان روزنامه اعتماد در تمام سالهای وقوع این مفاسد یا حتی پس از انتشار آن مُرده بودند که زبان به انتقاد و اعتراض بگشایند و مثلا بپرسند برادر رئیس جمهور دولت قبل در چه فرآیند و با داشتن چه صلاحیتی، دستیار ارشد شده بود و در عزل و نصب های رانتی، نقش ویژه ایفا میکرد؟
♦️آیا رفاقت با امثال شهرام جزایری و مهدی هاشمی و زنگنه و جهانگیری و روحانی و فریدون و دیگر عناصر یا مدیران متنفذ ذی مدخل، جایی هم برای نقد ریشه و تنه و میوه درخت فساد میگذاشت؟ یا این که حضرات چنان آلوده بودند که جز مجیز متهمان و فضا سازی علیه دستگاه قضائی، کار دیگری نمیتواستند بکنند و در واقع اراده و آزادی خود را پیشفروش کرده بودند؟
🔹این طیف حتی یک نمونه سند ندارند که ادعا کنند روزنامه نگاری از آنها نه به خاطر خیانت و وطن فروشی و دروغ پراکنی و اتهام بلا وجه، بلکه به خاطر مبارزه صادقانه و مستند با فساد اقتصادی، تحت فشار قرار گرفته است. اما حالا که به همت خود دولت مستقر و دستگاه قضائی، فساد ارزی مربوط به چای، کشف و در مسیر پیگیرد حقوقی قرار گرفته، زبانشان دراز شده تا دم از مبارزه با فساد بزنند!!
🖌#پی_نوشت: اصلاح طلبان فقط خودشان را عاقل میدانند از اینرو به تبعیت از ارباب گوساله ها آمریکا خود را میانه رو می خوانند غرب گوساله های یهود را میانه رو می نامند