#آیات_امامت_ولایت
24-25ابراهیم
«أَلَمْ تَرَ كَيْفَ ضَرَبَ اللّهُ مَثَلًا كَلِمَةً طَيِّبَةً كَشَجَرةٍ طَيِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِي السَّمَاء(۲۴) تُؤْتِي أُكُلَهَا كُلَّ حِينٍ بِإِذْنِ رَبِّهَا وَيَضْرِبُ اللّهُ الأَمْثَالَ لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَذَكَّرُونَ(۲۵) »
۱) عمرو بن حُرَیث نقل كرده است كه از امام صادق علیه السلام درباره آیه: «كَشَجَرةٍ طَیِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِی السَّمَاء» پرسیدم و ایشان فرمود: رسول خدا صلی الله علیه و آله اصل و ریشه آن درخت است، امیر مؤمنان، تنه آن است و امامان از نسل علی علیه السلام، شاخههای آن و دانش امامان علیهم السلام، میوههای آن و شیعیان مؤمن، برگهای آن هستند. آیا در این درخت، زیادتی هست؟ عرض كردم: به خدا سوگند كه خیر، [زیادتی] وجود ندارد. امام فرمود: به خدا سوگند كه هرگاه مؤمنی به دنیا بیاید، برگی از آن درخت میروید و چون بمیرد، برگی از آن میافتد.«۱»
۱- كافی، ج ۱، ص ۳۵۵،
@Etr_Meshkat
mahbobiat 3 chiz hazrat zahra.hisseinighomi.mp3
1.1M
سه عمل محبوب حضرت زهرا سلام الله علیها
@Etr_Meshkat
✨💠✨💠✨💠✨💠✨💠✨💠
🌸🍃اسامی حضرت زهرا🌸🍃
✳️حبيبه
حبيبه، يعنى زنى محبوب و دوست داشتنى، زنى كه او را دوست داشته باشند. «حبيبة حبيب اللَّه»، يعنى پيامبر خدا صلى اللَّه عليه و آله و سلم كه حبيب خداوند است، فاطمه ی زهرا عليهاالسلام را دوست مى دارد.
اميرالمؤمنين عليه السلام فرمودند:
شبى كه خداوند مى خواست جان زهراء عليهاالسلام را بگيرد، زهراء به طرف قبله رو نمودند و گفتند: درود بر شما باد. به من گفت: اى پسر عمو، جبرئيل در حالى كه درود مى فرستاد بر من وارد شد و گفت: «سلام»، بر تو درود مى فرستد، اى محبوب پيامبر! و اى ثمره ى قلب رسول! امروز به ملكوت اعلى خواهى شتافت و سپس از من دور شد
📙ریحانه النبی
✨💠✨💠✨💠✨💠✨💠
🏴 @Etr_Meshkat 🏴
🌀⚜🌀⚜🌀⚜🌀⚜🌀⚜🌀⚜
🔰گذری بر سیره فاطمه علیها السلام
قسمت👈7⃣
✳️تعهدات خانوادگی حضرت فاطمه علیها السلام
پس از تقسیم کار زندگی حضرت فاطمه ✨س✨و علی✨ع✨ از سوی رسول خدا وعهده داری کارداخل خانه ازحضرت فاطمه✨ س✨مسئولیت پذیربودن حضرتش،
✅عبارت است از:
1⃣سخت کوشی و کار شبانه در خانه؛
2⃣ قبول وانجام معمولیترین امورخانه داری
3⃣ تلاش برای رضایت خاطر شوهر در همه زمینهها؛
4⃣تحمل مشکلات زندگی سخت حضرت علی✨ع✨
5⃣تحمل مشکلات فرزندداری وتربیت وحتی بازی کردن با آنان
6⃣ کمک به اقتصاد خانه
7⃣ عمل کردن به توصیه رسول خدا ✨ص✨مبنی بر آزاد گزاردن حضرت علی علیه السلام در تنظیم زندگی و عدم تقاضا و خواهش داشتن از علی علیه السلام
8⃣معطر بودن و رعایت جنبههای بهداشتی و آرایش و آراستگی برای شوهر در خانه
9⃣ از بین بردن اندوه شوهر، شادمان کردن اوو
درخشش برای او.
ابان بن تغلب میگوید: از امام صادق ✨ع✨ علت نام گذاری حضرت فاطمه✨ س✨ را جویا شدم. حضرت فرمود: زیرا او در هر روزی سه بار برای امیرمؤمنان علی علیه السلام نورافشانی مینمود. [1]
منبع📝
[1]: عبدالرحیم موگهی، کوثر ولایت، ص ۲۸.
🌀⚜🌀⚜🌀⚜🌀⚜🌀⚜🌀⚜
🏴 @Etr_Meshkat 🏴
غیرت یا بی غیرتی؟.mp3
4.93M
❌غیرت یا بی غیرتی؟
🔴وهابیت خبیث میگن اگه قضیه شهادت فاطمه زهرا صحت داشته باشه باید به غیرت حضرت علی شک کنیم!!! که با وجود ایشون فاطمه زهرا میاد و با نامحرمان روبرو میشه!!!
📢پاسخ فوق العاده زیبا و مستند از کتب وهابیت و اهل سنت از زبان استاد پورآقایی
@Etr_Meshkat
💐🕊💐🕊💐🕊💐🕊💐🕊
قسمت دهم
⚫️سوگنامه یاس کبود در بستر بیمارى
▪️حضرت فاطمه(س) هر زمان که بر سر قبر رسول خدا(ص) مى رفت، با او چنین نجوا مى نمود: «پدر جان! بعد از تو بى کس و تنها شدم، حیران و محروم مانده ام، صدایم به خاموشى گرائید و پشتم شکست.» و در شعرى که آن حضرت(س) مى فرماید: «بعد از تو اى پدر آنقدر مصایب بر من فرو ریخت که اگر بر روزگار روشن فرو مى ریخت، به صورت شبهاى تیره و تاردر مى آمد.» هنگامى که آن بانوى مظلوم در بستر بیمارى بود، عدهاى از زنان مدینه به دیدارش آمدند و حال ایشان را جویا شدند. در پاسخ فرمود: «به خدا سوگند! شب را به صبح رساندم، در حالى که از دنیاى شما متنفّرم. مردان شما را دشمن مى شمرم و از آنها بیزارم. آنها را آزمودم و دور افکندم، و امتحان کردم و مبغوض داشتم. چقدر زشت است شکسته شدن شمشیرها سکوت در برابر غاصبان و بازى کردن بعد از جدیت و به شوخى گرفتن سرنوشت اسلام و مسلمین و کوبیدن بر سنگ کار بى حاصل کردن و شکافته شدن نیزه ها تسلیم در برابر دشمن و گمراهى افکار و لغزش اراده ها و چه بد چیزى پیش از خویش براى سراى آخرت فرستادند که خدا بر آنها غضب کرد، و در عذاب الهى جاودانه خواهند بود.» «إربلى» اینباره مى گوید: سخنان حضرت فاطمه(س) در بستر بیمارى نشان دهندة شدت اندوه، بزرگى مصیبت و نهایت شکوة ایشان از کسانى است که در حق او ظلم کردند و او را از حقش منع نمودند.
💐🕊💐🕊💐🕊💐🕊💐🕊
@Etr_Meskhat
#آیات_امامت_ولایت
28ابراهیم
«أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ بَدَّلُواْ نِعْمَةَ اللّهِ كُفْرًا وَأَحَلُّواْ قَوْمَهُمْ دَارَ الْبَوَارِ(۲۸)
۱) امیر المؤمنین علیه السلام فرمود: برخی از مردمان را چه شده كه سیره و سنت رسول خدا صلی الله علیه و آله را تغییر دادهاند و از جانشین او روی برتافتهاند؟ آیا نمی ترسند از این كه عذاب بر آنان فرود آید؟ و سپس این آیه را تلاوت فرمود: «أَلَمْ تَرَ إِلَی الَّذِینَ بَدَّلُواْ نِعْمَةَ اللّهِ كُفْرًا وَأَحَلُّواْ قَوْمَهُمْ دَارَ الْبَوَارِ* جَهَنَّمَ» سپس فرمود: ما همان نعمتی هستیم كه خداوند، بندگان خود را از آن برخوردار كرد و با ماست كه افراد در روز قیامت به رستگاری دست مییابند.«۱»
۱- كافی، ج ۱، ص ۱۶۹، ح ۱.
