علت عصبانیت جریان اصلاحات از #افتخار_بزرگ ناو گروه ۸۶ نیرو دریایی به روایت تصویر ؛
32 سال مملکت دست این جماعت خائن بوده
🎙امام خمینی (ره):
ای غربزدهها! ای اجنبی زدهها! ای انسانهای میان تهی! ای انسانهای بیمحتوا! به خود آیید همه چیز خودتان را غربی نکنید. ملاحظه کنید چیزهایی که در غرب است، چیزهای خوبی که در غرب است، ملاحظه کنید جمعیت حقوق بشر که در غرب است، ببینید چه اشخاصی هستند و چه مقاصدی دارند. اینها حقوق بشر را میخواهند ملاحظه کنند، یا حقوق ابرقدرتها را؟ اینها دنبال ابرقدرتها هستند و حقوق ابر قدرتها را میخواهند تأمین کنند. شماای حقوقدانهای ما! ای جمعیت حقوق بشر! دنباله این حقوقدانها نروید. شما مثل این قشر، این قشر زحمتکش، حقوق را اجرا کنید. اینها جمعیت حقوق بشر هستند. اینها برای حقوق بشر زحمت میکشند. اینها تأمین آسایش بشر را میکنند. و شما صحبت میکنید! اینها عمل میکنند. این کارگرها، این دهقانها، اینها جمعیت حقوق بشر و حقوقدان هستند. اینها عمل میکنند، و شما مینویسید. هیچ یک از شما در راه رسیدن بشر به حقوق خودش فعالیت ندارد. آنکه فعالیت دارد همین جمعیتی هستند که امروز قیام کرده و 15 خرداد قیام کرد. اینها برای بشر دلسوزند؛ برای اینکه مسْلمند. اینها مسْلمند. اسلام برای بشر دلسوز است. شما که مسیرتان غیر اسلام است برای بشر هیچ کاری نمیکنید، مینویسید و میخواهید نهضت را منحرف کنید، میگویید تا نهضت را منحرف کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پایگاه آمریکایی: به نقطه ای رسیده ایم که برای برخی خواسته هایمان باید ده سال منت ایران را بکشیم
آنچه امروز رخ داده و نقطه ای که ایران در آن قرار گرفته دوستان و دشمنان این کشور را حیرت زده کرده است. به طوری که برخی صریح میگویند کار ما به منت کشی ایران رسیده است...
💠ایستاده شانه زدن
🔸رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم:
ایستاده شانه زدن باعث فقر می شود.
📚 جامع الخبار/ص125
🔸امام صادق(علیه السلام):
هرگاه خواستى شانه بزنى، شانه را به دست راست بگیر و بگو بسم الله و آن را بر فرق سر بگذار و جلوی سر را شانه بزن و بگو: خدایا مو و پوستم را زیبا کن، زندگی ام را خوب کن و بدى را از من دور ساز.
📚ترجمه ج16 بحارالانوار/ص77
صفات متقین
🌼❤️🌼امام علی (ع):
ترس از خدا، آنها را همانند تیرهاى تراشیده، لاغر نموده، بدانگونه که بیننده گمان مى کند بیمارند، درصورتى که بیمار نیستند. مى گویند دیوانه اند درصورتى که دیوانه هم نیستند، بلکه تفکر در امرى عظیم (قیامت) آنها را این چنین از خود بیخود کرده است.
📚نهج البلاغه/خ176
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: یکشنبه - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲
میلادی: Sunday - 13 August 2023
قمری: الأحد، 26 محرم 1445
🌹 امروز متعلق است به:
🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام
🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها)
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹شهادت علی بن حسن مثلث علیه السلام، 146 ه-ق
📢 ۳۰ مرداد، همزمان با پانزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت
📝 ۲ تقریظ رهبر انقلاب بر کتابهای شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده منتشر میشود
🔹 «پانزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت» همراه با انتشار تقریظ های حضرت آیتالله خامنهای بر کتابهای «اسم تو مصطفاست» و «سرباز روز نهم» در اولین رویداد ملی تکریم فعالان مساجد سراسر کشور باعنوان «مثل مصطفی» توسط مؤسسهی پژوهشی-فرهنگی انقلاب اسلامی و سازمان بسیج مستضعفین برگزار خواهد شد.
