👈یکی فواید سیب از دیدگاه طب اسلامی
🍎سیب گرمی بدن و درون را برطرف میکند و باعث خاموش شدن حرارت بدن می شود.
⚜امام صادق (ع) میفرمایند:
أَطعِموا مَحمُومِیکُمُ التُّفَّاحَ، فَمَا مِن شَيءٍ أَنفَعَ مِنَ التُّفَّاح.
《به بیماران تب دار خودتان سیب دهید چیزی مفیدتر از سیب نیست.》
📚 منبع: المحاسن، برقی، جلد2، ص551، ح892
@Etr_Meshkat
🔺امام جمعه مشهد: سوءمدیریت بدتر از تحریم ما را مستاصل میکند
آیتالله علمالهدی:
🔹اکنون شاهد هستیم مردم باید برای گوشت ارزان صف طولانی داشته باشند و یا اینکه گوشت کیلوئی 85 هزار تومان بخرند. این چه مدیریتی است؟ بنا دارید آمریکا را کمک کنید که موفق شود؟ جلوی سوءمدیریت را بگیرید
🔹حتی خانواده لائیک میگوید امنیت ناموس از من گرفته شده و دختر من به هیچ وجه در عفت و عصمت زندگی خانوادگی من نیست.
🔹بعد شما میگوئید همان مقدار که فیلتر کردیم پشیمان شدیم؟
🔹اگر میخواستید درست انجام دهید اول شبکه اجتماعی را تقویت و بعد شبکه خارجی را فیلتر میکردید.
🔹پهنای باند 500 را به شبکه مفسد و 35 را به شبکه داخلی دادید و بعد فیلتر کردید معلوم است که اثر معکوس دارد
@Etr_Meshkat
💐🕊💐🕊💐🕊💐🕊💐
قسمت ششم
▪️سوگنامه یاس کبود گریةرسول خدا (ص)
⚫️ رسول گرامى اسلام(ص) مى دانست که بعد از او چه ظلمها و ستمهایى در حق اهلبیت(ع) انجام خواهد شد، از این رو براى اتمام حجّت در مواضع مختلف به اصحاب، یاران و نزدیکان سفارشاتى مى نمود و در مواردى نیز خود اهلبیت(ع) را از وقایع آینده باخبر مى ساخت. از جمله «عبداللّه بن عباس» نقل کرده است: هنگامى که رسول خدا(ص) در اواخر عمر شریفشان در بستر بیمارى بودند، شروع به گریستن نمودند، به حدّى که «اشکهاى ایشان محاسنشان را خیس کرد.» به ایشان عرض کردند: اى رسول خدا! براى چه گریه مى کنید؟ ایشان فرمودند: « براى ذرّیه ام گریه مى کنم و آنچه که أشرار امتم بعد از من در مورد آنان انجام مى دهند. گویا دخترم فاطمه(س) را مى بینم که بعد از من مورد ظلم و ستم واقع مى شود، در حالى که ندا سر مى دهد: اى پدر! ولى هیچ کس از امتم او را یارى نمى کند.» امالی شیخ صدوق، 28،ح2 در حدیث دیگرى از امیرمؤمنان نقل شده است: «من و فاطمه و حسن و حسین(ع) نزد رسول خدا(ص) بودیم، آن حضرت به ما نگریست و اشک از چشمانش جارى شد. از ایشان پرسیدم: اى رسول خدا! براى چه گریه مى کنید؟ ایشان فرمودند: «براى آنچه بعد از من در مورد شما انجام خواهد شد گریه مى کنم.» از ایشان پرسیدم: چه امورى؟ فرمودند: « گریه مى کنم بخاطر ضربهاى که بر فرق سرت زده مى شود، و آسیب دیدن صورت فاطمه(س) و ضربهاى که به ران پاى حسن(ع) زده مى شود و سمّى که به او خورانده مى شود و کشته شدن حسین(ع).»امالی شیخ صدوق ،مجلس28ح2
