🔻 نه کسانی که نگران حجابند شلوغش کنند، نه کسانی که طرفدار بیحجابیاند فکر کنند که میتوانند شلوغش کنند
🔻 دوران ابتذال و هرزگی گذشته و دیگر جامعه به آن سمت نمیرود
🔘 اصلاً نیاز به تبلیغ حجاب نداریم؛ کافی است ماهیت و نتایج بیحجابی را نشان بدهیم که عاقبت ندارد
🔘 اگر از حقیقت زندگی مردم غرب فیلم میگرفتیم و همه میدیدند که آنها از بیبندوباری چه فلاکتی میکشند، خودبهخود همه حجاب را میپذیرفتند
🔘 در جهان، بیحجابی دیگر دِمُده شده، تازگیاش گذشته و هیجانش را از دست داده و بشر تجربه کرده و تلخیهایش را دیده
👤علیرضا پناهیان
🚩حرم حضرت معصومه(س)
✅@EqtedareVelaeii🇮🇷
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️عفت در گفتار (بخش دوم)
🔸نحوهی سخن گفتن افراد نشان دهنده ی شخصیت آنان بوده، مردم براساس آن دربارهی آنها قضاوت خواهند کرد. از این رو امام علی (ع) فرمود: «قولوا الخیر فتعرفوا به؛ #خوب_بگویید تا به خوبی معروف شوید.» در ادامه، زیرمجموعه و مصادیق محتوا را میشناسید.
💠سخنان زشت (۲)
🔹 #سخن_زشت باعث میگردد که #شخصیت_انسان در نظر مردم کوچک و اعتبار او کاهش یابد. امام علی (ع) میفرماید: «سوء المنطق یزری بالبهاء و المروه؛ #بدزبانی ارزش و بهای انسان را در میان مردم از بین برده، مروت او را نابود میکند». [۱] در روایات اسلام، گفتن سخن زشت و رکیک از روش انسانهای پست معرفی شده است. اميرالمؤمنين (ع) فرمود: «سنه اللئام قبح الکلام؛ روش انسانهای پست، گفتن سخنانی زشت است». [۲] براساس آموزههای دینی، گفتن سخنان زشت از نمودهای برجسته #بیعفتی_در_گفتار است. #سخن_زشت مفهوم عامی دارد و شامل بسیاری از گفتارهای ضد اخلاقی میشود. سخنان بیهوده و بیفایده نیز از دیدگاه اسلام ناپسند بوده و از مصادیق بیعفتی در گفتار شمرده میشود. در روایات اسلامی از این گونه سخنان نیز نهی شده است؛ چنان که در روایت دیگری امام علی (ع) فرمود: «اجتنب الهذر فایسر جنایته الملامه؛ از بیهودهگویی برحذر باش، چرا که آسانترین زیان آن سرزنش است». [۳]
🔹 #سخنان_بیهوده نیز هر چند ممکن است در ابتدا حرام نباشد، ولی سرانجام به حرام منتهی خواهد شد. اميرالمؤمنين امام علی (ع) ميفرمايد: «ایاک و الهذر فمن کثر کلامه آثامه؛ بر تو باد به دوری از #بیهوده_گویی، زیرا هر که سخن او زیاد شود گناهان او فراوان است». [۴] آن چه در منابع دینی به آن توصیه شده، گفتن #سخنان_پاکیزه است. پیامبر اکرم (ص) فرمود: «ان فی الجنه غرفایری ظاهرها من باطنها من ظاهرها یسکنها من امتی من اطاب الکلام... ؛ در بهشت غرفههای است که درون آن از بیرون، و بیرون آن از درون آن دیده میشود کسانی از امت من ساکن آن میشوند که سخنان پاکیزه میگویند...». [۵] حضرت در بیان دیگر میفرماید: «ثلاثه من ابواب البر: سخاء النفس و طیب الکلام و العبر علی الذی؛ سه چیز از درهای نیکی است، سخاوت، #سخن_پاکیزه و صبر در برابر اذیت مردم». [۶] #ادامه_دارد...
پی نوشتها؛
[۱] میزان الحکمه، ج ۸، ص ۴۳۶
[۲] همان
[۳] حسین شیخ الاسلام، گفتار امیرمومنان (ع)، ج ۲، ص ۱۵۷
[۴] همان منبع
[۵] غرر الحکم، ج ۸، ص ۴۵۰
[۶] میزان الحکمه، ج ۸، ص ۴۵
برگرفته از ماهنامه پیام زن، ش ۲۳۵
منبع؛ وبسایت راسخون
#عفت #عفت_گفتار
✅@EqtedareVelaeii🇮🇷
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️جنگ رسانهای چیست؟ (بخش اول)
🔸 #جنگ_رسانه_ای از واقعیتهای تعیینکننده در عرصهی بینالملل بوده و در دهه های اخیر خصوصاً در وضعیتهای بحرانی همچون جنگ، نقشآفرین است. در این نوشتار تلاش شده تا با بازخوانی برخی مؤلفههای جنگ رسانهای، مؤلفههای اصلی آن معرفی شود.