📚 کتاب «سرباز روز نهم» روایتی از زندگی و زمانه شهید مصطفی صدرزاده در ۶۳۲ صفحه است که توسط انتشارات راه یار منتشر شده و «اسم تو مصطفاست» زندگی نامه داستانی این شهید مدافع حرم به روایت همسر شهید میباشد که به قلم خانم راضیه تجار نوشته و توسط انتشارات روایت فتح در ۲۷۲ صفحه منتشر شده است.
👈🏻 مراسم انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر این دو کتاب که ۳۰ مردادماه همزمان با روز جهانی مسجد و اولین رویداد تکریم فعالان مساجد سراسر کشور در مسجد مقدس جمکران برگزار میشود، بصورت زنده از رسانه KHAMENEI.IR و شبکههای سیما پخش خواهد شد.
🔸 شایان ذکر است رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانات سی و چهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، *مساجد و هیئات سراسر کشور را از جمله هزاران هسته مقاومت دانستند* و برخاستن یک جوان نورانی و شخصیت منور مانند شهید صدرزاده از یک روستا در اطراف شهریار را امیدآفرین خوانده و فرمودند: ما از این مصطفی های صدرزاده درسراسر کشور بسیار داریم و اینها همه امید بخش است.
🔹 پیش از این دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب اسلامی در برنامههای جداگانهای از نویسندگان و راویان کتاب های جهاد و شهادت از جمله «نورالدین پسر ایران»، «پایی که جا ماند»، «لشکر خوبان»، «من زندهام»، «آن بیست و سه نفر»، «وقتی مهتاب گم شد، گلستان یازدهم، دختر شینا، آب هرگز نمی میرد»، «فرنگیس»، «در کمین گل سرخ»، «مربعهای قرمز»، «عصرهای کریسکان»، «تنها گریه کن»، «حوض خون» ، «مهاجر سرزمین آفتاب» و «خاتون و قوماندان» تقدیر نموده و یادداشتها و تقریظهای رهبر انقلاب اسلامی بر این کتابها را منتشر کرده بود.
📣 مروری بر تولیدات رسانه KHAMENEI.IR در هفتهای که گذشت...
⏰ مثبت۱۰۰ثانیه | ۵۸۰۰ کیلومتر نعمت
khl.ink/f/53531
📈 خط دیدار | مرور بیانات رهبر انقلاب در دیدار کارکنان و خانوادههای ناوگروه ۸۶ ارتش جمهوری اسلامی ایران
khl.ink/f/53503
▶️ جهت | انقلابِ دریا
khl.ink/f/53539
📹 نماهنگ | اولین معلم
khl.ink/f/53518
📹 نماهنگ | اقتدار °۳۶۰
khl.ink/f/53515
📹 نماهنگ | یک محرم پُرشور
khl.ink/f/53525
📹 نماهنگ | افتخار مدافعان حرم
khl.ink/f/53535
📹 نماهنگ | اقیانوسهای آرامش
khl.ink/f/53551
📺 گزارش خبری | یک افتخار بزرگ
khl.ink/f/53527
🎧 بسته صوتی خط دیدار | مرور بیانات رهبر انقلاب در دیدار کارکنان و خانوادههای ناوگروه ۸۶ ارتش جمهوری اسلامی ایران
khl.ink/f/53507
🎧 کلیپ صوتی | حضور امنیتساز
khl.ink/f/53529
🎨 اطلاع نگاشت | افتخار تاریخ دریانوردی ایران
khl.ink/f/53511
🎨 اطلاع نگاشت | درسها و حقایق مأموریت °۳۶۰
khl.ink/f/53538
📝 روایت دیدار | دهه هفتادی و هشتادیها در مأموریت ۶۵ هزار کیلومتری دور دنیا
khl.ink/f/53508
📝 روایت دیدار | ۲۳۲ روز همدلی
khl.ink/f/53550
📁 پرونده | تبلیغ، اولویت اول
farsi.khamenei.ir/others-special?id=53493
✍ یادداشت | والدین، مبلغان اصلی انتقال معارف نسلی
khl.ink/f/53543
💬 تحلیل و تبیین | گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین صفایی بوشهری
