♨️متن کامل نامه حضرت آقای سبحانی :
حضور محترم جناب آقای دکتر قالیباف – دام مجده
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
با اهداء سلام و عرض تسلیت بمناسبت ایام اربعین سالار شهیدان علیه السلام
تصدیع می دهد؛ در خبرها آمده است «تعطیلی شنبه مجدداً در مجلس بررسی میشود»! علت بازگشت به مجلس چنین بیان شده تعطیلی شنبه به نفع کشور و اقتصاد میباشد و این کار بر اساس تعطیلات جهانی است تا در مراودات جهانی و اقتصادی دچار مشکل نشویم.
نظر جنابعالی و همه نمایندگان مجلس را به امور ذیل جلب میکنم:
۱-آیا مصوبهای که از طرف شورای نگهبان مردود شمرده شده و نهاد نظارت بر مصوبات مجلس نیز آنرا مغایر با مصالح دانسته است و جمعی از مراجع نیز آن را نپذیرفته اند چگونه این طرح بار دیگر به مجلس برمیگردد.
۲-در متن خبر تعطیلی روز شنبه چنین توجیه شده است: تعطیلی شنبه به نفع اقتصاد کشور، است. این استدلال عجیب است تعطیلی شنبه، یعنی تعطیلی کلیه دستگاههای مولد. آیا چنین کاری به نفع اقتصاد کشور است؟!
۳-جمعی که با خارج ارتباط دارند از ۵ درصد از جمعیت کشور فزون تر نیست، چگونه یک اکثریت فدای اقلیت شود.
۴-چگونه می توان فرهنگ ملی و دینی را که سابقه هزار و چهارصد سال و اندی دارد، با یک قیام و قعود به هم زد؛
۵- محور تنها مسائل اقتصادی نیست. تعطیلی روز شنبه، تعطیلی مراکز تحصیلی، دانشگاهها و مدارس و حوزهها و مراکز پژوهشی را در پی دارد آیا این به نفع کشور است.
۶-از همه گذشته تعطیلی شنبه بر خلاف قانون اساسی است که میگوید تعطیلی هفته روز جمعه است و این عبارت مفید حصر است. چنانکه دو اصلی که که در کنار آن آمده است نیز مفید حصر است: «زبان فارسی» که زبان رسمی کشور است (اصل ۱۵) . آیا میتوان عبری را هم به رسمیت شناخت؟! پرچم کشور اسلامی از سه رنگ تشکیل شده(اصل ۱۸) آیا میتوان رنگ چهارمی به آن افزود.
اینجانب از حضرتعالی و سایر نمایندگان تقاضا میکنم اجازه ندهید چنین طرحی بار دیگر وارد کمیسیونهای مجلس شود امروز کشور مشکلات فراوانی دارد و نباید وقت مجلس را با امثال این مسائل تلف کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نمایشی از پرتاب شهاب سنگ های غول آسای ایرانی
موشک سجیل؛ با وزنی معادل ٢۴ تن، با سرعت بیش از ۴ کیلومتر بر ثانیه از آسمان بر سر اهداف فرود می آید که رهگیری آنرا غیرممکن میکند
موشک غول آسای خرمشهر؛ با برد ٢٠٠٠ کیلومتر، قابلیت حمل چندین کلاهک، ١۶ برابر سریعتر از سرعت صوت پرواز میکند و رادار گریز است.
کارهای بیهوده
❤️🌷امام علی علیه السلام:
آنچه را به تو ربطی ندارد، رها کن و به کارى که رستگارت کند، مشغول شو.
📚غررالحکم/ح5133
از دعاهای هر روز ماه رمضان:
اللَّهُمَّ اجْعَلْ لِی مِنْ أَمْرِی فَرَجاً وَ مَخْرَجاً وَارْزُقْنِی مِنْ حَیْثُ أَحْتَسِبُ وَ مِنْ حَیْثُ لَا أَحْتَسِبُ؛
خدایا! برای من و مشکلم، گشایشی قرار ده و سببی برای بیرون شدن از آن فراهم آور و مرا هم از آنجایی که گمان دارم و هم از آنجا که گمان ندارم، روزی ده.
📚البلدالامین/ص226
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️🌷امام خامنه ای:
پول، مقام، قدرت و موقعیّت های اجتماعی حقیرتر از آن هستند که هدف زندگی انسان قرار بگیرند. هدف زندگی بندگی است، رسیدن به خدا است.
