eitaa logo
تنها راه نجات "فینال زمان"
1.2هزار دنبال‌کننده
12.1هزار عکس
10.5هزار ویدیو
217 فایل
به نام خدا "تنها راه نجات" اطاعت از رهبری ست همه ما دنبال #آرامش و لذت در زندگی هستیم ،زندگی یعنی مدیریت تمایلات و علاقه ها. #دین یعنی برنامه جامع برای مبارزه با هوای نفس. @Zahrali313_9 مدیر @Monji72 کسب و کار مواسات http://basalam.com/kmovasat
مشاهده در ایتا
دانلود
حقیقتا دلمان برای رییسی قوه قضائیه و رییسی رییس جمهور حسابی تنگ شده است . ما به عدالتی علی گونه شدیدا نیازمندیم....... . ان شاالله بهترین ها روزی مردم سرزمینمان باشد
تنها راه نجات "فینال زمان"
♨️هشدار جدی سردار مسلمی فرمانده سپاه کربلا: 🔹مراقب شبکه عنکبوتی نفوذ در دانشگاه‌ها باشیم 🔹جریان فت
سلام به نظر من هم کنش و واکنش تا مقطعی جواب میده که مطالبه گری برای احیایی قانونی باشه یا برای اجرایی شدن آن، وقتی این واکنش ها انجام شده و احکام قانونی صادر شده است اما الان به رغم حکم قانونی دوباره دعوت به کار می شوند آن هم به صورت علنی، این یعنی در کشور ما دستی بالای قانون هست که هیچ قدرتی جلو دار آن نیست . اگر افرادی در صدد مطالبه برچیده شدن این امر باشند حقیقتا اولین نفر این افراد تا به مجری قانون ثابت کنند کارش اشتباه بوده موجب خسران زیادی میشود. به نظر این امر پنهانی نبوده که دانشجو زمینه رسوایی و اجرایی شدن آن را پیگیری کند، بلکه مراجع قضایی باید خود ورود پیدا کنند که چرا حکمشان نادیده گرفته شده است و احقاق حق کنند. اما در این میان واکنش دانشجویان و اساتید هم بی تاثیر نخواهد بود. اما آیا فضا الان این امر را می طلبد یا نه باید مورد بررسی قرار بگیرد.
حقیقتا دلمان برای رییسی قوه قضائیه و رییسی رییس جمهور حسابی تنگ شده است . ما به عدالتی علی گونه شدیدا نیازمندیم....... . ان شاالله بهترین ها روزی مردم سرزمینمان باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کارشناس فرانسوی: شهروند غیرنظامی‌ در اسرائیل وجود ندارد
📢 اطلاعیه برگزاری سلسله‌جلسات (۶۲) 👤 با سخنرانی استاد 🗒 موضوع: و اینک آخرالزمان 📆 زمان: پنجشنبه ۱۹ مهرماه ۱۴۰۳ - ساعت ۱۵:۰۰ ◽️ مکان: تهران، ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی جنوبی، سالن اجتماعات مسجد حضرت بقیة‌الله الاعظم (عجل‌الله تعالی فرجه) ❇️
❌ توئیت یک آمریکایی: ایران ۵ پایگاه نظامی اسرائیل رو هدف قرار داد و جت‌های F35 رو بدون هیچ تلفات انسانی، منهدم کرد. اسرائیل سپس یه یتیم‌خونه در فلسطین رو بمبارون کرد! و بیش از ۶۰ کودک رو کشت! ۲ حمله در همون ۲۴ ساعت. حدس بزنید بایدن و کامالا کدوم رو محکوم کردن و کدوم رو نادیده گرفتن؟!
«نامه‌نیوز» گزارش می‌دهد پایان شایعات درباره قاآنی؛ سردار سلام رساند بعد از 2 هفته جنجال و حاشیه‌سازی درباره وضعیت سلامی فرمانده کل سپاه قدس بالاخره غائله ختم شد این حواشی وقتی مام شد که ارتش رژیم صهیونیستی دیروز با اعترافی به شایعه‌سازی‌های چند روزه درباره سردار اسماعیل قاآنی پایان داد و اعلام کرد که ارتش اسرائیل فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را هدف قرار نداده و معتقد است که او زنده است.  این خبر را رئیس سرویس خارجی وب‌سایت اسرائیلی «والانیوز» روز دوشنبه بعد از چند روز شایعه‌سازی صهیونیست‌ها درباره احتمال شهادت یا زخمی شدن «اسماعیل قاآنی»، فرمانده نیروی قدس در حملات اخیر اسرائیل در بیروت اعلام کرده است. خاطرها اما وقتی جمع شد که مجری برنامه هفتمین اجلاس بین المللی هبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی، با اشاره به پیام سردار قاآنی و علت عدم حضور او گفت: «با همه شایعات و با همه بوق‌های خبری که رسانه‌های مختلف غربی و مخصوصاً در مجازی رسانه‌های تلگرامی در این چند روز فریاد می‌کشیدند، سردار سرافراز اسلام فرمانده معزز نیروی قدس حاج اسماعیل قاآنی ضمن ابلاغ سلام محضر یکایک حاضران در همایش از اینکه به دلیل جلسه‌ای مهم فرصت حضور نیافتند، عذرخواهی کردند.»  
مهربانو☺️☺️ رهبر انقلاب در دیدار خانواده ‎سردار حاجی‌زاده با ایشان پس از عملیات ‎وعده صادق۲ (در حاشیه مراسم اعطای ‎نشان فتح) و خطاب به همسر ایشان فرمودند: خدمات آقای حاجی زاده واقعا با ارزش است و به دلیل همراهی های شما، نیمی از ثواب آن متعلق به شماست.
باید مردم را برای شرایط سخت و بحران انرژی آماده کنیم
تنها راه نجات "فینال زمان"
باید مردم را برای شرایط سخت و بحران انرژی آماده کنیم
ما ایرانی‌ها در حوزه پدافند و بازدارندگی نظامی باید توانمان را بالا ببریم و بدانیم که ممکن است حمله اسرائیل گسترده باشد. یعنی باید برای سخت‌ترین شرایط خودمان را آماده کنیم. مردم هم باید هشیار باشند تا بدانند در شرایط جنگ چه اقداماتی را باید انجام دهند. یک عده می‌گویند اگر این سخنان را بگوییم جو جامعه ملتهب می‌شود اما واقعیت این است که شرایط جامعه ملتهب است و باید به مردم بگوییم که چه کارهایی باید انجام دهند و در این زمینه اطلاع‌رسانی، بسیار مهم است».
تنها راه نجات "فینال زمان"
ما ایرانی‌ها در حوزه پدافند و بازدارندگی نظامی باید توانمان را بالا ببریم و بدانیم که ممکن است حمله
«بدترین شرایط این است که به مراکز ارتباطات، برق یا آب و گاز ایران حمله شود. در این صورت ممکن است بحران کمبود انرژی رخ دهد و مردم باید بدانند هجوم‌آوردن به پمپ بنزین‌ها و مراکز انرژی کار را سخت‌تر می‌کند. پدافند عامل باید از بروز چنین شرایطی جلوگیری کند که چنین هم خواهد شد اما اگر احیانا چنین وضعی پیش آمد مردم باید به سیاست‌های اتخاذشده اعتماد داشته باشند تا دولت و مردم با یکدیگر بتوانند بحران را مدیریت کنند».