انشالله در #مجلس آینده ، شاهد حضور خرد گفتمان های تمدنی مانند طب اسلامی ، اقتصاد اسلامی و معماری اسلامی باشیم . این مهم محقق نخواهد شد مگر به پرچم داری #قم_المقدسه .
#مجلس_تمدن_ساز
31.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️♨️✨"این ویدئو سخنان مادر دو شهید است، حتما ببینید، اگر حالتان خوب نشد، بر شهادت و شهیدان شک کنید".
🔹نقل قول تامل برانگیز آیت الله شب زندهدار از رهبر معظم انقلاب درباره بیانیه گام دوم: "من روی این بیانیه خیلی زحمت کشیدم... من بنای بر این ندارم که اگر چیزی نوشتم یا مطلبی میگویم از دیگران درخواست کنم که روی آن کار کنند ولی راجع به این میگویم این کار را بکنند".
🔹بزرگوارانی که در شهرها و کلانشهرهای مختلف، انواع و اقسام لیستهای انتخاباتی را به نام اسلام و انقلاب میبندید؛ اگر در بستن لیستها، محتوای این بیانیه مهم را بر بازیهای سیاسی ترجیح دادید که انشاالله ماجور هستید؛ اما اگر جوان گرایی و تحولخواهی که از مهمترین کلیدواژههای این بیانیه است صرفا لقلقه زبانتان بوده و برخلاف توصیه این بیانیه، جوانان اندیشمند، متخصص و تحولخواه را فدای بازیهای سیاسی کردید که حسابتان با کرامالکاتبین است...
#انتخابات_مجلس
#جوان_متخصص_انقلابی
@baladetayyeb
12.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از درسهای بسیار مهم قضایای اخیر غزه برای مدیرانی که گوش شنوا داشته باشند...
آشپزخانه اپن و اقتصاد تکاثری
🔹تصویر راست نمونهای است از تبلیغ آشپزخانه با دکوراسیون آمریکایی در مجله آرشیتکت در اوایل دوره پهلوی دوم در راستای تلاش برای تغییر ذائقه بانوان ایرانی؛ تصویر چپ نیز مربوط به آموزش بانوان ایرانی برای یادگیری کار با وسایل دکوراسیون غربی در دوره تحصیلی «اقتصاد خانه» است که این دوره، ذیل برنامه اصل چهار ترومن در ایران انجام میشد. ذیل این برنامه، آمریکاییها به طور مستقیم برای گسترش سبک زندگی مصرفگرا در ایران تلاش کردند و با تأسیس «دپارتمان اقتصاد خانه» سعی در تغییر شیوه زندگی زنان ایرانی داشتند.
🔹هدف از این دوره آن بود که بانوی ایرانی مهارتهای سنتی خود اعم از شیوه پختوپز، پذیرایی از میهمانان و غیره را با نگاه به الگوهای غربی اصلاحکرده و از دکوراسیون خانههای آمریکایی برای فضای سکونت خود الهام بگیرد. به دنبال چنین برنامههایی و در کنار انبوه اسباب و اثاثیه وارداتی (که همه در راستای تقویت نظام سرمایهداری بود)، فضای سکونت در ایران به تدریج از یک واحد مولّد و دارای استقلال اقتصادی به یک واحد مصرفکننده تبدیل شد.
🔹در چنین خانهای، آشپزخانه (به عنوان مهمترین فضای تجلیِ فرهنگ مصرفگرایی) دیگر نمیتوانست خارج از محدوده پذیرایی واقع شود، بلکه چنین آشپزخانه پرتکلفی میبایست جلوی چشم مهمانان به فضایی برای مانور تجمل و تجلی اقتصاد تکاثری تبدیل شود و لذا آشپزخانه ایرانی به تدریج به صورت آشپزخانه اپن فعلی درآمد. آشپزخانهای که نتیجه تغییر سبک زندگی ما در راستای ترویج فرهنگ مصرفگرایی و اقتصاد تکاثری (در مقابل اقتصاد کوثری) است.
✍ دکتر منان رئیسی