،،،،،،،،
حسن روحانی و «نظارت بر رهبر»؟!او و «انتخاب رهبر»؟!
با حیثیت شورای نگهبان و منزلت مجلس خبرگان و قداست نظام جمهوری اسلامی، بازی سیاسی و معاملهی محافظهکارانه نکنید.
اگر در «معیارها» سستی بورزید، «باور»مان به انقلابیبودن شما متزلزل خواهد شد.
همچنان «خسارت محض» تأیید نابجای صلاحیت او را میپردازیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻منطق مداخلهی رسمی
[امر به معروف و نهی از منکر واقعی]
اینکه رهبر انقلاب تصریح کردند که دولت اسلامی باید از کشف حجاب بهعنوان «حرام اجتماعی» جلوگیری کند، بر اساس همین استدلال (معطوف به سه زمینهی فلسفهی اخلاق و فلسفهی حقوق و فلسفهی سیاست) است که:
۱🔸. عرصهی اجتماعی(حوزهی عمومی)، حریم خصوصی نیست که فرد در آن رها (به خود وانهاده) باشد.
۲🔹. حقوق معنوی (ارزشهای الهی) هم مانند حقوق مادّی، معتبر و واقعنما است، بلکه اصالت دارد.
۳🔸. حقوق جامعه بر حقوق فرد، تقدّم دارد؛ چون مصالح اکثریّت، مهمتر هستند.
۴🔹. دولت اسلامی (به سبب ماهیّت و غایت دینی خویش که او را از دولت سکولار، متمایز میسازد)، باید حافظ و حامی حقوق معنویِ جامعه نیز باشد.
۵🔸. فاعلیّت و مدخلیّت دولت اسلامی در عرصهی استقرار دین در جامعه، هم بهصورت هدایت و تبیین است و هم بهصورت تقنین و الزام؛ هم جنبهی فردی و عاملیّتی دارد و هم جنبهی ساختاری و نهادین.
📎 مهدی جمشیدی
🔻در برابر محکِ تجربههای تکاملی
🖊مهدی جمشیدی
۱. تا آنجا که توانستم برنامههای هر سه شبکۀ سیما را در شب یلدا دیدم. قصدم نیز مطالعه و رصد بود. برخی تصوّر کردند که این برنامهها، حاکی از «چرخش» در رسانۀ ملّی است و برخلاف دو سال اخیر، مدیران رسانۀ ملّی جهت دیگری را انتخاب کرده و گفتههایشان را به فراموشی سپردهاند. اما هرچه تأمل کردم هیچ چرخش خاصی نسبت به گذشته احساس نکردم؛ چنانکه در عید نوروز هم برنامهها همین گونه بودند و وضع ترکیبی و بینابینی داشتند. آری، در مناسبتهای اینچنینی، قدری «تفاوت» در برنامهها نسبت به گذشته احساس میشود، اما این تفاوتها به آن حد نرسیدهاند که بتوان از «چرخش» و «نقطۀ عطف» سخن گفت. این تلاشها همچنان در مسیر «شدن» و «تحوّل» قرار دارند و میخواهند «تجربهها»یی باشند برای راهی که باید در گذشته پیموده میشد و نشد. توقع ما نیز نباید بیش از تجربه باشد؛ اکنون در «محک تجربه» قرار داریم و باید خود را و امکانهای خود را در عمل بسنجیم. ازاینرو، به دیدۀ تحقیر نگریستن این تجربهها و ستایش گذشته یا طلب آرمانهای دورست، خلاف انصاف و پختگی هستند.
۲. اینکه تصوّر کنیم در دورۀ جدید، «مخاطب خاکستری» از دستورکار خارج شد، یک «کجروایت» بود. به نظرم هیچگاه چنین چرخشی رخ نداد که اکنون بتوان سخن از «بازگشت به مخاطب خاکستری» گفت. نه مخاطب خاکستری کنار نهاده شد و نه مسیری که تولیدات گذشته با آن برای چنین مخاطبی سخن میگفتند مسدود شد. مدارهای اصلی و جریانهای عمده، همچنان برقرار بودند و اتفاقهای تحوّل، در حد «بازاندیشیهای موردی» بودند و هستند. این امر بدان دلیل است که باید در اینجا، منطق «تعمیر کِشتی بر روی اقیانوس» را به اجرا درآورد و گمان نکرد که میتوان یکباره و ضربتی، وضع را دگرگون کرد و رسانه را از نو آفرید. باید با «آفرینشهای جزئی» و «تجدیدنظرهای موردی» آغاز کرد و بهتدریج، دامنۀ تحوّل را گسترش داد.
۳. اتّفاق جدیدی که در این دورۀ مدیریتی رخ داد، بازشدن «جایی اندک» برای برنامهها و نیروهای اصیل انقلابی بود. آنچه که برخی را آزار میداد نیز همین بود و نه حذف برنامهها و نیروهای خاکستری. اغتشاش سال گذشته و تبعات قهری و برونسازمانی آن را نباید به ارادۀ مدیران جدید نسبت داد و یکجا و کّلی دربارۀ اتّفاقهای متعدّد و پراکنده نظر داد. آنان که رفتند، به ارادۀ خود و در واکنش به اغتشاشهای سال گذشته، جبهۀ جدید خویش را انتخاب کردند و رهسپار راهی دیگر شدند. در اینجا، منحصرساختن معامله به سیاست رسانۀ ملّی، تقلیلگرایی و بلکه نشانی خطاست. ریشه را باید در معادلات کلّیِ ایران و برخی نخبگان سیاسی و فرهنگی آن در سال گذشته فهمید و ارزیابی کرد. روشن است که این اتّفاقها، خود را بر رسانۀ ملّی نیز تحمیل میکنند؛ درحالیکه امکان مواجهه با آنها در ابعاد سازمانی وجود ندارد. در واقع، رسانۀ ملّی به عرصهای برای تسویهحساب برخی نیروهای سیاسی و فرهنگی با انقلاب تبدیل میشود و در مقابل، عدهای گمان میکنند که این واکنشها برآمده از کنش رسانۀ ملّی هستند. رسانۀ ملّی تصمیم دارد که صدای انقلاب و اصالتهای آن هم در رسانۀ ملّی به گوش برسد و دیگر این طنین، حاشیهنشین و منزوی و تزیینی نباشد و تکروایتهای خنثی و ناایدئولوژیک، سلطنت نکنند. این عزم، شکل گرفته است و در آن تردیدی نیست.
۴. حفرۀ تحلیلهای معطوف به طلب چرخش یا حسکنندۀ چرخش به سوی برنامههای عامهپسند و سطحی و زرد، ربایش کجروایت یادشده است. ما فقط با «افزودههای انقلابی» مواجه هستیم؛ آن هم در حد «رگهها» و «تکهها» و نه روح کلّی و بافت معنایی. اگر از تجربه سخن گفتم به همین دلیل بود که به یک راه اشاره کنم که همچنان در درون آن قرار داریم و میخواهیم با خَلق تجربه، دریابیم که چگونه میتوانیم آرمانهای انقلاب را در قاب رسانۀ ملّی بنشانیم. سیاست کنونی، سیاست گامبهگام است. البتّه منتقدان بیرونی، همین حد را هم برنتافتند و سعی دارند با روایتپردازی مبالغهآمیز، پیشانیِ «ایدئولوژی انقلابیِ آقاوحید» را به دیوار بتونیِ «شبهواقعیّتهای محافظهکارانه» بکوبند. ممکن است افزودههای انقلابی ما، خام و شعاری باشند و هنوز با هندسۀ بیان هنری، فاصله داشته باشند؛ ممکن است تلاش برای جمع میان جذابیّت و حکمت، موجب