khl.ink/f/53541
💬 تحلیل و تبیین | گفتوگو با حجتالاسلام شیخ عبدالکریم پاز
khl.ink/f/53494
💬 تحلیل و تبیین | گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین کعبی
khl.ink/f/53492
💬 تحلیل و تبیین | گفتوگو با امیر دریادار دوم فتاحی
khl.ink/f/53509
💬 تحلیل و تبیین | گفتوگو با امیر دریادار دوم قادر وظیفه
khl.ink/f/53537
💬 تحلیل و تبیین | گزارش ماموریت ناوگروه ۸۶ توسط امیر دریادار ایرانی
khl.ink/f/53524
💬 تحلیل و تبیین | گفتوگو با آقای دکتر رجبی دوانی
khl.ink/f/53549
🖼 خط حزبالله ۴۰۵ | انقلاب دریانوردی
khl.ink/f/53544
🌷 بخش نوجوان
nojavan.khamenei.ir
💻 سایر زبانها
KHAMENEI.IR
💬 #یادداشت_هفته | متشکّل شدن مجدد شیعه
👈🏼 نگاهی به الگوی ویژه هدایت و سیره تبلیغی امام سجاد علیهالسلام و ثمرات آن بر اساس بیانات رهبر انقلاب
🔻 زندگی امام سجاد «از همه جهت یکی از زندگی های پر از درس است.» ۱۳۷۲/۴/۲۳ یکی از این جهات، الگوی هدایت و سیره تبلیغی ایشان است. همه شواهد نشان می دهد نیم قرن بعد از حکومت پیامبر اسلامی، جامعه اسلامی چنان به انحراف رفته است که امیدی به اصلاح آن نیست؛ اما به راستی امام سجاد چگونه در طول ۳۵ سال دوران امامت خود با صبر و استقامت، چنین اثر شگفتی در جامعه اسلامی ایجاد کردند؟
🔻 اختناقِ گسترده در دوران بعد از حادثه عاشورا
🔹 شرایط دوران امام سجاد از چند جهت حائز اهمیت است. از یک سو «وقتیکه حادثهى عاشورا پیدا شد، در عالم اسلام... حالت رعبى میان مردم به وجود آمد؛ بیشتر یا شاید کلّاً در میان شیعیان و طرفداران ائمّه.» (حماسه امام سجاد، ص ۱۸۴) از سوی دیگر «عامّهى مردم دچار یک بیایمانى و ضعف و اختلال اعتقادى شدید شده بودند. کار به جایى رسیده بود که حتّى بعضى از ایادى دستگاه خلافت، نبوّت را زیر سؤال میبردند.» (انسان۲۵۰ساله، ص ۱۸۱) و «اخلاق مردم بشدّت خراب شده بود.» (انسان۲۵۰ساله، ص ۱۸۲) چراکه «بخش مهمّی از مشکلات اساسی دنیای اسلام که به فاجعه کربلا انجامید، ناشی از انحطاط و فساد اخلاق مردم بود. اگر مردم از اخلاق اسلامی برخوردار بودند، یزید و ابنزیاد و عمر سعد و دیگران نمیتوانستند آن فاجعه را بیافرینند.» ۱۳۷۲/۴/۲۳
🔹 در آن دوران «اغلب شخصیّتهای بزرگ، سر در آخور تمنّیّات مادّیای که بهوسیلهی رجال حکومت برآورده میشد، داشتند.» ۱۳۶۵/۴/۲۸ و کارشان شده بود «از طرفى موجّه کردن و محبوب کردن چهرهى قدرتها در دل مردم، از طرفى منفور کردن خاندان پیغمبر و محبّت اینها را از دلها گرفتن.» (حماسه امام سجاد، ص ۸۳) فشار و سختگیری به جایی رسیده بود که «دستگاه عبدالملک... کمال اِشراف و نظارت را بر زندگى امام سجّاد داشت. جاسوسهایى گماشته بود که وضع زندگى امام سجّاد را به او گزارش بدهند.» (حماسه امام سجاد، ص ۱۹۳)
🔹 حال سؤال این است با وجود اینکه «اختناق در آن دوران و نامناسب بودن وضع، اجازه نمیداد که امام سجاد بخواهند با آن مردم بیپرده و صریح و روشن حرف بزنند؛ نه فقط دستگاهها نمیگذاشتند، مردم هم نمیخواستند.» ۱۳۶۵/۴/۲۸ امام سجاد چگونه اسلام را از تحریف و جامعه اسلامی را از خطر انحراف نجات دادند؟
🔻 امام از هیچکس مأیوس نیست...
🔹 نگاه متعارف جامعه اینگونه است که با وجود چنین وضعیتی، تربیت مردم ناشدنی است. اما «امام سجاد... نگفتند وضع بد است، نگفتند که از شمشیر قدرت حاکم خون میچکد، نگفتند این حرفها در دل و مغز علیل مردم جا نمیگیرد؛ حرفشان را گفتند.» (حماسه امام سجاد، ص۱۲۶) سیره عملی ایشان نشان میدهد «امام از هیچکس مأیوس نیست حتّى از محمّدبن شهاب. امام انسان را داراى فطرت نیکو میداند... بدیها عارضیاند، بدیها مال بعدند، بدیها نقشونگار روى این صفحه هستند و خود صفحه پاک است... هر انسانى در هر حدّى از انحراف، از قلمرو و محیط و منطقهى امید یک انسانِ هدفى و مسلکى بیرون نیست؛ همهکس را میتوان امیدوار بود که هدایت شود.» (حماسه امام سجاد، ص۱۵۳)
🔻 دو نوع روش تبلیغی امام
🔹 با بررسی شیوه تبلیغی حضرت سجاد میتوان دریافت که «امام چون در دوران اختناق زندگى میکردند و نمیتوانستند مفاهیم مورد نظر خودشان را آشکارا و صریح بیان کنند، از شیوهى موعظه و دعا استفاده کردند. دعا مربوط به صحیفهى سجّادیّه است... و موعظه مربوط به بیانات و روایاتى است که از آن حضرت نقل شده.» (حماسه امام سجاد، ص۲۰۵)
🔻 اولاً حضرت برای بازسازی جامعه نبوی «پوششى براى حقایق درست میکرد، و آن، پوشش، دعا بود.» (حماسه امام سجاد، ص ۱۶۲) یعنی در بدترین شرایط تبلیغی «امام سجّاد از بيان معارف دست نکشيد؛ بهعنوان دعا، بهنام نيايش، مطالبى فراهم آورد و آنچه ميخواست بگويد، گفت.» (همرزمان حسین، ص ۹۲) ثانیاً موعظه «بهترین نحو انتقال و القای ایدئولوژى و افکار درست است.» (حماسه امام سجاد، ص۲۰۶) موعظههای عمومی حضرتسه ویژگی مهم دارد:
🔹 ۱- «این بیانات امام که خطاب به عامّهى مردم است، از نوع آموزش نیست، از نوع تذکّر و یادآورى است. یعنى در این بیان، امام نمینشینند مسئلهى توحید را براى مردم باز کنند و بشکافند، یا مسئلهى نبوّت را براى مردم تفسیر کنند بلکه تذکّر میدهند، یادآورى میکنند.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۰)
🔍 ادامه👇
اقتدار ولایی
💬 #یادداشت_هفته | متشکّل شدن مجدد شیعه 👈🏼 نگاهی به الگوی ویژه هدایت و سیره تبلیغی امام سجاد علیهال
🔍 ادامه #یادداشت_هفته
🔹 ۲- «امام در این بیان عمومى یعنى در خلال مسائل اسلامى، ناگهان بر روى مسئلهى امامت تکیه میکند؛ مثل این است که مثلاً در دوران رژیم گذشته کسى با شما اینجورى حرف بزند که آقایان! به فکر خدا باشید، به فکر مسئلهى توحید باشید، به فکر مسئلهى نبوّت باشید، به فکر مسئلهى «حکومت» باشید. ببینید؛ عیناً امامتى که ما اینجا در بیان امام سجّاد میبینیم، مثل همین کلمهى «حکومت» است در دوران رژیم گذشته؛ که حرف خطرناکى بود.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۲)
🔹 ۳- «در خطاب به عامّهى مردم دائماً استناد به آیات میشود؛ چرا؟ چون عامّهى مردم امام سجّاد را بهصورت یک امام نگاه نمیکنند و براى حرفهایش دلیل میخواهند، استدلال میخواهند؛ این است که امام به آیات استدلال میکند.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۳)
🔻 روش خاص تبلیغ و هدایت
🔹 رویکرد امام به دعا به این دلیل است که «یکى از نتایجى که دعا میتواند داشته باشد، این است که انگیزههاى سالم و صحیح را در دلها بیدار میکند... و صحیفهى سجّادیّه از اوّل تا آخر پُر از انگیزههاى شریف و عالى براى انسانها است که اگر انسان به آنها توجّه بکند، واقعاً همین صحیفهى سجّادیّه کافى است که یک جامعه را توجّه بدهد و اصلاح کند و بیدار کند.» (حماسه امام سجاد، ص ۲۲۴)
