خاتمی بعد از ریاست جمهوری، شورای شهر را هم باخت!/رویگردانی افکار عمومی از لیدر اصلاحطلبان
🔹در فاصله کمتر از یک روز از اعلام نتایج اولیه انتخابات ریاست جمهوری که با شکست سنگین گزینه مشترک دولت و اصلاحطلبان همراه بود، حالا اخباری از شکست قاطع لیست مورد حمایت اصلاحات برای انتخابات شورای شهر تهران، موسوم به "لیست جمهور" به گوش میرسد.
🔹 علاوه بر همتی، در قضیه لیست اصلاحطلبان برای شورای شهر هم، خاتمی تمام قد به میدان آمد و ضمن حضور در جمع نامزدهای این لیست، به صورت کتبی نیز حمایت خود از لیست موسوم به جمهور را "تکرار" کرد و البته شکست سنگین و نهایی را تجربه کرد.
🔹 کارشناسان معتقدند ناکارآمدی منحصر به فرد اصلاحات و دولت روحانی در اداره کشور، دلیل اصلی رویگردانی افکار عمومی از لیدر اصلاحطلبان است.
🔹 نکته مهمی که تلاش زایدالوصف اصلاحات برای پیروزی در این انتخابات را به دنبال داشت، نگرانی از ایجاد موج دوباره خدمت و تجربه تاریخی مردم از کارآمدی یک دولت مردمی در برهه کنونی است.
@diarsardaran
97397_519.pdf
313.4K
نشریه تحلیل های روزانه یکشنبه ۳۰خردادماه
تکریم و تحقیر ما با خداوند همسو و همجهت است؟.mp3
1.07M
👆تکریم و تحقیر ما با خداوند همسو و همجهت است؟
#سخنرانی_کوتاه
#دهه_کرامت
#بندگی
✅ @mandegari_mahdi
🔶 berangeshohada.ir
✨﷽✨
🔰قال الامام العسکری - علیه السّلام -: مَنْ کانَ الوَرعُ سجیّتهُ و الکرَْم ُطبیعَتَهُ و الحِلمُ خلَّتَهُ کَثُرَ صدیقُهُ و الثّناءُ علیهِ.
💬امام حسن عسکری - علیه السّلام - فرمودند: هرکس ورع و پرهیزگاری روش زندگی او، بزرگواری و سخاوت عادت او و صبر و بردباری برنامه اش باشد، دوستانش زیاد خواهند بود و دیگران او را مورد مدح و ستایش قرار میدهند.
📚«بحار الانوار، ج ۷۵، ص ۳۷۹»
✔️@Esfbasijrohani
👆به هرکسی که مشکوک می شدند یا تصویر امام و شهدا را داشت رحم نمیکردند
♦️گفته بودند اگر کسی از دادن موتورش امتناع کرد بایستی قاطعانه بزنید، چون تجربه ثابت کرده کسانی که مقاومت کنند از عوامل رژیم هستند
♦️۳۰ خرداد ۶۰ آغاز حملات تروریستی منافقین بود که باعث شهادت بیش از ۱۷هزار ایرانی شد و حالا همین تروریستهای داعش صفت را مردمی عادی جا میزنند که جمهوری اسلامی آنها را اعدام کرده.
🌍 @ebratha_ir