کاستیگرفتن مخاطب شود؛ ممکن است در اثر فشارهای بیرونی، به جانب عوامزدگی گرایش بیابیم؛ ممکن است اندکبودن داشتههای عینی و بالفعلمان به چشم آید؛ و ... اما همۀ اینها، آنگاه که جهتگیری جز آرمانهای اصیل اسلامی و انقلابی نباشد، تجربههایی خواهند بود که به کمالِ تدریجی کمک خواهند کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ صفحات استاد دانشمند دکتر حسن عباسی را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید:
🔸 یوتیوب:
▫️ youtube.com/hasanabbasi
🔸 آپارات:
▫️ aparat.com/hasanabbasi_ir
🔸 توئیتر:
▫️ Twitter.com/hasan_abbasi
🔸 اینستاگرام:
▫️ instagram.com/hasanabbasi_quote
▫️ Instagram.com/hasanabbasi.official
🔸 تلگرام:
▫️ T.me/hasanabbasi_ir
🔸 ایتا:
▫️ Eitaa.com/hasanabbasi_ir
🔸 سروش:
▫️ Sapp.ir/hasanabbasi_ir
🔸 گپ:
▫️ gap.im/hasanabbasi_ir
🔸 روبیکا:
▫️ rubika.ir/habbasi_ir
🔸 بله:
▫️ ble.ir/hasanabbasi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 مراسم عروسی در یمن این روزها
✅ هوالحی القیوم
ستاره های گمنام آسمان حماسه
مثل حسین ستایش فر (کلاکج)
🔸 گاهی نوشتن بیان درد است
شروع پاسداریم از گردان میثم لشکر ۷ حضرت ولی عصر (عج ) بود بعد از آن یگان مرزی امام سجاد(ع) آبادان و در ادامه کنارسردار فتح الله افشاری آن یل کم نظیر خرمشهری و بعد از آن سپاه ششم امام صادق(ع) -قرارگاه کربلا و پایان جنگ و دانشگاه و بعد از آن در سال ۷۸ که بنا شد برای اولین بار کنگره ای ملی برای شهیدان استان خوزستان برگزار شود دست تقدیر مرا به کنگره سرداران و ۲۳هزار شهید کربلای خوزستان کشاند، و آنجا،آغاز آشنایی من با نویسندگان استانی و کشوری و تحقیق وپژوهش پیرامون دفاع مقدس و حماسه سازانش، اما هیچگاه ندیدم از ستاره گان بی بدیل در قید حیات دفاع مقدس مطلبی نوشته شود، همین ادبیاتی که سایه فرهنگ آن بر تمام کشور سایه گسترانده است و جهانی شده است، در میان کنکاشهای فراوان، هر جا حماسه بود نام سردار حسین ستایش فر(کلاکج ) را یافتم، سال ۵۸ او را از جمله کسانی دیدم که در کردستان همگام و در صدر خوزستانی ها همراه محمد بلالی می درخشد، آنگاه که عرصه بر خوزستان تنگ شد و دشمن همه جانبه از زمین و هوا و دریا هجوم آورد وخوزستان در نوک پیکان حملات صدامیان بود.
🔸 علی غیوراصلی سراسیمه گشت که باید نیروهایم برگردند وچنین شد و در عملیاتی که بعدها بنام خود غیور معروف گشت و مانع سقوط اهواز شد او از ستاره های آن حماسه بود، و بعد در عملیات ثامن الائمه فرمانده گردان و تیپ و در بازپس گیری بستان، او را کنار پل سابل می بینی در حالی که قاسم سلیمانی تحت امر اوست با نیروهای کرمانی، او آتش به پا کرد و با موشک، تانکهای متجاوز را همراه سرنشینانش به آتش می کشد، که سردار سلیمانی آن کوه تواضع و ادب خطاب به او می گوید افتخار می کنم که فرمانده ما! شمایید
🔸 بعدها در قامت فرماندهی تیپ امام حسن (ع) حماسه ها می سازد، واکنون گاهی که رزمندگان قدیمی می بینم می گویند ای کاش کنگره ای برایش گرفته شود!!
🔸 نه نه در این کشور سلیبریتیها، عزیزند و حماسه سازانش غریب!!!
و چرا نباید جوانان امروز قهرمانان دیروز خود را بشناسند، سردار محمدعلی صبور، که گرچه دو برادر رشیدش سرداران سیف الله و یدالله صبور پرپر شدند اما قدش خمیده نشد و تا پایان جنگ مانند شیر می غرید، و روی آرمانهایش ماند و قلبی به مهربانی باران دارد،
سردار خوش قلب و خوش تیپ فواد هویزاوی که از کردستان تا وجب به وجب خاک جنوب نشان عاشقی و سلحشوری دارد و فرماندهی گردان کوثر و تیپ ۸۵ موسی ابن جعفر از افتخارات اوست یا سردار بهنام شهبازی دریادلی و شجاعی که افتخاردلهاست، کریم کریمی پور آن بلند قامت مسجدسلیمانی که از سال ۵۹ از اولین فرماندهان گردان بود، که در وجب به وجب جبهه ها خوش درخشید و خود ستونی بود. اصغر معینی که خود فرجوانی دیگر است و نامش با گردان جعفر گره خورده است، حسنعلی سواریان و عباس سرخیلی و علی شیخ رباط که با ارابه های آهنیشان و توپ و موشکهایشان چون سدی استوار بودند، حمزه کربلایی که حماسه ساز شوش دانیال بود و پرویز رمضانی که جانشین تیپ امام حسن(ع) بود که اسیر شد و در اسارت،شناسایی گردید، فقط خدا می داند که چه زجرها که نکشید،مجید انصاری جانشین گردان جعفر، که از هر عملیاتی ترکشی در بدن دارد و ترس در قاموس او معنا نداشت و یا محمود معین پور که در عملیات والفجر ۸ مجروح گشت اما با همان بدن مجروح خود را به معرکه رساند ، یاسردار قدرت منصوری که اخیرا آسمانی شد و در شجاعت کم نظیر بود و ۴۰ ساله تمام وجودش را وقف امنیت و دفاع از کشور نمود،حتی هم استانیهایش او را نمی شناسند و یا علی بگ میرزاپور ایذه ای که شمال و جنوب شاهد حماسه های اوست،سالهای ابتدایی جنگ در کنارش بودم که گردان محاصره شد وسربندش را بست و گفت:"عقب نشینی ممنوع مگر دستور فرماندهی"، و یا محمد علیپور که همپای سعید درفشان بود در مقاومت وحماسه سوسنگرد و یا بدر مرادی جانشین گردان حضرت رسول(ص)که برادرش در معرکه کریلای ۵ مجروح شد و او را کول کرد تا قدری از معرکه دور کند و در همان حال برادرش را هدف قرار دادند و به شهادت رساندند و او به نبرد با دشمن ادامه داد،و یا خضریان فرمانده گردان بلال از حماسه سازان دزفولی و یا سردار عبدالرحیم علیپور که وقتی پشتیبانی جنگ سپاه ششم را بعهده گرفت کاری کرد کارستان، و استان را برای پشتیبانی از جنگ بسیج کرد و یا سردار عباس هاشمی که برای سردارشهید علی هاشمی هم برادر بود و هم یاورش در همه حماسه ها و دیگر حماسه سازانی همانند حاج سعید نجار،حاج محمود پریشانی،سردار یوسف حمیدی و سردار دکتر فرهاد اسدپور،با دنیایی از حماسه و مقاومت و فتح و یا سردارمحمود محمدپور همان که حماسه ساز همه عملیاتها بود و حتی چشمان نازش هم ترکش به یادگار دارد.
