eitaa logo
اقتدار ولایی
975 دنبال‌کننده
15هزار عکس
21.5هزار ویدیو
249 فایل
مباحث سیاسی فرهنگی اجتماعی اقتصادی تاریخی ادبیات فارسی و تفسیر و احادیث اهل بیت عصمت و طهارت صلوات الله علیهم اجمعین
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ اسرار محرمانه ایران در رابطه با سلاح هسته‌ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨ویدیوهای منتشر شده از دانشگاه اموری در حالی که پلیس جورجیا از سلاح برقی، گلوله های لاستیکی و گاز اشک آور علیه معترضان استفاده می کند. دقت کنید: ✔️این هجوم در داخل محیط دانشگاه دارد اتفاق می افتد ✔️محیطی که هیچ نیروی نظامی حق ورود ندارد. ✔️و این خشونت بر علیه اساتید و دانشجویانی رخ میدهد که هیچ اعمال خشونت گرایانه یا هیچ گونه فحاشی انجام نمی دهند. ✔️و‌ فقط پلاکارد هایی حمل می کنند برای پایان نسل کشی در
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 از محتاج موشکِ اسرائیل بودن تا روز موشک‌بارانِ اسرائیل 🚨پروژۀ شکوفه چیست و اولین‌بار ایران چه زمانی به فکر موشک افتاد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 اذعان تحلیلگر فرانس 24 به موفقیت حمله ایران به اراضی اشغالی؛ ایران ثابت کرد قادر به شلیک صدها پهپاد و موشک به اسرائیل است! 🚨«وسیم الاحمر» تحلیلگر شبکه فرانس 24: کاری که ایران کرد واقعا بی‌نظیر بود ایران برای اولین بار حمله مستقیم و با چنین شگردی کرد؛ حمله‌ای که با مطالعه انجام شد و موفق بود...
🚨 وزیر دفاع: پاسخ ایران به اسرائیل هشداری محدود بود 👈وزیر دفاع در اجلاس شانگهای: پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی یک اعلان هشدار محدود بود. 💥💥💥 🚨 وزرای دفاع ایران و چین در حاشیۀ اجلاس شانگهای در پایتخت قزاقستان دیدار کردند. 💥💥💥 🚨 وزیر دفاع روسیه: آماده گسترش همکاری‌های نظامی با ایران هستیم 👈 شویگو در دیدار با امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع: ما آمادگی خود برای پیشرفت و گسترش بیشتر همکاری سودمند دوجانبه نظامی و همکاری نظامی-فنی با ایران را اعلام می‌کنیم.
🇮🇷 امیردریادار ایرانی: آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب 👈حرف اول را در جهان می‌زنیم 🇮🇷‌امیردریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش: 👈‌در 45 سال بعد از انقلاب اسلامی که کشور در همه ابعاد در شرایط تحریمی و توطئه دشمنان قرار داشته است، انقلاب اسلامی در نقطه شروع خود حتی سیم‌خاردار هم نداشت. 👈‌اما انقلاب از داشته‌های خود که مردم و جوانان نخبه بود بهره برد و امروز نه تنها در منطقه خاورمیانه، بلکه در جهان حرف اول را می‌زند. 👈‌هدف اصلی ایجاد پایگاه در قطب جنوب مطالعات علمی است، یعنی جامعه علمی و نخبگانی کشور در آن حضور پیدا خواهند کرد. 👈‌در همه کشورهای دنیا که پایگاه در قطب جنوب دارند ارتش‌ها صرفاً پشتیبان کننده هستند. 👈‌ما آمادگی کامل برای پشتیبانی نخبگان و بخش های علمی کشور را داریم، دولت در حال آماده سازی برای حضور دائمی در قطب جنوب است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اظهار ندامت و پشیمانی اشکان خطیبی، بازیگر ایرانی در مصاحبه با رادیوفردا: 🔺خودم به همه چیز پشت پا زدم؛ در ایران همه چیز داشتم و مدیر بودم! اگر اشتباه کردیم همگی با هم اشتباه کردیم! 🔺زندگی در اروپا کار راحتی نیست؛ اینجا به بیماری C-PTSD مبتلا شدم و تحت درمانم؛ نه بدنم و نه ذهنم دیگر توانایی کار کردن ندارد! 🔺اصلا از کیفیت کارهایی که در خارج از ایران کردم راضی نیستم و حدود ۶ سال است که روی صحنه نرفتم؛ سخت است واقعا سخت است؛ بهایی که من دادم به قیمت از دست دادن خانواده‌ام تمام شد!
💠 روزگار در آخرالزمان 🌕 پیامبر اکرم صلی ﷲ علیه وآله دربارهٔ حالات جسمی و روحی مردم آخرالزمان فرمودند :«يَابْنَ مَسْعُودٍ أَجْسَادُهُمْ لاَ تَشْبَعُ وَ قُلُوبُهُمْ لاَ تَخْشَعُ.» 👈 اى پسر مسعود! بدن‌هاى آن‌ها (از پُرخوری و نوشیدن شراب و روابط نامشروع) سير نمى‌شود و قلب‌هاى آن‌ها(در برابر آیات و هشدارهای خداوند) خاشع نمی‌گردد . 📗بحارالأنوار،ج۷۴،ص۹۲ 🌕 و امام صادق علیه السلام می‌فرمایند: «وَ رَأيْتَ قُلُوبَ النَّاسِ قَدْ قَسَتْ وَ جَمَدَتْ أَعْيُنُهُمْ وَ ثَقُلَ الذِّكْرُ عَلَيْهِمْ.» 🔰در آن زمان می‌بینی دل‌های مردم سخت شده و اشک چشمانشان خشكيده و ياد خدا بر آنها سنگين آيد . ✅ مردم قسیُّ القلب و بی‌رحم شده‌اند؛ دیگر از چشم‌ها اشکِ خوف از خدا، بر گونه‌ای جاری نمی‌شود... ❇️ یاد خدا بر مردم سنگین است، چون خدا آنان را به چیزی که دوست ندارند، امر فرموده و از چیزی که دوست دارند، نهی کرده . «وَ رَأيْتَ اَلْآيَاتِ فِي اَلسَّمَاءِ لاَيَفْزَعُ لَهَا أحَدٌ» ⬅️ در آخر الزّمان می‌بینی که آیات و نشانه‌های آسمانی، که علامت عذاب است ظاهر می‌شود ؛ اما احدی نمی‌ترسد و فزع نمی‌کند .(یعنی در دل مردم اثر نمی‌گذارد و بی‌قرار نمی‌شوند) 📗الکافی،ج ۸، ص۳۶ ✅ هر کس با : تقوا ، ورع و کسب اسماءالله خود را آماده کند و در تبعیت تامّ امام زمان عجل الله قرار گیرد و با یاری و زمینه سازی برای ظهور حضرت، یقینی در خود حاصل کند ، می‌تواند در آن روزهای سخت، پابرجا بماند و گمراه نشود.
🍀 💠 امیرالمؤمنین علی علیه السلام می‌فرمایند : یاران امام مهدی عجل الله، مانند《ابرهای پاییزی》جمع می‌شوند . [بحار، ج۵۱، ص۶۶۳] 👈 آیا می‌دانید علت این تمثیل چیست؟ ⬅️ سرعت گردهمایی و آثار سازندهٔ آن؛ چرا که اسماء الهی در درون آنها متجلّی شده و دارای اسم اعظم هستند . [چنان که ابرهای پاییزی از سرعت قابل توجهی برخوردارند] ⬅️ پر مغز و محتوا بودن یاران؛ [ از «باران‌زا» بودن ابرهای پاییزی می‌توان این نکته را دریافت ] یعنی وجود آنان سرشار از عشق ، وفا ، معرفت و رحمت است . ⬅️ عدم دلبستگی به ماده و زمین؛ [ گرچه ابرها از زمین برمی‌خیزند، اما زمین‌گیر نیستند! ] و یاران حضرت هم هیچگونه دلبستگی ندارند و فقط خدا و امامشان را می‌بینند . ⁉️ آیا تا بحال در ترجمهٔ آیهٔ ۳۸ سورهٔ توبه تأمل نموده‌اید؟؟ 👇👇 👈 «ﺍﻯ ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ ! ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﭼﻪ ﻋﺬﺭ ﻭ ﺑﻬﺎﻧﻪ‌ﺍﻯ ﺍﺳﺖ ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﮔﻮﻳﻨﺪ: ﺑﺮﺍﻯ ﻧﺒﺮﺩ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺧﺪﺍ ﺑﺎ ﺷﺘﺎﺏ [ﺍﺯ ﺷﻬﺮ ﻭ ﺩﻳﺎﺭﺗﺎﻥ] ﺑﻴﺮﻭﻥ ﺭﻭﻳﺪ، ﺑﻪ ﺳﺴﺘﻰ ﻭ ﻛﺎﻫﻠﻰ ﻣﻰﮔﺮﺍﻳﻴﺪ (ﻭ ﺑﻪ ﺩﻧﻴﺎ ﻭ ﺷﻬﻮﺍﺗﺶ ﻣﻴﻞ میﻛﻨﻴﺪ؟!) ...» و این حاصل تهذیب : تقوا و ورع ، کسب اسماءالله و تبعیت تام، یعنی تسلیم امر امام زمان عجل الله بودن است .
🌹🌹یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَقُولُوا قَوْلًا سَدِیدًا. ای کسانیکه ایمان آورده‏ اید تقوای الهی داشته باشید و سخن حق و درست بگوئید. ۷۰ ✅ 👈 نتیجهء سخن حق و درست چیست؟ 🌹یُصْلِحْ لَکُمْ أَعْمَالَکُمْ وَیَغْفِرْ لَکُمْ ذُنُوبَکُمْ وَمَنْ یُطِعِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ فَقَدْ فَازَ فَوْزًا عَظِیمًا. تا خدا اعمال شما را اصلاح کند و گناهانتان را بیامرزد، و هر که اطاعت خدا و رسولش کند به رستگاری عظیمی نائل شده است. ۷۱ احزاب. 👈 👈 👈 سخن درست، سخنی است که از هر گونه آلودگی پاک باشد. 🌺 علماى اخلاق گفته اند: زبان، پر برکت ترین عضو بدن، و مؤثرترین وسیلهء طاعت و هدایت و اصلاح است، و در عین حال، خطرناکترین و پر گناهترین عضو بدن محسوب مى شود، تا آنجا که بیش از سى گناه کبیره، از همین عضو کوچک صادر مى گردد (دقت کنیم). ۱) دروغ ۲)غیبت ۳)سخن چینى ۴) نفاق در سخن ( یعنی دوجور حرف زدن ) ۵) مدح بى جا ۶) بد زبانى و دشنام ۷)غنا و اشعار نادرست ۸) افراط در مزاح ۹) سخریه و استهزاء ۱۰) افشا اسرار دیگران ۱۱) وعده خلاف ۱۲) لعن نا بجا (لعن، یک دعای بد است، پس به آسانی دیگران را لعن نکنیم) ۱۳) خصومت و نزاع ۱۴) جدال و مِراء (مِراء یعنی کشاندن جدل تا جایی که ختم به توهین و دشنام و درگیری شود. یا درگیری لفظی و یا فیزیکی) ۱۵) گفتگو در امور باطل ۱۶) پر حرفى ۱۷) گفتگو در امورى که به انسان مربوط نیست ۱۸) وصف مجالس شراب و قمار و گناه ۱۹) سؤال و جستجو از مسائلى که از عهدهء درک انسان بیرون است ۲۰) تصنع و تکلف در سخن (سخت، حرف زدن) ۲۱) تهمت زدن ۲۲) شهادت باطل ۲۳) اشاعه فحشاء و نشر شایعات بى اساس ۲۴) خودستائى ۲۵) اصرار بیجا ۲۶) خشونت در سخن ۲۷) ایذاء و آزار با زبان ۲۸) مذمت از کسیکه مستحق ذم نیست ۲۹) کفران نعمت بوسیلهء زبان ۳۰) تبلیغ باطل ( یاالله. خدایا رحم کنید). 🌸 و در حدیثى از پیامبر گرامى اسلام مى خوانیم: لایَسْتَقِیمُ إِیمَانُ عَبْد حَتّى یَسْتَقِیمَ قَلْبُهُ وَ لایَسْتَقِیمُ قَلْبُهُ حَتّى یَسْتَقِیمَ لِسَانُهُ: ایمان هیچ بنده اى از بندگان خدا به راستى نمى گراید، مگر اینکه قلبش مستقیم گردد، و قلبش مستقیم نمى شود مگر اینکه زبانش درست شود. بحارالانوار، ج ۷۱، ص ۲۸۷. 🌸 👈 و در حدیثی جالب از امام سجاد علیه السلام می خوانیم: زبان هر انسانى همه روزه صبحگاهان از اعضاى دیگر احوالپرسى مى کند و مى گوید: کَیْفَ أَصْبَحْتُمْ؟!: چگونه صبح کردید؟ (حال شما چطور است؟). همهء آنها در پاسخ این اظهار محبت زبان، مى گویند: بِخَیْر اِنْ تَرَکْتَنا: حال ما خوب است اگر تو بگذارى!! سپس اضافه مى کنند: تو را به خدا سوگند ما را رعایت کن: إِنَّمَا نُثَابُ بِکَ وَ نُعَاقَبُ بِکَ: ما بوسیلهء تو ثواب مى بینیم و یا مجازات مى شویم. بحارالانوار، ج ۷۱، ص۲۷۸.
🔷انجام دلبخواهی وظیفه ! 🔹 رئیس قوه قضائیه : در قضیه عفاف و حجاب و برخورد با هنجارشکنان، قطعاً ما نمی‌خواهیم هر فردِ کم توجه به قوانین در کف خیابان را کیفر کنیم! 🔹دادستان کل کشور: بی‌حجابی جرم مشهود است و بسیاری از بانوان که حجاب شرعی را مراعات نمی‌کنند دختران و خواهران ما هستند که دچار اشتباهاتی بوده و فریب خورده‌اند.ما بنا نداریم برای نوامیس این مملکت پرونده قضائی درست کنیم. 🔹ریاست عدلیه و دادستان کل کشور رسما و علنا می گویند تمایلی به انجام وظایف قانونی خود در قبال بی حجابی ندارند!(چون بر اساس قانون، فرد بی حجاب مجرم است و باید توسط دستگاه قضایی محاکمه و مجازات شود.) 🔹فرض کنیم بقیه اقشار هم در انجام وظیفه به این دو عزیز اقتدا کنند. مثلا : پلیس بگوید ما بنا نداریم با دستگیری دزدها و قاتلین، برای آنها سوءسابقه ایجاد کنیم! دولت بگوید ما نمی خواهیم‌ پای کارمندان و مدیران رشوه خوار و فاسد را به دادگاه و زندان بکشانیم چون آبروی آنها می رود. معلمین بگویند دانش آموزان، عزیزان ما هستند و ما دوست نداریم با دادن نمره های پایین آنها را ناراحت کنیم و... 🔹اگر سران عدلیه الگوی "عدم تمکین به قانون" بشوند دیگر سنگ روی سنگ بند نخواهد شد و هرکسی می تواند مانند آنها، قانون و تکالیف قانونی اش را تا جایی که دوست دارد و تشخیص می دهد، عمل کند ! 🔹الان می شود فهمید چرا در چند ماه اخیر سر و کار هر یک از سلیطه های شورش "زن ،هرزگی، بی حیایی" به عدلیه می افتاد، با وقاحت و گستاخی بیشتری و بدون حجاب از زندان خارج شده و با قوت بیشتری به قانون شکنی و اهانت به احکام الهی مشغول می شد!(چون متوجه می شدند عدلیه قصد تشکیل پرونده و محاکمه یا مجازات آنها را ندارد ! ) 🔹فرض کنیم تعدادی زن و دختر در کف خیابان به خانواده سران قوه قضائیه حمله کرده و آنها را مضروب کنند. آیا در این حالت هم دادستان محترم ضاربین را "دختران و خواهران خود و نوامیس مملکت" فرض می کند و برای آنها پرونده ای تشکیل نمی دهد؟ اگر دختر جوانی بواسطه کم توجهی به قانون، خودروی شخصی ریاست عدلیه را سرقت کرده و یا به آن آسیب جدی وارد کند باز هم مشمول رافت ایشان شده و پرونده ای برایش گشوده نخواهد شد؟ 🔹چرا سران عدلیه وقتی پای حداقل منافع مادی مطرح است برای متهمین ( بدون توجه به جنسیت متهم) پرونده تشکیل داده و متهم را محاکمه و مجازات می کنند اما در برابر افرادی که حکم الهی حجاب را (که قانون رسمی کشور نیز هست) زیر پا می گذارند،روشی مغایر با قانون پیش گرفته و از عدم پرونده سازی برای نوامیس مملکت سخن به میان می آورند؟ آیا در نظر این دو بزرگوار حرمت احکام شرع کمتر از حرمت یک تلفن همراه یا النگوی طلاست؟(چون برای سارقین النگو و تلفن همراه حتی اگر زن یا دختر هم که باشند پرونده قضایی تشکیل می شود!) 🔹 جناب دادستان می شود بفرمایید اگر دروازه بان استقلال یکی از نوامیس و دختران مورد اشاره شما را در برابر چشم هزاران بیننده درآغوش بگیرد باز هم مشمول رافت شما خواهد شد؟ اصولا این گونه بغل گرفتن ها را ناقض امنیت نوامیس مملکت می دانید؟ نکند امثال دروازه بان استقلال را هم مانند نوامیس مملکت می دانید و برای آنها پرونده تشکیل نمی دهید؟ 🔹عالیجنابان! وقتی شما نقض قوانین حجاب و عفاف را مشمول محاکمه و مجازات نمی دانید،توقع رعایت این قانون در کشور بی جا و مسخره نخواهد بود؟ کجای دنیا و در کدام زمان، قانون بدون ضمانت اجرا، رعایت شده که مملکت ما دومین آن باشد؟ آیا با این وضع توقع دارید ادعاهای شما درباره اهمیت رعایت حجاب و عفاف را باور کنیم؟ ✍ دکتر کوشکی | يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم |
بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 🚩عزّت ملّی جزو حیات طیّبه است؛🚩 🌤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 📿ذکر روز شنبه :یا رَبِّ الْعالَمِین سوره مبارکه النحل آیه ۹۷ مَن عَمِلَ صالِحًا مِن ذَكَرٍ أَو أُنثىٰ وَهُوَ مُؤمِنٌ فَلَنُحيِيَنَّهُ حَياةً طَيِّبَةً ۖ وَلَنَجزِيَنَّهُم أَجرَهُم بِأَحسَنِ ما كانوا يَعمَلونَ هر کس کار شایسته‌ای انجام دهد، خواه مرد باشد یا زن، در حالی که مؤمن است، او را به حیاتی پاک زنده می‌داریم؛ و پاداش آنها را به بهترین اعمالی که انجام می‌دادند، خواهیم داد.!» : خب، حیات طیّبه یعنی چه؟ یعنی همه‌ی این چیزهایی که بشر برای بِه‌زیستی خود، برای سعادت خود به آنها احتیاج دارد. مثلاً عزّت ملّی جزو حیات طیّبه است؛ ملّت ذلیل، توسری‌خور، حیات طیّبه ندارد. استقلال، وابسته نبودن به بیگانگان و به دیگران جزو حیات طیّبه است. حیات طیّبه را فقط در عبادات و در کتابهای دعا که نباید جستجو کرد؛ واقعیّات زندگی اینها است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقایقی از  « محمد رسول الله» صلوات الله علیه وآله به عدد علمه 
🤲 اللهم العن الجبت والطاغوت واتبائهما بعددعلمک
✔️✨راز اینکه رابرت مرداک یهودی تهیه کننده فیلم محمد رسول الله هست چیست؟
♦️‌جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران: با اراده حیدری آیت الله خامنه ای، رژیم صهیونیستی را مضحکه دنیا کردیم.
📝 | برخورد برنامه‌ریزی شده و قاعده‌مند با چالشِ دشمن‌ساخته 👈 بازخوانی الزامات مقابله موثر و هوشمندانه با مسئله نقشه دشمن برای کشف حجاب بانوان از منظر رهبر معظم انقلاب 🔸چالش تحمیلی و دشمن‌ساخته 🔹ایران اسلامی چند سال است که در میدانِ کارزار «جنگ ترکیبی» با دشمنان به سر می‌برد. چرا که دشمنان سلطه‌طلب از اقتدار و پیشرفت کشور در پرتو حرکتِ انقلاب اسلامی به‌شدت عصبانی هستند: «حقیقت این است که دشمنانِ مستکبر ملت ایران از پیشرفت‌های روزافزون ایران اسلامی ناراحت و عصبی هستند.» ۱۴۰۱/۰۷/۱۱ 🔹یک صحنه‌ی بارز این جنگ ترکیبی، اغتشاشات ۱۴۰۱ بود: «در اغتشاشات پاییز گذشته -سال ۱۴۰۱-، اینها مسئله‌ی زن را بهانه کردند، هیاهو راه انداختند؛ پشت قضیّه هم دستگاه‌های جاسوسی دشمنها بودند، -یعنی- دولتهای غربی.» ۱۴۰۲/۰۱/۱۵ این چالش‌آفرینی حول موضوع زنان و حجاب اسلامی البته امتداد پیدا کرده و تبدیل به یک چالش تحمیلی شده است: «مسئله‌ی حجاب تبدیل شده به یک چالش و بر کشور ما تحمیل شده؛ این را تحمیل کردند. کسانی نشستند نقشه کشیدند، برنامه‌ریزی کردند که حجاب بشود یک مسئله در کشور ما؛ در حالی‌ که چنین مسئله‌ای در کشور وجود نداشت؛ مردم با شکلهای مختلف داشتند زندگی میکردند.» ۱۴۰۳/۰۱/۱۵ 🔍 ادامه را در بله | ایتا خط حزب‌الله بخوانید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 | سپاه؛ سربلند بحران ها 🔸رابطه عمیق بین مردم و سپاه مانع نفوذ دشمن 🔸 حضور همیشگی سپاه در بحران های کشور؛ از زلزله، سیل و کرونا تا بی اثر کردن تحریم های اقتصادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سندرم تراکم، بلای جان کلانشهرها ✍️ مهدی عسگری ریشه‌ی بسیاری از مشکلات کلانشهرها، تراکم جمعیت در یک جغرافیای محدود است روندی که درصورت تداوم، چالش‌های مزمن اجتماعی، زیست محیطی، بهداشتی و فرهنگی را تشدید و تاب‌آوری را متلاشی خواهد کرد. ✔️ تأکید آقای موزون براساس بررسی يافته‌های متعدد از تجربه‌گران زندگی پس از زندگی در کشورهای مختلف نشان می‌دهد که کدام سبک زندگی و کدام الگوی مسکن و شهر سازگاری بیشتری با آرامش آدمی دارد. تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد با افزایش طبقات آپارتمان‌ها، آسیب‌های اجتماعی و بزهکاری افزایش می‌یابد! ⚠️حتی آزمایش‌های انجام شده بر روی موش‌ها نیز نشان می‌دهد که تراکم جمعیت (باوجود تأمین تمام نیازهای دیگر) به پرخاشگری، اصطکاک، افزایش مرگ و میر و نهایتا فروپاشی کامل جمعیت می‌انجامد. تغییر الگوی ساخت شهر و مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه و توسعه عمودی به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار و توسعه افقی، یک نیاز جدی و مطالبه‌ی عمومی است، که با وجود مصوبه اخیر مجلس در برنامه هفتم، (🎬 افزایش ۲۵درصدی مساحت سکونتگاهی کشور) تکلیفی است که باید با نظارت مجلس و اهتمام دولت، با جدیت دنبال شود. این پیشنهاد که در کمیته احیاء اراضی آماده و به تصویب مجلس رسید، بستر قانونی برای توزیع متوازن جمعیت در کشور، مبتنی بر آمایش سرزمین و جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه را فراهم کرده است. انتشار این محتوای آگاهی‌بخش و مطالبه‌گری عمومی، برای پیشبرد این هدف، مؤثر و مزید امتنان است. 🇮🇷 رئیس کمیته احیاء و بهره‌برداری عادلانه اراضی/ کمیسیون تلفیق برنامه هفتم
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1713678019374607473 🗒 دفاع از «حضورِ میدانیِ نیروی انتظامی» که مسأله‌ای فرعی و دست‌چندم است؛ اگر آیت‌الله خامنه‌ای بگویند تو دیگر حتی درباره‌ی دفاع از «اصل حجاب» نیز کلمه‌ای نگو و ننویس، با ایمان قلبی پاسخ می‌دهم: به روی چشم. کسانی چون من، در «دلالتِ روایتِ مبهمِ دیگران» تردید داریم، نه در «تبعیت از ولایت مطلق ایشان». 🖇 تعلیقه: هیچ خبری از «مصداق کار بی‌قاعده» ندارم. مسأله این است کسانی اتهام زدند که چنانچه نظر رهبر با شما مخالف باشد، آن را بر نخواهید تابید. من نیز در اینجا تصریح کردم که چنین نیست و هرچه باشد تابعم. اینکه «نظر ایشان» چیست، مطلع نیستم. «ابهام‌زدایی»، بر عهده‌ی «ابهام‌سازان» است که البته شانه خالی کرده‌اند. من موافق حضور نیروی انتظامی هستم اما اگر رهبر انقلاب بگویند‌ به‌صلاح نیست، همگی «مطیع» و «تسلیم» خواهیم بود؛ اما مشخص نیست که رهبر انقلاب، چنین نظری داشته باشند. با آن «سخن مبهم»، نزاع تفسیرها و برداشت‌ها شکل گرفت. آن «ابهام در نقل»، این «آشوب در فهم» را برانگیخت. وظیفه‌ی ما، ترجیح نظر ایشان است. https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
طرح کلّی اندیشۀ اسلامی در قرآن.pdf
1.56M
🔻یک نسخۀ نایاب و تاریخی از کتاب «طرح کلّیِ اندیشۀ اسلامی در قرآن» به قلم امام خامنه ای که در سال ۱۳۵۴ منتشر شده و به احتمال زیاد، چاپ اوّل یا دوّم این کتاب باشد. ،،،،،، در بخش بیست ‌و یکم این کتاب می‌خوانیم: برای «مخالف ‌بودن»، «مخالفت ‌کردن» لازم نیست؛ «همراهی ‌نکردن» کافی است. هرکه در «میانه» باشد نیز با نبی نیست. 🖇 تعلیقه: تاریخ، سرشار است از آدم‌های «بینابینی» و «حد وسط» که حاضر به موضع‌ گیری شفاف نیستند و نمی‌خواهند هزینه بدهند. دکان دو نبش گشوده‌اند و از دوپهلوگویی، نان می‌خورند. حرف‌های زیرمیزی دارند و شخصیت آغشته به ابهام. گاهی به نعل می‌زنند و گاهی به میخ. هم خدا را می‌خواهند و هم خرما را. قدرت معنوی برای انتخاب ندارند؛ چون دلبسته‌ی منافع‌شان هستند. به زیست‌ متوسط، خو کرده‌اند و در برابر حقیقت، تهی از حس مسئولیت تاریخی‌اند. به عرف و اقتضا و موقعیت می‌نگرند و بر موج عوام‌زدگی می‌نشینند تا برای ساختار شکنی، هزینه ندهند. زندگی می‌کنند نه مبارزه. کارمند هستند نه دردمند. اگر دریابند که می‌توان بر تن حقیقت، زخمه زد، دریغ نمی‌ورزند. محافظه ‌کار هستند نه انقلابی؛ و مگر ممکن است جمع میان انقلابی‌گری و ابهام؟! هویت‌شان ژله‌ای است و بازی دوگانه را خوب آموخته‌اند. میانه ‌نشینان، هرجایی و رنگ ‌پذیرند و همواره راهی برای گریز از صراحت‌های مسأله ‌ساز دارند. زبان‌شان سخنی دارد و دل‌شان سودایی دیگر. بی‌طرفی را فضیلت می‌شمارند اما همواره به سوی مخالف، غش می‌کنند.‌ حق را با باطل می‌آمیزند تا رسوا نشوند. در نقش عقل کل، ظاهر می‌شوند و می‌خواهد کدخدامنشانه، ارزش‌ها را به حاشیه‌ برانند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻همبستگی و قطبیدگی اجتماعی (بازسازی امروزین موضع شهید آوینی) ،،،،،،،،،،، 🖇 هر چه عموم مردم بر آن اتفاق یابند لزوماً حقیقت و عدالت نخواهد بود و «اکثریت آرا»، ضرورتاً متمایل به جانب حق و عدالت نیست. رأی اکثریت مردم، لزوماً «محترم» نیست(شهید سیدمرتضی آوینی، آغازی بر یک پایان، مقاله‌ی وفاق اجتماعی، ص۶۲). 📍فیلم کامل گفتگو را در اینجا مشاهده کنید: https://www.aparat.com/v/UaHM1
🗒 بازی هوس معترض، ما هستیم؛ درد داریم و خموشیم امّا چه بگوییم از این قصّۀ تلخ؟! شهر، تب‌دار شده برگ‌ریزان حیاست و چه غوغایی‌ست از حجمِ هوس، آرمان‌، گوشه‌ی کوچه، به زمین افتاده عجمیان تنهاست؛ زیر رگبار قساوت، جان داد و حقیقت نیز، زندانیِ زنجیرِ روایت‌بافان گیسوانت شده بازیچۀ باد عقده‌ها، حسرت‌ها داغ‌ها، نفرت‌ها چشم‌ها آلوده، دل تو آسوده شهر در پیچ‌وخمِ زلف تو در خود پیچید و چه تلخی‌ها دید شبِ گیسوی پریشانِ تو شد فاجعه‌ساز و تو هم می‌دانی؛ فتنه این‌بار شده موج‌سوارِ تن تو بدنت، طعمه شده و خیابان شده بازارِ حراجِ بدنت چشم‌ها، وسوسه‌آلودِ تنت بدنت، سهمِ نظربازیِ هر بی‌سروپا عشق، این است؟! رهاییِ تَنَت؟! 🖌مهدی جمشیدی
۱. برای طرح ولایت، هیچ بدیل و جایگزینی نمی‌شناسم. منحصربه‌فرد است و با مختصات تفکر رهبران انقلاب، اتحاد و اشتراک کامل دارد. دیگرانی که امروز مدعی هستند، بیش‌وکم، فاصله و زاویه دارند اما معارف طرح ولایت، ریشه در متن انقلاب دارد و ناب و اصیل است. مختصر است و منظومه‌وار. روزآمد است و کارساز. عقلی است و پیش‌برنده. ۲. اگر این بنیان‌های نظری را ندانیم، حتی در تداوم راه خویش نیز گرفتار تزلزل می‌شویم؛ چه رسد به هدایت فرهنگی دیگران. کار فرهنگی بدون زیربنای معرفتی، پوچ است و حاصلی نخواهد داشت. بدون‌شک، نقطه‌ی آغاز همین طرح است و باید به معارف علامه مصباح متصل شد تا استحکام هویتی یافت. ۳. تجربه‌ی عینی دو دهه‌ی گذشته نشان می‌دهد که چرخش‌ها و دگردیسی‌ها، بیشتر برآمده از کسانی بوده که به‌جای این بنیان‌های فکری و فلسفی، سرگرم رویکردهای دیگر بوده‌اند. طرح ولایت، شرط کافی و تمام راه نیست، اما به‌قطع، شرط لازم و نقطه‌ی عزیمت است. ۴. من صادقانه و دلسوزانه، فهم و برداشتم را از پیش‌نیاز کنشگری فرهنگی و فکری با شما دوستان جوان، در میان نهادم. مسیر معرفت اصیل اسلامی و انقلابی، این است و نباید گرفتار بیراهه‌ها شد. در همه‌ی مواجهات و تقابلاتم، دریافتم که بازگشت همه‌ی پاسخ‌ها به همین معارف است و اگر در این نقطه و مرحله، پخته و کامل شویم، ضربه‌ها و تکانه‌ها بر ما مؤثر نخواهند شد. باید قدر دانست و عاشقانه و‌ عمیق، به مطالعه پرداخت. رحمت خدا بر علامه مصباح که چنین سنت معرفتی‌ای نجات‌بخش و گره‌گشایی را به‌‌جا نهاد. 📍اینجا را ببینید: @hamzevasl
🗒 سی‌ و دو «نهاد فرهنگی» درباره‌ی حجاب، مسئولیت قانونی داشته‌اند. چرا «شورای عالی انقلاب فرهنگی» به‌عنوان قوه‌ی عاقله، گزارش آسیب‌شناسانه‌ای درباره‌ی کارنامه‌ی نهادهای فرهنگی به مردم نمی‌دهد؟ و مسأله‌ی مهم‌تر این است که نهادهای فرهنگی، چه «طرح فرهنگی‌»ای برای دوره‌ی پسااغتشاش دارند؟! یک‌ونیم سال گذشت! https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi