فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدیران جمهوری اسلامی باید چون شهید رجایی اینچنین زندگی کنند
نه مدیران لاکچری و رییس جمهور و وزیران تجملی و پر هزینه قبلی که بیت المال را خرج رفاه خود و خانواده و اطرافیان خود می کردند که در مشهد برای خوابیدن برایشان تشک مخصوص خارجی با هواپیما فرستادند و عاشق تشریفات و زندگی تجملی بود و کشور را به چنین روزی رسانده اند در حالی که بسیاری از مردم ایران توان زندگی زیر خط فقر را هم ندارند.
جمهوری اسلامی با شعار حمایت از مستضعفین بروی کار آمد و باید مدیران آن برای رفاه مردم فعال کنند و چون مردم عادی با سبک زندگی و رفتار سالم زندگی کنند تشریفات های پر هزینه را کنار بگذارند و ساده زیست باشند در غیر این صورت سرانجام جمهوری اسلامی در معرض خطر خواهد بود زیرا «الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم» حکومت ممکن است با کفر باقی بماند ولی با ظلم و بی عدالتی باقی نخواهد ماند
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
اگه خدا از رگ گردن نزدیک تر است پس این همه دعا و توسل در مفاتیح برای چیست؟؟.mp3
1.93M
⭕️ سوال❓
اگر خدا از رگ گردن نزدیک تر است پس این همه دعا و توسل در مفاتیح برای چیست؟؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
💢 برتری عقل بر امور حسی
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 ليْسَتِ الرَّوِيَّةُ كَالْمُعَايَنَةِ مَعَ الْإِبْصَارِ، فَقَدْ تَكْذِبُ الْعُيُونُ أَهْلَهَا، وَ لَا يَغُشُّ الْعَقْلُ مَنِ اسْتَنْصَحَهُ.
🔹 تفكر و انديشه همچون ديدن با چشم نيست، چراكه گاه چشم، به صاحبش دروغ مى گويد؛ ولى عقل (سليم) به كسى كه از او راهنمايى بخواهد غشّ و خيانت نمى كند.
📚 حکمت 281 نهج البلاغه
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
حکمت 281 نهج البلاغه.mp3
4.64M
💠 شرح #نهج_البلاغه
🔸 حکمت 281
🎙 استاد محمدی شاهرودی
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ @ostadmohamadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 سیل آزادراه آریزونای آمریکا را تخریب کرد
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔰 آیت الله حائری شیرازی:
بالاخره صف پاکان و ناپاکان، جدا خواهد شد
📸 b2n.ir/r08710
🔹 دیروز گروهی از خبرنگاران اتریشی پیش من آمده بودند و سؤالاتشان را مطرح کردند. اولین سؤالشان این بود:
در این ۱۵ سال که از انقلاب گذشته، شاهد برگشتن جوانان از انقلاب هستید؟ در واقع، از من می خواست که این را تأیید کنم!
گفتم من به شما توضیح می دهم؛ انسان دو بخش دارد: بخشی که می خواهد مقتدر باشد و از همه بزند و از همه بِبَرَد و همه را غارت کند؛ و بخشی که می خواهد یک ذره به کسی تعدّی نکند. شما اروپایی ها، امریکایی ها، این بخشِ بزن-بخور را میبینید و آن بخش نزن-نَبَر را نمیبینید.
🔹 شما، به جز هرزه ها هیچکس زیر چترتان و پرچمتان نخواهد ماند و ما تمام پاکان جهان را، از چنگ شما بیرون می آوریم.
ما با شما عالَم را قسمت می کنیم. پاکان عالم را از شما خواهیم گرفت و شما هرزههای ما را از ما خواهید گرفت؛ هرزه های ما برای شما و پاکان عالَم برای ما.
🔹 اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل، پاکی هست، بالاخره از صفوف شما خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست؛ و اگر در درون خانه های ما، ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به شما خواهد پیوست. این قرار ما با شما.
قرآن می فرماید: «لِيَمِيزَ اللَّهُ الْخَبِيثَ مِنَ الطَّيِّبِ». بگذار تا ویدئو، تمام هرزههای ما را ببرد و ببینند که هنر متعهد ما، تمام متعهدهای آنها را به پیش ما خواهد آورد. سینمای متعهد ما، سرود متعهد ما، آهنگ متعهد ما بالاخره پیام انبیاء را به زبان هنر در اقصی نقاط عالم منتشر خواهد کرد. جشن در مقابل جشن؛ [فیلم در برابر فیلم؛ سرود در مقابل سرود].
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔰 اگر بگویم نه کتابی دارد، نه مقالهای و نه حتی پیش بزرگان درس خوانده که ادعای بالا بودن علم کند و در کل از لحاظ علمی شأنی در حد طلّاب معمولی پایه ۱۰ حوزه دارد و واقعا یک طلبه معمولی است اما کاری کرده که در بین بزرگان هم بیسابقه است!
🔹 شیعه کردن ۱۴ تا ۲۰ میلیون نفر
#شیخ_زکزاکی
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🍃 آیت الله بهجت رحمه الله علیه:
✍🏼 بعضی گمان می کنند که ما از ترک #معصیت عبور کرده ایم؛ غافلند از اینکه معصیت، اختصاص به کبائر معروفه ندارد، بلکه اصرار بر صغائر هم، #کبیره است.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مسجد هایی که هیچ نشانی از مسجد بودن را ندارند 🕌
🔹 کشور معمار حکیم می خواهد نه ساختمان ساز
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 آیتالله ناصری(ره):
برای ایشان [مقام معظم رهبری] دعا کنید، ایشان فعلاً تنهاست. اگر ایشان فرمانی دادند و فرمودند «علی الرأس و العین»، بدویم.
🏴 تسلیت به پیشگاه حضرت حجت عجل الله فرجه
✍ سیّدایمان بِیدُختی
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔰 کشور جالبی داریم
🔹 سمت راستی ها کاخ نشینن راانت و دزدی شان را می کنند
🔸 سمت چپی ها فحش اش را می خورند
✍ #توئیت: سعید باقری
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔰 زنان خانه دار بیکار نیستند، اونا فقط انتخاب کردن محل خدمتشون در منزلشون باشه و این خیلی ارزشمنده.
اونا ساعت کاریشون تمام وقته و حتی مرخصی هم ندارن!
توقع و انتظاراتم ازشون نامحدوده!
چون کارفرماشونم بخشی از قلبشونه توان نه گفتن هم ندارن!
خانم های خانه دار خیلی با ارزشن خیلییی
✍ توئیت: فاطمه محمدی
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
چرا مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی مظلوم هستند؟
"شب تکنوکراتها" در صبح اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی
علیمحمد نمازی، فعال چپ و از اعضای حزب کارگزاران در بخشی از یک مصاحبه با روزنامه شرق گفته است:
"یکی دیگر از دلایل عدم توفیق برنامه های توسعهای، تامین منابع، یعنی همان درآمد است. چرا درآمد ایجاد نشده چون ما تحریم هستیم. وقتی درآمد وجود نداشته باشد فعالیتی هم صورت نمی گیرد. اگر احیای برجام دوباره با مشکل مواجه شود و بخواهیم برنامه هفتم توسعه را بنویسیم قطعا سرنوشت برنامه هفتم بدتر از برنامه ششم خواهد بود. بنابراین قدم اول این است که موضوع تحریم ها حل شود. در کنار رفع تحریم ها و بهبود روابط با دنیا و توسعه سیاست خارجی، ما قادر به تامین منابع مالی بیشتری خواهیم بود و امید به سرمایه گذاری داخلی هم ایجاد میشود. زمانی که مردم به آینده امید نداشته باشند با بهترین اصلاحات هم همراهی نخواهند کرد. شرط همراهی مردم با دولت امید به آینده است."
*مسئله برنامه های توسعه و کارنامه های آنها همواره در ایران محل مناقشه بوده است.
اما فصل مضحک این مناقشه ربط دادن کارنامه برنامه های توسعه به مسئله تحریم و برجام است.
آن هم از سوی رجال جریانی که در کارنامه خود حتی روابط بین ۳ قوه و آلودگی هوا را نیز به برجام ربط دادهاند!