@Etr_Meshkat
هدایت شده از |عطرمشکاتـــ
هم نشین در خیمه عزای حجت ابن الحسن العسکری عج
بفرمائید روضه مادر سادات
از جمعه ۱۹ بهمن به مدت ۳ روز
اطلاعات بیشتر در عکس نوشته 👆
@Etr_Meshkat
✨💠✨💠✨💠✨💠✨💠✨💠✨
🌸🍃اسامی حضرت زهرا 🌸🍃
✳️حُرَّة:
هر زن آزاده را حُرّه خوانند.
زنى آزاده تر از فاطمه عليهاالسلام در دنيا يافت نمى شود. فاطمه ی زهرا عليهاالسلام زنى كه آزادگى را معنا نمود و در راه حريت جان خويش را فدا نمود.
سلمان مى گويد: وقتى پيامبر صلى اللَّه عليه و آله و سلم فوت نمودند. آن دو نفر (عمر و ابوبكر) به درخانه ى على ع آمدند.اميرالمومنين پيش فاطمه عليهاالسلام آمدند و صدا زدند:
اى آزاده! آن دو نفر پشت در خانه هستند، مى خواهند خدمتتان برسند و سلام عرض كنند. چه مى گويى؟
فاطمه عليهاالسلام گفت: خانه، خانه ى توست و من نيز زن تو هستم، هر چه خواهى انجام ده. »
📙ریحانه النبی
✨💠✨💠✨💠✨💠✨💠✨
@Etr_Meshkat
🔆💠🔆💠🔆💠🔆💠🔆💠🔆💠
✅پاسخ به شبهه فاطمی
شبهه👈6⃣
✳️شبهه ؛ شأن صدور حدیث "فاطمة بضعة منی"
در کتاب "صحيح بخاري" حدیث 3110 آمده است که پیامبر(ص) فرمودند: «فاطمة بضعة مني» یعنی: «فاطمه پاره تن من است». سپس به نقل از «مسور بن مخرمه» حدیثی جعلی نوشته است كه: علي(ع) ميخواست «جُوِيريه» دختر ابوجهل را خواستگاري کند و به اصطلاع عامیانه بر سر حضرت زهرا(س) هوو بياورد که پيامبر(ص) اين سخن را فرمودهاند و منظورشان این بود که: يا علي اگر بخواهي با دختر ابوجهل ازدواج كني بايد دختر مرا طلاق بدهي!!!
✅پاسخ
اولاً) طبق شهادت علمای رجال ـ مثل «ابن حجر» در جلد 6 کتاب "العصابة" ، ص 94 ـ «مسور بن مخرمه» در سال دوم هجرت تازه به دنیا آمده بود. بنابراین ـ همانگونه که «ابوعلم» از علمای بزرگ دانشگاه الازهر نیز در ص 170 کتاب "فاطمة الزهراء" نوشته است ـ روایت جعلی خواستگاری علی(ع) از جویریه در سال دوم هجرت بوده است. پس در آن زمان یا «مسور» متولد نشده بود یا در قنداق بوده است!
ثانیاً) «جُوِيرية» تا سال هشتم هجرت کافر بود و ازدواج با کافر حرام است.
ثالثاً) این دختر تا زمان حیات پیامبر(ص) ـ سال دهم هجرت ـ اصلا به مدینه نیامد تا این اتفاقات رخ دهد.
📖پاسخ به شبهه: حسینی قزوینی
🔆💠🔆💠🔆💠🔆💠🔆💠🔆
@Etr_Meshkat
فاتحهی هنر فجر انقلاب در حضور مسئولان ضد فرهنگی خوانده شد...!
به همت تلاشهای ضدفرهنگی مسئولان وزارت ارشاد، سیوهفتمین جشنوارهی فیلم فجر انقلاب با صدای یک زن تکخوان افتتاح شد تا سندی باشد بر دیاثت فرهنگی این افرادِ ضد فرهنگ که برای گذر از فرهنگ و هنر ایرانیاسلامی و رسیدن به فرهنگ غربی از هیچ دیاثتی فروگذار نکردهاند.
@Etr_Meshkat