eitaa logo
اقتدار ولایی
956 دنبال‌کننده
15هزار عکس
21.5هزار ویدیو
249 فایل
مباحث سیاسی فرهنگی اجتماعی اقتصادی تاریخی ادبیات فارسی و تفسیر و احادیث اهل بیت عصمت و طهارت صلوات الله علیهم اجمعین
مشاهده در ایتا
دانلود
✍ ا. انصاری زاده واقعا در عمرم هیچکس را مثل استاد حسن عباسی ندیده ام که با این حجم از علم و معرفت و حکمت و آگاهی، اینگونه برای تربیت نسل کودک و نوجوان وقت بگذارد. خیلی حرف است که اَبَر استراتژیست یک مملکت باشی و اینگونه برای تربیت نسل آینده با آنها وقت بگذاری معمولا در سایر کشورها، استراتژیست ها و تئوریسین ها و نظریه پردازان، دست راست رییس جمهورها مینشینند. وقتی این تصاویر را میبینم از خودمان خجالت می‌کشم که تا دو جلد کتاب و چهارتا مقاله ی علمی میخوانیم، خود را حکیم دوران میدانیم و تصور می‌کنیم باید با علما و بزرگان نشست و برخاست کنیم چقدر یک انسان میتواند متواضع باشد که با این حجم از علم و معرفت و حکمت، اینگونه با کودکان و برای تربیت دینی آنها وقت بگذارد! «مقایسه کنید با تکبر و انانیّت برخی اساتید ».. چقدر (علم) ها با هم فرق میکنند!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 هشدار واشنگتن به تل‌آویو درباره درگیری در مرزهای شمالی 🔹 روزنامه «نیویورک تایمز» گزارش داد: «مقامات امنیت ملی آمریکا نگرانند که یک اشتباه محاسباتی بین واشنگتن و تهران منجر به درگیری منطقه‌ای شود». 🔹 این روزنامه به نقل از یک مقام دولت آمریکا نوشت: «دولت بایدن از اسرائیل می‌خواهد که از درگیری در مرزهای شمالی خود اجتناب کند». 🔹 در این گزارش آمده است: «از زمان حمله حماس، مقامات اطلاعاتی آمریکا، بایدن را در مورد خطرات جنگ گسترده‌تر با ایران آگاه کرده‌اند» 🔥 وزیرخارجه پیشین امریکا و فرد تاثیر گذار در سیاست خارجی آمریکا درجنگ و ویرانی کشورها از شیلی تا آرژانتین، فلسطین، سوریه، عراق، ایران، اندونزی، ویتنام، لائوس، کامبوج، بنگلادش، و از آفریقای جنوبی و آنگولا تا جامائیکا و مسئول مرگ میلیون ها انسان بی گناه در سن ١٠٠ سالگی مرد. الی جهنم و بئس المصیر 🖌: تیتر امروز اینترسپت "هنری کیسینجر، دیپلمات ارشد آمریکایی که مسئول مرگ میلیون‌ها نفر بود، در ۱۰۰ سالگی درگذشت." 👈براساس محاسبه دکتر گرندن، استاد تاریخ دانشگاه ییل و نویسنده کتاب بیوگرافی کسینجر، وی بانی کشتار حداقل ۳ میلیون نفر انسان در دوره مسئولیتش بوده. 👈به گزارش نیویورک‌تایمز کیسینجر در سال ۱۹۲۳ در یک خانواده یهودی در آلمان به دنیا آمد و در سال ۱۹۳۸ به همراه خانواده‌اش به ایالات متحده گریخت. او در دانشگاه هاروارد تحصیل کرد و در زمینه روابط بین‌الملل به شهرت رسید. در سال ۱۹۶۹ کیسینجر به عنوان مشاور امنیت ملی در دولت ریچارد نیکسون منصوب شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قسمت 5 🌍كوَّنَها بِقُدْرَتِهِ، وَ ذَرَأَها بِمَشِيَّتِهِ، مِنْ غَيْرِ حاجَةٍ مِنْهُ اِلىٰ تَكْوِينِها، وَ لا فائِدَةٍ لَهُ فى تَصْوِيرِها، اِلّا تَثْبِيتاً لِحِكْمَتِهِ، وَ تَنْبِيهاً عَلىٰ طاعَتِهِ، وَ اِظْهاراً لِقُدْرَتِهِ، وَ دَلالَةً عَلىٰ رُبُوبِيَّتِهِ وَ تَعَبُّداً لِبَرِيَّتِهِ، وَ اِعْزازاً لِدَعْوَتِهِ. ثُمَّ جَعَلَ الثَّوابَ عَلىٰ طاعَتِهِ وَ وَضَعَ الْعِقابَ عَلىٰ مَعْصِيَتِهِ، ذِيادَةً لِعِبادِهِ عَنْ نَقِمَتِهِ، وَ حِياشَةً لَهُمْ اِلىٰ جَنَّتِهِ 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 🌍 پس اشياء را تنها به قدرت خود، هستى بخشيد و به خواست خود پديدار نمود. او كه نيازى به ايجاد هستى نداشته و در صورت‌گرى آن‌ها بهره ا‌ى برايش نيست؛ مگر آن‌كه نشان دهد حكمت خود را و بيدار كند آفريده ‌ها را در فرمان‌ بردارى و نمايش دهد توانايى ‌اش را و مردمان را به پروردگارى خود رهنما باشد و ايجاد نمايد بندگى را در آفريدگان و نيرومندى و شكوه بخشد دعوت خود را از بندگان! آن‌گاه براى سوق آنان به بهشت و فرمان ‏بردارى خود، پاداش و براى بازدارى شان از دوزخ و سرپيچى از فرمانش، كيفر آورده است.
(۵) حضرت زهرا سلام الله علیها در دفاع از ولایت، امامت و دغدغه داشتن برای ولی و امام، در عالم، حرف اول را می زنند. در واقع حضرت زهرا سلام الله علیها تجلی 8 مقامی هستند که منتظران هر صبح در دعای عهد، طلب می کنند. در دعای عهد هر روز صبح می خوانیم: «اللّهمّ اجعلني من انصاره و اعو انه»، «الذابين»، «الممتثلين» ، «المسارعين»، «المحامين»، «السابقين»، و «المستشهدين»؛ جلوه عملی این مقام ها در عالم، حضرت زهرا سلام الله علیهابوده اند که با همه وجود، یار و کمک رسان امام بودند و از امیرالمومنین علیه سلام حمایت و دفاع کردند. اراده و خواست امام بر اراده و خواست حضرت زهرا سلام الله علیها سبقت داشت ایشان اگرچه دختر پیامبر صلی الله علیه و آله و همسر امیرالمومینن علیه سلام هستند اما همه وجود خود را در این مسیر قرار می دهند که امام زمانم چه می خواهد و کوشیدند دغدغه امام زمان خود را برطرف کنند. همراهی با امام عصر ارواحنافداه علاقه وجودی همه افراد است و همه می گویند که امام زمان ارواحنافداه را دوست دارند و هر صبح دعا می کنند که خداوندا! ما را جزء یاران و حمایت کنندگان امام زمان قرار ده، که همه اینها در گفتار است و در دعا طلب می شود اما فردی هست که در این مسیر حرکت می کند و حضرت زهرا سلام الله علیها اینگونه بودند و تنها نگفتند من عاشق امیرالمومنین علیه سلام و امام زمان خود هستم و دوست دارم یار ایشان باشم بلکه در این مسیر گام برداشتند. روز جمعه تصمیم بگیریم در راه یاری امام زمانمان حرکت کنیم .خواست و رضایت امام زمان ارواحنافداه را بر خواست نفس و اهل دنیا مقدم کنیم تا لبیک عملی به ندای هل من ناصرِ حجتِ خدا گفته باشیم.... یا فاطر بحق فاطمه عجل لولیک الفرج
شماره 5 ☀️ قالَتْ فاطمة علیها السلام : إنَّ السَّعیدَ كُلَّ السَّعیدِ، حَقَّ السَّعیدِ مَنْ احَبَّ عَلیّا فى حَیاتِهِ وَ بَعْدَ مَوْتِهِ. ✅همانا حقیقت و واقعیّت تمام سعادت ها و رستگارى ها در دوستى علىّ علیه السلام در زمان حیات و پس از رحلتش خواهد بود 📚شرح نهج البلاغه ابن ابى الحدید: ج 2، ص 449
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 چرا حضرت فاطمه زهرا(س) با چنان مقام قدسی برای بازپس‌گیری فدک اقدام کردند؟ 👈(از اندک فیلم‌های باقی‌مانده از شهید مطهری) خیلی زیبا 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈حجم آتش سنگین توپخانه‌ای در یک رزمایش که نوعی رکورد محسوب می‌شود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یمن؛ از محرومیت تا محبوبیت 👈یمنی‌ها تا همین چندسال قبل توسط بیشتر کشورهای عربی به رهبری عربستان تحریم و درگیر جنگ بودند. 👈 حالا اما بیشتر مردم منطقه به شجاعت آنان غبطه می‌خورند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞صحنه دلخراش شهادت مادر فلسطینی به ضرب چاقوی یک صهیونیست 👈یک شهرک‌نشین اشغالگر صهیونیست در جنایتی فجیع زنی فلسطینی را در شهر اشغالی لود در حالی که دو فرزندش را به مدرسه می‌برد، با چاقو مورد حمله قرار داد و به شهادت رساند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍بازخوانی شلیک به‌ هواپیمای اوکراینی از دریچه جنگ اسراییل در غزه 👈در گفتگو با دکتر سید محمد مرندی ✍پیوست خبری ( ۱۴۰۲/۰۸/۲۸): 👈روزنامه «هاآرتص» طی گزارشی اعلام کرد که براساس تحقیقات پلیس اسرائیل، یک بالگرد ارتش روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) به سمت اسرائیلی‌های حاضر در مراسم موسیقی بیابانی( فستیوال موسیقی)شلیک کرده است. طبق این تحقیقات، نیروهای حماس در روز هفتم اکتبر اطلاع قبلی از برگزاری این جشن موسیقی نداشته‌اند که در آن ۳۶۴ اسرائیلی بر اثر حمله هوایی خود ارتش صهیونیست به قتل رسیدند. هاآرتص نوشت که تحقیقات پلیس رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که یک بالگرد آپاچی اسرائیلی در روز هفتم اکتبر زمان حمله حماس شرکت کنندگان در جشنواره موسیقی در نزدیکی شهرک ریعیم در اطراف نوار غزه را بمباران کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5999297283550613556.mp3
4.97M
✍مقاومت چگونه افکار عمومی را هدایت کرد؟ 👈در گفتگو با سارا لاریجانی (صوتی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با آشنا شوید؛ جنایتکار جنگی، مجری سیاست‌های جنایتکارانه آمریکا در کامبوج، ویتنام، عراق و ایران! 👈 برنی سندرز سیاستمدار آمریکایی؛ هنری کسینجر باعث و بانی یکی از بدترین نسل‌کشی‌ها در تاریخ جهان است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف شبکه کانال صهیونیستی به رفتار خوبِ حماس با اسرا اسرائیلی 🔹گفتگویی در تلویزیون عبری زبان در مورد رفتار حماس با اسرای اسرائیلی: اسرا گفتند که مورد شکنجه و بد رفتاری قرار نگرفتند؛ حماس همه روزه در تلاش بوده تا داروهای ضروری را برای اسرا تامین کند. 🔹اسرا کنار هم بودند و بدون محدودیتی با هم صحبت می‌کردند و داستان تعریف می‌کردند. همه اسرا از خوش رفتاری نیروهای حماس صحبت می‌کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میدری: ۱۱۷ کشور مجبور شده‌اند سن بازنشستگی را افزایش دهند ♦️معاون وزیر رفاه در دولت روحانی گفت: اصلاحاتی مشابه با اصولی که در برنامه هفتم توسعه می‌بینید، در ۱۱۷ کشور دنیا هم اجرا شده است؛ یعنی همه کشورها ناگزیر شدند سن و سابقه‌ای را که فرد مشمول بازنشستگی می‌شود، افزایش دهند. 🔹به گزارش روزنامه شرق، احمد میدری، معاون وزیر رفاه در دولت قبل، گفت: در سال 92 دو ماه بعد از اینکه بنده معاون رفاه شدم، سازمان برنامه گزارشی را داده بود که صندوق‌های بازنشستگی ما با این مشکلات مالی روبه‌رو هستند و باید در مقررات تجدیدنظر کرد. ♦️صندوق‌های بازنشستگی به چند علت با بحران روبه‌رو شده‌اند. یکی تحولات جمعیتی که در ایران و جهان رخ داده. ایران جزو کشورهایی است که با پدیده افزایش طول عمر روبه‌رو بوده و بعد از انقلاب این روند کاملا مشهود است. 🔹افزایش طول عمر جمعیت به این معنی است که صندوق‌های بازنشستگی سال‌های بیشتری را باید به بیمه‌شدگان مستمری بپردازند. مسئله صندوق‌های بازنشستگی یک بحران جهانی است و همواره این سؤال مطرح بوده که چه باید کرد. ♦️اصلاحاتی مشابه با اصولی که در برنامه هفتم توسعه می‌بینید، در ۱۱۷ کشور دنیا هم اجرا شده؛ یعنی همه کشورها ناگزیر شدند سن و سابقه‌ای را که فرد مشمول بازنشستگی می‌شود، افزایش دهند. 🔹بحران صندوق‌های بازنشستگی و اصلاحات مربوط به آن، نُرم جهانی است، اما در ایران به دلیل سیاست‌هایی که در جهت جلب آرای عمومی توسط سیاستمداران یا گروه‌های فشار تحمیل شده، صندوق‌ها بیشتر دچار بحران شده‌اند. ♦️از همان دهه ۵۰ که درآمد نفت‌ افزایش پیدا می‌کند، شرایط بازنشستگی را تسهیل کرده‌ایم. در حدود حق بیمه ۹۰۰هزار نفر از ۱۴ میلیون بیمه‌شده سازمان تأمین اجتماعی برعهده دولت است، این تعداد در 37 رشته صنفی هستند که از پرداخت حق بیمه معاف هستند. 🔹مسئله‌ای به نام مشاغل سخت و زیان‌آور وجود دارد که بر اساس قانون اگر جایی مثل معادن مشمول فعالیت سخت و زیان‌آور باشد، دولت باید سیاست‌های ایمنی کار را افزایش بدهد. سخت و زیان‌آور بودن یک شغلُ بستگی به قدرت چانه‌زنی آن صنف دارد و امتیازاتی تبعیض‌آمیز است. ♦️در ابتدای سال 1390 معادل 14درصد بازنشستگان مشمول مشاغل سخت و زیان‌آور بودند، در سال ۱۴۰۰ به ۵۰درصد رسید. مثلا کارکنان یک کارخانه تحت‌ فشار نمایندگان از این قوانین مستثناء می‌شوند و اینها همه بار مالی شدیدی به صندوق‌ها وارد می‌کند. 🔹سیاست جلب آرای عمومی و همچنین ارائه کارنامه مردم‌پسند توسط دولت‌های وقت، عاملی بوده که صندوق‌ها را با بحران روبه‌رو کرده است؛ تفکرشان بر این بوده که زودتر بازنشسته کنیم تا از افراد جوان در کار استفاده کنیم، اما بحران صندوق‌ها را به دنبال داشته است. ♦️عامل مهم دیگر، نحوه مدیریت ذخایر صندوق‌های بازنشستگی است. بیراهه نیست اگر بگوییم به دلیل فساد و سوءمدیریت، ذخایر صندوق‌های بازنشستگی بهره‌ور و سودآور نیستند. سازمان تأمین اجتماعی بیش از 370، صندوق کشوری ۱۷۰ و صندوق نفت 100 شرکت دارد. 🔹به خاطر اینکه سیاست‌های تورمی، دارایی‌ها را از بین نبرد و بتوان پابه‌پای تورم ارزش دارایی‌ها را حفظ کرد، شرکت‌داری در سازمان تأمین اجتماعی و سایر صندوق‌ها باب شد. به این دلیل وارد بنگاه‌داری شدند، اما خود منشأ مشکلات عدیده شد. ♦️۲۰درصد بودجه‌ دولت صرف کمک به صندوق‌های بازنشستگی می‌شود که حجمش تقریبا به ‌اندازه استقراض از بانک مرکزی است؛ یعنی کل کسری بودجه‌ای که دولت در یک سال می‌تواند داشته باشد. این حجم از کمک در مقایسه با کشورهای دیگر بسیار زیاد است. 🔹در سال ۱۳۸۴ کمک به این صندوق‌ها کمتر از پنج درصد بود و امروز به ۱۹ تا ۲۰درصد رسیده است. اگر صندوق‌های بازنشستگی اصلاح نشوند نه با تورم و نه با بی‌کاری نمی‌توان مقابله کرد. ♦️کسری بودجه‌ای که صندوق‌ها بر بودجه دولت تحمیل می‌کنند، از طریق استقراض تأمین می‌شود و هر دولتی اگر بخواهد نرخ تورم را کنترل کند، باید دست به اصلاح صندوق‌های بازنشستگی بزند. 🔹یک قاعده خیلی روشن برای صندوق‌ها در دنیا وجود دارد. با یک‌سوم حقوق، 30 سال بازنشستگی می‌دهند. اما چطور ممکن است در ایران 20 سال بازنشستگی دهند و 40 سال بتوانند حقوق کافی داشته باشند. این اصلا شدنی نیست. ♦️از سال 1350 با افزایش درآمدهای نفتی، دولت‌ها خطا کردند. چرا مشاغل خبرنگاری، پستچی،‌ پرستار سخت و زیان‌آور اعلام‌ شده و در 45‌سالگی بازنشسته می‌شوند؟! یعنی 20ساله وارد بازار کار می‌شوید و بعد از 25سال بازنشسته می‌شوید. این افراد واقعا خانه‌نشین می‌شوند؟! همه می‌دانیم که این‌طور نیست! @IMANI_mohammad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا