🔴 جعلِ حدیث برای تطهیر سلمان رشدی
⬅️ #تحلیل
🔸 حسن آقامیری از روحانیون خلع لباس شده که مدتهاست در فضای مجازی مسئول شبهه براکنی شده است پس از حمله به سلمان رشدی حدیثی از امام صادق(ع) نقل نموده که در آن امام صادق(ع) می فرمایند ای اباصبا این فتک (ترور) است و رسول خدا از فتک نهی کرده است اسلام قید فتک است آن فرد را واگذار که خدا کفایتش خواهد کرد.
🔹 بررسی برخی کارشناسان حوزه حدیث نشان می دهد که حسن آقامیری عامدانه یا از سر تجاهل حدیث امام صادق علیه السلام را اشتباه ترجمه کرده تا حمله به سلمان رشدی را تخطئه کند. در متنِ اصلیِ حدیث عبارت فَسَتکفی غیرک به کار برده شده که به معنای واگذار کردن و سپردن برخورد با اهانت کننده به فرد دیگری است و فرد هتاک که جعد بن عبدالله نام داشته طبق حدیث پس از چند روز در خواب مرد( هر چند نحوه مرگش ذکر نشده است).
🔸 بررسی سیره پیامبر اسلام (ص) خلاف حرف آقامیری را نشان می دهد چرا که ایشان به قتل غافلگیرانه افرادی مانند کعب بن اشرف شاعر جاهلي و از يهوديان بني نضير، سفيان بن خالد بن نبيح الهذلي اللحياني و ... که افراد هتاک، توطئه گر علیه اسلام و غیر قابل هدایت بودند دستور داده اند.
🔹 نکته ای که مشخص است #تحلیل محتوای این روحانی خلع لباس شده نشان می دهد که
👈در حال معرفی یک اسلامِ کاریکاتوری یا اسلامِ آمریکایی به جامعه خصوصاً نسل جوان است که بیش از آنکه به معرفت و شناخت اسلام کمک کند مسئول شبهه براکنی و ترویج اباحه گری در جامعه است.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور فوری رهبــــــــــر...👌🌾🌾
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔴بعد از ستاره راگبی، همسرش هم مسلمان شد
🔹«سانی بیل ویلیامز» پس از تصمیم همسرش «آلانا» برای پوشیدن حجاب گفت «یکی از افتخارآمیزترین لحظات زندگی من #حجاب است»
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴#جنگ_تموز |پیغام محرمانه رهبر انقلاب #امام_خامنه_ای به سید حسن نصرالله در جنگ ۳۳ روزه
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔴 بالاخره فضای مجازی و حقیقی علی کریمی را وادار به عذرخواهی از امت عزادار واداشت
✍ #حاشیه_کانال : با این جماعت مشهور ممکن است تا در جهنم همراه شویم ولی هرگز داخل جهنم شان نخواهیم شد !!! .
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
ذهن و حافظه شگفت انگیز...
از فرزند آیة اللّه مجدالعلماء نجفى نقل است که فرمود: پدرم در مسجد نو بازار درس مىگفت و همان جا اقامه جماعت مىفرمود. روزى یکى از شاگردان در درس به او اشکال کرد، پدرم با بیانى فصیح و با استناد به اشعار عربى جواب او را بیان نمود. جلسه آن روز به طول انجامید و همه شاگردان از حافظه و قوّت استدلال پدرم تعجّب کردند. پس از اتمام درس، در راه، یکى از شاگردان از ایشان پرسیدند: شما این ذهن جوّال و استعداد چشمگیر و حاضرجوابى بىنظیر را از چه راهى کسب کردهاید؟ فرمودند: من همه اینها را مدیون مداومت بر *زیارت عاشورا* هستم.
#سبک_زندگی_اسلامی
#طب_اسلامی
#جهاد_تبیین
مجله طب اسلامی
@eslamteb
💠 #تکبر
🔸 امام علی علیه السلام:
تکبر در دوران ریاست، موجب ذلت در زمان برکناری می شود.
📚 غررالحکم/ج1/ص248
✍🏼 زندگی فراز و فرودهای بسیاری دارد. انسان عاقل نه به مقام های دنیوی دل میبندد و نه از فرودها و شکستهای ظاهری ناراحت می شود.
✨ پس چه بهتر که به مقام و موقعیت فعلی خود #مغرور نشویم و در هر موقعیتی، به فکر کسب #معنویت باشیم.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
⚡️طرح تمدنی مدرسه هدایت چه می گوید؟
👌از نظر مدرسه فقهی هدایت، تمدن ضاله و معیوب مدرنیته، چهار انحراف بزرگ را بر زندگی بشر تحمیل کرده است و بالتبع برای ساخت تمدن اسلامی مواجهه روشمند با این چهار انحراف یک ضرورت است.
👌انحراف اول تمدن مدرنیته، ایجاد اختلال در روابط انسانی و گسترش فردگرایی و تنهایی در جوامع مختلف است. (برای تبیین معادلات وحی در مسئله تنظیم روابط انسانی، فقه نظام در ۹ محور ۱- فقه الامام، ۲- فقه العلم، ۳- فقه التزکیه، ۴- فقه المکاسب، ۵- فقه العبرة، ۶- فقه النظم، ۷- فقه الفرقان، ۸- فقه البیان و ۹- فقه نفی سبیل، پایه گذاری شده است.)
