|عطرمشکاتـــ
🌺 🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🌺 بسم الله قاصم الجبارین #مهدویت_مقدماتی جلسه ششم مبحث کارمندی🔖 آنها درزندگ
🌼🕊🌼🕊🌼🕊🌼🕊🌼🕊
🕊
🌼
🕊
🌼
🌼بسم رب المهدی🌼
#مهدویت_مقدماتی
ادامه جلسه پیشین
امام مهدی عج کیست؟!
امیرالمؤمنین علیه السلام میفرمایند: صاحب این امر از نسل من است, اوج قله شرف عرب, اقیانوس بیکران کرامت بشر , عزیز اهل خود و برگزیده تبار خویش هرگز زبون نگردد وهمیشه پیروز است. شمشیر برنده ای است از شمیرهای پروردگار کوه های بلند وبالا دربرابر اصالت و کرامتش سست خواهند شد اودژی محکم است که دانشش ازهمه افزون تر ومرحمتش ازهمه گسترده تر است. بارخدایا بیعت اورا پایان بخش اندوه ها قراربده وبه وسیله او شکاف هارا ازاین امت بردار. ( یوم الخلاص ج1)
🌺سیره امام مهدی عج دربیان امام متقیان:
جامه حکمت به تن کرده است وآن را با جمیع آداب وشرایطش رعایت میکند هنگام غربت اسلام درگوشه ای عزلت گزیند وغربت اختیار نماید. رنج هارا به جان میخرد واز عزلتگاه خود بیرون نیاید.
🌺امام صادق علیه السلام: هنگامی که سه نام مقدس محمد علی حسن پشت سرهم قرارگرفت چهارم از ایشان قائم است
🌺امام صادق علیه السلام: از امتحانات بزرگ خداوند است که صاحبش به صورتی مانند جوان نو رس ظاهر میشود درحالیکه آنها خیال میکنند پیری کهنسال است. مانند یونس زیرا یونس نیز پس از غیبتش به صورت حوان نورس ظاهر شدو دوباره فرمود: پدرم امام باقر علیه السلام زره پیامبر را برتن کرد درحالیکه برروی زمین کشیده میشد من نیز آن را پوشیدم به روی زمین کشیده میشد ولی آنگاه که مهدی ما آن را برتن میکند متناسب خواهد بود وآن زره دست و پایش را نخواهد گرفت..
🌺امام حسین علیه السلام نیز درباره حجت زمین وزمان میفرمایند: مهدی را با سکینه ووقار و شناخت حلال وحرام , نیاز همگان به او, بی نیازی اواز همه خواهید شناخت.
ای برتراز خیال و قیاس وگمان ووهم
وزهرچه گفته اندو شنیدیم وخوانده ایم.
ومن الله توفیق🌼
@Etr_Meshkat
🌼🍃🕊🍃🌼🍃🕊🍃🌼🍃🕊🍃
👌 #تجلی_غدیر_در_عصر_ظهور
قسمت 👈5⃣
🔰 نگاهی گذرا به سه رخداد: بعثت، غدیر، عصر ظهور
1⃣: بعثت
بعثت در هنگامه ای رخ مینماید که انسانها شتابان و با سرعت هر چه بیشتر بیراهههای جهل و نادانی را میپیمایند و در مقابل خدایان ساخته شده از سنگ و چوب سجده میکنند و از قتلها و غارتها و بیدادگریها با افتخار یاد مینمایند. زمانی که دختران خویش را زنده در گور مینهند و عواطف بشری در سطح اجتماع در پایین ترین مراحل است.
@Etr_Meshkat
🌼🍃🕊🍃🌼🍃🕊🍃🌼🍃
#کنترل_ذهن_در_مسیر_تقرب (ج۹) – قسمت دوم
🌀 چگونه ذهنمان را به امور خوب متوجه کنیم؟
🌀 متمرکزشدن بر یادِ خدا دشوار است اما «مکرّر به یادِ خدا افتادن» آسان!
🔹برای تربیت ذهن، دو نوع عملیات باید انجام شود: یکی منصرفکردنِ ذهن از امور بد و دیگری متوجّهکردنِ ذهن به امور خوب؛ که در رأس امور خوب، خود پروردگار است!