.
معلوم و مجهول
بازداشت مدیر تلگرام
🔹مدیر تلگرام، شنبه شب به خاطر "عدم همکاری کافی و عدم اقدام در برابر استفاده مجرمانه برخی کاربران تلگرام" بازداشت شد. اتهاماتی مانند ترویج خشونت علیه کودکان، کلاهبرداری، پولشویی، قاچاق مواد مخدر، جرایم سازمانیافته، ترویج تروریسم و تکثیر محتوای نفرتانگیز، متوجه پاول دوروف شده و می تواند ۲۰ سال زندان به همراه داشته باشد.
🔻دوروف و برادرش، تلگرام را سال ۲۰۱۳ راه اندازی کردند. او که سال ۲۰۱۴ روسیه را ترک کرده و در دبی اقامت گُزید، دارای تابعیت فرانسه و امارات است.
🔹آیا بازداشت دوروف صرفا به باچ خواهی دولت فرانسه بر می گردد؟ ادوارد اسنودن کارمند سابق سیا گفته: "رئیس جمهور فرانسه به سطحی رسیده که از گروگانگیری به عنوان وسیلهای برای دسترسی به ارتباطات خصوصی استفاده میکند".
🔻"ایلان ماسک، مالک شرکت ایکس هم توییت زده که در اروپا در سال ۲۰۳۰، شما را به دلیل دوست داشتن یک «میم» اعدام خواهند کرد: "فرانسه مؤسس تلگرام را دستگیر کرده. استرالیا سعی داره پستهای X رو سانسور کنه. اتحادیه اروپا، ایلان ماسک رو تحت فشار قرار میده. توی بریتانیا مردم به خاطر ساختن و به اشتراک گذاشتن میمها دستگیر میشن".
🔹در این که فرانسه باج بیشتری می خواهد شکی نیست. این، همان فرانسه ای است که سرویس امنیتی اش، مدیر کانال ضد امنیتی آمدنیوز را زیر چتر خود گرفته بود تا به نیابت از ناتوی اطلاعاتی، نفرت افکنی و خشونت و جنایت و ترور و خرابکاری و بمبگذاری و ویرانی طلبی را در ایران ترویج کنند.
🔻اما ماجرای بازداشت، به باج خواهی فرانسه محدود نمی شود. دوروف، باید بیش از پیش به دولت آمریکا سرویس بدهد. او چندی قبل گفته بود سازمان های اطلاعاتی آمریکا، وی را از نزدیک زیر نظر دارند و تلاش میکنند تا به اطلاعات سرّی مورد نیاز دست یابند.
🔹به گزارش واشنگتن پست، دوروف در مصاحبه با کارلسون گفت که از طرف دولت آمریکا تحت فشار است تا به داده های رمزگذاری شده دسترسی بدهد.
🔻همچنین "رئیس لیگ اینترنت ایمن میزولینا" گفته است: "دستگیری دوروف، ضربه ای به پروژه بلاک چین TON است که نمایندگان کسب و کارهای بزرگ روسیه در آن سرمایه گذاری کردند، یعنی ادامه سیاست تحریم های آمریکاست.
🔹مدودف، معاون رئیس شورای امنیت روسیه می گوید: "برخلاف مارک زاکربرگ که با FBI همکاری می کند، دوروف برای دشمنان روسیه غیرقابل پیشبینی و خطرناک است و هیچ شباهتی به ایلان ماسک یا زاکربرگ ندارد. وقت آن رسیده که او بفهمد، سرزمین پدری را مانند زمان نمی توان انتخاب کرد".
🔻از ابهامات و مجهولات ماجرا که بگذریم، یک چیز روشن است. فضای مجازی در جهان بر خلاف آنچه به مخاطب ایرانی القا می شود، آزاد و رها نیست. قدرت ها به عنوان ابزار قدرت مدرن، یا پیامرسان ها را تحت قبضه خود گرفته اند و برای اعمال فشار و نفوذ استفاده می کنند؛ و یا دست کم اصرار دارند آنها را متناسب با منافع و امنیت خود پاسخگو کنند.
