💠🔹💠
صفحه ۳
در نهایت در ماه پایانی عمر مجلس دهم گزارش تخلفات تحصیلی برادر رئیسجمهور قرائت و چهار بند از این گزارش برای رسیدگی از سوی قوه قضائیه به این قوه ارجاع شد تا روند قضایی آن طی شود.
ژنرال به دانشگاه میرود
تلاش برای جذب بیژن زنگنه وزیر نفت دولت روحانی در سال ۹۵ به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با وجود بازنشستگی در دانشگاه خواجه نصیر و نامربوط بودن مدرک کارشناسی ارشد وی(راه و ساختمان)با حوزه درخواستی (نفت) یکی دیگر از موارد دور زدن قانون در دولت قبل بود که صدای اعتراض دانشجویان از جمله بسیج دانشجویی دانشگاه تهران را در پی داشت.
مواردی از ابهام در مدرک تحصیلی و روند غیرطبیعی جذب فاطمه و فائزههاشمی رفسنجانی در دانشگاه آزاد به عنوان استاد و هیئت علمی نیز از مواردی بود که در نهایت منجر به کنار گذاشته شدن آنها شد.
گلایه یک استاد پیشکسوت از سیاسیکاری در دانشگاه در دولت قبل
اما روند سیاسی کاری در دانشگاه در دولت قبل صدای اساتید را نیز درآورده بود. رهبر معظم انقلاب ۸ خرداد ماه ۹۸ در دیداری ۳ ساعته با هزاران نفر از استادان و اعضای هیئتهای علمی دانشگاهها، پای صحبتها و دغدغههای اساتید رشتهها و دانشگاههای مختلف کشور نشستند. دکتر سهیلا صادقی فسایی، دکترای جامعهشناسی و دانشیار دانشگاه تهران یکی از سخنرانان این دیدار بود که سخنانی در محضر رهبر انقلاب ایشان در انتقاد از فضای سیاسی حاکم بر دانشگاه تهران و مدیریت وزارت علوم، اظهار داشت: «متاسفانه تقدم نظم سیاسی بر نظم اجتماعی و نظم علمی، دانشگاه تهران را به جولانگاه نزاعهای سیاسی تبدیل کرده و روح تعامل و همدلی را تضعیف نموده است. امروز بیش از هر زمان دیگر، عزل و نصب مدیران دانشگاهها و دانشکدهها بیشتر از آنکه تابع شایستگیهای علمی، اخلاقی و تجربه باشد، تابع باند بازیهای سیاسی است.
روندهای شتابزده و تخلف از رویههای متعارف در جذب اعضای هیئت علمی، فرصتی را برای بررسی قابلیتها و ظرفیتهای واقعی افراد باقی نمیگذارد و آنچه که در موضوع جذب، بیش از هر عاملی نمایان میگردد، یارگیری سیاسی است. متاسفانه ارتقاهای زودرس یک عده و سنگاندازی برای عدهای دیگر، خصوصاً نیروهای انقلابی نیز تا حدودی تابع همین بازیهای سیاسی است و از همه بدتر آنکه به شدت تابع سفارشات و پستهای سیاسی است! و این امر میتواند به شدت به حیثیت علمی کشور لطمه زند و حس حرمان را برای اساتید ساعی، پرکار و عالمی فراهم سازد که اهل زد و بندهای سیاسی نیستند!»
اینها چند نمونه از عملکرد کسانی است که در دوره تصدی خود و همفکرانشان شدیدترین خالصسازیها در محیط دانشگاه و اخراج اساتید ناهمسو و دیکتاتوری علمی و تزریق افراد فاقد صلاحیت را در کارنامه دارند اما اکنون با هدف زمینهسازی به هم زدن جو دانشگاهها فریبکارانه مدعی دفاع از دانشگاه شدهاند.کسانی که تحمل منتقد و چهرههای جوان و اساتید پیشکسوت انقلابی را ندارند اما از آشوبگران در دانشگاه دفاع میکنند.
منبع: کیهان
جلسهی "اینا بدون برجام دارن نفت میفروشند چه خاکی تو سرمون کنیم" با حضور اعضای دولت قبل
✅کانال جدال سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/2508259340C851b3b60c7
اگه عکسها بو داشتن هیچوقت نمیتونستم عکس خیابونای لندن رو تو مجازی بذاریم
#طویله _ای_بنام_لندن
▪️ این حرف رو یه تحلیلگر آمریکایی زده نه یه بسیجی و سپاهی و آخوند!
🖌#پی_نوشت:
در دولت گوساله های صلح طلب آمریکا تحریم ها را قوی تر از قبل تصویب می کند ولی در دولت انقلابی این آمریکاست که باید زانو بزند
38.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 قسمت جدید مستند تارکد
🔴ماجرای گندکاری ساواک در کودتا در ارتش عراق چه بود؟
🔴ماجرای نقشه ایران و آمریکا برای براندازی حکومت عراق چه بود ؟
🔴 شاه چگونه با خنجر به کردها دولت عراق را از سقوط نجات داد؟
🔴 چگونه شاه با توافق الجزایر صدام را از سرنگونی نجات داد؟
🔴 مذاکره جالب ابراهیم یزدی با صدام حسین ؛ وقتی صدام ادعای مالکیت جزایر سه گانه ایران را میکرد
🔴ماجرای کمک مالی سنگین صدام به سلطنت طلبان برای کودتا در ایران
🔴 فرار مشکوک سرهنگ بنی عامری از فرماندهان کودتای نوژه و آغاز حمله نظامی حزب بعث به ایران
✍ دولت سیزدهم در بحرانیترین شرایط اقتصادی و اجتماعی چند دهه اخیر کشور، باامید به اقدامات جهادی مدیران جدید و اعتماد عمومی مردم، در تابستان سال ۱۴۰۰ شروع به کار کرد
👈 ثبت بالاترین تورم ۸۰ سال اخیر، کسری بودجه 480 هزار میلیارد تومانی، میانگین رشد اقتصادی نزدیک به صفر، منفی بودن نرخ رشد تشکیل سرمایه ثابت ناخالص، ثبت بالاترین رشد پایه پولی و نقدینگی، ایجاد کمترین اشتغال خالص، رکود در مشاغل و کسب و کارها به علت شیوع کرونا و ... از جمله بارزترین نمایه های اقتصادی ایران درپایان دولت دوازدهم و در مقطع تحویل به دولت سیزدهم بود که به خوبی بیانگر بحران اقتصادی است که به دولت جدید به ارث رسید
۱
✍ وضعیت اقتصادی کشور در پایان دولت قبل، موضوعی است که کمتر به آن پرداخته شده است
⏪ با علم به این واقعیت، بهتر میتوان عملکرد دو ساله دولت سیزدهم را قضاوت کرد
👈 مثلاً درحالی که هماکنون تورم در محدوده ۴۰ درصد است و چنین تورمی برای هر کشوری، بحرانی محسوب می شود اما وقتی بدانیم که نرخ تورم در پایان دولت ۵۰ درصد (طبق گزارش مرکز آمار)
و نزدیک به ۶۰ درصد (طبق گزارش بانک مرکزی) بوده، نرخ فعلی نشان دهنده عملکرد مثبت دولت سیزدهم است که توانسته آن را به شدت کاهش دهد
۲