➖ منبع: کانال سایت خیبر؛ کانال رزمندگان پیشکسوت تیپ ۱۵ امام حسن مجتبی(ع) در دفاع مقدس
✅ علم نمی تواند امامت انسان را بر عهده بگیرد /عقل، علم را رهبری می کند
🔻 جلسه درس اخلاق هفتگی آیت الله العظمی جوادی آملی این هفته نیز در محل مسجد اعظم قم به صورت حضوری و با حضور اقشار مختلف مردم برگزار گردید.
آیت الله العظمی جوادی آملی در این جلسه، به شرح حکمت ۱۲۳ نهج البلاغه پرداختند.
🔸 معظم له بیان داشتند: این چند جمله نورانی، #شناسنامه_انسان است، انسانی سعادتمند است که این موارد را داشته باشد، اینها تعیین یک رهبر و معاونان علمی و عملی و کارشناسان درونی نفس است، این کلام نورانی معرفت شناسی را مشخص کرده که انسان یک سلسله شئون علمی و یک سلسله شئون عملی و یک سلسله خواسته ها و ناخواسته ها دارد و یک غوغایی در درون نفس انسان است که اگر بخواهد بیراهه نرود، راه کسی را نبندد، کسی را نرنجاند، باید امامی داشته باشد؛ اما این سوال هست که آیا این امام انسان، #علم انسان است یا #عقل انسان؟!
🔸 علم هرگز نمی تواند امامت انسان را بر عهده بگیرد چون هر چند می داند که این کار چه هست، اما اینکه کجا و چگونه مصرف شود یا چه زمانی و در چه مکانی صلاح هست، انجام این کار لله است یا للنفس، اینها کار عقل است؛ «و بالعقل یعتقل».
🔸 مرحله #اول این است که ما را به علم و عالم شدن دعوت کردند،
مرحله #دوم این است که از ما خواسته اند تا مجتهد شویم، اهل بیت (علیهم السلام) فرموده اند: «علَينا إلْقاءُ الاُصول إلَيكُم و عليكمُ التَّفْريعُ»؛ ما اصول کلی را بیان می کنیم اما شما باید استنباط فروع و ارجاع به اصول و راهنمایی و فرازندگی اصول نسبت به فروع را داشته باشید، انسان نباید مانند استخر باشد، چنین شخصی نمی تواند بگوید مجتهد هستم، بلکه مجتهد کسی است که مانند چشمه جوشان همواره بجوشد این فصل دوم،
در مرحله #سوم شناسایی مدیران، معاونان، کارشناسان و رهبری است.
🔸 حضرت می فرماید که انسان اول باید #شناسنامه بگیرد که آیا امام او درس و بحث و حوزه و دانشگاه است یا سحر و نماز و بندگی و خلوص و گریه و ناله است؟! وقتی مشخص شد که امام او عقل عملی است و رهبری او را «الْعَقْلُ مَا عُبِدَ بِهِ الرَّحْمَنُ وَ اكْتُسِبَ بِهِ الْجِنَان» تعیین می کند... .
🔸 حضرت می فرماید «طُوبَى لِمَنْ ذَلَّ فِي نَفْسِهِ»؛ انسان باید در برابر عقل آرام باشد و عزت کاذب را رها کند تا به عزت صادق برسد، فرمود در برابر این امام خودتان #ذلول_باشید یعنی آرام و نرم و نه ذلیل؛ ذلیل را خداوند هیچ وقت امضاء نکرده است. آبروی ما امانت الهی است در پیش ما، لذا باید امین باشیم و انسان اجازه ندارد آبروی خودش را در هر جایی صرف کند. مومن در درون خود باید ذلول باشد نه ذلیل و پست!