✍محمد ایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مؤسس مرکز مطالعات ایران در دانشگاه تلآویو: توان جنگ با ایران را نداریم
🔹رهبر ایران خیلی حسابشده عمل میکند و مهمترین موضوع برای او، ایران است.
🔻رویکرد راهبردی در اسرائیل به سقوط خطرناک گرفتار شده است
🔸نشریه آمریکایی میگوید واشنگتن به همراه سه کشور اروپایی، ایران را با برجام مهار کردند و اسرائیل باید از این رویداد خوشحال و آسوده میبود اما مسیر اشتباه را در پیش گرفت.
استفان والت در فارین پالیسی، درباره افول درایت در رژیم صهیونیستی نوشت: اسرائیل با مشکلاتی جدی روبهروست. شهروندانش به شدت دچار تفرقه هستند که احتمالاً بهبود نخواهد یافت. درگیر جنگی بینتیجه در غزه است، ارتش آن نشانههایی از خستگی نشان میدهد، و جنگی گستردهتر با حزبالله یا ایران همچنان ممکن است.
اقتصاد اسرائیل به شدت آسیب دیده و روزنامه تایمز اسرائیل گزارش داده که احتمالا امسال ۶۰ هزار شغل تعطیل شوند. علاوهبر این، رفتارهای اخیر به شدت به چهره جهانی اسرائیل آسیب رسانده و در حال تبدیل شدن به یک دولت مطرود است. دادستان ارشد دادگاه کیفری بینالمللی، درخواست صدور احکام بازداشت برای بنیامین نتانیاهو و وزیر دفاع را به اتهام جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت ارائه داده؛ اقدامات اسرائیل به احتمال زیاد نسلکشی عامدانه است و اعلام شده که اشغال و استعمار کرانه باختری، غزه و قدس شرقی توسط اسرائیل به وضوح نقض قوانین بینالمللی است.
تنها کسانی که در دفاع از صهیونیسم سرشان را در برف فرو بردهاند، میتوانند چشم بر روی آنچه در غزه رخ میدهد، ببندند و عمیقاً نگران و هراسان نشوند. در آمریکا، حمایت از رفتار اسرائیل به سرعت در حال کاهش است و جوانان آمریکایی (از جمله بسیاری از یهودیان جوان) با رویکرد منفعلانه دولت بایدن در این باره مخالفت میکنند.
وسوسهانگیز است که تمام مشکلات را گردن نتانیاهو بیندازیم، و او بیتردید شایسته انتقاداتی است که دریافت کرده، اما انداختن تمام تقصیرها به گردن او، یک مشکل عمیقتر را نادیده میگیرد: فرسایش تدریجی رویکرد راهبردی در اسرائیل طی ۵۰ سال گذشته. نسل اول رهبران اسرائیل، استراتژیستهای زیرکی بودند. آنها در تلاش بودند تا چیزی تقریباً غیرممکن را محقق کنند: تأسیس یک دولت یهودی در دل جهان عرب، حتی با وجود اینکه جمعیت یهودیان در فلسطین در سال ۱۹۰۰ بسیار ناچیز بود و حتی زمانی که اسرائیل در سال ۱۹۴۸ تأسیس شد، هنوز یک اقلیت مشخص بود.