🔹خدا با آن عظمت، خودش را وسیلۀ تربیت ما قرار میدهد؛ از بس ما را دوست دارد! وقتی میخواهد به ما قوّت ذهن بدهد، میگوید: به من فکر کن؛ به قدرت من، به علم من، به مهربانی من، به اینکه همهچیز دست من است...
🔹اگر انسان نمیتوانست به امور خوب-خصوصاً به خدا- توجّه پیدا کند، خدا دستور نمیداد که او را زیاد یاد کنیم (اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْرًا كَثِيراً) حتی نمیفرمود: کسی که از یاد خدا خودداری کند مجازات میشود! (مَنْ أَعْرَضَ عَن ذِکْرِی فَإِنَّ لَهُ مَعِیشَةً ضَنکًا) پس ما حتماً میتوانیم!
🔹توجه به خدا را از کم شروع کن؛ اول سعی کن یکلحظه به یاد خدا بیفتی، وقتی ذهنت منصرف شد، دوباره آن را برگردان و بعد، این کار را ادامه بده و تعدادش را زیاد کن؛ یعنی تعدادِ «بهیاد خدا افتادن» را در زندگیات زیاد کن، تا مقدارِ یاد خدا افزایش پیدا کند.
🔹متمرکزشدن روی یادِ خدا، بسیار دشوار است اما «مکرّر به یاد خدا افتادن» بسیار آسان است. لذا توصیه کردهاند که تسبیح بهدست بگیرید. همانطور که نخ تسبیح نمیگذارد دانهها پراکنده شوند، ذکرگفتن با تسبیح هم نمیگذارد ذهن تو پراکنده شود. مثلاً ده تا را بدون توجه میگردانی، یکدفعهای در یازدهمی یادت میافتد و توجه پیدا میکنی.
@Etr_Meshkat
#آیات_امامت_و_ولایت
۳۱مدثر
وَمَا جَعَلْنَا أَصْحَابَ النَّارِ إِلَّا مَلَائِكَةً وَمَا جَعَلْنَا عِدَّتَهُمْ إِلَّا فِتْنَةً لِّلَّذِينَ كَفَرُوا لِيَسْتَيْقِنَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ وَيَزْدَادَ الَّذِينَ آمَنُوا إِيمَانًا وَلَا يَرْتَابَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ وَالْمُؤْمِنُونَ وَلِيَقُولَ الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ وَالْكَافِرُونَ مَاذَا أَرَادَ اللَّهُ بِهَذَا مَثَلًا كَذَلِكَ يُضِلُّ اللَّهُ مَن يَشَاءُ وَيَهْدِي مَن يَشَاءُ وَمَا يَعْلَمُ جُنُودَ رَبِّكَ إِلَّا هُوَ وَمَا هِيَ إِلَّا ذِكْرَى لِلْبَشَرِ (۳۱)
محمد بن فضیل، از ابو الحسن ماضی علیه السلام نقل میكند: به ایشان عرض كردم: منظور از: «لِیَسْتَیْقِنَ الَّذِینَ أُوتُوا الْكِتَابَ»، چیست؟ فرمود: یقین افزونتری داشته باشند كه خداوند عزّ و جلّ و رسولش و وصیّ آن بر حق هستند. عرض كردم: منظور از: «وَیَزْدَادَ الَّذِینَ آمَنُوا إِیمَانًا» چیست؟ فرمود: نسبت به ولایت جانشین و وصیّ پیامبر، ایمان افزونتری پیدا كنند.
- تفسیر قمی، ج ۲، ص ۳۸۵.
@Etr_Meshkat
🌷 الهی به اذن تو ، عهدی میبندیم با غدیر تا ظهور و بلند میگویم یا علی که فرشتگان بنویسند ناممان را در زمره محبان و شیعیانش و در این شادباش ایام میزبان منتظران مهدوی لبیک گوی غدیر هستیم...🌷
✅ زمان : دوشنبه ۲۸ مرداد ماه از ساعت ۱۷
✅ مکان : خیابان فرعی باباطاهر ، حسینیه بیت العباس (علیه السلام )
🔷 شما نیز با انتشار این خبر،میهمانان را دعوت کنید به رسم محبت علی( علیه السلام )
موسسه طلیعه عطر مشکات همدان و واحد خواهران بنیاد بین المللی غدیر،نمایندگی استان همدان
@Etr_Meshkat
#غیبت_نگار
امروز ۴۱۹۱۶۸ روز است که عدالت در فراقت اشک ماتم می ریزد و کودکان اسیر غربتت این بقیه الله سر می دهند.