🔸 حضرت می فرماید خوشا به حال کسی که در درون خود #خضوع را احساس بکند، در دین کسب طیب و طاهر داشته باشد،
همانطور که ظاهرش را اصلاح کرده، و باطنش را هم اصلاح کند
خیر مردم را بخواهد، به اخلاق الهی متخلق شود
مقداری از مال خود را در راه خدا صرف کند
حرف های زائد را نزند تا مردم از شرّش در امان بمانند چرا که همین شرّ تبدیل به عذاب الهی می شود
این دین دین وسیعی است و انسان مجبور نیست تا خودش را از این دایره خارج کند و لذا نباید به بدعت رو بیاورد.
📚 درس اخلاق
تاریخ: ۱۴٠۲/٠۹/٠۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ تودهنی رسایی به سفیر انگلیس از وسط شالیزار گیلان
44.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار مردم «کرمان» و «خوزستان». ۱۴۰۲/۱۰/۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نوای حاج صادق آهنگران در دیدار مردم کرمان و خوزستان با رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره)
📩 رهبر انقلاب: مردم خوزستان همواره مظهر مقاومت ملت ایران بودهاند/ در دفاع مقدس، خون همه شهدای استانهای ایران بر روی خاک خوزستان ریخته شده و این نماد همبستگی ملت ماست
✏️ حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار مردم خوزستان و کرمان:
در تاریخ صد و بیست سی سالهی اخیر کشور ما خوزستان یکی از اصلیترین و مهمترین مراکز مقاومت ملت ایران بوده. مظهر مقاومت ملت ایران در طول این مدت مردم خوزستان بودهاند.
✏️ از یک جهت دیگر هم خوزستان یک استان ممتاز است و آن، این است که خون شهیدان همهی استانهای کشور بر روی خاک خوزستان ریخته شده این یعنی چه؟ یعنی خوزستان نماد همدلی و همبستگی همهی ملت ایران است از همهی نقاط کشور جوانها، پیش قراولان، فداکاران آمدند در آنجا با ایمانشان، با انگیزهشان در آنجا جنگیدند و جان خودشان را در راه اسلام و ایران و جمهوری اسلامی فدا کردند، خوزستان شد نماد همبستگی ملت ایران.
✏️ ما هرچه که در طول تاریخ از قهرمانیهای ملت ایران شنیده بودیم؛ از فداکاریها، از گذشتها، از ایستادگیها به چشم خودمان در خوزستان در دوران دفاع مقدس مشاهده کردیم. ۱۴۰۲/۱۰/۲
📩 رهبر انقلاب: نخبهپروری، ارتباط با مفاهیم اسلامی و مبارزه در راه آنها خصوصیت مردم کرمان است/ اینها زمینه بروز شخصیت بزرگی مثل حاج قاسم سلیمانی است
✏️ حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار مردم خوزستان و کرمان:
بنده در طول سالها انس با کرمان و کرمانیها، نقاط درخشانی را در این استان و در مردم این استان بالعیان مشاهده کردم. اگر بخواهیم در چند جمله از مهمترین این ویژگیها اسم بیاوریم باید عرض کنم، اولاً هویّت عمیق فرهنگی کرمان است، ثانیاً نخبهپروری کرمان؛ این استان از خصوصیاتش پرورش نخبگان است. نجابت اخلاقی و ایمان صادقانهی مردم کرمان است. پیشگامی مردم کرمان در پیوستن به نهضت اسلامی و انقلابی است.
✏️ زمینهی بروز شخصیت بزرگی مثل حاج قاسم سلیمانی اینها است. نخبهپروری و اتصال و ارتباط با مفاهیم اسلامی برجسته و مبارزهی در راه آنها خصوصیت بزرگی است که بنده آن را به چشم در مردم کرمان مشاهده کردم.۱۴۰۲/۱۰/۲
📩 رهبر انقلاب: دو انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی باید با شکوه برگزار شود/ اهمیت مجلس خبرگان در انتخاب رهبر و مراقبت از شرایط شخص رهبر است/ رفع مشکلات کشور نیاز به قانونگذاری مجلس دارد
✏️ حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار مردم خوزستان و کرمان:
ما حدود دو ماه دیگر دو انتخابات مهم داریم در کشور. ملت ایران باید برای انجام این دو انتخابات به بهترین شکل آماده باشد.
✏️ یک انتخابات، انتخابات مجلس خبرگان رهبری است. مجلس خبرگان رهبری اهمیتش در آنجاست که در موقع لازم میتواند رهبر مناسب را برای کشور انتخاب کند و در طول زمان هم میتواند و میباید مراقب حفظ شرایط حیاتی رهبری در شخص رهبر موجود باشد؛ بایستی ملت ایران، مردم استانها دقّت کنند، مراقب کنند و این انتخابات را به بهترین وجهی برگزار کنند.
✏️ و اما انتخابات مجلس شورای اسلامی که بسیار مهم است. مجلس شورای اسلامی طبق قانون اساسی ریلگذاری کنندهی آیندهی کشور است. اگر کشور مشکلاتی دارد برای رفع این مشکلات نیاز به قانونگذاری و حضور مدّبرانهی مجلس شورای اسلامی است. این دو انتخابات بایستی با شکوه برگزار بشود.۱۴۰۲/۱۰/۲
📩 کسانی که مخاطب دارند وظیفه دارند مردم را به انتخابات دعوت کنند/ اگر مشارکت ضعیف باشد، مجلس ضعیف خواهد شد
✏️ حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار مردم خوزستان و کرمان:
همهی کسانی که مخاطبانی دارند وظیفه دارند مردم را به انتخابات دعوت کنند، علمای اعلام، اساتید دانشگاه، اساتید حوزه، صداوسیما، مطبوعاتیها، جوانها، افراد در داخل خانواده، اینها همه میتوانند منادی انتخابات باشند، مردم را، مخاطبان خودشان را به انتخابات دعوت کنند، انتخابات آن وقت انتخابات پرشوری خواهد شد.
✏️ اگر مشارکت ضعیف باشد مجلس ضعیف خواهد شد، مجلس ضعیف توانایی کامل برای رفع مشکلات نخواهد داشت. اگر میخواهیم مشکلات برطرف بشود باید مشارکت را بالا ببریم، این وظیفهی همه است. هر که میخواهد مشکلات کشور برطرف بشود راهش این است.۱۴۰۲/۱۰/۲
📩 رهبر انقلاب: رقابت یعنی میدان باز باشد برای مسابقه جناحهای سیاسی، جوانها و افراد باتجربه و با سابقه / مجلس قوی آن مجلسی است که هم از جوانها داخل آن باشند و هم از مجربها
✏️ حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار مردم خوزستان و کرمان:
رقابت یعنی جناحهای سیاسی برای شرکت در انتخابات با هم مسابقه بگذارند، گرایشهای گوناگون سیاسی و اقتصادی در انتخابات با هم مسابقه بگذارند.
✏️ میدان باز باشد برای مسابقهی جناحهای سیاسی و نگاههای سیاسی و نظرات سیاسی، همچنین اقتصادی، همچنین فرهنگی. این معنای رقابت است.
✏️ رقابت یعنی جوانهایی که میخواهند وارد میدان انتخابات بشوند مسابقه بگذارند با افراد سابقهدار و با تجربه، اینها تلاش کنند، آنها هم تلاش کنند و یک مجلس خوب و قوی آن مجلسی است که هم از این جوانها در آن باشند، هم از آن مجرّبها و با سابقهها در آن باشند.
✏️ رقابت یعنی همه بتوانند تبلیغات کنند، منتها تبلیغات درست. تبلیغات بایستی همراه با اخلاق و دیانت باشد، تبلیغات غیر از تهمت زدن است، غیر از دروغ گفتن است، غیر از وعدهی خلاف دادن است، تبلیغات یعنی انسان نظرات خودش را برای مردم بیان کند این تبلیغات است.۱۴۰۲/۱۰/۲