بن گوریون و سایر رهبران صهیونیست، اغلب حاضر بودند به طور موقت به توافقهایی رضایت دهند که اهداف بلندمدت آنها را تامین نمیکرد، اما آنها را یک گام به آن اهداف نزدیکتر مینمود. دیپلماسی هوشمندانه و مقدار زیادی فریبکاری به اسرائیل کمک کرد تا زرادخانه مخفیانهای از سلاحهای هستهای را توسعه دهد و واقعیتهای بیرحمانه بنیانگذاری اسرائیل را پنهان نگه دارد. اشتباه اصلی، همان طور که محققان متفکر اسرائیلی بارها استدلال کردهاند، تصمیم به اشغال و بهتدریج استعمار کرانه باختری و غزه بود، برای ایجاد «اسرائیل بزرگ». اشتباهات دیگری نیز رخ داد. رهبران اسرائیل (و همتایان آمریکایی، از جمله هنری کیسینجر) نتوانستند نشانههایی را ببینند که روشن میساخت انور سادات، رئیسجمهوری مصر، آماده است تا در ازای بازگرداندن صحرای سینا که اسرائیل در سال ۱۹۶۷ آن را تصرف کرده بود، صلح برقرار کند. متأسفانه، بهدلیل اینکه مناخیم بگین، به شدت بر هدف ایجاد «اسرائیل بزرگ» پافشاری داشت و حاضر به پایان دادن به اشغال نبود، فرصت
حل و فصل مسئله فلسطین از دست رفت. نشانه بعدی تضعیف راهبرد، تهاجم ناموفق به لبنان در سال ۱۹۸۲ بود به شکلگیری حزبالله انجامید. مقاومت فزاینده حزبالله، در نهایت، اسرائیل را مجبور کرد که در سال ۲۰۰۰ از لبنان خارج شود. همچنین، حذف سازمان آزادیبخش فلسطین، مقاومت فلسطینیان را متوقف نکرد، بلکه راه را برای آغاز انتفاضه اول در سال ۱۹۸۷ هموار ساخت که نشانهای واضح بود از اینکه فلسطینیها قصد ترک سرزمین خود و تسلیم شدن را ندارند. از سوی دیگر، نتانیاهو و سایر مقامات اسرائیل باید از اینکه آمریکا و دیگر قدرتها، ایران را متقاعد کردند که توافق برجام را سال ۲۰۱۵ امضا کند، خوشحال و آسوده میبودند چرا که، ایران را به کاهش ظرفیت غنیسازی، کوچک کردن ذخایر اورانیوم غنیشده و پذیرش بازرسیهای شدید ملزم کرد. بسیاری از مقامات ارشد امنیتی اسرائیل، از این توافق حمایت کردند اما نتانیاهو و حامیانش، همراه با آیپک، مخالف بودند. آنها نقش کلیدی در متقاعد کردن ترامپ، برای خروج از توافق در سال ۲۰۱۸ ایفا کردند. امروز ایران بیش از هر زمان دیگری به ساخت بمب نزدیک شده است. تصور سیاستی کوتاه نگرانهتر از این برای اسرائیل دشوار است. چه چیزی این افول چشمگیر در درایت راهبردی را اسرائیل توضیح میدهد؟ یکی از عوامل مهم، احساس غرور و مصونیتی است که از حمایت ایالات متحده ناشی میشود. اگر قدرتمندترین کشور شما را در هر شرایطی حمایت کند، لاجرم نیاز به تفکر دقیق درباره اقدامهایتان کاهش مییابد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کولاک دکتر علم صالح، استاد دانشگاه ملی استرالیا در برنامه زنده تلویزیون وزارت خارجه آمریکا برای دفاع از ایران؛ مجری صدای آمریکا آچمز شد!
ایران در تمام منطقه نفوذ دارد و در پروژههای مختلف، تحریمهای دنیا را به چالش کشانده است؛ ایران به یک قدرت پایدار نظامی منطقهای رسیده و نتایج سیاستهای آمریکا در منطقه فقط شکست بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داعشی دستگیر شده در لیبی که در دادگاه اقرار میکند مامور آموزش دیده موساد است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کربلای_غزه
🔺پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمودند:
مَنْ سَمِعَ رَجُلاً یُنادى یا لَلْمُسْلِمینْ فَلَمْ یُجِبْهُ فَلَیْسَ بِمُسْلِم.
هر کس صداى مظلومى را بشنود که از مسلمانان کمک مى طلبد، و به کمک او نشتابد مسلمان نیست. (الکافی: ج ۲، ص ۱۶۴)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺شهریور پرخاطره
🔻مروری بر حوادث شهریورماه و نقش رژیم آمریکا در آنها
✏️رهبر انقلاب: ماه شهریور هم از ماههای پرخاطره است. هفدهم شهریور سال ۱۳۵۷، یعنی چند ماه به پیروزی انقلاب، در همین میدان شهدای تهران، عوامل رژیم طاغوت مردم بیپناه را به رگبار مسلسل بستند و تعداد زیادی -که هنوز هم برای ما معلوم نیست لکن تعداد کثیری [بودند]- از مردم را در آن میدان به قتل رساندند.