پس مشخص است که پای یک حب و بغض در میان است نه واقعیت و تحلیل صحیح.
از طرف دیگر خوبست حزب کارگزاران در یک کارگاه درون حزبی؛ برای رجال خود دوره های آموزشی بگذارد و به کارنامه ایران در مقابل تحریمها بپردازد. و مثلا این سخن عمده کارشناسان اقتصادی منصف ایران را در آن کارگاه تدریس کند که اثر تحریم ها بر اقتصاد کلان ایران به کمتر از ۲۰ رسیده است.
مسئله درآمد نیز هم در علم اقتصاد، هم در دیپلماسی و هم در اقتصاد سیاسی، بیشتر یک مسئله مدیریتی و برنامهای است نه یک مسئله تحریمی!
شاهد مثال آنکه در ایام امضای برجام در دولت آقای روحانی، دستاورد درآمدی برجام برای ایران و مردم ایران "تقریبا هیچ" بود.
بله! تحریم میتوان از سقف درآمدی بکاهد اما هرگز نمیتواند جلوی روند رشد آن را در فرایندهای مدیریت بهینه بگیرد.
فلذاست که پیشنهاد میشود در حزب کارگزاران دوره های خوانش تاریخی هم برگزار شود تا شاهد ترویج اباطیل در جامعه نباشیم.
ضمنا بیان این نکته ضروریست که اقتصاد ایران سال هاست در سمت و سوی "اقتصاد مقاومتی" قرار گرفته و در یک اقتصاد مقاومتی هم اولویتهای توجه و کنشگری اقتصادی کمی تا قسمتی متفاوت است.
به این معنی که اگرچه در اقتصاد مقاومتی هم امر سرمایه گذاری یا زدودن تحریم یا روابط با دنیا پیگیری میشود اما اصل بر تأمین امنیت اقتصادی کشور و مردم، پیشرفت با درآمدهای موجود، تولید داخلی و هدایت نقدینگی جامعه به سمت تولید با ابزار هایی مثل مالیات است. و این موارد نیز موجب مباهات است نه اسباب ریشخند یا انتقاد!
جالب است که آقای نمازی گویا حتی اندک مطالعهای هم درباره احوالات این روزهای ایران و ایضا آمریکا و اروپا ندارد تا بداند به دلیل همین اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی؛ امروز ایرانیها برای گذراندن یک زمستان سرد همراه با شب یلدا و برودت دلچسب برنامه ریزی می کنند اما در آمریکا و اروپا مردم به دنبال خرید هیزم هستند و از قیمت بالای سوخت نگرانند. و این از مظلومیت مردم و نظام مقدس اسلامی است.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
تک تیراندازان سپاه قهرمان مسابقات بین المللی نظامیان ۲۰۲۲ شدند🇮🇷
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
عارف علیه مشروعیت نظام!
محمدرضا عارف، فعال چپ و رئیس بنیاد امید ایرانیان در یادداشتی به مناسبت هفته دولت که سایت جماران آنرا منتشر کرده است، نوشت:
"اگر در اوج ِ وحدت و انسجام ملت و حاکمیت، جریان ِ نفاق برای ایجاد شکاف، دست به ترور می زد، امروز ناکارآمدی های مشروعیت سوز، شکاف ِ ملت و حاکمیت را در پی دارند و اعتماد عمومی را هدف قرار داده اند. بر ماست که با گفت و گوی همه جانبه نگرانه و گرفتار نشدن به حواشی و عدم طرح موضوعات غیر ضرور که کشور و جامعه را درگیر حواشی و بعضا هزینه های گزاف می کند، زمینه های تعمیق شکاف ها را از بین برده و با تمسک به سنت های ایرانی _ اسلامی، ترمیم ِ روابط و تحکیم وحدت و انسجام ملی را در دستور کار قرار دهیم."
*"ناکارآمدی" در سایر حکومتها و کشورها دستاویز سیاسیون و منتقدان برای تشویق مردم به "رأی خوب" در انتخابات های بعدی است.
اما مشاهده می کنیم که در ایران یک جریان سیاسی خاص به نام "اصلاحات" وجود دارد که یک رجل ریش سفید آن مثل آقای عارف که باید مظهر تعهد و دیانت و کشور دوستی باشد اما نه تنها با امضای "تحریم انتخابات" راه رأی خوب مردم در مقابل ناکارآمدیها را مسدود می کند بلکه به بهانه ناکارآمدیها قصد اصل نظام میکند و به جای تشویق مردم به رأی خوب از "مشروعیت سوزی" حرف می زند!
این رفتار مصداق اتم کاسبی از ناکارآمدی هاست.
آنهم کاسبی کسانی که در جریان انتخابات های ۹۸ و ۱۴۰۰ و البته در فتنه ۸۸ نشان دادند هیچ تقیدی به انتخابات و نظام ندارند و پای منافعشان که در میان باشد هم از انتخابات عبور میکنند و هم از نظام و رهبری.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🌷 شهید همت:
🌿 #وجدان خود را قاضی کنید، ببینید آن وظیفه ای که بر عهده ی شما بوده انجام داده اید یا نه!
📚 کتاب سردار خیبر
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
خداحافظی اصناف کشور
با پدر خوانده ها
🔹بسیاری از اعضای فعلی اتاق های اصناف به دلیل تبصره ۱ماده ۲۲ قانون نظام صنفی مبنی بر اینکه افرادی که دو دوره متوالی یا ۴ دوره متناوب در هیئت مدیره اتحادیهها عضو بودهاند امکان نامزد شدن در دور بعدی انتخابات را ندارند باید از اتاق اصناف خداحافظی کنند.
🔹بسیاری از افراد وابسته به این جریان که از حضور افرادی در کرسی ریاست اتحادیه یا اتاق اصناف ایران سود می بردهاند و با اجرای این قانون منافع آنها نیز به خطر میافتد، دست به اقدامات مختلفی زده تا بتواند از اجرای قانون فوق جلوگیری کنند.
🔹توسل به مجلس و نمایندگان، تحت فشار قرار دادن وزیر صمت برای لغو بخشنامه اجرای قانون و شکایتهای خلاف واقع به دیوان عدالت، نمونهای از این اقدامات میباشد.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صحن_علنی
📽 #مشاهده_نمایید
♦️حمایت قاطع نماینده مردم دامغان از شکسته شدن انحصار کانون وکلا:
🔸جریانی وکالت را در انحصار خود گرفته و به دلیل افزایش نیاز مردم به سیستم قضایی و وجود این انحصار، نرخ وکالت به گونهای نجومی شده که عموم مردم و اقشار ضعیف حتی نمی توانند به آن نزدیک شوند.
🔸از نتایج این انحصار این است که در سایر کشورها، از هر ١٠٠ هزار نفر بطور میانگین ٢۵٠ نفر وکیل میشوند و در ایران ما از هر ١۰۰ هزار نفر تنها ۵۰ نفر چنین امکانی دارند.
🔸از مواردی که فرار مالیاتی شدید دارند همین کانون وکلا هستند. از ابتدای انقلاب هیچ خیری از انحصار این کانون ندیدهایم.
🔸کاری که کانون وکلا کردند (اعمال تفسیر غلط از قانون مجلس) کار بسیار بدی بود. متأسفم که به دلیل بی قانونی کسانی که قرار است در دادگاه ها از قانون دفاع کنند مجبور شدیم استفساریه بدهیم.
🔸مجلس یازدهم مجلس شکستن گردن های کلفت است. از همکاران میخواهم به این استفساریه رای قاطع بدهند.
١۴٠١/۶/٢
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸استاد دکتر حسن عباسی:
رابطه ارتش امریکا و سازمان ملل مطابق سند
✍#پی_نوشت:
سالهاست مردم ما به مصیبت حزب اصلاحات دچار شدتد با وجود اینکه برخی شان دکتری دارند لکن سواد سیاسی ندارند.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
دلیل هجمه اصلاحطلبان به توان دفاعی کشور چیست؟ -1
به گزارش مشرق، حسین مرعشی، دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی که به عنوان بال راست جناح چپ سیاست ایران شناخته میشود، در سرمقاله یکم شهریور روزنامه سازندگی، در یادداشتی با عنوان « رقابت اقتصادی به جای رقابت تسلیحاتی»، مجددا به مقایسه قدرت دفاعی و اقتصادی ایران، با رویکرد انتقادی نسبت به سیاست های نظامی کشور پرداخت؛ رویکردی که اصلاح طلبان از سال های پیش تاکنون در پیش گرفتهاند.
در بخشی از یادداشت مرعشی آمده است: « تصور اینکه ایران تبدیل به قدرت اتمی دنیا شود و این مساله در دست ایران باقی بماند اما سایر کشور های منطقه و خاورمیانه در رقابت با ایران سطح دفاعی خود را تغییر ندهند و رقبای منطقهای نیز نظاره گر ما باشند، تصوری اشتباه است؛ چنین روندی تنها منجر به افزایش سطح رقابتهای تسلیحاتی در منطقه میشود و به هیچ وجه موازنه قوا را به نفع ایران تثبیت نمی کند.»
این درحالی است که بسیاری از کارشناسان معتقدند جمهوری اسلامی ایران در منطقه به دنبال ایجاد موازنه قوا به نفع خود نیست و افزایش توان دفاعی خود و کمک نظامی به برخی کشورهای منطقه را با هدف حفظ ثبات و امنیت منطقه دنبال میکند.
🔸خدشه واردکردن به توانمندی دفاعی کشور خیانت به آرمانهای یک ملت است
در همین باره، عباس گلرو عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ما باید توانمندی دفاع مشروع جمهوری اسلامی ایران را ارج بنهیم و هرگونه خدشه وارد کردن به این شکل، امری نابخشودنی و خیانت به آرمان های یک ملت است که مظلومانه ایستاده و خودش را در این تلاطم ناامنی دنیا، حفظ میکند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک قدرت ثبات ساز در منطقه همیشه ایفای نقش کرده و تلاش داشته که از کشور و ملت های مظلوم منطقه در برابر تروریسم دولتی و گروه های تکفیری تروریستی، حمایت و حفاظت کند.
مرعشی در بخش دیگری از سرمقاله یکم شهریور روزنامه سازندگی آورده است: «اگر قرار بود در منطقه ما کشوری با قدرت نظامی، آقای منطقه شود، قاعدتا صدام برای این کار پیش قدم بود. صدام که احزاب متحدی مثل حزب بعث را در عراق تشکیل داده بود و ارتش منسجمی نیز داشت، با سیاست های نظامی گری عراق را به خاک سیاه نشاند. بنابراین، این تصورات چندان با واقعیات تاریخی منطبق نیستند. تجربه نشان داد لزوما این سلاح ها نمیتوانند در طولانیمدت تاثیری در تعیین جایگاه و تدوین قدرت برای کشورها داشته باشند.»
به باور کارشناسان جدای از مسائل حزبی و سیاسی، مقایسه بین جمهوری اسلامی ایران با رژیم بعث عراق و رئیس آن یعنی صدام حسین، چندان صحیح به نظر نمی رسد زیرا رژیم بعث به عنوان یک قدرت متجاوز، سابقه حمله نظامی به ایران و کویت را داشت درحالی که رهبر معظم انقلاب و مسئولان ارشد کشورمان بارها تأکید کردند که قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران، در راستای دفاع مشروع از استقلال خود است، بنابراین چنین مقایسهای از مبنا صحیح نیست.
🔹مقایسه قدرت نظامی ایران با رژیم بعث عراق یک قیاس معالفارق است
در همین مورد حجتالاسلام محمد حاجی ابوالقاسم دولابی عضو مجلس خبرگان رهبری نیز اظهار کرد: باعث تعجب است کسانی که سالها در این کشور در مسند قدرت بودند، چنین سخنان و تحلیل هایی را مطرح کنند. صدام قدرت نظامی بزرگی نبود و اگر در جنگ تحمیلی هشت ساله آسیب هایی به ما زد، به پشتوانه ۴۰ کشوری بود که از او حمایت می کردند.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: صدام یک متجاوز و قدرت طلب ظالم بود که نه به مردم خودش رحم می کرد و نه به کشور های همسایه، بنابراین مقایسه قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران که بر اساس منطق و عقل حرکت میکند با رژیم جانی و ظالم بعث، یک قیاس مع الفارق است
مرعشی در بخش دیگری از این یادداشت خود اذعان کرده است: «بیش از ۴ دهه است رقابت های امنیتی و تسلیحاتی، تبدیل به رقابت های اقتصادی شدهاند. اگر ۵۰ سال پیش، قدرت کلاهک های هستهای شوروی، چین و آمریکا تعیین کننده بود، امروز قدرت اقتصادی این کشورها تعیین کننده جایگاه آنهاست. امروز تعداد کلاهک های هستهای و تسلیحاتی نمی تواند در مقابل قدرت اقتصادی تعیینکننده باشد.»
کارشناسان معتقدند این سخنان و ایجاد دوگانگی بین اقتصاد و قدرت نظامی کشور نیز با مبانی علم اقتصاد و علوم سیاسی مطابقت ندارد؛ قطعا اولین مولفه و لازمه یک اقتصاد پویا، وجود امنیت، آرامش و ثبات در کشور مورد نظر است که بدون آن فعالیت در هیچ یک از عرصه های دیگر، به حد اعلای موفقیت نمیرسد.
به باور تحلیلگران، در طرف مقابل دیدگاه مرعشی، قیاس بین وضعیت کشور در زمینه اقتصادی و نظامی، می تواند نشان دهنده موفقیت قوای نظامی کشور در ایجاد قدرت دفاعی مطلوب و عملکرد نچندان مناسب مسئولان و دستگاه های اقتصادی طی دهه های اخیر برای شکوفایی اقتصادی کشور باشد.
دلیل هجمه اصلاحطلبان به توان دفاعی کشور چیست؟ -2
🔹اگر از نظر نظامی قوی نباشیم یک اقتصاد وابسته خواهیم داشت
در همین مورد حجتالاسلام محمد حاجی ابوالقاسم دولابی اظهار کرد: نیم نگاهی به عملکرد قدرت های بزرگ و کشور های مختلف جهان و توجه به هزینه هایی که آنها برای مسائل نظامی می کنند، نشان میدهد که امروز نمی توان بدون قدرت نظامی از عنصر بازدارندگی برخوردار بود و طبیعتاً کشوری که نتواند با اقتدار نظامی استقلال خودش را حفظ کند، حتماً باید وابسته به قدرتهای بزرگ شود.
وی با بیان اینکه تفکیک بین قدرت اقتصادی و نظامی از مغالطه هایی است که به تعبیر رهبر معظم انقلاب یا از سر ناآگاهی است یا خیانت، افزود: اینکه کشور باید از نظر اقتصادی قوی شود، مسئله درستی است اما تردیدی نیست که اگر از نظر نظامی قوی نباشیم، یک اقتصاد وابسته و به طور طبیعی یک فرهنگ و نظام وابسته خواهیم داشت.
عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: برخی کشورها مانند تعدادی از کشورهای شرق آسیا که از نظر نظامی ضعیف هستند، در بُعد سیاسی و اقتصادی کاملا وابسته شدهاند فلذا ما اقتصاد را در کنار استقلال میخواهیم و اقتصاد بدون استقلال یعنی وابستگی در همه چیز، بنابراین در کنار قدرت اقتصادی حتماً باید قدرت سیاسی و نظامی وجود داشته باشد.
اظهاراتی مشابه این سخنان مرعشی را چندین سال قبل، مرحوم هاشمی رفسنجانی که به باور کارشناسان، حزب کارگزاران سازندگی وی را به عنوان رهبر معنوی خود میشناسد، بیان کرده بود.
در تاریخ جمعه ششم فروردین ۱۳۹۵ حساب توئیتری منتسب به مرحوم اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس وقت مجمع تشخیص مصلحت عبارت «دنیای فردا، دنیای گفتمان هاست نه موشک ها» را ضمن توئیتی منتشر کرد.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب ۱۱ فروردین همان سال و با گذشت ۵ روز از این توئیت، در دیدار جمعی از مداحان و ذاکران، توان نظامی را بیشترین تکیه گاه مستکبران برای زورگویی به ملت ایران خواندند و با طرح یک سوال اساسی افزودند: در این اوضاع جنگل وار جهانی، اگر جمهوری اسلامی صرفاً به دنبال مذاکره و مبادله اقتصادی و حتی علم و فناوری برود اما توان دفاعی نداشته باشد آیا حتی دولت های کوچک نیز به خود اجازه تهدید ملت ایران را نخواهند داد؟
ایشان با انتقاد شدید از کسانی که روزگار و دنیای فردا را دنیای مذاکره می دانند و نه موشک خاطرنشان کردند: روزگار، روزگار همه چیز است وگرنه به راحتی و به صراحت حق ملت را خواهند خورد.
رهبر معظم انقلاب افزودند: اگر این حرف از روی ناآگاهی گفته شده باشد یک مسئله است اما اگر از روی آگاهی باشد خیانت است.
اگرچه پس از این سخنان صریح رهبر معظم انقلاب، حساب کاربری وابسته به مرحوم هاشمی سعی کرد توئیت قبلی خود را تقطیع شده معرفی کند و اصلاحیهای برای آن منتشر کرد ولی در ۲۰ مردادماه همان سال، هاشمی رفسنجانی این بار در جمع مدیران و مسئولان آموزش و پرورش کشور این مواضع خود را بیان کرد.
مرحوم هاشمی رفسنجانی در این سخنرانی گفت: «اگر میبینید که امروز ژاپن و آلمان محکم ترین اقتصاد دنیا را دارند، این ها بعد از جنگ جهانی دوم از نیروی نظامی محروم شدند و ممنوع شدند که نیروی نظامی داشته باشند. نیروهای نظامی بیشترین خرج های کشور های در حال جنگ را میبردند، پول هایشان آزاد شد و به سمت کارهای علمی و تولیدی رفت، اقتصاد علمی و دانش بنیان برای خودشان ایجاد کردند؛ آسیب پذیر هم نیستند. این راه در ایران باز شده است.»
🔸اظهارات اخیر آقای مرعشی در ادامه تفکرات و سخنان مرحوم هاشمی رفسنجانی است
در همین مورد حجتالاسلام محمد حاجی ابوالقاسم دولابی تصریح کرد: به عقیده من این تحلیلها و اظهارات اخیر آقای مرعشی در قیاس مع الفارق بین مسائل نظامی و اقتصادی، در ادامه تفکرات و سخنان مرحوم هاشمی رفسنجانی است.
قطعا موفقیت یک کشور با ارزیابی وضعیت آن در تمام زمینههای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، نظامی، علمی و ... قابل سنجش است و صرف موفقیت در یک عرصه دلیل بر توانمندی یک کشور نیست اما زمانی که کشوری در هر یک از این زمینه ها موفق عمل کرده و در سایر حوزهها به چنین موفقیتی دست نیافته، نمی توان مسئولان آن عرصه را به دلیل موفقیت شان محکوم کرد، بلکه این مسببان و مسئولان نا موفقی سایر دستگاهها هستند که باید پاسخگوی عدم حصول نتیجه مطلوب مجموعه تحت نظرشان باشند.
کارشناسان معتقدند، با وجود واضح بودن این مسئله، سال هاست که سران جریان اصلاحات با ایجاد دوگانه های کاذب و تحت هجمه قراردادن قوای نظامی کشور، سعی بر نشان دادن این موضوع به عنوان دلیل وضعیت اقتصادی نامطلوب کشور دارند که در آخرین مورد آن، یادداشت اخیر مرعشی را شاهد بودیم. طبیعتا برای قضاوت صحت این ادعا، ملت ایران بهترین افراد هستند که با مقایسه بین شرایط این دو عرصه و عملکرد مسئولان مربوطه، میتوانند تحلیل مناسبی نسبت به چنین ادعاهایی به دست آورند.