💐🕊💐🕊💐🕊💐🕊💐🕊
@Etr_Meshkat
#آیات_امامت_ولایت
29رعد
الَّذِينَ آمَنُواْ وَعَمِلُواْ الصَّالِحَاتِ طُوبَى لَهُمْ وَحُسْنُ مَآبٍ(۲۹) »
[همان كسانى كه ايمان آوردهاند و دلهايشان به ياد خدا آرام مىگيرد. آگاه باش كه با ياد خدا دلها آرامش مىيابد* كسانى كه ايمان آورده و كارهاى شايسته كردهاند. خوشا به حالشان و خوش سرانجامى دارند]
۱) علی بن ابراهیم گوید: مقصود از «الَّذِینَ آمَنُواْ» شیعیان هستند و مقصود از «ذِكْرِ اللّهِ» امیر مؤمنان علیه السلام و امامان علیهم السلام هستند. سپس فرمود: «أَلاَ بِذِكْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ* الَّذِینَ آمَنُواْ وَعَمِلُواْ الصَّالِحَاتِ طُوبَی لَهُمْ وَحُسْنُ مَآبٍ» یعنی خوش سرانجامی.«۱»
۲) از انس بن مالك روایت شده است كه از حضرت محمد صلی الله علیه و آله روایت كرده است كه فرمود: «الَّذِینَ آمَنُواْ وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِكْرِ اللّهِ أَلاَ بِذِكْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ» سپس به من فرمود: ای فرزند اُمّ سُلَیم! میدانی اینها چه كسانی هستند؟ پرسیدم: ای رسول خدا! كیانند؟ فرمود: مقصود، ما اهل بیت و شیعیان ما هستند.
-تفسیر قمی، ج ۱، ص ۳۶۶.
- تفسیر قمی، ج ۱، ص ۴۰۲.
@Etr_Meshkat
✨💠✨💠✨💠✨💠✨💠✨💠✨
🌸🍃اسامی حضرت زهرا 🌸🍃
✳️ مرضيه
فاطمه زهرا (س) نه تنها به مقدرات خداوند راضي بودند، بلكه در مقام رضا به حدي رسيده بودند كه خداوند نيز از او راضي بودند.
فاطمه (س)، راضيه بود، يعني در برابر هر سختي ايستادگي ميكردند و اعتراضي نداشتند. «مرضيه» بود، يعني در اين مقام به درجه اي رسيده بودند كه خداوند نيز اعمال او را تأييد ميكرد و از تمامي اعمال او راضي بود.
پس فاطمه زهرا (س) مصداق كامل آيه
«يا أيّتها النفس المطمئنه إرجعي إلي ربّك راضيه مرضيه»
مي باشند.
📙ریحانه النبی
✨💠✨💠✨💠✨💠✨💠✨
@Etr_Meshkat
🌤#غیبت _نگار
🍃امروز 418970 روز است که عدالت در فراقت اشک ماتم میریزد و کودکان اسیر غربتت این بقیه الله سر می دهند.
🌹یا صاحب الزمان
لااقل با من بگو از حالت ای نیکو سرشت
از نگاهت بهر حیدر برتر از باغ و بهشت
رنگ رخسارت خبر می دهد از سر ضمیر
چه کسی روی کتاب عمر تو پایان نوشت
اللهم عجل لولیک فرج به حق زینب🌹
@Etr_Meskhat
↷❈🔅❂⚫️❂🔅❈↶
#خطبه_فدکیه
و گواهی میدهم که معبودی جز خداوند نیست و شریکی ندارد، که این امر بزرگی است که اخلاص را تأویل آن و قلوب را متضمّن وصل آن ساخت و در پیشگاه تفکر و اندیشه شناخت آن را آسان نمود.
خداوندی که چشمها از دیدنش بازمانده و....
@Etr_Meshkat
🔆💠🔆💠🔆💠🔆💠🔆💠🔆💠
✅پاسخ به شبهه فاطمی
شبهه👈4⃣
✳️شبهه: صدیقه لقب عایشه است، نه لقب فاطمه زهرا(علیها السلام)!
✅پاسخ: ما فعلاً درباره لقب دختر گرامى پیامبر سخن نمى گوییم زیرا قطعاً او صدیقه طاهره است و پیشواى ششم حضرت امام صادق(علیه السلام) او را صدیقه مى خواند. (1) اما این که صدیقه لقب عایشه باشد، دلیلى بر آن نیست. چگونه مى توان او را صدیقه خواند با این که قرآن درباره او و حفصه مى فرماید:
«اگر از کار خود توبه کنید به نفع شماست، زیرا دلهایتان از حق منحرف شده و اگر بر ضد او دست به دست هم دهید، کارى از پیش نخواهید برد، زیرا خداوند، یاور اوست و جبرئیل ومؤمنان نیکوکار و فرشتگان نیز در پى آنان از اوپشتیبانى مى کنند».[2]
آیا کسى که این نوع، مورد خطاب باشد، مى توان گفت: او صدیقه است؟ این آیه به اتفاق مفسران اهل سنت در مورد عایشه و حفصه وارد شده است.
در صحیح بخارى از ابن عباس نقل شده است که مى گوید: از عمر پرسیدم: آیا دو نفر از همسران پیامبر(صلى الله علیه وآله) که بر ضد او دست به دست هم داده بودند، چه کسانى بودند؟ عمر گفت: حفصه و عایشه بودند، سپس افزود: به خدا سوگند ما در عصر جاهلیت براى زنان چیزى قائل نبودیم تا این که خداوند آیاتى را درباره آنان نازل کرد و حقوقى براى آنان قرار داد(و آنها جسور شدند). (3)
منابع:📝
[1]:کافی،ج۱،باب مولد الزهرا،حدیث4
[2]تحریم ،ایه ۴
[3]صحیح بخاری،ج۶،ص۱۹۵
📖پاسخ به شبهه: آیت الله سبحانی
🔆💠🔆💠🔆💠🔆💠🔆💠🔆?
@Etr_Meshkat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ
🔻ازرواج یک مرد ژاپنی با یک شخصیت کارتونی
🔹همسر این آقا شبیه انسان واقعی نیست بلکه یک شخصیت مجازی است
🔹این هولوگرام کامپیوتری 2800 $ دلاری تاکنون با 3700 نفر از مردم ژاپن ازدواج کرده😳
@Etr_Meshkat
#اطلاعات_مهدوی ۱۵
✔️ ر- رکن و مقام
❄️ در روایات مهدویت وقتی سخن از رکن و مقام (کنار کعبه) می شود، مربوط به یکی از موارد زیر است:
💫 ۱- محل بیعت مردم با حضرت مهدی(عج) در ابتدای ظهور.
❤️پیامبر فرمودند:
مهدی امتم میان ایشان (امامان) محمدی است، که زمین را از عدل و داد پر میکند...
بخدا سوگند من کسانی را که میان رکن و مقام با او بیعت میکنند، میشناسم...*۱
🌙 ۲- محل کشته شدنِ نفس زکیه و رخ دادنِ یکی از علائم حتمیِ ظهور.
💚 امام باقر(ع) پس از بیانِ پاره ای از نشانه های ظهور، فرمودند:
و جوانی از آل محمد(ص) که نامش محمد بن حسن -یا نفس زکیه- است، بین رکن و مقام کشته شود...*۲
📕 ۱-کمال الدین ج ۱ باب ۲۴
📙 ۲-کمال الدین ج ۱ باب ۳۲
@Etr_Meshkat
💐🕊💐🕊💐🕊💐🕊💐🕊
قسمت هفتم
⚫️سوگنامه یاس کبود فراق پدر
▪️به راستى أوج مصایب و محنتهاى حضرت فاطمه(س) از زمانى شروع شد که پیامبر اسلام(ص) به دیدار حق شتافت و آن بانوى گرامى غریب و تنها در کنار همسر وفادارش على(ع) آماج طعنه ها و کینه هایى قرار گرفت که از جنگهاى بدر، اُحد، حنین، احزاب و فتح مکّه نسبت به رسول اللّه(ص) و على(ع) بوجود آمده بود، و در زمان حیات رسول خدا(ص) در دلهاى مشرکان و منافقان مخفى مانده بود. زهراى أطهر(س) در مقابل تمام این نامهربانی ها صبر و بردبارى از خود نشان مى داد و در خلوت خود اشک غم جارى مى ساخت، به حدّى که در زمرة کسانى که بسیار گریه مى کردند نام برده شد. از امام صادق(ع) نقل شده است که فرمودند: « بسیار گریه کنندگان پنج نفرند: آدم و یعقوب و یوسف و فاطمه دختر رسول خدا و على فرزند حسین(ع).»؛ امّا آدم گریه کرد بخاطر بهشت بهطوری که بر گونه هاى او جاى جارى شدن اشک باقى مانده بود، و یعقوب آنقدر براى یوسف گریست که بینایى اش از دست رفت و یوسف آنقدر براى پدرش یعقوب گریست که اهل زندان به ستوه آمده، گفتند: یا روزها گریه کن و شب را براى استراحت ما بگذار و یا شبها گریه کن و روز را براى استراحت ما بگذار. «و اما فاطمه(س) آن قدر براى پدرش گریست که مردم مدینه در سختى قرار گرفتند و به ایشان گفتند: با زیادى گریه ات ما را اذیت کردى، از این رو آن بانوى گرامى به مقابر شهدا در بیت الأحزان که على(ع) براى ایشان مهیّا نموده بود مى رفت و مى گریست و پس از آنکه حاجتش محقق مى شد، بازمى گشت.» و اما على بن الحسین(ع) براى پدرش امام حسین(ع) مى گریست .» بحارالانوار ، همان ،ص155،امالی شیخ صدوق،مجلسی 29ح5
شدت غم و اندوه فاطمه(س) در این دوران به حدّى بود که مورخین نوشته اند: « همانا فاطمه(س) بعد از رحلت پدرش پیوسته بخاطر زیادى مصیبت شال بر سر بسته بود و جسم او ضعیف و رنجور شده و پهلویش شکسته و چشمهایش گریان بود و قلبى سوزان داشت.»
مناقب آل ابى طالب، همان، ج3، ص137..
💐🕊💐🕊💐🕊💐🕊💐🕊
@Etr_Meshkat
کتاب غیبت
نویسنده:محمدبن حسن طوسی
انتشارات:قم-مسجد جمکران
مترجم:مجتبی عزیزی
الغیبة (غیبت) از بهترین، مهم ترین و کامل ترین منابع شیعه در مورد مسأله غیبت امام زمان علیه السلام است. در این کتاب به علت و انگیزه غیبت امام زمان علیه السلام و حکمت الهی - که موجب آن گردیده - اشاره شده است. شیخ طوسی رحمه الله در نگارش این اثر ارزشمند و گران بها، شیوه های نو و ابتکاری به کار گرفته و به تمام جوانب غیبت امام زمان علیه السلام اشاره کرده است و استدلال به قرآن و روایات پیامبرصلی الله علیه وآله و ائمه معصومین علیهم السلام و حکم عقل، به پاسخ گویی شبهات و اشکالات مخالفان پرداخته است.
این کتاب شامل بسیاری از فضایل امام زمان علیه السلام است و سیره و روش آن حضرت در زمان غیبت و هنگام ظهور را بیان کرده و بسیاری از علایم ظهور، خاتم الاوصیاء امام مهدی علیه السلام را ذکر نموده است.
@Etr_Meshkat
#آیات_امامت_ولایت
43رعد
«وَيَقُولُ الَّذِينَ كَفَرُواْ لَسْتَ مُرْسَلًا قُلْ كَفَى بِاللّهِ شَهِيدًا بَيْنِي وَبَيْنَكُمْ وَمَنْ عِندَهُ عِلْمُ الْكِتَابِ(۴۳) »
[و كسانى كه كافر شدند مىگويند: تو فرستاده نيستى. بگو: كافى است خدا و آن كس كه نزد او علم كتاب است، ميان من و شما گواه باشد]
۱) برید بن معاویه روایت میكند كه به امام باقر علیه السلام عرض كردم: مفهوم «كَفَی بِاللّهِ شَهِیدًا بَیْنِی وَبَیْنَكُمْ وَمَنْ عِندَهُ عِلْمُ الْكِتَابِ» چیست؟ فرمود: مقصود از آن، ما هستیم و علی علیه السلام اولین ماست و برترین و بهترین ما بعد از پیامبر صلی الله علیه و آله است.
کافی ج ۱-ص179
@Etr_Meshkat