🔹مفهوم #جنگ را میتوان از زوایای گوناگون موردنقد و بررسی قرار داد. در ادبیات سیاسی و نظامی، واژهی «جنگ» با واژگان گوناگونی در قبل و بعد خود به کار رفته میرود و بر اساس معیارهای مختلف، دستهبندیهای گوناگونی از آن ارائه شده است. تعابیری همچون «جنگ نظامی»، «جنگ نرم»، «جنگ سایبری» و… از این قبیلاند. ازجمله فواید و آثار استفاده از این تعابیر و دستهبندیها، تشریح نوع جنگ و ویژگیهای آن برای شناخت بهتر است. ضمن اینکه این تعابیر، میتواند بهنوعی سیر تطوّر جنگها را نیز نشان دهد. [۱]
🔹 #جنگ_رسانه_ای در مفهوم بسیط و همهجانبهی خود، دامنهی بسیاری از #اقدامات_روانشناختی، #فنون_نفوذ، #تاکتیکهای_ارتباطی و رسانهای را دربر میگیرد. #مفهوم_جنگ_رسانهای به لحاظ تعریف با چند مفهوم قرابت معنایی دارد. در واقع با برداشتن «دانهی مفهومی» جنگ رسانهای، «خوشهی مفهومی» آن برداشته میشود که شامل مفاهیمی از قبیل پروپاگاندا، دیپلماسی عمومی، جنگ نرم، قدرت نرم، قدرت رسانهای، دیپلماسی فرهنگی، دیپلماسی رسانهای، افکار عمومی، جنگ روانی، عملیات روانی، تهدید رسانهای، قدرت رسانهای و… است. معمولاً با اندکی تسامح، برخی از این اصطلاحات در جایگاه مترادف هم به کار برده میشوند.
🔹از آنجا که جنگهای نوین عموماً نیازمند تأیید افکار عمومی، ارائهی تصویر مدنظر از خود و دیگری هستند، #رسانهها کارکرد ویژهای در آنها یافتهاند و هر آنچه تحت عنوان جنگ روانی، پروپاگاندا و… قرار میگیرد، به نوعی اشاره به #کاربرد_رسانهها برای تصویرسازی و تصوّرسازی دارد. همانند بسیاری از مفاهیم حوزههای علوم انسانی، #جنگ_رسانه_ای نیز دارای تعاریف گوناگونی است و افراد مختلف از دیدگاه خود، این مفهوم را تشریح کردهاند. با نگاه به این تعاریف، ضرورت تجمیع تعاریف و ارائهی تعریفی بومی از مفهوم جنگ رسانهای بیشتر نمایان میشود. #ادامه_دارد...
پی نوشت؛
[۱] «جنگ عمیق»، وبگاه اندیشکدهی راهبردی تبیین، ۲ دی ۹۵
منبع؛ پایگاه تحلیلی - رسانهای شهید آوینی به نقل از اندیشکده تبیین
#رسانه #جنگ_رسانه_ای #جنگ_نرم #جنگ_روانی #قدرت_هوشمند
✅@EqtedareVelaeii🇮🇷
☘ خنـده ملائـک ☘
آیتالله مجتهدی تهرانی فرمودند: در روایت است وقتی تلقین به بعضی مردگان خوانده می شود و او را تکان می دهند و می گویند: "اِسمَع!اِفهَم!" ملایکه میخندند که این زنده بود نفهمید الان چگونه بفهمد؟!!!❗️
خدا کند ما از این دسته نباشیم که ملائکه به ما بخندند. إن شاءالله تا زنده هستیم، بشنویم و بفهمیم.
✅ یک جای دیگر که ملائکه می خندند، زن بی حجابی است که رویش را از نامحرم نمی گرفته و حالا مرده است. وقتی او را دفن می کنند، باید روی او ر ا باز کنند و عقب بزنند، قبر کن می گوید: "یک محرم بیاید"
اینجاست که ملائکه می خندند و می گویند: "این وقتی زنده بود، همه سر و صورت او را می دیدند و محرم و نامحرم نداشت، حالا می گویید محرم بیاید، رویش را عقب بزند؟!
✅@EqtedareVelaeii🇮🇷
یک سال قبل حجاریان تئورسین اصلاحات این حرف را زد و امروز عمل کرد #سلبرتیهای_دوزاری
✅@EqtedareVelaeii🇮🇷
💢 علی کریمی قبل از خروج از کشور تمام املاک و اموال خودش را فروخته بود!
🔹 علی کریمی از کجا میدونست قراره اعتراضی شکل بگیره و خودش میشه لیدر که دارو ندارشو فروخته و بی سر و صدا با زن و بچش رفته خارج؟
جز اینه که خودش جزوی از پروژه اس؟
✅@EqtedareVelaeii🇮🇷
⭕️ خانوم پروانه معصومی هنرمند اصیل دیگری که عشق و ارادت قلبی خود را به انقلاب اسلامی رسانهای کرد. زنده باد
#هنرمندان_انقلابی
✅@EqtedareVelaeii🇮🇷
✺ بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم ✺
✍️سه حدیث مهدوی
✅ حدیث اول :
🌤️ امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) :
ظهوری ﻧﯿﺴﺖ ﻣﮕﺮ ﺑﻪ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻣﺘﻌﺎﻝ، ﻭ ﺁﻥ ﻫﻢ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺯﻣﺎﻥ ﻃﻮﻻﻧﻰ ﻭ ﻗﺴﺎﻭﺕ ﺩﻟﻬﺎ ﻭ ﻓﺮﺍﮔﯿﺮ ﺷﺪﻥ زﻣﯿﻦ ﺍﺯ ﺟﻮﺭ ﻭ ﺳﺘﻢ.
📚📚ﺍﺣﺘﺠﺎﺝ طبرسی ؛ ﺝ2، ﺹ478
✅ حدیث دوم :
🌤️ امام مَهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) :
هر يک از شما بايد كارے كند كه به محبّت ما نزدیک شود... و از كارے كه او را به نفرت و خشم ما نزدیک مے سازد دورے كند، زيرا كه قضيه ظهــــــور ما ناگهانے و بے خبر اتفاق مے افتد، به طورے كه ديگر نه توبه اے به حالش سودمند مے افتد و نه پشيمانے از گناه، از كيفر ما مے رهاندش...
📚📚احتجاج طبرسی؛ ج2، ص599
✅حدیث سوم :
🌤️ امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) :
بین خداوند عزّوجلّ و هیچ كس قرابت و خویشاوندى نیست، هر كه مرا انكار كند از من نیست، و راهِ او راه فرزند نوح است.
📚📚كمال الدین؛ صفحه۴۸۴، ح۳
📚📚الغیبه، طوسى؛ صفحه۲۹۰
🌤️الّلهُـــمَّ عَجِّــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــرَج
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️شیوه های مبارزه با فتنه و فتنه گران
🔹در پاسخ به مسئله، مبنی بر شیوههای مبارزه با #فتنه، میتوان گفت، برای شناخت راهها و روشهای مبارزه با فتنه ابتدا بایستی، ریشههای فتنه و علل شکلگیری آن را مورد بررسی قرار داد، و سپس بر اساس این مبانی و ریشهها به مقابله با آن پرداخت. شما تا زمانی که ندانید، ریشههای به وجود آمدن یک #فتنه چیست، شاید نتوانید به علاج آن بپردازید. شناخت ریشهها باعث میشود، از هدر رفت سرمایههای مادی و معنوی که در برخورد با فتنه بکار گرفته میشود، جلوگیری نمود. بر این اساس میتوان موارد زیر را به عنوان مهمترین روشهای مقابله با فتنه مدنظر قرار داد:
1⃣یکی از اولیهترین راهها در این مقابله، همانگونه که در ابتدا نیز ذکر شد، #شناخت_ریشهها و از بین بردن ریشههای فکری و عملی فتنه و فتنه گران است.
2⃣از دیگر روشها که به نظر میآید از اهمیت قابل توجهی نیز برخوردار باشد، #پیشگیری قبل از بروز باشد. به این معنی که #نخبگان_جامعه بایستی بر اساس میزان توجهی که نسبت به مسائل اجتماعی و سیاسی دارند، با به کارگیری تمهیدات مناسب، جلوی بروز و ظهور هرگونه #فتنه را در جامعه بگیرند. این امر نه با زور و قدرت مادی، بلکه با #قدرت_معنوی و #فرهنگی مبنی بر بالابردن سطح فرهنگی جامعه امکانپذیر است.
3⃣سومین راهکار، #تقویت_فکری و فرهنگی جریانهایی است که نقش رهبری و هدایت جامعه را بر عهده دارند. این جریانها تنها چهرههای برجسته سیاسی یا علمی نیستند، بلکه در تمامی مراتب، اعم از روحانی محل، منطقه، اساتید دانشگاهها و افراد تحصیلکرده و اثرگذار در هر محفل سیاسی ـ اجتماعی بایستی دارای آگاهیهای قابل توجهی باشند، تا هجمهها و تندبادهای فتنهانگیز نتواند از میان ایشان یارگیری کند. زیرا که انحراف این جریانها به معنی انحراف و از راهبیرون شدن بخشهای قابل توجهی از جامعه است.
4⃣از دیگر راهکارهای مقابله با فتنه، گوش سپردن به نظرات افراد و نخبگانی است که از نظر فرهنگی، دینی، اجتماعی و سیاسی، امتحان خود را در مراحل مختلف پس داده باشند و جامعه اطمینان معقولانهای به نظرات ایشان داشته باشد.
5⃣بالابردن سطح #بصیرت و بینش در آحاد جامعه که این امر در خصوص اقشار تحصیلکرده از اهمیت قابل توجهی برخوردار میشود. از جمله راهکارهای بالابردن سطح بصیرت و بینش، #مطالعه_نظاممند_تاریخ است. شناخت تحولات تاریخی و ریشههای آن در بسیاری از مواقع مشابهتهایی نیز با مسائل معاصر خواهد داشت که شناخت آن بصیرت و تجربهای مناسب برای مقابله به انسان میدهد.
6⃣توجه به ندای #رهبران_دینی_جامعه که به دلیل ضمانت فکری که در مورد ایشان بیشتر وجود دارد، راحتتر میتوان بر اساس نظرات ایشان راه صواب را دید.
7⃣یکی دیگر از راههای مقابله با #فتنه را میتوان از فرمایش حضرت #امام_حسین علیه السلام در ظهر عاشورا، به دست آورد، ایشان پس از اینکه نصیحتهایشان در سپاهیان سیاهدل یزید اثری نبخشید، در تحلیل این امر فرمودند؛ شکمهایشان از #مال_حرام پر شده، دیگر یارای شنیدن سخن حق را ندارد. از این فرمایش، میتوان تحلیل کرد که یکی از ریشههای پیدایش یک فتنه #زیاد_شدن_انحرافات، و به خصوص خوردن لقمه حرام است. بر این اساس میتوان گفت، یکی از راهکارهای مهم در از بین بردن فتنه، توجه به #مسائل_معنوی و دینی درون خانواده و بهرهمندی از لقمه حلال است.
منبع: پرسمان
#فتنه #فتنه_گر #فتنه_گران
✅@EqtedareVelaeii🇮🇷
🌼خاطره بی بی سکینه، مادر شهید علی شفیعی از سردار دلها حاج قاسم سلیمانی:
✍میگفتن ساعت دو نصفه شب تلفن منزل زنگ خورد، با ناراحتی گفتم کیه این وقت شب تماس گرفته، گفت: منم قاسم، دلم تنگ شده بود برایت از کربلا تماس گرفتم، نایب الزیاره ،،،سوغاتی چی برایت بیاورم.. اشک میریخت و تعریف میکرد.. انگار علی پسرم پشت خط بود...
✅@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔴 مهمترین تفاوت 78 و 88 و 98 و اینبار جنبش لمپنها
👤 #محسن_مهدیان
🔹 جنس اغتشاش امروز با گذشته متفاوت است. یکی دانستن اینها منجر به خطای محاسباتی و تصمیم گیری می شود. آنچه روشن است اینکه این روزها امتداد گذشته نیست و ما با یک پدیده جدید مواجهیم که در انتهای متن به عنوان تفاوت اصلی اشاره خواهم کرد.
🔸 دو تفاوت اولیه:
1️⃣ یکم. در تمام موارد قبلی اغتشاشات از اعتراضات شروع شده بود اما اینبار از ابتدا اغتشاش بود.به همین دلیل شعارها از لحظه اول حول کشتن و اتش زدن و خراب کردن و تقابل با اصل نظام بود.
2️⃣ دوم. در تمام موارد گذشته بهانه اعتراضات فتنه گون بود. به این معنا که حق و باطل ممزوج بود و روشن نبود. 78 به ظاهر فرهنگی و سر بستن روزنامه سلام. 88 سر تقلب و قدرت سیاسی. 98 بحث اقتصادی بود و اینبار هیچ گونه فتنه ای وجود نداشت. شفاف و شفاف. حجاب بهانه و اصل نظام نشانه؛ مردم نه بهانه را می پذیرفتند و نه نشانه.
✅ اما این دو تفاوت اصلی نبود.... و مهمترین:
3️⃣ سوم. در همه موارد قبلی در فضای واقعی، حادثه ای رخ میداد و رسانه ها متناسب با آن ماجرا را روایت می کردند اما اینبار روایت رسانه ها اصل بود و در بیرون برای آن واقعیت ساخته میشد.
🔹 در تمام موارد قبلی رسانه ها نقش اطلاع رسانی و در موارد جدی تر نقش تهییج و ترغیب را داشتند و اما اینبار نقش تصویرسازی.
🔸 فتنه اخیر، فتنه لمپن ها بود. به همین دلیل اساسا با یک نیاز واقعی شروع نشد. اساسا نیازی هم به نیاز حقیقی مردم نبود. نیاز به یک هیجان وجود داشت؛ تحریک و تحریض احساسات. یک هیجان زدگی تا هیجان زده ها به میدان بیایند. برای همین عمده نوجوان بودند که بی شک در خلوت و یا با گذشت زمان پشیمان می شدند. اما لمپن ها این افراد نبودند. لمپن جریان خارج از کشوری بود که تصور می کرد با اتش نشاندن به اباحه گری می تواند علیه دین و خاک این مردم قیام کند؛ اما فقط هیجان صید کرد و خلاص. کف روی آب.
✅ اساسا در جنبش لمپن ها میداندارها در خارج از کشور و اتش بیارها در رسانه و کلوخ انداز ها کف خیابان هستند. این نیز تفاوتی دیگر بین این دوره و موارد گذشته است.
🔹 و اما اصل حرف؛
نزاع ایندوره برخلاف تصور رایج در رسانه ها بود نه در خیابان. در خیابان تنها رویدادسازی بود برای تصویرسازی در رسانه. جمعیتی بسیار محدود اما درجه خشونت بالا که قدرت تصویر سازی داشته باشد.
🔸 برای تصویر سازی رسانه ای اساسا جمعیت لازم نبود؛ کافی بود زن میداندار باشد و خشونت رخدادساز. هردو نیز مهیا بود. حجاب سوزی تا حجاب کشی؛ از اتش زدن ناجا تا بسیجی تا پاکبان تا اتش نشان و امدادگر و غیره.
✅ یک گروه پنجاه تا صدنفره که هر شب در یک نقطه جمع می شوند تا بگویند همه جا هستیم. خشونت زیاد تا تلقی بی شماریم بسازد.
🔹 نزاع ایندوره، جنگ تصویر بود. جنگی برای ساخت تصویر. ترند ها و هتشگ ها دیگر به تنهایی کارساز نبود؛ باید رخدادی هم ساخته میشد در مدد به این ترندها. سطح دعوا در کف خیابان به همین اندازه محدود بود...
🔸 جنبش لمپن ها، جنبش بی مایه ای است که تخریب دارد اما خالی از هرگونه عمق مردمی و اعتقادی و حتی نیاز عمومی است. عاری از وسعت. جنبشی محصور در خیالات و فضای مجازی.
✅ جنبش لمپن ها از مجاز آغاز می شود و واقعیت را تنها برای تحکیم تصویر و خیال میسازد؛ برخلاف همه جنبش ها که از واقعیت اغاز می شود و به مجاز امتداد میابد.
🔹 و خسارت محض برای کسانی بود که این رفت و برگشت خیال انگیز بین واقع و مجاز را درک نکردند و بی آبرو شدند.
🔸 و مهمترین نکته آموزنده این است که؛
✅ دستگاه امنیتی مقصرین اصلی فتنه لمپن ها را در فضای تصویرسازی و مجازی دنبال کند نه صرفا کف خیابان.
🔹 به همین دلیل است که نقش سلبریتی ها در این دوره تنها برداشتن حجاب و جذب فالور و کسب اعتبار نبود؛ اینبار به روشنی در خون های ریخته شده کف خیابان سهم دارند و باید در دادگاه حاضر شوند.
🔸 و از این واضحتر اینکه؛
فتنه لمپن ها تمامی ندارد چون کم هزینه ترین حالت ممکن برای دشمن است؛ رویداد سازی برای تصویر سازی.
✅ خلاصه اگر فضای مجازی را رها کنید باز هم با خون های به ناحق ریخته شده مواجه خواهید بود.
تصویر سازی مصداق عینی میخواهد؛ نباشد، میسازند.
آتش می زنند و خون میریزند تا بگویند بی شماریم. دهها نفر کشتند تا بگویند آن یک نفر را شما کشتید.
💢 و اینهمه چرا؟
چون فهمیدند اگر در ذهن مردم پیروز شوند در واقع نیز پیروزند. این واقع سازی ها برای واقع نمایی در جنگ ذهنی است و تمام.
#سیاسی #اجتماعی
✅@EqtedareVelaeii🇮🇷
همیشه و همه حال در هر روز تا می توانید از حاج قاسم بنویسید که نوشته هاتون خاری باشد در چشم خائنان و مزدوران انقلاب اسلامی آنانی که از سفره انقلاب خوردند اما به ناحق خنجر کشیدند .
سردار دلها یادت در همه حال بر ما واجب است روحت شاد مرد الهی
✅@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مجری فاکس نیوز:
🔹اروپا و آمریکا با جنگ بیهوده خود در اوکراین باعث پیروزی راستگرایان در ایتالیا شدند/رئیس کمیسیون اروپا رسما مردم ایتالیا را تهدید کرد که به آنها رای ندهند/وی گفت: اگر اوضاع در مسیر دشواری قرار بگیرد ما ابزارهای لازم را داریم/اما مردم ایتالیا آنقدر درمانده شدهاند که این حرف ها دیگر برای آنها اهمیتی ندارد/در یکسال گذشته در برخی از مناطق ایتالیا بهای انرژی بیش از 400 درصد افزایش پیدا کرده و این کشور در حال نابودیه..../ کاوش پلاس
✅@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نظر رهبر انقلاب درباره اینستاگرام و تلگرام و فضاهایی که دست دشمن است!
✍#حاشیه_کانال: یقینا دشمن #شبکه های اجتماعی خود را #خط_مقدم مقاومت و مبارزه با استکبار جهانی قرار نخواهد داد و چنین رویکردی را بارها به اثبات رسانده است. بایستی #نظام_اسلامی که طلایه دار جبهه مقاومت است از طرح #صیانت ها عبور کند و به دور از جنجالهای سیاسی که هیچ ثمره ای ندارد برهد و در فکر ایجاد شبکه اجتماعی #جهانی در حد فیسبوک و بلکه #بالاتر باشد تا علاوه بر پس زدن فیسبوک ها و اینستاها، خود #مؤسس_شبکه_مقاومت باشد تا ندای مظلومان و پیام واضح انقلاب را به عالم صادر کند. #رسالت بین المللی شورای عالی فضای مجازی نظام انقلابی باید این باشد. کوتاهی از چنین رسالت بزرگی #مواخذه_الهی را در برخواهد داشت. یقینا ما برای #بعثت_جهانی برانگیخته شده ایم
✅@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بازجویی اغتشاشگر دستگیر شده در رشت
♦️چه جانورهایی هستن که اول جنایت می کنن و بعد میگن نمی دونستم اینجوری میشه!
✅@EqtedareVelaeii🇮🇷
▪️پرتابگرهای موشک بالستیک فتح متعلق به نیروی زمینی #سپاه که در عملیات روز چهارشنبه علیه مواضع تروریستها در عمق اقلیم کردستان استفاده شد
برد موشک: 120km
Hossein Dalirian
✅@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افشاگری گسترده سعودیهای مخالف حکومت عربستان از پشت پرده شبکه اینترنشنال:
▪️شبکه اینترنشنال نظر مثبت شاهزادگان سعودی را جلب کرده است! دربار سعودی مبلغ 250 میلیون دلار را برای تأمین بودجه پنج ساله این شبکه پرداخت کرده است!
▪️"سعود القحطانی" مشاور اول پادشاهی سعودی (از عوامل اصلی قتل خاشقچی و فرمانده لشگر سایبری توییتری سعودی) و همچنین "عبدالرحمن الراشد" مدیر اسبق شبکه العربیه در حمایتهای مالی از این شبکه سعودی دیده می شوند!
▪️"راب باینون" رئیس در سایه شبکه سعودی اینترنشنال هرگز حمایتهای مالی دربار سعودی از این شبکه را رد نکرده است!
✅@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔻«موضعگیریهای تبیینکننده» در سایۀ «واقعیّتهای عیانکننده»
🖋 مهدی جمشیدی
۱🔸 برخی این شبهاستدلالِ تکراری را مطرح میکنند که ممکن است «تذکّر» و «نقادی»، موجب گریختن فرد به طرف مقابل بشود؛ یعنی نگویید تا «آنچنان»، «آنچنانتر» نشود. این حرف، باب «نقادی» و «مواجهۀ منطقی» را مسدود میکند از خوف اینکه مبادا «بیطرف» به «مخالف» و «منتقد» به «معارض» تبدیل شود. دربارۀ هر نقدی میتوان چنین گفت و با این توجیه، در برابر هر لغزش و خطایی، «سکوت» را توصیه کرد. چرا این اشکال را مطرح نمیکنید که «نگفتنها» و «مماشاتها» و «فقر مرزبندیها» ممکن است موجب «فرسایشِ ایدئولوژی انقلابی» شود و به تدریج، «باطل» را بر جای «حقّ» بنشاند؟! و چرا اصرار های طرفهای مقابل را در پنجه افکندن به چهرۀ انقلاب و نظام نمی بینید و برآشفته نمیشوید؟! آنها عناد بورزند و ارزش بفرسایند و بدبینی و ناامیدی بیافرینند و ما نیز از هراس «انحراف بیشترشان»، خاموش بمانیم؟! این چه مغالطهای است؟!
۲🔹استاد مطهری در مباحث تفسیری خود به این لطیفه اشاره کرده که از جمله حَسنات و برکات فتنهها و آشوبها این است که «باطنِ نهفتۀ کنشگران اجتماعی» را مشخص میکند و «صف بندی های روشنگرِ جدید» میآفریند. باید «واقعیّت جدید» رخ بدهد تا در مواجهه با آن، «نسبتهای جدید» آشکار شوند و از این رهگذر، «ضعفها» و «نفاقها» از پردۀ ضمیر، بیرون افتند. این خاصیّت ذاتیِ رویداد های فتنهگون است. «مواضع اشخاص»، به طور قهری، «جبهه بندی های جدیدی» میآفرینند و به این وسیله، سطح تازهای از «رویش» و «ریزش» شکل میگیرد. پس باید این شکافهای نوپدید را به «سرشتِ واقعیّتِ اجتماعیِ فتنهگون» نسبت داد، نه «موضع گیریهای صریحِ انقلابیها». ساختارِ نهفتۀ جهانِ اجتماعی اینچنین اقتضای قهری و تکوینی دارد که در آن، فتنهها کمال و شدّت مییابند و در نسبت با این فتنه هاست که جبهۀ حقّ، «خالص تر» و «ناب تر» میشود.
۳🔸«جذب حداکثری» نیز به معنی «مداهنه» و «مصانعه» در برابر ارزش های اساسیِ انقلاب نیست. وحدت، «ارزش ذاتی» ندارد، بلکه صورتی از وحدت، مطلوب است که نقطۀ مرکزی اش، «حقّ» باشد. «ائتلاف های سیاست زده» و «وفاق های عمل گرایانه»، با دیانت و حقّ مداری نسبتی ندارند؛ حتّی اگر هدف، بسیار عالی و قدسی باشد. بر این اساس بود که استاد مطهری در روند نهضت اسلامی، همگرایی و هم افزایی با هیچ گروه «غیر مسلمان» یا «مسلمانِ التقاطی» ای را برنتابید و مرزبندی کرد. این در حالی بود که بسیاری از روحانیان سرشناس و مؤثّر، منطق استاد مطهری را بر نمی تابیدند. استاد مصباح نیز در این باره، از الگویی که خودش آن را «الگوی دوایر متحدالمرکز» نامیده بود، برای طرّاحی مناسبات خویش با دیگران بهره میبرد. از یاد نبردهایم که بسیاری از همین روحانیانِ مدّعیِ فهم قواعدِ اجتماعی، ایشان را تخطئه و ملامت میکردند که «دافعۀ فراوان» دارد و «سخن غلیظ» میگوید و «پیشتر از رهبری» است. این در حالی است که رهبر انقلاب در سخنرانی سال پیش خویش، از این نوع کنشگری دربارۀ شخص ایشان به «غیرت اسلامی و انقلابی» تعبیر کرد و ایشان را از این نظر در کنار امام خمینی نشاند!
۴🔹سخن من، هرچه که هست، دربارۀ «خواص» هست، نه «تودۀ مردم». تودۀ مردم اگر هم لغزشی دارند، از سرِ «ناآگاهی» است نه «غرضورزی»؛ چنانچه که استاد مطهری میگفت، همواره فساد از «طبقۀ بالای جامعه» به «طبقۀ پایین جامعه» راه مییابد و «عوام»، متأثّر از «خواص» هستند. اینکه رهبر انقلاب به «خواص اغواگر» اشاره کرد، به همین سبب است. «خواص اغواگر»، تودۀ مردم را میفریبند و دچار گمراهی میکنند. از این رو، باید خواص اغواگر را «رسوا» کرد و به «چالش» کشید. آنچه مایۀ زوال انقلاب و نظام است، حضور شخصیت های منافق و ناشناخته مانده نفاق آنهاست. واقعیّت های اجتماعیِ فتنهگون، بستر و زمینهای است برای «کشف نفاق». جالب اینکه رهبر انقلاب دربارۀ مسألۀ «حجاب اجباری» تصریح کرد که از دشمن، انتظاری نیست، اما آنچه دل انسان را می خراشد آن است که مسألۀ حجاب اجباری از زبان «خواصِ داخلی» مطرح میشود. و ایشان گفتند که در میان این خواص، «آخوند» هم هست. صراحت و غلظت از این بیشتر؟! این عبارتها، قطب بندی ایجاد نمیکند؟! آری، اما میان چه کسانی؟! میان «مردم» و «مردم» یا میان «خواص اغواگر» و «مردم»؟!
۵🔸 در این میان، کسانی نیز هستند که همواره «موقعیّت بینابینی» دارند؛ «دوپهلو» میگویند؛ «مبهم» می نویسند ؛ «حد وسط» را بر میگزینند؛ نه «این» هستند و نه «آن»؛ و خلاصه، «دکّان دو نبش» زدهاند. باید اینان را که به «رندی» عادت کردهاند، وادار به انتخاب کرد. نمیشود ارزشها را «نسبی» انگاشت و در هر موقعیّتی، هر دو طرف را مقصر قلمداد کرد. نمیشود هم «نظام جمهوری اسلامی» را متهم کرد و هم «طرف مقابل» را.
✅@EqtedareVelaeii
🔴افزایش مرگ و میر انسانی ناشی از "هاری"/ مرگ ۱۶ نفر در سال گذشته
🔹رئیس گروه مدیریت بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان با اشاره به روند رو به رشد سالیانه تعداد موارد حیوانگزیدگی و مرگ ناشی از هاری، تصریح کرد:
🔹طی سال گذشته بیش از ۲۶۰ هزار مورد حیوان گزیدگی و ۱۶ مورد مرگ انسانی ناشی از ابتلا به بیماری هاری گزارش شده است. در سال جاری نیز تاکنون ۷ مرگ ناشی از هاری در کشور ثبت شده است
✅@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷این پرچم افتادنی نیست، صاحب دارد
سید ما مولای ما دعا کن برای ما
#لبیک_یاخامنه_ای_لبیک_یامهدی_است
✅@EqtedareVelaeii🇮🇷
مرورگر گردو پلاس با امکان انتقال پسوردها از کروم منتشر شد.🇮🇷
دریافت مرورگر گردو پلاس از بازار 👇
https://cafebazaar.ir/app/me.gerdoo.browser_plus
دریافت مرورگر گردو پلاس از مایکت 👇
https://myket.ir/app/me.gerdoo.browser_plus
اگه در رابطه با گردو بازخوردی داشتید لطفا از طریق @gerdoodotme در ایتا به ما پیام بدید.
🔴 #نکته_مهم
دوستان عزیز ما معرفی کننده جایگزین نيستيم که میگید #روبیکا رو معرفی کنید یا نکنید یا دیگر نرم افزارها رو
ما صرفا تصمیماتی که اتخاذ میشه رو منتشر میکنیم که شما مطلع باشید.
شنیده شده که #روبیکا توی جلسهای که حضور داشت، متعهد شد که از همه کاربران اینستاگرام پذیرا باشه و در صورت تصمیم نهایی امکانات و سخت افزارهاش برا ارتقا جدی خواهد داد.
🔹جایگزین واتساپ و تلگرام هم که ایتا و آیگپ و گپ هستند و بستگی به استقبال مخاطب از هر کدوم داره که #ایتا با ۱۶ میلیون نصب و بیشترین نصب فعال و کنشگری فعال گزینه اول هست گویا
پ.ن: همه اینها هم به شرطی است که اینستاگرام و واتساپ شرایط ایران رو نپذیرند👇
شرایط ایران:
۱. باید دفتر نمایندگی در ایران داشته باشه
۲. نباید اطلاعات کاربران ایرانی از کشور خارج بشه
۳. سرورهای مرتبط با فعالیت کاربران ایرانی باید درون کشور باشه که سرویسهای جاسوسی دسترسی نداشته باشند.
۴. و غیره
اگر اینستاگرام شرایط فعالیت در ایران رو مثل آلمان و انگلیس و اتحادیه اروپا پذیرفت، که رفع فیلتر میشه، اگر نپذیرفت هم #احتمالا دیگه رفع نخواهد شد.
منتها هنوز تصمیم قطعی و نهایی گرفته نشده است.
✍سید بدون سانسور
پ.ن: ضمنا ما به روبیکا انتقاد جدی داریم. اما اینجا فقط تصمیماتی که از محافل خبری بیرون میاد رو به اطلاع شما رسوندیم.
✅@EqtedareVelaeii🇮🇷
پرداختن به فتنه جاری ۱.mp3
5.05M
⭕️ بخش اول
⏪#واکاوی_فتنه_جاری
🎙#جناب_استادقریش_حسین_پور
🖊فتنه با رمز مرحومه مهسا امینی
🖊علل اصلی و پشت پرده فتنه جاری چیست؟
🖊مباحث اقتصادی که باید مورد توجه دولتمردان قرار بگیرد و....
⏪ ادامه در صوت بعدی...
📅 ۱۴۰۱/۰۷/۰۷
فتنه جاری ۲.mp3
5.08M
⭕️بخش دوم
⏫ #واکاوی_فتنه_جاری
🎙#جناب_استادقریش_حسین_پور
🖊تلنگر مهم فرهنگی به نظام جمهوری اسلامی و خانواده ها
🖊حسن مهم فتنه جاری
🖊ن به حقوق های میلیاردی سلبریتی ها و مقایسه حقوق یک کارگر با حقوق یک سلبریتی
🖊بجای حقوق های میلیاردی سلبریتی ها ؛ مدارس و خانواده ها را دریابیم
⏪ ادامه در صوت آخر
📅 ۱۴۰۱/۰۷/۰۷
فتنه جاری. ۳.mp3
7.9M
⭕️ بخش سوم
⏪#واکاوی_فتنه_جاری
🎙#جناب_استادقریش_حسین_پور
🖊 چند سوال از هموطنان برای توجه و تدبر
🖊 رد دفاع رسانه ها و سلبریتی ها و دولتمردان استکباری و استفاده ابزاری آنان از حقوق زنان
🖊 اگر واقعاً حامی حقوق زنان هستیم حقیقتا چه کنیم!!!
🖊 رفرندام واقعی جمهوری اسلامی!!
🖊نقاب نفاق از چهره امثال امید دانا برداشته شد...
🖊در پایان نصیحتی به مسئولان!!
📅 ۱۴۰۱/۰۷/۰۷
#پایان