09.MP3
4.61M
#دعای_جوشن_کبیر
مدل های مختلف دعای جوشن کبیر را مرور میکنیم
یکی از مدل ها نسبت همه چیز و همه ی اشیا با خداست
یا من کل شیء خاضع له، یا من کل شیء موجود به ...
یا رب کل شی و صانعه ...
👌این فرازها به ما هستی شناسی می دهد
👌کل هستی خاضع و خاشع است به خدا
کل هستی سیر میکند به سوی خدا و خدا را تسبیح میکند برای خدا
پس ما هم مثل کل هستی باید خاضع و خاشع باشیم در برابر خدا
@Etr_Meshkat
هدایت شده از |عطرمشکاتـــ
┄═❁☘✳️❀[﷽]❀✳️☘❁═┄
✾یا قاضی الحاجات✾
دوشنبه شب است...
به درگاهت روی می آوریم با
📗دعای فرج و
📘دعای سلامتی امام زمان (عج)
به نیابت از طرف
امام حسن و امام حسین
علیهم السلام
@Etr_Meshkat
#آیات_امامت_ولایت
21شوری
« أَمْ لهُمْ شُرَكَاء شَرَعُوا لهُم مِّنَ الدِّينِ مَا لمْ يأْذَن بِهِ اللهُ ولولا كَلمَةُ الفَصْل لقُضِي بَينَهُمْ وإِنَّ الظَّالمِينَ لهُمْ عَذَابٌ أَليمٌ (۲۱)
-علی بن ابراهیم قمی مینویسد: منظور از كلمه امام است. دلیل این امر آن است كه در قرآن كریم آمده است: «جَعَلهَا كَلمَةً بَاقِیةً فِی عَقِبِهِ لعَلهُمْ یرْجِعُونَ»«۲» [و او آن را در پی خود سخنی جاویدان كرد، باشد كه آنان (به توحید) بازگردند] كه منظور از كلمه، امامت است. سپس میفرماید: «وإِنَّ الظَّالمِینَ لهُمْ عَذَابٌ أَلیمٌ» یعنی كسانی كه به این كلمه یعنی امام ظلم كردند دچار عذاب دردناكی خواهند شد. «تَرَی الظَّالمِینَ مُشْفِقِینَ مِمَّا كَسَبُوا» یعنی كسانی را كه در باره حق اهل بیت پیامبر ـ سلام و درود خدا بر آنان باد ـ، مرتكب ستم شدند، ترسان و نگران نسبت به اعمالشان خواهی یافت.
تفسیر قمی.ج2.ص،247
@Etr_Meshkat
شرح دعای افتتاح، جلسه 8.mp3
7.89M
#شرح_دعای_افتتاح
👤استاد #پناهیان ؛ جلسه ٨
📝 یکی از نتایج خواندن #دعای_افتتاح ، ایجاد محبت به اولیاء خداست؛ و این محبت مقدمه ی تقرب الی الله است.
@Etr_Meshkat
ماه عسل 98_11.mp3
11.22M
#ماه_عسل_۹۸
فایل صوتی یازدهم
✨من، همنشین کسی هستم که مرا یاد میکند.
در ماه رمضان خدا همنشین تو و کنار توست،
از این فرصت، خلوت های عاشقانه بساز...
@Etr_Meshkat
چه بسيار روزه دارانى كه از روزه خود جز گرسنگى و تشنگى بهره اى نمى برند و چه بسيار شب زنده دارانى كه از قيام شبانه خود جز بى خوابى و خستگى ثمره اى نمى گيرند. آفرين بر خواب هوشمندان و افطارشان!
📚 #حکمت ۱۴۵
@Etr_Meshkat
🌾🌸🌾🌸🌾🌸🌾🌸🌾🌸🌾🌸🌾
#دین گریزی چرا_دین گرایی چه سان؟
قسمت5⃣
🍃عوامل دین گریزی نسل جوان
الف. غفلت، جهل و عدم تفکر جوانان درباره دین
جوان از نظر شناختی، دارای تفکر انتزاعی است و از نظر ذهنی به حداکثر کارآیی هوش می رسد. در این دوره، گرایش جوانان به «فلسفه زندگی»، آنان را به سوی مسائل اخلاقی، سیاسی و مذهبی سوق می دهد. قرآن نیز یکی از علل عمده گرایش به کفر و بی ایمانی را جهل و ضعف معرفتی انسان ها می داند. حضرت نوح(علیه السلام)به قوم خود می فرماید:(وَلَـکِنِّیَ أَرَاکُمْ قَوْماً تَجْهَلُونَ)(هود: 29); شما را مردمانی ناآگاه می بینم.امیر مؤمنان(علیه السلام) نیز درباره علت کفر می فرماید:اگر مردم در موارد ناآگاهی درنگ و تأمّل می کردند، هرگز به کفر و گم راهی نمی گراییدند.
بنابراین، یکی از علل روان شناختی دین گریزی در همه انسان ها، به ویژه جوانان، ضعف معرفتی و عدم تفکر درباره دین است.علت دیگر این بی رغبتی و گریز از دین برداشت های غلط و نادرست از معارف دینی می باشد. بسیاری از اوقات، دین مساوی با معنویتْ لحاظ شده و در حد یک نیاز معنوی صرف بدان نگریسته می شود. سپس چنین نتیجه گیری می گردد که نیاز به معنویت، فقط ویژه مواقع سختی و بحران های شدید است و دین نقش اساسی در زندگی روزمرّه انسان ندارد.
@Etr_Meshkat
🌾🌸🌾🌸🌾🌸🌾🌸🌾🌸🌾🌸🌾🌸🌾