#مهدی_جان
آقا ببخش ...
در ورق خیس زندگیم
خطم بدست و باز ...
شمـ❤️ـا را نوشته ام❗️...
سرتاسر ...
حروف الفبات عشـ❤️ـق بود
آقا نگو ...
بدون الفبا نوشته ام❗️...
❤️ مولا جان!فدای نام زیبایت..
#تعجیل در فرج #پنج صلوات
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@Etr_Meshkat
🌾☘☘🌾☘☘🌾☘☘
#بانوان_تاریخ_ساز
🌹ازدواج مادر امام جواد عليه السلام
قسمت چهارم👇
درباره جريان ازدواج حضرت امام رضا عليه السلام با حضرت خيزران، اطلاعات دقيقى نداريم، ولى با بررسى برخى منابع، به اين نكته پى مى بريم كه اين دوشيزه پاك سيرت، در مدينه متولد شده و احتمالاً با پدر و مادرش - از نوبه يا مغرب و در اثر فتوحات - به شهر پيامبر (ص) قدم گذاشته است.
ابن فتال نيشابورى (متوفاى ۵٠٨ ه. ق) نيز در اين زمينه چنين مى نويسد: هشام بن احمر از ياران امام كاظم عليه السلام نقل مى كند: روزى آن حضرت با من سخن مى گفت و پرسيد: هشام! آيا به تازگى شخصى از مغرب [سرزمين هاى غرب خلافت اسلامى]، وارد مدينه شده است؟ هشام مى گويد: عرض كردم، خير، گمان نمى كنم چنين باشد! امام فرمود: اشتباه مى كنى، بلكه به تازگى، شخصى كه چند كنيز همراه اوست به مدينه آمده است.
☘🌾🌾☘🌾🌾☘🌾🌾
@Etr_Meshkat
#روزشمار_غدیر
🗓 ۶ روز تا عید غدیر باقی مانده است.
✨فَتَلَقَّى آدَمُ مِنْ رَبِّهِ كَلِماتٍ فَتابَ عَلَيْهِ إِنَّهُ هُوَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ
سپس آدم از پروردگارش كلماتى دريافت داشت؛ [و با آنها توبه كرد.] و خداوند توبهي او را پذيرفت؛ زيرا او توبهپذير و مهربان است.{سوره بقره - آیه ۳۷}
امام عسکری علیه السلام در ذیل این آیه می فرمایند: خداوند متعال فرمود: «ای آدم علیه السلام! آیا به یاد نداری که تو را فرمان دادم هرگاه دشواری و ناگواری بر تو روی آورده و به تنگنایت افکند، مرا به محمّد و خاندان پاکش علیهم السلام فراخوانی»؟ آدم علیه السلام گفت: «بله پروردگارم»! خداوند عزّوجلّ فرمود: «پس، بهواسطهی آنان به خصوص محمّد، علی، فاطمه، حسن و حسین (علیهم السلام) مرا فراخوان تا خواستهات را برآورم و به تو بیش از آنچه خواستهای عطاکنم»…
📚بحارالأنوار، ج۱۱، ص۱۹۱
@Etr_Meshkat
May 11
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
#بیعت_از_غدیر_تا_ظهور
پیمان گرفتن پیامبر(ص) از مردم در روز غدیر6⃣
پیامبر(ص) در خطبه خویش فرمودند: ای مردم! شما بیش از آن هستید که با یک دست، در یک زمان با من دست دهید و پروردگارم مرا مأمور کرده است که از زبان شما اقرار بگیرم درباره آنچه منعقد نمودم برای علی امیرالمؤمنین و امامانی که بعد از او میآیند و از نسل من و اویند، چنانکه به شما فهماندم که فرزندان من از نسل اویند. پس پیامبر(ص) به مقتضای شرایط و کثرت جمعیت، در مرحله اول به اقرار قلبی و زبانی اکتفا فرمودند. سپس برای رسمی تر شدن بیعت دستور فرمودند که دو خیمه برپا داشتند و خودشان و امیرالمؤمنین (ع) در آن جلوس فرمودند و مردم دسته دسته ابتدا با پیامبر اکرم (ص)و سپس با امیرالمؤمنین (ع)دست داده، تبریک و تهنیت گفتند. پس نحوه بیعت با پیامبر (ص) و ائمّه هدی علیهم السلام منحصر در عمل ظاهری دست دادن نیست؛ بلکه در هر عصر و روزگاری، در ظهور یا غیبت پیامبر (ص) و امام (ع) میتوان با قلب خود با ایشان بیعت نمود و چه بهتر که سرچشمههای این تعهّد قلبی بر زبان نیز جاری شود؛ مانند ادعیه مأثوری که از ائمّه علیهم السلام تحت عنوان تجدید بیعت در هر جمعه وارد شده است.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
@Etr_Meshkat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_صوت_مذهبی
🎼یه کاری کنیم غدیر یه نفر هم تو خونه نباشه....
