💠 زندگینامه
شهید آیت الله صدوق گلپایگانی
از پیشگامان نهضت امام خمینی(ره)
📚برشی از کتاب "مجتهد بی نشان"
سازمان بسیج اساتید طلاب وروحانیون استان اصفهان
https://eitaa.com/Esfbasijrohani
شهید بینالمللی «شهید صالح العاروری»
صالح العاروری در جوانی به عضویت اخوانالمسلمین درآمد. سپس در سال ۱۹۸۷ تنها چند ماه پس از تاسیس حماس، در سن ۲۱ سالگی به این گروه پیوست. او بین سالهای ۱۹۹۱ و ۱۹۹۲ در تاسیس شاخه نظامی حماس در کرانه باختری (گردانهای عزالدین قسام)، شاخه نظامی حماس در کرانه باختری نقش داشت.
او همواره یکی از افراد تحت تعقیب اسرائیل بود. زیرا اسرائیل او را معمار حمله به سربازان و شهرکنشینان اسرائیلی و همچنین حملات موشکی از غزه و لبنان به خاک اسرائیل میدانست. نیروهای اسرائیلی در سال ۲۰۲۳ خانه العاروری در عاروره را در کرانه باختری تخریب کردند و همزمان ۲۰ نفر از جمله برادر و برادرزادههای او را دستگیر کردند.
دولت آمریکا هم او را در فهرست تروریستهای بینالمللی آمریکا قرار داده بود. سرانجام صالح العاروری معاون رئیس دفتر سیاسی حماس بر اثر وقوع انفجار در ساختمان دفتر جنبش حماس در بیروت به شهادت رسید.
https://eitaa.com/Esfbasijrohani
شهید شاخص بانوان؛ مرضیه حدیدچی (طاهره دباغ)
مرضیه حدیدچی یا همان طاهره دباغ از جمله اولین زنان انقلابی بوده است. وی در طول مبارزات انقلابیاش توسط ساواک دستگیر شد و به همراه دخترش رضوانه میرزا دباغ در زندان های مخوف رژیم پهلوی شکنجههای سختی شد. وی دارای یک پسر و هفت دختر بود. پس از دستگیری توسط ساواک و پس از مدت کوتاهی که از زندانی بودن او گذشت، سازمان ساواک او را از زندان آزاد کرد. اما دباغ پس از جراحی و درمان بیماریاش به خارج از کشور رفت و در پاریس به عنوان محافظ امام او را همراهی کرد.
این مبارز انقلابی پس از پیروزی انقلاب ۱۳۵۷، از بنیانگذاران سپاه پاسداران و سپس نماینده مجلس شورای اسلامی شد. از وی به عنوان نخستین و تنها فرمانده زن سپاه یاد شده است.
خانم دباغ روز ۲۷ آبان ۱۳۹۵ پس از گذراندن دورهای بیماری در سن ۷۷ سالگی درگذشت و در صحن آرامگاه امام خمینی (ره) به خاک سپرده شد.
https://eitaa.com/Esfbasijrohani
شهید شاخص کشوری شهید ظفر خالدی
سال ۱۳۶۰ هنگامی که شهید ۱۱ سال داشت پدرش عازم جبهه شد. موقع مرخصی اصرارهای مکرر شهید باعث شد او پس از بازگشت پدرش عازم جبهه شود، اما قبل از رفتن باید مسئول کاروان راضی شود. این در حالی بود که پدر زخمی و مجروح از جبهه برگشته بود. پدر میخواست با این بهانه مانع رفتن او شود، اما عشق به جبهه تمام وجودش را فراگرفته بود و هر روز میخواست که با مسئول کاروان صحبت کند.
پدر که شور و شوق او را برای رفتن دید و فهمید که فکر جبهه از سرش بیرون نمیرود، رفت و با مسئول کاروان اعزامی بروجن صحبت کرد، ولی به خاطر سن کمی که داشت نمیخواست نام او را وارد لیست کند ناچار با اصرار ایشان اسمش را وارد لیست کردند.
او که به عنوان کوچکترین شهید دفاع مقدس در اول ماه مبارک رمضان به جبهه اعزام شد در ۲۱ یا ۲۳ ماه مبارک رمضان در عملیات رمضان به درجه رفیع شهادت رسید.
https://eitaa.com/Esfbasijrohani
حجتالاسلام ابوتراب عاشوری معروف به «شیخ ابوتراب عاشوری» به سال 1312ش در روستای حیدری از توابع منطقه دشتی استان بوشهر دیده به جهان گشود. وی در خانواده روحانی كه سابقه طولانی در تبلیغ و ترویج دین مبین اسلام داشتند متولد شد. پدرش شیخ عباس عاشوری نیز از روحانیون معروف منطقه و مورد علاقه و احترام وافر مردم آن دیار بود. چون كه تولد وی در خارج از منزل اتفاق افتاد، نام ابوتراب را برای وی برگزیدند.
شیخ ابوتراب چون از صدایی زیبا و حزین برخوردار بود در مجالس روضه و عزاداری امام حسین(ع) حضوری مؤثر داشت. وی از سن 12 سالگی جهت فراگرفتن علوم حوزوی عازم نجف اشرف شد، اما به علت موانعی كه دولت عراق ایجاد كرده بود، بهناچار مدت طولانی در شهر آبادان ماندگار شد. در همانجا مقدمات علوم دینی را آغاز كرد تا اینكه وسایل مسافرت به كشور عراق و نجف اشرف مهیا شد. در آنجا از محضر اساتید بزرگ بهرههای فراوان برد و بهخصوص علاقه وافر به درس و منبر شیخ محمدعلی خراسانی پیدا كرد. دروس سطح را از محضر آیتالله راستی كاشانی ، دروس اخلاق، تفسیر و نهجالبلاغه را نزد آیتالله شیخ محمدعلی مهرابی و كفایه را نیز در سال 1343 در محضر آیتالله اسدالله مدنی فراگرفت. پس از آن به حوزه علمیه قم رفت و از اساتیدی چون آیتالله جعفر سبحانی و علی مشكینی بهرههای فراوان برد.
https://eitaa.com/Esfbasijrohani
سیری بر مبارزات سیاسی فرهنگی شهید شیخ ابوتراب عاشوری
شهید شیخ ابوتراب عاشوری از روحانیون مبارز بوشهر از ابتدای دهه 40 فعالیتهای سیاسی، اجتماعی و مذهبی خود را آغاز كرد كه مهمترین آن مبارزه علیه بهائیت و حزب توده در آن استان بود. او با تشكیل حوزه علمیه و گسترش فعالیتهای خود در مسجد جعفری بوشهر، بُعد تازهای از فعالیتهای سیاسی را آغاز كرد. وی حتی مسافرتهایی به خارج از كشور از جمله كشورهای حوزه خلیجفارس و انگلیس داشت. شیخ ابوتراب عاشوری به علت سخنرانی محرم 1344 در بحرین و تبلیغ علیه رژیم، برای مدتی ممنوعالمنبر شد. پس از شهادت حاج آقا مصطفی خمینی، در بوشهر بازار را تعطیل كرد و در آنجا به سخنرانی پرداخت. وی سرانجام پس از سالها مقاومت و ایستادگی در روز سوم محرم 13 اذر 1357 ، در وقت گرفتن وضو به ضرب گلوله به شهادت رسید.
https://eitaa.com/Esfbasijrohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟥 نمره بیست
یکی نوشته بود:
بچه که بودم تو امتحان جغرافیا
این سؤال اومده بود که
نام قمر زمین چیست ؟؟؟؟
من هم نوشتم:
قمر بنی هاشم.
وقتی جواب امتحانم اومد
دیدم آقا معلم زیرش نوشته بود:
به احترام قمربنی هاشم 《۲۰》
بعد از مدتی
آقا معلم در یک سانحه رانندگی
فوت کرد،
یک شب او را در خواب دیدم،
ازش پرسیدم
آقا معلم چه خبر ؟؟؟؟
گفت:
وقتی نامه عملم را به دستم دادند،
دیدم زیرش نوشته:
به احترام قمر بنی هاشم 《۲۰》
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویژه برنامه #یا_وارث
ناگفته های تبلیغی و طلبگی حجت الاسلام و المسلمین کریم کشکولی
#پایگاه_اباصالح_المهدی(عج)
#حوزه_مقاومت_بسیج_طلاب_و_روحانیون_حضرت_امیرالمؤمنین_علیه_السلام
سازمان بسیج اساتید طلاب وروحانیون استان اصفهان
https://eitaa.com/Esfbasijrohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♡بسـمِ ربِّ الشُّــــــــهداء و الصـِّــــــدّیــقیــن♡
🔰«رادیو شهدا_قسمت اول»
🔸طبق گزارشهای تاریخی با دستور مستقیم رضاشاه، نهایتا رئیس کلانتری کاشمر به همراه دو پاسبان با معاونت یکدیگر در شب ۱۰ آذر ۱۳۱۶ نزدیک افطار دکتر حسن مدرس را ابتدا مسموم و سپس خفه کرده به قتل میرسانند.
🔸مدفن شهید مدرس پس از شهریور ۱۳۲۰ و خروج رضا شاه از ایران، توسط اهالی محل مشخص گردید؛ آرامگاه وی در شهر کاشمر واقع است.
#کمیته_حوزه_و_روحانیت_کنگره_ملی_۲۴_هزار_شهید_استان_اصفهان
#کنگره_ملی_۲۴_هزار_شهید_استان_اصفهان
«سـازمـان بـسـیـج اسـاتـیـد، طـلاب و روحـانـیـون اسـتـان اصـفـهـان»
https://eitaa.com/Esfbasijrohani
اخباروتحلیل سیاسی روزانه ۶ مرداد ماه.pdf
218.6K
سازمان بسیج اساتید طلاب وروحانیون استان اصفهان
https://eitaa.com/Esfbasijrohani
🔹تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ ظلم بزرگ فرهنگی و تعرض به حقوق موحدان است
حضرت آیت الله حسین نوری همدانی (حفظه الله تعالى) از مراجع تقلید با صدور پیامی نسبت به تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ آلمان و سایر مراکز وابسته واکنش نشان داد.
🔸تعطیلی مرکز اسلامی در آلمان و مراکز و موسسات وابسته به آن، توسط دولت آلمان به بهانههای واهی؛ آن هم با سابقه هفتاد سال فعالیت در ترویج دین و معنویت و صلح و آزادی و امنیت و نوع دوستی و خدمت به بشریت، موجب نگرانی شدید اینجانب و همه دینمداران و آزادگان و طرفداران حقوق واقعی بشر و آزادی دین و مذهب شده است.
🌐لینک متن کامل پیام:
https://B2n.ir/p28744
سازمان بسیج اساتید طلاب وروحانیون استان اصفهان
https://eitaa.com/Esfbasijrohani
🌹روزی از روزها که شیخ بهلول در محضر پرفیض مرحوم آیتالله آقا سید ابوالحسن اصفهانی حاضر شده بود استاد خطاب به او گفت:
- شما از چه کسی تقلید میکنید؟
بهلول جواب داد:
- از شما
- من میگویم در اینجا مجتهد درس خوان زیاد داریم، ولی مجتهد مبارز کم داریم. شما بهتر است به ایران برگردید و علیه رژیم رضاشاه مبارزه کنید.(از این بیان پیداست که شیخ در آن زمان بار علمی زیادی داشت، لذا سید میگوید: مجتهد درس خوان زیاد داریم، ولی مجتهد مبارز کم.)
شیخ امر استاد را اطاعت کرد و به ایران بازگشت و مبارزه اش را پی گرفت.
🏴۷ مرداد۱۳۸۴؛ در گذشت شیخ محمدتقی بهلول
شادی روح علما و شهدای اسلام؛ #صلوات
سازمان بسیج اساتید طلاب وروحانیون استان اصفهان
https://eitaa.com/Esfbasijrohani