👌انحراف دوم تمدن مدرنیته، ارائه یک الگوی غلط و همراه با تالی فاسد فراوان -در حوزه های سلامت، محیط زیست و اخلاق- برای تصرف در طبیعت است. مبنای اصلی این الگوی غلط، ارائه توصیف ناقص و غلط از عناصر تشکیل دهنده عالم است. ( برای تبیین معادلات وحی در مسئله تسخیر طبیعت، فقه الخلق در ۱۰ محور ۱- جدول فقهی خصلت، ۲- جدول فقهی بنیاد، ۳- جدول فقهی زمان، ۴- جدول فقهی عِماد، ۵- جدول فقهی زینت، ۶- جدول فقهی سببیت (جدول تسخیر)، ۷- جدول فقهی تغییر، ۸- جدول فقهی طبقه بندی اشیاء، ۹ - جدول فقهی حیازت و ۱۰ - و جدول فقهی نفی تشبیه، پایه گذاری شده است.)
👌انحراف سوم تمدن مدرنیته، ارائه یک تصویر مبهم و همراه با انکار از اسباب باطنی عالم است. انسانهای مدرن گزارشی دقیق از اسباب باطنی عالم در اختیار ندارند و بالتبع از این اسباب موثر در زندگی خود استفاده نمی کنند. ( برای تبیین معادلات وحی در مسئله اسباب باطنی عالم، فقه علوم غریبه در محورهائی مانند: ۱- معرفی جن و اقسام آن و تبیین مناسک مرتبط با عدم اختلاط در زندگی انسان و جن، ۲- معرفی ملائکه و مدبرات اربعه و تبیین چگونگی تاثیرگذاری ملائکه بر زندگی انسان، ۳- تبیین چگونگی ارتباط با عالم اموات و ارواح بر اساس بازخوانی عمیق مفهوم زیارت، ۴- تبیین اجمالی مفهوم تنزل امر در آسمانهای هفت گانه و تبیین اتفاقات امری در هر آسمان، ۵- تبیین مفهوم حجاب و سرادق، ۶- تبیین مکانیزم مدیریت بت خانه ها در اقوام اولین (بررسی تجربه های اقوام اولین در ارتباط میان انسان و جن)، ۷- بررسی تأثيرات آسمانِ رفیع بر زمین (بررسی تاثیر کواکب، نجوم، مصابیح و قمر و شمس بر زندگی)، ۸- معرفي اجمالی علومی مانند علم اعداد و جداول اوفاق، علم حروف و اسماء، علم جفر و... تبیین شده است.)
👌انحراف چهارم مدرنیته، معرفی ناقص خداوند متعال و نادیده گرفتنِ نقش تام مقام ربوبی در اداره عالم است. مدرنیته عملاً خداوند را به عنوان یک مهندس بازنشسته معرفی می کند و بشر را از تکیه دادن به حضرت غنیِ حمید محروم کرده است. (برای معرفی مقام ربوبیت، فقه التسبیح در محورهایی مانند ۱- تبیین تفصیلی معنای سبحان الله، ۲- تبیین تفصیلی معنای الحمدلله، ۳- تبیین تفصیلی معنای لااله الا الله و ۴- تبیین تفصیلی معنای الله اکبر، تبیین تفصیلی معنای صلوات، ۵- تبیین تفصیلی ۹۹ اسم الهی با تأکید بر شرح تفصیلی اسم حسیب ( به دلیل مواجهه با مفهوم تنزل یافته سود در تمدن مدرنیته)، شرح تفصیلی اسم ذو انتقام (به دلیل مواجهه با تسامح حداکثری انسان مدرن در مسئله حق الناس ) و اسم مُسبب (به دلیل مواجهه با مفهوم ناقص علیت در منطق صوری و مفهوم ناقص متغیر در منطق سیستمی) پایه گذاری شده است.
حجت الاسلام علی کشوری - گفتگو با برخی از نخبگان کرج -چهارشنبه - پنجم محرم الحرام ۱۴۴۴ ( ۱۲ مرداد ۱۴۰۱) - کرج
🗞منبع:
https://nro-di.blog.ir/1401/05/13
#طرح_تمدنی_مدرسه_هدایت
#از_امام_بپرس
#تمدن_عقب_افتاده_مدرنیته
@olgou4
▪️اینکه تحریم کل دنیا نتوانست ایران را از پا درآورد، اما یک قلم گاز روسیه کل اروپا و آمریکا را به خاک سیاه نشانده، موضوعی است که باید در اندیشکده های بزرگ جهان درباره آن بحث شود!
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
💠 #حق_الناس 🔸 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: هر کس حقی از برادر مسلمانش را نگه دارد و به او ندهد، خدا #برکت را از مال و روزی او دور می کند، مگر #توبه کند و جبران نماید. 📚 مکارم الاخلاق/ص370 ✍🏼 نگهداشتن مال دیگران نظیر #ارث، بدهی، #امانت و ندادن آن به صاحبش در واقع نگهداری #مال_حرام است که برکت را از روزی می برد. 🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔥عزای عمومی برای شاعر هرزهسُرا
🔻چند سال بعد از حادثه عاشورا فساد و فحشا مدینه و مکه را چنان فرا گرفت که محل نزول وحی و شهر پیامبر، تبدیل به مرکز رقاصه ها و آوازه خوانان و عشرتکدهها شد.
🔻تا جایی که وقتی یکی از شعرای مشهور و فاسد هرزهسرا مُرد؛ مکه و مدینه در عزا و ماتم فرو رفتند و مردمان فقیر و غنی با چشمان اشکبار در فراق او می گریستند!!
🔻این هرزگی فرهنگی جامعه اسلامی، در کنار تهی شدن افکار مردمان آن عصر از اندیشههای واقعی اسلامی تا جایی پیش رفت که اصل نبوت پیامبر هم مورد تمسخر و اهانت قرار می گرفت! تا جاییکه بعضی می گفتند چون جانشینی از پیامرسانی مهمتر است پس چون خلیفه، خلیفه الله است جایگاهش از پیامبر که رسول الله است بالاتر است!!
🔻علاوه بر اینها خشونت سهمگین بنی امیه در جریان شهادت امام حسین، واقعه هولناک حَرّه، سرکوب کامل قیام توابین، شهادت مختار و ... فضای وحشتناکی را ایجاد کرده بود.
🔻امام سجاد(ع) در چنین شرایطی پرچم امامت را به دوش گرفت. شرایطی که از دوران همه ائمه قبل و بعد ایشان سختتر و تلختر بود.
🔻اما امام سجاد(ع) در طول بیش از سه دهه، با تدبیر و مجاهدت، چنان جامعه اسلامی را از نو ساخت که تعداد یاران انگشت شمار اهلبیت بعد از حادثه عاشورا تبدیل به سیل شیعیان اهلبیت گردید و محبوبیت عمیق امام سجاد میان همه گروههای گوناگون اجتماعی و مذهبی به طور عجیبی گسترش یافت به طوری که امام باقر (ع) در حلقه بزرگ شیعیان قرار گرفت و آن نهضت بزرگ علمی را ایجاد کرد.
🔻بنابراین باید تصویر امام «بیمار» و گوشه گیر و منفعلی که ظالمانه یا جاهلانه برای امام زینت پرستشگران ساخته شده است در اذهان اصلاح شود.
🔻برای معرفی شخصیت و دوران امام سجاد دهها فیلم و سریال جذاب می توان ساخت که سریال جاودانه مختار گوشهای کوچک از وقایع آن زمان است.
🔻البته کم کاری هنری و رسانهای ما در این زمینه واقعا نابخشودنی است!
✍حمیدرضا ابراهیمی
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 الکساندر دوگین:
ژنرال سلیمانی قهرمان من است
🔹️ «الکساندر دوگین» فیلسوف و نظریهپرداز مشهور اهل روسیه: ژنرال قاسم سلیمانی یک قهرمان واقعی بود؛ قهرمان مبارزه نهتنها برای منافع ایران و جهان تشیع، بلکه قهرمان تمام جبهه مقاومت علیه هژمونی امپریالیسم... حادثه ترور ژنرال سلیمانی یک عزای واقعی و دردناک برای استراتژیستهای نظامی روسیه بود.
به همان اندازه که بانکهای خصوصی مستقل از دولت در خدمت منافع ملی بودهاند، بانک مرکزی مستقل از دولت نیز به مردم خدمت خواهد کرد...
@syjebraily
⚡بانک مرکزی جزیره تکمنظوره نیست...
رویکرد نئولیبرال به اقتصاد که در پی استقلال بانک مرکزی است، کارکرد این نهاد را به کنترل نرخ تورم تقلیل میدهد و مهمترین کارکردی که در تئوری غفلت و در تجویز، حذف میشود، نقش توسعهای بانک مرکزی است. وقتی کارکرد بانک مرکزی به کنترل نرخ تورم محدود شده و تحقق این هدف به استقلال بانک مرکزی از دولت گره میخورد، به این مسئله توجه نمیشود که پس از استقلال بانک مرکزی، دولت به عنوان متولی پیشرفت کشور، از یک ابزار حیاتی محروم میشود. چه، پیشرفت از یک سو نیازمند برنامهریزی و از سوی دیگر محتاج سرمایه است. دولت باید ضمن ترسیم نقشه پیشرفت کشور، سرمایه لازم را برای صنایع پیشران تجهیز کند؛ و استقلال بانک مرکزی از دولت یعنی انفکاک ماشین تجهیز و تخصیص منابع از نقشه پیشرفت و عقیمسازی دولت توسعهگرا.
تامل در تجربه تاریخی کشورهای صنعتی نشان میدهد که بانکهای مرکزی این کشورها نقش بسیار مهمی در مدیریت تجهیز و تخصیص منابع مالی برای صنایع و بخشهای منتخب داشتهاند. بانک مرکزی کره جنوبی در دوره ریاست جمهوری ژنرال پارک چانگ هی توانست با جمعآوری سپردههای مردمی، نرخ پسانداز ملی را از 7 درصد در سال 1964 به 16 درصد در سال 1969 افزایش داده و توامان فشارهای تورمی را نیز کنترل کند. تخصیص این منابع به صنایع پیشران، نقش مهمی در رسیدن به میانگین نرخ رشد 11 درصد در سال طی این دوره داشت. برخی بانک های مرکزی، اخذ سپرده های دلاری را رواج دادند تا پس اندازهای ارزی مردم را وارد چرخه اقتصاد کنند (Brimmer, 1971). بانک مرکزی ژاپن نیز در خدمت سیاست صنعتی این کشور بوده است. در اروپا و آمریکا، تامین مالی دولت، مدیریت نرخ بهره، و حمایت از بخشهای تولیدی با استفاده از روش های مداخله مستقیم، در زمره مهم ترین ماموریتهای بانکهای مرکزی بوده و باید گفت که اساسا فلسفه وجودی بانک مرکزی انجام همین ماموریتها بوده است. بانک های مرکزی در اروپا هرچند ماهیت خصوصی داشتند، اما در قبال دریافت امتیازاتی از دولت نظیر انحصار چاپ پول و میزبانی حسابهای دولتی، تسهیلات یارانهای به صنایع مورد نظر دولت میدادند و این امر، نقش مهمی در پیشرفت صنایع این کشورها ایفا کرد. در واقع در این کشورها یک ساختار مالی دولت/ بانک مرکزی شکل گرفته بود که قادر بود تجهیز اعتبار کرده و هم فعالیتهای دولت را تامین مالی کند و هم صنعت را. بانک فرانسه در سال 1945 ملی شد و تحت نظر «شورای ملی اعتبار» قرار گرفت. این شورا کمک به مدرنیزاسیون اقتصاد فرانسه و افزایش توان اقتصاد این کشور برای رقابت در بازارهای بین المللی را از طریق اعطای تسهیلات یارانهای دنبال کرد و این سیاست، کمک زیادی به احیای اقتصاد فرانسه پس از جنگ جهانی دوم کرد. آلمان که به دنبال افزایش ذخایر طلای خود بود، صادرات طلا را ممنوع کرد و به واردات طلا وام بدون بهره داد. علاوه بر این رویکرد ایجابی، یک رویکرد سلبی نیز در اعطای تسهیلات توسط بانکهای مرکزی دیده میشود. برای نمونه، بانک انگلیس اعطای تسهیلات به بخشهایی نظیر «مصرف» و «تامین مالی واردات» را محدود کرد. این کنترل تسهیلات، با کنترل جریان سرمایه و کنترل نرخ ارز نیز همراه بود. به طور خلاصه، میتوان گفت که در طول تاریخ، بانک های مرکزی دولت ها را تامین مالی کرده اند، از روشهای تخصیص اعتبار و اعطای یارانه برای تقویت بخشهای منتخب صنعت استفاده کردهاند، نرخ ارز را از طریق کنترل جریان سرمایه و کنترل نرخ تسعیر، مدیریت کردهاند.
اما نسخهای که نئولیبرالیسم تجویز کرده و کارکرد بانک مرکزی را به کنترل تورم تقلیل میدهد، خلاف تاریخ و سنت بانکداری در کشورهای پیشرفته است (Epstein, 2006).
📄برشی از مقاله "اقتصاد سیاسی بانکداری مرکزی"
#سید_یاسر_جبرائیلی
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سردار حاجی زاده:
هرچه آقا گفت اتفاق افتاد پس اسرائیل هم نابود است و بیهوده دست و پا میزند.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حضور گسترده حامیان چارچوب هماهنگی احزاب شیعی عراق در محل تحصن در ورودی منطقه سبز بغداد و همخوانی سرود سلام یا مهدی
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔻 تبدیل "توهینِ موسوی" به " توهین به موسوی" !
‼️فاضل میبدی عضو مجمع اصلاح طلبِ محققین و مدرسین شاکی شده که؛ چرا روزنامۀ کیهان گزارشی مبنی بر فراماسون بودنِ موسوی منتشر کرده و به نخست وزیر امام(!) تهمت زده است... از اسلام کیهان باید به اسلام طالبان پناه برد...
✍🏻 واکنش کاربران فضای مجازی:
♨️ اگر جرأت دارید و راست می گویید، بروید با کیهان مناظره کنید نه اینکه فرافکنی کنید
♨️ در مقابل اهانت به شهدا سکوت می کنید، اما در برابر افشای مستند ذات اهانت کننده، حنجره پاره می کنید، ذات شما چیست؟
♨️ از شما بعید نیست حتی به اسلام آمریکایی هم پناه ببرید، چون اسلام برایتان مهم نیست
♨️ از افکار و اسلامِ شما باید به کجا پناه برد؟🥵
♨️ خودت هم که داری تهمت می زنی
♨️ چشمانتان را گُشادتر کنید تا ببینید تهمت و توهین در این سال ها شِگرد چه کسانی بوده👌
♨️ کیهان جایی را زد که همه تان دارید می سوزید، دست خوش سردار قلم
♨️ یاد شهیدان آیت و دیالمه بخیر👌
♨️ نتانیاهو گفت: اصلاح طلبان سرمایه های اسرائیل در ایران هستند👌
♨️ اصلاح طلبان(شما بخوانید طلبکاران) میخواهند "توهینِ موسوی" را به "توهینِ به موسوی" تبدیل کنند همینقدر وقیح👌
♨️ شما اصلاح طلب ها که در مجلس ششم، می خواستید امام حسین(ع) را هم محاکمه کنید، از شما به کجا پناه ببریم؟
#حرف_مردم
#حرف_حساب
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 گلایه #حاج_قاسم_سلیمانی نسبت به عدم توجه به جایگاه اندیشه امامین انقلاب در #حوزه و #دانشگاه
🔷پ.ن: متاسفانه جای اندیشه های ناب امام و رهبری در حوزه و دانشگاه خالی است و برای اندیشههای ناب رهبری که در کتبی چون طرح کلی، انسان۲۵۰ساله، تفسیر سوره برائت و ممتحنه و... بیان شده، جایی در دروس رسمی حوزه و دانشگاه وجود ندارد!
❗️حاج قاسم جز با تمرکز و انس با بیانات امامین انقلاب، به این اوج نمیرسید!
اگر دنبال تربیت حاج قاسم فقیه، حاج قاسم خطیب، حاج قاسم فیلسوف ، حاج قاسم دانشمند هستید، دروسی که کتب رهبری و امام باشد را رسمی کنید!
اگر هم رسمی نشد خود طلاب و دانشجویان بدانند برای حرکت در راه حاج قاسم، حتما یک سیر مطالعاتی از بیانات رهبری داشته باشند.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️🎥 کشف پیکرهای مطهر ۲ شهید دوران دفاع مقدس در منطقه عمومی فکه توسط گروههای تفحص
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
⚫️ سردار علیجانی در سوریه به شهادت رسید
🔹سردار شهید مدافع حرم از افسران دانشگاه علوم و فنون حضرت امیرالمومنین (ع) نیروی زمینی سپاه پاسداران در اصفهان و از مستشاران نظامی در سوریه بود که سحرگاه دیروز در مأموریت مستشاری سوریه به شهادت رسید.
🔹وی اهل استان اصفهان و شهر درچه بوده است. در خصوص روند بازگشت پیکر این شهر به وطن و روند تشییع پیکرش در آینده اطلاع رسانی خواهد شد.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
خون خورشید در رگت جاری امروز با سالروز شهادت پیام آور عاشورا، حضرت امام سجاد علیه السلام همزمان است. امام بزرگواری که در دوران امامت و رهبری خود پیوسته و بی وقفه به زنده نگه داشتن یاد و نام و فرهنگ عاشورا اهتمام داشتند و اگر تلاش فداکارانه آن امام والامقام و حضرت زینب سلام الله علیها در روشنگری و بصیرت افزایی پیرامون قیام امام حسین علیه السلام و یارانش نبود هیچ گاه فرهنگ و قیام عاشورا آن چنان که باید به هدف راهبردی و بلندمدت خود دست پیدا نمی کرد. ستون گفت و شنود امروز را در سوگ آن امام همام به بخشی از سروده شاعر متعهد کشورمان جناب وحید قاسمی اختصاص می دهیم. قسمت این بود بال و پر نزنی مرد بیمار خیمه ها باشی حکمت این بود روی نی نروی راوی رنج نینوا باشی چقدر گریه کردی آقاجان مژه هایت به زحمت افتادند قمری قطعه قطعه را دیدی ناله هایت به لکنت افتادند سر بریدند پیش چشمانت دشتی از لاله و اقاقی را پس گرفتید از یزید آخر علم با شکوه ساقی را!؟ کربلا خاطرات تلخی داشت ساربان را نمی بری از یاد تا قیام قیامت آقاجان خیزران را نمی بری از یاد خون این باغ، گردن پاییز یاس همرنگ ارغوان می شد چه خبر بود دور طشت طلا عمه ات داشت نصف جان می شد پدرت خواند از سر نیزه تا ببینند اهل قرآنید عاقبت کاخ شام ثابت کرد که شما مردمی مسلمانید سوخت عمامه ات، بمیرم من سوختن ارث مادری شماست گرچه در بندی از تو می ترسند علتش خوی حیدری شماست خون خورشید در رگت جاری از بنی هاشمی، یلی هستی دست های تو را به هم بستند هرچه باشد تو هم علی هستی🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
پرت وپلانویسی از سر بی سوادی یا مامور و معذور بودن؟!
ماموریت سری کاری و فضا سازی منفی، نویسنده زنجیره ای(پالان شاه طلبان) را به اوت زدن های مکرر انداخته است.
عباس عبدی در توئیتی نوشت «فولاد مبارکه در 1400 موفق به تولید 7341 هزار تن فولاد شد که نسبت به تولید سال 99 که 7795 هزار تن بود، کاهش تولید را داشت و این کاهش عمدتا به علت خاموشی های برق تابستان بود. آنان که کاهش قطع برق و گاز مردم را از افتخارات دولت می دانند بهتر است به تبعات آن هم توجه کنند».
تخطئه دولت فعلی به خاطر کاهش آمار تولید فولاد مبارکه در سال گذشته به نسبت سال ماقبل و اشاره به مدخلیت خاموشی ها و قطع برق در تابستان 1400، در سالی است که اولا تا اوایل شهریور ماه، هنوز دولت روحانی بر سر کار بود و ثانیا مسئولیت نیروگاه نساختن و خاموشی های ناشی از آن، متوجه دولت هشت ساله روحانی بوده است. با این حال جای تعجب است که عبدی از شدت سری کاری و مخالف خوانی کورکورانه و به هر قیمت، به جای انتقاد از روحانی و وزیر نیروی وی، دولت فعلی را متهم می کند، بی آن که توضیح دهد چرا در همان زمان تشدید خاموشی ها و تعطیلی کارخانه ها، ساکت بود و اعتراض نمی کرد!
گفتنی است منطق غلط و مشکوک نیروگاه نساختن بود که موجب کاهش تولید برق شد. وزیر نیروی دولت روحانی ادعا کرده بود «ساخت نیروگاه برای 200 ساعت، توجیه اقتصادی ندارد و زیر بار فشار مافیای نیروگاه سازی نمی روم»! خروجی این سوءمدیریت، خاموشی های گسترده و بی حساب و کتابی بود که موجب می شد مردم و صنایع حتی نتوانند به جداول منتشره درباره زمان بندی خاموشی ها اعتماد کنند.
یادآور می شود عبدی (متهم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان) چند روز قبل هم توئیت زده بود: «آخرالزمان سیاست. فقط چند روز کافی بود تا مدیرمسئول کیهان نیز، پس از آن مصاحبه تند به برجام سلام دهد»... این تحریف گل درشت در حالی بود که گزارش و تیتر اول کیهان به هشدار و پرهیز دادن درباره «تله تازه آمریکا در بازی با لغو تحریم ها» اختصاص داشت.
همچنین چند ماه قبل، وقتی که رویترز از قول یک مقام ارشد آمریکایی نوشت «واشنگتن صریحا اعلام کرده که نمی تواند به #ایران تضمین حقوقی بدهد که دولت آینده آمریکا به توافق پایبند باشد. این اظهار عجز درباره ارائه تضمین، در واقع اعترافی صریح نسبت به ناتوانی دولت بایدن برای تامین یکی از ضرورت های توافق است»؛ عبدی احساس مسئولیت کرد تا به رفع و رجوع ماجرا بپردازد و بنویسد
«این مورد از ابتدا گفته شده بود و چیز جدیدی نیست، و ربطی هم به عجز بایدن ندارد، بلکه ناشی از ماهیت برجام است که نوعی توافق است و نه قرارداد. قدرت ایران، تضمین اجرای برجام مطابق منافع ماست و نه تضمین آمریکا. ایران هم می تواند توافق را اجرا نکند. آنان از ما تضمین نمی خواهند».
این اعتراف دیرهنگام در حالی بود که به هنگام هشدار منتقدان درباره تضمین نداشتن برجام و امکان نقض آن، و درست زمانی که نشریات زنجیره ای ادعا می کردند امضای کری تضمین است، باز هم عبدی یا ساکت بود یا توافق بی ضمانت را بزک می کرد.
در موضوع تصویب ارز 4200 تومانی هم، زمانی که روزنامه اجاره ای (پالانشاهی) اعتماد تیتر زد «بازگشت اسحاق؛ اعتماد از حضور مقتدرانه جهانگیری برای حل بحران ارزی گزارش می دهد»، عبدی باز هم غائب بود؛ اما وقتی کار از کار گذشت و ظرف سه سال، بالغ بر 60 میلیارد دلار ارز دولتی دچار ریخت و پاش و رانت شد، همان روزنامه، از قول عباس عبدی تیتر زد: «دلار 4200 تومانی؛ استخوانی در گلوی دولت»! او سپس با ادبیات وقیح تری در توئیتر نوشت «دو پوست موز زیر پای دولت (رئیسی) است. اول ادامه دلار 4200 تومانی. دوم حذف دلار 4200 تومانی. انتخاب کنید که کدام گام را برخواهید داشت؟».
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
ادعاهای تکراری - 1 [پالان شاه طلبان]
#کمال_احمدی
این روزها که دوباره زمزمه توافق هسته ای بر سر زبان ها افتاده، رسانه های غربگرا دو نوع واکنش از خود بروز داده اند که هر دوی آنها عجیب و حیرت برانگیز است؛یک گروه از آنها همچون اواسط دهه 90، مشغول خیال پردازی درباره آینده اقتصاد ایران پس از توافق کذایی هستند.به این تیترها دقت کنید «احیای برجام منجر به رفاه ، پیشرفت و ثبات می شود»، «اقتصاد ایران در انتظار احیای برجام»، «سلام بازارها به توافق» و... حتی برخی از این رسانه ها باز هم مثل سال 94، چرتکه به دست گرفته و خسارت هر روز تاخیر در احیای توافق هسته ای را میلیون ها دلار برآورد می کنند.
درباره این ادعاهای تکراری که البته هر انسان عاقلی را به تعجب وا می دارد، باید پرسید چگونه ممکن است این جماعت تجربه عینی و ملموسی که هنوز چندسالی از وقوعش نگذشته را به طرفه العینی فراموش کرده و با شرطی سازی اقتصاد، دوباره بخواهند کشور را به چاه ویلی بیندازند که انتهایش معلوم نیست؟ مگر همینان هفت سال پیش با ترفند «راه بنداز و جا بنداز» نمی گفتند برجام، آفتاب تابان است و با این توافق می توانیم بالمره همه تحریم ها را برداریم؟ مگر همین چرتکه بدستان حساب نمی کردند که ضرر هر روز تاخیر در اجرای برجام، 100 میلیون دلار است؟ حتی یکی شان تیتر زد که 22 روز تاخیر در اجرای برجام 2500میلیون دلار به کشور ضرر زد؟! پس چرا بعد از این همه شتاب و عجله برای اجرای برجام و تعطیلی بخش مهمی از تاسیسات هسته ای کشور، نه تنها هیچ عایدی نصیب اقتصاد کشور نشد (تقریبا هیچ ، به اذعان سیف رئیس کل وقت بانک مرکزی) بلکه حتی غربی ها یک باک بنزین به هواپیمای ظریف- وزیر خارجه وقت- ندادند تا او خودش را به خانه برساند. البته خسارت این توافق فقط به همین مقدار محدود نشد؛ افزایش رکود در واحدهای تولیدی تا جایی که به گفته وزیر وقت صمت در دولت یازدهم بیش از 10هزار واحد تولیدی تعطیل یا نیمه تعطیل شد و بنگاه های مشهور تولیدی کشور نظیر «ارج»، «آزمایش»، «داروگر»، «روغن جهان» و... که روزگاری جزو برترین واحدهای تولیدی ما بودند به خاک سیاه نشستند و واردات بی رویه شدت گرفت. آمارهای بانک مرکزی در سال 96 به خوبی این واقعیت تلخ را برملا کرد. در آن سال میزان کل واردات کشور (واردات گمرکی، غیرگمرکی و خدمات) به 93/8 میلیارد دلار رسید که نسبت به سال قبل از اجرای برجام (1394) 20 میلیارد دلار بیشتر شده بود. همچنین بدهی خارجی ایران که در ابتدای دی 1394 یعنی قبل از اجرای برجام، 5 میلیارد و 675 میلیون دلار بود، در پایان سال 1396 به 10 میلیارد و 910 میلیون دلار افزایش یافت. یعنی در مدت 2 سال و سه ماه از اجرای برجام، ایران از لحاظ بدهی خارجی، 92 درصد مقروض تر شد.
قصه زیان های اقتصاد ما از برجام، به همین موارد هم محدود نشد، بلکه به بخش هایی همچون صنعت نفت و خودرو هم لطمات شدیدی وارد آمد؛ شرکت نفتی توتال که با فرش قرمز زنگنه و دوستانش و با وجود سوءسابقه قبلی، وعده عملیاتی کردن پروژه فاز 11 پارس جنوبی را داده بود، پس از اینکه اطلاعات میادین مشترک نفتی ما را سرقت کرد، بدون پرداخت هیچ جریمه ای به بهانه ترس از آمریکا از ایران خارج شد. شرکت های فرانسوی پژو و رنو هم مثل توتال، صنعت خودروی ما را سر کار گذاشتند و تعهدات شان را نیمه کاره رها کرده و رفتند. ماجرا وقتی دردناک تر شد که سفره مردم به بهانه گرانی های مداوم نرخ ارز، روزبه روز کوچک تر شد، قیمت کالاهای اساسی بعضا تا 300 درصد بالا رفت؛ قیمت گوشت نجومی شد و...
با وجود این همه خسارت، باز هم جریان غربگرا سرعقل نیامد و کشور را معطل اینستکس اروپا، سفر شینزوآبه و در نهایت هم پیروزی بایدن کرد تا شاید به امید این سراب ها «هفته های خوشی پیش روی مردم باشد» اما هرچه گذشت رکود اقتصادی بیشتر شد و تورم و گرانی افزایش یافت تا جایی که نرخ تورم در سه سال پایانی دولت قبل، بالاتر از 30 درصد ماند و رکورد بی سابقه ای را در 60 سال اخیر برای این شاخص اقتصادی ثبت کرد. حالا با این همه خسارت که شرطی سازی اقتصاد به کشور زد، معلوم نیست غربگرایان با چه رویی دوباره همان رویه غلط را در پیش گرفته و آدرس ناکجاآباد به مردم می دهند؟
چه عبرت آموز فرمود امام صادق علیه السلام که «لا یلسع العاقل من جحر مرتین» هیچ شخص عاقلی از یک سوراخ دو بار گزیده نمی شود.
اما واکنش گروه دوم غربگراها در قبال توافق هسته ای که این روزها دوباره بروز کرده، در عین عجیب بودن واقعیت باطنی آنها را برملا کرده است. این طیف با پررویی تمام می گوید این توافق باید انجام شود و ما چاره ای نداریم جز اینکه آن را اجرا کنیم، اما نباید از ناحیه توافق هسته ای، انتظار هیچ گشایشی را برای اقتصاد داشته باشیم و اگر ما پیشرفت اقتصادی می خواهیم باید دست از انقلاب و آرمان هایمان برداریم.(!)
ادعاهای تکراری - 2
#کمال_احمدی
به این اظهارات توجه کنید: «بایستی با قاطعیت گفت برجام به خودی خود فراهم آورنده رفاه و رشد و توسعه نخواهد بود. به عبارت دیگر نه ایران می تواند به بانک ها و شرکت های خارجی دستور دهد که روابط بانکی عادی با ایران برقرار کرده و در پروژه های مختلف سرمایه گذاری نمایند...و نه رئیس جمهور آمریکا حتی از نوع خوبش هم قادر است چنین دستوری به بانک ها و شرکت های بین المللی دهد.حلقه مفقوده در این رابطه؛ استراتژی، سیاست ها و نگاه های جمهوری اسلامی است. یعنی اگر این فرمول چراغ فرا راه ما قرار نگیرد، برجام مشکلی از ما حل نمی نماید. به عبارت دیگر، بانک ها و شرکت های سرمایه گذاری و صاحبان تکنولوژی های مدرن و پیچیده در ورای برجام جست وجو می کنند آیا با ایران می توانند همکار باشند و ایران کشور با ثباتی از نظر داخلی است و دشمنی بالفعل در خارج ندارد؟ هیچ سرمایه گذاری حاضر نیست خارج از ارکستر هماهنگ جهانی با کشوری که تکرو باشد کار کند.»
این اظهارات نشان می دهد اولا تمامی آن ادعاهای گروه نخست که برجام را مایه پیشرفت و تعالی کشور معرفی می کرد و می کند، سراسر دروغ است و هیچ تحریمی با این توافق برداشته نمی شود. ثانیا این سخنان، یک درون مایه اصلی دارد و آن اینکه مادام که ایران یک کشورانقلابی است و پایبند به آرمان های امام و انقلاب و دشمن آمریکاست، نباید انتظار هیچ پیشرفتی را داشته باشد، چون آمریکا، کدخدای جهان است و بدون آمریکا نمی توان از پس مشکلات برآمد.
در پاسخ به این ادعا که بارها طی چهل سال گذشته به عناوین مختلف تکرار شده و احتمالا این بار با هدف تحمیل برجام های بعدی ادا گشته، باید گفت فرض کنیم این ادعا که مشکل اقتصاد ایران، انقلابی بودن مردمش است صحیح باشد اما با چنین ادعایی، چرا با وجودی که بسیاری از کشورهای جهان انقلابی نیستند و به قول این جماعت با ارکستر جهانی هماهنگ هستند، با مشکلات عدیده اقتصادی مواجهند؟ چرا اروپایی ها که روزگاری گفته می شد سگ دست آموز رئیس جمهور آمریکایند، این روزها به مصرف هیزم و غذای کپک زده روی آورده اند؟ چرا ترکیه که در داشتن رابطه با آمریکا آن قدر پیش رفته که سال هاست بخشی از خاکش به اشغال پایگاه هوایی آمریکا(اینجیرلیک) درآمده و بیش از 5 هزار نظامی ایالات متحده و ده ها جنگنده این کشور بدون هیچ اعتنایی به دولت اردوغان در این پایگاه رفت و آمد می کنند، این روزها با تورم بیش از 80درصدی دست و پنجه نرم می کند؟
این نمونه های عینی، خط بطلان بر فرضیه اقتصاد ضعیف به دلیل انقلابی بودن می کشد چرا که این کشورها اصلا با واژه انقلاب و مقاومت در برابر آمریکا بیگانه اند و مو به مو، طبق خواسته های او عمل کرده اند، اما این روزها اقتصادشان با یک تحریم گازی به قدری ملتهب شده که به مردم شان سفارش می کنند برای مصرف کمتر گاز لازم نیست در حمام همه جای بدن را بشوئید! اما در نقطه مقابل این کشورها، تجربه چهار دهه اخیر انقلاب ما نشان داده که هرجا ما انقلابی عمل کردیم موفق بودیم؛ مثل همین آبرسانی به شهرکرد که در هفته های اخیر به دلایلی با مشکل مواجه شده بود، اما دولتمردان و نیروهای جهادی توانستند در یک حرکت انقلابی ظرف کمتر از دوهفته مشکل را تا حدود زیادی حل کنند. جالب اینکه همین طیف غربگرا چندسال پیش مدعی بود بدون آمریکا و برجام حتی نمی توان مشکل آب خوردن مردم را حل کرد، اما دولت انقلابی خلاف این گزاره را ثابت کرد آن هم در شرایطی که اروپای نوکر آمریکا این روزها به شدت گرفتار بی آبی است. خشکسالی شدید در فرانسه موجب شده وزیر محیط زیست بگوید 100 شهر آب آشامیدنی ندارند «دویچه وله» (رسانه دولت آلمان) در کنار گزارش تصویری از بی آبی تصریح می کند: «رودخانه های آلمان کم کم به ریگزار تبدیل می شوند. سطح رودخانه راین و دیگر رودخانه ها بیش از پیش کاهش یافته و در برخی موارد حتی عبور کشتی ها نیز متوقف شده» و بزرگ ترین شرکت تامین آب انگلیس هم از جیره بندی توزیع آب در این کشور خبر می دهد.
خداوند رهبر عزیز انقلاب را نصرت فرماید که در باب اعتماد به غرب در آخرین دیدار با مسئولان دولت قبلی، نکته مهمی را متذکر شدند: «دیگران باید از تجربه های شما (دولت آقای روحانی) استفاده کنند. این تجربه عبارت است از بی اعتمادی به غرب؛ آیندگان باید از این تجربه استفاده کنند. در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمی دهد؛ به ما کمک نمی کنند و هرجا بتوانند ضربه می زنند؛ آنجایی که ضربه نمی زنند، آنجایی است که امکانش را ندارند؛ هرجا امکان داشته اند ضربه زده اند؛ این تجربه بسیار مهمی است. مطلقا نبایستی برنامه های داخلی را به همراهی غرب موکول و منوط کرد، چون قطعا شکست می خورد، قطعا ضربه می خورد. شماها هم هر جایی که کارهایتان را منوط کردید به [همراهی] غرب، ناموفق ماندید؛ هر جایی که بدون اعتماد به غرب، خودتان قد علم کردید و حرکت کردید موفق شدید.
🍃 آیت الله بهجت رحمه الله علیه:
✍🏼 ابتلائات به بلاها برای این است که #یقین پیدا کنیم.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