🎤 #استاد_دارستانی
🌙 #غدیر_عیدبزرگ_ولایت
🖥 ببینید و نشر دهید📡
@Etr_Meshkat
هدایت شده از |عطرمشکاتـــ
⚘ یا مغیث ⚘
🌺═══════〰✨🌺🍃〰
🗓روز چهار شنبه است..به درگاهت روی می آوریم با
📗دعای فرج
به نیابت از طرف
🔆 امام کاظم،امام رضا،امام جواد و امام هادی
(علیهم السلام)
@Etr_Meshkat
#سلام_امام_زمانم❤️
جانم فدای نام تو يا صاحب الزمان
قربان آن مقام تو يا صاحب الزمان
جان ميدهم بخاطر يک لحظه ديدنت
دل عاشقِ سلامِ تو يا صاحب الزمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@Etr_Meshkat
#آیات_امامت_و_ولایت
المدثر ۳۱-۵۴
وَلَا يَرْتَابَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ وَالْمُؤْمِنُونَ وَلِيَقُولَ الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ وَالْكَافِرُونَ مَاذَا أَرَادَ اللَّهُ بِهَذَا مَثَلًا كَذَلِكَ يُضِلُّ اللَّهُ مَن يَشَاءُ وَيَهْدِي مَن يَشَاءُ وَمَا يَعْلَمُ جُنُودَ رَبِّكَ إِلَّا هُوَ وَمَا هِيَ إِلَّا ذِكْرَى لِلْبَشَرِ (۳۱)إِنَّهَا لَإِحْدَى الْكُبَرِ (۳۵) نَذِيرًا لِّلْبَشَرِ (۳۶) لِمَن شَاء مِنكُمْ أَن يَتَقَدَّمَ أَوْ يَتَأَخَّرَ (۳۷) إِلَّا أَصْحَابَ الْيَمِينِ (۳۹) قَالُوا لَمْ نَكُ مِنَ الْمُصَلِّينَ (۴۳)كَلَّا إِنَّهُ تَذْكِرَةٌ (۵۴)
عرض كردم: منظور از: «وَلَا یَرْتَابَ الَّذِینَ أُوتُوا الْكِتَابَ وَالْمُؤْمِنُونَ» چیست؟ فرمود. نسبت به ولایت علی علیه السلام است. عرض كردم: منظور از این شك و ریب چیست؟ فرمود: منظور، اهل كتاب و مؤمنانی هستند كه خداوند درباره آنها میفرماید: نسبت به ولایت علی علیه السلام شك و تردید ندارند. عرض كردم: منظور از: «وَمَا هِیَ إِلَّا ذِكْرَی لِلْبَشَرِ» چیست؟ فرمود: آری، منظور ولایت علی علیه السلام است. عرض كردم: منظور از: «إِنَّهَا لَإِحْدَی الْكُبَر» چیست؟ فرمود: ولایت است. عرض كردم: منظور از: «لِمَن شَاءَ مِنكُمْ أَن یَتَقَدَّمَ أَوْ یَتَأَخَّرَ» چیست؟ فرمود: هر كس در جهت ولایت ما گام نهد، از دوزخ دور میشود و هر كس از ولایت ما روی گردان باشد و در جهت آن گام ننهد، با سرعت راهی دوزخ میشود. عرض كردم: منظور از: «إِلَّا أَصْحَابَ الْیَمِینِ» چیست؟ فرمود: به خدا سوگند! اینان شیعه ما هستند. عرض كردم: منظور از: «لَمْ نَكُ مِنَ الْمُصَلِّینَ» چیست؟ فرمود: یعنی این كه ما ولایت جانشین محمد و جانشینان بعد از وی را نپذیرفتیم و بر آنها صلوات و درود نفرستادند عرض كردم: منظور از: « كَلّا إنَّها تَذكِرَة»«۱» [ زنهار (چنین مكن) این (آیات) پندی است] چیست؟ فرمود: منظور از آن، ولایت است.«۲»
۱- عبس/ ۱۱.
۲- كافی، ج ۱، ص ۳۶۰، ح ۹۱.
@Etr_Meshkat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼 رابطه ی زیبای اربعین و غدیر
#حجت_الاسلام_پناهیان
#غدیر
🌹اللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَج🌹
@Etr_Meshkat
#غیبت_نگار
امروز ۴۱۹۱۶۹ روز است که عدالت در فراقت اشک ماتم می ریزد و کودکان اسیر غربتت این بقیه الله سر می دهند.
#مهدی_جان
شوق دیدار تـ❤️ـو ...
سر رفت ز پیمانه ما
کی قدم مینهی ...
ای شـ❤️ـاه به ویرانه ما
ما هنوز ای نفستـ❤️ـ گرم ...
پر از تاب و تبیم
سر و سامان بده ...
بر این دلـ💔ـ دیوانه ما
سلام آرزوی دیده های مشتاق ....
#تعجیل در فرج #پنج صلوات
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@Etr_Meshkat
#کنترل_ذهن_در_مسیر_تقرب (ج۱۰) - ۱
🔹امروزه اسبابِ پراکندگی ذهن و عوامل ضعفِ کنترل ذهن، در دنیا زیاد شده است؛ فضاهای رسانهای با انواع و اقسام سرگرمیها هرلحظه ذهن انسانها را به خود مشغول میکنند؛ لذا کنترل ذهن، یک ضرورت برای زندگی شده است.
🔹روانشناسان سعی میکنند با برخی ابزارها و تکنیکها، قدرتی در انسان ایجاد کنند تا بتواند ذهن خود را کنترل کند، اما ابزار حقیقی کنترل ذهن و چیزی که آنقدر باعظمت و باشکوه باشد که توجه انسان را متمرکز کند، سراغ ندارند!
🔹ولی ما-در قرآن و فرهنگ دینیمان- موضوعاتی داریم که میتوانیم به آنها عمیقاً توجّه کنیم تا قدرت کنترل ذهن ما افزایش پیدا کند؛ موضوعاتی مثل خدا، قیامت، بهشت و جهنم...
🔹دوزخ، این قدرت را دارد که توجّه ما را عمیقاً جلب کند و ارادهای برای کنترل ذهن در انسان پدید آورد. درباره مؤمن، فرمودهاند: «لایُصلِحُهُ الا الخوف»(کافی/۲/۷۱) مؤمن جز با خوف اصلاح نمیشود، چون یکی از خاصیتهای خوف، ایجاد تمرکز است.
🔹یک موضوع دیگر برای توجه، محبتِ شدیدی است که ائمۀ هدی(ع) به ما دارند. امامزمان(ع) خیلی بیشتر از پدر و مادرمان، ما را دوست دارد! چرا حضرت، هر هفته پروندۀ اعمال ما را نگاه میکند و اگر گناهی در پروندۀ ما ببیند، برای ما طلب مغفرت میکند؟ چون واقعاً نگران ماست.
🔹ما موضوعات بسیار باعظمتی برای توجّهِ عمیق، سراغ داریم(خدا، قیامت و...)؛ اما آسانترینش «حسین» است، چون خودش توجّه ما را به خود جلب میکند. البته امامحسین(ع) خیلی هزینه کرده تا برای ما توجّه عمیق ایجاد کند...
@Etr_Meshkat