🔹 رویکرد امام به موعظه هم به این دلیل است که «اگر کسى میخواست آنجا به مردم بگوید که به فکر مسئلهى حکومت باشید، این حرفى نبود که دستگاه بهآسانى از آن بگذرد امّا وقتى به زبان موعظه و در زبان یک آدم زاهد و عابد بیان میشود، براى دستگاه یک مقدارى قابلیّت قبول پیدا میکند؛ یعنى آنقدرها حسّاسیّتبرانگیز نیست.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۳)
🔻 امام سجاد شيعه را مجدد متشکّل کرد
🔹 جهاد تبلیغی امام سجاد آنچنان آثار بنیادینی در جامعه داشت که گویی بعثت دوباره انجام گرفته است. شرایط به گونهای شد که «کمکم و تدريجاً مردم ملحق شدند و زياد شدند و زياد شدند و جمعيت شيعه سر و سامانى گرفت. بر اثر همين گفتههاى گرم امام چهارم که مثل تازيانهاى بر دوش فکر و روح مردم نواخته ميشد.» (همرزمان حسین، ص ۱۶۰)
🔹 امام سجاد «شيعه را مجدّداً متشکّل کرد و تحويل امام باقر داد.» (دو امام مجاهد، ص ۳۱۴) نهایتاً «نتیجه این شد که در شصت سال بعد، هفتاد سال بعد، از همین کوفه جوانها و پیرمردها بلند میشدند میآمدند مدینه و سالیانى در کنار مرکز فیض جعفربن محمّد میماندند و بهره میبردند و برمیگشتند.» (حماسه امام سجاد، ص۱۲۶)، «بزرگانى که از رُوات امام صادق شما میشناسید، اغلب مال کوفهاند؛ در همین شهر بود، در همین محیط بود، در همین فضاى مسموم بود. چه کسى زراره را درست کرد؟ چه کسى محمّدبن مسلم را درست کرد؟ چه کسى مفضّلبن عمَر را درست کرد؟ یحییبن امّطویل را چه کسى درست کرد؟ امام سجّاد درست کرد.» (حماسه امام سجاد، ص۱۲۷)
🔹 اما آنچه از امام سجاد به عنوان هدایت گر ویژه و برترین مبلّغ احیاگر اسلام می توان الگو گرفت، این است که «امروز، ما چنين وظيفهاى داريم. البته شرايط امروز، با آن روز متفاوت است. امروز بحمد اللَّه حکومت حق يعنى حکومت شهيدان قائم است. پس، ما وظايفى داريم.» ۱۳۷۶/۲/۱۷
🔖 منتشر شده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
کُلّ دستگاه شیطان، یک کارناوال تاریخی است که بزن و بکوب راه میاندازد و بشر را تحریک به دنیا میکند.
در مقابل، امام سجاد (ع) هم یک عزاداری تاریخی برای سیدالشهدا به راه انداخته که بساط شیطان را بر هم میزند.
هر مؤمنی که به حسینیه میآید از بساط شیطان جدا میشود. این حسینیۀ تاریخی، عالَم را نجات میدهد.
#استاد_میرباقری
@mirbaqeri_ir
46.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 پایگاه حجیت، یک امر فقیهانه است. من معتقدم در دوران غیبت، هیچ واقعه مهمی مثل انقلاب اسلامی نبوده که معیار حجیت در عصر غیبت را داشته باشد؛ از اول تا آخر، یک فقیه جامعالشرایط، بالای سر این انقلاب بوده است.
🖇 https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/2922
#استاد_میرباقری
@mirbaqeri_ir
💥 چند پُست منتشرشده دربارۀ حجیتِ حکومت دینی و ولایت فقیه در عصر غیبت
⬇️⬇️
🌀 قبل از ظهور، نظامی رشدیافتهتر از «ولایت فقیه» نداریم.
🔗 https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/633
🌀 «عارف» اگر «فقیه» نباشد، نمیتواند ولیِّ اجتماعی بشود.
🔗 https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/430
🌀 در جمهوری اسلامی، قوانين به «شريعت» و ساختار قدرت به «ولايت» مقيد میشوند.
🔗 https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/1117
🌀 جامعه شیعه در عصر غیبت به دستگاه فقها (ولایت فقیه) واگذار شده است، و امام(عج)، این دستگاه را سرپرستی میکنند.
🔗 https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/565
🌀 حجيت انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی، به فقاهت برمیگردد.
🔗 https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/1059
🌀 انقلاب اسلامی دستاورد فقاهت شیعه است.
🔗 https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/3836