✏️در همین ماه شهریور، ترور ناجوانمردانهی رئیسجمهور و نخستوزیر کشور -مرحوم شهید رجائی و مرحوم شهید باهنر- اتّفاق افتاد. در همین ماه شهریور، ترور شهید آیتالله قدّوسی -دادستان کلّ کشور- اتّفاق افتاد. در همین ماه شهریور، شهادت امامجمعهی تبریز بهدست منافقین اتّفاق افتاد. در همین ماه شهریور -روز آخر شهریور- حملهی نظامی رژیم بعثی صدّام به کشور اتّفاق افتاد.
✏️اینها خاطرات عجیبی است، پرمعنا است، پُرمغز است. در همهی این حوادث، رژیم آمریکا پشت قضیّه بود؛ عوامل آمریکایی بودند... جوانهای ما باید این خاطرات را فراموش نکنند... این حوادث نباید کهنه بشود؛ حافظهی تاریخی یک ملّت نباید ضعیف بشود. ۱۳۹۴/۶/۱۸
💎 فرافکنی بانیان ارز ۴۲۰۰ تومانی
و تحمیل کنندگان حذف آن
🔻بانیان ارز ۴۲۰۰ تومانی، درباره آثار تورمی حذف آن، روایت وارونه و تحریف شده ارائه می کنند.
🔹آنها می گویند که دولت رئیسی با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی در ابتدای سال ۱۴۰۱، موجب تحمیل تورم و کوچک شدن سفره مردم شد. اما درست توضیح نمی دهند که این قیمت از کجا آمد، به کجا منتهی گردید و چرا حذف شد؟
🔻این قیمت، چنان که برخی اعضای دولت روحانی روایت کرده اند، قیمت من درآوردی خود روحانی و یکی دو نفر دیگر، با وجود مخالفت برخی دیگر از اعضای کابینه بوده است.
🔹بدتر این که چند ده میلیارد دلار از ذخائر ارزی به شکل بی هدف واگذار شد و صد ها هزار میلیارد تومان رانت برای دلالان ایجاد کرد. این رانت در ادامه به نقدینگی غیر مولد (سوداگری زیانبار) دامن می زد و به افزایش تورم منتهی می شد.
🔻واقعیت تلخ بعدی این است که دولت روحانی، خزانه ارزی را جارو کرده بود. به همین علت هم ارز دولتی برای ۲۰ قلم کالا از مجموع ۲۴ قلم را بی سر و صدا حذف کرد و دولت را در حالی تحویل آقای رئیسی داد که بودجه ارزی سال ۱۴۰۰ را پیش خور کرده بود.
🔹شهید رئیسی در این باره گفته بود: "در آغاز به کار دولت، از ۸ میلیارد دلار ارز ترجیحی پیشبینی شده برای هزینههای جاری، تنها ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون دلار باقی مانده بود. در سال ۱۴۰۰ پس از پایان ۸ میلیارد دلار، مجلس به ما اجازه ادامه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی را نداد. ما ۷-۸ ماه با اجازه از مقام معظم رهبری، روند قبل را ادامه دادیم تا ارز ترجیحی را حذف نکنیم. ما در بودجه ۱۴۰۱ طبق قانون، مکلف به حذف این ارز بودیم".
🔻در واقع دولت رئیسی با یک اجبار ناشی از جارو شدگی خزانه (به علاوه بدهی های هنگفت به ارث رسیده) مواجه بود و انتخاب چندانی نداشت.
🔹جالب این که افراد و نشریات طرفدار دولت روحانی، در اوج مضیقه های ارزی و بودجه ای دولت رئیسی به طعنه نوشتند یا تیتر زدند "دو پوست موز زیر پای دولت است، ادامه یا حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی. انتخاب کنید کدام گام را برخواهید داشت" و "دلار ۴۲۰۰ تومانی، استخوان در گلوی دولت"!
🔻اما حالا که چند سالی از ماجرا گذشته، روایت های تحریف آمیز ارائه می کنند و این در حالی است که دولت رئیسی، موفق شد تورم را که تا ۵۹ درصد اوج گرفته بود، به حدود ۳۲ درصد کاهش دهد (این نرخ البته همچنان نرخ بالایی است).
🔹نهایتا این که باید با هوشمندسازی واگذاری ارز دولتی، از یکسو از حراج منابع ارزی جلوگیری شود و از طرف دیگر، دولت با واگذاری هوشمندانه ارز، در تظیم قیمت اقلام اساسی، اثر گذار باشد.
🔻 آدرس غلط «موافقت» و «مخالفت» با ارز ۴۲۰۰ تومانی/ محل مناقشه در ماجرای حذف ارز ترجیحی کجاست؟
🔹چند روزی از موجسواری حامیان پزشکیان و قالیباف بر روی بخش تقطیع و تحریف شده سخنان خاندوزی میگذرد. این موج تخریب که ابتدا با عبارت «حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی اشتباه بود» آغاز شد، پس از روشنگری رسانهها و کاربران فضای مجازی درباره تکلیف مجلس یازدهم به دولت برای حذف ارز ترجیحی شکل دیگری به خود گرفت و تلاش خود را بر «مخالفنمایی دولت سیزدهم برای اصلاح ارز ترجیحی» متمرکز کرد. اما واقعیت چیست و محل مناقشه در این ماجرا کجاست؟
🔹مسأله ساده است. با توجه به اتمام سهمیه ارز ترجیحی سال ۱۴۰۰ در دولت روحانی، دولت سیزدهم برنامه خود برای حفاظت از معیشت مردم را در لایحه «تامین مطمئن کالاهای اساسی، نهاده های دامی، دارو و تجهیزات پزشکی و سیاستهای جبرانی برای حمایت از معیشت اقشار آسیب پذیر» به مجلس یازدهم ارسال کرد.
🔹مجلس یازدهم به ریاست محمدباقر قالیباف ضمن رد دو فوریت و یک فوریت لایحه دولت، حذف ارز ترجیحی را در بودجه ۱۴۰۱ به دولت تحمیل کرد و بدون در نظر گرفتن مقدمات اجرایی، دولت را در دو راهی ادامه ارز ترجیحی با کسری شدید بودجه و حذف ارز ترجیحی با اعطای کالابرگ الکترونیک قرار داد.
🔹در نهایت، دولت سیزدهم تصمیم گرفت تکلیف مجلس را از طریق افزایش یارانه نقدی اجرا کند و در ادامه نیز کالابرگ الکترونیک را به آن اضافه کرد.
🔹با توضیحات گفته شده، باید تاکید کرد که مسأله، اساسا مخالفت دولت سیزدهم با «اصلاح» ارز ترجیحی نبود چرا که شهید رئیسی نیز بارها درباره فسادزا بودن و لزوم اصلاح آن سخن گفته بود. تیم اقتصادی دولت هم بارها در دفاع از «اصل» این تصمیم سخن گفته بودند.
🔹بنابراین سخن گفتن از موافقت یا مخالفت با حذف یا باقی ماندن ارز ۴۲۰۰ تومانی آدرس غلطی است که اذهان را روی نقاط اشتباه متمرکز میکند. محل مناقشه، نحوه تعامل مجلس با لایحه پیشنهادی آبان ۱۴۰۰ و شرایط فشار مالی دولت و پس از آن، تکلیف غیرمستقیم دولت به «حذف یکباره» ارز ترجیحی در بودجه ۱۴۰۱ بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨نفوذ آمریکا در نظام دانشگاهی کشور به روایت استاد گلشنی فیزیکدان و نظریه پرداز:
👈رییس Mi6 انگلیس واضح وصریح گفت، ما با اسلحه از پس ایرانیها بر نمی آییم باید فرهنگشون را نابود کنیم
شواهد متعددی از نفوذ آمریکا در نظام دانشگاهی و آموزش و پرورش کشور موجوده که رسما عوامل این سرویسها رئیس دانشگاه و وزیر شدند
⚠️هر چه هشدار دادم و یادداشت دادم که معاون آموزشی #دانشگاه_شریف جاسوس غربه، اعتنایی نکردند
🛑 آغاز برجامبازی در دولت جدید؟!
✍#حامیان دوآتشه عراقچی از هماکنون خود را برای پاسخگویی در مقابل مخاطرات این بازی از پیش باخته و خطرناک آماده کنند.
ابتدا میگفتند برجام را کسی نمیتواند بهم بزند
حالا میگویند قابل احیا هم نیست!
و گویا در تدارک برجام جدید اند
کشور را باید از دام #اقدامات_خسارتبار نجات داد
#برجام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️⚡️#اثبات_خریت برجامیان در 3 دقیقه
🔴برجام نمی تواند مشکلات اقتصادی داخلی را حل کند
🔹دکتر علی اکبر عرب مازار، اقتصاددان، استاد تمام دانشگاه شهید بهشتی:
🔹فرض کنید #برجام همین الان درست شد! رابطه با امریکا برقرار شد، همه تحریمها هم لغو شد! رابطه بانکی هم برقرار شدو مرگ بر آمریکا هم تعطیل شد!
🔷بعد چی؟!
🔸مگه همین الان ترکیه با امریکا و اسراییل رابطه ندارد؟ عضو ناتو هم هست پس چرا تورم ترکیه ۸۰ درصد است؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈باز شدن پای یک عنصر رسانهای بیگانه و ضدایرانی به نهاد ریاست جمهوری ایران را نباید یک اتفاق تصور کرد.
👈شبکهای عظیمی از عوامل بیگانه با پوشش حزب الهی و انقلابی و اصلاحطلب در تمام اداری و رسانهای کشور نفوذ کردهاند و با سوء استفاده از فقر تئوریک و جهل سیاسی برخی مسئولان در حال برنامهریزی برای ایجاد آشوبهای بعدی در ایران هستند.
👈این جریانات ضدایرانی اگر در پاییز سال ۱۴۰۱ با استفاده از دگماتیسم و انقلابیگری به شدت مشکوک برخی جریانات حاکم در کشور، زمینه تحریک قبیلهای و مذهبی در دو استان کشور را کلید زدند اینبار به دنبال بلوایی پردامنه تر در استانها و مناطق بیشتری از کشور هستند.
👈مجلس انقلابی در دام طرح وفاق ملی و توهین به شعور مردم با رمز : رهبری کل کابینه را تایید کرده !! و سکوت مرگبار نمایندگان مجلس
#مجلس_انقلابینماها
🔰 تعطیلی شنبهها خلاف قانون اساسی است
🔸آیتالله جعفر سبحانی از مراجع تقلید در نامهای به رئیس مجلس با بیان دلایلی درخواست کرده که طرح تعطیلی شنبهها دوباره در مجلس مطرح نشود. آیتالله سبحانی تعطیلی شنبهها را دارای تبعات فرهنگی دانسته و از طرف دیگر آن را خلاف قانون اساسی شمرده است.
🔸پیشتر نیز شورای نگهبان و هیئت نظارت مجمع تشخیص این مصوبه را که در مجلس قبل به تصویب رسیده بود، مغایر با شرع و قانون اساسی اعلام کرده بودند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خاندوزی: خبری دروغ درباره حذف ارز ۴۲۰۰ منتشر کردند، اگر دین ندارید آزاده باشید، ما با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی موافق بودیم
🟦 پروندۀ دیدگاه آیتالله میرباقری دربارۀ فلسفۀ صدرایی و ضرورت تکامل فلسفه
🟤 نسبت به فلسفه اسلامی، افراطگرا یا تفریطگرا نباشیم. فلسفه اسلامی با فلسفه یونان تفاوت دارد. فلسفه اسلامی از فرهنگ قرآن و فرهنگ اهلبیت (علیهم السلام) تأثیر پذیرفته است.
البته فلسفه موجود باید بسط و تکامل پیدا کند؛ هم از لحاظ "استناد منطقی به وحی" و هم از لحاظ "امتداد عینی پیدا کردن و معطوف شدن به عمل اجتماعی".↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6478
🟤 کاری که تمدّن غرب انجام داده، اين است که فلسفههای سکولار را به فلسفۀ زندگی تبديل کرده و از دل آن، دانش تولید کرده است. نظام دانشی غرب مبتنی بر فلسفۀ غرب است.
ما هم باید بتوانيم حکمت را کاربردی کنيم و به حوزۀ دانش تسرّی بدهيم. حکمت بايد معطوف به نيازمندیهای اجتماعی باشد.↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6495
🟤 تفقّه باید از یک جهت، وارد عرصۀ حکمت و عرفان شود و از جهت دیگر وارد عرصۀ جامعه بشود و واحد مطالعۀ آن از فرد به جامعه ارتقا پیدا کند. این سطح از تفقّه است که میتواند مبنای اداره جامعه باشد و محور گسترش عقلانیت گردد و رهبری دانش را نیز بر عهده بگیرد.↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6508
🟤 عقلانیت فلسفی در عرض تفقّه دینی قرار ندارد. اینکه آقای دکتر مهدی حائری، وکالت حکیم را در مقابل ولایت فقیه، بیان میکند، بهدلیل اشتباه در نگاه به فلسفه است؛ ایشان معیار صحت فلسفه را در همه سطوح، از دین جدا کرده و بنابراین، عقلانیت فلسفی در مقابل تفقّه دینی قرار گرفته است.↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6511
🟤 عرفان و حکمت باید در طول وحی قرار گیرند، نه در عرض وحی.
البته این سخن بهمعنای نقلیشدنِ این علوم نیست. علم دینی این نیست كه در آیات و روایات بگردیم و یک گزارهای پیدا كنیم که در باب مسائل علوم باشد و بعد بگوییم این گزاره، دینی است!↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6529
🟤 هیچ شکی نیست که فلسفۀ ما و عرفان ما، در مسیر پیشرفت و استضائۀ از نور وحی بوده است. ولی اینکه فرهنگ وحی، فضای فرهنگ فلسفه و عرفان ما را تحت تأثیر قرار داده است، کافی نیست؛ باید منطق استدلال و شیوۀ شهود ما هم مقید به وحی گردد.↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6532
🟤 دانش بالادستیِ فقه، حكمت است. حکمت همان حلوفصل مسائل كلانی است كه فیلسوفان به آن میپردازند، منتها با نگاه قاعدهمندتر و مستند به وحی.↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6538
🟤 ما نمیتوانیم حکومت را فقط با فقه احکام، دینی کنیم. دینی شدن حکومت قبل از اینکه با فقه احکام باشد، با عرفان و حکمتِ مستنبط از دین است. تا عرفان اجتماعیِ دینی و حکمت اجتماعی دینی ارتقاء پیدا نکند، حکومت دینی واقع نخواهد شد.
حکومت دینی حکومتی است مبتنی بر «عرفان حکومتی، حکمت حکومتی و فقه حکومتی». به تعبیر دیگر، مبتنی است بر فقه دین، نه صرفاً مبتنی بر فقه مناسک.↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6539
🟤 چگونه میشود نسبت بین مکتب و علم و برنامهریزی را برقرار کرد، بهگونهای که مکتب (عرفان، حکمت، فقه)، حاکم بر معادله و برنامهریزی شود و متغیر اصلیِ منظومه معرفتی قرار بگیرد؟
در اینجا احتیاج به روش تحقیق و فلسفه روش داریم.
فلسفۀ روش یا #فلسفۀ_چگونگی، ريشه و پايهای #عقلانی است که بر اساس آن میتوان «روش عام» را مطرح کرد و سه منطق «حجيت، معادله، اداره» را هماهنگ نمود.↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6542
🟤 فلسفه اسلامی بهلحاظ محتوا، ناتوان از راهبری علوم نیست. نقص، در رویکرد و روش است. آنچه مانع امتداد فلسفه در دانشهای فرودستی است، نگرش منطقی حاکم بر تمايز بين فلسفه و علوم است. اين نگرش که ما موجودات را به حيثيتهای کاملاً ممتاز از هم تقسيم کنيم و بعد، تفسير و بررسی مسائل مربوط به هر حيثيت را بهعهدۀ دانش خاص بگذاريم، اين، چيزی است که مانع تسرّی فلسفه به دانشهای مادون میشود.
تنها راه چاره اين است که يک شبکه مفاهيمِ متقوّم به همديگر را، که «ابهام و تحصُّل» و «اجمال و تفصيل» دارند، در نظر بگیرید. بايد مرحلۀ مفهوم رياضی و طبيعی را تعيّن همان مفهوم فلسفی بدانيد؛ کمااينکه نوع را تعيّن جنس میدانيد.
اگر اين کار را در نظام مفاهيم نکنيد و رابطه مفاهيم را رابطه ابهام و تحصل و رابطه مجمل و مبين نبينيد، هيچگاه نمیتوانيد يک مفهوم را در مفهوم ديگر فرآوری کنيد.↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6545
#محکمات_اندیشه
#دفاع_از_فلسفه
#تکامل_فلسفه
#اجتهاد_در_فلسفه
#کارآمدی_فلسفه
☑️ @mirbaqeri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 در زیارت اربعین، اُمّتی بر حول امام زمان تربیت میشود.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir